Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτακι μου με το καλο η βαπτιση σας κοπέλα μου! οσο για τη δουλεια τι να πω! ευχομαι να μην χειροτερεψουν τα πραγματα...

λενακι μου τι καλ απου εκανε κακακια και δεν χρειαστηκε κλισματακι!! γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!:P:p ηπιε και το γαλατακι!!!! τελεια!! και εμενα το προτιμαει το μπουκαλακι της ΜΑΜ !! xexexe! αλλα δεν εχω αλλαξει ακομα θηλη! πρεπει λες?:rolleyes:

ματινακι μου ναι ετσι τον φωναζουμε! θαναση ή θανασακη! καμια φορα τον λεω και ΄Θάνο αλλα καπως μου φαινεται:tongue:

βασουλα μου πολυ χαιρομαι που πηγες και περασατε και τελεια! εμεις εχθες ειχαμε γκρινια βγηκαμε για λιγο μεχρι το σουπερ μαρκετ εδω κοντα οι 3 μας και εκαιγε ο τοπος!!:shock::shock::shock: κλειδαμπαρωθηκαμε μεσα!:shock: του εβαλα λαδακι στην ακρη απο το θερμαμετρο.. δεν ειναι με υδραργυρο, ψηφιακο (ενα χαλασμενο που δεν λειτουργει κιολας). δεν ενεργηθηκε αμεσως. τον κρατουσε σε σταση να κανει κακακια και ετσι εκανε μετα απο λιγο.

πεταλουδιτσα μου οπως το ειπες! σημασια εχει να ειναι ηρεμα τα μωρα! σε αυτο συμφωνω απόλυτα!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντομεταξυ σημερα ο μικρός έφαγε ολη τη φρουτοκρεμα κ όλη τη σουπίτσα! μετα δεν ηθελε να θηλασει κ το εβγαλα με το θηλαστρο! 150 ml κ σταματησα γιατι δεν επερνε αλλο το μπουκαλακι κ ειχα ξεπριστει κιολας!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντομεταξυ σημερα ο μικρός έφαγε ολη τη φρουτοκρεμα κ όλη τη σουπίτσα! μετα δεν ηθελε να θηλασει κ το εβγαλα με το θηλαστρο! 150 ml κ σταματησα γιατι δεν επερνε αλλο το μπουκαλακι κ ειχα ξεπριστει κιολας!!

Αυτό είναι γαλά!!!! Γαλακτοφόρα μου εσύ!!!!!!!!!!!! :tongue:;) χιχιχιχι

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα! Μωλης βγήκα από το.μπάνιο κ θα χαλαρώσω τώρα.ήρθε η μαμά πήρε ΥΑ ζουζουνια κ τους κατέβασε βόλτα.δεν είχα κουράγιο να πάω μαζί τους.συμαζεψα λιγάκι κ μπήκα κατευθείαν για μπάνιο.

Ενώ το πρωί είχε δροσουλα τώρα έχει πολύ ζέστη ουφ! Ότι να ναι!

Γιωτακι μουυυ είσαι χάλια ψυχολογικά με υο θέμα του μαγαζιού?:-( ουφ! Τι κρίμα που πάει τόσο χάλια! Λυπάμαι πολύ! Πόσο ακόμα θα δυσκολέψουν τα πράγματα στην Ελλάδα!!!:-(

Με το καλό η βάφτιση! Πολύ καλή η ώρα κ πολύ όμορφο ακούγεται το παρεκκλήσι! Θα κάνετε κ τραπέζι μετά?

Πεταλούδίτσα μου άσε αυτή η ίωση ενώ ξεκίνησε νε πυρετό παρολαυτα είχε πολύ καλή διάθεση ο μικρός τις πρώτες μέρες ατό τέλος όμως ταλαιπωρήθηκε πολύ το γιαυρακι μου!:-( σήμερα είναι καλα.απλά είναι αδύναμος λιγάκι κ όλο θέλει αγκαλίτσα κ ξαπλώνει πάνω μουυυ ,μ'αρέσει πολύ αν κ μου φεύγει η μέση κ τα χέρια!

Δεν της λείπει της πεταλούδίτσας το ζιζι Ε! Χιχι! Η σκατουληΑ μωρέ προτίμησε το μπιμπερό! Δε πειράζει αφού κ συ είσαι καλα τώρα κ το μωράκι σου χορτάτο αυτό μετράει!:wink:

Αναστασακι μου έφυγε η μανούλα! Πάει η ξεκούραση Ε! Τι καλα που θα πάτε βολτίτσα με τον μπαμπακα,σας αργότερα!

Έφαγε όλη τη φρουτοκρεμα κ τη σούπιτσα??? Χάρηκα παρά πολύ ειλικρινά κές κ την έφαγε ο δικός μου! Ειλικρινά νιώθω την χαρά σου!:wink:

Θανασσακη Ε! ΔΟΥ βγαίνει να τον φωνάζεις με το όνομα του! Εγώ ακόμα δε υο συνήθισα ,μ'αρέσει πολύ κ το μπουρμπουλήθρας!:-)

Βασουλα μου τον χρόνου πάλι Ε! Καμία φωτο βγήκαμε,είδα που δημοσιεύτηκαν μερικές!:wink:

Θα βγεθτε σήμερα βραδυνή βολτίτσα?

Αχ κορίτσια μου έλειψε λιγάκι όχι πολύ:wink: να βαφτω να ντυθώ όμορφα κ να βγω μόνη με τον άντρα μου η έστω νε παρέα! Μια φορά θέλω κ τέλος δε θα ξανάπαράπονεθω!:wink: επίσης μετά από αυτήν την έξοδο μου λείπει πολύ κ η εγκυμοσύνη! Χιχι! Ενώ σήμερα κ γενικά αυτές τις μέρες εξαντλήθηκΑ τόσο πολύ μου κάνει εντύπωση κ αναρωτήθηκα μ'αρέσει που,θέλω κ τρίτο σύντομα!:-/ είναι μια γειτόνισσα που έμεινε έγκυος στο τέταρτο τώρα! Έχω κ την ξαδέρφη μου έγκυο στο δεύτερο κ επηρεάστηκα!;-(

Αυτααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Αχ κ γω αναστασακι μου σήμερα μετά από πολυυυυυ καιρό που είχα να βγάλω έβγαλα 150 ml με την μια! Χαίρεσαι να το βλέπεις σωστά;*)

Το ειπιε όλο το ζουζουνακι μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αποθηκεύσει καθόλου κ τώρα που το σκέφτομαι ενώ θέλω από την Αλή φοβάμαι γιατί θηλάζω μόνο με το ένα κ φοβάμαι μην μου κοπεί ξέρω γω:-/

Όσο για την θηλή του μπιμπερό αν σου πω ότι ξεχάστηκα τελείως ότι τα αλλάζουμε! Κολισε υο μυαλό μου! Θα πάω να του πατώ Αλή! Καλέ πως υο ξέχασα! Ότι να ναι!!:wink:

Θυμήθηκα που είχες αναφέρει τις προάλλες ότι σ'αρέσει το άβαταρ μου!!! Πόσες φορές προσπαθησα να υο αλλάξω αλα μάταια!! Μαλον είναι σημαδιακό !! Χιχιχιχι!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αυτό είναι γαλά!!!! Γαλακτοφόρα μου εσύ!!!!!!!!!!!! :tongue:;) χιχιχιχι

Χαχαχαχα:-)

Πεταλούδίτσα μου πως άλλαξε η μικρούλα! Είναι μια γλύκα! Φτου φτου!

Αλήθεια πως θα την βγάλετε? Δεν θυμάμαι αν μας έχεις πει! Της πεθερόυκλα θα δώσετε?:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αλήθεια πως θα την βγάλετε? Δεν θυμάμαι αν μας έχεις πει! Της πεθερόυκλα θα δώσετε?:wink:

αχ ναι ρε κοριτσια, δυσκολα! τρελες καταστασεις κ δεν ειμαι καθε μερα εκει, με περνει ο συνεταιρος κ μου τα λεει, αυριο θα παω πρωι, εχω τρελο μανικι να τραβηξω!!! αλλα προσπαθω να μην τα σκεφτομαι! δεν μου φταινε τιποτα ο αντρας μου κ το μωρο μου!

παω κλαιειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! θα τα πουμε αυριο!:P

εδω και πολυ καιρο, εισαστε η καλυτερη παρεα μου!!!

Ναι, η σκατουλιτσα μου, μεγαλωνει και αλλαζει! :P Θα βγαλω το μπαμπα μου, οχι την πεθερουκλα! Το δευτερο θα παρει ο αντρας μου γιατι περιμενει μηπως και ειναι γιος! :tongue: Αθανασία θα την πούμε, θα γιορταζουν μαζι με το Θανασακο της Αναστασιας! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου!

μολις γυρισαμε ,ειχαμε παει να δουμε ενα σπιτι σε πολυ καλη τιμη ,αλλα δυστηχως ηταν πολυ χαλια ! εχω κ αυριο ενα ραντεβου...αντε να δουμε ,περναει ο καιρος και τιποτα δεν βρισκω ετσι οπως το θελω.

γιωτακι δυσκολα τα πραγματα ε?αστα να πανε..υπομονη ,ελπιζω να βελτιωθει καπως η κατασταση,γιατι να φτιαξει τελειως δυσκολο πολυ στην εποχη που διανυουμε:(! με το καλο και η βαφτιση σας!

αναστασακι ναι ηταν πολυ τελεια!!κριμα που δεν ηρθες να μασταν παρεουλα:(!βασικα ειχες δικιο για την ζεστη και γω πηγα αργα δεν τολμησα να παω στις 7,30 κ ευτηχως ειχε δροσισει λιγο κ φυσαγε! και μενα δυσκολευοταν στα κακακια κ της εβαλα το μεσημερι λιγο λαδακι και μολις την καθησα ξαλαφρωσε το μαναρι μου!ετσι θα κανω οταν βλεπω οτι ζοριζεται δεν γινεται αλλιως!

ελενακι και μενα μου χει λειψει λιγο η περιποιηση...βασικα τωρα ειμαι σε καλυτερη φαση που βγαινουμε λιγακι βολτουλα ντυνομαι με ρουχα! ολο το χειμωνα με το κρυο κ με το νεογενητο ειμουνα με μια πιτζαμα και ενα κλαμερ στα μαλλια και εκανα καθε μερα τα ιδια πραγματα..πληξη τρελη ,αφου οταν πηγα να παρω ευχη οταν σαραντησα μονο τουαλετα που δεν εβαλα απο την χαρα μου :D! οσο για την φωτο δεν ειμαι μεσα,ειμαι ακριβως πισω απο το φωτογραφο,ειναι η στιγμη που μολις ειχα μπει κ σβηναν τα κερακια της τουρτας(η οποια κοριτσια πραγματικα ηταν τελεια νοστιμοτατη)

αααχχχ βρε λενακι ολο εγκυουλες εχεις γυρω γυρω και ολο σου περναει απο το μυαλο!! !πραγματικα σε χαιρομαι για την θεληση που εχεις ,κ θαυμαζω το κουραγιο σου για τριτο παιδακι!εγω δεν νομιζω να τα καταφερνα:oops:!

πεταλουδιτσα ηρεμησε το καμαρι σου ε? το μπιμπερο τους φαινεται πολυ ποιο ευκολο απο το στηθος! οπως ειπες κ συ τα οφελη του θηλασμου ειναι τεραστια,αλλα δεν εξαρτατε μονο απο τη μανουλα!πολυ σωστα το εθεσες ειμαστε δυαδα,πρεπει να συνεργαζεται κ το μωρακι μας λιγακι να προσπαθει.βγαζε οσο εχεις γαλατακι να της δινεις,κ λιγο συμπληρωμα και ολα θα ειναι καλα! ;)

αυτα κοριτσακια μου παω να κανω ενα μπανακι τη μικρη και να ξεκινησουμε το μαραθωνιο νανουρισμα!

καλο βραδυ σε ολες:tongue:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα

εξαφανιστηκα παλι ετρεχα για την βαπτιση!!ευτυχωσ περασε και αυτο!!πολυ κλαμα το μωρο μου και παρα πολυ ζεστη!!!

Εφακη μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος αντρεας! Να ειναι παντα υγιης και ευτυχισμενος και αν τυχον κλαψει καποια στιγμη στην ζωη του να ειναι δακρυα χαρας! Μια αγκαλια ευχες με αγαπη!

sm008.jpg

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε? Χανομαι κατα διαστηματα και σας ζητω συγνωμη που ουτε να χαιρετισω δεν προλαβαινω...αλλα πλεον τρεχω περισσοτερο απο πριν και δεν προλαβαινω...μεχρι να κατσω να σας γραψω ξυπναει ο μικρος μετα κανω καμια δουλεια, ταϊσμα και παιχνιδι και μετα καθομαι να ηρεμισω λιγακι μεχρι να ερθει ο αντρας μου να φαμε και να ξεκινησω να ετοιμαζομαι για την δουλεια!

Χθες ηταν πιο χαλαρα μεν αλλα ευτυχως περναει γρηγορα το 4ωρο...ολο και κατι καινουριο μαθαινω και να σας πω την αληθεια το μυαλο μου εχει γινει κουρκουτι...αφηστε που οταν γυριζω δεν νιωθω τα ποδια μου...μου μυρμηγκιαζουν και ουτε να περπατησω δεν μπορω...ουφφφφ ατιμη κριση!!!! Το μανικι ειναι οτι μεχρι και το σαββατο πριν την βαφτιση θα δουλευω το απογευμα και δεν θα προλαβω να ξεκουραστω εστω και λιγο αφου τελειωνω 10 το βραδυ....την μερα της βαφτισης θα ξυπνησουμε πρωι για να βαλουμε το φαγητο και κατα τις 9 να παω κομμωτηριο....θα ειμαι στην βαφτιση σαν ζομπι απο την κουραση...αφηστε που ακομα δεν εχω κλεισει κομμωτρια...η δικια μου λειπει και θα γυρισει την πεμπτη και τοτε θα κανονισω...δεν νομιζω να μου πει οχι! Το ειχαμε συζητησει λιγο καιρο πριν και μου ειπε οτι συνηθως δεν χτενιζει κυριακες αλλα για μενα κατι θα κανει!Ολα τελευταια στιγμη αλλα που να φανταστω οτι θα πιασω δουλεια και θα τρεχω πανικοβλητη??? Τεσπα...ας ελπισουμε οτι θα τα προλαβω ολα! Ενταξει το σαββατο θα ερθει και η μαμα μου να με βοηθησει στην καθαριοτητα αλλα για φανταστειτε τι τρεξιμο θα εχω...βασικα σκεφτομαι σημερα να πω στο αφεντικο οποιο θα ειναι εκει γιατι ειναι 3, μηπως θα μπορουσε να μου δωσει ρεπο το σαββατο μιας και εχουεμε την βαφτιση την αλη μερα μπας και μου πει ναι...δικαιουμαι ενα ρεπο την εβδομαδα αλλα δεν νομιζω οτι δινουν το σαββατο...εγω θα ρωτησω γιατι δεν το θελω για να παω βολτα, θα τους εξηγησω...απο την μια ντρεπομαι γιατι ειμαι καινουρια και δεν θελω να εχω απαιτησεις απο τοσο νωρις αλλα απο την αλλη δεν θα βγει με τιποτα κοριτσια...μονο που το σκεφτομαι οτι πρωι στο σπιτι δουλειες και το απογευμα ορθοστασια μου ερχεται να πεσω κατω απο τωρα!

Αυτα...παω να διαβασω τιποτις απο χθες μεχρι να ξυπνησει ο μπεμπης...

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε? Χανομαι κατα διαστηματα και σας ζητω συγνωμη που ουτε να χαιρετισω δεν προλαβαινω...αλλα πλεον τρεχω περισσοτερο απο πριν και δεν προλαβαινω...μεχρι να κατσω να σας γραψω ξυπναει ο μικρος μετα κανω καμια δουλεια, ταϊσμα και παιχνιδι και μετα καθομαι να ηρεμισω λιγακι μεχρι να ερθει ο αντρας μου να φαμε και να ξεκινησω να ετοιμαζομαι για την δουλεια!

Χθες ηταν πιο χαλαρα μεν αλλα ευτυχως περναει γρηγορα το 4ωρο...ολο και κατι καινουριο μαθαινω και να σας πω την αληθεια το μυαλο μου εχει γινει κουρκουτι...αφηστε που οταν γυριζω δεν νιωθω τα ποδια μου...μου μυρμηγκιαζουν και ουτε να περπατησω δεν μπορω...ουφφφφ ατιμη κριση!!!! Το μανικι ειναι οτι μεχρι και το σαββατο πριν την βαφτιση θα δουλευω το απογευμα και δεν θα προλαβω να ξεκουραστω εστω και λιγο αφου τελειωνω 10 το βραδυ....την μερα της βαφτισης θα ξυπνησουμε πρωι για να βαλουμε το φαγητο και κατα τις 9 να παω κομμωτηριο....θα ειμαι στην βαφτιση σαν ζομπι απο την κουραση...αφηστε που ακομα δεν εχω κλεισει κομμωτρια...η δικια μου λειπει και θα γυρισει την πεμπτη και τοτε θα κανονισω...δεν νομιζω να μου πει οχι! Το ειχαμε συζητησει λιγο καιρο πριν και μου ειπε οτι συνηθως δεν χτενιζει κυριακες αλλα για μενα κατι θα κανει!Ολα τελευταια στιγμη αλλα που να φανταστω οτι θα πιασω δουλεια και θα τρεχω πανικοβλητη??? Τεσπα...ας ελπισουμε οτι θα τα προλαβω ολα! Ενταξει το σαββατο θα ερθει και η μαμα μου να με βοηθησει στην καθαριοτητα αλλα για φανταστειτε τι τρεξιμο θα εχω...βασικα σκεφτομαι σημερα να πω στο αφεντικο οποιο θα ειναι εκει γιατι ειναι 3, μηπως θα μπορουσε να μου δωσει ρεπο το σαββατο μιας και εχουεμε την βαφτιση την αλη μερα μπας και μου πει ναι...δικαιουμαι ενα ρεπο την εβδομαδα αλλα δεν νομιζω οτι δινουν το σαββατο...εγω θα ρωτησω γιατι δεν το θελω για να παω βολτα, θα τους εξηγησω...απο την μια ντρεπομαι γιατι ειμαι καινουρια και δεν θελω να εχω απαιτησεις απο τοσο νωρις αλλα απο την αλλη δεν θα βγει με τιποτα κοριτσια...μονο που το σκεφτομαι οτι πρωι στο σπιτι δουλειες και το απογευμα ορθοστασια μου ερχεται να πεσω κατω απο τωρα!

Αυτα...παω να διαβασω τιποτις απο χθες μεχρι να ξυπνησει ο μπεμπης...

καλημερα ματινακι! καθε αρχη κ δυσκολη! θα συνηθισεις κ θα σου αρεσει, θα ξεφευγεις! τωρα λιγο δυσκολα με την βαπτηση, αλλα τι να κανεις, δεν ερχονται οι ευκαιριες οποτε της θελουμε! οσο για το ρεπο, πες του το, δεν νομιζω να πει οχι, ειδικη περιπτωση ειναι η βαπτηση!!! πως νιωθεις που ξαναμπηκες στον στιβο εργασιας??

λενακι ξεχασα να σου απαντησω, τραπεζι θα κανουμε μονο οι δυο οικογενειες κ τα αδελφια μας, ο νονος , η κολλητη μου κ κουμπαρα μου (την εχουμε παντεψει κ βαπτησει το κοριτσακι της) κ ενα ζευγαρι ακομα φιλοι που θα μας κανουν τα γλυκα της βαπτησης σε παααααρα πολυ καλη τιμη. 20 ατομα θα ειμαστε.

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εγω ειμαι λιγο στεναχωρημενη με θεματα του μαγαζιου, αλλα μην σας ζαλιζω τωρα, ουφφφφφφφφφ! πολυ δυσκολα!:(

τα ευχαριστα ειναι οτι κλεισαμε ημερομηνια βαπτησης 16 σεπτεμβριου στις 7 το απογευμα θα βαπτησουμε το πιτσι μας! σε ενα παρεκλησσι πολυ ομορφο με ωραιο κηπο και δεντρα γυρω γυρω.

θα γραψω για οσες θυμαμαι, το μυαλο μου εχει γινει κουρκουτι σημερα κ δεν θυμαμαι κ πολλα!

ελενιτσα ευτυχως με τον μικρο ολα καλα, ειχατε επεισοδιακη νυχτα! για το ονειρο της γειτονισσας δεν εχω να πω κατι, ανατριχιασα....... τουλαχιστον ειναι ευτυχισμενος κ χαρουμενος!

ματινακι καθε αρχη κ δυσκολη, ολοι αλλιως ειχαμε μαθει, αλλα τωρα προσαρμοζομαστε, εγω πχ το αιρκοντισιον στο μαγαζι δεν εκλεινε ποτε! τωρα δεν εχει ανοιξει καν!!! παντως για πρωτη μερα καλα τα πηγες, κ το βασικο ειναι να τα πας καλα με τους συναδελφους!

εφακι καλοφωτισμενος ο ανδρεας μας! πολυ κλαμα ρε παιδι μου! κριμα το ζουζουνακι!

πεταλουδιτσα, εκανες οτι μπορουσες καλυτερα! εγω εδωσα συμπληρωμα στις 17 μερες! μην εχεις τυψεις, οπως βολευεται καθε μαμα κ καθε μωρακι

βασουλα ωραια περασατε, μπραβο!

αναστασακι μου φιλακια στον ποπουδακο του θανασακη! κριμα μωρε ταλαιπωρια!

ιωαννακι μου καλη βολτα!

Γιωτουλα μου με το καλο να γινει η μπουμπουδενια μας χριστιανη και να παρει το ονοματακι της! Πολυ ωραιος μηνας ο σεπτεμβρης για βαφτιση και γενικοτερα και γαμο! Κι εγω σεπτεμβρη ηθελα να κανουμε την βαφτιση τον μηνα που παντρευτηκαμε αλλα δεν ξεραμε αν ο αδερφος μου θα ηταν εδω λογω της δουλειας του οποτε την κανονισαμε για τωρα που γυρισε και ξεραμε οτι σιγουρα θα ειναι εδω...δεν πειραζει να ειμαστε καλα αυτο εχει σημασια!

Οσον αφορα το μαγαζι σας στενοχωριεμαι πολυ που παει τοσο χαλια....ειμαστε για να 'μαστε...κι εγω ειχα συνηθισει τοσο καιρο στο σπιτι με τον μπεμπη και τωρα μου κακοφαινεται που τον αφηνω και που η δουλεια που βρηκα δεν ειναι αυτο που περιμενα...τι να κανω ομως? Δεν γινεται διαφορετικα και ειναι δυσκολες οι δουλειες στις μερες μας! Νιωθω πολυ κουρασμενη ειλικρινα γιατι δεν ξεκουραζομαι καθολου...να τωρα σηκωθηκα να ριξω μια ματια στον μπεμπη και περπαταγα σαν μεθυσμενη...ειναι και η ζεστη και ολα μαζι με κανουν και νιωθω χαλια μαυρα! Ουφφφφφ....δυσκολα τα πραγματα αλλα αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να μην σκεφτομαι αρνητικα και οσο μπορω να μην δειχνω και στον αντρα μου τα συναισθηματα μου γιατι ειναι σιγουρο οτι θα μου πει αν δεν μπορω να μην πιεζομαι και να φυγω...

Το αλλο δεν σας το ειπα....σαν να μην εφταναν η κουραση και η ζεστη, ηρθε και η περιοδος χθες και εδεσε το γλυκο....ουφφφφφφφφφ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...