Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ηρθα παλι αλλα για λιγο και στα μουλωχτα γιατι ειναι ο αντρας μου εδω και δεν θελω να περασει και να δει τι γραφω...

Καταρχην να σας πω οτι κατα τις 12 το μεσημερι ελαβα τηλεφωνημα απο δουλεια που ειχα κανει αιτηση...πηγα μιλησα με τον διευθυντη και μου ειπε οτι να σκεφτω τα ωραρια και αν ειμαι οκ να τον παρω σημερα τηλεφωνο να του το πω για να ξεκινησω αυριο! Πηρα τηλ. την αδερφη της συνυφαδας μου και μιλησαμε λιγο για το οικονομικο για να μας κραταει τον μπεμπη 3 φορες την εβδομαδα για 4 ωρες και δεν ηθελε να μου πει με τιποτα για οικονομικο θεμα...οτι θελουμε εμεις και οτι μπορουμε να της δινουμε λεει μιας και ειναι μονο για 4 ωρες και μονο 3 φορες την εβδομαδα που θα ειμαι πρωινη...τα απογευματα δεν θα την χρειαζομαι οταν θα ειμαι απογευματινη γιατι θα κραταει ο αντρας μου τον μπεμπη...της ειπα οτι μεχρι τις 7 το απογευμα να εχει σκεφτει και να μου απαντησει ποσα θελει για να ξερω και γω τι θα απαντησω στον ανθρωπο γιατι αν δεν με συμφερει να μην παω καθολου για δουλεια...αυτη ντρεπεται να πει ιας και ειμαστε "οικογενεια" υποτιθεται οποτε θεωρω οτι δεν θα ζητησει πολλα μιας και ξερει οτι και γω 400 ευρω θα παιρνω...και 200 να μας μενουν μια χαρα ειναι απο το τιποτα....μετα με πηρε η συνυφαδα τηλεφωνο για να μου πει οτι η αδερφη της την πηρε και της το ειπε και οτι καλυτερα να αποφασισουμε εμεις ποσα μπορουμε να της δινουμε γιατι ντρεπεται και δεν ξερει τι να ζητησει...ε αφου τα ειπαμε ωραια και καλα οπως παντα μια χαρα, της εθεσα και το θεμα με τις φωτο...οταν λοιπον την ρωτησα αν μεσα στις φωτο που διαλεξε για ολους εχει και για μας καμια, επικρατησε σιγη για 3-4 δευτερολεπτα σαν να το σκεφτηκε και ειπε: ναι εχω απλα δεν σας εχω δωσει...ντοινγκ!!!! Ε και γιατι δεν μου το λες αμεσως και κρατας σιγη πρωτα? Τεσπα...θα μας δωσει απ αυτες που εχουν βγαλει γι αυτους και θα τις ξαναβγαλει ετσι θεωρω..και ετσι φανηκε δηλαδη....παντως το καλο ειναι οτι συζητουσαμε για αλλο θεμα και της το ειπα λογω του οτι με πηρε αυτη τηλεφωνο....καλυτερα ετσι παντως γιατι δεν φανηκε ως προθεση τηλεφωνου επι τουτου....αυτα!

Παω να ξαπλωσω λιγακι και μετα να ταϊσω τον μπεμπη για να παμε και στην παιδιατρο για το εμβολιακι μας! Θα σας διαβασω οταν μπορεσω για να αππαντησω κιολας!

Λενιω μου περαστικουλια στο αντρακι μας το ομορφο....!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.deity.gr/marina-fragkeskidou/366-mpam-kai-katw?fb_ref=.T_51VhTn4fI.like&fb_source=home_oneline

Τι ωραίο άρθρο!!

Στο προτελευταίο κείμενο συγκινήθηκα!:-(

Αναστασακι μου Ξ ιωάννακι για μας είναι αυτό!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ευχομαι να το περασει γρηγορα! και εμεις με κλιματιστικο ειμαστε ολη μερα! το εχω στους 29 βαθμους και φυσαει στην 1η σκαλα... ισα ισα να δροσιζει!!! καλα ειναι πιστευω!:rolleyes: το αντρακι μου καλα ειναι εδω μπροστα μου παιζει μεσα στο παρκο!:D

Ματίνακι κ αναστασακι μου σας ευχαριστώ πολύ!

Ανεβάζει μέχρι 37,9 κ μετά πέφτει μόνο του!

Πάντως εκτός από Κάπιες στιγμές ποτ γκρίνιαζει γιατί δρ νιώθει καλα το γιαυρακι μου τις υπόλοιπες είναι πολύ ευδιάθετος!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κου κου κου κου...............

ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???????

Ρανιουκο μουυυ! Αν σου πω ότι σε σκέφτομουνα σήμερα! Τι κάνεις ? Πως είσαι? Το μπιζουδακι καλα?:-)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα μιλαμε εχω σκασει στα γελια με σας....αχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχχ......

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ με τις πεθερουκλες και τις συνηφαδες......

ΜΑΤΙΝΑΡΑ εισαι ολα τα λεφτα με τις περιγραφες σου.....

ΛΕΝΙΩ μου το ιδιο!!!!!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε.....ζεσταινομαστε πολυ!!!!και τρωμε οοοοοοοολοοοοοο μας το φαι!!!!

ρε κοριτσια απ'οταν αρχισα δουλεια και οταν γυριζω σπιτι με κοιταει σαν αλιεν το παιδακι μου.....τη πρωτη μερα μου γυριζε τη μουρη...εχω ριξει πολυ κλαμα!!!!φφφφφφφφφφ....ελπιζω να στρωσει...μηπως σας το εχω ξαναγραψει?δε θυμαμαι....

αναστασακι μου καλοριζικο το δοντακι σας......αντε και στα επομενα...εμεις ακομα φαφουτες ειμαστε!!!!

ιωαννακι τι εγινε με την αλλεργεια?δε θυμαμαι τι διαβασα......ο μπεμπακος?εμεις απ'οταν αρχισαμε τις κρεμες μας την σταματησε...της βραζω μονο το νερο για το γαλα...μακιααααααα

γιωτακιιιιιιιιι..κου κου κου......το ρανακι μου τι κανει?περπατησε κανονικα ή ακομα?

ξεχασα καμια?

αχχχ σορυυυυυυυ......μαγειρευω κιολαςςςςςςςςς

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

http://natofao.blogspot.gr/2011/05/blog-post_02.html#more

Πολύ ενδιαφέρον !! Κ γω στον μιχαλάκη ξεκίνησα με φρέσκο συγκεκριμένα της ΜΕΒΓΑΛ που κατά την γνώμη μου είναι υο καλύτερο κ δεν έχει ακουστεί τίποτα κακό απ'όσο ξέρω δηλαδή! Κ στον μικρούλης αν αποφασίσω να κόψω τον θηλασμό μετά τον χρόνο ΜΕΒΓΑΛ θα του δίνω! Επίσης αυτό που λέει ότι μετά τα δύο δεν δίνουμε πλήρες κ γω πολες φορές του δίνω νε 1,5% λιπαρά που παίρνω κ για μας! Πάντως όσο μεγαλώνουν τα παιδιά το αποφεύγουν το γάλα.ο μιχαλάκηΣ εδώ κ καιρό δε το θέλει μόνο στα δημητριακά κ στο φρέσκο γιαουρτάκι που του φτιάχνω εγώ! Ετσι σκέτο δεν το πίνει ΝΣ τίποτα!"-(

Ρανιουκο μου η μικρούλα σου κάνει μούτρα!:wink: θα συνηθίσει η ζουζουνα που θα πάει κ όταν ξεκινήσει να περπατάει να δεις πως θα σε περιμένει στη πόρτα! Θυμάμαι τον Μιχαλάκη πως με περίμενε κ πως έλαμπαν τα ματάκια του όταν με έβλεπα! Δεν θα το ξεχάσω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα φιλεναδιτσες μου! Κοιμάστε ακόμα?:wink:

Εγώ ξύπνια από ΥΗΣ 6! Χθες ήταν πολύ δροσερά! Φυσούσε πολύ καλα κ δεν ζεσταίνομασταν!

Ο Αλεξάκης μου πάλι κου ανέβασε πυρετό! Χθες 38,5 του έδωσα πονσταν κ κοιμήθηκε καλα.ξύπνησε και φορά έφαγε κ μετά στης 6 που τον ακούμπησα έκαιγε.είχε ανεβάσει 38,1 του έδωσα μετά από λίγο ντεπον θηλασε ειπεί κ πολυυυυυ νερό το γιαυρακι μου κ τώρα ξανακοιμηθηκε! Μπήκα στις απανταχού κ ρώτησα κ εκεί κ κου απάντησαν μανούλες που πέρασαν τα ίδια! Λέγεται ξαφνικό εξάνθημα κ κρατάει 3 μέρες με υψηλό πυρετό κ τέλος κάτι κόκκινα σπινθουρακια τα οποία ήδη έχει το μωράκι μου κ νόμιζα ότι ήταν τσίμπημΑ από κουνούπι! Τα είχε κ στη θάλασσα εκεί τα είδα πρώτη φορά αλα λέω θα τον τσίμπησε κουνούπι! Έλα όμως που ήταν η αρχή της ίωσησ! Ουφφ! Άντε να περάσει! Κατά τα αλα είναι πολύ καλός γελάει παίζει τρώει! Μόνο στον υψηλό πυρετό γίνεται αδυναμία κ γκρίνιαζει το γιαυρακι μου!

Αυτά! Τι να πω ! Αρχίζω κ πιστεύω όλα αυτά που λένε περί ψεκασμού! Πως γίνεται στα ξαφνικά να έρχεται μια τέτοια ίωση κ να κολαει από το πουθενά! Κ να πω ότι συνάντησε κάνα αλο παιδάκι κ να κολισε! τέλος πάντων περαστικό να είναι !

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσια!

λιγο καλυτερα απο ζεστη σημερα!

εχτες η μπουμπου δεν πολυεφαγε λογω ζεστης κ ειχα το αιρκοντισιον απο τις 1 και μετα συνεχεια. το απογευμα πηγαμε στην συνηφαδα επανω κ επαιξε με τα διδυμα!

λενακι πως ειναι το μικρο?

ρανακι μου τι κανετε? θα συνηθισει το μπιζουδακι κ θα σου κανει χαρες οταν γυρνας. εμενα ετσι κανω, αλλα φευγω για δουλεια απο 3ων μηνων! δεν περπαταει μονη της ακομα, με βοηθεια, μπουσουλαει κ σκαρφαλωνει!

ματινα μακαρι να τα βρειτε κ να ξεκινησεις δουλεια. τι δουλεια εινια? δεν θυμαμαι! μια χαρα τα ειπες στην συνηφαδα, ουτε που φανηκε οτι το ειχες σκεφτει!

αναστασακι μου πολλα δωρακια ε? να τα αλλαξεις για να εχεις κ του χρονου, κριμα να μην τα βαλει ολα!

μαρακι με το καλο ο γαμος! η ρια ειναι εγκυος στο 2ο!

πεταλουδιτσα μην φοβασαι δεν βαρυστομαχιαζουν, δωστεις οσο θελει!

Καλημέραααα φιλεναδιτσες μου! Κοιμάστε ακόμα?:wink:

Εγώ ξύπνια από ΥΗΣ 6! Χθες ήταν πολύ δροσερά! Φυσούσε πολύ καλα κ δεν ζεσταίνομασταν!

Ο Αλεξάκης μου πάλι κου ανέβασε πυρετό! Χθες 38,5 του έδωσα πονσταν κ κοιμήθηκε καλα.ξύπνησε και φορά έφαγε κ μετά στης 6 που τον ακούμπησα έκαιγε.είχε ανεβάσει 38,1 του έδωσα μετά από λίγο ντεπον θηλασε ειπεί κ πολυυυυυ νερό το γιαυρακι μου κ τώρα ξανακοιμηθηκε! Μπήκα στις απανταχού κ ρώτησα κ εκεί κ κου απάντησαν μανούλες που πέρασαν τα ίδια! Λέγεται ξαφνικό εξάνθημα κ κρατάει 3 μέρες με υψηλό πυρετό κ τέλος κάτι κόκκινα σπινθουρακια τα οποία ήδη έχει το μωράκι μου κ νόμιζα ότι ήταν τσίμπημΑ από κουνούπι! Τα είχε κ στη θάλασσα εκεί τα είδα πρώτη φορά αλα λέω θα τον τσίμπησε κουνούπι! Έλα όμως που ήταν η αρχή της ίωσησ! Ουφφ! Άντε να περάσει! Κατά τα αλα είναι πολύ καλός γελάει παίζει τρώει! Μόνο στον υψηλό πυρετό γίνεται αδυναμία κ γκρίνιαζει το γιαυρακι μου!

Αυτά! Τι να πω ! Αρχίζω κ πιστεύω όλα αυτά που λένε περί ψεκασμού! Πως γίνεται στα ξαφνικά να έρχεται μια τέτοια ίωση κ να κολαει από το πουθενά! Κ να πω ότι συνάντησε κάνα αλο παιδάκι κ να κολισε! τέλος πάντων περαστικό να είναι !

λενακι καλημερα! εφνιδιο εξανθημα λεγεται, ειναι παιδικη αρρωστια κ κραταει 3-4 μερες, μολις βγαλει τα σπιθουρακια θα του περασει. το περασαν τα παιδια της αδελφης μου πριν 1 μηνα. δεν εινια τιποτα σοβαρο, αλλα προσεχε μην κολλησει κ ο μιχαλακης. απο εσενα δεν κολλαει, απο μεγαλο σε μικρο δηλαδη ουτε απο μικρο σε μεγαλο, μονο απο παιδι σε παιδι! περαστικουλια!!!

λενακι καλημερα! εφνιδιο εξανθημα λεγεται, ειναι παιδικη αρρωστια κ κραταει 3-4 μερες, μολις βγαλει τα σπιθουρακια θα του περασει. το περασαν τα παιδια της αδελφης μου πριν 1 μηνα. δεν εινια τιποτα σοβαρο, αλλα προσεχε μην κολλησει κ ο μιχαλακης. απο εσενα δεν κολλαει, απο μεγαλο σε μικρο δηλαδη ουτε απο μικρο σε μεγαλο, μονο απο παιδι σε παιδι! περαστικουλια!!!

Καλημέραααα γιωτακι ! Τι κάνεισ'? Ευχαριστούμε!:wink:

Δεν την ήξερα αυτή τη παιδική αρρώστεΑ! Πως γίνεται σας επιδημία ,όλα μαζί την παίρνανε τα μωράκια! Ελπίζω να μην κολισεΙ κ ο μιχαλάκηΣ αν κ λένε μέχρι τα δύο κολάνΕ? Ο μιχαλάκηΣ θα γίνει 4 στης 5 Αυγούστου! Πωπω μεγάλωσε το παιδάκι μου! Τον αλο μήνα έχουμε γενέθλια!

Η μπεμπουλα σου τι κάνει? Περπατάει με βοήθεια Ε! Κ γω τον κρατάω κ περπατάει ο σκατουλης! Έχει πολύ πλάκα έτσι όπως πατάνε τα μικρά φουσκωτά πατουσακια του!

Τελευταία μας κάνει κ αυτό..του βγάζεις τη γλώσσα κ την βγάζει κ αυτές

! Κανείς παλαμάκια κάνει κ αυτός! Τι πλάκα που έχουν! Να της δώσεις πολα φιλάκια!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι κάνετε; Εγώ σηκώθηκα από τις 6.15 που ξύπνησε ο Λευτεράκης! Ζεσταινότανε ο καημένος αφού έφαγε και ξανακοιμήθηκε στο πάρκο που είχε δροσιά! Έκανα και τις δουλίτσες μου και μου έμεινε σίδερο:evil::evil::evil::evil: και φαγάκι να φτιάξω! Μάλλον ρεβύθια θα φτιάξω σήμερα! Δεν τρελλαίνομαι αλλά και τι να κάνω; Πρέπει να φυλάγομαι από κάποια φαγητά για μερικές μέρες ακόμη! Εχθές πήγαμε στη θάλασσα και έβαλα και τον Λευτεράκη μέσα! Ααααχχχχ μια χαρά που έκανε και κάτι γελάκια! Για ρούφηγμα ήτανε! Βέβαια 5 λεπτά τον άφησα αλλά καλά ήτανε! Η αλήθεια είναι πως είχα πολλές μέρες να δροσιστώ! Σε λίγο θα κλείσω να ανοίξω κλιματιστικό γιατί δεν παλεύεται πάλι σήμερα η δουλειά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...