Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου βγηκα αποτομα γιατι ηρθε ο αδερφουλης μου! Μου εκτυπωσε τις προσκλησεις μας! Πολυ ωραιες βγηκανε και στην φωτο ειναι μουρλια ο μπεμπακος μου!

Με εχει πιασει ενα παραπονο τωρα αλλο πραγμα...κλαιω και δεν ξερω γιατι...μαλλον εχω πιεστει παρα πολυ λογω δουλειας και βαφτισης και στενοχωριεμαι που θα τα κανω ολα στην τρεχαλα ενω ηθελα να το ευχαριστηθω! Ηθελα να στολισω το σπιτι εξω με τουλι και μπαλονια και τωρα θα το κανω νυχτα και αρον αρον γιατι απο την κουραση δεν θα μπορεσω να το κανω με την ησυχια μου...τεσπα! Υγεια πανω απ'ολα! Αλλα το κλαμα κορομηλο...δεν μπορω να σταματησω με τιποτα...αλλο και τουτο παλι!!!!!

Τεσπα...βγαινω για να ετοιμασω φαγητο για τον μπεμπη και για μας! Μετα θα κατσω λιγο να ξεκουραστω οσο προλαβω και μετα δουλεια!

Σας ευχομαι καλο μεσημερι!!!! Φιλακια πολλα!!!!!

αχ βρε ματινακι μου, ποσες φορες εχω κλαψει.... μην στεναχωριεσαι! ολα θα πανε καλα!!! μια αγκαλιτσα!

(((((((((((((((((((((((((ματινα))))))))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έχω πετρωσει επειδή χθες και προχθες έβγαζα πολύ συχνά με το θήλαστρο για να έχω 120 μλ να ταιζω το μωρο καθε 3 με 3,5 ωρες που πειναει! Και τέρμα δυνατο σχεδον το θηλαστρο... :? Λες και πόσες μέρες θα αντεχα να το κανω! Τωρα και τα 2 στηθη μου εχουν καποια σκληρα σημεια και πονανε!!! :? :? :cry: Το είχα πάθει και μόλις βγήκα από την κλινική αυτό, όταν κατέβηκε μπόλικο γάλα και το μωρό κοιμόταν όλη μέρα και δεν έτρωγε πολύ με αποτέλεσμα πάλι να πετρωσω! Φοβήθηκα για καμια μολυνση - μαστιτιδα και πηρα το γιατρο τηλ. και μου ειπε ζεστες κομπρεσες και θηλαστρο, αλλα όχι τόσο συχνα. Έτσι το είχα καταπολεμήσει και τότε και η αλήθεια είναι οτι είχε περασει γρήγορα... Τωρα απο χθες βραδυ πιανω τα σκληρα και ποναω την ωρα των αντλησεων και ακομη δεν εχει περασει αν και κανω αυτο που μου ειπε καθε 4-5 ωρες περιπου... Τα ερέθισα η χαζή! :shock: Βαζω και θερμομετρο γιατι τοτε ειχα και δεκατα, τωρα ακομη οχι.. Για να δούμε... Δε θέλω αντιβίωση... :? Εντομεταξύ, τα κατεψυγμένα γάλατα σήμερα τελειώνουν, εγώ δεν μπορώ να πιέζομαι για να βγάζω ποσότητα πλέον, οπότε σήμερα ή αύριο το πολύ αρχίζουμε συμπλήρωμα! Άκουγα για μανούλες που δεν έδωσαν στα μωράκια τους καθόλου γάλα σε σκόνη και πήγαν κατευθείαν στο φρέσκο και ήθελα κι εγώ κάπως έτσι να γίνει ή έστω μέχρι το εξάμηνο.... Εν τέλει; 2,5 μήνες θηλάσαμε αποκλειστικά.... Αλλα τα εχουμε ξαναπει αυτα, δε χαλασε και ο κοσμος, μη σας ζαλιζω κι εσας παλι! Πάντως πολύ περίεργο μου φαίνεται που δε θα τρωει πλεον μονο το γαλα μου και ελπίζω τουλαχιστον να μην της έρθει καπως και μου κανει δυσκοιλια και ψαχνουμε να βρουμε ποιο γαλα της κάνει. Θα την ξεκινησω το frezy-lac της frezyderm. Το βιολογικό. Άντε να δούμε, ήρθε και αυτή η ώρα.... :cry: Θα το συνηθίσουμε, πού θα πάει! Όλα στο μυαλό είναι....

λενακι μια χαρα ειναι το 2.5 μηνες! εμεις 17 μερες!!! το frezylac ειναι πολυ νοστιμο. κανε οτι σου λεει ο γιατρος μην παθεις καμια μαστιτιδα. νομιζω η αναστασια ειχε παθει (sorry αν κανω λαθος!:P) ρωτα την να σου πει τι εκανε!

γιωτακι καλα θυμασαι! εγω ειχα παθει μαστιτιδα και το λενακι μας!!

πεταλουδτσα μου πανε καλυτερα να σε δει αν μπορεις η γυνοκολογος σο. εμενα ειχε ερθει η μαια στο σπιτι , απο το τηλεφωνο μου ειπε ακριβως τα ιδια. το εκανα αλλα δεν μπορουσα να το ξεπριξω! στη μια πλευρα ειχε πετρωσει. τελικα ηρθε απο το σπιτι το ειδε και μου ειπε κατευθειαν μαστιτιδα.. πηρα ενα κουτι αντιβιωση augmentin. ειχε αρχισει να κανει και πυρετο στο σημειο εκεινο. και ηταν και κοκκινο-ροζ.. ευχομαι να το ξεπερασεις και να μην ειναι!!:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασουλα μου εσυ πως το εβαλες το λαδακι! τι καλα που ξελαφρωσε το γιαβρακι!!

αναστασακι εβαλα λιγο λαδακι σε μια μπατονετα και ισα ισα το ετριψα λιγο στο πωπουδακι της γιατι φοβομουν κι ολας:rolleyes:

μετα μολις την καθησα κατευθειαν τα εκανε,δεν νομιζω να ηταν τυχαιο!εκανε το λαδακι την δουλεια του;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Κοριτσακια μου βγηκα αποτομα γιατι ηρθε ο αδερφουλης μου! Μου εκτυπωσε τις προσκλησεις μας! Πολυ ωραιες βγηκανε και στην φωτο ειναι μουρλια ο μπεμπακος μου!

Με εχει πιασει ενα παραπονο τωρα αλλο πραγμα...κλαιω και δεν ξερω γιατι...μαλλον εχω πιεστει παρα πολυ λογω δουλειας και βαφτισης και στενοχωριεμαι που θα τα κανω ολα στην τρεχαλα ενω ηθελα να το ευχαριστηθω! Ηθελα να στολισω το σπιτι εξω με τουλι και μπαλονια και τωρα θα το κανω νυχτα και αρον αρον γιατι απο την κουραση δεν θα μπορεσω να το κανω με την ησυχια μου...τεσπα! Υγεια πανω απ'ολα! Αλλα το κλαμα κορομηλο...δεν μπορω να σταματησω με τιποτα...αλλο και τουτο παλι!!!!!

Τεσπα...βγαινω για να ετοιμασω φαγητο για τον μπεμπη και για μας! Μετα θα κατσω λιγο να ξεκουραστω οσο προλαβω και μετα δουλεια!

Σας ευχομαι καλο μεσημερι!!!! Φιλακια πολλα!!!!!

αααααααα ματινακι δεν θελω τετοια!! δεν πτοουμαστε τωρα!

βρηκες δουλιτσα,που τοσο πολυ το ηθελες ,βαφτιζεις το καμαρι σου σε λιγο αντε να ανεβενουμε σιγα σιγα;)

Διαφημίσεις

γιωτακι καλα θυμασαι! εγω ειχα παθει μαστιτιδα και το λενακι μας!!

πεταλουδτσα μου πανε καλυτερα να σε δει αν μπορεις η γυνοκολογος σο. εμενα ειχε ερθει η μαια στο σπιτι , απο το τηλεφωνο μου ειπε ακριβως τα ιδια. το εκανα αλλα δεν μπορουσα να το ξεπριξω! στη μια πλευρα ειχε πετρωσει. τελικα ηρθε απο το σπιτι το ειδε και μου ειπε κατευθειαν μαστιτιδα.. πηρα ενα κουτι αντιβιωση augmentin. ειχε αρχισει να κανει και πυρετο στο σημειο εκεινο. και ηταν και κοκκινο-ροζ.. ευχομαι να το ξεπερασεις και να μην ειναι!!:oops:

Πόσο πυρετο είχες;; Αγχώθηκα τωρα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

αναστασακι εβαλα λιγο λαδακι σε μια μπατονετα και ισα ισα το ετριψα λιγο στο πωπουδακι της γιατι φοβομουν κι ολας:rolleyes:

μετα μολις την καθησα κατευθειαν τα εκανε,δεν νομιζω να ηταν τυχαιο!εκανε το λαδακι την δουλεια του;)

θαυματτουργο ε??:P μπραβο στη μαγουλίτσα μας!!!:P:p εγω εχθες του εβαλα στη φρουτοκρεμα αχλαδι, βανιλια και πολυ λιγη μπανανα και εκανε κακακια. η βανιλιες ειναι ενεργητικες..

Πόσο πυρετο είχες;; Αγχώθηκα τωρα!

δεν ειχα πυρετο εγω λενακι μου, το σημειο στο στηθος ειχε πυρετο! πως πας εσυ? τι εκανες τελικα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα φιλλεναδιτσες μου τι κανετε???

εμεις καλα ειμαστε!!:Pεχθες ειχα εδω παλι τη μαμα μου και τον μπαμπα μου!! μια χαρα!! πηγαμε για καφεδακι, βολτιτσα, μετα εδω σπιτι! και το απογευμα που ηρθε ο αντρας παλι βολτα!! καθε απογευμα βγαινουμε και γυριζουμε αργα σπιτι! μια χαρα ειναι!:D αφου εχθες μου λεει μου φαινεται περιεργο που βγαινουμε καθε μεραα βολτα! ησασταν μου λεει πολλους μηνες κλεισμενοι μεσα το μωρο!!;);) θα με πειτε χαζη αλλα ανυπομονω να ερθει ο χειμωνας να χουρχουριζω με το μωρο μου!!!! και οσο για τις βόλτες τον ντυνω καλα και βουρρ εξω! φετοε θα ειναι πιο μεγαλος οχι οπως οταν γεννηθηκε!;)

ααα ερωτηση! σημερα θα του προσθεσω καινουργιο λαχανικο στη χορτοσουπα! τι να βαλω? μεχρι τωρα του εκανα πατατα,καροτο κολοκυθι.:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακι τι μου κανετε?

εμεις ολα καλα! μολις κοιμησα την μικρη μου και υα αρχισω τωρα σιγα σιγα να πλενω και να ετοιμαζω τα πραγματακια μας για τις διακοπες! σαββατο φευγουμε πρωι πρωι!!!

χαρηκα τωρα γιατι πηρα τηλ στο ικα περιμενα κατι καθυστερουμενα λεφτα απο περσι τον ιουλιο που ειχα κανει ενσταση,λογο επαπειλουμενης εγκυμοσυνης που ειχα,κ δεν περιμενα να τα παρω ποτε, αλλα μου ειπανε οτι βγηκε δεκτη η αποφαση επιτελους και θα τα βαλουν σε καμια βδομαδουλα !!!γιουπιιιι οποτε θα παμε ποιο ανετα τωρα!!!!!

Διαφημίσεις

θαυματτουργο ε??:P μπραβο στη μαγουλίτσα μας!!!:P:p εγω εχθες του εβαλα στη φρουτοκρεμα αχλαδι, βανιλια και πολυ λιγη μπανανα και εκανε κακακια. η βανιλιες ειναι ενεργητικες..

αναστασακι και μενα μου ειπε οτι μπορω να βαλω βανιλιες,και τις εβαλα μια σημερα!το χα ξεχασει ευτηχως που μου το θυμησες;)

την εφαγε μια χαρα την φρουτοκρεμα ...περιμενω αποτελεσματα!!!:D

δεν ειχα πυρετο εγω λενακι μου, το σημειο στο στηθος ειχε πυρετο! πως πας εσυ? τι εκανες τελικα??

Ααααα! Το βυζακι ειχε πυρετο! :shock: Καταλαβα... ηταν ζεστο δηλαδη! Περιεργο ομως γιατι εχω διαβασει οτι απο 38,5 πυρετο και πανω δινουν αντιβιωση στη μαστιτιδα. Αλλιως το παλευουν με ζεστες κομπρεσες, μασαζ και αντλήσεις. Ετσι μου ειπε και ο γιατρος μου. Εγω χθες εκανα τελικα λιγα δεκατα, σημερα οχι μεχρι στιγμης και η αληθεια ειναι οτι αισθανομαι λιγο καλυτερα. Το ενα στηθος στη μια πλευρα ειναι καπως σκληρο και ειναι και λιγο κοκκινο απο εξω και ζεστο.. :? Το αλλο στηθος εχει μαλακωσει, αυτο αν και κανω μασαζ με λαδακι και κομπρεσες πριν το θηλαστρο, μαλακωσε απο τη μια και σκληρυνε απο την αλλη. Θα παρω παλι το γιατρο να δω τι θα μου πει... Απο το καλο στηθος σημερα το πρωι εβγαλα 130 μλ τακα τακα! :shock: :shock: :shock: Ηταν τουμπανο και ξεπρηστηκε μετα την αντληση...

Α! Επισης δοκιμασα να δωσω στη μπεμπα για πρωτη φορα ξενο γαλα γιατι δε βγαζω τοσα γευματα όσα χρειαζεται μεσα στην μερα και δεν το ετρωγε με τιποταα! Μολις καταλαβε αλλη γευση, σουφρωσε τα ματια σα να παραξενευτηκε και τραβηχτηκε πισω βγαζοντας το μπιμπερο! Προσπαθησα αλλες 3-4 φορες και εκανε τα ιδια... Δεν εφαγε καθολου. Την εβαλα στο πονεμενο στηθος και εφαγε καπως μεχρι που κλασικα αρχισε να κλαιει και τη σηκωσα. Η παιδιατρος γελουσε και μου ειπε να την αφησω να πεινασει καλα για να το φαει και σιγα σιγα θα το συνηθισει. Το προβλημα θα υπαρχει ομως μαλλον γιατι θα της δινω και απο το δικο μου και θα εχει μια τη μία γευση και μια την αλλη... Δεν ξερω! Ουφ!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ααααα! Το βυζακι ειχε πυρετο! :shock: Καταλαβα... ηταν ζεστο δηλαδη! Περιεργο ομως γιατι εχω διαβασει οτι απο 38,5 πυρετο και πανω δινουν αντιβιωση στη μαστιτιδα. Αλλιως το παλευουν με ζεστες κομπρεσες, μασαζ και αντλήσεις. Ετσι μου ειπε και ο γιατρος μου. Εγω χθες εκανα τελικα λιγα δεκατα, σημερα οχι μεχρι στιγμης και η αληθεια ειναι οτι αισθανομαι λιγο καλυτερα. Το ενα στηθος στη μια πλευρα ειναι καπως σκληρο και ειναι και λιγο κοκκινο απο εξω και ζεστο.. :? Το αλλο στηθος εχει μαλακωσει, αυτο αν και κανω μασαζ με λαδακι και κομπρεσες πριν το θηλαστρο, μαλακωσε απο τη μια και σκληρυνε απο την αλλη. Θα παρω παλι το γιατρο να δω τι θα μου πει... Απο το καλο στηθος σημερα το πρωι εβγαλα 130 μλ τακα τακα! :shock: :shock: :shock: Ηταν τουμπανο και ξεπρηστηκε μετα την αντληση...

Α! Επισης δοκιμασα να δωσω στη μπεμπα για πρωτη φορα ξενο γαλα γιατι δε βγαζω τοσα γευματα όσα χρειαζεται μεσα στην μερα και δεν το ετρωγε με τιποταα! Μολις καταλαβε αλλη γευση, σουφρωσε τα ματια σα να παραξενευτηκε και τραβηχτηκε πισω βγαζοντας το μπιμπερο! Προσπαθησα αλλες 3-4 φορες και εκανε τα ιδια... Δεν εφαγε καθολου. Την εβαλα στο πονεμενο στηθος και εφαγε καπως μεχρι που κλασικα αρχισε να κλαιει και τη σηκωσα. Η παιδιατρος γελουσε και μου ειπε να την αφησω να πεινασει καλα για να το φαει και σιγα σιγα θα το συνηθισει. Το προβλημα θα υπαρχει ομως μαλλον γιατι θα της δινω και απο το δικο μου και θα εχει μια τη μία γευση και μια την αλλη... Δεν ξερω! Ουφ!

πεταλουδιτσα εγω δεν μπορουσα να βγαλω ουτε με το θηλαστρο και οταν εβαζα το μωρο τραβουσε τραβουσε και δεν κατεβαινε τιποτα. ειχα και φραγμενο πορο... αστα! ευχαριστο που εισαι καλυτερα!!!:P

οσο για τη μπεμπα που δεν πινει το ξενο δεν ξερω τι να σου πω.! και εγω σε καποιες φασεις που ηθελα να δωσω ξενο αυτα σκευτομουν και εκανα πισω!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι και μενα μου ειπε οτι μπορω να βαλω βανιλιες,και τις εβαλα μια σημερα!το χα ξεχασει ευτηχως που μου το θυμησες;)

την εφαγε μια χαρα την φρουτοκρεμα ...περιμενω αποτελεσματα!!!:D

καλα αποτελεσματα βασουλα !!! :P:p και εγω σημερα του εβαλα παλι βανιλιες..:rolleyes::rolleyes: και μετα για χορτοσουπα σκευτομαι να του δωσω αβοκαντο σημερα! εχει και πολλες βιταμινες!! ;)

τελεια θα παρεις πισω και τα λεφτα απο το ικα! μια χαρα!! ετοιμαζει βαλιτσες ε??? και εγω απο δευτερα πρεπει να ετοιμαζομαι! κααι δεν τις μπορω καθολου!!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου καλησπεραααα:P

τι κανετε?

εμεις καλαα~ειμαι τοσο ενθουσιασμενη τωρα με τον μικρο!ακουστε τι εκανε?του φωναζω εγω ελα ελα ελα κ στο καπακι μου φωναζει κ αυτος εα εα εα κανονικα ε!κ οχι μια φορα..του το λεω συνεχεια κ απανταει..επισης τελευταια λεει μια λεξη,,κακοοοο!κ μετα το ελα ελα για να καταλαβω αν κανονικα το λεει η απλα ετυχε του λεω κακοοοο κακοοο κ μου απανταει κ αυτος κακοοο κακοοο κ μετα ελα ελα κ το ιδο κ αυτος!εχουμε ξετρελαθει τωρα με την μαμα το κατεγραψα κ σε βιντεο!αχ κοριτσια καταλαβαινει κ λεει λεξουλες θα τρελαθωω!!:P:p:p

που λετε τελικα χθεσ δουλευε ο αντρας μου αλα πριν φυγει για δουλεια μας εβγαλε μια βολτιτσα:D

το βραδυ τους εβγαλα κ γω βολτα στο παρκο κ περασαμε ομορφα!ηρθε κ η κουμπαρα μου μαζι;)

σημερα απο το πρωι ημουν στον οαεδ εβγαλα καρτα ανεργιας κ εφτιαξα τα χαρτια για να παει παιδικο ο μιχαλακης !;)ειχε τοσοοο κοσμοοοοο χαμος!

τα μωρα τα ειχα στη μαμα οποτε ηρθα κ γω απο δω;)

πεταλουδιτσα μου ωχ μαστιτιδα!! την περασα κ γω στιςαρχες!με πυρετο υψηλο για πολες μερες!κ πετρωμενο το στηθος σε ενα σημειο με λιγο ροζ πανω που σημαινε οτι ειχα παθει μαστιτιδα:(πολυ πονο δεν ειχα απλα εντονη ενοχληση στο πετρωμα!πηρα κ γω αντιβιωση συμβατη με τον θηλασμο κ σιγα σιγα περασε!

ευχομαι να μην περασεις τετια ταλαιπωρεια κ να σε ανακουφισει το θηλαστρο!κ γω το παλεψα πολυ με κομπρεσες αλα δεν την γλιτωσα:(παρε κ τον γιατρο ρωτα τον να σου πει τι να κανεις!;)

Αναστασακι μου τι ωραια να βγαινεις βολτιτσες καθε μερα..κ γω σχεδο καθε μερα τους βγαζω η πρωι η βραδυ αναλογα που θα παω;)

δεν εχω δοκιμσαει το αβοκαντο!πρεπει να το δοκιμασω αφου κανει τοσο καλο!εμενα ο μικρος εδω κ μερες δεν τρωει σχεδον τιποτα παρα μονο θηλαζει κ νερακι!σημερα ξαναπηρα τον γιατρο κ μου ειπε να μην ανυσηχω ειναι απο την ιωση που περασε κ θελεις λιγες μερουλες για να ανοιξει η ορεξη του!σημερα καπως καλυτερα εφαγε λιγο αχλαδακι κ λιγο αγγουρακι τιποτα αλο δεν ηθελε τι σουπες του φτιαχνω τι φρουτοκρεμα τιποτα αυτος:rolleyes:

Ματινακι μουυυυυυυυυ ειναι απο την κουραση αγαπουλα μου ει,αι σιγουρη!εχει κουραστει κ πιεστει λιγακι γιαυτο!καλο ειναι να κλαιμε που κ που ξεσπαμε ετσι κ νιωθουμε καλυτερα!κλαψε να βγει ολη η αρνητικη ενεργεια απο μεσα σου κ σιγουρα σε λιγες μερες που θα σινηθισεις στα καινουρια δεδομενα θα εισαι καλυτερα!σε καταλαβαινωωωω ξερω πως νιωθεις που αφηνεις κ το μωρο κ σου λεειπει !ουφφ τι να κανει΅ς~!ετσι οπως γιναμε ουτε να απολαυσουμε τα παιδακια μας δε μπορουμε για ενα χρονικο διαστημα κ μετα επιστρεφουμε στ η δουλεα δε λεω αλα τοσο μικρουλικα θα επρεπε το κρατος να εξασφαλισει την καθε μανουλα κ να μπορει να ειναι διπλα στα παιδια της χωρης να τους στερει το φαγητο τους:(:(

βασουλα μου τι κανει η μαγουλιτσα η καλη!εσυ πως εισαι?>ψαχνετε για σπιτι ακομα ε!μακαρι να βρεις κατι που θα σε βολεψει!

Γιωτακι μου πως εισαι σημερα?ψυχολογικα?η μπεμπουλα καλα!

Ιωαννακι μου που εισαι?πως εισαι?

Ρανιουκοοοοοοοοοοοοο που εισαιιιιιιι;)

ριακι μου καλο εχεις ανχος ε!λογικο βεβαια αλα ελπιζουμε κ ευχομαστε κ θελουμε να ειμαστε σιγουρες οτι οαλ καλα θα πανε κ θα πανε με μπολικη θετικη ενεργεια που σου στελνουμε!!

παω να φτιαξω χαλβα σοκολατενιο..θα ερθουν τα πεθερικα σημερα απο εδω στη μαμα για να δουν κ την γιαγια μετα τον θανατο του παππου !

αυτααααααα!παωωωωωωω!φιλακια πολλααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...