Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου,

τι κανετε?

εμεις τελος οι διακοπες, πολυ ωραια περασαμε κ τωρα πισω στην καθημερινοτητα μας!

εχω ενα σωρο δουλειες να κανω, στο σπιτι + της βαπτησης+ το μαγαζι. θα τρεχω κ δεν θα φτανω, αλλα απο αυριο, σημερα εκανα μονο ενα συμμαζεμα, δουλευα το πρωι, εχει κ αυτη την βρωμοζεστη, ουφ βαρεθηκα θελω λιγο φθινοπωρο!!! σταματαω την γκρινια!

ματινακι μου εννοειται οτι πρεπει να κανετε Χ οποτε αλλαζει ο ταμειας κ Ζ το βραδυ, ειναι υποχρεωτικο, οι αλλες κοπελες πως το δεχονται? ψαχνε αν βρεις κατι καλυτερο κ καντην, δυσκολα ειναι καταλαβαινω!!! αλλα ειναι κ ενα οικονομικο οφελος! υπομονη!!!

βασουλα τι κανετε? ειδατε κανα σπιτακι?

ρανακι μου σε καταλαβαινω, τρεξιμο, εσεις βαπτηζετε στις 15 κ εμεις στις 16! προσπαθησα να βαλω το προσκλητηριο κ την μπομπο δεν μπορεσα, θα ξαναπροσπαθησω αυριο!

αναστασακι μου τι κανετε?

η ελενη ρε παιδια εχει πολυ καιρο να μπει! ελπιζω ολα καλα!

αυτα κοριτσακια μου, παω να φτιαξω γαλα, αν το πει τελικα κ δεν καταληξουμε να τρωμε στις 10 γιαουρτι!!!

φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα να πω..καληνύχτα μήπως .:wink:

Γιωτακι μου εδώ είμαι..μωλης σας διάβασα..χάθηκα γιατί μπαίνω περισσότερο από το κινητό κ με βολέψε πολύ αυτή η ομάδα στο φβ! Είναι πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίασ..φυσικά εδώ είναι το πρώτο μας στέκι κ έχουμε κ τα τικερακια μας..

Τελείωσαν οι διακοπές Ε! Χαιρομαι που περάσατε όμορφα..καλό ΞΕΚΙΝΗΜΑ πίσω στη καθημερινότητα..τι κάνει η μικρή..φαντάζομαι θα περπατάει μόνη της τώρα πια..πλησιάζει κ η βάφτιση. Με το καλό να γίνουν όλα.

Ματίνακι μου τι τραβάς θεουλη μου..κ μετά γκρίνιαζΩ κ γω..κουράγιο κ υπομονή θα έλεγα αλα πόση υπομονή πια..εύχομαι να βρεις κάτι πολύ καλύτερο..το πιστεύω ότι θα βρεις..είσαι τσακάλι σε "βλέπω"! Να μου φιλήσεις τον ξανθό κούκλο σου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσια!

κανω γενικη κ τα εχω παιξει!

λενακι μου χαιρομαι που εισαι καλα!

φιλακια στα αγορακια σου!

η μικρη για να περπατησει πιανεται δεξια κ αριστερα, μονη της ακομα οχι!

φιλακια σε ολες!!!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???? Ερημιες το καφε μας λογο της ομαδας στο φεις ε? Εγω παντως εχω επιθυμησει πολυ τις συζητησεις μας εδω...στο φεις δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι δεν βλεπει κανεις τις δημοσιευσεις μας και τις φωτο των παιδιων μας! Μαλλον οχι αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι!

Γιωτουλα μου δουλειες με φουντες κι εσυ ε? Πλησιαζει και η βαφτιση σας τελεια!!!!!! Τι ονομα θα της δωσετε? Μπορει να το εχεις πει αλλα συγνωμη δεν θυμαμαι...με το καλο!!!!! Εγω με την δουλεια τα ιδια αν και χθες με ρωτησε το ενα αφεντικο αν θελω να κατσω και μετα την ληξη της 3μηνης συμβασης και δεν του απαντησα ακομα....θα το σκεφτω πολυ και θα συζητησω μαζι του αν αλλαξει αυτο με το ταμειο θα κατσω...αν δεν αλλαξει δυστυχως θα ψαξω για αλλου γιατι τα σπασμενα δεν θα τα πληρωνουμε ολες...η καθεμια να πληρωνει το λαθος της! Βασικα αυτο λενε γινεται μονο το καλοκαιρι που εχει πολυ δουλεια και ο κοσμος περιμενει στην ουρα....δεν με νοιαζει καθολου...ας περιμενει ο κοσμος 5 λεπτα παραπανω για να γινει σωστη δουλεια...τι να κανουμε τωρα? Τεσπα!

Ξυπνησε ο μικρος...παω και αν προλαβω επανερχομαι γιατι εχω γενικη σημερα....το σπιτι ειναι χαλια!!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???? Ερημιες το καφε μας λογο της ομαδας στο φεις ε? Εγω παντως εχω επιθυμησει πολυ τις συζητησεις μας εδω...στο φεις δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι δεν βλεπει κανεις τις δημοσιευσεις μας και τις φωτο των παιδιων μας! Μαλλον οχι αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι!

Γιωτουλα μου δουλειες με φουντες κι εσυ ε? Πλησιαζει και η βαφτιση σας τελεια!!!!!! Τι ονομα θα της δωσετε? Μπορει να το εχεις πει αλλα συγνωμη δεν θυμαμαι...με το καλο!!!!! Εγω με την δουλεια τα ιδια αν και χθες με ρωτησε το ενα αφεντικο αν θελω να κατσω και μετα την ληξη της 3μηνης συμβασης και δεν του απαντησα ακομα....θα το σκεφτω πολυ και θα συζητησω μαζι του αν αλλαξει αυτο με το ταμειο θα κατσω...αν δεν αλλαξει δυστυχως θα ψαξω για αλλου γιατι τα σπασμενα δεν θα τα πληρωνουμε ολες...η καθεμια να πληρωνει το λαθος της! Βασικα αυτο λενε γινεται μονο το καλοκαιρι που εχει πολυ δουλεια και ο κοσμος περιμενει στην ουρα....δεν με νοιαζει καθολου...ας περιμενει ο κοσμος 5 λεπτα παραπανω για να γινει σωστη δουλεια...τι να κανουμε τωρα? Τεσπα!

Ξυπνησε ο μικρος...παω και αν προλαβω επανερχομαι γιατι εχω γενικη σημερα....το σπιτι ειναι χαλια!!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

ματινακι συμφωνω μαζι σου για το φεις!

οσο για την δουλεια, γιατι δεν του λες οτι θες να κατσεις αλλα σε προβληματιζει το συγκεκριμενο θεμα με το ταμειο κ οτι ειναι πιο δικαιο να κλεινει με Χ το ταμειο σε καθε αλλαγη βαρδιας? νομιζω οτι θα το καταλαβει!

Ουρανια θα την βγαλουμε την μπουμπου. κ εσυ γενικη? κ εγω μια απο τα ιδια απο εχτες κ δεν εχω τελειωσει ακομα!

ασε που σημερα πρωι πρωι μου πεταξε η μικρη απο τον παγκο της κουζινας μια νταμιτζανα λαδι, το πατωμα χαμος λαδια κ γυαλια, ειδα κ επαθα να καθαρισω! δεν λες που δεν ηταν απο κατω να της ερθει στο κεφαλι! τωρα εβαλα το φαγητο (κοτοπουλο κρασατο κ ρυζι)κ να κανω ενα διαλειματακι κ εγω! ουτε καφε δεν εχω πιει!

κοριτσακια μπαινεται κ εδω να μαθαινω νεα σας!!!

φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!! ο μικρος εχει καμια ωρα που κοιμαται οπου να ναι θα ξυπνησει! σημερα κατεβηκαμε παλι βολτιτσα οπως καθε πρωι και πηγαμε τραπεζα για κατι δουλειες αλλα ειχε κοσμο και δεν εδωσαν σειρα, γκρινιαζε και αυτος και φυγαμε! πηγαμε σε ααλο υπ.μα της ιδιας τραπεζας και εκει τα ιδια!!!

παω να σας διαβασω! ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καταρχην η ομαδα στο φεις εκτος του οτι ειναι κλειστη, ειναι και μυστικη. αυτο το εχω χιλιοτσεκαρει κα ιαπο πριν που ημουν και σε αλλη ομαδα! ειναι στανταρ. ενω εδω μας βλεπει ο οποιοςδηποτε. απλα εκει το ξεκινησα για να βαζουμε οσες θελουμε φωτο απο τα μωρακια μας.

ματινακι, κουραση κουραση κουραση και νευρα διαβαζω! εχεις ολο το δικιο και δεν στο λεω απλα για να το πω!!! η καθε μια θα εκνευριζοταν στη θεση σου!! ελεος! εννοειτε να εξηγηθεις πριν συνεχισεις!! απανθρωπο το θερωρω το ολο θεμα!!!!

γιωτακι βηματακια κανετε ε? τι καλα!! αντε σε λιγο θα περπατησει η μπουμπου!!!!

εμεις καλα ειμαστε ! ειχαμε εμβολιο προχθες, κλαψαμε και ολα καλα!! το βαρος μας ειναι 9900 και το υψος 77 ποντους!!:D τρωμε τα φρουτακια μας, τις σουπιτσες μας, και το απογευματινο μας που κ που κανενα γιαουρτακι, η βρωμη με φρουτα. κρεμες εδωσα 2 φορες και εφαγε μονο 2 κουταλιες δεν του αρεσουν καθολου. το ειπα στο γιατρο και μου ειπε οκ! κανενα προβλημα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια!

και μεις καλα ειμαστε λιγο στο τρεξιμο καθε μερα στην αναζητηση νεας κατοικιας.μεχρι στιγμης δεν βρεθηκε κατι καλο!απο δευτερα θα ανεβουν κ οι αδερφες μου για βοηθεια στο μαζεμα και βλεπουμε! η μικρουλα μου καλα ειναι ... την ταλαιπωρω λιγακι καθε μερα στη γυρα αλλα τη να κανω δεν μπορω κ να την αφησω !

τωρα για το φεις σιγουρα δεν τα βλεπει κανεις αυτα που γραφουμε κ τις φωτο που ανεβαζουμε...ισως καποιο διαχειριστες ..ισως καποιο χακερ τι να πω.παντως εγω προσωπικα οταν ανεβαζω μια φωτο ειται στην ομαδα μας ειται στο προφιλ μου ειναι παντα μια φωτο που δεν θα χα προβλημα να τη δει ολος ο κοσμος...οπως νιωθει ο καθενας μας!\

ματινακι τι νεα?πως εισαι χαλαρωσες καθολου η ακομα στο τρεξιμο?με τη συμβαση τι εγινε συζητησες καθολου με τον προισταμενο τα προβληματα που προεκυψαν?

γιωτουλα εισαι στις προετοιμασιες τωρα για την βαφτιση ε?βαλε μας καλε να δουμε τις μπομπονιερες σου οταν μπορεσεις!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

βασουλα μου κατι μου μριζει πως θα το βρεις αυτες τις μερες αυτο που ψαχνεις!! χεχεχεχε!! τι να κανεις μωρε τρεξιμο θελει αυτο δεν ειναι και ευκολο!:rolleyes:

εμεις τα ιδια! ο μικρος κοιμαται τωρα και εγω χαλαρωνω! τωρα θα σηκωθω ομως τα ψιλοσυμαζεψω! ευτυχως απο μαγειρεματα τελος και σημερα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

βασουλα μου κατι μου μριζει πως θα το βρεις αυτες τις μερες αυτο που ψαχνεις!! χεχεχεχε!! τι να κανεις μωρε τρεξιμο θελει αυτο δεν ειναι και ευκολο!:rolleyes:

εμεις τα ιδια! ο μικρος κοιμαται τωρα και εγω χαλαρωνω! τωρα θα σηκωθω ομως τα ψιλοσυμαζεψω! ευτυχως απο μαγειρεματα τελος και σημερα!

λες αναστασακι ε??μακαρι να βγει αληθινο το προαισθημα σου!! σημερα εχω να δω 3 σιγουρα κ παιζει κ ενα ακομα περιμενω επιβεβαιωση απο το μεσιτη σε λιγο!εχει τρεξιμο αλλα τι να κανουμε ,μονο που θα φυγω απο δω μου φτανει!

η μικρη κοιματε εχει πανω απο ωρα νυσταζε απο το πρωι κ μου την ξυπναγε παλι ο απο πανω με τα τρυπανια !τι σκ@τ@ κανει ακομα ηθελα να ξερα...του καναμε μια νυξη γιατι τρομαζε κ εκλαιγε ολη την ωρα και προσπαθουσε να κοιμηθει,αλλα λεει δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας κ ειχε κ δικιο εδω που τα λεμε...

ααα τωρα που καθομουνα στο μπαλκονι ειδα ενα πιτσιρικι πεταξε ενα γατακι στο ρεμα απεναντι:cry::cry::cry:μου ραγισε την ψυχη,θελω να παω να το παρω αλλα δεν με αφηνει ο αντρας μου:evil:που θα το βαλουμε..τι θα το κανουμε εχουμε μωρο...αχ κ να χα μια αυλιτσα θα το μαζευα σιγουρα,μακαρι να περασει καποιος να το παρει συνεχεια βγαινω κ το βλεπω ψαχνει την μανουλα του και κλαει......ουφ να σκασω με ερχεται:cry::cry::cry:

Καλησπέρα!!:wink:

Γιωτακι μου καλα είμαστε κ μεις! Ο Αλεξάκης μεγαλώνει κ γίνεται όλο κ πιο ζωηρός κ γκρίνιαρης!! Σιγά σιγά θέλω να αποθηλασω! Τον θηλάζω πρωί κ απόγευμα προς βράδυ..κ τα νυχτερινά δεν έχουν σταματήσει..ο μιχαλάκηΣ καλα είναι!

Πέρασε η πολύ η γκρίνια ελπίζω πως όσο μεγαλώνει θα αλλάξει..εγώ κάνω γκρίνιαρικα μωρά!:wink:)

Βασουλα,αναστασακι,ματίνακι,Φιλάκια!!

Ρανιουκοοοο που χάθηκες? Όλα καλα??

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γεια σας κουκλίτσες μου!

Τι κάνετε; Εμείς καλάααα... Βγήκαμε τη βολτούλα μας και πριν 3 τέταρτα περίπου γυρίσαμε να ξεκουραστεί η μικρή στο κρεβατάκι της γιατί όσο να΄ναι πιάνεται στο καρότσι πολλή ώρα και ο άντρας μου γιατί αύριο είναι πρωινός!

Ματινάκι, κουράγιο κορίτσι μου... Πρέπει οπωσδήποτε να πεις τα ζόρια σου στο αφεντικό πριν συνεχίσεις... Δεν αξίζει να ταλαιπωρήσε τόσο, έχεις και ένα μωράκι σπίτι που περιμένει τη φροντίδα σου... Και τα χρήματα δεν είναι τόσα πολλά για να δικαιολογούν τόση πολλή δουλειά. Αν βέβαια αυτό συμβαίνει μόνο το καλοκαίρι και χειμωνιάζοντας τα πράγματα είναι πιο νορμάλ κάτι γίνεται... Περιμένουμε τα νέα σου κι εύχομαι να είσαι ήδη καλύτερα!

Βασούλα μου, τι έγινε σήμερα; Είδες άλλα σπίτια; Αν ναι, πώς σου φάνηκαν; Άντε μακάρι να βρεις σύντομα κάτι καλό να μην τρέχεις άδικα κι εσύ και η μαγουλίτσα... Να τακτοποιηθείτε σε πιο ανθρώπινο σπιτάκι και να βρείτε την υγειά σας... Αχ, πιάστηκε η ψυχή μου κι εμένα με το γατάκι!! Ψάχνει τη μανούλα του το καιμένουλι και κλαψουρίζει;;;; Αχ, θα κλάψω κι εγώωωω!!!

Λενάκι μου, είναι γκρινιαρούλης ο Αλεξάκης γενικά; Ή τον ενοχλούν συγκεκριμένα πράγματα; Λες να αποθηλάσεις,ε; Όπως νομίζεις, θηλάζεις πολύ καιρό έτσι κι αλλιώς!! Περίοδος σου ήρθε; Πότε περιμένεις;

Αναστασάκι, θα είστε βόλτα τώρα,ε; Ελπίζω να περνάτε όμορφα! Πού πήγατεε;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

λοιπον κοριτσια νομιζω οτι βρηκα σπιτι!!!

ακουστε τα θετικα κ τα αρνητικα!

αρνητικα : δεν εχει παρκινγκ, ουτε μεγαλο πολυ μπαλκονι σε μηκος.μικρο ασανσερ

θετικα: ατομικο φυσικο αεριο,εντοιχιζομενη ντουλαπα στο παιδικο,πολυ μεγαλη ντουλαπα στη κρεβατοκαμαρα.2 δωματια αρκετα ευρυχωρα,95 τμ,2 οροφος.πολυ ωραια κουζινα με πολλα ντουλαπια κ εξωτερια της κουζινα τα ντουλαπια εχουν κρυσταλιερες,τραπεζι στην κουζινα εντοιχισμενα ψυγειο κουζινα πλυντηριο πιατωνκ μικροκοιματων ,μπαλκονι μπρος πισω με καγκελα ασφαλειας ψηλα για το μωρο,στο μπαλκονι τις κουζινας 2 μεταλικες ντουλαπες για αποθηκευτικο χωρο μεγαλο μπανιο με μπανιερα,στην εισοδο εντοιχιζομενη ντουλαπα για παλτα κ τσαντες,κ παπουτσοθηκη! βολευει η συγκοινωνια 5-10 λεπτα περπατημα για να παρω το λεωφορειο για δουλεια.

τωρα τα ηλεκτρικα μου να δω τι θα τα κανω.η κουζινα μου δεν ειναι καλη οποτε η θα την χαρισω η θα τη βολεψω σε καμια αποθηκη φιλου η θα ην δωσω στην ανακυκλωση.

το ψυγειο υπαρχει χωρος κατι σαν γραφειο στα αριστερα της κρεβατοκαμαρας λεω να το βαλω εκει κ το πλυντηριο πιατων παλι σε αποθηκη η αμα το βολεψω στην κουζινα καπου η στο πισω μπαλκονι σε καλο αμπαλαρισα,θα μετρησω τους χωρους κ θα αποφασισω.

αρχικη τιμη 400 και ειπαμε 370-380 νιμιζω οτι το αξιζει.δευτερα θα παρω το μεσιτη να κανει την προταση στην ιδιοκτητρια κ αμα δεχτει λεω να το κλεισω...

πως σας φαινεται?νομιζω αξιζει.....

ααα στο καπακι ειδα αλλο ενα στη διπλα οικοδομη σαπιλα μιλαμε εντελως αδειο χωρις ντουλαπες κ χαλια κουζινα με τα παλια τα ντουλαπια κ τιμη 380!δεν συγκρινονται νομιζω ειναι ευκαιρια ...εχει κ αρνητικα αλλα νομιζω τα θετικα υπερισχυουν μακρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...