Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Antonia_ είπε:

Σε pmol είναι η ΑΜΗ μου. Κανένας απ' τους δυο γιατρούς δεν το ζήτησε το dfi. Απλά με τρώει πως από τα 8 έμβρυα κανένα δεν έδωσε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Και τα 8 βλαστοκύστες 5 ημερών. Κ εγώ ICSI είχα κανει κ με zymot διάλεξαν τα καλά σπερματοζωαρια

Απλά ζοριζομαι να στηριχτώ στο ότι περιμένω ν τύχει το καλό έμβρυο κ προσπαθώ ν αποκλείσω πράγματα.

Να φανταστώ ότι έχετε κάνει και όλες τις εξετάσεις καρυοτύπου ζεύγους κλπ κλπ;Έχεις σκεφτεί να κάνεις προεμφυτευτικό έλεγχο;Ο γιατρός σου τι σου ειπε;Που το απέδωσε;Γιατι 8 βλαστοκύστες 5 ημερών είναι πολύ καλό νούμερο!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια!!!Γεννησες,ε?Πότε?Πώς ηταν η γεννα σου?

γεννησα πεταλουδιτσα μου πριν 5 μηνες!!!ολα ηταν μια χαρα...απο την εγκυμοσυνη μεχρι την γεννα και μετα με την μικρη ολα μου ηρθαν ρολοι δοξα το Θεο!!!!!εσυ πως εισαι?βλεπω οτι ειδες αχνη γραμμουλα....μπραβο αστερι μου...ολα να σου πανε καλα κουκλα μου.θα κανεις χοριακη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεννησα πεταλουδιτσα μου πριν 5 μηνες!!!ολα ηταν μια χαρα...απο την εγκυμοσυνη μεχρι την γεννα και μετα με την μικρη ολα μου ηρθαν ρολοι δοξα το Θεο!!!!!εσυ πως εισαι?βλεπω οτι ειδες αχνη γραμμουλα....μπραβο αστερι μου...ολα να σου πανε καλα κουκλα μου.θα κανεις χοριακη?

Μπραβο,κοριτσακι μου!!!Όλα κατ'ευχην να σου πηγαινουν!!!Να μου φιλήσεις τη μπεμπουλινα!!!:P:p:p

Εγω ειχα την παλινδρομη τον Απριλη και τωρα στον πρωτο μηνα προσπαθειας μετα το ατυχες συμβαν, ειδα αχνη γραμμη. Ειμαι ομως ανυπομονη και εκανα νωρις το τεστ self clear. Πηγα και στο γιατρο σημερα γιατι ειχα κλεισμενο ραντεβου απο μερες για υπερηχο και του ειπα για τεστ και του ζητησα να δει καλα αν φαινεται κατι. Ειναι ακομη πολυ νωριςμου ειπε, για να δουμε κατι (σε 5 μερες περιμενω περιοδο) και το μονο που ισως αποτελει ενδειξη ειναι το ενδομητριο το οποιο ειναι λιγο παχυ....Για να δουμε.Την Τριτη μου ειπε να παω για χοριακη και βλεπουμε...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μπραβο,κοριτσακι μου!!!Όλα κατ'ευχην να σου πηγαινουν!!!Να μου φιλήσεις τη μπεμπουλινα!!!:P:p:p

Εγω ειχα την παλινδρομη τον Απριλη και τωρα στον πρωτο μηνα προσπαθειας μετα το ατυχες συμβαν, ειδα αχνη γραμμη. Ειμαι ομως ανυπομονη και εκανα νωρις το τεστ self clear. Πηγα και στο γιατρο σημερα γιατι ειχα κλεισμενο ραντεβου απο μερες για υπερηχο και του ειπα για τεστ και του ζητησα να δει καλα αν φαινεται κατι. Ειναι ακομη πολυ νωριςμου ειπε, για να δουμε κατι (σε 5 μερες περιμενω περιοδο) και το μονο που ισως αποτελει ενδειξη ειναι το ενδομητριο το οποιο ειναι λιγο παχυ....Για να δουμε.Την Τριτη μου ειπε να παω για χοριακη και βλεπουμε...

4 μερούλες μείνανε!!!! υπομονή!!!να σκέφτεσαι άλλα πράγματα!!! όπως τις καλοκαιρινές διακοπές ας πούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

13.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.nena1984....................26/05/2011

19.sophaki1.....................19/06/2011

20.Petalouda82...................08/06/2011

κοριτσαρες ...γεια σας!!!:Pτι κανετε?εγω εδω ολη την μερα ασχολουμαι με την κοριτσαρα μου!!!!τι τελειο πινακακι εχουμε!!!

Sυμπλήρωσα το ωραιο πινακακι σας!:shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο κουκλιτσα μου...καλα τα νεα σου...υπομονη μονο τωρα και ξεκουραση...και οχι αγχος!!!!!!ενταξει???????

4 μερούλες μείνανε!!!! υπομονή!!!να σκέφτεσαι άλλα πράγματα!!! όπως τις καλοκαιρινές διακοπές ας πούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

Αυτο προσπαθω να κανω!Αλλα λεγαμε για καμπινγκ.....Αν ειμαι εγκυος πώς θα παμε?????:shock::shock::shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

μπραβο κουκλιτσα μου...καλα τα νεα σου...υπομονη μονο τωρα και ξεκουραση...και οχι αγχος!!!!!!ενταξει???????

Ναι!!!!Ειμαι σε καλο δρομο!(οσον αφορα το αγχος)...

Κ εσυ να απολαμβανεις τη μικρη σου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αυτο προσπαθω να κανω!Αλλα λεγαμε για καμπινγκ.....Αν ειμαι εγκυος πώς θα παμε?????:shock::shock::shock:

κάμπινγκ ε?? δεν ήμουν ποτέ fun.......:tongue::tongue: μου αρεσαν πάντα οι ανέσεις....:P και αν είσαι τελικά!! (που δηλαδη μακάρι) ούτε να το σκεφτεσαι το κάμπινγκ κατά τη γνώμα μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Η Ματινα 25 που ειναι βρε κοριτσια?Εχετε νεα της?Ποσο καιρο εχει να μπει?

ουουου εγώ έχω να διαβάσω νέα της πάρα πολύ καιρό!!!!!!! αν δεν κάνω λάθος νομίζω πως είναι εγκυούλα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κάμπινγκ ε?? δεν ήμουν ποτέ fun.......:tongue::tongue: μου αρεσαν πάντα οι ανέσεις....:P και αν είσαι τελικά!! (που δηλαδη μακάρι) ούτε να το σκεφτεσαι το κάμπινγκ κατά τη γνώμα μου!

Πηγαινουμε ποτε-ποτε στη Χαλκιδικη στο Πλατανιτσι,εχει τελεια θαλασσα.Καλα κι εγω μη φανταστεις οτι δε θελω ανεσεις,αλλα καμια φορα θελω και τη φαση χυμα.Για 3-5 μερες το πολυ. Εννοειται οτι αν ειμαι δεν προκειται να παω.Απλα επειδη ο αντρας μου εχει τωρα αδεια απο 13 του μηνα περιμενουμε να δουμε τι θα γινει για να κανονισουμε που θα παμε....Εσεις θα πας πουθενα?Απο αναγουλες πώς εισαι?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ουουου εγώ έχω να διαβάσω νέα της πάρα πολύ καιρό!!!!!!! αν δεν κάνω λάθος νομίζω πως είναι εγκυούλα!

Ναι ειναι εγκυουλα και μαλλον θα ζοριζεται και δε θα πολυ μπαινει...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πηγαινουμε ποτε-ποτε στη Χαλκιδικη στο Πλατανιτσι,εχει τελεια θαλασσα.Καλα κι εγω μη φανταστεις οτι δε θελω ανεσεις,αλλα καμια φορα θελω και τη φαση χυμα.Για 3-5 μερες το πολυ. Εννοειται οτι αν ειμαι δεν προκειται να παω.Απλα επειδη ο αντρας μου εχει τωρα αδεια απο 13 του μηνα περιμενουμε να δουμε τι θα γινει για να κανονισουμε που θα παμε....Εσεις θα πας πουθενα?Απο αναγουλες πώς εισαι?

εμείς δεν έχουμε και πολύ χρόνο για διακοπές 1 εβδομάδα όλο το καλοκαίρι. και μετα αυθημερόν τις κυριακές χαλκιδική! έχω πάει πλατανίτσι για μπάνιο όντως έχει τέλεια θάλασσα!!!!!!!!!

εμείς φέτος λέμε να πάμε κρήτη. Αγ.Νικόλαο!! λέγαμε αμέσως μετά το γάμο αλλά μάλλον θα πάμε γύρω στον δεκαπεντάυγουστο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμείς δεν έχουμε και πολύ χρόνο για διακοπές 1 εβδομάδα όλο το καλοκαίρι. και μετα αυθημερόν τις κυριακές χαλκιδική! έχω πάει πλατανίτσι για μπάνιο όντως έχει τέλεια θάλασσα!!!!!!!!!

εμείς φέτος λέμε να πάμε κρήτη. Αγ.Νικόλαο!! λέγαμε αμέσως μετά το γάμο αλλά μάλλον θα πάμε γύρω στον δεκαπεντάυγουστο!

Α! και από αναγούλες τωρα και ζαλάδες τίποτα!! μόνο όταν μένω για πολύ ώρα νηστική!! κάνω και ομοιπαθητική και με βοήθησε πάρα πολύ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...