Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν ηταν δυο λεπτά αυτό το μαρτύριο εμένα προσωπικά μου φάνηκε αιώνας. Δεν είναι ο πόνος τόσο πολύ όσο η αίσθηση του να σου ξύνουν το εσωτερικό της μήτρας. Κι εγώ δυσκολεύτηκα και με τον καθετήρα γιατί έχω αρκετά σφιχτό κανάλι και έπρεπε να χαλαρώσω πρώτα οπότε μας πήρε λίγο χρόνο κ αυτό. Βγήκα στον άντρα μου και του είπα αισθάνομαι βιασμένη 😂😂😂

Εγώ δεν πήρα τίποτα από παυσίπονο γιατί είναι τοπικός και στιγμιαίος ο πόνος. Μετα έχεις λίγο κράμπες για κανένα μισάωρο, εγώ πήγα για ψώνια! 😂

Ωστόσο όχι ευχαριστώ δεν θέλω να το ξανακάνω και ειδικά χωρίς μέθη! Την σαλπιγγογραφια την έκανα ξανά πιο εύκολα από το μικροβιωμα. Αν και μεταξύ μας μακάρι να μην μας ξαναχρειαστούν ΠΟΤΕ 🫣

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μπορεί να το συγκρίνω με την σαλπιγγογραφια που πραγματικά ακόμα το θυμάμαι και έχω ptsd. Βεβαια εγώ κάνω ωοληψια χωρίς μέθη οπότε ίσως να μην είμαι παράδειγμα. Εχω εκπαιδευτεί στον πόνο.

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λενακι μου κ εμενα η αγαπημενη μου!

την εφτιαξε ο αντρας μου, αλλα δεν μπορω να βαλω φωτο!

εχει την τιγκερμπελ πανω σε ενα μανιταρι κ γραφει το ονομα της μπουμπους κ την ημερομηνια! στις 16/9 την βαπτιζουμε.

τι κανετε? τα μπουμπουκια σου?

Πρέπει να είναι πολύ ωραία γιωτακι μου! Τι καλα που θα σας βγουν οικονομικά! Πετυχημένη ιδέα!:wink:

Καλα είναι τς ζουζουνια μου.με ξενυχτάνε!!:wink: προσπαθώ να αποθηλασω αργά κ σταθερά!;*) δοκίμασα να το δώσω ξένο το νουλακ βασικά κ σε το θέλει..συνεχίζω να θηλάζω πρωί βράδυ κ μεταμεσονύχτια!! Χαχαχαχα

Πως κ πως περιμένω να περπατήσει γιατί όλο θέλει να το περπατάω εγώ..βαριέται να κάθεται στο ίδιο σημείο κ φεύγει όχι μπούσουλώντας αλα κάπως αλλιώς..πως κάνουν οι στρατιώτες όταν σέρνονται ένα τέτοια πράγμα κ πάει όπου θέλει..αυτά!

Το ρανακι ρι κάνει?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρέπει να είναι πολύ ωραία γιωτακι μου! Τι καλα που θα σας βγουν οικονομικά! Πετυχημένη ιδέα!:wink:

Καλα είναι τς ζουζουνια μου.με ξενυχτάνε!!:wink: προσπαθώ να αποθηλασω αργά κ σταθερά!;*) δοκίμασα να το δώσω ξένο το νουλακ βασικά κ σε το θέλει..συνεχίζω να θηλάζω πρωί βράδυ κ μεταμεσονύχτια!! Χαχαχαχα

Πως κ πως περιμένω να περπατήσει γιατί όλο θέλει να το περπατάω εγώ..βαριέται να κάθεται στο ίδιο σημείο κ φεύγει όχι μπούσουλώντας αλα κάπως αλλιώς..πως κάνουν οι στρατιώτες όταν σέρνονται ένα τέτοια πράγμα κ πάει όπου θέλει..αυτά!

Το ρανακι ρι κάνει?

γεια σου λενακι μου!

καλα ειμαστε κ εμεις, η μπουμπου μου ηδη περπαταει αν την πιανεις απο το 1 χερακι! κ μονη της αν κρατιεται στα επιπλα.

χαχαχαχα ερπην κανει ο μικρος!!!

τις φτιαξαμε εχτες το βραδυ τις σοκολατιτσες, 120 κομματια 23,50 μας πηγε. βγηκαν πολυ ωραιες!

παω γιατι ξυπνησε!

φιλακια

γεια σας κοριτσακια μου!

τι κανετε? εμεις τρεξιματα με την βαπτηση.

για γλυκο σκεφτηκαμε αυτο! για πειτε γνωμες!

g_74282.JPG

βεβαια θα τα φτιαξουμε εμεις, κ θα μας στοιχισουν μονο 20 ευρω ολα τα τεμαχια που θελουμε περιπου 100-120!

τα προσκλητηρια βγηκαν τελεια, μεχρι κ στον φακελο τυπωσαμε μια τικγερμπελ με ραβδακι. πολυ ωραια, αυριο τα στελνω με ταχυδρομειο, δεν προλαβαινω αλλιως! βρηκαμε κ ταβερνα για τον τραπεζι, μια χαρα. το σκ θα φτιαξω κ τις μπομπο κ θα σκεφτω τι θα κανω με στολισμο.

αυτα απο εμενα!

βασουλα εχει πολλα υπερ το σπιτι!

αναστασακι, λενακι, πεταλουδακι φιλακια πολλα

τελειες ειναι γιωτακι!!!και παρααααα πολυ οικονομικες!ωραια επιλογη η σοκολατιτσα και σε ποιον δεν θα αρεσει αλλωστε:D

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

τελειες ειναι γιωτακι!!!και παρααααα πολυ οικονομικες!ωραια επιλογη η σοκολατιτσα και σε ποιον δεν θα αρεσει αλλωστε:D

βασουλα τις φτιαξαμε! εγιναν τελειες, να ειναι καλα ο αντρας μου, εφτιαξε τα περιτυλιγματα κ τα τυλιξαμε εχτες το ρραδυ!

τι εγινε με το σπιτι? η μαγουλιτσα τι κανει?

βασουλα τις φτιαξαμε! εγιναν τελειες, να ειναι καλα ο αντρας μου, εφτιαξε τα περιτυλιγματα κ τα τυλιξαμε εχτες το ρραδυ!

τι εγινε με το σπιτι? η μαγουλιτσα τι κανει?

ειχες και συνεργο ε?? μια χαρα γιωτακι μου ολα με το καλο να γινουν!

η μαγουλιτσα μου ειναι καλα!κοιματε σε λιγο ερχονται κ η αδερφες μου για βοηθεια σε καμια ωρα θα παμε να τις παρουμε απο τα τρενα!

χτες που λες την ειχα στο παρκο κ αρχισε να κλαει...τρεχω και την βλεπω εχε πιαστει απο τα δυχτια κ σηκωθηκε ορθια κ δεν ηξερε πως να κατσει κ τρομαξε...χαχαχαχ πολυ γελασα!! κ συγκινηθηκα μαζι το παιδακι μου αρχισε να στεκεται σιγα σιγα!!!

αυριο που λες εχουμε ραντεβου με την ιδιοκτητρια του σπιτιου,θελει να μας γνωρισει και να συζητησουμε για το ενοικιο...αν ειναι θετικη θα το κλεισουμε!βασικα για θετικη την κοβω διοτι θα ελεγε απο την αρχη οχι κ δεν θα ηθελε να συναντηθουμε οποτε μαλλον παζαρευεται ...

θα σας ενημερωσω αυριο μετα την συναντηση !

φιλακια!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

ειχες και συνεργο ε?? μια χαρα γιωτακι μου ολα με το καλο να γινουν!

η μαγουλιτσα μου ειναι καλα!κοιματε σε λιγο ερχονται κ η αδερφες μου για βοηθεια σε καμια ωρα θα παμε να τις παρουμε απο τα τρενα!

χτες που λες την ειχα στο παρκο κ αρχισε να κλαει...τρεχω και την βλεπω εχε πιαστει απο τα δυχτια κ σηκωθηκε ορθια κ δεν ηξερε πως να κατσει κ τρομαξε...χαχαχαχ πολυ γελασα!! κ συγκινηθηκα μαζι το παιδακι μου αρχισε να στεκεται σιγα σιγα!!!

αυριο που λες εχουμε ραντεβου με την ιδιοκτητρια του σπιτιου,θελει να μας γνωρισει και να συζητησουμε για το ενοικιο...αν ειναι θετικη θα το κλεισουμε!βασικα για θετικη την κοβω διοτι θα ελεγε απο την αρχη οχι κ δεν θα ηθελε να συναντηθουμε οποτε μαλλον παζαρευεται ...

θα σας ενημερωσω αυριο μετα την συναντηση !

φιλακια!!

που να περπατησει κιολας!!! θα ενθουσιαστεις!!! σημερα εκανα εγω τις μισες μπομπο κ το απογευμα ο αντρας μου τις υπολοιπες! μια χαρα ετοιμοι ειμαστε σχεδον, μας μενει ο στολισμος στην εκκλησια κ το μενου στο τραπεζι!

ειμαι πολυ κουρασμενη σημερα!

παω να αραξω!

φιλακια

καλησπερα!!! ο μικρος κοιμαται απο τις 13.15!!! τι καλαααααααα!! εφαγα κιολας! μια χαρα!!:P:p:p:p

χαχαχα μολις ξυπνησεεεεεεεεεεεεεε

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε?

αναστασακι ξεκουραστηκες ε?

σημερα θα παμε σαλαμινα στους γονεις μου! ουτε μαγειρεμα ουτε τιποτα!

σε λιγο θα ξεκινησω σιδερο!

να εχετε ενα καλο σκ!

φιλακια πολλα!!!:P

Διαφημίσεις

Γιωτάκι, να τη χαίρεσαι την κορούλα σου!!! Να είναι γερό και τυχερό παιδάκι και να την καμαρώνεις κορίτσι μου!!! Καταλαβαίνω τη συγκίνησή σου....

very-happy-birthday.gif

ευχαριστω πολυ ελεντισα μου! ωρε κλαμα που θα ριξω σημερα!!! απο το πρωι δακρυζω...

κ εσυ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!! τι κανετε?

.Γιωτακι μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Χρόνια της πολλά! Να είναι πάντοτε ευτυχήσμενη!! Να την έχει γερή κ δυνατή ο θεός! Φαντάζομαι πόσο συγκινημένη θα είσαι σήμερα! Να περάσετε όμορφα.δωστης ένα φιλί!:wink:

Είμαι από κινητό κ δυστυχώς δε μπορώ να βάλω καπια εικόνα για τα χρόνια πολλά!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

.Γιωτακι μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Χρόνια της πολλά! Να είναι πάντοτε ευτυχήσμενη!! Να την έχει γερή κ δυνατή ο θεός! Φαντάζομαι πόσο συγκινημένη θα είσαι σήμερα! Να περάσετε όμορφα.δωστης ένα φιλί!:wink:

Είμαι από κινητό κ δυστυχώς δε μπορώ να βάλω καπια εικόνα για τα χρόνια πολλά!

ευχαριστω πολυ λενακι μου! να χαιρεσαι κ εσυ την οικογενεια σου!

οντως πολυ συγκινιση! κοψαμε μια τουρτιτσα οικογενιακα κ την κυριακη στα βαπτησια θα κοψουμε μια στο τραπεζι!

ευχαριστω πολυ ελεντισα μου! ωρε κλαμα που θα ριξω σημερα!!! απο το πρωι δακρυζω...

κ εσυ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!! τι κανετε?

Αχ, Γιωτάκι...κι εγώ συγκινούμαι πολύ με ότι αφορά την πεταλουδίτσα μου!! Απορώ πώς θα τα βγάλω πέρα στη βάφτιση.... Φοβάμαι μη γίνω ρεζίλι!! :?

Κλάψε κοπέλα μου από χαρά κι ευτυχία, αλλά και από νοσταλγία γιατί είμαι σίγουρη ότι θυμάσαι σα χθες το πρώτο κλάμα της και τα ματάκια της μόλις τα πρωτοαντίκρυσες!! Αχ, τι υπέροχες στιγμές δυστυχώς κρατάνε λίγο, αλλά μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας!!! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ, Γιωτάκι...κι εγώ συγκινούμαι πολύ με ότι αφορά την πεταλουδίτσα μου!! Απορώ πώς θα τα βγάλω πέρα στη βάφτιση.... Φοβάμαι μη γίνω ρεζίλι!! :?

Κλάψε κοπέλα μου από χαρά κι ευτυχία, αλλά και από νοσταλγία γιατί είμαι σίγουρη ότι θυμάσαι σα χθες το πρώτο κλάμα της και τα ματάκια της μόλις τα πρωτοαντίκρυσες!! Αχ, τι υπέροχες στιγμές δυστυχώς κρατάνε λίγο, αλλά μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας!!! :rolleyes:

ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι!

η βαπτηση μας ειναι την κυριακη, ελπιζω να μπορεσω να κρατηθω!!! εσεις ποτε την βαπτιζετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...