Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ήταν 4BC. Δεν είχα ποτέ 4 ως τώρα η αλήθεια είναι. Είχα μόνο ως 3. Ακριβώς , έδωσαν το ίδιο μοτίβο εμβρύων. 6 ημερών πάλι.

Να αλλάξεις πρωτόκολλο και φάρμακο. Αφού ούτως ή άλλως θα δοκιμάσετε ξανά με φάρμακα. Και να κάνεις έναν υπέρηχο αρχές κύκλου να δεις σε ποιον φαίνονται περισσότερες καταβολές.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Πολύ ζέστη πάλι σήμερα! Αααχχχ πόση υπομονή να έχει πια ένας άνθρωπος; Ελπίζω μόνο να είναι ο τελευταίος καύσωνας και από εδώ και πέρα να μην ξαναέχουμε το ίδιο κακό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

ζεστη πολυ! ευτυχως τελειωσα τις δουλιτσες μου, θα τηγανισω γαυρο σημερα με πατατες κ χορτα! κ ετσι θα ειμαι αραχτη μεχρι τις 1 που θα φαει!

αναστασακι καλα να περασετε!!!! εμεις τρωμε γιαουρτι το απογευμα , οχι τα παιδικα , κανονικο αγελαδινο κ τις σπαω κ 2 μιραντα μεσα. ποτε τρωει το μισο, ποτε ολοκληρο, αναλογως την ορεξη της!

εχετε αραξει σε παραλια κ χαθηκατε????????????????

Λενακι γραψε στο gοοgle γλυκα βαπτισης τιμες κ θα σου βγαλει ζαχαροπλαστειο στον πειραια (εκει δεν μενεις?) που τα γλυκα της βαπτισης ξεκινανε απο 0,65, εχει 4 καταστηματα, 2 πειραια, 1 φαληρο κ 1 καπου αλλου δεν θυμαμαι. Ποτε κανετε την βαπτιση? Ασχετο ξεχασα να σας πω κλεισαμε μπομπονιερες, ειναι σαν λουλουδι κ αντι για ανθη εχει φατσουλες κ πιπιλες! Ειναι τελειες, ροζ με χρυσοσκονη! Κ μονο 0,90!

Γιωτούλα μου, ευχαριστώ πολύ, αλλά η βάφτιση θα γίνει Θεσσαλονίκη στην πατρίδα μας... ;) Στις 30 Σεπτεμβρίου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

στο παιδικο απο ποια ηλικια μπορουν να πανε;

απο οποτε θελεις!ειναι μανουλες που τα στελνουν απο μηνων γιατι δεν εχουν που να το αφησουν !εγω λεω μετα τα 2 χρονια θα ειναι καλα γυρω στα 2,5 δλδ να τη στειλω!ελπιζω να της αρεσει και να προσαρμοστει ευκολα;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Τι ενοίκιο δίνετε τώρα;

πεταλουδακι δινω 350! ακουσα εσενα που ειπες 550 κ επαθα εγκεφαλικο!πολυ ακριβα τα ενοικια σας εκει ε? εγω ψαχνω παλι κατι στα 350 αλλα αυτα που ειδα ειναι απο 400 και πανω...αν δεν βρω κατι μαλλον θα συμβιβαστω στα 400 γιατι θα γλιτωσουμε κ βενζινες και θερμανση;)

Διαφημίσεις

πεταλουδακι δινω 350! ακουσα εσενα που ειπες 550 κ επαθα εγκεφαλικο!πολυ ακριβα τα ενοικια σας εκει ε? εγω ψαχνω παλι κατι στα 350 αλλα αυτα που ειδα ειναι απο 400 και πανω...αν δεν βρω κατι μαλλον θα συμβιβαστω στα 400 γιατι θα γλιτωσουμε κ βενζινες και θερμανση;)

Καλά, δεν το πιστεύω ρε γμτ! Γδάρτες είναι εδώ!!! 350 ούτε στα ονειρα μας! Τρομάξαμε να βρούμε στα 450 και να είναι περίπου όπως το θέλουμε... Έλεος! Κρίση έχουμε! Εδώ δεν σκαμπάζουν από τέτοια....ελάχιστα έως καθόλου έχουν πέσει τα ενοίκια!!! Μα είναι δυνατόν; Δεν ακούνε τι γίνεται με τους μισθούς; Πού να τα βρούμε τόσα λεφτα!

Οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαστε υπερευχαριστημένοι με τα 450 σε σχέση με τα 550 που δίναμε φέτος όλη τη χρονιά και πέρσι δίναμε 500 σε άλλο σπίτι αλλά χωρίς πάρκιν!!! :shock: Βέβαια, θα έχουμε μια χαρά πετρέλαιο... Δυστυχώς η περιοχή δεν έχει ακόμη φυσικό αέριο... :mad:

Ο σπιτονοικοκύρης μας ατάραχος! Κάτι σαν το βούδα, που λέει και η μαμά μου! Του ανακοινώσαμε ότι Σεπτέμβρη φεύγουμε και είπε, "όπως νομίζετε αν βρήκατε κάτι καλύτερο"! Ούτε κατά διάνοια να μας το κάνει 500, που είχαμε ζητήσει. Το περίμενε μάλλον οτι ίσως φύγουμε αφού του είχαμε ζητήσει μείωση και αρνήθηκε...

Εσείς μια χαρά με 400 στην Τούμπα,ε; Απο θέρμανση; Φυσικό αέριο;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλά, δεν το πιστεύω ρε γμτ! Γδάρτες είναι εδώ!!! 350 ούτε στα ονειρα μας! Τρομάξαμε να βρούμε στα 450 και να είναι περίπου όπως το θέλουμε... Έλεος! Κρίση έχουμε! Εδώ δεν σκαμπάζπυν από τέτοια....ελάχιστα έως καθόλου έχουν πέσει τα ενοίκια!!! Μα είναι δυνατόν; Δεν ακούνε τι γίνεται με τους μισθούς; Πού να τα βρούμε τόσα λεφτα!

Οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαστε υπερευχαριστημένοι με τα 450 σχε σχέση με τα 550 που δίναμε φέτος όλη τη χρονιά και πέρσι δίναμε 500 σε άλλο σπίτι αλλά χωρίς πάρκιν!!! :shock: Βέβαια, θα έχουμε μια χαρά πετρέλαιο... Δυστυχώς η περιοχή δεν έχει ακόμη φυσικό αέριο... :mad:

Ο σπιτονοικοκύρης μας ατάραχος! Κάτι σαν το βούδα, που λέει και η μαμά μου! Του ανακοινώσαμε ότι Σεπτέμβρη φεύγουμε και είπε, "όπως νομίζετε αν βρήκατε κάτι καλύτερο"! Ούτε κατά διάνοια να μας το κάνει 500, που είχαμε ζητήσει. Το περίμενε μάλλον οτι ίσως φύγουμε αφού του είχαμε ζητήσει μείωση και αρνήθηκε...

Εσείς μια χαρά με 400 στην Τούμπα,ε; Απο θέρμανση; Φυσικό αέριο;

πω πω πολλα λεφτα ρε γμτ!σχεδον ενας μισθος στο ενοικιο θα σας φευγει κ δεν θα μενει τπτ:(!!!

καλα ο τυπος σιγουρα περιμενε οτι θα φυγετε!κ η πλακα θα ειναι οτι θα το νοικιασει κ γρηγορα θα δεις,ετσι γινετε συνηθως:evil:!!

ενα απο τα καλα κ φτηνα που ειχα δει ηταν 400 στην κατω τουμπα .το χασαμε ομως:(γιατι ακομα κοιταμε μπας κ βρουμε καμια ποιο φτηνη ευκαρια.ειχε αεριο παρκινγ εντοιχιζομενες ντουλαπες στα δωματια αποθηκη εντος του σπιτιου μεγαλοι κ ανετοι χωροι.πραγματικα μου ειχε αρεσει πολυ εκεινο.ελπιζω να μην το μετανιωσω που δεν το κλεισαμε.τωρα παιζουν κ κατι 500αρια αλλα ειναι κατσε καλα σπιτια !με τα ολα τους μεσα!

αντε σιγα σιγα και μεις κατι θα βρουμε δεν μπορει!!

πω πω πολλα λεφτα ρε γμτ!σχεδον ενας μισθος στο ενοικιο θα σας φευγει κ δεν θα μενει τπτ:(!!!

καλα ο τυπος σιγουρα περιμενε οτι θα φυγετε!κ η πλακα θα ειναι οτι θα το νοικιασει κ γρηγορα θα δεις,ετσι γινετε συνηθως:evil:!!

ενα απο τα καλα κ φτηνα που ειχα δει ηταν 400 στην κατω τουμπα .το χασαμε ομως:(γιατι ακομα κοιταμε μπας κ βρουμε καμια ποιο φτηνη ευκαρια.ειχε αεριο παρκινγ εντοιχιζομενες ντουλαπες στα δωματια αποθηκη εντος του σπιτιου μεγαλοι κ ανετοι χωροι.πραγματικα μου ειχε αρεσει πολυ εκεινο.ελπιζω να μην το μετανιωσω που δεν το κλεισαμε.τωρα παιζουν κ κατι 500αρια αλλα ειναι κατσε καλα σπιτια !με τα ολα τους μεσα!

αντε σιγα σιγα και μεις κατι θα βρουμε δεν μπορει!!

Άσε, άσε.... Δε φτάνει που σταθήκαμε άτυχοι και ήρθαμε στην Αθήνα, αντί για Θεσσαλονίκη που θέλαμε φυσικά, είμαστε εδώ μόνοι μας εντελώς και τώρα με το μωρό ένα παραπάνω..., είναι και όλα πιο ακριβά!! Μέχρι να φύγουμε από εδώ θα ξεπαραδιαστούμε! :mad:

Κι εγώ πιστεύω ότι θα το ξανανοικιάσει σύντομα γιατί από μέσα είναι πολύ όμορφο και άνετο. Έχει πολλά ντουλάπια και μεγάλες ντουλάπες εντοιχισμένες και γενικά είναι κοινώς "μπάνικο" με ωραίο τζάκι κλπ. Έτσι την πατήσαμε κι εμείς και επειδή δεν είχαμε πολλές μέρες περιθώριο να ψάξουμε... Όμως η φασαρία και η αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω της κίνησης μας έκαναν σύντομα να το μετανιώσουμε... Το ίδιο σίγουρα θα γίνει και με τους επόμενους... Ξέρεις τι είναι να μην τολμάς κυριολεκτικά να κάτσεις να πιεις έναν καφέ στο μπαλκόνι από τη μπόχα; Που να βγάλω το μωρό;; Καταρχήν θα κλαίει και δε θα το ακούω από τη φασαρία!!! Σου ακούγεται υπερβολικό; Δεν είναι κι όμως!

Θα βρείτε σίγουρα κάτι καλό! Συνέχισε να ψάχνεις και ξέχνα αυτό που χάσατε. Πες ότι δεν το είδες, να μην σε επηρεάζει και ψάχνεις ενδόμυχα κάτι αντίστοιχο και αγχωθείς αν δεν το βρίσκεις..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ξέρεις τι είναι να μην τολμάς κυριολεκτικά να κάτσεις να πιεις έναν καφέ στο μπαλκόνι από τη μπόχα; Που να βγάλω το μωρό;; Καταρχήν θα κλαίει και δε θα το ακούω από τη φασαρία!!! Σου ακούγεται υπερβολικό; Δεν είναι κι όμως!

οχι καθολου υπερβολικο!!! και μεις ετσι ακριβως ειμαστε! να φανταστεις πριν κανενα μηνα εκανα προσπαθειες να βαλω το μωρο στο δωματιο του και απο την φασαρια κ τα αυτοκινητα δεν το ακουγα αμεσως επρεπε να πλανταξει στο κλαμα,κ την ξαναπηρα μαζι μου!κ λεω μια κ καλη τωρα στο καινουργιο το σπιτι να την βαλω γιατι με εκραξε κ η παιδιατρος λιγακι που κοιματε ακομα διπλα μου:oops:!...αρχισε να μεγαλωνει κ θα δυσκολευτει περισσοτερο οσο περναει ο καιρος αλλα τι να κανω κανενα μηνα ακομα το πολυ κ θα μπουμε ολοι σε σειρα;)

οχι καθολου υπερβολικο!!! και μεις ετσι ακριβως ειμαστε! να φανταστεις πριν κανενα μηνα εκανα προσπαθειες να βαλω το μωρο στο δωματιο του και απο την φασαρια κ τα αυτοκινητα δεν το ακουγα αμεσως επρεπε να πλανταξει στο κλαμα,κ την ξαναπηρα μαζι μου!κ λεω μια κ καλη τωρα στο καινουργιο το σπιτι να την βαλω γιατι με εκραξε κ η παιδιατρος λιγακι που κοιματε ακομα διπλα μου:oops:!...αρχισε να μεγαλωνει κ θα δυσκολευτει περισσοτερο οσο περναει ο καιρος αλλα τι να κανω κανενα μηνα ακομα το πολυ κ θα μπουμε ολοι σε σειρα;)

Κατάλαβα... Καλά είστε κι εσείς! :confused: Απαπαπαπα... Άντε να βρείτε κι εσείς σπιτάκι καλό, να κάνουμε όλοι τη μετακόμισή μας να ησυχάσουμε! Ελπίζω το νέο σπίτι να μη μας βγάλει κανένα βασικό κοσυσούρι γιατί δε θα το αντέξω!!! :shock:

Σε μάλωσε η παιδίατρος,ε; Κι εγώ κάπου στους 6-7 μήνες λέω να τη βάλω στο δωμάτιό της. Φοβάμαι ακόμη, είναι μικρούλα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κατάλαβα... Καλά είστε κι εσείς! :confused: Απαπαπαπα... Άντε να βρείτε κι εσείς σπιτάκι καλό, να κάνουμε όλοι τη μετακόμισή μας να ησυχάσουμε! Ελπίζω το νέο σπίτι να μη μας βγάλει κανένα βασικό κοσυσούρι γιατί δε θα το αντέξω!!! :shock:

Σε μάλωσε η παιδίατρος,ε; Κι εγώ κάπου στους 6-7 μήνες λέω να τη βάλω στο δωμάτιό της. Φοβάμαι ακόμη, είναι μικρούλα!!

μακαρι ρε λενακι!θα αλλαξει κ η ψυχολογια μου πολυ!!!

ναι μου την ειπε λιγακι!η γνωμη της ειναι οτι εφοσον σπανια ξυπναει το μωρο στους 6 μηνες πρεπει να φευγει απο την κρεβατοκαμαρα!δεν τολμησα να της πω οτι την εχω στο κρεβατι μου:oops:!και γω φοβαμαι λιγακι γιατι συνεχεια μου γυρναει μπρουμητα κ μετα δυσκολευεται να γυρισει παλι ανασκελα,αλλα μου ειπε η γιατρος να μην φοβαμαι πλεον μετα τον 6 μηνα!εσενα ειναι μικρουλα ακομα καλα κανεις κ την εχεις κοντα σου,θα εισαι πιο ηρεμη ετσι! εγω τωρα αναψα κλιματιστικο κ εκλεισα τα παραθυρα κ την εβαλα στην κουνια της κοιματε...ελπιζω να το παρει ως το πρωι να μην καταλαβει οτι ειναι σε αλλο χωρο:rolleyes:

μακαρι ρε λενακι!θα αλλαξει κ η ψυχολογια μου πολυ!!!

ναι μου την ειπε λιγακι!η γνωμη της ειναι οτι εφοσον σπανια ξυπναει το μωρο στους 6 μηνες πρεπει να φευγει απο την κρεβατοκαμαρα!δεν τολμησα να της πω οτι την εχω στο κρεβατι μου:oops:!και γω φοβαμαι λιγακι γιατι συνεχεια μου γυρναει μπρουμητα κ μετα δυσκολευεται να γυρισει παλι ανασκελα,αλλα μου ειπε η γιατρος να μην φοβαμαι πλεον μετα τον 6 μηνα!εσενα ειναι μικρουλα ακομα καλα κανεις κ την εχεις κοντα σου,θα εισαι πιο ηρεμη ετσι! εγω τωρα αναψα κλιματιστικο κ εκλεισα τα παραθυρα κ την εβαλα στην κουνια της κοιματε...ελπιζω να το παρει ως το πρωι να μην καταλαβει οτι ειναι σε αλλο χωρο:rolleyes:

Θα την συνηθίσει την κούνια της πού θα πάει! :rolleyes: Προσπάθησέ την όσο μπορείς και δεν αντιδράει και σιγά σιγά θα το μάθει και θα είναι μια χαρά!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε? φανταζομαι λιωνεται απο την ζεστη!

εγω ετοιμαζομαι πυρετωδως φευγουμε την κυριακη πρωι πρωι κ θα γυρισουμε το επομενο σαββατο. ανυπομονω!!!

σας ειπα? στεκεται η μπεμπα μονη της!!! για 5-10 δευτερολεπτα κ μετα ακουμπαει για να σταθει κ μετα παλι τα ιδια!!!

καλε πολλες ερημιες!

Γεια σας, κορίτσια μου! Πού είστε καλεεεεεε;;;;;;;;!!!

Μπήκα να σας καληνυχτίσω! :P Αύριο θα πάμε να παραγγείλουμε κούνια για τη μπέμπα μας και ανυπομονω! Έως τώρα έχουμε το λίκνο της κουνιάδας μου. :rolleyes:

Καληνύχτααααααα!!

125420vuh9az127q.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, κορίτσια μου! Πού είστε καλεεεεεε;;;;;;;;!!!

Μπήκα να σας καληνυχτίσω! :P Αύριο θα πάμε να παραγγείλουμε κούνια για τη μπέμπα μας και ανυπομονω! Έως τώρα έχουμε το λίκνο της κουνιάδας μου. :rolleyes:

Καληνύχτααααααα!!

125420vuh9az127q.gif

καλημερα κοριτσια!

που χαθηκατε?

τελευταια μερα δουλειας σημερα το απογευμα, μαζευω μαζευω κ τον αμαζευτο εχω!!! αυριο πρεπει να φορτωσουμε για να φυγουμε πρωι πρωι!

κοριτσια εχω κουραστει παρα πολυ!!! θελω να χαλαρωσω κ να ηρεμισω! μια εβδομαδα θα κατσουμε.

δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναμπω. σας ευχομαι καλο καλοκαιρι, καλες διακοπες οσες πατε καπου! καλη συνεχεια οσες μεινουν εδω!!!

σας φιλω γλυκα!!!

λενακι με γεια η κουνια σας! αντε να μαθει το ζουζουνι να κοιμαται μονο του!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...