Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ελενακι ουτε και εσυ οδηγεις ε?

Όχι βασουλα δεν οδηγώ!:-(

Ότι να ναι είμαι κ να μπορούσα να έρθω δεν θα ερχόμουν αφού είναι κολιτικο κ θα κολλούσαν κιαλα μωράκια τι λέω κ γω! Ουφ! Πάω γκρίνιαζει! Πήρα την γυναίκα του γιατρού κ μου έδωσε τον αριθμό του γιατρού στη Σουηδία είναι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα τον γιατρό! Με καθυσηχασΕ! Τα εξάνθηματα λέει είναι από τον πυρετό! Περιμένουμε ακόμα μια μέρα λογικά λέει θα περάσει ! Με ξεανχωσε κορίτσια!

Μου λέεινα πίνει πολα υγρά κ αν δεν τρώει καλα δε πειράζει τα υγρά είναι σημαντικά! Ουφφ ! είναι πολύ ευγενικός κ με ηρεμεί πάντα ο παιδίατροΣ μας! 30 του μηνός επιστρέφει κ θα έρθει να μας δει! Αυτά σας ζαλισα κ σας! Τον κοιμηζω τώρα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Πήρα τον γιατρό! Με καθυσηχασΕ! Τα εξάνθηματα λέει είναι από τον πυρετό! Περιμένουμε ακόμα μια μέρα λογικά λέει θα περάσει ! Με ξεανχωσε κορίτσια!

Μου λέεινα πίνει πολα υγρά κ αν δεν τρώει καλα δε πειράζει τα υγρά είναι σημαντικά! Ουφφ ! είναι πολύ ευγενικός κ με ηρεμεί πάντα ο παιδίατροΣ μας! 30 του μηνός επιστρέφει κ θα έρθει να μας δει! Αυτά σας ζαλισα κ σας! Τον κοιμηζω τώρα!

αντε ωραια ελενακι ! μακαρι να ειναι η τελευταια μερα σημερα! γιατι με τη ζεστη και τον πυρετουλη το ζουζουνι σου φανταζομαι θα νιωθει καπως περιεργα.

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Όχι βασουλα δεν οδηγώ!:-(

Ότι να ναι είμαι κ να μπορούσα να έρθω δεν θα ερχόμουν αφού είναι κολιτικο κ θα κολλούσαν κιαλα μωράκια τι λέω κ γω! Ουφ! Πάω γκρίνιαζει! Πήρα την γυναίκα του γιατρού κ μου έδωσε τον αριθμό του γιατρού στη Σουηδία είναι!

δεν πειραζει λενιω! θα κανονισουμε καποια αλλη στιγμη ενα καφεδακο να γνωριστουμε:D

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?????

Πολυ ζεστη και σημερα...αφορητη μπορω να πω! Δεν κανω τιποτα και γινομαι μουσκεμα...φανταστειτε τα μωρακια μας τι περνανε...ουφφφφ...ειπαμε καλοκαιρι αλλα οχι κι ετσι!

Να σας πω και κατι να το ξερετε! Χθες ηθελα να σβησω αυτα που ειχα γραψει προχθες για τις φωτογραφιες και δεν μου εμφανιζε το edit για να τα σβησω...εστειλα μηνυμα στον διαχειριστη και μου απαντησε οτι οταν περναει το 24ωρο δεν μπορΟυμε να σβησουμε μονες μας καποια απαντηση μας και χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια για να μας την σβησουν...οποτε μαλλον θα μπω στην διαδικασια να το κανω αλλα οποια εχει κανει quote και φαινονται αυτα που εχω γραψει πρεπει να τα σβησει με τον ιδιο τροπο...αν μπορειτε προσπαθηστε το! Ρε τι παθαμε....τεσπα!

Παω να σας διαβασω.....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?????

Πολυ ζεστη και σημερα...αφορητη μπορω να πω! Δεν κανω τιποτα και γινομαι μουσκεμα...φανταστειτε τα μωρακια μας τι περνανε...ουφφφφ...ειπαμε καλοκαιρι αλλα οχι κι ετσι!

Να σας πω και κατι να το ξερετε! Χθες ηθελα να σβησω αυτα που ειχα γραψει προχθες για τις φωτογραφιες και δεν μου εμφανιζε το edit για να τα σβησω...εστειλα μηνυμα στον διαχειριστη και μου απαντησε οτι οταν περναει το 24ωρο δεν μπορΟυμε να σβησουμε μονες μας καποια απαντηση μας και χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια για να μας την σβησουν...οποτε μαλλον θα μπω στην διαδικασια να το κανω αλλα οποια εχει κανει quote και φαινονται αυτα που εχω γραψει πρεπει να τα σβησει με τον ιδιο τροπο...αν μπορειτε προσπαθηστε το! Ρε τι παθαμε....τεσπα!

Παω να σας διαβασω.....

καλημερα ματινακι !

ζεσταινεστε ε?μια απο τα ιδια! περιμενουμε να ξυπνησει η μικρη ελπιζω νωρις να παμε σουπερ γιατι αμα μας πιασει η ζεστη καηκαμε!

ματινακι εγω ειδα οτι σου εκανα ενα quote αλλα που πρεπει να στειλω μηνυμα δεν ξερω που να παω δεν εχω ιδεα! αμα θες γραψε αναλυτικα τα βηματα να το προσπαθησω και γω;)

καλημερα ματινακι !

ζεσταινεστε ε?μια απο τα ιδια! περιμενουμε να ξυπνησει η μικρη ελπιζω νωρις να παμε σουπερ γιατι αμα μας πιασει η ζεστη καηκαμε!

ματινακι εγω ειδα οτι σου εκανα ενα quote αλλα που πρεπει να στειλω μηνυμα δεν ξερω που να παω δεν εχω ιδεα! αμα θες γραψε αναλυτικα τα βηματα να το προσπαθησω και γω;)

Καλημερα Βασουλα μου! Εμπλεξα με δουλειες και με πεταξε εξω....

Η μαγουλιτσα μας καλα?

Αυτο το μηνυμα μου εστειλε ο διαχειριστης αν μπορεσεις να το κανεις καλως αλλιως δεν πειραζει! Εχω γινει λουτσα απο την ζεστη δεν αντεχωωωωωωωωωω...........

για αλλαγή δημοσιεύσεων σας μετά το πέρας του 24ώρου όπου σας δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας , παρακολουμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες :

Απο το email που είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας στο φόρουμ στείλτε στο administrator(at)parentscafe.gr το μήνυμαπου θέλετε να αλλάξετε και συμπεριλάβετε απαραιτήτως στον email σας τα εξής στοιχεία :

α) σύνδεσμος (url/link) κάθε συγκεκριμένης δημοσίευσης και ημερομηνία και ώρα δημοσιευσης (δείτε την εικόνα παρακάτω ).

Αυτός ο συνδεσμος τελειώνει απαραιτήτως σε p=

β) Το παλιό κείμενο, ολόκληρο

γ) Το νέο κείμενο, ολόκληρο, που θα αντικαταστήσει το παλιό και ακριβώς κάτω απο το κάθε νέο κείμενο τη φράση (μήνας / έτος)

" 8/2011 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους " (χωρίς τα εισαγωγικά)

Αυτο ειναι απαραίτητο ακόμα και για τις παραθέσεις quote που βρίσκονται σε επόμενες δημοσιεύσεις.

παράδειγμα σωστής παράκλησης για διόρθωση δημοσιεύσεων:

---------

Παράδειγμα

http://parents.org.gr/forum/viewtopi...r=asc&start=30

Παλιό κείμενο:*

Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 3:33 pm

αριθμός δημοσίευσης : #*

Θέμα δημοσίευσης: * (τίτλος του θέματος )

Εμένα μου το "κόλλησαν" ως nick ενός άλλου... nick που χρησιμοποιώ σε άλλους χώρους συζητήσεων**

Κι επειδή το πραγματικό μου όνομα έχει κάποια σχέση με το εν λόγω λουλούδι, είπα να το υιοθετήσω*

Νέο κείμενο:*

Το πραγματικό μου όνομα έχει κάποια σχέση με το εν λόγω λουλούδι και είπα να το υιοθετήσω*

8/2011 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους

-------------

Σημείωση : αντικαταστήσεις παλαιών κειμένων με τελίτσες ή φατσουλες (emotikon) δεν πραγματοποιούνται καθώς εμπίπτουν στην παράβαση κανόνα περί κατάχρησης επεξεργασίας , (όταν δηλαδή κάποιος μέλος δημοσιεύσει μία απάντηση και στην συνέχεια την επεξεργάζεται και την αντικαθιστά με τελίτσες ή φαταούλες χάνοντας έτσι την οποιαδήποτε ενημερωτική αξία αλλά και την ροή μίας δημόσιας συζήτησης ) αλλά και του κανόνα περι δημοσιεύσεων τύπου chat (σύντομα μικρά μηνύματα χωρίς καμία ενημερωτική αξία που κανονικά θέση έχουν σε ένα chat room και όχι σε ένα φόρουμ)

Επίσης εξαιτίας του ότι οι εθελοντές μας έχουν περιορισμένο χρόνο στην διάθεσή τους στην περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει κάποια αλλαγή

σε προηγούμενή σας δημοσίευση συγκέντρωστε όλες τις αλλαγές μαζί (απαραιτήτως) όπως στις οδηγίες που έχουμε πιο πάνω .(μην τις στέλνετε σε ξεχωριστά εμαιλ)

Πώς θα βρείτε τον συνδεσμο της συγκεκριμένης δημοσίευσης;

διαβάστε εδώ :

κάνοντας κλικ τον αριθμό της δημοσίευσης θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στον browser σας

αυτό είναι το url / link της δημοσίευσης

(παράδειγμα εδώ : http://parents.org.gr/forum/showpost...02&postcount=6 )

κάνοντας κλικ τον αριθμό της δημοσίευσης θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στον browser σας

αυτό είναι το url της δημοσίευσης που χρειαζόμαστε

(παράδειγμα : http://parents.org.gr/forum/showpost...02&postcount=6 ) μαζί με όλες τις άλλες πληροφορίες

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βασικα εγω βαριεμαι να κανω ολη αυτη την διαδικασια και εκτος αυτου δεν σβηνεται απλα αντικαθιστας αυτο που γραφεις με κατι αλλο...τωρα αν καποιος εχει καταλαβει για ποιο ατομο μιλαω και εχω τοση ατυχια να με γνωριζει τι να πω? Τοση γκαντεμια λετε να με κυνηγαει? Οποτε απλα τωρα ξερω οτι αν θελησω να σβησω κατι να το κανω μεσα στο 24ωρο...αφηστε το ετσι και οτι γινει....αν ω μη γεννητο τελικα γινει καμια παρεξηγηση ισως και να ειναι της μοιρας γραφτο να εξηγηθουμε για καποια πραγματα...τωρα θα μου πειτε γιατι να γινει μ αυτον τον τροπο?Γενικοτερα ομως χεστηκα αν εχω προβλημα με αλλους...αυτο που με νοιαζει ειναι να μην εχω θεμα με τον αντρα μου...ο οποιος ειναι σιγουρο οτι θα ενοχληθει παρα πολυ και οχι επειδη εχω προβλημα αλλα επειδη το συζηταω δημοσιως που μπορει καποιος να μας γνωριζει και ασχετα αν δεν λεμε ονοματα να συγκρινει καταστασεις και να καταλαβει για ποιους μιλαω...πολυ το ζαλισα ομως...ας ευχηθω οτι δεν θα συμβει τιποτα απ αυτα...

Διαφημίσεις

Πω πω ρε κοριτσια ξεχαστηκα τελειως!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για την νεα μου δουλεια! Ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους θα βοηθησω κι εγω ωστε να παρουμε μια ανασα οικονομικα και να μην αγχωνεται τοσο πολυ ο αντρας μου....ειναι και αντικειμενο που εχω ξαναδουλεψει και δεν θα δυσκολευτω! Ευελπιστω βεβαια να συνεχισω και περαν του τριμηνου πρωτα ο Θεος!

Παλι δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...θελει ο μπεμπης συνεχεια να ασχολουμαι μαζι του και κλαιει μολις χαθω απο το οπτικο του πεδιο! Πιστευω να τα καταφερω σε λιγο αν κοιμηθει!!!!!

Καλημέραααα !

Τι κάνετε?

Εμείς σήμερα,καλύτερα! Τα εξάνθηματα έγιναν πιο άχνα κ ο πυρετός δεν ανεβαίνει τόσο συχνά! Μια φορά για την ώρα .πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα είναι καλα το παιδάκι μου!, ευτυχώς πίνει πολα υγρά,θηλάζει συχνά απλά δεν θέλει την σούπα του! Ήρθαμε στη μαμά να αλλάξει περιβάλλον κ,αυτόΣ! Τώρα είναι κάτω κ κάνει κούνια! Τον κουνάω ,έχει κολισειι στο κάθισμα κ με κοιτάει μεστά μάτια κ έχει ένα χαμόγελο κολιμενο στο πρόσωπακι του! Τι γλυκούλης θέλω να τον φάωωωω!!

Ο μιχαλάκηΣ απολαμβάνει την πισίνα του!:wink:

Ματίνακι μου στο μυαλό μου ήσουν??? Αν σου πω ότι κ γω το σκεφτόμουν αυτό κ λέω φαντάσου να το διαβάσει κανένας γνωστός! Τα ίδια σκεφτόμασταν! Κ έλεγα να το σβήσω κ γω κ κοίτα,τώρα! Παλιότερα πάντως κ γω είχα σβήσει ένα μήνυμα που έγραφα το ονοματεπώνυμο μου κ νου το έσβησαν απλά δε θυμάμαι καλα καλα τι έκανα κ η αλήθεια είναι ότι με αυτή τη ζέστη βαριέσαι κ να ασχοληθείΣ!

Βασουλα μου Φιλάκια στη μάγουλίτσα!

Ματίνακι μου κ συ στον Ταρζάνικο!

Πάω.Φιλάκια

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέραααα !

Τι κάνετε?

Εμείς σήμερα,καλύτερα! Τα εξάνθηματα έγιναν πιο άχνα κ ο πυρετός δεν ανεβαίνει τόσο συχνά! Μια φορά για την ώρα .πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα είναι καλα το παιδάκι μου!, ευτυχώς πίνει πολα υγρά,θηλάζει συχνά απλά δεν θέλει την σούπα του! Ήρθαμε στη μαμά να αλλάξει περιβάλλον κ,αυτόΣ! Τώρα είναι κάτω κ κάνει κούνια! Τον κουνάω ,έχει κολισειι στο κάθισμα κ με κοιτάει μεστά μάτια κ έχει ένα χαμόγελο κολιμενο στο πρόσωπακι του! Τι γλυκούλης θέλω να τον φάωωωω!!

Ο μιχαλάκηΣ απολαμβάνει την πισίνα του!:wink:

Ματίνακι μου στο μυαλό μου ήσουν??? Αν σου πω ότι κ γω το σκεφτόμουν αυτό κ λέω φαντάσου να το διαβάσει κανένας γνωστός! Τα ίδια σκεφτόμασταν! Κ έλεγα να το σβήσω κ γω κ κοίτα,τώρα! Παλιότερα πάντως κ γω είχα σβήσει ένα μήνυμα που έγραφα το ονοματεπώνυμο μου κ νου το έσβησαν απλά δε θυμάμαι καλα καλα τι έκανα κ η αλήθεια είναι ότι με αυτή τη ζέστη βαριέσαι κ να ασχοληθείΣ!

Βασουλα μου Φιλάκια στη μάγουλίτσα!

Ματίνακι μου κ συ στον Ταρζάνικο!

Πάω.Φιλάκια

Καλημερα Λενιω μου! Αχ ειναι καλυτερα ο Αλεξακος μας? Μπραβο το καμαρι μας! Ρε Λενιω μου μερικες φορες οταν λειπει ο παιδιατρος τυχαινουν ολα...αμαν πια αυτος ο νομος του Μερφι! Αηδια κατανταει μερικες φορες....

Η αληθεια ειναι Λενιω μου οτι βαριεμαι να μπω στην διαδικασια να σβησω τα μηνυματα που εχω γραψει...αν τυχει και τα διαβασει κανενας γνωστος και την πατησω τι να πω? Η τελεια γκαντεμια θα ειναι!

Δωσε φιλακια πολλα στον Αλεξακο που ειναι λιγο αρρωστουλης και στον Μιχαλακη πολλες αγκαλιτσες!!!!

κοριτσια ετοιμαζομαστε για μπανακι το απογευμα!εδω κοντα θα παμε καπου μπαξε -περαια τωρα δεν ξερω αμα ειναι καθαρα θα βουτηξω κι ολας!το μωρο παντως δεν θελω να το βαλω ακομα την αλλη βδομαδα καλυτερα χαλκιδικη που θα παμε που ειναι πολυ καθαρα θα της βουτηξω λιγο τα ποδαρακια και βλεπουμε! μολις πηρα και μαγιο απο ενα μαγαζακι εδω διπλα ,γιατι μολις το κανονισαμε και δεν με χωρανε τα περσινα ! μαυρο μπικινακι μια χαρα ειναι!:D:D:D:D

ααααχχχχ πολυ χαιρομαι !!!

οσο για τα μυνηματα που λετε και γω τωρα προβληματιστικα που εχω σουρει τα εξαμαξεις !! θα τα λεμε να ξεσπαμε και μετα delete καλου κακου δεν ξερεις τι γινετε! ;)

Καλημερα Λενιω μου! Αχ ειναι καλυτερα ο Αλεξακος μας? Μπραβο το καμαρι μας! Ρε Λενιω μου μερικες φορες οταν λειπει ο παιδιατρος τυχαινουν ολα...αμαν πια αυτος ο νομος του Μερφι! Αηδια κατανταει μερικες φορες....

Η αληθεια ειναι Λενιω μου οτι βαριεμαι να μπω στην διαδικασια να σβησω τα μηνυματα που εχω γραψει...αν τυχει και τα διαβασει κανενας γνωστος και την πατησω τι να πω? Η τελεια γκαντεμια θα ειναι!

Δωσε φιλακια πολλα στον Αλεξακο που ειναι λιγο αρρωστουλης και στον Μιχαλακη πολλες αγκαλιτσες!!!!

Άστα να πάνε ματίνακι μου!, 30 του μηνός γυρνάει κ θα έρθει να μας δει!

Πάντα έτσι γίνεται ,ουφ! Ευτυχώς είναι,καλύτερα σήμερα το παιδάκι μου απλά δεν έχει πολύ όρεξη για φαγητό! Σήμερα ούτε την φρουτοκρεμα έφαγε αλα είμαι ήρεμη γιατί τον θηλάζω κ χορταίνει .πάλι καλα.κ πίνει κ πολύ,νερό.είχα έναν φόβο μην μου αφυδατωθει κ τρέχουμε σε νοσοκομείΑ! Τώρα κοιμάται το γιαυρακι μου κ γω θα φάω βραστό γλυκό καλαμπόκι! Μιαμ μιαμ!:wink:

Ίσο για τα ποστ που,κάναμε εύχομαι να μην είμαστε γκαντεμες!:-( θα το παίξουμε Κινέζες!!! Δεν σε ξέρω δε με ξέρεις!!! Η αν εξαφανιστούμε ξαφνικά να ξέρετε κορίτσια Νας πιάσανε..χαχαχαχαχαχαχαχα

Πολύ ζέστη! Ποιός πεθημησε λίγο κρύο ????? Εγώωωωωω:-)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...