Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα ματινακι! καθε αρχη κ δυσκολη! θα συνηθισεις κ θα σου αρεσει, θα ξεφευγεις! τωρα λιγο δυσκολα με την βαπτηση, αλλα τι να κανεις, δεν ερχονται οι ευκαιριες οποτε της θελουμε! οσο για το ρεπο, πες του το, δεν νομιζω να πει οχι, ειδικη περιπτωση ειναι η βαπτηση!!! πως νιωθεις που ξαναμπηκες στον στιβο εργασιας??

λενακι ξεχασα να σου απαντησω, τραπεζι θα κανουμε μονο οι δυο οικογενειες κ τα αδελφια μας, ο νονος , η κολλητη μου κ κουμπαρα μου (την εχουμε παντεψει κ βαπτησει το κοριτσακι της) κ ενα ζευγαρι ακομα φιλοι που θα μας κανουν τα γλυκα της βαπτησης σε παααααρα πολυ καλη τιμη. 20 ατομα θα ειμαστε.

Γιωτουλα μου???????? Οτι σου απαντησα....ολα καλα?????

Ναι μωρε οταν μαθω στο 100% την δουλεια και θα ειναι παιχνιδακι μετα θα μου αρεσει το ξερω...απλα πεσανε ολα μαζεμενα και την ακουσα στερεοφωνικα! Και γω ετσι λεω για το ρεπο...θα του το ζητησω και οτι γινει...

Τωρα δεν μπορω να σου πω πως νιωθω που ξαναμπηκα στον στιβο εργασιας γιατι μπηκα στα δυσκολα...περιοδος πολυ δουλειας και απαιτησεων του μαγαζιου...αλλα σιγα σιγα θεωρω οτι θα μου αρεσει και περισσοτερο!

Παω να αλλαξω τον μπεμπη γιατι εκανε κακα και επανερχομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Δεν προλαβαίνω να αναφερθώ στην καθεμία σας! Εγώ τρέχω πάλι στους γιατρούς! Εχθές πήγα έκανα τεστ ΠΑΠ και ευτυχώς ο γιατρός μου με βρήκε πολύ καλά γυναικολογικά! Οι κύστες που είχα στις ωοθήκες πριν μείνω έγκυος έχουν εξαφανιστεί τελείως και είναι πεντακάθαρες! Σε μία εβδομάδα θα πάρω αποτελέσματα! Σήμερα θα ξαναπάω Λάρισα σε έναν άλλον αλλεργιολόγο γιατί πάλι φούντωσαν τα εξανθήματα κορίτσια! Εχω κουραστεί πάρα πολύ ψυχολογικά! Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ούτε το παιδάκι μου που με βλέπει και με λαχταράει! Θα σκάσω λέμε! Υπάρχει ωστόσο πιθανότητα να μην είναι καν αλλεργικό και να είναι δερματικό οπότε υπάρχει η περίπτωση κάποια στιγμή να επισκεφθούμε και έναν δερματολόγο! Αυτά από μένα σας ζάλισα πρωινιάτικα!

Γιωτουλα μου???????? Οτι σου απαντησα....ολα καλα?????

Ναι μωρε οταν μαθω στο 100% την δουλεια και θα ειναι παιχνιδακι μετα θα μου αρεσει το ξερω...απλα πεσανε ολα μαζεμενα και την ακουσα στερεοφωνικα! Και γω ετσι λεω για το ρεπο...θα του το ζητησω και οτι γινει...

Τωρα δεν μπορω να σου πω πως νιωθω που ξαναμπηκα στον στιβο εργασιας γιατι μπηκα στα δυσκολα...περιοδος πολυ δουλειας και απαιτησεων του μαγαζιου...αλλα σιγα σιγα θεωρω οτι θα μου αρεσει και περισσοτερο!

Παω να αλλαξω τον μπεμπη γιατι εκανε κακα και επανερχομαι!

ολα αυτα θα τα ξεχασεις με τον πρωτο μισθο!!! να αγορασεις κατι για σενα, κατι για τον μπεμπη κ κατι για τον αντρα σου! οχι κατι ακριβο, ενα ψιλοπραγματακι, ετσι για το καλο!!!:P

αμαν αυτη η περιοδος καλοκαιριατικα! εγω σημερα τελειωσα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Δεν προλαβαίνω να αναφερθώ στην καθεμία σας! Εγώ τρέχω πάλι στους γιατρούς! Εχθές πήγα έκανα τεστ ΠΑΠ και ευτυχώς ο γιατρός μου με βρήκε πολύ καλά γυναικολογικά! Οι κύστες που είχα στις ωοθήκες πριν μείνω έγκυος έχουν εξαφανιστεί τελείως και είναι πεντακάθαρες! Σε μία εβδομάδα θα πάρω αποτελέσματα! Σήμερα θα ξαναπάω Λάρισα σε έναν άλλον αλλεργιολόγο γιατί πάλι φούντωσαν τα εξανθήματα κορίτσια! Εχω κουραστεί πάρα πολύ ψυχολογικά! Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ούτε το παιδάκι μου που με βλέπει και με λαχταράει! Θα σκάσω λέμε! Υπάρχει ωστόσο πιθανότητα να μην είναι καν αλλεργικό και να είναι δερματικό οπότε υπάρχει η περίπτωση κάποια στιγμή να επισκεφθούμε και έναν δερματολόγο! Αυτά από μένα σας ζάλισα πρωινιάτικα!

Καλημερα Ιωαννα μου...καιρο εχω να σε πετυχω! Πολυ καλα με το γυναικολογικο θεμα μπραβο! Τωρα για τα εξανθηματα μπορει να ειναι και ψυχολογικο...σιγουρα χειροτερευεις γιατι σκεφτεσαι και οτι δεν μπορεις να ευχαριστηθεις και τον Λευτερακο και εδεσε το γλυκο! Περαστικα σου ευχομαι κοριτσαρα, να εξαφανιστουν και να μην ξαναγυρισουν πισω ποτε!

Και δεν μας ζαλιζεις μην το ξαναπεις αυτο!

Ο Λευτερακος τι κανει?

Διαφημίσεις

ολα αυτα θα τα ξεχασεις με τον πρωτο μισθο!!! να αγορασεις κατι για σενα, κατι για τον μπεμπη κ κατι για τον αντρα σου! οχι κατι ακριβο, ενα ψιλοπραγματακι, ετσι για το καλο!!!:P

αμαν αυτη η περιοδος καλοκαιριατικα! εγω σημερα τελειωσα!!!

Ναι ναι εννοειται οτι τον περιμενω τον πρωτο μισθο πως και πως...και οχι για μενα αλλα για τον μπεμπη και τον αντρα μου!

Παλι καλα που την κυριακη που εχουμε την βαφτσιη θα ειμαι στα τελειωματα...δεν θα το αντεχα με τοση ζεστη και τρεξιμο να εχω φουλ ροη! Παντως πραγματικα μου πεσανε ολα μαζι....το αλλο που το πας? Οτι ακομα δεν εχουμε παρει τα βαφτιστικα για να πλυνω τα εσωρουχα? Ποτε να προλαβουμε αφου απο την δευτερα εγω δουλευω και ο αντρας μου καθεται με τον μπεμπη....και δεν το διακινδυνευουμε να τον παρει με το αυτοκινητο και να πανε οι δυο τους να τα παρουν γιατι ο μπεμπης πρεπει αν εχει ατομο πισω μαζι του γιατι σηκωνεται απο το καθισμα και οταν βλεπει οτι δεν μπορει να βγει κλαιει...100 στασεις θα κανει μεχρι να φτασει στο μαγαζι...ουφφφφ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Ελπιζω ολες να εχετε μια υπεροχη μερα!Δεν σας εχω διαβασει αλλα πιστευω οτι ειστε ολες καλα!!!

Καλημερα Ριουλα εγκυουλα! Τι κανετε?????

Πως παει η εγκυμοσυνη σου????

Καλημερα Ριουλα εγκυουλα! Τι κανετε?????

Πως παει η εγκυμοσυνη σου????

Ολα καλα Ματινακι μου μεχρι στιγμης.Βεβαια ειναι πολυ νωρις και δεν σας κρυβω οτι εχω φοβερο φοβο και αγχος.Καμια σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη μου.Αν και δεν εχω κανενα συμπτωμα(εμετους,ζαλαδες κτλ) ειμαι μεσα στη μιζερια!!!ελπιζω να το ξεπερασω και να πανε ολα καλα!!!

Καλημερούδιαααααα!:-)

Αυτή τη στιγμή κάθομαι στο μπαλκόνι κ απολαμβάνω τον καφέ μου,! Έχει τόση δροσιά! Αχ δε την θέλω την πολύ τη ζέστη! Τι ωραία που είναι έτσι! Τουλάχιστον τα πρωινά κτα βραδυά να ήταν έτσι!:wink:

Ο Αλεξάκης μου κοιμάται κ ο μιχαλάκηΣ μου βλέπει παιδικα!

Χθες δε κοιμήθηκα πάλι καλα!:-( ξυπνούσε πολύ συχνά ο,σκατουλης κ δεν ήθελε να θηλάσει παρά μόνο να πίνει νερό! Ήρθα κ πρηστικα το πρωί κ αναγκαστικά έβγαλα πάλι με το θήλαστρο! Το ειπιε φυσικά από το μπουκάλι κ μετά θηλασε κιόλας ο μπουρμπουλήθρεας!!:wink: τι πλάκα που έχει όταν του δίνω το γάλα μου δύο μπιμπερό που πίνει το νεράκι του κ μωλης καταλαβαίνει την γεύση έχει μια φάτσα..φαντάζεστε να είχε ένα σύννεφακι από πάνω ( όπως στα κόμικ) κ να έλεγε : χμμμ βγαίνει κ σε μπουκάλι!!! Τότε τι ζορίζομαι στο ζιζι της μαμάς! Χαχαχαχα

Σήμερα μετά από καιρό έχει ο άντρας μου ρεπό! Ακόμα κοιμάται ,θέλω να περάσουμε οικογένειακές στιγμές σήμερα.για να δούμε!!:-/

Ματίνακι μου δε διάβασα κ ένιωθα πόσο κουρασμένη είσαι! Αυτή τη στιγμή κανείς δύο δουλειές ! Κ είναι εξίσου κουράστηκες κ οι δύο! Η δουλειά της μανούλες δεν έχει ωράρια κ αυτό τα λέει όλα! Λ μην γυρίσει κανείς κ Νας πει.Ε σιγά τι κάνεις! Κάθεσαι σπίτι με τα παιδιά! Μου το έχει πει αυτό ο άντρας μου παλαιότερα! Αλα που να καταλάβουν! Αν δεν το ζήσουν δε θα καταλάβουν ποτέ!:-( δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι όμως υπάρχουν πολες εξαιρέσεις που βοηθάνε η τουλάχιστον συμπαραστέκονται στις γυναίκες τους!

Καλέ μ'αρέσει που λέτε ότι μας ζαλίσάτε πρωί πρωί.εγώ κ αν ΔΑΣ ζαλισα,χιχιχιχι!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδιαααααα!:-)

Αυτή τη στιγμή κάθομαι στο μπαλκόνι κ απολαμβάνω τον καφέ μου,! Έχει τόση δροσιά! Αχ δε την θέλω την πολύ τη ζέστη! Τι ωραία που είναι έτσι! Τουλάχιστον τα πρωινά κτα βραδυά να ήταν έτσι!:wink:

Ο Αλεξάκης μου κοιμάται κ ο μιχαλάκηΣ μου βλέπει παιδικα!

Χθες δε κοιμήθηκα πάλι καλα!:-( ξυπνούσε πολύ συχνά ο,σκατουλης κ δεν ήθελε να θηλάσει παρά μόνο να πίνει νερό! Ήρθα κ πρηστικα το πρωί κ αναγκαστικά έβγαλα πάλι με το θήλαστρο! Το ειπιε φυσικά από το μπουκάλι κ μετά θηλασε κιόλας ο μπουρμπουλήθρεας!!:wink: τι πλάκα που έχει όταν του δίνω το γάλα μου δύο μπιμπερό που πίνει το νεράκι του κ μωλης καταλαβαίνει την γεύση έχει μια φάτσα..φαντάζεστε να είχε ένα σύννεφακι από πάνω ( όπως στα κόμικ) κ να έλεγε : χμμμ βγαίνει κ σε μπουκάλι!!! Τότε τι ζορίζομαι στο ζιζι της μαμάς! Χαχαχαχα

Σήμερα μετά από καιρό έχει ο άντρας μου ρεπό! Ακόμα κοιμάται ,θέλω να περάσουμε οικογένειακές στιγμές σήμερα.για να δούμε!!:-/

Ματίνακι μου δε διάβασα κ ένιωθα πόσο κουρασμένη είσαι! Αυτή τη στιγμή κανείς δύο δουλειές ! Κ είναι εξίσου κουράστηκες κ οι δύο! Η δουλειά της μανούλες δεν έχει ωράρια κ αυτό τα λέει όλα! Λ μην γυρίσει κανείς κ Νας πει.Ε σιγά τι κάνεις! Κάθεσαι σπίτι με τα παιδιά! Μου το έχει πει αυτό ο άντρας μου παλαιότερα! Αλα που να καταλάβουν! Αν δεν το ζήσουν δε θα καταλάβουν ποτέ!:-( δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι όμως υπάρχουν πολες εξαιρέσεις που βοηθάνε η τουλάχιστον συμπαραστέκονται στις γυναίκες τους!

Καλέ μ'αρέσει που λέτε ότι μας ζαλίσάτε πρωί πρωί.εγώ κ αν ΔΑΣ ζαλισα,χιχιχιχι!:wink:

καλημερα λενακι μου! τι ωραια δροσια οντως!!!!!!!!! τι καλαααααα!!!!!!

δεν δουλευει ο αντρουλης σημερα ε? ευχομαι να περασετε καλα! ασε και εγω εβγαλα εχθες με το θηλαστρο και δεν το επινε απο μπουκαλι! νυσταζε μαλλον κιολας και ηθελε ζιζι! τι να πω! το νερακι και το χαμοηλι μια χαρα τα πινει απο το μπουκαλι!!:rolleyes:

καλημερα και στα υπόλοιπα κοριτσια! ο μικρος μμου κοιμαται και οπου ναναι θα ξυπνησει! θα κατεβουμε να παω το dvd στο μαγαζι γιατι χαλασε και εχει εγγυηση!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ολα καλα Ματινακι μου μεχρι στιγμης.Βεβαια ειναι πολυ νωρις και δεν σας κρυβω οτι εχω φοβερο φοβο και αγχος.Καμια σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη μου.Αν και δεν εχω κανενα συμπτωμα(εμετους,ζαλαδες κτλ) ειμαι μεσα στη μιζερια!!!ελπιζω να το ξεπερασω και να πανε ολα καλα!!!

αχ Ριακι μου σε νιωθω! και εγω πολυ αγχωδεις ημουν αλλα απεβαλε το μωρε για να ο ευχαρισστηθεις! ολα καλα θα πανε!!:P

Ναι, η σκατουλιτσα μου, μεγαλωνει και αλλαζει! :P Θα βγαλω το μπαμπα μου, οχι την πεθερουκλα! Το δευτερο θα παρει ο αντρας μου γιατι περιμενει μηπως και ειναι γιος! :tongue: Αθανασία θα την πούμε, θα γιορταζουν μαζι με το Θανασακο της Αναστασιας! :P

ααααααα τελεια! θα γιορταζουν μαζι!!! χεχεχεχεχε!!!

Αχ κ γω αναστασακι μου σήμερα μετά από πολυυυυυ καιρό που είχα να βγάλω έβγαλα 150 ml με την μια! Χαίρεσαι να το βλέπεις σωστά;*)

Το ειπιε όλο το ζουζουνακι μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αποθηκεύσει καθόλου κ τώρα που το σκέφτομαι ενώ θέλω από την Αλή φοβάμαι γιατί θηλάζω μόνο με το ένα κ φοβάμαι μην μου κοπεί ξέρω γω:-/

Όσο για την θηλή του μπιμπερό αν σου πω ότι ξεχάστηκα τελείως ότι τα αλλάζουμε! Κολισε υο μυαλό μου! Θα πάω να του πατώ Αλή! Καλέ πως υο ξέχασα! Ότι να ναι!!:wink:

Θυμήθηκα που είχες αναφέρει τις προάλλες ότι σ'αρέσει το άβαταρ μου!!! Πόσες φορές προσπαθησα να υο αλλάξω αλα μάταια!! Μαλον είναι σημαδιακό !! Χιχιχιχι!:wink:

εγω ακομη τη θηλη απο το μπιμπερο της ΜΑΜ δεν την εχω αλαξει! δεν εχω βρει. εχω αλλαξει απο ενα της chicco που εχω. μην φανταστεις και εγω προχθες την αλαξα!!

Αυτό είναι γαλά!!!! Γαλακτοφόρα μου εσύ!!!!!!!!!!!! :tongue:;) χιχιχιχι

χαχχαχαχα!! ναι! τι να σου πω!!!!

βασουλα μου εσυ πως το εβαλες το λαδακι! τι καλα που ξελαφρωσε το γιαβρακι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου βγηκα αποτομα γιατι ηρθε ο αδερφουλης μου! Μου εκτυπωσε τις προσκλησεις μας! Πολυ ωραιες βγηκανε και στην φωτο ειναι μουρλια ο μπεμπακος μου!

Με εχει πιασει ενα παραπονο τωρα αλλο πραγμα...κλαιω και δεν ξερω γιατι...μαλλον εχω πιεστει παρα πολυ λογω δουλειας και βαφτισης και στενοχωριεμαι που θα τα κανω ολα στην τρεχαλα ενω ηθελα να το ευχαριστηθω! Ηθελα να στολισω το σπιτι εξω με τουλι και μπαλονια και τωρα θα το κανω νυχτα και αρον αρον γιατι απο την κουραση δεν θα μπορεσω να το κανω με την ησυχια μου...τεσπα! Υγεια πανω απ'ολα! Αλλα το κλαμα κορομηλο...δεν μπορω να σταματησω με τιποτα...αλλο και τουτο παλι!!!!!

Τεσπα...βγαινω για να ετοιμασω φαγητο για τον μπεμπη και για μας! Μετα θα κατσω λιγο να ξεκουραστω οσο προλαβω και μετα δουλεια!

Σας ευχομαι καλο μεσημερι!!!! Φιλακια πολλα!!!!!

Κοριτσακια μου βγηκα αποτομα γιατι ηρθε ο αδερφουλης μου! Μου εκτυπωσε τις προσκλησεις μας! Πολυ ωραιες βγηκανε και στην φωτο ειναι μουρλια ο μπεμπακος μου!

Με εχει πιασει ενα παραπονο τωρα αλλο πραγμα...κλαιω και δεν ξερω γιατι...μαλλον εχω πιεστει παρα πολυ λογω δουλειας και βαφτισης και στενοχωριεμαι που θα τα κανω ολα στην τρεχαλα ενω ηθελα να το ευχαριστηθω! Ηθελα να στολισω το σπιτι εξω με τουλι και μπαλονια και τωρα θα το κανω νυχτα και αρον αρον γιατι απο την κουραση δεν θα μπορεσω να το κανω με την ησυχια μου...τεσπα! Υγεια πανω απ'ολα! Αλλα το κλαμα κορομηλο...δεν μπορω να σταματησω με τιποτα...αλλο και τουτο παλι!!!!!

Τεσπα...βγαινω για να ετοιμασω φαγητο για τον μπεμπη και για μας! Μετα θα κατσω λιγο να ξεκουραστω οσο προλαβω και μετα δουλεια!

Σας ευχομαι καλο μεσημερι!!!! Φιλακια πολλα!!!!!

Οχι, Ματινακι μου, μην κλαις, κοριτσαρα μου! Ειναι πιστευω απο το σταδιο προσαρμογης τωρα που ξεκινησες δουλιτσα! Παρεμπιπτόντως, δε σου ευχήθηκα! Καλή αρχή και σύντομα να συνηθίσεις, ζουζουνίτσα! Μπορεί να μην είναι σαν τις αλλες δουλειες που ειχες συνηθισει, αλλα δεν παύει να είναι δουλειά με απολαβές, κάτι πραγματικά δυσεύρετο στις μέρες μας! Αλήθεια τι ακριβώς δουλειά είναι; Θα συνηθισεις στους νέους ρυθμούς και θα φύγει το παράπονο... :rolleyes: Σχετικά με τη βάφτιση, ζήτα βοήθεια από γονείς και γενικά στενούς συγγενεις ή και κανένα καλό φίλο για να μην τα κάνεις όλα εσύ και τρέχεις πανικόβλητη! Όσο γίνεται να το ευχαριστηθείς, ένα χέρι βοηθείας είναι πάντα σημαντικό!

Καλό μεσημέρι και καλή δουλίτσα! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εγώ έχω πετρωσει επειδή χθες και προχθες έβγαζα πολύ συχνά με το θήλαστρο για να έχω 120 μλ να ταιζω το μωρο καθε 3 με 3,5 ωρες που πειναει! Και τέρμα δυνατο σχεδον το θηλαστρο... :? Λες και πόσες μέρες θα αντεχα να το κανω! Τωρα και τα 2 στηθη μου εχουν καποια σκληρα σημεια και πονανε!!! :? :? :cry: Το είχα πάθει και μόλις βγήκα από την κλινική αυτό, όταν κατέβηκε μπόλικο γάλα και το μωρό κοιμόταν όλη μέρα και δεν έτρωγε πολύ με αποτέλεσμα πάλι να πετρωσω! Φοβήθηκα για καμια μολυνση - μαστιτιδα και πηρα το γιατρο τηλ. και μου ειπε ζεστες κομπρεσες και θηλαστρο, αλλα όχι τόσο συχνα. Έτσι το είχα καταπολεμήσει και τότε και η αλήθεια είναι οτι είχε περασει γρήγορα... Τωρα απο χθες βραδυ πιανω τα σκληρα και ποναω την ωρα των αντλησεων και ακομη δεν εχει περασει αν και κανω αυτο που μου ειπε καθε 4-5 ωρες περιπου... Τα ερέθισα η χαζή! :shock: Βαζω και θερμομετρο γιατι τοτε ειχα και δεκατα, τωρα ακομη οχι.. Για να δούμε... Δε θέλω αντιβίωση... :? Εντομεταξύ, τα κατεψυγμένα γάλατα σήμερα τελειώνουν, εγώ δεν μπορώ να πιέζομαι για να βγάζω ποσότητα πλέον, οπότε σήμερα ή αύριο το πολύ αρχίζουμε συμπλήρωμα! Άκουγα για μανούλες που δεν έδωσαν στα μωράκια τους καθόλου γάλα σε σκόνη και πήγαν κατευθείαν στο φρέσκο και ήθελα κι εγώ κάπως έτσι να γίνει ή έστω μέχρι το εξάμηνο.... Εν τέλει; 2,5 μήνες θηλάσαμε αποκλειστικά.... Αλλα τα εχουμε ξαναπει αυτα, δε χαλασε και ο κοσμος, μη σας ζαλιζω κι εσας παλι! Πάντως πολύ περίεργο μου φαίνεται που δε θα τρωει πλεον μονο το γαλα μου και ελπίζω τουλαχιστον να μην της έρθει καπως και μου κανει δυσκοιλια και ψαχνουμε να βρουμε ποιο γαλα της κάνει. Θα την ξεκινησω το frezy-lac της frezyderm. Το βιολογικό. Άντε να δούμε, ήρθε και αυτή η ώρα.... :cry: Θα το συνηθίσουμε, πού θα πάει! Όλα στο μυαλό είναι....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...