Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!

πεταλουδιτσα ελπιζω να το ξεπερασετε συντομα το θεματακι με το θηλασμο !υπομονη σε λιγο καιρο τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ευκολα;)

ελενακι ετοιμαζεστε για θαλασιτσα ε?τυχερουλα θα χεις και καλη παρεα:mad:

αχ πως μας ξεσηκωνεις με τις παραλιες καλοκαιριατικα!

εμεις καλα ειμαστε ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα σε σχεση με χτες οσον αφορα τη ζεστη !μια φορα μονο ξυπνησαμε εχτες και αυτη στις 5 το πρωι!

δεν σας ειπα θα παμε και μεις για μπανακι στις 21 του μηνα:Pψαχνουμε να βρουμε δωματιο για 3 μερες με δυο φιλους μας χαλκιδικη!ειπαμε να το ριξουμε λιγο εξω γιατι και περισι δεν πηγαμε πουθενα ! ψαχνω τωρα για σπιτι στο ιντερνετ θλω να ειναι κοντα στη θαλλασα για να πηγαινουμε με τα ποδια και επειδη δεν θα μπορω να εχψ και το μωρο ολη μερα εξω ,να πηγαινοερχομαστε εναλαξ με τον αντρα μου για βουτιες αφου θα χουμε και παρεα στη παραλια! μακαρι να βρω κατι σε λογικη τιμη και οπως το θελω..τωρα κοιταω για ορμο παναγιας εκει εχει ωραια θαλασσα και σπιτια διπλα στη παραλια !για να δω αμα θα βρω κατι εκει αλλιως αλαζουμε προορισμο...αυτα τα νεα μας ;)

Αχ Βασουλα μου θα πατε διακοπουλες τι τελεια!!! Εστω και ενα τριημερο καλο θα σας κανει...εννοειται πως δεν θα εχεις την μικρη ολη μερα εξω...με τοση ζεστη δεν λεει...χθες ακουσα στις ειδησεις οτι θα εχουμε καυσωνες και το επομενο σαββατοκυριακο και καλο θα ηταν να μενουμε σε δροσερα μερη απο τις 12 το μεσημερι μεχρι τις 5 το απογευμα! Στην βαφτιση να δω εμεις τι θα κανουμε...θα λιωσουμε ειναι σιγουρο! Παντως τα μωρα ταλαιπωρουνται πολυ με την ζεστη.....Ουφφφφφ...θα αρχισω να θελω χειμωνα σε λιγο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Που είστε καλέ σήμερα; Πήγατε όλες για μπανακι; Εμείς πριν από λίγο γυρίσαμε από τον παιδίατρο, κάναμε εμβολιάκι! Δεν έκλαψε πάλι το παιδάκι μου! Μα τι αντράκι έχω εγώ;;; Κουκουβάγια ξέρετε!!! Ολα καλά, πάλι δεν πήρε βάρος μόνο 50 γραμμάρια αλλά είναι από τα δοντάκια που τον ταλαιπωρούν και μου είπε να μην εκπλαγώ αν τον επόμενο μήνα πάρει όλο το βάρος μαζεμένο! Τεσπά θα δούμε! Φρούτα θα φάμε από τις 29 Ιουλίου αφού μπούμε στον 6ο μήνα και αρχές Αυγούστου θα μπει και η απογευματινή κρέμα! Ααααχχχ ανυπομονώωωωωωω!!!!

Γεια σου γλυκο Ιωαννακι!

Ρε συ Ιωαννα εχω μπερδευτει....ο Λευτερακος ποσο μηνων ειναι? Αν λες οτι στις 29 Ιουλιου θα μπειτε στον 6ο μηνα το τικερακι σου γιατι λεει οτι ειναι 4μηνων και μιας εβδομαδας? Μηπως μετραει κατι λαθος ή εμενα μου δειχνει αλλα αντ'αλλων?

Καλη αρχη στα φρουτακια σας! Απο τον αλλο μηνα θα δεις διαφορα στο βαρος που θα αρχισουν να μπαινουν οι στερεες τροφες...ο δικος μου επαιρνε κιλο ενω ηταν να παρει μεσρι 500 γρ. λογω οτι μεγαλωνουν και δεν παιρνουν πολυ...εμεις αυριο εχουμε εμβολιο! Να δουμε τι καναμε και απο κιλα και υψος....

γεια σας κοριτσια! προσπαθω ν αοιμησω τον μικρο!!!

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p εχθες το βραδυ το ειδα !!! το ενιωσα δηλαδη πρωτα στον ωμο μου!!!!!!

Καλημερα Αναστασακι μου...βγαλατε δοντακι? Μπραβο το καμαρι μας! Με το καλο και τα υπολοιπα! Και γω οταν με δαγκωσε στο σαγονι καταλαβα οτι εσκασε μυτη το δοντακι μας...τωρα ειναι σαν ξυραφι δεν μπορω να τον αφηνω να με δαγκωνει...!

εγω κοριτσια εκλεισα τελικα μαρμαρα για 3 μερες 21 σαββατο παμε και τριτη γυρναμε ! καλα ειναι !βρηκα κ σπιτι διπλα στη θαλασσα κ καλη τιμη !

εχει και ψησταρια και κουζινα οποτε θα ψηνουμε και θα μαγειρευουμε το μεσημερακι εκει ετσι ωστε μονο το βραδυ να τρωμε εξω ,και ολα καλα;)

ανυπωμωνωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο Βασουλα μου αντε καλα να περασετε σου ευχομαι! Μια χαρα με την θαλασσιτσα διπλα! Ομως διακοπες θα πατε μωρε θα καθεστε να μαγειρευετε? Ξενοιαστε λιγο στις διακοπες σας...τωρα θα μου πεις ετσι ερχεται πιο οικονομικα...φατε κατι προχειρο το μεσημερι τυπου σαντουιτς και φατε το βραδυ μια και καλη εξω...εγω δεν θα μπορουσα να μαγειρευω στις διακοπες με τιποτα....και στο λεω αυτο εγω που τα παω τελεια με την κουζινα μου αρεσει πολυ να μαγειρευω!!!!!

καλημερα!!!

αναστασακι σιδερενιο το δοντακι σας!!! οσο για την βαπτηση, αυτο το ειχαμε παθει οταν βαπτησα την βαπτηστηρα μου, ο παπας την σκουπησε στο προσωπο τοσο ατσαλα κ το μωρο τα ειχε παιξει, πολυ κλαμα κ αυτος μετα με το πααααααααασσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοο του! α χαρουμενη επετειο!!! τι κανατε τελικα εχτες? πολυ γελασα με την ματινα! θα σου κανει το τραπεζι να του κανεις το κρεβατι!!! χαχαχαχαχαχα

κοριτσια μου σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα!!!

α θυμηθηκα! βασουλα τι ακουσες κ εσυ με τον θηλασμο! απαραδεκτοι!!!!

ιωαννακι περαστηκα σου!

πεταλουδιτσα, λενακι, ματινακι φιλακια πολλα!!!

(ματινακι παλι εγραψες εχτες!!!)

εμεις καλα ειμαστε, βραζουμε πολυ ζεστη! τωρα σε λιγο θα ταισω την μπουμπου!

φιλακια πολλα!

Καλημερα Γιωτουλα μου...τι κανετε μαμα και κορη?

Ωραια δεν τα λεω ε??? Σας κανω και γελατε απο την μια και απο την αλλη με πιανουν και τα νευρα μου και αρχιζω τους ψαλμους! Αλληλουϊα!!!! αχαχαχαχαχ......

Κι εμεις βραζουμε απο την ζεστη...αυτη την στιγμη που γραφω σταζω στην κυριολεξια...παει ιδρωτας και στα ματια και τσουζουν κι απο πανω...

Διαφημίσεις

Βαρεθηκα να μιλαω μονη μου...που ειστε σημερις καλε???? Για μαζευτειτε να πουμε καμια κουβεντα!

Εμεις σημερα περιμενουμε ενα φιλικο ζευγαρι να ερθει...εχω πολλες δουλειες να κανω συν το μαγειρεμα μετα το μεσημερι...εχω λιωσει και απο την ζεστη και δεν θα την παλεψω καθολου! Ουφφφφφ.....

καλημερααααααα!!!

ματινακι σε διαβασα και ολο προσπαθω να σου γραψω αλλα το αφηνα στη μεση γιατι εχει μια γκρινια η μικρη αλλο πραμα !!!! να κατω την εστρωσα να στο καροτσι να στη κουνια δεν καθεται μονη της καθολου,φωναζει ααααααααααα!!την πιανει ποτε ποτε αυτο ! περιμενω να κοιμηθει να κανω κανενα φαγητο τουλαχιστον γιατι απο συμαζεμα δεν το βλεπω να προλαβαινω!!

ματινακι απορω πως κρατηθηκες και δεν της ορμηξες της μανας με το κρακερακι!!! χιχιχιι τυχερη ηταν που την γλιτωσε:Pοχι δεν εχεις αδικο αυτο το θεωρουμε αυτονοητο !οκ το παιδακι ειναι μικρο αλλιμονο αλλα εσυ βρε κυρα μου μαζεψε το και πες του οτι δεν πεταμε φαγητακια στη θαλλασα κτλ...αλλα απο οτι καταλαβα ηταν στην κοσμαρα της και σου χαλασε και την διαθεση:evil:

τωρα για το μαγειρεμα που λες για τις διακοπες ,καθαρα για λογους οικονομιας το σκεφτηκαμε! αρχικα δεν ειχαμε σκοπο να παμε και τελικα τωρα που το αποφασισαμε τσιμα τσιμα θα βγουνε οποτε λεμε να κοψουμε απο οπου μπορουμε !οκ εννοειτε οτι θα φαμε και εξω ,και για καφε θα βγουμε δεν το συζηταω! αλλα λεμε αφου εχει και ψησταρια πχ κυριακη να ψησουμε το μεσημερι να κανουμε και το χαβαλε μας εκει στην αυλη ,και καμια αλλη μερα ,να φτιαξουμε καμια μακαροναδα εκει τσακ μπαμ ,μην φανταστεις δηλαδη δυσκολα πραγματα,ποιος θα εχει διαθεση για τετοια στις διακοπες!!!αααααα και καφε απο το σπιτι θα φτιαχνουμε για την παραλια αφου ειναι διπλααααα!!! γιατι να δινουμε 3,5 ευρω στο μπαρακι!κοβουμε απο οτι μπορουμε !τωρα ετσι λεμε .....δεν ξερω κι ολας πως θα μας βγει ....ισως παμε και βαριομαστε και το ριξουμε τελειως εξω στο τελος γυρισουμε πανι με πανι:oops:

θα δειξει !!ααααααααα εχει και wi-fi αμα μπορεσω να μπαινω απο το κινητο γιατι καμια φορα δεν με αφηνει με πεταει εξω θα σας στειλω μηνημα:D

παω να κανω φρουτοκρεμα μπας και φαει,λες να πεινασε και γιαυτο να φωναζει τοση ωρα?:shock::shock::shock:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημερααααααα!!!

ματινακι σε διαβασα και ολο προσπαθω να σου γραψω αλλα το αφηνα στη μεση γιατι εχει μια γκρινια η μικρη αλλο πραμα !!!! να κατω την εστρωσα να στο καροτσι να στη κουνια δεν καθεται μονη της καθολου,φωναζει ααααααααααα!!την πιανει ποτε ποτε αυτο ! περιμενω να κοιμηθει να κανω κανενα φαγητο τουλαχιστον γιατι απο συμαζεμα δεν το βλεπω να προλαβαινω!!

ματινακι απορω πως κρατηθηκες και δεν της ορμηξες της μανας με το κρακερακι!!! χιχιχιι τυχερη ηταν που την γλιτωσε:Pοχι δεν εχεις αδικο αυτο το θεωρουμε αυτονοητο !οκ το παιδακι ειναι μικρο αλλιμονο αλλα εσυ βρε κυρα μου μαζεψε το και πες του οτι δεν πεταμε φαγητακια στη θαλλασα κτλ...αλλα απο οτι καταλαβα ηταν στην κοσμαρα της και σου χαλασε και την διαθεση:evil:

τωρα για το μαγειρεμα που λες για τις διακοπες ,καθαρα για λογους οικονομιας το σκεφτηκαμε! αρχικα δεν ειχαμε σκοπο να παμε και τελικα τωρα που το αποφασισαμε τσιμα τσιμα θα βγουνε οποτε λεμε να κοψουμε απο οπου μπορουμε !οκ εννοειτε οτι θα φαμε και εξω ,και για καφε θα βγουμε δεν το συζηταω! αλλα λεμε αφου εχει και ψησταρια πχ κυριακη να ψησουμε το μεσημερι να κανουμε και το χαβαλε μας εκει στην αυλη ,και καμια αλλη μερα ,να φτιαξουμε καμια μακαροναδα εκει τσακ μπαμ ,μην φανταστεις δηλαδη δυσκολα πραγματα,ποιος θα εχει διαθεση για τετοια στις διακοπες!!!αααααα και καφε απο το σπιτι θα φτιαχνουμε για την παραλια αφου ειναι διπλααααα!!! γιατι να δινουμε 3,5 ευρω στο μπαρακι!κοβουμε απο οτι μπορουμε !τωρα ετσι λεμε .....δεν ξερω κι ολας πως θα μας βγει ....ισως παμε και βαριομαστε και το ριξουμε τελειως εξω στο τελος γυρισουμε πανι με πανι:oops:

θα δειξει !!ααααααααα εχει και wi-fi αμα μπορεσω να μπαινω απο το κινητο γιατι καμια φορα δεν με αφηνει με πεταει εξω θα σας στειλω μηνημα:D

παω να κανω φρουτοκρεμα μπας και φαει,λες να πεινασε και γιαυτο να φωναζει τοση ωρα?:shock::shock::shock:

Καλημερα Βασουλα μου!Μπορει να πειναει μωρε γι αυτο και φωναζει η μαγουλιτσα μας! Εγω οταν αρχιζει να νιαουριζει κοιταω την ωρα και βλεπω οτι εφτασε το γευμα του οποτε αμεσως του το ετοιμαζω...μιλαμε οτι εχει χρονομετρο ετσι?

Οσο για την κυρια στην θαλασσα αληθεια σου λεω αν ημουν χωρις τον αντρα μου μπορει και να της εκανα παρατηρηση...ο αντρας μου ειναι πιο ηρεμος απο μενα και της αποψης οτι οσο σαλιο και να χαλασεις δεν βαζουν μυαλο καποιοι ανθρωποι οποτε δεν ασχολειται....δεν του αρεσουν και οι υστεριες οποτε ειπα να μην μιλησω...την επομενη φορα ομως που θα δω κατι τετοιο απλα θα παρακαλεσω να μαζευτει γιατι θα παρω το λιμενικο τηλεφωνο και θα την πανε μεσα...θα καταλαβει μετα? Ειναι κακουργημα σχεδον αυτο να ξερετε και πληρωνουν προστιμο σε αλλες χωρες και γι αυτο εχουν καθαρες θαλασσες και δεν τολμανε να πετανε σκουπιδια στην θαλασσα...η Ελλαδαρα μας ομως ειναι σταρχιδισταν σε ολα και αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν νοιαζει κανεναν τιποτα....αν εβλεπε καποια αλλη μανα να πεταει σκουπιδια μπροστα στα μουτρα του παιδιου της ηθελα να ξερα δεν θα την ενοχλουσε? Τι να πω? Αφου δεν υπαρχει παιδεια σε τουτη την χωρα...μετα τους ενοχλουν οι δασκαλοι που δεν μαθαινουν τα παιδια τους γραμματα...αν εσυ που εισαι μανα δεν μαθεις πρωτα τα στοιχειωδη στο παιδι σου τι να κανει και ο εκπαιδευτικος? Μαγος να γινει για να εξαφανισει ολα τα κακα???? Ημαρτον δηλαδη!

Δικιο εχεις οσον αφορα το οικονομικο στις διακοπες! Απ'οπου μπορεις να κοψεις εξοδα γιατι να μην το κανεις? Απλα επειδη ειναι τριημερο μωρε ελεγα να μπορεσεις να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο μιας και με το παιδι ετσι κι αλλιως δεν εχεις ελευθερο χρονο...οτι θεωρειται καλυτερο δεν το συζητω! Εξαλλου και εμεις στην ιδια κατασταση ειμαστε και καταλαβαινω...αν δεν μας φιλοξενουσαν οι κουμπαροι μας στα Γιαννενα για να ειμαστε παροντες στην βαφτιση τους δεν προκειται να μπορουσαμε να πληρωσουμε ξενοδοχειο...τεσπα! Την υγεια μας να εχουμε!

Καλημερα Βασουλα μου!Μπορει να πειναει μωρε γι αυτο και φωναζει η μαγουλιτσα μας! Εγω οταν αρχιζει να νιαουριζει κοιταω την ωρα και βλεπω οτι εφτασε το γευμα του οποτε αμεσως του το ετοιμαζω...μιλαμε οτι εχει χρονομετρο ετσι?

Οσο για την κυρια στην θαλασσα αληθεια σου λεω αν ημουν χωρις τον αντρα μου μπορει και να της εκανα παρατηρηση...ο αντρας μου ειναι πιο ηρεμος απο μενα και της αποψης οτι οσο σαλιο και να χαλασεις δεν βαζουν μυαλο καποιοι ανθρωποι οποτε δεν ασχολειται....δεν του αρεσουν και οι υστεριες οποτε ειπα να μην μιλησω...την επομενη φορα ομως που θα δω κατι τετοιο απλα θα παρακαλεσω να μαζευτει γιατι θα παρω το λιμενικο τηλεφωνο και θα την πανε μεσα...θα καταλαβει μετα? Ειναι κακουργημα σχεδον αυτο να ξερετε και πληρωνουν προστιμο σε αλλες χωρες και γι αυτο εχουν καθαρες θαλασσες και δεν τολμανε να πετανε σκουπιδια στην θαλασσα...η Ελλαδαρα μας ομως ειναι σταρχιδισταν σε ολα και αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν νοιαζει κανεναν τιποτα....αν εβλεπε καποια αλλη μανα να πεταει σκουπιδια μπροστα στα μουτρα του παιδιου της ηθελα να ξερα δεν θα την ενοχλουσε? Τι να πω? Αφου δεν υπαρχει παιδεια σε τουτη την χωρα...μετα τους ενοχλουν οι δασκαλοι που δεν μαθαινουν τα παιδια τους γραμματα...αν εσυ που εισαι μανα δεν μαθεις πρωτα τα στοιχειωδη στο παιδι σου τι να κανει και ο εκπαιδευτικος? Μαγος να γινει για να εξαφανισει ολα τα κακα???? Ημαρτον δηλαδη!

Δικιο εχεις οσον αφορα το οικονομικο στις διακοπες! Απ'οπου μπορεις να κοψεις εξοδα γιατι να μην το κανεις? Απλα επειδη ειναι τριημερο μωρε ελεγα να μπορεσεις να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο μιας και με το παιδι ετσι κι αλλιως δεν εχεις ελευθερο χρονο...οτι θεωρειται καλυτερο δεν το συζητω! Εξαλλου και εμεις στην ιδια κατασταση ειμαστε και καταλαβαινω...αν δεν μας φιλοξενουσαν οι κουμπαροι μας στα Γιαννενα για να ειμαστε παροντες στην βαφτιση τους δεν προκειται να μπορουσαμε να πληρωσουμε ξενοδοχειο...τεσπα! Την υγεια μας να εχουμε!

κατι ψιλοεφαγε λιγο καλυτερα απο χτες:D:D:D

ματινακι τις σαλιαρες πως της καθαριζεις? τις βαζω στο πλυντηριο και βγαινουν οπως της εβαλα:confused:

Γεια σου γλυκο Ιωαννακι!

Ρε συ Ιωαννα εχω μπερδευτει....ο Λευτερακος ποσο μηνων ειναι? Αν λες οτι στις 29 Ιουλιου θα μπειτε στον 6ο μηνα το τικερακι σου γιατι λεει οτι ειναι 4μηνων και μιας εβδομαδας? Μηπως μετραει κατι λαθος ή εμενα μου δειχνει αλλα αντ'αλλων?

Καλη αρχη στα φρουτακια σας! Απο τον αλλο μηνα θα δεις διαφορα στο βαρος που θα αρχισουν να μπαινουν οι στερεες τροφες...ο δικος μου επαιρνε κιλο ενω ηταν να παρει μεσρι 500 γρ. λογω οτι μεγαλωνουν και δεν παιρνουν πολυ...εμεις αυριο εχουμε εμβολιο! Να δουμε τι καναμε και απο κιλα και υψος....

Καλημέρα Ματινάκι! Ναι βρε σωστό είναι το τικεράκι! Ο Λευτεράκης είναι μέσα στον 5ο και φρούτα θα ξεκινήσουμε αφού κλείσει ο 5ος μήνας και μπούμε στον 6ο! Έχετε και εμβόλιο; Με το καλό να μην κλάψει ο μπεμπάκος σας! Εν τω μεταξύ εμένα μου ξύπνησε 2 φορές μέσα στη νύχτα! Ο καημένος ήταν πολύ ιδρωμένος! Αμάν πια αυτή η ζέστη τη μέρα παλεύεται αλλά το βράδυ είναι ανυπόφορο!

Διαφημίσεις

κατι ψιλοεφαγε λιγο καλυτερα απο χτες:D:D:D

ματινακι τις σαλιαρες πως της καθαριζεις? τις βαζω στο πλυντηριο και βγαινουν οπως της εβαλα:confused:

Παλι καλα που εφαγε να λες...μπραβο το κοριτσακι μας το ομορφο!

Τις σαλιαρες πριν τις βαλω στο πλυντηριο τις πλενω τοπικα με το απορρυπαντικο του μωρου τις τριβω καλα και μετα τις βαζω να πλυθουν! Δεν βγαινουν στο 100% αλλα δεν ειναι στα χαλια που ηταν πριν...το φρουτο δεν βγαινει ευκολα οσο το φαγητο! Ρε συ Βασουλα κατι ειχε ςγραψεις πριν μερες αν παω τζαμπο να κοιταξω και να σου πω αλλα τι? Δεν εχω παει βεβαια ακομα αλλα θα παω μαλλον απο βδομαδα...για πες γιατι εχω ξεχασει....

Καλημέρα Ματινάκι! Ναι βρε σωστό είναι το τικεράκι! Ο Λευτεράκης είναι μέσα στον 5ο και φρούτα θα ξεκινήσουμε αφού κλείσει ο 5ος μήνας και μπούμε στον 6ο! Έχετε και εμβόλιο; Με το καλό να μην κλάψει ο μπεμπάκος σας! Εν τω μεταξύ εμένα μου ξύπνησε 2 φορές μέσα στη νύχτα! Ο καημένος ήταν πολύ ιδρωμένος! Αμάν πια αυτή η ζέστη τη μέρα παλεύεται αλλά το βράδυ είναι ανυπόφορο!

Καλημερααααααααααα!!!!!!!!!

Α ενταξει γιατι νομιζα οτι κατι λαθος καταλαβαινα...

Ναι εχουμε εμβολιο αυριο αλλα θα κλαψει ειναι σιγουρο αυτο οπως παντα αλλα παλι καλα που ηρεμει αμεσως...ειναι δυνατο αντρακι μωρε δεν εχω παραπονο! Απλα εκεινη την ωρα μου σφιγγεται η καρδια μου γιατι μενει με ανοιχτο το στομα χωρις ηχο καθολου που σημαινει οτι πονεσε φρικτα και εμεινε αφωνος απο τον πονο...το μαναρι μου! Ειδατε ειμαι και ευαισθητη εκτος απο νευροσπασμα...χιχιχιχιχιι! Μα αδικο εχω ρε μαμωτο μου???Τεσπα ας μην ξαναρχισω τωρα....εσενα η συνυφαδα σου εστρωσε καθολου χαρακτηρα ή να ανηφορισω?????αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα.......

Καλημερααααααααααα!!!!!!!!!

Α ενταξει γιατι νομιζα οτι κατι λαθος καταλαβαινα...

Ναι εχουμε εμβολιο αυριο αλλα θα κλαψει ειναι σιγουρο αυτο οπως παντα αλλα παλι καλα που ηρεμει αμεσως...ειναι δυνατο αντρακι μωρε δεν εχω παραπονο! Απλα εκεινη την ωρα μου σφιγγεται η καρδια μου γιατι μενει με ανοιχτο το στομα χωρις ηχο καθολου που σημαινει οτι πονεσε φρικτα και εμεινε αφωνος απο τον πονο...το μαναρι μου! Ειδατε ειμαι και ευαισθητη εκτος απο νευροσπασμα...χιχιχιχιχιι! Μα αδικο εχω ρε μαμωτο μου???Τεσπα ας μην ξαναρχισω τωρα....εσενα η συνυφαδα σου εστρωσε καθολου χαρακτηρα ή να ανηφορισω?????αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα.......

Ναι καλέ έστρωσε! Αφού τη Δευτέρα έχω να κάνω τεστ ΠΑΠ στη Λάρισα και δεν έχω που να αφήσω τον Λευτέρη και προσφέρθηκε να μου τον κρατήσει και μετά να μείνουμε και φαγητό! Ντόινγκκκκκκκκκ!!!!!!!!!! Αφού και ο άντρας μου και η πεθερά μου πέσανε από τα σύννεφα! Ωστόσο εγώ από τη μία δεν θέλω αλλά από την άλλη τι θα κάνει; Θα μου το φάει το παιδί; Δόξα το Θεό ξέρει από παιδιά και όσο γι'αυτό δεν φοβάμαι! Αλλά από την άλλη δεν θέλω να δώσω και δικαιώματα ότι και καλά κρατάω μούτρα! Μάλλον θα της τον αφήσω και για μην λέει αλλά από την άλλη δεν θέλω και το παιδί να μην βλέπει τους θείους του άσχετα με το τι μπορεί να έχω εγώ μαζί τους! Βέβαια είδα ότι μου το ζήτησε με πολύ χαρά! Τι να πω;;;

Παλι καλα που εφαγε να λες...μπραβο το κοριτσακι μας το ομορφο!

Τις σαλιαρες πριν τις βαλω στο πλυντηριο τις πλενω τοπικα με το απορρυπαντικο του μωρου τις τριβω καλα και μετα τις βαζω να πλυθουν! Δεν βγαινουν στο 100% αλλα δεν ειναι στα χαλια που ηταν πριν...το φρουτο δεν βγαινει ευκολα οσο το φαγητο! Ρε συ Βασουλα κατι ειχε ςγραψεις πριν μερες αν παω τζαμπο να κοιταξω και να σου πω αλλα τι? Δεν εχω παει βεβαια ακομα αλλα θα παω μαλλον απο βδομαδα...για πες γιατι εχω ξεχασει....

ααα εγω τις ξεπλενα μονο με νερο η εξυπνη:oops:

οσο να ναι λιγο καλυτερα θα καθαριζουν αμα τις τριβεις με τ απορυπαντικο,,,φτουυυ κ μολις εβαλα πλυντηριο !την επομενη φορα !

ναι αμα πας δες για προστατευτικα κρεβατιου !θελω να παρω για το κρεβατι μας για το μεσημερακι που βαζω κλιματιστικο καμια φορα ειναι το μονο μερος που δεν χτυπαει πολυ ισα ισα που δροσιζει ,κ την βαζω τα μαξιλαρια τωρα γυρω γυρω αλλα ειναι μεγαλος τσαρλατανος την βρισκω οπως να ναι ,μην πηδηξει κ τα μαξιλαρια αυτη καμια μερα!!!! ακουσα οτι εχει και ειναι και οικονομικα! αμα πας κ θυμηθεις ριξε μια ματια

οοουφφφφφφφφ παλι κλαιει η μαγουλιτσααααααα μονο αγκαλια ηρεμει σημερααααααααααα! παω να την δωσω και λιγο γαλατακι μπας και ηρεμισει και κοιμηθει λιγακι;)!

Ναι καλέ έστρωσε! Αφού τη Δευτέρα έχω να κάνω τεστ ΠΑΠ στη Λάρισα και δεν έχω που να αφήσω τον Λευτέρη και προσφέρθηκε να μου τον κρατήσει και μετά να μείνουμε και φαγητό! Ντόινγκκκκκκκκκ!!!!!!!!!! Αφού και ο άντρας μου και η πεθερά μου πέσανε από τα σύννεφα! Ωστόσο εγώ από τη μία δεν θέλω αλλά από την άλλη τι θα κάνει; Θα μου το φάει το παιδί; Δόξα το Θεό ξέρει από παιδιά και όσο γι'αυτό δεν φοβάμαι! Αλλά από την άλλη δεν θέλω να δώσω και δικαιώματα ότι και καλά κρατάω μούτρα! Μάλλον θα της τον αφήσω και για μην λέει αλλά από την άλλη δεν θέλω και το παιδί να μην βλέπει τους θείους του άσχετα με το τι μπορεί να έχω εγώ μαζί τους! Βέβαια είδα ότι μου το ζήτησε με πολύ χαρά! Τι να πω;;;

Μπραβο πολυ χαιρομαι Ιωαννακι μου! Μακαρι να κρατηθουν ετσι οι σχεσεις σας γιατι ειναι κριμα και για τα αδερφια να μην εχουν επαφες ή να μην τα πανε καλα γενικοτερα! Βεβαια οπως ειπες κι εσυ και για τον Λευτερακο δεν ειναι καλο να μην εχει επαφες με τους θειους και τα ξαδερφια του γιατι μεγαλωνοντας θα καταλαβει και θα μουλαρωσει κι αυτος αν δεν τα πατε καλα και δεν ειναι ωραιο αυτο! Μου αρεσει που πανω απ'ολα σκεφτεσαι το καλο του παιδιου σου, μπραβο σου. Αλλες δεν νοιαζονται καθολου και κανουν και τα παιδια τους να εχουν μισος οταν εχουν αυτες για καποιους ανθρωπους! Το σωστο ειναι αυτο που κανεις και σου αξιζουν συγχαρητηρια γιατι απ'οσα μας εχεις αφηγηθει δεν εχεις περασει και λιγα με την συνυφαδα σου! Μπραβο σου κοπελα μου ειμαι πολυ περηφανη για σενα ειλικρινα!

Βασικα κι εγω ετσι ειμαι ασχετα αν μπορει να με ενοχλουν καποια πραγματα...δεν θελω να δηλητηριαζω το παιδι μου επειδη δηλητηριαζομαι εγω απο διαφορες συμπεριφορες που μπορει να μην μου αρεσουν. Μακαρι να το σκεφτονται ολοι οπως το σκεφτομαστε εμεις αλλα δυστυχως καποιοι ειναι πολυ διαφορετικοι απο μας...δεν πειραζει τουλαχιστον εμεις εχουμε την συνειδηση μας ησυχη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...