Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!

Εχω δουλειες με φουντες αυτη την εβδομαδα,πιανω και δουλεια σημερα και τρεχω! Θα προσπαθησω να μπω καποια στιγμη το βραδυ οταν τελειωσ απο την δουλεια να σας διαβασω και να τα πουμε λιγακι αν βρω καμια μεσα...ειναι και η εβδομαδα της βαφτισης και εχω πολυ τρεξιμο....φιλακια πολλα!

Σας αγαπω και σας σκεφτομαι συνεχεια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσάκι μου πόσο πολύ σε καταλαβαίνω! Καλά κάνεις και δεν το πήρες βαριά! Οχι σαν κι εμένα που έκλαιγα όλη την ώρα! Λες και δεν μεγάλωσε ο Λευτεράκης με το ξένο! Τι να κάνουμε; Μακάρι να μας ερχόντουσαν αλλιώς τα πράγματα και να θηλάζαμε πολύ πιο εύκολα από ότι μας προέκυψε! Δεν θα σκάσουμε κιόλας! Το σημαντικότερο είναι να είσαι ήρεμη και να είναι και η μπέμπα ήρεμη! Σε φιλώ γλυκά!

Ιωαννάκι μου, έτσι είναι! Η ηρεμία πάνω απόλα.... Και βέβαια μεγαλώνουν και με το ξένο. Και στο κατω κατω όσο μπορεσαμε θηλασαμε και τους δωσαμε αρκετα καλα ηδη. Βεβαια οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα, αλλα τι να κανουμε! Η προσπάθεια μετράει! :rolleyes: Κι εμένα πήγαιναν να με πάρουν τα ζουμια μερικές μέρες πριν, όταν αρχισα να καταλαβαινω οτι δεν τραβαει η ομαδα και μετα πεισμωνα και την κρατουσα στο στηθος περισσοτερη ωρα και κατι καταφερναμε....μετα καποια στιγμη μου εκανε παλι τα ιδια... :? Χθες πια το πηρα αποφαση! Έγινε το κλικ στο μυαλο μου! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!!

μολις εκανα μπανακι τη μικρη μου και κοιματε! σε λιγο θα αναψω κ το κλιματιστικο να μπορεσω να κανω καμια δουλιτσα!

ματινακι καλη αρχη στη δουλιτσα σου!!!!!!!!!!

πεταλουδακι δυσκολευεσαι πολυ ε?δεν πειραζει οσο μπορεσεις να τις δινεις το γαλατακι σου καντο το.προσπαθεις αρκετα αυτο εχει σημασια!

ιωαννακι φαρσαλα ειναι κολασηηηηη!!!! πως αντεχετε??? υπομονη ακομα σημερα!

γιωτακι κανατε την βολτουλα σας εχτες ε? αντε ωραια ξεσκασατε λιγακι!

αναστασακι θα το πιουμε το φραπεδακι σημερα????? τα καταφερες να ψησεις τον αντρουλη σου?

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημερα Ελενιτσα μου!

Καθως σε διαβαζα θυμηθηκα τα δικα μου! Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω και στην ιδια ηλικια ηταν ο μπεμπης οταν ξεκινησαμε ξενο γαλα εν αλλαξ με το δικο μου! Και οταν λεω ακριβως τα ιδια εννοω ακριβως τα ιδια! Μειωθηκε το γαλα μου σταδιακα και οταν ο μπεμπης ηταν 2μιση μηνων καταλαβαμε οτι θελει συμπληρωμα! Σε καταλαβαινω απολυτα και για το θεμα κοπωσης και για την στενοχωρια που θες να θηλασεις παραπανω αλλα δυστυχως δεν σου βγηκε! Μην αγχωνεσαι ομως εκανες οτι ηταν καλυτερο και μεχρι να κοπει εντελως το γαλα σου θα συνεχισεις να δινεις το δικο σου εν αλλαξ με το ξενο! Μην στενοχωριεσαι, το παν ειναι να εισαι καλα ψυχολογικα για να ειναι και η πεταλουδιτσα μας! Το εζησα κι εγω και θεωρω οτι ναι μεν ειναι οτι πολυτιμοτερο μπορουμε να τους προσφερουμε αλλα το ιδιο πολυτιμο ειναι και η καλη ψυχολογια τους!

Σου στελνω πολλα φιλια και τεραστια αγκαλια(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

Άσε Ματινακι μου, στην αρχη δυσκολο να το χωνεψεις, αλλα εν τελει τα καταφερνεις! Δε μας βγηκε οπως θελαμε... Στα δευτερα παιδακια μας πρωτα ο Θεός ίσως μας κατσει καλυτερα! :rolleyes: Κι εσύ τα πέρασες τα δύσκολα.. Ευχαριστω πολύ για την υποστηριξη!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? ο μικρος κοιμαται και ειπα να μπω να πω ενα γεια!!

πεταλουδιτσα μου μην στεναχωριεσαι εκανες οτι καλυτερο μπορουσες!!!!

Ιωαννακι πολυ ζεστη ε?? ουφφ!λενε απο αυριο θα πεσει η θερμοκρασια! για να δουμε!:rolleyes:

βασουλα στο μπαξε εχω να παω απο προπερυσι αλλα μπανιο δεν εκανα! μονο παραλια! πολλοι ομως κανανε!!

γιωτουλα για ποτακι εξω με την μπεμπα ε? μια χαρα! και εμεις βγαινουμε καθε βραδυ!!!!!!!!!!!!!!

λενακι πως ιεναι το αντρακι μας??

ματινακι, ρανιακι???

Ναι, Αναστασάκι μου! Οτι μπορούσα η αλήθεια ειναι οτι το εκανα και οσο μπορω θα της δινω ακομη το γαλατακι μου με οποιο τρόπο!

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο σε σένα που θηλάζεις τόσο καιρό! Είναι ολίγον τι άθλος! Αν δεν το ζούσα δε θα το καταλαβαινα...Νομιζα οτι πάνε πιο στρωτα τα πραγματα! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!

Εχω δουλειες με φουντες αυτη την εβδομαδα,πιανω και δουλεια σημερα και τρεχω! Θα προσπαθησω να μπω καποια στιγμη το βραδυ οταν τελειωσ απο την δουλεια να σας διαβασω και να τα πουμε λιγακι αν βρω καμια μεσα...ειναι και η εβδομαδα της βαφτισης και εχω πολυ τρεξιμο....φιλακια πολλα!

Σας αγαπω και σας σκεφτομαι συνεχεια!!!!

γεια σου ματινακι μου! καλη δουλιτσα ευχομα και ολα να πανε καλα!!! να μπεις να μας πεις νεα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια!!!

μολις εκανα μπανακι τη μικρη μου και κοιματε! σε λιγο θα αναψω κ το κλιματιστικο να μπορεσω να κανω καμια δουλιτσα!

ματινακι καλη αρχη στη δουλιτσα σου!!!!!!!!!!

πεταλουδακι δυσκολευεσαι πολυ ε?δεν πειραζει οσο μπορεσεις να τις δινεις το γαλατακι σου καντο το.προσπαθεις αρκετα αυτο εχει σημασια!

ιωαννακι φαρσαλα ειναι κολασηηηηη!!!! πως αντεχετε??? υπομονη ακομα σημερα!

γιωτακι κανατε την βολτουλα σας εχτες ε? αντε ωραια ξεσκασατε λιγακι!

αναστασακι θα το πιουμε το φραπεδακι σημερα????? τα καταφερες να ψησεις τον αντρουλη σου?

Και σε σένα μπράβο, Βασούλα! Κι εσύ πολύ καιρό θηλάζεις κοριτσάκι μου! :P Αχ, ζηλευω, ηθελα κι εγω να ερθω σημερα στη συναντηση στο κοσμος!! :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Και σε σένα μπράβο, Βασούλα! Κι εσύ πολύ καιρό θηλάζεις κοριτσάκι μου! :P Αχ, ζηλευω, ηθελα κι εγω να ερθω σημερα στη συναντηση στο κοσμος!! :cry:

Nα σαι καλα πεταλουδακι ! σε ευχαριστω!

αχχ ναι τι ωραια θα ηταν ΝΑ εισουνα εδω και να ερχοσουνα! θα πιναμε το καφεδακι μας θα περνουσε το απογευματακι μας μια χαρα!

Nα σαι καλα πεταλουδακι ! σε ευχαριστω!

αχχ ναι τι ωραια θα ηταν ΝΑ εισουνα εδω και να ερχοσουνα! θα πιναμε το καφεδακι μας θα περνουσε το απογευματακι μας μια χαρα!

θα πας τελικα βασουλα ε? θα εχει πολυ ζεστη!ουφφφφ το σκευτομαι! εγω μαλλον δε θα παω..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τωρα ειδα τα σχολια σας!! οτι να ναι ειμαι!!!

ελενιτσα μου και εγω τον πειμενα πιο ευκολο το θηλασμο! τωρα πια μπορω να πω πως το ευχαριστιεμαι κιολας! αλλα οι πρωτοι μηνες ειναι οντως δυσκοοι κακα τα ψεματα! και εσυ το δυσκολο κομματι το περασες!!!

βασουλα μου σου απαντησα πριν για τον καφεδακο:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

θα πας τελικα βασουλα ε? θα εχει πολυ ζεστη!ουφφφφ το σκευτομαι! εγω μαλλον δε θα παω..

Ναι αναστασακι θα παω! εχει ζεστη ειναι αληθεια ...τωρα δεν θα παω απο τις 7,30 που ειναι η συναντηση, ισως ποιο αργα 8,30-9,00 αναλογα και με την μικρη τι ωρα θα φαει κτλ...

ετσι για ενα καφεδακι να χαζεψει κ λιγο η μικρη ..ετσι κ αλλιως καθε μερα παμε βολτουλα εκεινη την ωρα,σημερα θα παμε εκει;)

γεια σας κοριτσακια μου!

τι κανετε?

εμεις ειμαστε στη μαμα σημερα!!

ο Αλεξακης μου ανεβασε χθες μια φορα το μεσημερι πυρετο 38.0 κ μετα δεν ξαναναεβασε!αλα ειχε πολυυυυυ γκρινιααααα!ολη μερααααα!κατι θα το ενοχλουσε..βασικα πως να ειναι καλα τοσες μερες βσανιστηκε το παιδακι μου!που λεετε ολα εξελιχθηκαν ετσι ακριβως οπως μου ειπαν κ οι μανουλες που τη περασαν αυτη την ιωση στις απανταχου κ στο ιντρνετ που το εψαξα..αιφνιδιο εξανθημα λεγεται..3 μερες με υψηλο πυρετο κ σημερα κοριτσια σκασανε κ τα εξανθηματα στο πρωσοπο!επαθα ΣΟΚΚΚ!!!!!!!πηρα πρωι πρωι τον γιατρο τηλ στη Σουηδια!ειχε φουντωσει κοριτσια ειχε κατακοκκινισει κ γκρινιαζε!τον πηρα τηλ του ζητησα συγνωμη για την ωρα(9)δεν ηξερα κ ποση διαφορα ειχαμε αλα δεν μπορουσα να περιμενω!που λετε μου επιβαιβεωσε κ αυτος οτι ειναι αιφνιδιο εξανθημα..μου λεει μπορω κ να μην δωσω τιποτα κ θα περασει αυτο απο μονο του αλα επειδη του ειπα οτι φαγουριζεται λιγο στο κεφαλι γιατι κοριτσια τριβοταν πανω μου με το κεφαλι του το γιαυρακι μου!μου ειπε να παω να παρω σιροπακι η σταγονες κ πηγα κ ππηρα αυτα που μου ειπε του εδωσα τις σταγονιτσες(περιτο να σα ςπω οτι η φαρμακοποιος μου ειπε οτι απο το πρωι ειχε πουλησει παρα πολες τετιες σταγονιτσες χαμος γινεται με αυτη την ιωση)κ του εδωσα κ ηρθε κ ηρεμισε κ απ τοτε ειναι πολυ καλα ουτε γκρινιαζει αλα ξεφουντωσαν κ τα εξανθηματα!

εχω κουραστει ολες αυτες τις μερες ψυχολογικα οχι σωματικα!θελω να γινει τελειως καλα το μωρακι μου που ηταν τοσο χαμογελαστο κ ησυχο κ τωρα ταλαιπωρειται κ γκρινιαζει!παρολαυτα μας κανει κ γελακια το αγγελουδακι μου!αυριο λογικα θα ειναι πολυ καλυτερα αν οχι τελειως καλα!αυτα τα νεα μας!ειμαστε ρακος ολοι..εγω η μαμα μου γιατι κ αυτη μαζι μου κ εχει τοση στεναχωρια (ολα μαζι με την μανουλα μου τα περναμε)κ το μωρο φυσικα που αυτο ταλαιπωρειται σωματικα!

ο μιχαλακος μου ειναι καλα δοξα τρο θεο!ελπιζω να μην κολισε!

Πεταλουδιτσα μου εκανες οτι καλυτερο μπορουσες κ προσπαθησες παρα πολυ για το μωρακι σου!καταλαβαινω την στεναχωρια σου κ γω ετσια θα ενιωθα αλα ολα καλα~!το μωρακι σου εχει μια πολυ καλη μανουλα!προσπαθησε να το ξεπερασεις!δυστχηως δεν ειναι παντα ευκολα τα πραγματα με τον θηλασμο!κ γω στο πρωτο δεν τα καταφερα κ ημουν τελειως ασχετη κ καθολου ενημερωμενη δεν ειχα κ ιντερνετ!σε αυτο ομως λειτουργησαν ολα διαφορετικα!

μην στεναχωριεσαι αλο αφου βλεπεις οτι κ το μωρο δεν ζοριζεται κ απολαμβανει το γαλατακι σου κ απο το μπουκαλι!;)

((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Ιωαννακι μου τι κανεις?ο λευετρακος μας καλα?εχετε πολυ ζεστη ε!πωπωωω!

Αναστασακι μου κ μεις με κλιματιστικο μεσα ειμαστε!αργα μωλη πεσει ο ηλιος θα τους βγαλω βολτα οπως κ χθες!αλλαξαμε λιγο το προγραμμα μας κ παμε κατα της 10 για υπνο!;)

Ματινακι μου καλη επιτυχια με τη δουλεια!καλη αρχη κ καλη ευκολια!;);)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυ φιλακια πολλα!

Βασουλα μου ποσοοοοοοοο πολυυυυυυ θα ηθελ ανα παω κ γω σε αυτη τη συναντησηηηηηη!:(να περασετε ομορφα@μακαρι μια επομενη φορα να τα καταφερω κ γω!

Γιωτακι μου πηγατε στους δικους σας!τι ωραια!τι πιο ομορφο να μαζευεται ολη η οικογεναι μαζι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ξεχασα να σας πω οτι δεν εχει καθολου ορεξη!ουτε καν τα φρουτα που τα ετρωγε δεν τα τρωει ..μονο θηλαζει κ πινει νερο!σημερα πρωτη φορα εφαγε κατι παιδικα μπισκοτακια που του πηρα!

τιποτα δεν θελει!α κ λιγο ψωμακι χθες του εδωσα την ψυχα κ εφαγε λιγες κοματακια μικρα μικρα!

να φυγει κ να μην ξαναρθει αυτη η ιωση σε κανενα μωρακι!

ουφφφφφ:(:(

ο Αλεξακης μου πρεπει να ειναι πολυ ευαισθητος σε σχεση με τον μιχαλακη που μεχρι τα δυο του δεν ειχε περασει τιποτα ..μονο η αλεργικη ρινιτιδα τον επηρεασε κ χρειαστηκε να παρει πρωτη φορα αντιβιωση!

δεν ειναι ολα τα μωρα ιδια φυσικα!ο καθε οργανισμςο αντιδραει διαφορετικα!

ουφφφ!

γερα να ειναι οοοοοοολαααα τα μωρακια του κοσμου!ο θεος να τα εχει καλα!:(:(:(

αχ να σας πω κ ενα αλο που μου ειπε η μαμα χθες κ με πιασανε λυγμοι κ εκλαιγα!

η γειτονισσα της γιαγιας μου πριν λιγες μερες ειδε τον παππου μου (που πεθανε)στον υπνο της!που λεετ τον βλεπει με ενα αγορακι μικρο στην αγκαλια του καπου 10-11 μηνων να περναει απο το σπιτι της γιαγιας χαρουμενος!ααλα δεν μπηκε μεσα!μωλης μου το ειπα η μααμ δεν αντεξα κ εκλαψα..να σαας πω οτι η γιαγια μου εχασε το πρωτο της αγορακι 11 μηνων απο μια αρρωστεια που κυκκλοφορουσε τοτε!η γειτονισα δεν το ηξερε αυτο κ απαλ μας ειπε το ονειρο..φανταζεστε τι επαθε η γαιγαι οταν το ακουσε!εγω χθες το εμαθα!ηταν το παιδακι του!(παλι κλαιω μονο που το σκεφτομαι με συγκινει τοσο πολυ..)ειμαι πολυ χαρουμενη που το εμαθα αυτο..ετσι νιωθω πιο ηρεμη ξερω οτι ειναι ευτηχισμενος με το παιδακι του ο παππους μου!

απιστευτο ομως το ονειρο@

φιλακια πολλα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι μου πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο αλεξακης!!!! πω πω φανταζομαι την τρομαρα σου οταν θα ειδες τα εξανθηματα να σκανε!!! ουφ!! ευτυχως περασε!!!:P οσο για το ονειρο τι να πω! πραγματικα ανατριχιασα!!!!

ασχετο αλλα μ'αρεσει η φωτο που εχεις αβαταρ!! χχεχεεχε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...