Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ καλο! Ξερω απο το δικο μου που ηταν μικροτερο απο το κανονικο και παλινδρομησε. Ειναι τελειο το 15,5!!!Καρδουλα ακουσατε?

ναι πεταλουδίτσα μου ακούσαμε!! η γιατρός μου είπε πως χτυπάει με διπλάσιο ρυθμό από την δικιά μου!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Kαλημερα στα ομορφα κοριτσια της παρεας!!!!!!!!!!!! Τι κανετε τσουπρες???

Εγω μολις εφαγα τα δημητριακα μου....συνεχεια ομως πειναω και χθες ειδα στην ζυγαρια οτι πηρα αλλο ενα κιλακι σχεδον απο την τελευταια φορα που πηγα στον γιατρο! Μαλλον απο δω και περα θα αρχισω να παιρνω επιτελους γιατι ειχα ανησυχησει!!!!

Εβλεπα και ονειρο σημερα οτι ταχα ειχα γεννησει και ημουν στο σπιτι του κουνιαδου μου και ηθελα να κανω μπανιο τον μπεμπη αλλα δεν εβρισκα παιδικο αφρολουτρο! Μετα πεταχτηκα να παρω και εκει συναντησα μια ξαδερφη μου η οποια μαλλον γενναει αυτον τον μηνα αλλα στο ονειρο ειχε γεννησει! Τεσπα καποια στιγμη δεν θυμαμαι ποιον αλλα ρωτησα καποιον ποσα κιλα γεννηθηκε ο μπεμπης μου και μου ειπαν 5 κιλα! Ενιωσα μια ανακουφιση γιατι πιστευα οτι θα γεννηθει πολυ μικρο!Αλλα αντ'αλλων!

Εσεις κοριτσακια μου πως ειστε????

Διαφημίσεις

Εγω μολις εφαγα τα δημητριακα μου....συνεχεια ομως πειναω και χθες ειδα στην ζυγαρια οτι πηρα αλλο ενα κιλακι σχεδον απο την τελευταια φορα που πηγα στον γιατρο! Μαλλον απο δω και περα θα αρχισω να παιρνω επιτελους γιατι ειχα ανησυχησει!!!!

Εβλεπα και ονειρο σημερα οτι ταχα ειχα γεννησει και ημουν στο σπιτι του κουνιαδου μου και ηθελα να κανω μπανιο τον μπεμπη αλλα δεν εβρισκα παιδικο αφρολουτρο! Μετα πεταχτηκα να παρω και εκει συναντησα μια ξαδερφη μου η οποια μαλλον γενναει αυτον τον μηνα αλλα στο ονειρο ειχε γεννησει! Τεσπα καποια στιγμη δεν θυμαμαι ποιον αλλα ρωτησα καποιον ποσα κιλα γεννηθηκε ο μπεμπης μου και μου ειπαν 5 κιλα! Ενιωσα μια ανακουφιση γιατι πιστευα οτι θα γεννηθει πολυ μικρο!Αλλα αντ'αλλων!

καλημέρα ματινάκι μου!!!! άσε από όνειρα άλλο τίποτα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα ματινάκι μου!!!! άσε από όνειρα άλλο τίποτα!!!

Καλημερα αναστασακι μου γλυκο! Τι τελειο συναισθημα οταν ακους την καρδουλα του σπορου ε???? Τι θαυμα ειναι αυτο ρε φιλεναδα? Ασχηματιστος ανθρωπος ακομα αλλα η καρδια χτυπαει κανονικα....λιωνω!!!

Ολα τελεια λοιπον αναστασακι μου ,μπραβο ματια μου!

Οταν εσυ θα κανεις την αυχενικη μαλλον εγω θα κανω την β'επιπεδου ή θα την εχω κανει ηδη...δεν ξερω ακομα ημερομηνια αλλα καπου εκει το υπολογιζω!

Καλημερα αναστασακι μου γλυκο! Τι τελειο συναισθημα οταν ακους την καρδουλα του σπορου ε???? Τι θαυμα ειναι αυτο ρε φιλεναδα? Ασχηματιστος ανθρωπος ακομα αλλα η καρδια χτυπαει κανονικα....λιωνω!!!

Ολα τελεια λοιπον αναστασακι μου ,μπραβο ματια μου!

Οταν εσυ θα κανεις την αυχενικη μαλλον εγω θα κανω την β'επιπεδου ή θα την εχω κανει ηδη...δεν ξερω ακομα ημερομηνια αλλα καπου εκει το υπολογιζω!

θαύμα δεν λες τίποτα!!!!!!!!!!! μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες τις γυναίκες του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλά πολύ άγχος ρε ματινάκι !!! προσπαθώ όμως να τα βλάπω θετικά τα πράγματα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα ματινακι!

και εγω βλεπω διαφορα τετοια, οτι εχω γεννησει και θηλαζω κτλ....

μια χαρα ειμαστε! εσεις?

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εχω ενα θεμα.....δε ξερω τι να κανω με το θεμα μαιευτηριου....ο γιατρος μου ειναι στο ''μητερα'' και ειμαι πολυ ευχαριστημενη,αλλα τα λεφτα ειναι παρα πολλα εκει και θα ηθελα να παω σε δημοσιο...ειδικα τωρα που εχουν γινει σχεδον lux....τι λετε κι εσεις?:shock:

Ρανιακι μου καλημερα καμαρι μου! Να σου πω την αληθεια και γω ενδιαφερομουν να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι κακα τα ψεμματα τα ιδωτικα δεν εχουν να σου προσφερουν τιποτε παραπανω απο την "χλιδη" και να σου τα παρουν χοντρα εννοειται! Η συνυφαδα μου μαζι με τον γιατρο της στο ιασω πληρωσε 4500 ευρω σε τρικλινο! Απλα επειδη εγω εμπιστευομαι δυσκολα γιατρους επειδη την εχω πατησει στο παρελθον, βρηκα τον γιατρο μου πριν 2 χρονια και δεν θελω να τον αλλαξω! Ασε που εχουμε ιδιωτικη κλινικη εδω στην Κορινθο μια χαρα και απο τιμη μας ειπε ο γιατρος ολα κομπλε 3600 αν ειναι καισαρικη και 3100 αν ειναι φυσιολογικη η γεννα! Μακαρι να ξεγεννουσε ο γιατρος μου σε δημοσιο...θα τον ακολουθουσα εννοειται!

να πω και μια καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου ε?

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ! ! !

παρασκευη σημερα, ελπιζω να περασει γρηγορα η μερα στην δουλεια!!!!!!σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((:tongue:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα ποπακι μου με το γλυκο σου νεραιδακι! Που εισαι εσυ κοριτσαρα?Εχει πεσει πολυ δουλεια ε????? Υπομονη κοριτσακι...θα ερθει η μερα που θα παρεις την αδειουλα σου...!!!!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

αυριο παμε να δουμε την μπουμπουδενια μας! επιτελους θα δω και την φατσουλα της, την τελευταια φορα καταφεραμε να δουμε μονο τα χειλακια της με τον τρισδιαστατο! ηταν σαν ζωγραφια.... και λεω του αντρα μου " κραγιον στα 25 θα βαλει η κορη σου!!!!

Καλημερα γιωτουλα μου! Τι τελεια αυριο το μεγαλο ραντεβου ε????Αντε με το καλο να δειτε την μπουμπουδενια σας!!!! Να μπεις να μας πεις τα νεα ε?

για να δουμε αν θα δει τιποτα κ ο γιατρος .πιστευω ολο κ κατι θα καταλαβει απο το ενδομητριο!θα πεηρμενουμε νεα σου!;)

εγω μια φουσκα οπως το ειπες ,,η κοιλια μου εχει μεγαλωσει αρκετ ακ δυσκολευομαι σε πολ απραγματα οπως να σκυβω να παιρνω πραγμαατ απο κατω |!τα βραδυα καπιες μερες κοιμαμαι καλα αλες παλι οχι!ο γιοκας μου με τις μερες του κ αυτος..ειναι μερες που ειναι πολυ γκρινιαρης αλα τα καταφερνουμε για την ωρα!;);)

Καλημερα λενιω μου! Φουσκωσες πολυ ε??? Υπομονη καμαρι μου...και γω που ακομα δεν μπορω να πω οτι με ταλαιπωρει η κοιλια, μια δυσκολια την εχω....φιλακια πολλα νομιζω οτι δεν σε προλαβα!!!!!

Καλημερα yotou μου! Εχεις κ εσυ δικιο,οπως και η Ελενιτσα....Ειναι σιγουρα πολυ νωρις.Δεν ξερω τι παθαινω με τα τεστ.ΟΛο λεω πως θα κανω μονο αν εχω καθυστερηση και καμια βδομαδα πριν την πεςριοδο κατι με πιανει και παω και κανω!!Και την προηγουμενη την παλινδρομη ετσι την ειχα μαθει,γρηγορα,αλλα αδικα η χαρα!:shock: Καλα,εσυ περιμενες 8 μερες καθυστερησης????Μπραβοοο!!!Πώς αντεξες?????Εγω με τιποτα τοσο.....2 αντε 3 μερα ΑΝ κρατηθω ως τοτε!χιχι

Καλημερα ελενιτσα!!!! Αχ ποσο σε καταλαβαινω να ΄ξερες! Εγω επι 8 μηνες περιπου εκανα συνεχεια τεστ εγκυμοσυνης αλλα εμενα μου εβγαιναν παντα αρνητικα! Πολυ αγωνια και λαχταρα και δεν μπορουσα να κρατηθω...ακομα και χωρις καθυστερηση εκανα τεστ!

Παντως και εγω αυτην την φορα που ηταν θετικο αν δεν μου ελεγε ο γιατρος να παρω τεστ δεν θα επαιρνα στις 4 μερες καθυστερηση που το πηρα! Ισως να εκανα μετα απο κανα 2 μερες ακομα χοριακη! Το ειχα παρει πολυ χαλαρα γιατι την ειχα πατησει πολλες φορες.....σου λεω να κανεις υπομονη και να περιμενεις να δεις αν θα εχεις καθυστερηση...μετα βουρ για χοριακη!

Ρανιακι μου καλημερα καμαρι μου! Να σου πω την αληθεια και γω ενδιαφερομουν να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι κακα τα ψεμματα τα ιδωτικα δεν εχουν να σου προσφερουν τιποτε παραπανω απο την "χλιδη" και να σου τα παρουν χοντρα εννοειται! Η συνυφαδα μου μαζι με τον γιατρο της στο ιασω πληρωσε 4500 ευρω σε τρικλινο! Απλα επειδη εγω εμπιστευομαι δυσκολα γιατρους επειδη την εχω πατησει στο παρελθον, βρηκα τον γιατρο μου πριν 2 χρονια και δεν θελω να τον αλλαξω! Ασε που εχουμε ιδιωτικη κλινικη εδω στην Κορινθο μια χαρα και απο τιμη μας ειπε ο γιατρος ολα κομπλε 3600 αν ειναι καισαρικη και 3100 αν ειναι φυσιολογικη η γεννα! Μακαρι να ξεγεννουσε ο γιατρος μου σε δημοσιο...θα τον ακολουθουσα εννοειται!

Καλημερα ποπακι μου με το γλυκο σου νεραιδακι! Που εισαι εσυ κοριτσαρα?Εχει πεσει πολυ δουλεια ε????? Υπομονη κοριτσακι...θα ερθει η μερα που θα παρεις την αδειουλα σου...!!!!!!!

Καλημερα γιωτουλα μου! Τι τελεια αυριο το μεγαλο ραντεβου ε????Αντε με το καλο να δειτε την μπουμπουδενια σας!!!! Να μπεις να μας πεις τα νεα ε?

Καλημερα λενιω μου! Φουσκωσες πολυ ε??? Υπομονη καμαρι μου...και γω που ακομα δεν μπορω να πω οτι με ταλαιπωρει η κοιλια, μια δυσκολια την εχω....φιλακια πολλα νομιζω οτι δεν σε προλαβα!!!!!

Καλημερα ελενιτσα!!!! Αχ ποσο σε καταλαβαινω να ΄ξερες! Εγω επι 8 μηνες περιπου εκανα συνεχεια τεστ εγκυμοσυνης αλλα εμενα μου εβγαιναν παντα αρνητικα! Πολυ αγωνια και λαχταρα και δεν μπορουσα να κρατηθω...ακομα και χωρις καθυστερηση εκανα τεστ!

Παντως και εγω αυτην την φορα που ηταν θετικο αν δεν μου ελεγε ο γιατρος να παρω τεστ δεν θα επαιρνα στις 4 μερες καθυστερηση που το πηρα! Ισως να εκανα μετα απο κανα 2 μερες ακομα χοριακη! Το ειχα παρει πολυ χαλαρα γιατι την ειχα πατησει πολλες φορες.....σου λεω να κανεις υπομονη και να περιμενεις να δεις αν θα εχεις καθυστερηση...μετα βουρ για χοριακη!

εννοειτε θα σας πω τα νεα!:-P:-P:-P:-P:-P

και εγω τον γιατρο μου και στο φεγγαρι θα τον ακολουθουσα!!!!!

καλημερα ματινακι!

και εγω βλεπω διαφορα τετοια, οτι εχω γεννησει και θηλαζω κτλ....

μια χαρα ειμαστε! εσεις?

Σου ειπα καλημερα πιο πανω το ειδες χρυσο μου???Καθυστερησα πολυ γιατι σας εγραφα ομαδικως!!!!!!!!Εμεις καλα ειμαστε και μετραμε τις μερες για να ξαναπαμε στον γιατρο!!!!!

Να σου πω κατι????? Πριν μεινω εγκυος κανα 2μηνο ειχα δει οτι κρατουσα στα χερια μου ενα κοριτσακι και ειχε γαντζωθει τοσο δυνατα πανω μου που δεν εφευγε με τιποτα οποιος και να προσπαθουσε να την παρει! Μετα στο καπακι ειδα οτι θηλαζα και μολις διαβασα την εξηγηση σε ονειροκριτη εγραφε οτι αν παντρεμενη δει οτι θηλαζει θα μαθει συντομα για την εγκυμοσυνη της! Βεβαια ποτε δεν εδινα βαση στα ονειρα αν και καποια με αγχωναν γιατι ξυπνουσα με ασχημη διαθεση, οταν εμεινα εγκυος τα θυμηθηκα και ειπα οτι ηταν μαλλον προφητικα! Τεσπα...δεν ξερω κατα ποσο ομως θα πρεπει να τα πιστευουμε!!!!!!!

Σου ειπα καλημερα πιο πανω το ειδες χρυσο μου???Καθυστερησα πολυ γιατι σας εγραφα ομαδικως!!!!!!!!Εμεις καλα ειμαστε και μετραμε τις μερες για να ξαναπαμε στον γιατρο!!!!!

Να σου πω κατι????? Πριν μεινω εγκυος κανα 2μηνο ειχα δει οτι κρατουσα στα χερια μου ενα κοριτσακι και ειχε γαντζωθει τοσο δυνατα πανω μου που δεν εφευγε με τιποτα οποιος και να προσπαθουσε να την παρει! Μετα στο καπακι ειδα οτι θηλαζα και μολις διαβασα την εξηγηση σε ονειροκριτη εγραφε οτι αν παντρεμενη δει οτι θηλαζει θα μαθει συντομα για την εγκυμοσυνη της! Βεβαια ποτε δεν εδινα βαση στα ονειρα αν και καποια με αγχωναν γιατι ξυπνουσα με ασχημη διαθεση, οταν εμεινα εγκυος τα θυμηθηκα και ειπα οτι ηταν μαλλον προφητικα! Τεσπα...δεν ξερω κατα ποσο ομως θα πρεπει να τα πιστευουμε!!!!!!!

δεν μου τα βγαζει ολα τα μηνυματα παντα, δεν ξερω γιατι.

και εγω βλεπω κατα περιοδους ονειρα που βγαινουν οπως ειδα πως θα γνωριζα τον αντρα μου, την προταση γαμου και οτι θα κανω κοριτσακι!

ετσι ακριβως που τα ειδα εγιναν!!

δεν μου τα βγαζει ολα τα μηνυματα παντα, δεν ξερω γιατι.

και εγω βλεπω κατα περιοδους ονειρα που βγαινουν οπως ειδα πως θα γνωριζα τον αντρα μου, την προταση γαμου και οτι θα κανω κοριτσακι!

ετσι ακριβως που τα ειδα εγιναν!!

Σωπα ρε γιωτακι????? Καλε εσυ εχεις το χαρισμα!!!!!!!!! Εγω που ειδα οτι κρατουσα κοριτσακι και μου ειπε ο γιατρος οτι εχω αγορι? Ασχετο....μαλλον σε μενα δεν πιανουν ολα τα ονειρα...χιχιχιχχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...