Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ σας αφηνω(οχι οτι ημουνα παρον αλλα λεμε τωρα) γιατι ηρθε η ανηψια μου και θελω να τις βαλω με την δικια μου να φανε κανενα φρουτακι!!!φιλια!!!!!!!!!!!

ριακι μου να χαιρεσαι και να απολαμβανεις καθε στιγμη!!!

αναστασακι μου ειμαι υπερ της ομοιοπαθητικης κι εχω ακουσει απο πολλους οτι βοηθαει αρκει να το πιστευεις!!!

πεταλουδιτσα μου να κανεις υπομονη κι ολα θα γινουνε οπως επιθυμεις!!!μακαρι να εισαι εγκυος αλλα κι αν δεν εισαι θα μεινεις συντομα!!παντως μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου με τα τεστ..περιμενε την καθυστερηση και μετα κανε τεστ η' χοριακη!ποιος ο λογος να τραβας αγχος τωρα!ε κουκλιτσα??αν και δεν θα χρειαστει γιατι εγκυος θα εισαι αφου ειδες αχνηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((()))))))))))))))))) μακια!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Kαλημερα σε ολα τα κοριτσια! Τι κανετε?????? Εγω σημερα περιμενω τα πεθερικα μου να ερθουν.Εχουμε δουλειες με φουντες!!!!!

Αυριο το πρωι εχουμε γαμο και βαφτισια μαζι και μαλιστα διδυμα!!!!!

Ρια μου οντως την καλυτερη ασχολια εχεις και να ειναι γερη η μπουμπου σας!

Τατασα μου τι κανεις?????? Βλεπω μας διαβαζεις φιλεναδα...ελπιζω να μην φαρμακωνεσαι ακομα πολυ γιατι απ οτι ειδα βρηκες καλη παρεα και σου ανεβαζει την διαθεση το κλουβι με τις τρελες...χιχιχιχι!!!! Αντε, θα μεινεις εγκυουλα και θα ξαναγυρισεις στο παρεακι αλλα μαλλον θα παιξει διπλο ταμπλο γιατι οντως τα κοριτσια στο "δεν θελω... να αδιαθετησω" ειναι οντως πολυ ανεβαστικες...τελειως τρελες! Τωρα βεβαια και εμεις ετσι ειμασταν οταν πρωτομπηκα εγω αλλα μετα με τις εγκυμοσυνες αλλαζει η διαθεση και συζηταμε αλλα πραγματα πλεον!!!!!!! Να περνας καλα αυτο εχει σημασια....πολλα φιλια κοριτσακι και στο λουλουδακι σου!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανετε???????????

Θα σας ευχηθω να εχετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο γιατι μαλλον αυριο δεν θα προλαβω να μπω!

Φιλια πολλα και καλα να περασετε!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες μου τι κάνετε;;;;;

Εγκυούλια μας τι κάνετε;;;; χαδάκια πολλά στις κοιλουμπίτσες σας!!!!!

Λενάκι μου θα κάνεις ακόμη έναν κούκλο δηλαδή ε;;;;);) τι ευτυχία!!!! θα παίζουν πολύ καλά τα αγοράκια σου!!!! έχουν μικρή διαφορά και θα ναι πολύ αγαπημένα!!!! Φιλάκια στα ζουζούνια σου!!!!

Ποπάκη μου, Ματινάκι μου, Αναστασάκι μου, Γιωτάκι μου πολλά χαδάκια!!!!

Νατασούλα, Τζινάκι μου τι κάνετε;;;;

Πεταλουδίτσα με κάλυψαν τα κορίτσια, σου είχα θυμώσει και γω πάρα πολυ αλλά όλοι δικαιούμαστε μια στιγμή εκτός ευατού, πόσo μάλιστα μετά από μια μεγάλη απώλεια!!!! μακάρι να είσαι εγκυούλα!!!!

Το νενάκι μας σκέφτομαι πολύ μήπως έκανε την εξέταση;;;; νενάκι μου εύχομαι όλα καλά!!!! περιμένουμε νεάκια σου!!!!

Να έχετε ένα πολύ ομορφο σαββατοκύριακο!!!!! αν και ο καιρός εδώ πολύ μουντός έτοιμος για βροχή!!!!

μάκια πολλά και (((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου τι κάνετε;;;;;

Εγκυούλια μας τι κάνετε;;;; χαδάκια πολλά στις κοιλουμπίτσες σας!!!!!

Λενάκι μου θα κάνεις ακόμη έναν κούκλο δηλαδή ε;;;;);) τι ευτυχία!!!! θα παίζουν πολύ καλά τα αγοράκια σου!!!! έχουν μικρή διαφορά και θα ναι πολύ αγαπημένα!!!! Φιλάκια στα ζουζούνια σου!!!!

Ποπάκη μου, Ματινάκι μου, Αναστασάκι μου, Γιωτάκι μου πολλά χαδάκια!!!!

Νατασούλα, Τζινάκι μου τι κάνετε;;;; σου είχα θυμώσει και γω πάρα πολυ αλλά όλοι δικαιούμαστε μια στιγμή εκτός ευατού, πόοσ μάλιστα μετά από μια μεγάλη απώλεια!!!! μακάρι να είσαι εγκυούλα!!!!

Πεταλουδίτσα με κάλυψαν τα κορίτσια,

Το νενάκι μας σκέφτομαι πολύ μήπως έκανε την εξέταση;;;; νενάκι μου εύχομαι όλα καλά!!!! περιμένουμε νεάκια σου!!!!

Εγώ δεν εγραψα τελικά στην άλλη παρεούλα, σαν τη δική μας καμιά!!!! με τόσο ζεστές αγκαλίτσες εδώ...που να πάω:rolleyes:

να έχετε ένα πολύ ομορφο σαββατοκύριακο!!!!! αν και ο καιρός εδώ πολύ μουντός έτοιμος για βροχή!!!!

καλημέρα σοφάκι!!!!!! εσύ τι κάνεις πως είσαι???? ματινάκι καλημέρα!!! καλή δύναμη και άυριο καλά να περάσετε!!!

τα άλλα κοριτσάκια που είστε καλέεεεεεεεεε???????????????

και εδω πολύ μουντός ο καιρός ρε κορίτσια λέω να βγώ και φοβάμαι την βροχή!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααα.........

σοφακι μυουουουοουυουουουυυ....τι κανεις κουκλαρα μουουουουουυουουουυ????

αναστασακι και ματινακι μου πολλες γλυκες καλημερες.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημέραααααααααα ρανιάκι!!!!!!!!!!!!! πως είσαι???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέραααααααααα ρανιάκι!!!!!!!!!!!!! πως είσαι???????

καλα ειμαι αγαπουλα.....ξυπνησα και πινω καφεδακι....

τωρα κοιταζα τα τικερακια μας και θα γεννησουμε μαζι με λιγες μερες διαφορα.....πρωτα ο θεος παναγια μου!!!!!χιχιιχιχιχιιχιχι:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

ιχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!! που να πάω να κρυφτώ!!!! ξέχασα να γράψω χαδάκια στο φρεσκοεγκυούλι μας το γλυκό;;;;;;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ είμαι και έσπασα το κεφάλι μου να μη ξεχάσω καμία!!!!!

Χίλια συγνώμη αγάπη μου!!!!! χαδάκια πολλά, πολλά, πολλά!!!!

ρανιούκο μου στις 11 είναι ο γάμος;;;; πω, πω εφθασε σχεδόν!!!!

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσες μου καλες καλημερουδιαααααααα!δεν προλαβαινω να σας γραψω πολα..σας διαβασα..εκανα τις δουλειτσες μου κ τωρα πρεπει να φυγω με περημεενι ο αντρας μου κατω..να εχετε ενα ομορφο σαβ/κο!

ο καιρος εδω μουντος μαλον γι ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΠΑΕΙ!

ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ!

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

Κ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΓΑΙ ΟΛΕς@;);)

ΠΑΩ..;):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Εγώ είχα χαθεί, ήμουνα αρκετή επιφυλακτική (κι ακόμα είμαι δεν σας κρύβω) μετά απο την παλλίνδρομη τρέμω να μην ξαναπάθω το ίδιο γι΄αυτο και δεν έμπαινα, αλλα το πήρα απόφαση πως πρέπει να αφήνουμε πίσω μας τα άσχημα και να χαιρόμαστε με αυτά που έρχοντε κι εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη και πλέον αποφάσισα πως θα το δείχνω :P:p

Χαίρομαι τόσο πολύ με το πινακάκι, έχει γεμίσει σχεδον και εύχομαι να γεμίσει εντελώς...Θέλω να πω τα συγχαρητήρια μου στα εγκυάκια που δε τα έδωσα στο Ρανιάκη μας, το Αναστασάκι μας και το Γιωτάκι μας, κοριτσάκια μου σας εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη :P:p Πεταλουδίτσα μου μακάρι να είσαι εγκυούλι κοριτσάκι μου, εξάλλου μετά απο μια απόξεση είναι αλήθεια ότι είναι πιο εύκολη μια εγκυμοσύνη απλά περίμενε λίγες μέρες ακόμα και ξανακάνε το τεστ η καλύτερα χοριακή..

Τα υπόλοιπα εγκυούλια μας ακούω πως φουσκώνουνε εεεε??? Αχχχ Θεε μου τι ωραία που θα είναι να βλέπετε τις κοιλίτσες σας μέρα με την μέρα να μεγαλώνουνε μάκια στις κοιλίτσες σας...:tongue:

Ελενάκι μου θέλω να σε ευχαριστήσω για το μήνυμα σου δεν σε ξέχασα...δεν πειράζει που δεν τις βρήκες τις εξετάσεις δεν μου χρειάστηκανε αλλα σε ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες σμουατςςςςςςςςςςς...

Τα φιλιά μου και στα υπόλοιπα κοριτσάκια στο Σοφάκι και στο Νατασάκι και στα αγγελούδια σας:P

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Εγώ είχα χαθεί, ήμουνα αρκετή επιφυλακτική (κι ακόμα είμαι δεν σας κρύβω) μετά απο την παλλίνδρομη τρέμω να μην ξαναπάθω το ίδιο γι΄αυτο και δεν έμπαινα, αλλα το πήρα απόφαση πως πρέπει να αφήνουμε πίσω μας τα άσχημα και να χαιρόμαστε με αυτά που έρχοντε κι εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη και πλέον αποφάσισα πως θα το δείχνω :P:p

Χαίρομαι τόσο πολύ με το πινακάκι, έχει γεμίσει σχεδον και εύχομαι να γεμίσει εντελώς...Θέλω να πω τα συγχαρητήρια μου στα εγκυάκια που δε τα έδωσα στο Ρανιάκη μας, το Αναστασάκι μας και το Γιωτάκι μας, κοριτσάκια μου σας εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη :P:p Πεταλουδίτσα μου μακάρι να είσαι εγκυούλι κοριτσάκι μου, εξάλλου μετά απο μια απόξεση είναι αλήθεια ότι είναι πιο εύκολη μια εγκυμοσύνη απλά περίμενε λίγες μέρες ακόμα και ξανακάνε το τεστ η καλύτερα χοριακή..

Τα υπόλοιπα εγκυούλια μας ακούω πως φουσκώνουνε εεεε??? Αχχχ Θεε μου τι ωραία που θα είναι να βλέπετε τις κοιλίτσες σας μέρα με την μέρα να μεγαλώνουνε μάκια στις κοιλίτσες σας...:tongue:

Ελενάκι μου θέλω να σε ευχαριστήσω για το μήνυμα σου δεν σε ξέχασα...δεν πειράζει που δεν τις βρήκες τις εξετάσεις δεν μου χρειάστηκανε αλλα σε ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες σμουατςςςςςςςςςςς...

Τα φιλιά μου και στα υπόλοιπα κοριτσάκια στο Σοφάκι και στο Νατασάκι και στα αγγελούδια σας:P

maril μου εύχομαι και εσένα να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσυνη !!!!!!!!!!! με το καλό κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια έχω θέμα!!!! ο γιατρος που μου ειπε η γιατρος μου να παω για αυχενικη δεν ειναι στη λίστα των πιστοποιημενων ιατρων για αυχενικη διαφανεια. λέγεται πράπας. https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1 τι να κάνω?????????? Μία γνώμη Please!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια έχω θέμα!!!! ο γιατρος που μου ειπε η γιατρος μου να παω για αυχενικη δεν ειναι στη λίστα των πιστοποιημενων ιατρων για αυχενικη διαφανεια. λέγεται πράπας. https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1 τι να κάνω?????????? Μία γνώμη Please!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι στο Πανοραμα;Στην κλινικη;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...