Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέραααα γιωτακι ! Τι κάνεισ'? Ευχαριστούμε!:wink:

Δεν την ήξερα αυτή τη παιδική αρρώστεΑ! Πως γίνεται σας επιδημία ,όλα μαζί την παίρνανε τα μωράκια! Ελπίζω να μην κολισεΙ κ ο μιχαλάκηΣ αν κ λένε μέχρι τα δύο κολάνΕ? Ο μιχαλάκηΣ θα γίνει 4 στης 5 Αυγούστου! Πωπω μεγάλωσε το παιδάκι μου! Τον αλο μήνα έχουμε γενέθλια!

Η μπεμπουλα σου τι κάνει? Περπατάει με βοήθεια Ε! Κ γω τον κρατάω κ περπατάει ο σκατουλης! Έχει πολύ πλάκα έτσι όπως πατάνε τα μικρά φουσκωτά πατουσακια του!

Τελευταία μας κάνει κ αυτό..του βγάζεις τη γλώσσα κ την βγάζει κ αυτές

! Κανείς παλαμάκια κάνει κ αυτός! Τι πλάκα που έχουν! Να της δώσεις πολα φιλάκια!:wink:

λενακι η ανηψια μου που ειναι 8 χρ το εφερε απο το σχολειο κ κολλησε την μικρη που ειναι 2,5! λενε οτι κολλαει μεχρι τα 2 αλλα μαλλον καμια επιδημια θα ηταν. δεν εχουν πολυ πλακα τα μωρα που προσπαθουν να περπατησουν? την γλωσσα την βγαζει κ κανει τρρρρρρρρρρρ κ κανει φουσκες με τα σαλια της! μακαρι να μην κολλησει κ ο μεγαλος σου! πηγε 4ων!!!!

ιωαννακι καλημερα! εμεις ξυπνησαμε κατα τις 5 σηκωθηκε ο αντρας μου της εδωσε νερο κ της αναψε το αιρκοντισιον, ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8,30. μην συζητας για σιδερο εχω 3 πλυντηρια! ωραια στην θαλασσα? του αρεσε ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου όμορφα τι κάνετε??Τα μπεμπακια σας τι κανουνε??

Εγω όπως πάντα χαμένη..έχω τρελές ετοιμασίες για γάμο και βάφτιση μαζί στις 25 Αυγούστου τότε που κάναμε και τον πολιτικό..Τι τρέξιμο κορίτσια αν ήξερα οτι δεν θα είχα χρόνο για τίποτα θα το σκεφτόμουνα για γάμο..Και βοήθεια απο πουθενά..Όλα οι τρεις μας τα κάνουμε όπου πάω κουβαλάω και το νινί χαχα...

Το νινί μου δόξα το Θεό τώρα είναι μια χαρούλα μέσα στα χαμόγελα και μπουμπούκος..Σήμερα πήγαμε και για εμβόλια ευτυχώς δεν κλαίει το γιαβρί μου πολύ μάλλον έχει συνηθήσει τις βελόνες χαχα..Είμαστε 8300 και βαράινουμε ασταμάτητα..Λίγο με το φαί έχω ένα θέμα πότε να του δίνω και τί αλλα που θα πάει θα μπούμε σε ένα ρυθμό με τις κρέμες και τις σούπες..

Εσείς κοριτσάκια μου τι κάνετε???Όσα κοριτσάκι βαφτίσατε να σας ζήσουνε να είναι άντα γερά και καλότυχα τι άλλο να ευχηθώ Θεέ μου υγεία και ευτυχία πάνω απο όλα..

Καμία εγκυμοσύνη έχουμε??Εχει μπει καμια στην διαδικασία η το σκέφτεστε?? Εγώ θέλω τρελα αλλα φοβάμαι μηπως ακομα είναι νωρίς και δεν καταφέρω να είμαι σωστή για τον μικρό οπότε δεν το προσπαθώ αν και βλέπω όλο εγκυούλες και νοσταλγώ τις στιγμές που ΄χαιδευα την κοιλίτσα μου..Σας έπριξα πάλι ελπίζω να είστε όλες καλα με τα νινάκια σας σας φιλώ γλυκα γλυκά...Α αν μπορέσω σας δείχνω και μια φώτο του μωρού ειναι σχετικά απο τις καινούριες...

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Z

Γλυκο μου Μαρακι καλημερα! Τωρα ειδα οτι εγραψες γιατι απο χθες δεν σας εχω καλοδιαβασει.....

Με το καλο ο γαμος και η βαφτιση σας! Εμεις βαφτιζομαστε την αλλη κυριακη και ανυπομονουμε να κανουμε την μεγαλη και αγια βουτια!

Μια χαρα ειναι ο τζουτζουκος σου και πολυ καλος στα κιλα του! Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!

Οσο για την εγκυμοσυνη και γω το σκεφτομαι και νοσταλγω την κοιλιτσα μου αλλα ειναι λιγο νωρις ακομα...θα ειναι δυσκολο χωρις βοηθεια με παιδι και εγκυμοσυνη μαζι!!! Η Ρια μας ειναι εγκυος παλι....εγινε το πρωτο βημα και αν το ποδαρικο της Ριας ειναι σαν της Ποπης βλεπω να αρχισουμε μια μια να ανακοινωνουμε τις εγκυμοσυνες μας!χιχιχιχι....

Χαρηκα παρα πολυ που μπηκες και που εισαστε καλα...! Να μπαινεις να τα λεμε! Μεγαλη αγκαλιτσα και πολλα φιλια στον τζουτζουκο σου!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Μπηκα να σας πω τα νεα μου!

Την δευτερα στις 5 το απογευμα πιανω δουλεια....ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!

Τετραωρο μεν αλλα στην παρουσα φαση ειναι μια χαρα τα λεφτα...τελικα η κοπελα μου ζητησε 145 ευρω τον μηνα! Μπορει να βγαινει και λιγοτερο καποιες φορες γιατι μπορει να την χρειαστω μονο 2 φορες την εβδομαδα και οχι 3 αφου θα ερχεται και η πεθερα μου και η μαμα μου οποτε μπορει...Και 250 ευρω να μενουν μια χαρα ειναι απο το τιποτα! Η εφορια δοξα το Θεο θα ερθει 550 ευρω εκει που περιμεναμε 1500...τουλαχιστον πηραμε μια ανασα!

Εσεις τι κανετε???Παλι δεν προλαβα να σας καλοδιαβασω...

Εμεις πηγαμε για το εμβολιακι μας χθες και ολα καλα...εκλαψε πολυ δυνατα για 3 δευτερολεπτα και μετα γελαγε κι απο πανω....εμεινε πολυ ευχαριστημενη η γιατρος που πηρε βαρος 530 γρ. γιατι εφοσον εχει ενα μηνα που μπουσουλαει σηκωνεται και γενικα δεν καθεται στα αυγα του, περιμενε η γιατρος οτι θα ειχε χασει αν οχι να ειχε μεινει σταθερος στο βαρος του!

Αυτα τα δικα μας νεα....

Λενιω μου πηγες τελικα τον Αλεξακο σε γιατρο? Τι εχει το παιδι και σηκωνει πυρετο? Φοβαμαι και με εκεινα τα κωλοκουνουπα που μας εχουν τρομαξει για ελλονοσια...εχω χεστει πανω μου! Περαστικουλια μωρε στο αντρακι μας!

Στις υπολοιπες θα αναφερθω αργοτερα οταν ξαναμπω...παω να μαγειρεψω φιλακια πολλα σε ολες!!!!

Τετραωρο μεν αλλα στην παρουσα φαση ειναι μια χαρα τα λεφτα...τελικα η κοπελα μου ζητησε 145 ευρω τον μηνα! Μπορει να βγαινει και λιγοτερο καποιες φορες γιατι μπορει να την χρειαστω μονο 2 φορες την εβδομαδα και οχι 3 αφου θα ερχεται και η πεθερα μου και η μαμα μου οποτε μπορει...Και 250 ευρω να μενουν μια χαρα ειναι απο το τιποτα! Η εφορια δοξα το Θεο θα ερθει 550 ευρω εκει που περιμεναμε 1500...τουλαχιστον πηραμε μια ανασα!

Εμεις πηγαμε για το εμβολιακι μας χθες και ολα καλα...εκλαψε πολυ δυνατα για 3 δευτερολεπτα και μετα γελαγε κι απο πανω....εμεινε πολυ ευχαριστημενη η γιατρος που πηρε βαρος 530 γρ. γιατι εφοσον εχει ενα μηνα που μπουσουλαει σηκωνεται και γενικα δεν καθεται στα αυγα του, περιμενε η γιατρος οτι θα ειχε χασει αν οχι να ειχε μεινει σταθερος στο βαρος του!

Αυτα τα δικα μας νεα....

Λενιω μου πηγες τελικα τον Αλεξακο σε γιατρο? Τι εχει το παιδι και σηκωνει πυρετο? Φοβαμαι και με εκεινα τα κωλοκουνουπα που μας εχουν τρομαξει για ελλονοσια...εχω χεστει πανω μου! Περαστικουλια μωρε στο αντρακι μας!

Στις υπολοιπες θα αναφερθω αργοτερα οταν ξαναμπω...παω να μαγειρεψω φιλακια πολλα σε ολες!!!!

Κοριτσάκι μου με το καλό η νέα σου δουλίτσα! Αντε να πάρεις μία ανασούλα κι εσύ! Μια χαρά είναι και δόξα το Θεό να λέμε που σε αυτούς τους καιρούς έχουμε και δουλειά! Πήγατε για εμβόλιο εχθες; Δεν έκλαψε πολύ ε; Αχ μωρέ το αντράκι μας! Μπουσουλάει κιόλας; Θα τρελλαθώωωωωωω!!!! Αλλά θα μου πεις εμένα ο Λευτεράκης είναι μέσα στον 5ο ο δικός σου σε λίγο θα περπατήσει! Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χάρηκα για σένα και τη δουλίτσα σου πάντως!

Αυτα τα δικα μας νεα....

Αχ τελεια νεα !μπραβο ματινακι ! καλη αρχη στη νεα σου δουλιτσα ολα να πανε καλα ευχομαι ;););)

μπραβο και στο γεναιο αντρακι σου που γελαγε κι ολας! μισο κιλο καλε πηρατε! φτου φτου !!:P

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Αυτα τα δικα μας νεα....

Με το καλό γιαβρίτσα μου! Χαίρομαι πολύ με τη χαρά σου που ξεκινάς νέα δουλίτσα!! :P Πώς τη βρίκες βρε θηρίο αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε;;; Μπράβοο! Αλήθεια τι δουλειά θα κάνεις; Τα λεφτά που μένουν μια χαρά από το τίποτα και η κοπέλα δε θα σας παίρνει πολλά, μια χαρά. Άντε καλή αρχή εύχομαι!

Τέλεια που πήρε το αγοράκι σου 530 γρ. από εκεί που θα μπορούσε να μην έχει πάρει καθόλου! Να μου τον φιλήσεις!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι κάνετε; Εγώ σηκώθηκα από τις 6.15 που ξύπνησε ο Λευτεράκης! Ζεσταινότανε ο καημένος αφού έφαγε και ξανακοιμήθηκε στο πάρκο που είχε δροσιά! Έκανα και τις δουλίτσες μου και μου έμεινε σίδερο:evil::evil::evil::evil: και φαγάκι να φτιάξω! Μάλλον ρεβύθια θα φτιάξω σήμερα! Δεν τρελλαίνομαι αλλά και τι να κάνω; Πρέπει να φυλάγομαι από κάποια φαγητά για μερικές μέρες ακόμη! Εχθές πήγαμε στη θάλασσα και έβαλα και τον Λευτεράκη μέσα! Ααααχχχχ μια χαρά που έκανε και κάτι γελάκια! Για ρούφηγμα ήτανε! Βέβαια 5 λεπτά τον άφησα αλλά καλά ήτανε! Η αλήθεια είναι πως είχα πολλές μέρες να δροσιστώ! Σε λίγο θα κλείσω να ανοίξω κλιματιστικό γιατί δεν παλεύεται πάλι σήμερα η δουλειά!

Τελικά τον βούτηξες, Ιωαννάκι; Σου έδωσε ο γιατρός το ΟΚ; Ειναι λίγο μικρούλης γι αυτο ρωτάω... :rolleyes: Εγώ σήμερα έκανα γεμιστά. Είχα καιρό και είπα να τα φτιάξω. Όχι πολλά βέβαια, για 2 μέρες είναι να φάμε. Πού να κάθομαι να γεμίζω με τις ώρες αν ήταν περισσότερα... Πού χρόνος! :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια μου σήμερα ζυγίσαμε τη μπουμπου μας κι ευτυχως πηρε αυτη τη βδομάδα 230 γρ. :D Πολύ καλά και με δεδομένο το συγκαμα που γκρινιαζε και δε θηλαζε καλα και ολα αυτα τα ζορια με το θηλασμο, ειναι τελεια! Ευτυχως γιατι την προηγουμενη βδομαδα ειχε παρει μονο 120. Οπότε συνεχίζουμε έτσι και περιμένουμε την επόμενη μέτρηση... Α! Είμαστε 5300 γρ. :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αυτα τα δικα μας νεα....

Στις υπολοιπες θα αναφερθω αργοτερα οταν ξαναμπω...παω να μαγειρεψω φιλακια πολλα σε ολες!!!![/

SIZE]

Ματίνακι μου το καλό η καινούρια δουλειά! Μπράβο πολύ χάρηκα! Δόξα το θεό να ανακούφιστειτε λιγάκι! Ο αντρουλησ σου πρέπει να είναι πολύ περήφανός για σένα!:wink:

Μπράβο κ στον μπεμπακο που πήρε μισό κιλό! Όλα τέλεια!!:-)

Εγώ δε τον πήγα στο γιατρό ματίνακι μου.λείπει ο παιδίατροΣ μας! Μόνο πυρετό έχει κ λίγα κόκκινα εξάνθηματα! Ξέρω κ από τον μεγάλο μου ότι τα αφήνουν συνήθως τρεις μέρες να κάνει τον κύκλο του ο πυρετός κ μετά αν δεν κατεβαίνει τον βλέπει! Είναι καλα πάντως κ τρώει κ πίνει! Τον προσέχω φυσικά παρά πολύ ναμηνμου αφυδάτωθει! Αυτό θα είναι η τρίτη μέρα! Πιστεύω να το περάσει! Σε λίγες μέρες γυρνάει κ ο γιατρός μας κ θα έρθει να τον δει!

Να μου φιλήσεις τον ταρζανικο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κορίτσια μου σήμερα ζυγίσαμε τη μπουμπου μας κι ευτυχως πηρε αυτη τη βδομάδα 230 γρ. :D Πολύ καλά και με δεδομένο το συγκαμα που γκρινιαζε και δε θηλαζε καλα και ολα αυτα τα ζορια με το θηλασμο, ειναι τελεια! Ευτυχως γιατι την προηγουμενη βδομαδα ειχε παρει μονο 120. Οπότε συνεχίζουμε έτσι και περιμένουμε την επόμενη μέτρηση... Α! Είμαστε 5300 γρ. :P

Ελενακι μου όλα καλα με το πεταλούδακι !! Δόξα το θεώ!!:-) είδες μια χαρά τα παίρνει τα κιλακια της! Ο θηλασμός σας πάει υπέροχα! Πολα Φιλάκια!_-)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!!!!! σημερα ειχα εμβόλιο! εκλαψε πολύ το γιαβρι μου παλι!! με το που αρχισε να τον εξεταζει παλι!!! μεγαλωσαμε καλα!! ειμαστε 9 κιλά και 74 πόντους!!!:P:p εχει που κοιμαται απο τις 2 παρα.. φαγαμε και τωρα μπηκα να σας διαβασω αν προλάβω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μου!!!!!!!! πολύ συγκηνηθηκα μ'αυτο!!

" Άχρηστη ΔΕΝ είσαι και αυτό το αποδεικνύεις συνέχεια κι αν δεν με πιστεύεις εμένα κοίτα αυτά τα αθώα ματάκια που σε κοιτάνε με λατρεία, δηλώνοντάς σου ότι είσαι ο κόσμος τους όλος."

πως ειναι ο μικρουλης?? και εγω πρωτη φορα ακουω γι'αυτην τη νιωση!!! ουφ!!!

ματινακι μου με το καλο να ξεκινησεις τη δουλιτσα! μπραβο! πολύ ευχαριστο!!!!!!:P:p:p κανατε και εμβολιακι ε?? και τα κιλακια σας μια χαρα!!! δεν εκλαψε και πολυ το αντρακι σου!! φτου φτου!!

ρανιακι σου κανει μουτρακια η μικρη??? καλα φανταζομαι το υφος της και γελαω! οπως σε κατι φωτο που ειδα! ολα τα λεφτα ειναι!!!!

πεταλουδιτσα μου ειδες που αγχωνεσαι?? μια χαρα τα πατε!! και πολυ καλα μαλιστα! μπραβο!!!!!!!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μου!!!!!!!! πολύ συγκηνηθηκα μ'αυτο!!

" Άχρηστη ΔΕΝ είσαι και αυτό το αποδεικνύεις συνέχεια κι αν δεν με πιστεύεις εμένα κοίτα αυτά τα αθώα ματάκια που σε κοιτάνε με λατρεία, δηλώνοντάς σου ότι είσαι ο κόσμος τους όλος."

πως ειναι ο μικρουλης?? και εγω πρωτη φορα ακουω γι'αυτην τη νιωση!!! ουφ!!!

ματινακι μου με το καλο να ξεκινησεις τη δουλιτσα! μπραβο! πολύ ευχαριστο!!!!!!:P:p:p κανατε και εμβολιακι ε?? και τα κιλακια σας μια χαρα!!! δεν εκλαψε και πολυ το αντρακι σου!! φτου φτου!!

ρανιακι σου κανει μουτρακια η μικρη??? καλα φανταζομαι το υφος της και γελαω! οπως σε κατι φωτο που ειδα! ολα τα λεφτα ειναι!!!!

πεταλουδιτσα μου ειδες που αγχωνεσαι?? μια χαρα τα πατε!! και πολυ καλα μαλιστα! μπραβο!!!!!!!!:D:D:D

Αναστασακι μου έκλαψε το γιαυρακι! Αχ μωρέ! Πολύ καλα τα κιλακια σας!

Κ μένα αυτό με συγκίνησε πολύ!:wink:

Ο μικρός πάλι ανέβασε πυρετό! Του έδωσα ντεπον κ τώρα τον κάνουμε χλιαρό μπάνιο νε τη μαμά! Αχ τώρα βρήκε να λείπει κ ο γιατρός!

Καλα μου είπανε τα κορίτσια από τις απανταχού ότι θα βγάλει κ κόκκινα σπινθουρακια.ακριβώς αυτό γίνεται.τη παλιόίωση είναι αυτή.ουφ!:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...