Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχχχχ βρε λενακι λεει λεξουλες ο μικρος σου και σε εχει τρελανει!!εδω εμεις ακουμε ενα αγκου αγκου και λιωνουμε φανταζομαι ποσο χαρουμενη εισαι που αρχισε να καταλαβαινει το μωρακι σου:D...αχχχ ανυπωμωνω και γω ! βασικα περιμενω να με πει μαμα και μετα θα αποτρελαθω!!

αναστασακι ποτε φευγετε διακοπες εσεις?κρητη αν θυμαμε θα πατε ε? με αεροπλανο θα πας?θα παρεις κ τον θανασακο φανταζομαι μαζι σου;)

πεταλουδακι και μενα δεν επινε με τπτ το ξενο!μαλλον θελει προσπαθεια και χρονο να το συνηθησει...και γω κατι δυσκολες νυχτες που δεν ξεκολουσε απο πανω μου και τα χα παιξει τις εκανα ξενο κ δεν το πινε!τοτε νευριαζα...τωρα ευγνωμονω το μωρο μου γιατι θα ειχα αποθηλασει εαν ξεκινουσα το μπιπερο:rolleyes:..παντως το γαλατακι που εβγαλες ειναι πολυ καλο!!!

αααα κ γω ειχα παθει μαστιτιδα...στην αρχη ειχα δεκατα..κ μετα 39-40!!πηρα αντιβιωση κ ολα καλα!;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου λενακι μου! Χαιρομαι που ειναι καλυτερα το αγορι μας! Λεει και λεξουλες ε; πω πω πως περναει ετσι ο Καιρος! Κ ο μιχαλακης θα παει κ παιδικο!!:tongue:

εμεις κατεβηκαμε το πρωι πηγα αλαξα κ την μπουζα μου κ πηγα εδω σε ενα φωτογραφειο κ εδωσα για εμφανιση καποιες φωτο του θανασακη που ειχα σε στικακι. Απο αυτες που ηταν βρεφακι ξεκινησα κ οταν μπορω θα εμφανιζω κ αλλες. Μου φεραν στη βαπτιση δωρο κ πολυ ψραια αλμπουμ κ θελω να βαλ φωτο!εφαγε κ την φρουτοκρεμα.θηλασε πριν κανενα μισωρο κ τσουπ κοιμηθηκε εδω στην κρεβατοκαμαρα μαζι αγκαλιτσα! Κ σκευτομαι να τον παω τωρα στο παιδικο να σηκωθω κ εγω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχ βρε λενακι λεει λεξουλες ο μικρος σου και σε εχει τρελανει!!εδω εμεις ακουμε ενα αγκου αγκου και λιωνουμε φανταζομαι ποσο χαρουμενη εισαι που αρχισε να καταλαβαινει το μωρακι σου:D...αχχχ ανυπωμωνω και γω ! βασικα περιμενω να με πει μαμα και μετα θα αποτρελαθω!!

αναστασακι ποτε φευγετε διακοπες εσεις?κρητη αν θυμαμε θα πατε ε? με αεροπλανο θα πας?θα παρεις κ τον θανασακο φανταζομαι μαζι σου;)

πεταλουδακι και μενα δεν επινε με τπτ το ξενο!μαλλον θελει προσπαθεια και χρονο να το συνηθησει...και γω κατι δυσκολες νυχτες που δεν ξεκολουσε απο πανω μου και τα χα παιξει τις εκανα ξενο κ δεν το πινε!τοτε νευριαζα...τωρα ευγνωμονω το μωρο μου γιατι θα ειχα αποθηλασει εαν ξεκινουσα το μπιπερο:rolleyes:..παντως το γαλατακι που εβγαλες ειναι πολυ καλο!!!

αααα κ γω ειχα παθει μαστιτιδα...στην αρχη ειχα δεκατα..κ μετα 39-40!!πηρα αντιβιωση κ ολα καλα!;)

Βασουλινι μου ναι κρητη παμε! Εννοειτε κ ο θανασακος μαζι ΜΑΣ!! Θα παω με αεροπλανο εγω με τον μικρο κ ο αντρας μου με καραβι για να εχουμε κ το αυτοκινητο με το καθησματακι του κ να ειμαστε ησυχοι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βασουλινι μου ναι κρητη παμε! Εννοειτε κ ο θανασακος μαζι ΜΑΣ!! Θα παω με αεροπλανο εγω με τον μικρο κ ο αντρας μου με καραβι για να εχουμε κ το αυτοκινητο με το καθησματακι του κ να ειμαστε ησυχοι!

τελειααααα!!:D νομιζω οτι κανατε την καλυτερη επιλογη ! κ εσεις θα φτασετε γρηγορα,κ ο θανασακης εκει θα ειναι ασφαλης στις βολτουλες του!

πολυ καλα το σκεφτηκατε μπραβο! θα περασετε τελεια, και γιατι η κρητη ειναι πανεμορφη ,αλλα κυριως θα ειναι οι πρωτες διακοπες "οι τρεις σας";)

τελειααααα!!:D νομιζω οτι κανατε την καλυτερη επιλογη ! κ εσεις θα φτασετε γρηγορα,κ ο θανασακης εκει θα ειναι ασφαλης στις βολτουλες του!

πολυ καλα το σκεφτηκατε μπραβο! θα περασετε τελεια, και γιατι η κρητη ειναι πανεμορφη ,αλλα κυριως θα ειναι οι πρωτες διακοπες "οι τρεις σας";)

Ετσι ειναι βασουλα μου! Ανυπομονω! Λιγο εχω ενα φοβο για το αεροπλανο μην πονεσουν τα αυτακια του αλλα μου ειπαν πως πρεπει να καταπινει εκεινη την ωρα. Κ φοβαμαι μηπως δεν θελει εκεινη τη στιγμη..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Βασουλα μου να σε ρωτησω. Εσυ πως την κοιμιζεις; στο στηθος η αγκαλια ξ μονη της; εγω νιωθω τοσο κουρασμενη το βραδυ που τον παιρνω ξαπλα κ τρωει κ κοιμαται ετσι...[YOUTUBE][/YOUTUBE]

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βασουλα μου να σε ρωτησω. Εσυ πως την κοιμιζεις; στο στηθος η αγκαλια ξ μονη της; εγω νιωθω τοσο κουρασμενη το βραδυ που τον παιρνω ξαπλα κ τρωει κ κοιμαται ετσι...

αναστασακι ΜΟΝΟ στο στηθος κοιματε το βραδυ!!! την μερα μπορει να κοιμηθει κ μονη της ! αγκαλια κ κουνημα μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις κ δεν πιανει παντα!

το μονο που θελει ειναι στηθος..... και κοιματε μια χαρα;)

αναστασακι ΜΟΝΟ στο στηθος κοιματε το βραδυ!!! την μερα μπορει να κοιμηθει κ μονη της ! αγκαλια κ κουνημα μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις κ δεν πιανει παντα!

το μονο που θελει ειναι στηθος..... και κοιματε μια χαρα;)

εμενα μονος του δεν εχει κοιμηθει ποτε! να τον αφησω δηλ ετσι μονο του και να κοιμηθει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα μονος του δεν εχει κοιμηθει ποτε! να τον αφησω δηλ ετσι μονο του και να κοιμηθει!

καταλαβα...και μενα μην φανταστεις οτι το κανει συνεχεια!κανενα μεσημερακι ετσι εκει που παιζει στο γυμναστηριο που την στρωνω κατω μπορει να κουραστει κ να παρει κανενα υπνακο για μιση ωριτσα;)!

και αγκαλια που δοκιμασα να την κουναω κ τετοια δεν πιανει..ασε που ειναι κουραστικο κι ολας κ οσο βαρενει δυσκολευουν τα πραγματα!:rolleyes:

ααχχχ να δω οταν αποθηλασουμε πως θα τα κοιμηζουμε αραγε! αναστασακι καλος ερχοντον των πραγματων εχεις σκεφτει μεχρι ποτε θα θηλαζεις?εννοω εχεις βαλει ενα στοχο πχ ενα χρονο και μετα τελος ,η οσο σας παρει δλδ και 2 χρονια...κτλ!εγω εχω ακουσει διαφορες αποψεις!αλλοι λενε οσο θελει το παιδι ,αλλοι λενε μετα το χρονο ποιο δυσκολα απογαλακτιζετε κ τετοια.τωρα ας φτασουμε στο χρονο με το καλο και βλεπουμε ;)

καταλαβα...και μενα μην φανταστεις οτι το κανει συνεχεια!κανενα μεσημερακι ετσι εκει που παιζει στο γυμναστηριο που την στρωνω κατω μπορει να κουραστει κ να παρει κανενα υπνακο για μιση ωριτσα;)!

και αγκαλια που δοκιμασα να την κουναω κ τετοια δεν πιανει..ασε που ειναι κουραστικο κι ολας κ οσο βαρενει δυσκολευουν τα πραγματα!:rolleyes:

ααχχχ να δω οταν αποθηλασουμε πως θα τα κοιμηζουμε αραγε! αναστασακι καλος ερχοντον των πραγματων εχεις σκεφτει μεχρι ποτε θα θηλαζεις?εννοω εχεις βαλει ενα στοχο πχ ενα χρονο και μετα τελος ,η οσο σας παρει δλδ και 2 χρονια...κτλ!εγω εχω ακουσει διαφορες αποψεις!αλλοι λενε οσο θελει το παιδι ,αλλοι λενε μετα το χρονο ποιο δυσκολα απογαλακτιζετε κ τετοια.τωρα ας φτασουμε στο χρονο με το καλο και βλεπουμε ;)

βασουλα μου λεω μεχρι τον χρονο και σιγα σιγα να κανω σταδιακο απογαλακτισμο! δεν θελω να το κοψω απότομα. και αυτο γιατι θελω να ξανα μεινω εγκυος και επειδη ειχα θεμα με τις συσπασεις (προωρες) δεν κανει να θηλαζω ενω ειμαι εγκυος. και ετσι αν ερθει καμια εγκυμοσυνη πρεπει να του το κοψω μαχαιρι και θα ειναι πολυ δυσκολο για το μωρο! γι'αυτο λεω μετα τον χρονο σιγα σιγα...

εμεις τωρα γυρισαμε από εξω! μια χαρα ηταν το παιδακι μου!! αυριο μαλλον θα παμε στο χωριο και θα γυρισουμε σαββατο αργα το απογευμα! θα δω! το σκευτομαι! την διαδρομη δηλαδη! τιποτα αλλο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αα δε σας ειπα! σημερα αντι για χορτοσουπα του εδωσα αβοκαντο!! με λιγο λαδακι και λιγο λεμονακι και του αρεσε! εφαγε σχεδον το μισο!:P:p:p πολύ χαρηκα γιατι ειναι πολυ θρεπτικο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασουλα μου λεω μεχρι τον χρονο και σιγα σιγα να κανω σταδιακο απογαλακτισμο! δεν θελω να το κοψω απότομα. και αυτο γιατι θελω να ξανα μεινω εγκυος και επειδη ειχα θεμα με τις συσπασεις (προωρες) δεν κανει να θηλαζω ενω ειμαι εγκυος. και ετσι αν ερθει καμια εγκυμοσυνη πρεπει να του το κοψω μαχαιρι και θα ειναι πολυ δυσκολο για το μωρο! γι'αυτο λεω μετα τον χρονο σιγα σιγα...

εμεις τωρα γυρισαμε από εξω! μια χαρα ηταν το παιδακι μου!! αυριο μαλλον θα παμε στο χωριο και θα γυρισουμε σαββατο αργα το απογευμα! θα δω! το σκευτομαι! την διαδρομη δηλαδη! τιποτα αλλο!

καταλαβα!!! αντε ωραια με το καλο να ερθουν ολα!!!

ηταν ησυχος ο μικρουλης μπραβο! αν καθεται ησυχος στο αμαξι μην το σκεφτεσαι πανε σιγα σιγα και θα κοιμηθει κι ολας! εμενα μολις κοιμηθηκε:P ηρθε τωρα ενας φιλος να πιουμε μπυριτσα και να σχεδιασουμε περι διακοπων παρεουλα θα παμε;)

καλο βραδυ!!!!!!!

καταλαβα!!! αντε ωραια με το καλο να ερθουν ολα!!!

ηταν ησυχος ο μικρουλης μπραβο! αν καθεται ησυχος στο αμαξι μην το σκεφτεσαι πανε σιγα σιγα και θα κοιμηθει κι ολας! εμενα μολις κοιμηθηκε:P ηρθε τωρα ενας φιλος να πιουμε μπυριτσα και να σχεδιασουμε περι διακοπων παρεουλα θα παμε;)

καλο βραδυ!!!!!!!

τελεια!!! καλα να περασετε βασουλα μου!! εμεις τωρα θα παμε για υπνο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...