Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Λενάκι μου, χαίρομαι πολύ που περνάει η ταλαιπωρία του μωρού σου! Περνανε και αυτά δύσκολες καταστάσεις...τα καημενούλια! Τώρα που έπεσε ο πυρετος, ξεθυμαναν και τα εξανθηματα θα στρωνει μερα με τη μερα και θα ερθει στα κανονικα του! Θα ειναι παλι χαμογελαστος και ησυχος ο μικρουλης σου! Υπομονη και μη στεναχωριεσαι πολυ, ζουζουνιτσα μου, μωρακια είναι και θα κολλανε ιωσεις...εσυ τα ξερεις καλυτερα αυτα γιατι εχεις και τον μεγαλο σου! Ειναι δυσκολο να το βλεπεις να υποφερει, κι εγω οποτε εκλαιγε απο τους κολικους (ευτυχως οχι πολλες φορες) πιανοταν η ψυχη μου αν και ξερω οτι πολλα μωρακια το περνανε. :cry: Κουραγιο και ψυχραιμια σε ολες τις μανουλες ευχομαι!

Οσο για μενα και το θηλασμο, ναι, φτάσαμε σε τελμα! Απο το μπουκαλι οντως το ευχαριστιεται πολυυυυυυ! Αυτο ελειπε, θα μου πεις... Εστω κι ετσι ομως τρωει ηρεμο το μωρακι μου! Απο το βυζι κλαμα να δεις στο 5λεπτο.... Ζορι και σφιξιμο! Στεναχωριομουν να την ακουω να κανει ετσι επειδη τρωει!!! Σκεφτομουν για τροφικη δυσανεξια και καποιοι συμβουλοι γαλπυχιας μου το ειχαν αναφερει ως πιθανο. Με το μπουκαλι το ιδιο γαλα πινει και δεν διαμαρτυρεται καθολου ομως.... Τι να πω! όσο μπορω θα της το δινω ετσι το γαλατακι μου το πολυτιμο... :rolleyes:

Συγκλονιστικο απλα το ονειρο της γειτονισσας..... Δάκρυσαα! :cry: Να'ναι καλα Παναγιτσα μου εκει που ειναι και ο παππουλης σου και το μωρακι του...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαιρομαι πολυ που εχουμε βρει ενα προγραμμα περιπου!!! που μου κοιμαται τα μεσσημερια εννοω!! σηρα ας πουμε ξυπνησε στις 09.30 κοιμηθηκε στις 12.00-14.00 και τωρα ξανακοιμηθηκε στις 15.00!

εντομεταξυ ειχε να κανει παλι κακα τριτη μερα ηταν σημερα... και σφιγγοταν το μωρο μου και εκλαιγε! σπαραξε η καρδια μου! τη του ετριβα την κοιλιτσα τη χαμομηλακι του εδινα τιποτα! του εβαλα λιγο λαδακι στο ποπουδακο του και εκανε τελικα!:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαιρομαι πολυ που εχουμε βρει ενα προγραμμα περιπου!!! που μου κοιμαται τα μεσσημερια εννοω!! σηρα ας πουμε ξυπνησε στις 09.30 κοιμηθηκε στις 12.00-14.00 και τωρα ξανακοιμηθηκε στις 15.00!

εντομεταξυ ειχε να κανει παλι κακα τριτη μερα ηταν σημερα... και σφιγγοταν το μωρο μου και εκλαιγε! σπαραξε η καρδια μου! τη του ετριβα την κοιλιτσα τη χαμομηλακι του εδινα τιποτα! του εβαλα λιγο λαδακι στο ποπουδακο του και εκανε τελικα!:oops:

Αχ Αναστασάκι μου λες να είναι από τα φρούτα; Ουφφφ τι περνάνε μωρέ κι αυτά! Κι εγώ ένα άγχος το έχω όσον αφορά τη δυσκοιλιότητα! Σε 2 εβδομάδες ξεκινάμε κι εμείς φρούτα και η αλήθεια είναι πως αντί να χαίρομαι τώρα πια αγχώνομαι! Είδες τι καλά που έβαλε και πρόγραμμα; Να ξεκουράζεσαι κι εσύ! Κι εμένα κοιμάται τώρα από τις 2.30 και σε λίγο θα ξυπνήσει να κάνουμε μπανάκι να φάμε και να πάμε βόλτα στην αδερφή μου! Ουφ με έχει εξαντλήσει αυτή η ζέστη και η αλήθεια είναι δεν έχω όρεξη να πάω πουθενά!

Αχ Αναστασάκι μου λες να είναι από τα φρούτα; Ουφφφ τι περνάνε μωρέ κι αυτά! Κι εγώ ένα άγχος το έχω όσον αφορά τη δυσκοιλιότητα! Σε 2 εβδομάδες ξεκινάμε κι εμείς φρούτα και η αλήθεια είναι πως αντί να χαίρομαι τώρα πια αγχώνομαι! Είδες τι καλά που έβαλε και πρόγραμμα; Να ξεκουράζεσαι κι εσύ! Κι εμένα κοιμάται τώρα από τις 2.30 και σε λίγο θα ξυπνήσει να κάνουμε μπανάκι να φάμε και να πάμε βόλτα στην αδερφή μου! Ουφ με έχει εξαντλήσει αυτή η ζέστη και η αλήθεια είναι δεν έχω όρεξη να πάω πουθενά!

Ιωαννακι μου μαλλον η πατατουλα θα τον εσφιξε:(:(! ασε πολυ ζεστη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αντε με το καλο να ξεκινησετε κ εσεις τα φαγακια σας!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι μου μαλλον η πατατουλα θα τον εσφιξε:(:(! ασε πολυ ζεστη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αντε με το καλο να ξεκινησετε κ εσεις τα φαγακια σας!!!

Η πατάτα λες ε; Μάλλον! Φαγάκια από το Σεπτέμβριο να δροσισει και λίγο! Χαχαχαχ!!!! Εδώ τώρα με αυτή τη ζέστη ο σκατούλης πίνει πολύ τσαγάκι και πάντα θα μου αφήσει γύρω στα 50 ml από το γάλα! Λίγο τα δοντάκια του λίγο η ζέστη ήρθε κι έδεσε το γλυκό! Ελπίζω με τα φρουτάκια να δροσίζεται λίγο το μαναράκι μου!

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες μου, τι κανετε?

Βρηκα ευκαιρια να μπω τωρα που ξανακοιμηθηκε ο μπεμπακος να σας πω τις εντυπωσεις απο την πρωτη μερα δουλειας! Καμια σχεση με οταν δουλευα πριν 15 χρονια! Εχει αλλαξει το συστημα αλλα ειναι πιο ευκολο! Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση σαν καταστημα με αυτο που δουλευα...καταρχην δεν ειναι franchise οπως ολα τα καταστηματα αλυσιδας....αυτο εχει αλλους ιδιοκτητες και γινεται αρτσι μπουρτζι και λουλας εκει μεσα...οτι να 'ναι! Χθες ειχε πολυ δουλεια και δεν προλαβα να δω πολλα πραγματα απλα μαθαινα συγκεκριμενο ποστο αλλα εν παση περιπτωση τα πηγα πολυ καλα...μπηκα κατευθειαν στα βαθεια γιατι ο κοσμος ερχοταν συνεχως και δεν μου αφησαν περιθωριο να εχω κοπελα διπλα να με κοιταει τι κανω...βεβαια αυτο ηταν και καλο για να παρω το κολαϊ και να μην χρειαζομαι ατομο διπλα μου συνεχεια...τις ερωτησεις μου τις εκανα η αληθεια ειναι και την ωρα της πολυ δουλειας αλλα τι να εκανα? Φοβομουν να κανω μονη μου κινηση μηπως κανω κανενα λαθος και χρεωθω κανενα ποσο που θα χρειαστει να μην πληρωθω για να το ξεχρεωσω...αυτο μου ελειπε τωρα...χιχιχι!!!! Αυτο που με χαροποιησε ειναι οτι ολα τα κοριτσια ηταν προθυμα να με βοηθησουν, ειχαν συνεχεια ενα πλατυ χαμογελο και σε οτι χρειαζομουν δεν δυσανασχετουσαν ασχετα αν τρεχανε κι αυτες πανικοβλητες. Παντως απο κουραση δεν ειχε πολυ γιατι με τοσο κοσμο περασε γρηγορα η ωρα και δεν καταλαβα ποτε φτασαμε στις 9 που επρεπε να κλεισουμε τις πορτες! Απλα μετα μειναμε για καθαριοτητα μιας και δεν υπαρχει καθαριστρια! Ε..αυτο ειναι λιγο βαρβαρο ειδικα στο κλεισιμο γιατι περιμενεις πως και πως να πας σπιτι και αναγκαστικα καθαριζεις με τις υπολοιπες κοπελες ολο το μαγαζι....η μια σκουπιζει και οι αλλες δυο σφουγγαριζουν...βεβαια αυτο μας πηρε γυρω στα 20 λεπτα γιατι δεν ειναι μεγαλο το μαγαζι αλλα δυστυχως περιμενα να ειναι αλλιως.Στο αλλο που δουλευα ενταξει ειναι τεραστιο το μαγαζι οποτε υπαρχει συνεργειο καθαρισμου....τωρα τι να σας πω? Οτι ξετρελαθηκα? Οχι δεν ξετρελαθηκα αλλα προτιμω να δουλευω και να εχω ενα εισοδημα βοηθητικο παρα να κοιταξω τα μειον....σε ολες τις δουλειες υπαρχουν μειον απλα εγω τοσα χρονια ειχα συνηθισει αλλιως...ε τωρα θα συνηθισω και σ'αυτο το μοτιβο τι να κανω? Και αυτο οσον αφορα το απογευματινο ωραριο...τα κοριτσια μου ειπαν οτι οι πρωινες δεν κανουν καθαριοτητα μονο αν χρειαστει σε περιπτωση που κατι σπασει και χυθει!

Μου ελειψε το παιδακι μου πολυ χθες....τον βρηκα να κοιμαται βεβαια αλλα τον τρελανα στα φιλια και ας ξυπνουσε...ανοιξε λιγο τα ματακια του με κοιταξε μου γελασε και τουφ ξανακοιμηθηκε! Μου ηρθε να βαλω τα κλαματα αληθεια σας λεω...αυτα απο μενα!

Παω να σας διαβασω οσο προλαβω πριν ξυπνησει!

Λενιω μου τελικα ειναι ιωση ε? Αχ μωρε ταλαιπωρειται το μαναρακι μας! Πω πω οταν ειδες να σκανε τα εξανθηματα στο προσωπο επαθες σοκ...ρε γαμωτο! Και αυτοι οι γιατροι οταν τους χρειαζεσαι να λειπουν...βασικα εγω το ειπα...την επομενη φορα που η παιδιατρος θα λειπει εξωτερικο και χρειαστω κατι θα εχω αλλον γιατρο καβατζα αν χρειαστω κατι. Αχρειαστοι να ειναι βεβαια αλλα να εσυ τωρα τον χρειαστηκες και ελειπε...βασικα ηθελα να σου πω το εξης...καλυτερα να τον πηαγινεις σε αλλον γιατρο οταν λειπει ο δικος σου και να μην συμβουλευεσαι ας πουμε τις απανταχου θηλαζουσες γιατι κανενα παιδακι δεν ειναι ιδιο και αλλιως περνανε τις ιωσεις δεν σημαινει οτι αυτο που κανει η μια πιανει και για το παιδι της αλλης! Εγω σου λεω οτι αν πηγαινες εξ αρχης σε γιατρο ισως λεω ισως να σου εδινε απο την αρχη το καταλληλο φαρμακο και να ηταν καλυτερα πιο γρηγορα...δεν το παιζω εξυπνη προς Θεου απλα ειναι η γνωμη μου! Περαστικα στο αντρακι μας!

Βασουλα μου μεγεια το μαγιουδακι σου! Μια χαρα τιμη ειχε! Εγω εχω απο περσι μαγιο και αφου μου κανει δεν χρειαζεται να μπω σε τετοιο εξοδο τωρα! Βασικα δεν θυμαμαι αν εχω κανει καμια αγορα μετα την γεννα...μαλλον οχι...το μονο που εχω κανει ηταν που εφτιαξα τα μαλλια μου....τον σεπτεμβρη εχουμε εναν γαμο οποτε τωρα στις εκπτωσεις θα παω να ψωνισω φορεμα γιατι το "καλο" μου το εχω φορεσει σε αλλο γαμο περσι που ηταν οι ιδιοι ανθρωποι με φετος...οποτε δεν λεει να παω με το ιδιο...τελικα πηγατε στην συναντηση χθες στο κοσμος?Φιλια στην μαγουλιτσα μας...!!!!

Ξυπνησε ο μπεμπακος...παω και συνεχιζω μετα με τις υπολοιπες....

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Τι κάνετε?

Εμείς έτσι κ έτσι.εκεί που ηρέμησε το παιδάκι μου από πυρετό κ έφυγαν κ τα εξάνθηματα χθες μέχρι το βραδάκι..από το απόγευμα Ξ μετά τον έπιασε μια γκρίνια κ κλάμα!,,, λίγο ηρέμησε μετά πάλι έκλαιγε μέχρι που κοιμήθηκε.ξύπνησε αρκετές φορές τη νύχτα κ ήθελε μόνο νερό καθόλου στήθος! Κατάλαβα ότι πονάει κ κλαίει! Τον ξανακοιμησα μετά από λίγο κ μου ξύπνησε στης 4 παρά με κλάμα πολύ! Να σφίγγεται κ να ζορίζεται πολύ! Τον έβαζα στη στάση να κάνει κακά αλα αυτός έβγαζε αέρια κ έσκαγε στο κλάμα! Ξύπνησε ο άντρας μου κ αποφασίσαμε να τον πάμε νοσοκομείο! Πήρα γην μαμά έντρομη ήρθε σπίτι μου να κάτσει με τον μιχαλάκη!( ο άντρας μου την έφερε) κ πάμε στο εφημερεύον! Μας ρωτάνε το ιστορικό τους λέμε για το τι πέρασε,τον εξέτασαν κ του κάνανε κ ακτινογραφία στη κοιλίτσα γιατί τους είπα ότι ζορίζεται.βγήκαν όλα καλα απλά έχει πολα αέρια κ κακουλινια που δε μπορούσε να βγάλει! Τον πήραμε κ ήρθαμε σπίτι.το στήθος μου είχε πρειστει κ πονούσε κ αυτός να μη θέλει να θηλάσει καθόλου μέχρι που έβγαλα κ του το έδωσα σε μπουκάλι κ το ειπιε όλο μονορούφι το γιαυρακι μου! Δε μπορώ να σας περιγράψω το πως ένιωθα να τον βλέπω να πονάει να κλαίει κ να μην ηρεμεί.τι ζεστά μπανακιΑ του κάναμε τι μασάζ στη κοιλίτσα τίποτα! Ηρέμησε πριν λίγη ώρα βασικά με το που ειπιε το γάλα μου κ ξεραθηκε στον ύπνο το γιαυρακι μου!

Αυτά τα νέα μας! Εύχομαι από δω κ πέρα να ηρεμήσει το παιδάκι μου.του πήραμε κ κλισμα για τα κακά του για να δούμε!

Πάω τώρα.κουτουλαω..

Φιλάκια

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα!! επιτελου δροσιά!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p περιμενω τη μαμα μου τωρα να ερθει και θα κατεβουμε και στην αγορα! θα ξεκουραστω λιγο σημερα!!! :D

λενακι μου ζοριζοταν το γιαβρ μας?? αχχ και εμενα αν διαβασες εχθες το μεσσημερι εκλαιγε το καημενο που δεν μπορουσε α ενεργηθει!! ουφφφ πολυ τα λυπαμαι!:(:(:( μακαρι να ηρεμησει !!!

ματινακι καλοριζικη η καινουργια δουλίτσα!!!!!!!!!!!! τι να κανεις ολες οι δουλεις εχουν τα αρνητικα τους! απλα μην τα σκευτεσαι γιατι θα σου κακοφαινεται συνεχως! σου ελειψε ο μπεμπης ε? φυσικο αγαπη μου!!!!! φανταζομαι τη λαχταρα σου μεχρι να πας σπιτι και να τον αγκαλιασεις!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσιαείμαι πολύ χαρούμενη!!!

Ο μικρός ξύπνησε θηλασε κ έκανε κακακια πριν του κάνω κλισμα! Είχε μαζέψει πολα αέρια το γιαυρακι μου κ πονούσε! Επίσης μωλης έφαγε κ φρουτοκρεμα! Δεν φαντάζεστε γι ανακούφιση νιώθω τώρα που έφαγε καλα μετά από τόσες μέρες! Αυτή τη στιγμή είναι ήρεμος! Ουφφ. Θεουλη μου τι μέρες ήταν αυτές ποτ περάσαμε!

Αα ξέχασα να σας ρώτησΩ πω συντηρούμε το γάλα μας.δηλαδή που?? Σε ειδικά σακουλάκια σωστά? Σήμερα έβγαλα 150 ml με την μια κ σκέφτομαι αν μπορέσω που κ που να βγάζω ΒΑ αποθηκεύΩ! Πίστευα Ότο δε θα το πιει από το μπουκάλι αλα το ρούφηξε όλο!:-))

Είμαι πολύ χαρούμενη τώρα! Δόξα το θεώ συνήλθε το μωράκι μου!

Δε προλαβαίνω να αναφερθώ στη καθεμία σας.λίγο αργότερα.Φιλάκια

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

Ματινακι ολα καλα με την καινουργια σου δουλιτσα βλεπω!το καλο ειναι οτι υπαρχει καλο κλιμα συνεργασιας! το κακο ειναι οτι πιανεις και την σφουγγαριστρα μετα!δεν πειραζει ομως εκει στο τσακ μπαμ θα το χεις κανει γυαλι!αχχχχχχχ μωρε σου ελειψε το μαναρακι σου ε?ειναι πρωτη φορα που τον αφηνεις για αυτο..οχι οτι μετα συνιθηζεται αλλα λεμε τωρα:rolleyes:

Ελενακι αμαν βρε κοριτσι μου,επιτελους να ηρεμησει το παιδακι σου!ευτηχως ολα καλα τωρα εκανε κ τα κακακια του ,πυρετουλη δεν εχει οποτε θα παρει τα πανω του! κ εμενα σημερα ειναι η τριτη μερα που δεν εκανε κ ψλοζοριζετε,αντε να δουμε(αναστασακι) κατι ειχες πει για λαδακι στο πωπουδακι για πες με τι το βαζεις ετσι απο εξω το τριβεις η με καμια μπατονετα κ τετοια?:confused: καλη βολτουλα σημερα καλη ξεκουραση;)\

εγω κοριτσια εχτες πηγα στην συναντηση ! αργησα λιγο να παω περιμενα να δροσισει πηγα κατα τις 9 παρα και ηταν τιγκα στον κοσμο ειχε ενα τελευταιο τραπεζακι εκει πισω πισω και εκατσα!ευτηχως ο καιρος βοηθησε ειχε πιασει ενα δροσερο αερακι κ ηταν τελεια!ειχε πολυ κοσμο ,πολλες μανουλες,αλλα κ μπαμπαδες,παιδακια μικρα μεγαλα μωρα νεογενητα χαμος!γνωρισα κ μια μανουλα εκει κ κατσαμε παρεουλα;)ειναι ευκολο να γνωρισεις κοσμο σε τετοιες συναντησεις,απλα δεν ευνοουσε η θεση που εκατσα για παραπανω γνωριμιες.ειδαμε κ την ολιβ με το μανο που ηταν εξαιρετικοι οικοδεσποτες! περασαμε πολυ καλα η μικρη μου συνεχεια κοιταζε...κοιταζε...και ηταν πολυ ηρεμη της αρεσε μιλησε κ με ενα μπεμπη χαχαχαχαχ!! αχχχ του χρονου θα τρεχει εκει μεσα θα τρελαθουμε τελειως!!!!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Τι κάνετε?

Εμείς έτσι κ έτσι.εκεί που ηρέμησε το παιδάκι μου από πυρετό κ έφυγαν κ τα εξάνθηματα χθες μέχρι το βραδάκι..από το απόγευμα Ξ μετά τον έπιασε μια γκρίνια κ κλάμα!,,, λίγο ηρέμησε μετά πάλι έκλαιγε μέχρι που κοιμήθηκε.ξύπνησε αρκετές φορές τη νύχτα κ ήθελε μόνο νερό καθόλου στήθος! Κατάλαβα ότι πονάει κ κλαίει! Τον ξανακοιμησα μετά από λίγο κ μου ξύπνησε στης 4 παρά με κλάμα πολύ! Να σφίγγεται κ να ζορίζεται πολύ! Τον έβαζα στη στάση να κάνει κακά αλα αυτός έβγαζε αέρια κ έσκαγε στο κλάμα! Ξύπνησε ο άντρας μου κ αποφασίσαμε να τον πάμε νοσοκομείο! Πήρα γην μαμά έντρομη ήρθε σπίτι μου να κάτσει με τον μιχαλάκη!( ο άντρας μου την έφερε) κ πάμε στο εφημερεύον! Μας ρωτάνε το ιστορικό τους λέμε για το τι πέρασε,τον εξέτασαν κ του κάνανε κ ακτινογραφία στη κοιλίτσα γιατί τους είπα ότι ζορίζεται.βγήκαν όλα καλα απλά έχει πολα αέρια κ κακουλινια που δε μπορούσε να βγάλει! Τον πήραμε κ ήρθαμε σπίτι.το στήθος μου είχε πρειστει κ πονούσε κ αυτός να μη θέλει να θηλάσει καθόλου μέχρι που έβγαλα κ του το έδωσα σε μπουκάλι κ το ειπιε όλο μονορούφι το γιαυρακι μου! Δε μπορώ να σας περιγράψω το πως ένιωθα να τον βλέπω να πονάει να κλαίει κ να μην ηρεμεί.τι ζεστά μπανακιΑ του κάναμε τι μασάζ στη κοιλίτσα τίποτα! Ηρέμησε πριν λίγη ώρα βασικά με το που ειπιε το γάλα μου κ ξεραθηκε στον ύπνο το γιαυρακι μου!

Αυτά τα νέα μας! Εύχομαι από δω κ πέρα να ηρεμήσει το παιδάκι μου.του πήραμε κ κλισμα για τα κακά του για να δούμε!

Πάω τώρα.κουτουλαω..

Φιλάκια

Καλημερα Λενιω μου....πω πω οταν διαβασα οτι πηγατε νοσοκομειο η καρδια μου με επιασε! Ειναι ενταξει τωρα ο μικρουλης μας μωρε και εκανε και κακακια και ηρεμισε! Αχ μωρε το ζουζουνι μας ταλαιπωρηθηκε πολυ...τελος καλο ομως και ολα καλα Λενιω μου και θα ηρεμισει τωρα!

Εγω επαθα σοκ με τα κακα του οταν εβαζα στις σουπες του παντζαρι...την πρωτη φορα δεν το θυμηθηκα και ειδα κατακοκκινα τα κακα του και τρελαθηκα...το ειπα στον αντρα μου αμεσως και αυτος το θυμοταν το παντζαρι και οταν μου το ειπε ηρεμισα...θα επαιρνα τηλ. την γιατρο και ρεζιλι θα γινομουν...με ειχε πιασει πανικος!

Περασαν και τα εξανθηματα ε? Μπραβο ειναι εντελως καλα τωρα το γιαβρακι μας!

καλημερα!! επιτελου δροσιά!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p περιμενω τη μαμα μου τωρα να ερθει και θα κατεβουμε και στην αγορα! θα ξεκουραστω λιγο σημερα!!! :D

λενακι μου ζοριζοταν το γιαβρ μας?? αχχ και εμενα αν διαβασες εχθες το μεσσημερι εκλαιγε το καημενο που δεν μπορουσε α ενεργηθει!! ουφφφ πολυ τα λυπαμαι!:(:(:( μακαρι να ηρεμησει !!!

ματινακι καλοριζικη η καινουργια δουλίτσα!!!!!!!!!!!! τι να κανεις ολες οι δουλεις εχουν τα αρνητικα τους! απλα μην τα σκευτεσαι γιατι θα σου κακοφαινεται συνεχως! σου ελειψε ο μπεμπης ε? φυσικο αγαπη μου!!!!! φανταζομαι τη λαχταρα σου μεχρι να πας σπιτι και να τον αγκαλιασεις!!

Καλημερουδια Αναστασακι μου! Δροσισε λιγο και σε μας σημερα δοξα το Θεο!Ευχαριστω για τις ευχες σου και ολες σας σας ευχαριστω βεβαια...με τουτα και με κεινα ξεχασα να σας ευχαριστησω....

Ναι με την δουλεια σε γενικες γραμμες ευχαριστημενη ειμαι απλα ειχα συνηθισει αλλιως και μου κακοφαινεται λιγο...οχι για την σφουγγαριστρα αποκλειστικα αλλα για το οτι μεχρι να τελιωσουμε παει η ωρα 10 το βραδυ...ομως αυτα ξεχνιουνται οταν γυριζεις σπιτι και αγκαλιαζεις το παιδακι σου που στην ουσια γι αυτο παλευεις! Τωρα αν μου δωθει η ευκαιρια για κατι καλυτερο σε δουλεια δεν το συζητω...θα παω! Απλα αυτη την στιγμη αυτο μου ετυχε και δεν θα το αφηνα με τιποτα...εστω και αυτα τα χρηματα τα χρειαζομαστε!!!!

Ο Θανασακης μας καλα???? Πως θα τον φωναζετε? Μην τον λεω εγω Θαναση και τον φωναζετε αλλιως...

καλημερα!!!

Ματινακι ολα καλα με την καινουργια σου δουλιτσα βλεπω!το καλο ειναι οτι υπαρχει καλο κλιμα συνεργασιας! το κακο ειναι οτι πιανεις και την σφουγγαριστρα μετα!δεν πειραζει ομως εκει στο τσακ μπαμ θα το χεις κανει γυαλι!αχχχχχχχ μωρε σου ελειψε το μαναρακι σου ε?ειναι πρωτη φορα που τον αφηνεις για αυτο..οχι οτι μετα συνιθηζεται αλλα λεμε τωρα:rolleyes:

εγω κοριτσια εχτες πηγα στην συναντηση ! αργησα λιγο να παω περιμενα να δροσισει πηγα κατα τις 9 παρα και ηταν τιγκα στον κοσμο ειχε ενα τελευταιο τραπεζακι εκει πισω πισω και εκατσα!ευτηχως ο καιρος βοηθησε ειχε πιασει ενα δροσερο αερακι κ ηταν τελεια!ειχε πολυ κοσμο ,πολλες μανουλες,αλλα κ μπαμπαδες,παιδακια μικρα μεγαλα μωρα νεογενητα χαμος!γνωρισα κ μια μανουλα εκει κ κατσαμε παρεουλα;)ειναι ευκολο να γνωρισεις κοσμο σε τετοιες συναντησεις,απλα δεν ευνοουσε η θεση που εκατσα για παραπανω γνωριμιες.ειδαμε κ την ολιβ με το μανο που ηταν εξαιρετικοι οικοδεσποτες! περασαμε πολυ καλα η μικρη μου συνεχεια κοιταζε...κοιταζε...και ηταν πολυ ηρεμη της αρεσε μιλησε κ με ενα μπεμπη χαχαχαχαχ!! αχχχ του χρονου θα τρεχει εκει μεσα θα τρελαθουμε τελειως!!!!!!

Καλημερα Βασουλα μου! Τι κανετε μανουλιτσα και μαγουλιτσα??? Περασατε ωραια χθες στην συναντηση ε? Πολυ χαιρομαι που εκανε και η μαγουλιτσα μας δημοσιες σχεσεις χαχαχαχα....κι εγω ειχα παει σε μια συναντηση με μανουλες αλλα δεν ειχα γεννησει ακομα...ημουν 4 μηνων εγκυος και πολυ μου αρεσε! Δεν εχει τυχει να ξαναπαω αλλα η αληθεια ειναι οτι κανεις γνωριμιες και ειναι απιστευτο το ποσα μαθαινεις απο καποιες γυναικες που εχουν γινει μανουλες πριν απο σενα! Τωρα με την δουλεια δεν νομιζω να προλαβαινω για κατι τετοιο αλλα πιστευω καποια στιγμη να μπορεσω να παω...

Οσο για την σφουγγαριστρα που λες δεν ειναι οτι καλυτερο απο θεμα καθυστερησης...κατα τ'αλλα ειναι μικρο μαγαζι και τελειωνουμε γρηγορα σχετικα! Απλα οπως ειπα και παραπανω ειχα συνηθισει αλλιως...τωρα θα συνηθισω και σ'αυτους τους ρυθμους!Ολα για το καμαρι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...