Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασακι μου έκλαψε το γιαυρακι! Αχ μωρέ! Πολύ καλα τα κιλακια σας!

Κ μένα αυτό με συγκίνησε πολύ!:wink:

Ο μικρός πάλι ανέβασε πυρετό! Του έδωσα ντεπον κ τώρα τον κάνουμε χλιαρό μπάνιο νε τη μαμά! Αχ τώρα βρήκε να λείπει κ ο γιατρός!

Καλα μου είπανε τα κορίτσια από τις απανταχού ότι θα βγάλει κ κόκκινα σπινθουρακια.ακριβώς αυτό γίνεται.τη παλιόίωση είναι αυτή.ουφ!:-(

τωρα ειδα οτι εγραψες!!! ουφ παλιο ιωση! δεν εχεις μιλησει καθολου με τον γιατρο σας?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου βασουλα! εμενα ξυπνησε ο μικρος!

εγω προσπαθω να την κοιμησω δεν κοιμηθηκε καθολου το μεσημερι!! τωρα την εβαλα στο καροτσι να την κουνησω λιγο μπας και ξεκουραστει λιγακι !

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

κοριτσια την δευτερα στις 7.30 το απογευμα εχουν συναντηση οι ελληνιδες μαμαδες στον παιδοτοπο διπλα απο το cosmos! τι λετε να πηγαιναμε και εμεις και να συναντιομασταν να πιναμε και ενα καφεδακι??:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω προσπαθω να την κοιμησω δεν κοιμηθηκε καθολου το μεσημερι!! τωρα την εβαλα στο καροτσι να την κουνησω λιγο μπας και ξεκουραστει λιγακι !

εμενα κοιμηθηκε ευτυχως ενα τριωρο!! πιο μετα θα κατεβουμε και μια βολτα!;) αναψε κλιματισμο μηπως κοιμηθει πιο ευκολα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια την δευτερα στις 7.30 το απογευμα εχουν συναντηση οι ελληνιδες μαμαδες στον παιδοτοπο διπλα απο το cosmos! τι λετε να πηγαιναμε και εμεις και να συναντιομασταν να πιναμε και ενα καφεδακι??:P

αναστασακι εγω θα παωωωωωωωω!!!!! θα χαρω να ερθετε να γνωριστουμε απο κοντα!!!!!

εμενα κοιμηθηκε ευτυχως ενα τριωρο!! πιο μετα θα κατεβουμε και μια βολτα!;) αναψε κλιματισμο μηπως κοιμηθει πιο ευκολα

ναι τωρα το αναψα και εγω τη σκεπασα κ με ενα σεντονακι! αντε να δουμε;)

τωρα ειδα οτι εγραψες!!! ουφ παλιο ιωση! δεν εχεις μιλησει καθολου με τον γιατρο σας?
ελενακι ακομα πυρετουλι εχει ο μικρουλης...περαστικουλια!

αναστασακι ..ου ου εδω εδω...000203D1.gif

Βασουλα νου ευχαριστώ!

πριν λίγο ανέβασε κ έφτασε 38,7 τώρα ξεκίνησε να πέφτει!:-(

Αναστασακι μου όχι δε μηλισα κ αρχίζω κ αγχώνομαι η αλήθεια είναι!Ίσως να πάρω σε αλο γιατρό!

Το έψαξα κ στο ίντερνετ .να τι λέει κ ο παπαβεντσης!

http://pediatros-thes.gr/for-parents/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1%CE%B9%CF%86%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1/

Λεει φροντίδα στο σπίτι ενυδάτωση κ θηλασμός!

Θα στείλω μήνυμα στη Κατερίνα είχε δημοσιεύσει στο φβ ότι είχε 40 πυρετό η μικρή της κ σίγουρα είχε το ίδιο! Επίσης διάβασα ότι κολαει σε βρέφη μέσω τους μεγάλους που έχουν την νόσο χωρίς συμπτώματα!

Είναι να σκάσω τώρα.ήμουν ήρεμη αλα τώρα με το,ζόρι θα περιμένω μέχρι αύριο που γράφει ότι την τρίτη μέρα υποχωρούν τα συμπτώματα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αναστασακι εγω θα παωωωωωωωω!!!!! θα χαρω να ερθετε να γνωριστουμε απο κοντα!!!!!

βασουλα μονη θα πας?? εννοω θα οδηγησεις?

ναι τωρα το αναψα και εγω τη σκεπασα κ με ενα σεντονακι! αντε να δουμε;)

ε θα κοιμηθει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βασουλα νου ευχαριστώ!

πριν λίγο ανέβασε κ έφτασε 38,7 τώρα ξεκίνησε να πέφτει!:-(

Αναστασακι μου όχι δε μηλισα κ αρχίζω κ αγχώνομαι η αλήθεια είναι!Ίσως να πάρω σε αλο γιατρό!

Το έψαξα κ στο ίντερνετ .να τι λέει κ ο παπαβεντσης!

http://pediatros-thes.gr/for-parents/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1%CE%B9%CF%86%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1/

Λεει φροντίδα στο σπίτι ενυδάτωση κ θηλασμός!

Θα στείλω μήνυμα στη Κατερίνα είχε δημοσιεύσει στο φβ ότι είχε 40 πυρετό η μικρή της κ σίγουρα είχε το ίδιο! Επίσης διάβασα ότι κολαει σε βρέφη μέσω τους μεγάλους που έχουν την νόσο χωρίς συμπτώματα!

Είναι να σκάσω τώρα.ήμουν ήρεμη αλα τώρα με το,ζόρι θα περιμένω μέχρι αύριο που γράφει ότι την τρίτη μέρα υποχωρούν τα συμπτώματα!

παρε ενα τηλ στο γιατρο σου και ας ειναι στο εξωτερικο τι πειραζει? μια ερωτηση θα κανεις και θα εισαι πιο ησυχη!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

οχι δεν οδηγω μετα το καλοκαιρι θα δωσω για διπλωμα,ξεκινησα δηλαδη αλλα εμεινα εγκυος κ δεν εκανα τα μαθηματα!

με τον αντρα μου θα ερθουμε ...καποιον μπαμπα θα βρει εκει να πιει το καφεδακι του;)

οχι δεν οδηγω μετα το καλοκαιρι θα δωσω για διπλωμα,ξεκινησα δηλαδη αλλα εμεινα εγκυος κ δεν εκανα τα μαθηματα!

με τον αντρα μου θα ερθουμε ...καποιον μπαμπα θα βρει εκει να πιει το καφεδακι του;)

και εγω αν τον πεισω θα ερθω!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ κοριτσια ποσο θα ηθελα να πηγαιανα κ γω!δεν ξερω πως θα ειναι ο μικρος(πιστευω καλα) κ ο αντρας μου δουλεει εκεινες τις ωρες!

παρα πολυ θα ηθελα να βρισκομασταν να εβλεπα κ ατα ζουζουνακια σας!να γνωριζομασταν κ απο κοντα!το θελω παρα πολυ!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ κοριτσια ποσο θα ηθελα να πηγαιανα κ γω!δεν ξερω πως θα ειναι ο μικρος(πιστευω καλα) κ ο αντρας μου δουλεει εκεινες τις ωρες!

παρα πολυ θα ηθελα να βρισκομασταν να εβλεπα κ ατα ζουζουνακια σας!να γνωριζομασταν κ απο κοντα!το θελω παρα πολυ!:D

ελενακι ουτε και εσυ οδηγεις ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...