Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα ματίνακι ,αναστασακι,βασουλα :wink:

Ματίνακι μου δεν είσαι κ πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά Ε! Αχ εύχομαι να βρεις κάτι πολύ καλύτερο! Τα πηγές πολύ καλα για πρώτη φορά μπράβο σου! Σε χαιρομαι που είσαι τόσο αποφασιστική κ δυναμική!:wink:

Όσο γι'αυτά που κου είπες έχεις δίκιο απλά μηλισα με την γιατρό δύο φορές από ΤΠ τηλέφωνο κ νε κσθυσηχασε απλά χθες τα,μεσάνυχτα ΜΡ τόσο κλάμα λέω ας τον πάμε στο νοσοκομείο να σιγουρευτουμε ότι πέρασε η παλιόίωση κ τι τον ενοχλεί αν κ ήξερα ότι ήταν αέρια με κακακια!:-( ευτυχώς μας έτυχε καλή γιατρός τον εξέτασε κ μας είπε ότι επειδή ταλαιπωρηθηκε πολύ τόσες μέρες τώρα λογικό να γκρίνιαζει κ μας είπε ότι είναι γεμάτος αέρια αυτά μας καθυσηχασε κ αυτή κ φύγαμε!

Επίσης αυτό που νε φοβίσε ήταν ότι δεν έπινε καθόλου από το ζιζι μόνο νερό κ ανχωθηκα.το στήθος μου είχε πρηστει παρά πολύ κ με πονούσε κ αναγκαστικά έβγαλα με το θήλαστρο κ ήθελα να υο αποθήκευσΩ αλα του έδωσα στο μπουκάλι(εκείνο το δώρο της ΜΑΜ) κ το ειπιε όλο κ ηρέμησε κ κοιμήθηκε.πόσο άγχος είχα για το νοσοκομείο λέω θα βασανιστει ακόμα πιο πολύ το μωρό με τις εξετάσεις! Τέλος καλα όλα καλα δόξα υο θεώ! Τώρα κοιμάται ήρεμος! Κ γω είμαι τόσο ανακούφισμένη!

Αναστασακι μου δροδισε κ είναι πολύ καλα έτσι.στο Παπαγεωργίου είχε παγωνιά τον είχα με μια ψιλή κουβέρτούλα! Θα έρθει η μανούλα σου.τι ωραία θα βγείτε κ βολτίτσα θα ξεκουραστείς κ συ θα χαρεί κ το εγγονάκι της η γιαγιά!:wink:

Βασουλα μου περάσατε όμορφα! Της άρεσε της Μικρής Ε! Αχ κ γω θέλω! Μετά από τόσα που περάσαμε έχουμε ανάγκη από λίγη ψυχαγωγία κ ηρεμία! Για πες λεπτομέρειες.τι κάνατε? Συμμετηχες στους διαγωνισμόύς.είδα κάτι για δύο τούρτες! Μιαμ μιαμ!

Ο αντρουλησ σου υο έκανε.δε βαρέθηκε!:wink:

Πεταλούδίτσα μου πως είστε? Τι κάνει η κουκλίτσα σου?

Ιωάννακι μου τι κάνει ο Λευτέρακος? Δροσισε καθόλου προς τα κει??

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα

εξαφανιστηκα παλι ετρεχα για την βαπτιση!!ευτυχωσ περασε και αυτο!!πολυ κλαμα το μωρο μου και παρα πολυ ζεστη!!!

Εφακι μου καλημέραααα!:wink:

Τι κάνεις?

Να σας ζήσει το αγγελούδάκι σου! Ο ΝεοφώτιστοΣ Αντρέας! Να είναι καλοτυχος στη ζωή του κ πάντα υγιης κ δυνατός!:wink:

Έκλαιγε πολύ Ε! Αχ τι άγχος τραβήξεΣ φαντάζομαι!:-( πάει πέρασε όμως βαφτίστηκε το μωράκι σας κ όλα καλα!:wink:

Έχω να μαγειρέψω αλα δεν έχω κουράγιο! Άπλωσα δύο πληντυριΑ κ αυτί ήταν!

Μακαρόνια με κιμά μην φανταστείτε τίποτα δύσκολο αλα κ αυτό δύσκολο μου φαίνεται.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εφακι μου καλημέραααα!:wink:

Τι κάνεις?

Να σας ζήσει το αγγελούδάκι σου! Ο ΝεοφώτιστοΣ Αντρέας! Να είναι καλοτυχος στη ζωή του κ πάντα υγιης κ δυνατός!:wink:

Έκλαιγε πολύ Ε! Αχ τι άγχος τραβήξεΣ φαντάζομαι!:-( πάει πέρασε όμως βαφτίστηκε το μωράκι σας κ όλα καλα!:wink:

Έχω να μαγειρέψω αλα δεν έχω κουράγιο! Άπλωσα δύο πληντυριΑ κ αυτί ήταν!

Μακαρόνια με κιμά μην φανταστείτε τίποτα δύσκολο αλα κ αυτό δύσκολο μου φαίνεται.

Καλημερα ελενη μου ειμαι δουλεια σημερα!!ευτυχως περασε σαν μαρτυριο μου φανηκε!!!σε ευχαριστω για τες ευχες!!περαστικα στο παιδακι σου διαβασα τι περασες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα ελενη μου ειμαι δουλεια σημερα!!ευτυχως περασε σαν μαρτυριο μου φανηκε!!!σε ευχαριστω για τες ευχες!!περαστικα στο παιδακι σου διαβασα τι περασες!!!

Κ γω ευχαριστώ Εφακι μου!:wink:

Όταν κλαίει τόσο πολύ ΤΠ μωρό δεν ευχαριστιέσαι την βάφτιση! Η καρδιά σου πονάει που το βλέπεις να σπαραζει στο κλάμα κ ας μην πονάει φοβάται όμως...:-(

Στη δουλειά είσαι Ε! Καλή ευκολία:wink: έχετε ζέστη? Εμείς πολύ δροσουλα κ υο πάει κ για βροχή!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Βασουλα μου περάσατε όμορφα! Της άρεσε της Μικρής Ε! Αχ κ γω θέλω! Μετά από τόσα που περάσαμε έχουμε ανάγκη από λίγη ψυχαγωγία κ ηρεμία! Για πες λεπτομέρειες.τι κάνατε? Συμμετηχες στους διαγωνισμόύς.είδα κάτι για δύο τούρτες! Μιαμ μιαμ!

ελενιτσα δεν προλαβα να παρω μερος στον διαγωνισμο και ειχε τοσο ωραια πραγματα ! βασικα μολις φτασαμε και κατεβηκα απο το αμαξι θυμιθηκε ο αντρας μου να παει να βαλει βενζινη γκρρρρρρ:evil:!! πηγα μονη μου στην αρχη κ εκατσα πισω σε ενα τραπεζακι.μετα μου σφυριξε μια μανουλα να παω να βαλω τα στοιχεια μου στην καλπη για την κληρωση κ περιμενα να ερθει ο αντρας μου για να κρατησει τα πραγματα ,γιατι να παω παλι με το καροτσι μπροστα δεν επεζε επιδη ειχε κοσμο πολυ στο διαδρομο....οταν εφτασε λοιπον ο συζυγος βγηκαν κ τα αποτελεσματα..:evil:

βασικα ειχε πολλους αντρες ! μπα ο δικος μου δεν βαριετε σε τετοια πραγματα ψοφαει για συναντησεις! καθοτανε εκει επαιζε με την μικρη την εκανε βολτουλα αγκαλιτσα...ειχαν φυγει οι γυρω γυρω μπαμπαδες ,γιατι πηγαμε λιγο αργα ,αλλιως με καποιον θα μιλαγε δεν υπαρχει περιπτωση;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα

εξαφανιστηκα παλι ετρεχα για την βαπτιση!!ευτυχωσ περασε και αυτο!!πολυ κλαμα το μωρο μου και παρα πολυ ζεστη!!!

καλημερα εφακη !!! να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!!!!!!!!!

Κ γω ευχαριστώ Εφακι μου!:wink:

Όταν κλαίει τόσο πολύ ΤΠ μωρό δεν ευχαριστιέσαι την βάφτιση! Η καρδιά σου πονάει που το βλέπεις να σπαραζει στο κλάμα κ ας μην πονάει φοβάται όμως...:-(

Στη δουλειά είσαι Ε! Καλή ευκολία:wink: έχετε ζέστη? Εμείς πολύ δροσουλα κ υο πάει κ για βροχή!:wink:

ΑΧ ελενη μου μιλαμε και σπαρακτηκο κλαμα και συνεχομενο!!ειμουν να σκασω!!οσο για την ζεστη αφορητη ειναι εχουμε πανω απο 40!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΑΧ ελενη μου μιλαμε και σπαρακτηκο κλαμα και συνεχομενο!!ειμουν να σκασω!!οσο για την ζεστη αφορητη ειναι εχουμε πανω απο 40!!!

Αχ σε καταλαβαίνω.ξέρω τι πέρασες! Στον Μιχαλάκη μου τα δάκρυα έτοιμα τα είχα απλά δεν τα άφηνα να κυλήσουν:-( ήθελα να τον πατώ κ να φύγω.μιλάμε για πολύ κλάμα! Στον Αλεξάκη καλύτερα ήταν τουλάχιστον στην αρχή αλα στη χαιρετουρα δε σταμάτησε στιγμή! Κ πρέπει να βγάζεις κ φωτογραφίες με τον καθένα δεν είναι λίγο κάπως αυτό.να κλαίει το μωρό κ συ ΒΑ στηνεσαι κ ΒΑ χαμογελάς.τέλος πάντων πάει πέρασε!:wink:

40 ΒΑΘΜΟΥΣ Ε! Πωπω βράζει ο τόπος φαντάζομαι! Άντε να δροσισει λίγο κ από κει!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενιτσα δεν προλαβα να παρω μερος στον διαγωνισμο και ειχε τοσο ωραια πραγματα ! βασικα μολις φτασαμε και κατεβηκα απο το αμαξι θυμιθηκε ο αντρας μου να παει να βαλει βενζινη γκρρρρρρ:evil:!! πηγα μονη μου στην αρχη κ εκατσα πισω σε ενα τραπεζακι.μετα μου σφυριξε μια μανουλα να παω να βαλω τα στοιχεια μου στην καλπη για την κληρωση κ περιμενα να ερθει ο αντρας μου για να κρατησει τα πραγματα ,γιατι να παω παλι με το καροτσι μπροστα δεν επεζε επιδη ειχε κοσμο πολυ στο διαδρομο....οταν εφτασε λοιπον ο συζυγος βγηκαν κ τα αποτελεσματα..:evil:

βασικα ειχε πολλους αντρες ! μπα ο δικος μου δεν βαριετε σε τετοια πραγματα ψοφαει για συναντησεις! καθοτανε εκει επαιζε με την μικρη την εκανε βολτουλα αγκαλιτσα...ειχαν φυγει οι γυρω γυρω μπαμπαδες ,γιατι πηγαμε λιγο αργα ,αλλιως με καποιον θα μιλαγε δεν υπαρχει περιπτωση;)

Κρίμα βασουλα μου που δε πρόλαβες.ίσως να ήσουν τυχερή :wink:

Πάντως περάσατε καλα κ αυτό έχει σημασία!:wink:

Τώρα του χρόνου πάλι μαλον Ε! ? Κ γω θέλω!:wink:

Κ Π άντρας σου το ευχαριστήθηκΕ βλέπω! Το ωραία! Εμένα αν κ είναι πολύ.κοινωνικός δεν νομίζω να ερχόταν μαζί μου ο ξενέρωτοσ :wink::-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Κρίμα βασουλα μου που δε πρόλαβες.ίσως να ήσουν τυχερή :wink:

Πάντως περάσατε καλα κ αυτό έχει σημασία!:wink:

Τώρα του χρόνου πάλι μαλον Ε! ? Κ γω θέλω!:wink:

Κ Π άντρας σου το ευχαριστήθηκΕ βλέπω! Το ωραία! Εμένα αν κ είναι πολύ.κοινωνικός δεν νομίζω να ερχόταν μαζί μου ο ξενέρωτοσ :wink::-(

ναι ισως....ποτε δεν ξερεις! ε ναι λογικα παλι του χρονου θα ξανακανουν...και θα σαι κ συ σιγουρα!τωρα ειχες το μικρουλη σου ετσι λογικο ειναι! ναι περασαμε καλα ηπιαμε την μπυριτσα μας κ κατα τις 11 φυγαμε,φυσαγε κ αερακι !

ειναι πολλοι μπαμπαδες ετσι σαν τον αντρουλη σου ..οι περισσοτεροι δλδ πλητουν με κατι τετοιες μαμαδοσυναντησεις...

εχεις ενα χρονο μπροστα σου να του αλλαξεις γνωμη ....ξεκινα απο σημερα;););)

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εγω ειμαι λιγο στεναχωρημενη με θεματα του μαγαζιου, αλλα μην σας ζαλιζω τωρα, ουφφφφφφφφφ! πολυ δυσκολα!:(

τα ευχαριστα ειναι οτι κλεισαμε ημερομηνια βαπτησης 16 σεπτεμβριου στις 7 το απογευμα θα βαπτησουμε το πιτσι μας! σε ενα παρεκλησσι πολυ ομορφο με ωραιο κηπο και δεντρα γυρω γυρω.

θα γραψω για οσες θυμαμαι, το μυαλο μου εχει γινει κουρκουτι σημερα κ δεν θυμαμαι κ πολλα!

ελενιτσα ευτυχως με τον μικρο ολα καλα, ειχατε επεισοδιακη νυχτα! για το ονειρο της γειτονισσας δεν εχω να πω κατι, ανατριχιασα....... τουλαχιστον ειναι ευτυχισμενος κ χαρουμενος!

ματινακι καθε αρχη κ δυσκολη, ολοι αλλιως ειχαμε μαθει, αλλα τωρα προσαρμοζομαστε, εγω πχ το αιρκοντισιον στο μαγαζι δεν εκλεινε ποτε! τωρα δεν εχει ανοιξει καν!!! παντως για πρωτη μερα καλα τα πηγες, κ το βασικο ειναι να τα πας καλα με τους συναδελφους!

εφακι καλοφωτισμενος ο ανδρεας μας! πολυ κλαμα ρε παιδι μου! κριμα το ζουζουνακι!

πεταλουδιτσα, εκανες οτι μπορουσες καλυτερα! εγω εδωσα συμπληρωμα στις 17 μερες! μην εχεις τυψεις, οπως βολευεται καθε μαμα κ καθε μωρακι

βασουλα ωραια περασατε, μπραβο!

αναστασακι μου φιλακια στον ποπουδακο του θανασακη! κριμα μωρε ταλαιπωρια!

ιωαννακι μου καλη βολτα!

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εγω ειμαι λιγο στεναχωρημενη με θεματα του μαγαζιου, αλλα μην σας ζαλιζω τωρα, ουφφφφφφφφφ! πολυ δυσκολα!:(

τα ευχαριστα ειναι οτι κλεισαμε ημερομηνια βαπτησης 16 σεπτεμβριου στις 7 το απογευμα θα βαπτησουμε το πιτσι μας! σε ενα παρεκλησσι πολυ ομορφο με ωραιο κηπο και δεντρα γυρω γυρω.

θα γραψω για οσες θυμαμαι, το μυαλο μου εχει γινει κουρκουτι σημερα κ δεν θυμαμαι κ πολλα!

ελενιτσα ευτυχως με τον μικρο ολα καλα, ειχατε επεισοδιακη νυχτα! για το ονειρο της γειτονισσας δεν εχω να πω κατι, ανατριχιασα....... τουλαχιστον ειναι ευτυχισμενος κ χαρουμενος!

ματινακι καθε αρχη κ δυσκολη, ολοι αλλιως ειχαμε μαθει, αλλα τωρα προσαρμοζομαστε, εγω πχ το αιρκοντισιον στο μαγαζι δεν εκλεινε ποτε! τωρα δεν εχει ανοιξει καν!!! παντως για πρωτη μερα καλα τα πηγες, κ το βασικο ειναι να τα πας καλα με τους συναδελφους!

εφακι καλοφωτισμενος ο ανδρεας μας! πολυ κλαμα ρε παιδι μου! κριμα το ζουζουνακι!

πεταλουδιτσα, εκανες οτι μπορουσες καλυτερα! εγω εδωσα συμπληρωμα στις 17 μερες! μην εχεις τυψεις, οπως βολευεται καθε μαμα κ καθε μωρακι

βασουλα ωραια περασατε, μπραβο!

αναστασακι μου φιλακια στον ποπουδακο του θανασακη! κριμα μωρε ταλαιπωρια!

ιωαννακι μου καλη βολτα!

Γιωτούλι, γεια σου! Με το καλό να βαφτίσετε το πιτσάκι σας μωλε!! :P Στις 17; Εμείς στις 30 Σεπτεμβρίου έχουμε κλεισει... Υγεία μέχρι τότε! :rolleyes:

Στις 17 μέρες έδωσες συμπλήρωμα,ε; Ναι, έτσι είναι... Πολλά μωράκια τρωνε γάλα σε σκόνη από την ώρα που θα γεννηθούν. Όπως βολεύεται κάθε δυάδα (μητέρα-παιδί) τι να κάνουμε... Η αληθεια είναι οτι έχω υποστεί πλύση εγκεφάλου για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού από Παπαβέντση και άλλους και είχα άλλα όνειρα, αλλά η ζωή αλλιώς τα φέρνει! Μια χαρά μεγαλώνουν και με τη σκόνη κι ας παίρνουν λιγότερα καλά... Τουλάχιστον να είναι ηρεμα τα μωρακια και να μην γίνεται πάλη την ώρα του θηλασμού γιατί τότε τα οφέλη πάνε περίπατο κατά το ήμισυ...

Δύσκολα με το μαγαζί,ε;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα ματίνακι ,αναστασακι,βασουλα :wink:

Ματίνακι μου δεν είσαι κ πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά Ε! Αχ εύχομαι να βρεις κάτι πολύ καλύτερο! Τα πηγές πολύ καλα για πρώτη φορά μπράβο σου! Σε χαιρομαι που είσαι τόσο αποφασιστική κ δυναμική!:wink:

Όσο γι'αυτά που κου είπες έχεις δίκιο απλά μηλισα με την γιατρό δύο φορές από ΤΠ τηλέφωνο κ νε κσθυσηχασε απλά χθες τα,μεσάνυχτα ΜΡ τόσο κλάμα λέω ας τον πάμε στο νοσοκομείο να σιγουρευτουμε ότι πέρασε η παλιόίωση κ τι τον ενοχλεί αν κ ήξερα ότι ήταν αέρια με κακακια!:-( ευτυχώς μας έτυχε καλή γιατρός τον εξέτασε κ μας είπε ότι επειδή ταλαιπωρηθηκε πολύ τόσες μέρες τώρα λογικό να γκρίνιαζει κ μας είπε ότι είναι γεμάτος αέρια αυτά μας καθυσηχασε κ αυτή κ φύγαμε!

Επίσης αυτό που νε φοβίσε ήταν ότι δεν έπινε καθόλου από το ζιζι μόνο νερό κ ανχωθηκα.το στήθος μου είχε πρηστει παρά πολύ κ με πονούσε κ αναγκαστικά έβγαλα με το θήλαστρο κ ήθελα να υο αποθήκευσΩ αλα του έδωσα στο μπουκάλι(εκείνο το δώρο της ΜΑΜ) κ το ειπιε όλο κ ηρέμησε κ κοιμήθηκε.πόσο άγχος είχα για το νοσοκομείο λέω θα βασανιστει ακόμα πιο πολύ το μωρό με τις εξετάσεις! Τέλος καλα όλα καλα δόξα υο θεώ! Τώρα κοιμάται ήρεμος! Κ γω είμαι τόσο ανακούφισμένη!

Αναστασακι μου δροδισε κ είναι πολύ καλα έτσι.στο Παπαγεωργίου είχε παγωνιά τον είχα με μια ψιλή κουβέρτούλα! Θα έρθει η μανούλα σου.τι ωραία θα βγείτε κ βολτίτσα θα ξεκουραστείς κ συ θα χαρεί κ το εγγονάκι της η γιαγιά!:wink:

Αχ, Ελενάκι μου και πάλι περαστικά! Στα τελειωματα είναι η ιωση, αλλα ακομη τον ταλαιπωρει,ε;; Γιαβρι μου! :cry: Παρε αγκαλιτσα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Η πεταλουδίτσα μου καλα ειναι! Τρωει απο το μπιμπερο και χορταινει χωρις να ζοριζεται το πουλακι μου! Αχ, και η δικια μου τι ζορι τραβούσε!!! Μια ευχαριστηση εχουν κι αυτα το φαγητο και να σφιγγεται έτσι αντι να τρωει με χαρα! Τωρα είναι μια χαρα! Αμασητο το καταπινει!!! χαχαχαχχ Και δε δειχνει να της λειπει το ζιζακι!! Αυτο το μπιμπερο κανει θαυματα! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...