Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εγω λες κ αυριο να του δωσω το ιδιο κ μετα να προσθεσω κατι καινουργιο ε?

τα φρουτα τα τρωει καλα σχετικα!

αχ μωρε το αγγελουδακι σου ακομα εχει πυρετο ε? ουφφφφφφφ:(:(

Βάλε κ κολοκύθι! Εγώ έτσι ξεκίνησα! Κολοκύθι,καρότο,πατάτα,σέλινο,λαδάκι...ύστερα ρώτησα κ στις απανταχού κ δοκίμασα να βάλω μέσα ντομάτα χαραγμένη κ κρεμμύδι χαραγμένο κ αυτό για να δώσουν γεύση! Δεν του άρεσε καθόλου γιατί ξινιζε! Μετά το γύρισα στο πιο γλυκό κ συνέχισα με καρότο,κολοκύθι,πατάτα,σέλινο,κόκκινη πιπέριΑ Φλωρίνης,κ λαδάκι.. κατάλαβα ότι προτιμάει γλυκές γεύσεις! Έτσι ξεκίνησΕ να την τρώει! Κάνε δοκιμές να δεις τι θα προτιμήσει..αα θέλω να δοκιμάσω την γλυκόπατάτα κ το πατζαρι που μας είπε η Ματίνα!!:wink:

Όσο για το αγγελούδάκι μου άσε έχουμε εξαντληθεί κ το μωράκι μου αλα κ εγώ! Τώρα κοιμάται αφού είχε ανεβάσει 37,7 κ γκρίνιαζε! Κανένα παιδάκι να μην ταλαιπωρηθεί από αυτή την ίωση! Τι είναι αυτό πάλι ξαφνικά όλα τα παιδάκια με πυρετό! Άκουσα αλα δύο περιστατικά με αυτήν την ίωση! Ουφφ! Ελπίζω στο αύριο ότι θα ξύπνησε κ θα είναι καλά το παιδάκι μου! Δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι νΑ ταλαιπωρείται!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα φιλεναδιτσες μου!

Που είστε? Πως πάτε με τη ζέστη'? Εμείς έχουμε ανάψει κλιματιστικο κ τώρα κοιμηζω τον Αλεξάκη! Ήρθε κ η μαμά σε μένα κ βάλαμε κ τον μιχαλάκη για ύπνο!

Ο Αλεξάκός μου σήμερα δεν ανέβασε πυρετό! Δόξα το θεό ! Χθες το βράδυ τα μεσάνυχτα στης 3 ανέβασε κ από τότε τίποτα! Ευτυχώς Παναγίτσα μου! Ακριβώς 3 μέρες του κράτησε,φύγαν κ τα εξάνθηματα! Ακόμα δε τρώει τίποτα,μόνο φρούτα,νερό κ θηλασμόΣ!

Αυτά!

Αναστασακι μου πήγατε να κοινωνησετε Τον Θανάσακη?:wink:

Εμείς πήγαμε ήδη τρεις Κυριακές θα τον πήγαινα κ σήμερα αλα επειδή είναι αρρώστουλης θα πάμε την Άκη Κυριακή! Λένε πάντως ότι από την κοινωνία κανείς δε κολαει!

Αυτά! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή! Φιλάκιαααααα πολα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα!! μπραβο το αντρακι μας που δεν εκανε πυρετο!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p τι καλα! θα ησυχασει το μικρακι! και η μανουλα!!!:P:p:p λενακι μου δεν πηγαμε να κοινωνησουμε δυστηχως! ο μικρος ολη τη νυχτα ειχε ανησυχια! κοιμηθηκαμε ξημερωματα και τον λυοηθηκα να τον ξυπνησω! το ξερω ειμαι αδιακιολογητη και τωρα που το σκευτομαι εχω τυψεις αλλα θα τον παω σιγουρα την επομενη! και με τον νονο!! τωρα κοιμαται. μετα που θα ξυπνησει θα του κανω παλι πατατα καροτο να φαει. λεω αυριο ν απροσθεσω κολοκυθακι λενακι μου να το παρακολουθω σιγα σιγα..

σημερα εφαγε ολη την φρουτοκρεμα!:D εσεις κοριτσια τη ζυγιζετε?

εντομεταξυ μου εστειλε ο φωτογραφος καποιες ωτο και μου αρεσαν πολυ!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια!

ελενακι ειναι καλυτερα ο μικρο σου ε?αντε μπραβο πολυ χαιρομαι!

αναστασακι αμα κοιμηθηκατε ξημερωματα λογικο ειναι να μην πατε.δεν πειραζει την επομενη κυριακη!

πολυ ζεστη και σημερα ,ακομα αυριο ειπε θα εχει κ μετα δροσιζει! αντε.....

χτες πηγαμε κ για μπανακι ,ωραια ηταν η θαλλασα μετρια,για μια βουτια μια χαρα ηταν !εβρεξα κ λιγο τα πατουσακια της μαγουλιτσας μου!:P

ααα δεν σας ειπα τη θηλασα κι ολας στη παραλια !ωωωω ναιιιι!! καλε μια χαρα εριξα μια πανουλα απο πανω κ εφαγε η σκατουλα!στην αρχη ντρεπομουνα λιγο αλλα μετα μου περασε!;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλησπερα κοριτσακια!

ελενακι ειναι καλυτερα ο μικρο σου ε?αντε μπραβο πολυ χαιρομαι!

αναστασακι αμα κοιμηθηκατε ξημερωματα λογικο ειναι να μην πατε.δεν πειραζει την επομενη κυριακη!

πολυ ζεστη και σημερα ,ακομα αυριο ειπε θα εχει κ μετα δροσιζει! αντε.....

χτες πηγαμε κ για μπανακι ,ωραια ηταν η θαλλασα μετρια,για μια βουτια μια χαρα ηταν !εβρεξα κ λιγο τα πατουσακια της μαγουλιτσας μου!:P

ααα δεν σας ειπα τη θηλασα κι ολας στη παραλια !ωωωω ναιιιι!! καλε μια χαρα εριξα μια πανουλα απο πανω κ εφαγε η σκατουλα!στην αρχη ντρεπομουνα λιγο αλλα μετα μου περασε!;)

γεια σου βασουλα! καλα εκανες και τη θηλασες!!!!:D που πηγατε τελικα γι αμπανιο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

και ηταν καθαρα βασουλα?

κοιτα πεντακαθαρα δεν το λες....ουτε ειχε βρωμιες και φυκια....ηταν καθαρη αλλα λιγο θολη.για να βαλω το μωρο οχι δεν θα το βαζα επειδη εχει και πολυ κοσμο.αλλα για ενα απογευματακι ετσι για καφε κ μια βουτια για μας μια χαρα ειναι θα πηγαινω τωρα ποιο συχνα;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Λενάκι μου είναι καλύτερα ο Αλεξάκης; Μακάρι Παναγίτσα μου! Να μην ταλαιπωρείται άλλο το μικράκι μας!

Αναστασάκι μου σιδερένιο και το δεύτερο δοντάκι σας! Δεν πειράζει που δεν τον πήγες να τον κοινωνήσεις! Την άλλη Κυριακή πρώτα ο Θεός θα πάτε!

Εμείς σήμερα πήγαμε να κοινωνήσουμε για τρίτη φορά με τη νονά μας! Τώρα θα τον ξαναπάω τον 15Αύγουστο! Εχθές ωστόσο είχαμε μία βάφτιση στο Δομοκό και είχε πάρα πολύ ζέστη! Ταλαιπωρήθηκε κι ο Λευτεράκης αλλά τι να κάνουμε; Υποχρεώσεις! Αχ κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή; Δεν αντέχω άλλο με το κλιματιστικό αναμμένο! Λυπάμαι και το παιδάκι μου αλλά και με την πολλή ζέστη τον λυπάμαι πάλι! Ουφφφφ υπομονή!

καλημερα!!!

τι κανετε? σημερα θα χτυπησει 42αρια!!! καλη υπομονη να εχουμε!

κ παρασκευη κ σαββατο πηγαμε για μπυριτσα, ταισα την μπεμπα στις 9 κ στις 10 ειμασταν σπιτι για να κοιμηθει! εχτες πηγαμε σαλαμινα στους δικους μου, ειδα κ την αδελφουλα μου κ τα παιδια της! ειχα πολυ καιρο να τους δω! ωραια περασαμε αλλα πολυ ζεστη! μπανιο δεν εκανα λογω περιοδου κ την μικρη φυσικα δεν την βουτηξα γιατι δεν ειναι κ πολυ καθαρα τα νερα. μονο ο αντρουλης εκανε μια βουτια. αυταααααααα

εσεις τι κανετε?:P

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

τι κανετε? σημερα θα χτυπησει 42αρια!!! καλη υπομονη να εχουμε!

κ παρασκευη κ σαββατο πηγαμε για μπυριτσα, ταισα την μπεμπα στις 9 κ στις 10 ειμασταν σπιτι για να κοιμηθει! εχτες πηγαμε σαλαμινα στους δικους μου, ειδα κ την αδελφουλα μου κ τα παιδια της! ειχα πολυ καιρο να τους δω! ωραια περασαμε αλλα πολυ ζεστη! μπανιο δεν εκανα λογω περιοδου κ την μικρη φυσικα δεν την βουτηξα γιατι δεν ειναι κ πολυ καθαρα τα νερα. μονο ο αντρουλης εκανε μια βουτια. αυταααααααα

εσεις τι κανετε?:P

Καλημέρα Γιωτάκι! Είδες τους δικούς σου ε; Τι καλά! Εγώ τους πεθύμησα πάρα πολύ τους δικούς μου είναι διακοπές και μάλλον θα πάμε το Σάββατο αυθημερόν να τους δούμε να κάνουμε και μπανάκι! Εμείς εδώ στα Φάρσαλα τα 42άρια τα έχουμε 10 μέρες τώρα! Σήμερα περιμένουμε 45 βαθμούς στάνταρ! Είπε από αύριο θα δροσίσει! Αντε να δούμε γιατί πολύ κουράστηκα με το κλιματιστικό!

Κοριτσάκια μου, καλημέρα! Δεν σας έχω διαβάσει, θα προσπαθήσω αργότερα που θα είναι σπίτι και ο αντρας μου. Τωρα ειμαι μονη με τη μικρη και δεν μου αφηνει πολλα χρονικα περιθωρια! :shock:

Δεν έχω καλα νεα σχετικα με το θηλασμο, αυτο βασικα μπήκα να σας γράψω και να ξελαφρώσω λιγάκι!

Από τη μια με έχει καταβάλλει η ζέστη, από την άλλη η μπέμπα εδώ και καιρό για να μην πω από την αρχή, δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη, ίσως δεν έχω πλέον και υπερβολικη υπομονή - θέληση με απότέλεσμα όλα αυτά να με οδηγήσουν στο να ξεκινήσω σιγά σιγά τον αποθηλασμό! Όχι οτι θα στεναχωρεθει η μπεμπα και πολυ....! Δεν την βλέπω να το απολαμβάνει κιόλας... Αλλιώς την περίμενα την εμπειρία κορίτσια μου... Όχι οτι ήταν άσχημη, προς Θεού! Είναι ό,τι πιο τρυφερό και γλυκό υπάρχει στον κόσμο και το έζησα μπορώ να πω. Όμως δεν περίμενα να με δυσκολέψει τόσο το μωρό. Άλλα φοβόμουν..μην δεν έχω αρκετό γάλα και δεν παιρνει βαρος, μην ματωσουν οι θηλες και δεν μπορω να θηλασω απο τον πόνο. Για το μωρό είχα ανησυχία μόνο για τις πρώτες μέρες μέχρι να δω οτι πιάνει τη θηλή και πάρει το πρωτο επιθυμητο βαρος. Όλα αυτα πήγαν καλα μέχρι που αρχισε να δυσανασχετει στις θηλες κάποιες φορες και αυτό όσο κι αν προσπαθω δεν σταματαει! Μια παει λιγο καλυτερα, μετα ξανα τα ιδια! Δεν ξερω τι φταιει, αλλά εγω απογοητευτηκα και κουραστηκα! Μπορω πλεον να το πω! Της δινω το γαλα μου με το μπουκάλι και ειμαστε και οι δύο πιο ηρεμες και εκείνη σίγουρα χορτασμενη. Καλα το προβλημα δεν ειναι οτι δεν παιρνει βαρος. Παιρνει, αλλα με κοπο πολύ απο μεριας μου με το να την κραταω στο στηθος ωρα αρκετη αν και τσιναει απο τα πρωτα 4-5 λεπτα! Ουφφ!! :? Δεν μπορω αλλο αυτο το άγχος καθε φορα που ειναι να φαει... Δεν μπορω και την απογοητευση καθε φορα που καθεται στο στηθος με δυσκολια! Είχα ολη την καλη διαθεση να τη θηλασω μεχρι 6μηνο τουλαχιστον, αλλα υπομονη οχι τόση όπως αποδείχτηκε.. Με πειραζει, ομως θα το ξεπερασω συντομα, δεν το έχω παρει πολυ βαρια. ( Να σας πω οτι το γαλα μου εχει μειωθει αρκετά και είναι και αυτό ένας λόγος που με οδήγησε σε αυτη την απόφαση.) Αυτο που μπορουσα το εκανα και προσπαθω να μην νιωθω ασχημα για την αποφαση μου! Η οποία είναι η εξής: Απο χθες ηδη μια τη θηλαζω κανονικα (με ταλαιπωρια παλι φυσικα) και μια της δινω δικο μου γαλα με μπιμπερο το οποιο ή είναι από την κατάψυξη ή το βγάζω τώρα κουτσα κουτσα μέσα στη μέρα. Δε φτάνει όμως με μια αντληση γιατι τρωει 100 με 120 ml το ελαχιστο ενω εγω βγαζω 80 max και απο τα 2 στηθη. Οποτε αυτο δε παει περισσοτερο απο 2-3 μερες ακομη και μολις τελειωσει το αποθεμα θα της ξεκινησω ξενο. Παλι θα τη θηλαζω εναλλαξ με το ξενο για οσο θα εχω γαλα. Μεχρι να κοπει απο μονο του. Δε θα παρω χαπι...

Αυταααα... Σας ζαλισα, αλλα ηθελα να σας τα πω! Εχει και γκρινια καποιες μερες και οταν ειμαι μονη ψοφαω στην κουραση μονο και μονο απο το νταντεμα....αντε να παλευω και στο φαγητο της! :? :? :? Χθες π.χ. τα ειχα παιξει τελειως ολη μερα! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια μου, καλημέρα! Δεν σας έχω διαβάσει, θα προσπαθήσω αργότερα που θα είναι σπίτι και ο αντρας μου. Τωρα ειμαι μονη με τη μικρη και δεν μου αφηνει πολλα χρονικα περιθωρια! :shock:

Δεν έχω καλα νεα σχετικα με το θηλασμο, αυτο βασικα μπήκα να σας γράψω και να ξελαφρώσω λιγάκι!

Από τη μια με έχει καταβάλλει η ζέστη, από την άλλη η μπέμπα εδώ και καιρό για να μην πω από την αρχή, δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη, ίσως δεν έχω πλέον και υπερβολικη υπομονή - θέληση με απότέλεσμα όλα αυτά να με οδηγήσουν στο να ξεκινήσω σιγά σιγά τον αποθηλασμό! Όχι οτι θα στεναχωρεθει η μπεμπα και πολυ....! Δεν την βλέπω να το απολαμβάνει κιόλας... Αλλιώς την περίμενα την εμπειρία κορίτσια μου... Όχι οτι ήταν άσχημη, προς Θεού! Είναι ό,τι πιο τρυφερό και γλυκό υπάρχει στον κόσμο και το έζησα μπορώ να πω. Όμως δεν περίμενα να με δυσκολέψει τόσο το μωρό. Άλλα φοβόμουν..μην δεν έχω αρκετό γάλα και δεν παιρνει βαρος, μην ματωσουν οι θηλες και δεν μπορω να θηλασω απο τον πόνο. Για το μωρό είχα ανησυχία μόνο για τις πρώτες μέρες μέχρι να δω οτι πιάνει τη θηλή και πάρει το πρωτο επιθυμητο βαρος. Όλα αυτα πήγαν καλα μέχρι που αρχισε να δυσανασχετει στις θηλες κάποιες φορες και αυτό όσο κι αν προσπαθω δεν σταματαει! Μια παει λιγο καλυτερα, μετα ξανα τα ιδια! Δεν ξερω τι φταιει, αλλά εγω απογοητευτηκα και κουραστηκα! Μπορω πλεον να το πω! Της δινω το γαλα μου με το μπουκάλι και ειμαστε και οι δύο πιο ηρεμες και εκείνη σίγουρα χορτασμενη. Καλα το προβλημα δεν ειναι οτι δεν παιρνει βαρος. Παιρνει, αλλα με κοπο πολύ απο μεριας μου με το να την κραταω στο στηθος ωρα αρκετη αν και τσιναει απο τα πρωτα 4-5 λεπτα! Ουφφ!! :? Δεν μπορω αλλο αυτο το άγχος καθε φορα που ειναι να φαει... Δεν μπορω και την απογοητευση καθε φορα που καθεται στο στηθος με δυσκολια! Είχα ολη την καλη διαθεση να τη θηλασω μεχρι 6μηνο τουλαχιστον, αλλα υπομονη οχι τόση όπως αποδείχτηκε.. Με πειραζει, ομως θα το ξεπερασω συντομα, δεν το έχω παρει πολυ βαρια. ( Να σας πω οτι το γαλα μου εχει μειωθει αρκετά και είναι και αυτό ένας λόγος που με οδήγησε σε αυτη την απόφαση.) Αυτο που μπορουσα το εκανα και προσπαθω να μην νιωθω ασχημα για την αποφαση μου! Η οποία είναι η εξής: Απο χθες ηδη μια τη θηλαζω κανονικα (με ταλαιπωρια παλι φυσικα) και μια της δινω δικο μου γαλα με μπιμπερο το οποιο ή είναι από την κατάψυξη ή το βγάζω τώρα κουτσα κουτσα μέσα στη μέρα. Δε φτάνει όμως με μια αντληση γιατι τρωει 100 με 120 ml το ελαχιστο ενω εγω βγαζω 80 max και απο τα 2 στηθη. Οποτε αυτο δε παει περισσοτερο απο 2-3 μερες ακομη και μολις τελειωσει το αποθεμα θα της ξεκινησω ξενο. Παλι θα τη θηλαζω εναλλαξ με το ξενο για οσο θα εχω γαλα. Μεχρι να κοπει απο μονο του. Δε θα παρω χαπι...

Αυταααα... Σας ζαλισα, αλλα ηθελα να σας τα πω! Εχει και γκρινια καποιες μερες και οταν ειμαι μονη ψοφαω στην κουραση μονο και μονο απο το νταντεμα....αντε να παλευω και στο φαγητο της! :? :? :? Χθες π.χ. τα ειχα παιξει τελειως ολη μερα! :shock:

Αχ κοριτσάκι μου πόσο πολύ σε καταλαβαίνω! Καλά κάνεις και δεν το πήρες βαριά! Οχι σαν κι εμένα που έκλαιγα όλη την ώρα! Λες και δεν μεγάλωσε ο Λευτεράκης με το ξένο! Τι να κάνουμε; Μακάρι να μας ερχόντουσαν αλλιώς τα πράγματα και να θηλάζαμε πολύ πιο εύκολα από ότι μας προέκυψε! Δεν θα σκάσουμε κιόλας! Το σημαντικότερο είναι να είσαι ήρεμη και να είναι και η μπέμπα ήρεμη! Σε φιλώ γλυκά!

Καλημερα Ελενιτσα μου!

Καθως σε διαβαζα θυμηθηκα τα δικα μου! Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω και στην ιδια ηλικια ηταν ο μπεμπης οταν ξεκινησαμε ξενο γαλα εν αλλαξ με το δικο μου! Και οταν λεω ακριβως τα ιδια εννοω ακριβως τα ιδια! Μειωθηκε το γαλα μου σταδιακα και οταν ο μπεμπης ηταν 2μιση μηνων καταλαβαμε οτι θελει συμπληρωμα! Σε καταλαβαινω απολυτα και για το θεμα κοπωσης και για την στενοχωρια που θες να θηλασεις παραπανω αλλα δυστυχως δεν σου βγηκε! Μην αγχωνεσαι ομως εκανες οτι ηταν καλυτερο και μεχρι να κοπει εντελως το γαλα σου θα συνεχισεις να δινεις το δικο σου εν αλλαξ με το ξενο! Μην στενοχωριεσαι, το παν ειναι να εισαι καλα ψυχολογικα για να ειναι και η πεταλουδιτσα μας! Το εζησα κι εγω και θεωρω οτι ναι μεν ειναι οτι πολυτιμοτερο μπορουμε να τους προσφερουμε αλλα το ιδιο πολυτιμο ειναι και η καλη ψυχολογια τους!

Σου στελνω πολλα φιλια και τεραστια αγκαλια(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? ο μικρος κοιμαται και ειπα να μπω να πω ενα γεια!!

πεταλουδιτσα μου μην στεναχωριεσαι εκανες οτι καλυτερο μπορουσες!!!!

Ιωαννακι πολυ ζεστη ε?? ουφφ!λενε απο αυριο θα πεσει η θερμοκρασια! για να δουμε!:rolleyes:

βασουλα στο μπαξε εχω να παω απο προπερυσι αλλα μπανιο δεν εκανα! μονο παραλια! πολλοι ομως κανανε!!

γιωτουλα για ποτακι εξω με την μπεμπα ε? μια χαρα! και εμεις βγαινουμε καθε βραδυ!!!!!!!!!!!!!!

λενακι πως ιεναι το αντρακι μας??

ματινακι, ρανιακι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...