Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι για το σπερμα τπτ γιατί μου είπε πως έχει πολύ καλά νούμερα γιατί ακόμα κ με λίγο αυξημένο κατακερματισμό δε πειράζει γιατί γίνεται μικρογονιμοποίηση. Για τη ποιότητα θεωρεί πως ευθύνεται η χαμηλή ΑΜΗ που πάει συνδυαστικά πολλές φορές με αδύναμες ωοθήκες. Μου δίνει 12-15% για αυτό το λόγο βάσει βιβλιογραφίας. Μπορεί να είναι πιο σιγουρος για το ποσοστό μόνο εφόσον κάνουμε μια προσπάθεια να δει πως πάει. Θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη γενικά κ δεν υπήρχε λόγος να παίρνω femara. Αφού και 2 που δίνω πάλι υπερισχύει το ένα. Είπαμε πως πρέπει να βάλω ένα όριο σε αυτή τη προσπάθεια γενικά κ γενικά είναι υπέρ να τα βάζουμε φρέσκα ενώ ο Μπαγι*** που πήγα προχθές έλεγε μόνο καταψυγμένα. Έχω μπερδευτεί. 

Κοίτα , επειδή μαζεύεις με φρέσκο κύκλο ίσως θέλει να το παίξει τέρμα φυσικά . Οσο γίνετε δηλαδή. Να ξέρεις ότι πολλοί πάνε με κατεψυγμένα γιατί ο κύκλος είναι ποιο ελεγχόμενος. Εγώ με κατεψυγμένα έμεινα και άλλες τόσες κοπέλες και θα προσπαθήσω πάλι με κατεψυγμένα. Βέβαια εγώ έκανα με διέγερση που φορτώθηκα πολλά φάρμακα οπότε δεν λειτούργησε σε εμένα σωστά ο φρέσκος κύκλος. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτός θα σου βάζει ένα ένα; 
      Έχει δίκιο επίσης που λέει να σε δει πρώτα πως ανταποκρίνεσαι. Σωστό τον βρίσκω και σε αυτό. 
      να ξέρεις όσες γνώμες πάρεις τόσο θα μπερδευτείς. 
      Να πας σε αυτόν που είναι ποιο ειλικρινής. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου όμορφα τι κάνετε??Τα μπεμπακια σας τι κανουνε??

Εγω όπως πάντα χαμένη..έχω τρελές ετοιμασίες για γάμο και βάφτιση μαζί στις 25 Αυγούστου τότε που κάναμε και τον πολιτικό..Τι τρέξιμο κορίτσια αν ήξερα οτι δεν θα είχα χρόνο για τίποτα θα το σκεφτόμουνα για γάμο..Και βοήθεια απο πουθενά..Όλα οι τρεις μας τα κάνουμε όπου πάω κουβαλάω και το νινί χαχα...

Το νινί μου δόξα το Θεό τώρα είναι μια χαρούλα μέσα στα χαμόγελα και μπουμπούκος..Σήμερα πήγαμε και για εμβόλια ευτυχώς δεν κλαίει το γιαβρί μου πολύ μάλλον έχει συνηθήσει τις βελόνες χαχα..Είμαστε 8300 και βαράινουμε ασταμάτητα..Λίγο με το φαί έχω ένα θέμα πότε να του δίνω και τί αλλα που θα πάει θα μπούμε σε ένα ρυθμό με τις κρέμες και τις σούπες..

Εσείς κοριτσάκια μου τι κάνετε???Όσα κοριτσάκι βαφτίσατε να σας ζήσουνε να είναι άντα γερά και καλότυχα τι άλλο να ευχηθώ Θεέ μου υγεία και ευτυχία πάνω απο όλα..

Καμία εγκυμοσύνη έχουμε??Εχει μπει καμια στην διαδικασία η το σκέφτεστε?? Εγώ θέλω τρελα αλλα φοβάμαι μηπως ακομα είναι νωρίς και δεν καταφέρω να είμαι σωστή για τον μικρό οπότε δεν το προσπαθώ αν και βλέπω όλο εγκυούλες και νοσταλγώ τις στιγμές που ΄χαιδευα την κοιλίτσα μου..Σας έπριξα πάλι ελπίζω να είστε όλες καλα με τα νινάκια σας σας φιλώ γλυκα γλυκά...Α αν μπορέσω σας δείχνω και μια φώτο του μωρού ειναι σχετικά απο τις καινούριες...

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Z

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασάκι, αφού τον ζύγιζες κάθε βδομάδα πόσο έπαιρνε συνηθως θυμασαι; Ειχε μεγαλες διακυμανσεις απο βδομαδα σε βδομαδα ή παντα επαιρνε περιπου το ίδιο; Εμας π.χ. μπορει να παρει 2 συνεχομενες βδομαδες 250 και 300 γρ. και τις επομενες 2 απο 120 περιπου που ειναι λιγο... :confused: Ισως το λαθος μου ηταν που απο παντα σχεδον της εδινα ενα στηθος καθε φορα και τρωγοντας καθε 3 με 4 ωρες. Περνουσε δηλαδη αρκετη ωρα για να ξαναφαει απο το ιδιο στηθος. Και γι αυτο ισως μειωθηκε σταδιακα η παραγωγη.. Δεν γινοταν συχνος ερεθισμος του καθε στηθους. Μαλλον βλακεια εκανα... :confused: Απο σημερα επειδη την βλεπω να μην πολυχορταινει τη βαζω και απο τα 2 στηθη καθε φορα μπας και αυξηθει και το γαλα και για να χορταινει περισσοτερο.. Να την αφηνω να "στραγγιζει" και τα 2; Να τρωει οσο θελει; Φοβαμαι μην βαρυστομαχιάζει! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα κοριτσακια!

μολις κοιμηθηκε η μικρη,αργησαμε λιγακι παραπανω σημερα!που λετε καθε απογευματακι την βγαζουμε μια βολτα μολις δροσισει λιγο μετα τις 8,00,ποτε στη πλατεια ,ποτε στην παιδικη χαρα,στην κουμπαρα μου ,οπου εχουμε ορεξη παμε!σημερα πηγαμε στη παιδικη χαρα και περασαμε και κατσαμε λιγο στη γειτονισα της κουμπαρας μου!εεεεεερεεεεε κλαμα μολις μπηκαμε στο σπιτι:shock: ειδικα με τη νονα της εχουμε μεγαλο θεμα,μονο να της μιλησει φτανει να πλανταξει στο κλαμα! η πλακα ειναι οτι φευγουμε κ μολις γυρναμε σπιτι ειναι μες την τρελη χαρα και στα γελια!λεω να μηπως ειναι ματιασμενο ,κουρασμενο ,πεινασμενο...αλλα μια δυο δεν παιζει !εχουμε τρελο θεμα με το κοσμο:(!!δεν εξηγηται αλλιως...αχ τι θα κανω με αυτο το παιδι για πουθενα δεν ειμαστε!ποτε θα γινει ποιο φιλικη αραγε?και να σας πω δεν στεναχωριεμαι πλεον και πολυ που θα αργησουμε λιγο την βαφτιση,νομιζω πως αμα γινοταν τωρα θα ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα απο αποψη κλαμματος,εχουμε λιγο χρονο μπροστα μας μπας και αρχισει να συμπαθει κανενα ανθρωπο μεγαλωνοντας!

ΕΛΕΝΑΚΙ μια χαρα βλεπω περασες στη θαλλασιτσα ε?το καταευχαριστηθηκε η ψυχουλα σου! ρε την πεθερουλα:evil: την επομενη φορα ελπιζω να μην ακολουθησει να χαλαρωσεις λιγακι και συ!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ αδικο δεν εχεις για τις φοτο..και τωρα που το σκεφτηκα ουτε και μας δεν μας εδωσαν ουτε μια η κουνιαδα μου απο την βαφτιση του μικρου....αααα δεν πειραζει ουτε και γω θα δωσω!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ετοιμαζεσται για θαλλασιτσα ε?μια χαρα..καλε μην το σκεφτεσαι καθολου μεινε εκει ενα βραδακι να χαλαρωσετε λιγακι!βρασε λιγο νερακι οπως ειπε κ η γιωτουλα και ολα καλα!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ βλεπω οτι εχεις αγχωθει λιγακι με το θηλασμο...χαλαρωσε λιγακι και θα τα καταφερεις μια χαρα!δεν βαρυστομαχιαζει το μωρο μην φοβασαι ξερει ποτε και ποσο θα φαει.να σου πω και γω προσωπικα τι εκανα στους πρωτους μηνες.θηλαζα εναλλαξ ενα γευμα απο καθε στηθος με μεσο ορο 3 ωρες.σχεδον παντα χορταινε ,με εξεραιση λιγες φορες που προσφερα και το αλλο στηθος.η μαια μου ειπε να δινω και απο τα δυο στηθη για να ερχεται το γαλα,οπως λες και συ.απλα δεν ξερω ετσι βολευτηκαμε ,χορταινε κι ολας! βαζε το μωρο σου στο στηθος και αστο μεχρι να χορτασει η να χασει το ενδιαφερον του και προσφερεις κ το αλλο!εσυ μαζι με το πεταλουδακι σου πρεπει να βρειτε τους ρυθμους σας και τι σας βολευει!τωρα οσον αφορα το θηλαστρο οπως ειπε κ το αναστασακι και γω εβγαζα 30-50 ml και αναρωτιομουν τι τρωει το μωρο??? το θηλαστρο σου δειχνει την ποσοτητα που μπορεις να αντλησεις ,και οχι την ποσοτητα που παραγεις!;)

καλη συνεχεια σου ευχομαι και καλους θηλασμους!

αυταααααααααα παω για υπνο καλυνηχτα!!!!!!!!!!!!!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε? Ειδα κι επαθα σημερα να ανοιξω τον υπολογιστη...με το που τον ανοιγα εσβηνε! Μας εχουν ταραξει και στις διακοπες ρευματος που ειναι του 2λεπτου και εχει αρχισει να τα παιζει ο υπολογιστης...δεν ειναι και απο τους καινουργιους και βλεπω να μενουμε...δεν θα το αντεξω! Αν παθει τιποτα δεν προκειται να τον φτιαξουμε γιατι πανε και πανακριβα οι επισκευες...ας ευχηθω οτι δεν θα χαλασει!

Δεν σας καλοδιαβασα αλλα απ'οτι ειδα στα πεταχτα μου λετε οτι εχω δικιο γι αυτο που εγραψα...κι εγω για να τα παρω παει να πει οτι δεν ειναι κατι χαζο...με τετοιες συμπεριφορες σου δειχνει ο αλλος οτι δεν σε υπολογιζει και εμεις οι καημενοι κανουμε τοσα γιατι αυτο ειναι το σωστο...εδω κανεις για ξενους ανθρωπους τοσα πραγματα δεν θα κανεις για την οικογενεια σου? Και τωρα μην αρχισω να συγκρινω πως φερομαστε εμεις στα παιδια τους εκτος απο υλικα αγαθα...δεν εχουν τοση σημασια αυτα οσο το οτι ασχολουμαστε συνεχεια ενω αυτοι π.χ. με τον μπεμπη αν δεν τους τον δωσω στα χερια δεν τον παιρνουν απο μονοι τους...ολο παραπονα ειμαι το ξερω και σας ζαλιζω αλλα ειλικρινα αυτα μονο με σας τα συζηταω και αντε καμια φορα στα μεγαλα κεφια να τα συζητησω και με την πεθερα....Μολις ηρθε εν τω μεταξυ.....δεν ξερει τιποτα για τις φωτογραφιες και θα της το φερω πολυ ωραια...θα την ρωτησω αν τους εχουν δωσει πολλες σ'αυτους για να μας δωσουν μια και σε μας...τοτε θα με ρωτησει γιατι και θα της πω ολα οσα ειπα σε σας...βεβαια η πεθερα θα μου πει να μην συγχιζομαι....σκεφτηκα και κατι αλλο γιατι εννοειται οτι με τρωει και επειδη δεν κραταω το στομα μου κλειστο λεω να παρω τηλ. την συνυφαδα και να της πω οτι πηραμε τις μεγαλες φωτο και παρεπιπτοντως απ'αυτες τις 60 που βγαλατε μηπως εχετε βγαλει καμια και σε μας? Θα της ερθει ταμπλας και σιγουρα θα πει οχι γιατι τις εχει δωσει ηδη στους αλλους....τι να δωσει σε μας? Βεβαια θα μου πειτε τωρα οτι γινομαι κατινα και θα ηταν καλυτερο απλα να μην τους δωσουμε κι εμεις...αλλα δεν μπορω με τρωει και θελω να δειξω οτι δεν τρωω κουτοχορτο και ουτε κανω τα στραβα ματια για τιποτα...τεσπα...παω απο κει και μολις συζητησω με την πεθερα θα μπω να σας πω....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε? Ειδα κι επαθα σημερα να ανοιξω τον υπολογιστη...με το που τον ανοιγα εσβηνε! Μας εχουν ταραξει και στις διακοπες ρευματος που ειναι του 2λεπτου και εχει αρχισει να τα παιζει ο υπολογιστης...δεν ειναι και απο τους καινουργιους και βλεπω να μενουμε...δεν θα το αντεξω! Αν παθει τιποτα δεν προκειται να τον φτιαξουμε γιατι πανε και πανακριβα οι επισκευες...ας ευχηθω οτι δεν θα χαλασει!

Δεν σας καλοδιαβασα αλλα απ'οτι ειδα στα πεταχτα μου λετε οτι εχω δικιο γι αυτο που εγραψα...κι εγω για να τα παρω παει να πει οτι δεν ειναι κατι χαζο...με τετοιες συμπεριφορες σου δειχνει ο αλλος οτι δεν σε υπολογιζει και εμεις οι καημενοι κανουμε τοσα γιατι αυτο ειναι το σωστο...εδω κανεις για ξενους ανθρωπους τοσα πραγματα δεν θα κανεις για την οικογενεια σου? Και τωρα μην αρχισω να συγκρινω πως φερομαστε εμεις στα παιδια τους εκτος απο υλικα αγαθα...δεν εχουν τοση σημασια αυτα οσο το οτι ασχολουμαστε συνεχεια ενω αυτοι π.χ. με τον μπεμπη αν δεν τους τον δωσω στα χερια δεν τον παιρνουν απο μονοι τους...ολο παραπονα ειμαι το ξερω και σας ζαλιζω αλλα ειλικρινα αυτα μονο με σας τα συζηταω και αντε καμια φορα στα μεγαλα κεφια να τα συζητησω και με την πεθερα....Μολις ηρθε εν τω μεταξυ.....δεν ξερει τιποτα για τις φωτογραφιες και θα της το φερω πολυ ωραια...θα την ρωτησω αν τους εχουν δωσει πολλες σ'αυτους για να μας δωσουν μια και σε μας...τοτε θα με ρωτησει γιατι και θα της πω ολα οσα ειπα σε σας...βεβαια η πεθερα θα μου πει να μην συγχιζομαι....σκεφτηκα και κατι αλλο γιατι εννοειται οτι με τρωει και επειδη δεν κραταω το στομα μου κλειστο λεω να παρω τηλ. την συνυφαδα και να της πω οτι πηραμε τις μεγαλες φωτο και παρεπιπτοντως απ'αυτες τις 60 που βγαλατε μηπως εχετε βγαλει καμια και σε μας? Θα της ερθει ταμπλας και σιγουρα θα πει οχι γιατι τις εχει δωσει ηδη στους αλλους....τι να δωσει σε μας? Βεβαια θα μου πειτε τωρα οτι γινομαι κατινα και θα ηταν καλυτερο απλα να μην τους δωσουμε κι εμεις...αλλα δεν μπορω με τρωει και θελω να δειξω οτι δεν τρωω κουτοχορτο και ουτε κανω τα στραβα ματια για τιποτα...τεσπα...παω απο κει και μολις συζητησω με την πεθερα θα μπω να σας πω....

καλημερα ματινακι!

καλε πες το στη ψυχρα εκει οπως εσυ νιωθεις!κατινια δεν λεγετε αυτο! αντε πες τα με την πεθερουλα σου και μπες να μας πεις νεοτερα..

το καλυτερο δεν σου το πα!!!σε ειδα στον υπνο μου χτες και ας μην σε ξερω,πιναμε καφε διπλα στη παραλια και ησουνα στην τσιτα!μαλλον εψαχνες την κυρια με το κρακερακι! χαχαχαχα00020468.gif

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημερα ματινακι!

καλε πες το στη ψυχρα εκει οπως εσυ νιωθεις!κατινια δεν λεγετε αυτο! αντε πες τα με την πεθερουλα σου και μπες να μας πεις νεοτερα..

το καλυτερο δεν σου το πα!!!σε ειδα στον υπνο μου χτες και ας μην σε ξερω,πιναμε καφε διπλα στη παραλια και ησουνα στην τσιτα!μαλλον εψαχνες την κυρια με το κρακερακι! χαχαχαχα00020468.gif

χαχαχαχαχαχαχααχα.......καλημερα Βασουλα μου! Με εχεις παρει απο φοβο μου φαινεται και με ειδες ολο τσαντιλα στον υπνο σου...εχω κατουρηθει απο τα γελια....πω πω ο φοβος και ο τρομος εχω καταντησει! Δεν ξαναμιλαω...(σιγα μην μπορεσω...) χιχιχιχιχι!!!!!!

Τα ειπα κιολας με την πεθερα! Της ειπα να βαλει τα γυαλια της και της εδωσα τις μεγαλες φωτο να τις δει...μετα την ρωτησα αν τους εχουν δωσει πολλες φωτο και οπως το περιμενα με ρωτησε γιατι? Οταν της ειπα οτι για μας δεν βγαλανε ουτε μια φωτο αρχισε την λογοδιαροια και δεν σταματαγε να της πω εγω αυτο που ηθελα...αρχισε να λεει: σιγα μην σας εβγαζε...και μας δεν μας εβγαλε κανα 3-4 φωτο και αν πας στην μανα της θα δεις τεζα τις φωτο εχουν γεμισει ολο το σπιτι με φωτογραφιες των παιδιων! Εμας μας δινουν κανα 2 για να μην λεμε οτι δεν μας εχουν δωσει καμια...θα σας δωσω εγω μια με το κοριτσι γιατι μην περιμενεις απ αυτη να σου δωσει...δεν δινει...μονο στους δικους της! Και αν της πεις και τιποτα θα βγει και απο πανω λεγοντας σου "γιατι μας ζητησατε και δεν σας δωσαμε?" Τα εχει παρει η πεθερα στο κρανιο, εγινα και εγω περισσοτερο τουρμπο η αληθεια ειναι....της ειπα της πεθερας οτι σκεφτομαι να την παρω τηλεφωνο την συνυφαδα να της πω οτι εχουμε τις μεγαλες φωτο και να την ρωτησω αν απ αυτες που εχει βγαλει για τους δικους της εχει περισσεψει καμια και για μας γιατι δεν μας δωσανε....μου λεει η πεθερα: καλα θα κανεις να την παρεις και να της το πεις...ατσα η πεθερα λεω...κρανιωδως τα εχει παρει...γιατι την αλλη ιδεα να μην τους δωσουμε ουτε εμεις την θεωρει αντιποινα και καλυτερα να ειμαστε εμεις απο πανω που εχουμε το δικιο παρα αυτοι που ειναι σταρχιδισταν....ετσι θα κανω...θα την παρω τηλεφωνο και στα ισα θα την ρωτησω...αν μου πει οχι οτι δεν εχει αλλες σε φαση αστειου και σοβαρου θα της πω: μπραβο μαρη συνυφαδα ουτε μια φωτο δεν αξιζουμε? Και αν μου πει οτι δεν ζητησαμε θα της πω οτι εκει που διαλεγε για τους δικους της που ειναι αυτονοητο οτι θα επαιρναν να υπολογιζε ως αυτονοητο και για μας γιατι στην ιδια οικογενεια ειμαστε...οπως εχει αυτη αδερφια εχει και ο αντρας της αδερφο! Και ολα αυτα χωρις εντασεις...εχω τον τροπο μου....αλλωστε δεν εχω δωσει ποτε το δικαιωμα οτι ειμαι μυγιαγγιχτη ή οτι εχω ενοχληθει απο κατι ποτε...ολα σε φαση αστειου και σοβαρου....οταν την παρω θα ξαναμπω να σας πω...δεν εχω προλαβει καν να σας διαβασω και να απαντησω γιατι με την πεθερα καθε φορα λυνουμε το κυπριακο και δεν θελω να την αφηνω και μονη της! Αυτα τα λεμε παλι σε λιγο!

Καλημέραα κορίτσια !

Ο μικρούλης χθες τα μεσάνυχτα μου ανέβασε δέκατα! Σήμερα το πρωί 38 κ πριν λίγο 38,5 τον έκανα χλιαρό μπάνιο κ κατέβηκε αλα τώρα βλέπω ξανάανεβαίνει.38. Το θέμα είναι ο παιδίατροΣ λείπει εξωτερικό κ γω δεν θυμάμαι ποσά ml να δώσω ντεπον?? Αν δεν σας βάΖω σε κόπο κοριτσάκια μου μπορείτε να ρωτήσετε τον δικό σας σε μωρό 9 μισή μηνών και 11 κιλά ποσά ml δίνουμε! Αν θυμάμαι καλα πρέπει να ναι καπό 8 ml. Αλα μην το ρισκάρω.δε μπορώ να γράψω κ με την ησυχία μου .αν μπορέσω. Θα μπω στης απανταχού μα ρώτησΩ! Αχ κορίτσια πολύ στενάχωρεθηκα τώρα! Μόνο πυρετό έχει ιποτα αλο! Λέτε να είναι από το αιρκοντισιον??:-( η από τη θάλασσα αλα δε νομίζω! Ουφ!:-(

Πάντως έχει καλή διάθεση κ όρεξη! Μόνο πυρετός τι είναι καμία ίωση,τα δοντάκια, τι να πω !!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κορίτσια πήρα την κουμπάρα κου τελικά ! Του έδωσα ντεπον! Ψήνεται το παιδάκι μου.τώρα τον κοιμηζω!:-(

καλημερα κοριτσια!

ελενακι περαστηκα στο ζουζουνι! ντεπον απο οτι ξερω, δινουμε το μισο του βαρους τους, στα 11 κιλα δινουμε 5,5

ματινακι super η πεθερα!!! ωραια να κανεις παρεα με την πεθερα, εμενα εινια μεγαλη κ αν κ δεν εχω θεματα σε γενικες γραμμες, δεν τα λεμε χυμα!

βασουλα, θα αλλαξει το παιδι μην ανησυχεις!

παω να φτιαξω φρουτοκρεμμα!

φιλακια

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσακια μου! τι κανετε? εγω ειχα την πεθερα το πρωι εδω, ηρθε να δει τον μικρο. φαγαμε την φρουτοκρεμα, εφαγε και γαλα τον κοιμησα και εβαλα φαγητο να γινετε!

εχθες πηγαμε στο κοσμος να αλλαξουμε ενα ρουχαλακι που μας εφεραν που ηταν μικρο και πηρα και στον μπεμπη ενα δωρο για το δοντακι που ειδα!;)

πολυ μου αρεσε ειναι σαν χαλακι και γυρω γυρω ειναι φουσκωτο.. θα σας βαλω φωτο οταν το φουσκωσω!;)

εντομεταξυ πολλα ρουχα μου φεραν δωρο για τη βαπτιση! οι σακουλες δεν χωρουσαν ολες στο πορτ μπαγαζ του αυτοκινητου να φανταστειτε! αλλαξε 2-3 που ηταν απο εδω θεσσαλονικη και πηρα νουμερο για του χρονου! τα μισα δεν εβγαλα καν τις καρτελες μαλλον δεν θα μπορεσει να τα φορεσει..:rolleyes:

παω να σας διαβασω (αν δεν ξυπνησει ο πριγκιπας μου!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πεταλουδιτσα μου ουτε εμενα εμενα στανταρ βαρος καθε εβδομαδα! να φανταστεις πριν παρω τη ζυγαρια, γιατι δεν την ειχα απο την αρχη, ειχε παρει σε 1 μηνα σχεδον μονο 400 γραμ.. και ο γιατρος ειπε μια χαρα ηταν! ασε που δεν με αφηνε να παρω ζυγαρια! και ουτε ξερει οτι πηρα! γιατι μου ειπε ετσι αγχωνεσαι περισσοτερο!

μαρακι τι κανεις!??? τρεχαματα και ετοιμασιες ε?? με το καλο αγαπη μου! μεγαλωσε ο μπεμπακος σου! καλα να ειναι το ζουζουνι!!!:P:p:p

λενακι μου περαστικα στον μικρουλη μωρε!! γιατι ετσι?? λες απο τη θαλασσα η απο τα δοντια?? πως τον βλεπεις??

καλα οσο για την πεθερουκλα τι να πω??? πολυ αδικριτη και μονο που ηρθε μαζι σας! ελεος ρε σεις!!!! που κολαει στο ζευγαρι? και χωρις να ρωτησει μαλιστα! ρωτα κυρα μου πρωτα!!!!:evil:

ματινακι μου τι εγινε τελικα ? τι ειπε η πεθερα?? ανυπομονω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πεταλουδιτσα μου ουτε εμενα εμενα στανταρ βαρος καθε εβδομαδα! να φανταστεις πριν παρω τη ζυγαρια, γιατι δεν την ειχα απο την αρχη, ειχε παρει σε 1 μηνα σχεδον μονο 400 γραμ.. και ο γιατρος ειπε μια χαρα ηταν! ασε που δεν με αφηνε να παρω ζυγαρια! και ουτε ξερει οτι πηρα! γιατι μου ειπε ετσι αγχωνεσαι περισσοτερο!

μαρακι τι κανεις!??? τρεχαματα και ετοιμασιες ε?? με το καλο αγαπη μου! μεγαλωσε ο μπεμπακος σου! καλα να ειναι το ζουζουνι!!!:P:p:p

λενακι μου περαστικα στον μικρουλη μωρε!! γιατι ετσι?? λες απο τη θαλασσα η απο τα δοντια?? πως τον βλεπεις??

καλα οσο για την πεθερουκλα τι να πω??? πολυ αδικριτη και μονο που ηρθε μαζι σας! ελεος ρε σεις!!!! που κολαει στο ζευγαρι? και χωρις να ρωτησει μαλιστα! ρωτα κυρα μου πρωτα!!!!:evil:

ματινακι μου τι εγινε τελικα ? τι ειπε η πεθερα?? ανυπομονω!!!

Αναστασακι μου τελικά ίωση πρέπει να Είναι.μηλισα με την ξαδέρφη μου κ η κόρη της υο ίδιο έπαθε από χθες έχει πυρετό έτσι ξαφνικά! Χθες μαζί ξενύχτουσαμε! Τώρα καλα είναι το ζουζουνακι μου κοιμάται! Δεν ξανάανέβασε! Ακόμα έχει επίδραση κ το ντεπον λογικά! Για να δούμε πως θα πάει! Πάντως στη θάλασσα το νερό ήταν πολύ καλό κ είχε ζέστη! Φυσούσε λίγο αλα μετά της 11 τον είχα με κοντόμανικο για τον ήλιο κ είμασταν κάτω από την ομπρέλα .δε πιστεύω να μου κρύωσε εκεί!:-( σκέφτηκα μήπως από ΤΠ αιρκοντισιον αλα πρόσεχα πολύ! Εσύ ανέβεις αιρκοντισιον αναστασακι μου? Τι κάνει το αντρακι σου?:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσια!

ελενακι περαστηκα στο ζουζουνι! ντεπον απο οτι ξερω, δινουμε το μισο του βαρους τους, στα 11 κιλα δινουμε 5,5

ματινακι super η πεθερα!!! ωραια να κανεις παρεα με την πεθερα, εμενα εινια μεγαλη κ αν κ δεν εχω θεματα σε γενικες γραμμες, δεν τα λεμε χυμα!

βασουλα, θα αλλαξει το παιδι μην ανησυχεις!

παω να φτιαξω φρουτοκρεμμα!

φιλακια

Γιωτακι μου ευχαριστουμΕ πολύ!:wink:

Τι κάνετε? Δουλεύεισ σήμερα? Από ζέστη πως πάτε? Εμάς φυσάει αλα καυτό αέρα!:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου τελικά ίωση πρέπει να Είναι.μηλισα με την ξαδέρφη μου κ η κόρη της υο ίδιο έπαθε από χθες έχει πυρετό έτσι ξαφνικά! Χθες μαζί ξενύχτουσαμε! Τώρα καλα είναι το ζουζουνακι μου κοιμάται! Δεν ξανάανέβασε! Ακόμα έχει επίδραση κ το ντεπον λογικά! Για να δούμε πως θα πάει! Πάντως στη θάλασσα το νερό ήταν πολύ καλό κ είχε ζέστη! Φυσούσε λίγο αλα μετά της 11 τον είχα με κοντόμανικο για τον ήλιο κ είμασταν κάτω από την ομπρέλα .δε πιστεύω να μου κρύωσε εκεί!:-( σκέφτηκα μήπως από ΤΠ αιρκοντισιον αλα πρόσεχα πολύ! Εσύ ανέβεις αιρκοντισιον αναστασακι μου? Τι κάνει το αντρακι σου?:wink:

ευχομαι να το περασει γρηγορα! και εμεις με κλιματιστικο ειμαστε ολη μερα! το εχω στους 29 βαθμους και φυσαει στην 1η σκαλα... ισα ισα να δροσιζει!!! καλα ειναι πιστευω!:rolleyes: το αντρακι μου καλα ειναι εδω μπροστα μου παιζει μεσα στο παρκο!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...