Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσια ετοιμαζομαστε για μπανακι το απογευμα!εδω κοντα θα παμε καπου μπαξε -περαια τωρα δεν ξερω αμα ειναι καθαρα θα βουτηξω κι ολας!το μωρο παντως δεν θελω να το βαλω ακομα την αλλη βδομαδα καλυτερα χαλκιδικη που θα παμε που ειναι πολυ καθαρα θα της βουτηξω λιγο τα ποδαρακια και βλεπουμε! μολις πηρα και μαγιο απο ενα μαγαζακι εδω διπλα ,γιατι μολις το κανονισαμε και δεν με χωρανε τα περσινα ! μαυρο μπικινακι μια χαρα ειναι!:D:D:D:D

ααααχχχχ πολυ χαιρομαι !!!

οσο για τα μυνηματα που λετε και γω τωρα προβληματιστικα που εχω σουρει τα εξαμαξεις !! θα τα λεμε να ξεσπαμε και μετα delete καλου κακου δεν ξερεις τι γινετε! ;)

Βασουλα μου τι ωραία! Θα δροσιστιτε!!

Μεγια το μαγιό!! Τι πήρες τελικά! Εγώ ξέχασα να σας πω δε βρήκα ολόσωμο που να μ'αρέσει.όλα ήταν της γιαγιάς!!!:wink:)

Πρέπει να παΩ να ξαναδώ κ βαριέμαιΙΙΙ!

Την επόμενη φορά που,θα κάνουμε παράπονα διαγραφή αμέσως!;-(

Φιλάκια στη μάγουλίτσα!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δεν ξέρω αν είστε μέλος σε αυτή τη σελίδα εγώ είμαι κ είναι πολύ ενδιαφέρουσα ! Ο γιατρός πολύ καλός κ ευγενικός! Απαντάει σε όλα τα ερωτήματα! Δείτε το δημοσίευσε σήμερα!

Ειλικρινά λυπάμαι παρά πολύ που στα δύο μου παιδάκια κ ειδικά στον Μιχαλάκη δεν είχα απαιτήσεις! Έχουμε τόσα δικαιώματα κ μας τα αναιρούν όλα! Την όμορφη εμπειρία της γέννας την έχουν κάνει μόνο για συμφέροντα δικά τους όσον αφορά τα Γαλατά κ την μηδενική ενημέρωση που υπάρχει για θηλασμό Λ όλα αυτά που είπε Π γιατρός! Διαβά

στε ΑΞΙΖΕΙ!

Αν πρώτα ο θεός με ευλογίσει με ένα τρίτο μωράκι θα έχω απαιτήσεις κ το μωράκι μουυυ θα είναι συνέχεια μαζί μου κ όχι σε έναν "κρύο" θάλαμο με πολες αναίσθητες μαιες!!!

http://m.facebook.com/groups/298212933529756#!/groups/298212933529756?view=permalink&id=460314727319575&ref=m_notif&notif_t=group_comment_reply&__user=1619132349

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ακόμα κοιμάται ο μικρούλης μου! Τώρα που μπορώ να κοιμηθώ δε νυστάζω! ΕΛΕΟΣ!!

Δείτε τι διάβασα μωλης τώρα! Σοκ!!! Πως θα καταφέρει να τα μεγαλώσει!:-( θέλει πολύ βοήθεια κ όλο κ καπιο μωράκι θα νιώθει παραμελημένο κ πως να προλάβει αυτή η μαμά να δώσει σε όλα χάδια τρυφερότητα ξέρω γω μου φαίνεται πολύ δύσκολο! Το πολύ ευχαριστο είναι ότι όλα είναι καλα κ γεννήθηκαν υγιέστατΑ!

http://www.gkourou.com/2012/07/11_13.html?m=1

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Σας έχω ζαλησει το ξέρω!:wink:

Διώξτε με! Φεύγω αυτό ήταν για σήμερα ..δεν έχει αλα ποστ!! Έχω υπερβεί τα όρια! Χαχαχαχα

Μόνη μιλάω,μόνη γελάω,μόνη παραπονιέμαι,ότι να ναι!

Αυτααα! Χάρηκα που τα είπαμε κ μου κρατήσατε συντροφιά!!

Φιλάκιαααα!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Βασουλα μου τι ωραία! Θα δροσιστιτε!!

Μεγια το μαγιό!! Τι πήρες τελικά! Εγώ ξέχασα να σας πω δε βρήκα ολόσωμο που να μ'αρέσει.όλα ήταν της γιαγιάς!!!:wink:)

Πρέπει να παΩ να ξαναδώ κ βαριέμαιΙΙΙ!

Την επόμενη φορά που,θα κάνουμε παράπονα διαγραφή αμέσως!;-(

Φιλάκια στη μάγουλίτσα!!

πηρα ενα μπικινι τελικα μαυρο απο μεσα ειναι ασπρο της erka!

τα ειχε μιση τιμη απο 79 το πηρα 39! βασικα κ για ποιο φτηνο εψαχνα αλλα δεν μου ταιριαζαν καθολου στο στηθος ξεχειλιζε απο παντου!χαχαχα βαλε και το μισο λιτρο γαλα που χει κ το καθενα που να το βολεψω! ωραιο ειναι αν κ δεν ειχα χρονο να ψαξω πεταχτηκα ετσι στο τσακ μπαμ κ,αλλα μου αρεσε!η πρωτη μου αγορα μετα τη γεναααααααα!!!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Ακόμα κοιμάται ο μικρούλης μου! Τώρα που μπορώ να κοιμηθώ δε νυστάζω! ΕΛΕΟΣ!!

Δείτε τι διάβασα μωλης τώρα! Σοκ!!! Πως θα καταφέρει να τα μεγαλώσει!:-( θέλει πολύ βοήθεια κ όλο κ καπιο μωράκι θα νιώθει παραμελημένο κ πως να προλάβει αυτή η μαμά να δώσει σε όλα χάδια τρυφερότητα ξέρω γω μου φαίνεται πολύ δύσκολο! Το πολύ ευχαριστο είναι ότι όλα είναι καλα κ γεννήθηκαν υγιέστατΑ!

http://www.gkourou.com/2012/07/11_13.html?m=1

μια απο τα ιδια λενιω.....η μικρη κοιματε ,ο αντρας μου τα ιδια πηγα και γω να ξαπλωσω αλλα δεν μου κολλαει υπνος! ασε τωρα που το σκεφτηκα δεν θυμαμε καθολου που εχω βαλει τα ειδη θαλασσης καμια πετσετα καμια τσαντα ,λεω να κανω καμια ανασκαφη στην ντουλαπα τωρα να τα ξετρηπωσω!

σοκ τα 11 μωρα!καλε μονη της τα πιασε:confused: φανταζομαι καμια εξωσωματικη θα κανε! κατσε να σου βαλω ενα βιντεακι που ειχα δει με οχταδυμα παρακαλω!

Ίσο για τα ποστ που,κάναμε εύχομαι να μην είμαστε γκαντεμες!:-( θα το παίξουμε Κινέζες!!! Δεν σε ξέρω δε με ξέρεις!!! Η αν εξαφανιστούμε ξαφνικά να ξέρετε κορίτσια Νας πιάσανε..χαχαχαχαχαχαχαχα

πολυ γελασααααα χαχαχα!!00020456.gifεγω δεν ξερω τιποτα!!!!

τσιν τσαν τσον!!!

καιγεται το δασος του σειχ σου γινεται χαμος εδω απο αεροπλανα που προσπαθουν να σβησουν τη φωτια...ελπιζω να προλαβουν εγκαιρα:(

κριμα ρε γ@@@ το!!! μακαρι να προλαβαν!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν προλαβα να σας διαβασω! απο το πρωι κανω δουλιτσες οποτε ευκαιρω με τον μικρο! σημερα του ξανα εδωσα χορτοσουπα. τα εκανα στον ατμο μονο πατατα και καροτο. και στο μπλεντερ εριξα και λιγο νερο. αλλα δεν ξερω ποσο νερουλη η πυχτη πρεπει να ειναι.. δεν ξετρελαθηκε κιολας αλλα εφαγε λιγες κουταλιτσες.. σιγα σιγα θα τη συνηθισει πιστευω..

λενακι και ο μικρουλης ετσι εκανε στην αρχη? πως ξεκινησατε?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βασουλα μου πολύ καλή η τιμή του μαγιό! Πολύ καλα! Κ γω μέχρι 40 ευρώ διαθέτω για,να πάρω! Θα πάω από βδομάδα που θα,ξεκινήσουν κ οι εκπτώσεις!

Τι όμορφα,μωράκια που ήταν αυτά στο βίντεο! Την ξέρω αυτή την είδηση.λένε ότι αυτή έχει γυρίσει ερωτική ταινία κ τώρα ετοιμάζεται να γυρίσει κιαλη!:-(

Εύχομαι να είναι καλή μανούλα! Κάπου είχα δει ένα αλο βίντεο με το πως περνάει την καθημερινότητα της κ τα μωράκια ήδη είχαν μεγαλώσει πιο πολύ .είχε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπεζάκι με πολα καθίσματακια γύρω γύρω κ έτσι τρώγανε μόνα τους! Πάντως φαντάσου εδώ με δύο εγώ κ υπάρχουν στιγμές που φρικάρεις φαντάσου με 8 η 11!! Ο θεός να τα έχει γερά κ δυνατά κ να έχουν μια καλή ζωή! Όλα τα παιδάκια του κόσμου το αξίζουν!

Αναστασακι μου έσκασε κ το δεύτερο!! Τι ωραία! Είχε γκρίνια??άντε με το καλό κ τα επόμενα!:wink:

Εμένα στην αρχή δεν έτρωγε καθόλου καλα την χορτοσουπα! Μπορεί κ μία κουταλιά την ημέρα! Σχεδόν ένα μήνα μας πηρε να την συνηθίσει κ να βρω τι του αρέσει! Κάνε δοκιμές να βρεις τι του αρέσει! Επίσης όταν ασχολιόταν με ένα παιχνίδι που του αρέσει πολύ βασικά η ετικέτα του αρέσει κ ξεχνιέται με αυτή κ μου ανοίγει το στοματάκι!!:wink: εδώ λίγες μέρες δε τρώει καλα την κρεατοσουπα!! Καλα τώρα με το πυρετό δε θέλει τίποτα! Σήμερα ειδικά! Τις πρώτες μέρες έτρωγε καλα!! Τα φρούτα τα φρέσκα σε κρέμα τα τρώει καλα??

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πολυ γελασααααα χαχαχα!!00020456.gifεγω δεν ξερω τιποτα!!!!

τσιν τσαν τσον!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα :wink:)

Κορίτσια έχω λιώσει! Ουφφφ!!

Πριν λίγο κοιμησΑ τον μικρό! Μου ανέβασε πάλι πυρετό όταν ξύπνησε το μεσημέρι μέχρι 39,2 πήγε.φυσικά στο 38,5 ήδη του είχα δώσει αντιπυρετικο! Μακάρι αύριο να είναι καλά!

:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Βασουλα μου πολύ καλή η τιμή του μαγιό! Πολύ καλα! Κ γω μέχρι 40 ευρώ διαθέτω για,να πάρω! Θα πάω από βδομάδα που θα,ξεκινήσουν κ οι εκπτώσεις!

Τι όμορφα,μωράκια που ήταν αυτά στο βίντεο! Την ξέρω αυτή την είδηση.λένε ότι αυτή έχει γυρίσει ερωτική ταινία κ τώρα ετοιμάζεται να γυρίσει κιαλη!:-(

Εύχομαι να είναι καλή μανούλα! Κάπου είχα δει ένα αλο βίντεο με το πως περνάει την καθημερινότητα της κ τα μωράκια ήδη είχαν μεγαλώσει πιο πολύ .είχε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπεζάκι με πολα καθίσματακια γύρω γύρω κ έτσι τρώγανε μόνα τους! Πάντως φαντάσου εδώ με δύο εγώ κ υπάρχουν στιγμές που φρικάρεις φαντάσου με 8 η 11!! Ο θεός να τα έχει γερά κ δυνατά κ να έχουν μια καλή ζωή! Όλα τα παιδάκια του κόσμου το αξίζουν!

Αναστασακι μου έσκασε κ το δεύτερο!! Τι ωραία! Είχε γκρίνια??άντε με το καλό κ τα επόμενα!:wink:

Εμένα στην αρχή δεν έτρωγε καθόλου καλα την χορτοσουπα! Μπορεί κ μία κουταλιά την ημέρα! Σχεδόν ένα μήνα μας πηρε να την συνηθίσει κ να βρω τι του αρέσει! Κάνε δοκιμές να βρεις τι του αρέσει! Επίσης όταν ασχολιόταν με ένα παιχνίδι που του αρέσει πολύ βασικά η ετικέτα του αρέσει κ ξεχνιέται με αυτή κ μου ανοίγει το στοματάκι!!:wink: εδώ λίγες μέρες δε τρώει καλα την κρεατοσουπα!! Καλα τώρα με το πυρετό δε θέλει τίποτα! Σήμερα ειδικά! Τις πρώτες μέρες έτρωγε καλα!! Τα φρούτα τα φρέσκα σε κρέμα τα τρώει καλα??

εγω λες κ αυριο να του δωσω το ιδιο κ μετα να προσθεσω κατι καινουργιο ε?

τα φρουτα τα τρωει καλα σχετικα!

αχ μωρε το αγγελουδακι σου ακομα εχει πυρετο ε? ουφφφφφφφ:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...