Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Που είστε καλέ σήμερα; Πήγατε όλες για μπανακι; Εμείς πριν από λίγο γυρίσαμε από τον παιδίατρο, κάναμε εμβολιάκι! Δεν έκλαψε πάλι το παιδάκι μου! Μα τι αντράκι έχω εγώ;;; Κουκουβάγια ξέρετε!!! Ολα καλά, πάλι δεν πήρε βάρος μόνο 50 γραμμάρια αλλά είναι από τα δοντάκια που τον ταλαιπωρούν και μου είπε να μην εκπλαγώ αν τον επόμενο μήνα πάρει όλο το βάρος μαζεμένο! Τεσπά θα δούμε! Φρούτα θα φάμε από τις 29 Ιουλίου αφού μπούμε στον 6ο μήνα και αρχές Αυγούστου θα μπει και η απογευματινή κρέμα! Ααααχχχ ανυπομονώωωωωωω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elafonissi.jpg

Ελαφονήσι στα Χανιά Κρήτης

αχ κοριτσιαααααα εδω θελω να παω για μπανιοοοοοο!!!!!!!!:(

Καλημέρα!

Εχω κανει μπανιο εδω, Λενακι μου αλλα ειχε τοσο αερα που σε μαστίγωνε η άμμος.... Τι να ευχαριστηθείς ετσι! Ειναι πολυ ρηχή και καθαρή πάντως η θάλασσα αυτη!

Ναι, δυσκολα με το θηλασμο και ειδικα σε συνδυασμό με τη ζέστη... Προσπαθω κι εγώ, την κρατάω εκεί να το παλέψουμε όσο μπορούμε και βλέπουμε... :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας κοριτσια! προσπαθω ν αοιμησω τον μικρο!!!

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p εχθες το βραδυ το ειδα !!! το ενιωσα δηλαδη πρωτα στον ωμο μου!!!!!!

καλημερα!!!

αναστασακι σιδερενιο το δοντακι σας!!! οσο για την βαπτηση, αυτο το ειχαμε παθει οταν βαπτησα την βαπτηστηρα μου, ο παπας την σκουπησε στο προσωπο τοσο ατσαλα κ το μωρο τα ειχε παιξει, πολυ κλαμα κ αυτος μετα με το πααααααααασσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοο του! α χαρουμενη επετειο!!! τι κανατε τελικα εχτες? πολυ γελασα με την ματινα! θα σου κανει το τραπεζι να του κανεις το κρεβατι!!! χαχαχαχαχαχα

κοριτσια μου σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα!!!

α θυμηθηκα! βασουλα τι ακουσες κ εσυ με τον θηλασμο! απαραδεκτοι!!!!

ιωαννακι περαστηκα σου!

πεταλουδιτσα, λενακι, ματινακι φιλακια πολλα!!!

(ματινακι παλι εγραψες εχτες!!!)

εμεις καλα ειμαστε, βραζουμε πολυ ζεστη! τωρα σε λιγο θα ταισω την μπουμπου!

φιλακια πολλα!

καλημερα!!!

αναστασακι σιδερενιο το δοντακι σας!!! οσο για την βαπτηση, αυτο το ειχαμε παθει οταν βαπτησα την βαπτηστηρα μου, ο παπας την σκουπησε στο προσωπο τοσο ατσαλα κ το μωρο τα ειχε παιξει, πολυ κλαμα κ αυτος μετα με το πααααααααασσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοο του! α χαρουμενη επετειο!!! τι κανατε τελικα εχτες? πολυ γελασα με την ματινα! θα σου κανει το τραπεζι να του κανεις το κρεβατι!!! χαχαχαχαχαχα

κοριτσια μου σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα!!!

α θυμηθηκα! βασουλα τι ακουσες κ εσυ με τον θηλασμο! απαραδεκτοι!!!!

ιωαννακι περαστηκα σου!

πεταλουδιτσα, λενακι, ματινακι φιλακια πολλα!!!

(ματινακι παλι εγραψες εχτες!!!)

εμεις καλα ειμαστε, βραζουμε πολυ ζεστη! τωρα σε λιγο θα ταισω την μπουμπου!

φιλακια πολλα!

σε ευχαριστω πολύ γιωτακι!! τελικα εχθες φαγαμε εδω νωρις γιατι πεινουσαμε και ειπαμε να φαμε κατι εξω πιο αργα αλλα ειχαμε σκασει και δεν πεινουσαμε και πηγαμε για ποτακι! καλα ηταν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Που είστε καλέ σήμερα; Πήγατε όλες για μπανακι; Εμείς πριν από λίγο γυρίσαμε από τον παιδίατρο, κάναμε εμβολιάκι! Δεν έκλαψε πάλι το παιδάκι μου! Μα τι αντράκι έχω εγώ;;; Κουκουβάγια ξέρετε!!! Ολα καλά, πάλι δεν πήρε βάρος μόνο 50 γραμμάρια αλλά είναι από τα δοντάκια που τον ταλαιπωρούν και μου είπε να μην εκπλαγώ αν τον επόμενο μήνα πάρει όλο το βάρος μαζεμένο! Τεσπά θα δούμε! Φρούτα θα φάμε από τις 29 Ιουλίου αφού μπούμε στον 6ο μήνα και αρχές Αυγούστου θα μπει και η απογευματινή κρέμα! Ααααχχχ ανυπομονώωωωωωω!!!!

αχ μωρε να χαρω εγω!δεν κλαιει το αντρακι σου ε? καλα δεν ποναει καθολου? μαλλον ειναι γεναιος ιωαννακι μου ...σε αντιθεση με μας που κλαιμε για κανενα μισαωρο χωρις υπερβολη !!

αντε σε λιγο και οι κρεμουλες εχουνε πλακα οταν δοκιμαζουν κατι για πρωτη φορα εχουν μια εκφραση καπως ετσι :shock:!

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p εχθες το βραδυ το ειδα !!! το ενιωσα δηλαδη πρωτα στον ωμο μου!!!!!!

αναστασακι βγαλατε το πρωτο σας δοντακιιιιιιιιιιιιι!!!!!! καλοριζικο καλοριζικο !!! εσυ το ειδες πρωτη? γρηγορα να του παρεις και ενα δωρακι! ετσι λενε:tongue:

εγω κοριτσια εκλεισα τελικα μαρμαρα για 3 μερες 21 σαββατο παμε και τριτη γυρναμε ! καλα ειναι !βρηκα κ σπιτι διπλα στη θαλασσα κ καλη τιμη !

εχει και ψησταρια και κουζινα οποτε θα ψηνουμε και θα μαγειρευουμε το μεσημερακι εκει ετσι ωστε μονο το βραδυ να τρωμε εξω ,και ολα καλα;)

ανυπωμωνωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Εγω κοριτσια εκλεισα τελικα μαρμαρα για 3 μερες 21 σαββατο παμε και τριτη γυρναμε ! καλα ειναι !βρηκα κ σπιτι διπλα στη θαλασσα κ καλη τιμη !

εχει και ψησταρια και κουζινα οποτε θα ψηνουμε και θα μαγειρευουμε το μεσημερακι εκει ετσι ωστε μονο το βραδυ να τρωμε εξω ,και ολα καλα;)

ανυπωμωνωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο! :P:p:p Καλά να περάσετε, Βασούλα!! Ζηλεύωωωωωωωωωωωω!!!! Ωραίος ο Μαρμαράς! Πότε πάτε;

Μισή ώρα κλαίει μετά το εμβόλιο η ζουζουνίτσα σου;; χιχιχι Η δικιά μας στο πρώτο εμβόλιο που κάναμε πριν λίγες μέρες έκλαψε μόνο λίγο εκείνη την ώρα και μόλις την πήραμε μετά αγκαλίτσα σταμάτησε. Βέβαια είναι μικρούλα και δεν καταλαβαίνει πολλά ακόμη... :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σιδερένιο Αναστασάκι!!! Άντε και στα υπόλοιπα με ένα πόνο να βγουν! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Με το καλο! :P:p:p Καλά να περάσετε, Βασούλα!! Ζηλεύωωωωωωωωωωωω!!!! Ωραίος ο Μαρμαράς! Πότε πάτε;

Μισή ώρα κλαίει μετά το εμβόλιο η ζουζουνίτσα σου;; χιχιχι Η δικιά μας στο πρώτο εμβόλιο που κάναμε πριν λίγες μέρες έκλαψε μόνο λίγο εκείνη την ώρα και μόλις την πήραμε μετά αγκαλίτσα σταμάτησε. Βέβαια είναι μικρούλα και δεν καταλαβαίνει πολλά ακόμη... :tongue:

αχχχ σε ευχαριστω πολυ !! το αλλο σαββατοκυριακο 21/07 ;););)

ασε και γω πηρα μια χαρα γιατι λεγαμε να μην παμε παλι φετος αλλα αλλαξαμε γνωμη...παμε λιγο να ξεσκασουμε και εμεις :D:D

αααααννν εκλαψε λεει!!! γενικα ρε συ η δικια μου πολυ κλαμα λεμε !!! μονο που της μιλαει η γιατρος αρχιζει το πανιγυρι...αν και ειναι νωρις αλλα νομιζω απο κοινωνικοτητα ειμαστε στο μηδεν....οποιος τις μιλαει που δεν ξερει κατεβαζει τα μουτρα και μουτσοκλαιει ..ελπιζω να αλλαξει μεγαλωνοντας:oops:

το μικρο μικρο πεταλουδακι ειναι ολα τα λεφτα!ποσο αλλαξεεεεεεεε!!!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημερα τσουπρες τι κανετε? Χαθηκα χθες...εκανα δουλιτσες και το απογευμα πηγαμε για μπανακι! Τον εβαλα πολυ λιγο τον μπεμπακο στην θαλασσα γιατι δεν μου πολυαρεσε και τον εκανα ντουζ αμεσως...δεν ηταν βρωμικη αλλα ειχε φυκια και σιχαθηκα...το αλλο που ειδα και τα πηρα ηταν που ενα κοριτσακι γυρω στα 3 ετρωγε κρακερακι και μπηκε μαζι με την μαμα της στην θαλασσα και εριξε το κρακερακι στην θαλασσα και η μανα της ουτε που το μαζεψε αλλα ουτε που την μαλωσε να μην το ξανακανει...μα ειναι δυνατον? Πως θα μαθει αυτο το κοριτσι να διατηρει καθαρο το περιβαλλον της και ειδικα οταν ο συγκεκριμενος χωρος δεν ειναι μονο δικος της? Στο σπιτι τους δεν με νοιαζει τι κανουν αλλα σε δημοσιο χωρο και ειδικα στην θαλασσα δεν πεταμε σαβουρες...αληθεια σας λεω μου ηρθε να πιασω την μανα απο τον λαιμο να την βουτηξω στην θαλασσα και να το φαει το κρακερακι....το παιδι δεν φταιει γιατι αν η μανα ειναι σταρχιδισταν πως να μαθει το παιδι τι ειναι σωστο και τι οχι? Ρε κοριτσια δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα αν υπηρχε νομος να συμπεριφερομαστε οπως αξιζει σε καποιους ανθρωπους, ειναι σιγουρο οτι θα ειχα ριξει πολλες σφαλιαρες! Μα ειναι δυνατον? Να μην νοιαζεται η μανα να μαθει στο παιδι της το σωστο? Λιγο σεβασμος στο περιβαλλον και στους ανθρωπους δεν βαπτει...ειμαι εγω αναγκασμενη να βαζω το παιδι μου στην θαλασσα και να κολυμπαει διπλα σε αποφαγια? Οχι πειτε μου ειμαι υπερβολικη? Γενικοτερα ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος μεχρι ενος σημειου ομως...δεν ανεχομαι καποια πραγματα και οχι λογω του οτι ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι, αλλα γιατι δεν ειναι σωστα! Και αν καποιοι λενε οτι το σωστο ειναι πραγμα υποκειμενικο κανουν μεγαλο λαθος! Ολοι ξερουμε τι ειναι σωστο απλα καποιοι το παιζουν χαζοι γιατι ετσι τους συμφερει. Να χθες εκεινη η μανα δεν μπορουσε να μαζεψει το κρακερακι απο την θαλασσα? Δεν ηξερε τι ηταν σωστο να κανει? Απλα δεν την ενοιαξε ή βαριοταν να σταματησει το μπανιο της για να βγει να το πεταξει στα σκουπιδια που ηταν 10 μετρα πιο μακρυα της....μεχρι ομως να τελειωσει το μπανιο της και να βγει να το πεταξει εγω ειχα μπει με το μωρο στην θαλασσα και εσπρωχνα το νερο για να απομακρυνω το σκουπιδι της...και μου την εδωσε πιο πολυ που ενω εβλεπε οτι προσπαθουσα να απομακρυνω το σκουπιδι τους δεν εκανε καν την κινηση να ερθει να το παρει.....αϊ σιχτιρ λοιπον παλιο σκροφα....ε μα τα παιρνω στο κρανιο και μετα μου βγαινει το ονομα οτι ειμαι νευροσπαστο...οταν γυρισα στην ξαπλωστρα με ρωτησε ο αντρας μου γιατι γυρισαμε τοσο γρηγορα και του ειπα με λιγο πιο δυνατη φωνη: πως να κανεις μπανιο διπλα στις σαβουρες των παιδιων που οι μαναδες τους ειναι σταρχιδισταν? Με ακουσε μια κυρια διπλα απο μας, κουνησε το κεφαλι της και ψυθιρισε:τι να πεις...εμ τι να πω? Μαλλον δεν επρεπε μονο να πω αλλα και να κανω....επρεπε να παρω το κρακερακι και να παω να το αφησω πανω στην πετσετα της και ας ελεγε κουβεντα μετα...ο 3ος παγκοσμιος θα γινοταν...αλλα δυστυχως οτι και να κανεις αν ο αλλος δεν εχει τσιπα δεν προκειται να βαλει μυαλο...τεσπα σας ζαλισα πρωι πρωι....

Παω να σας διαβασω....

Διαφημίσεις

αρε ματινακι!!! λιγο απο τον τσαμπουκα σου να ειχα!!!

εφυγα γιατι να σου πω με καναν και ενιωσα λιγο περιεργα:oops: και συνεχισαν οι σχολιασμοι:αμα εδινες ξενο γαλα να τωρα θα του δινες το μπουκαλι και ολα καλα,θα πηγαινες οπου θες και διαφορα τετοια !

οχι δεν απαντησα ,να σου πω το μετανιωσα μετα αλλα ηταν αργα θα μπορουσα να υπερασπιστω καποια πραγματα απλα δεν μπηκα στο κοπο..

στο γυρισμο βεβαια μου ειπε ο αντρας μου οτι οταν εφυγα συνεχιστηκε η συζητηση και εκεινος τους ειπε οτι ειναι πολυ περηφανος που θηλαζουμε,οτι απο δω και περα ειμαστε τρεις και και παμε πακετο ,δεν υπαρχει λογος να αφηνουμε το μωρο,και οτι θα σταματησουμε μονο εαν δεν εχω γαλα η οταν θελει το μωρο να σταματησει και να απογαλακτιστει απο μονο του! δες εκει λεω υπερασπιση και καμαρι ο συζυγος !

ειδες ομως ρε ματινα αυτο που ειπαν και τα κοριτσια ποιο κατω ..ολα αυτα τα λενε απο ελειψη ενημερωσης και μονο!στεναχωριεμαι οταν βλεπω μανουλες που δεν γνωριζουν τα αυτονοητα...

ααααααα στην επομενη συναντηση σε θελω παρων!! εισαι και μακρια γμτ!

Καλημερα Βασουλα μου!

Δικιο εχεις απο την μια αλλα απο την αλλη ενας λογος παραπανω που εσυ εισαι ενημερωμενη να απαντας στα κακεντρεχη σχολια αυτων που προσπαθουν να σε κανουν να δωσεις μπουκαλι στο παιδι σου ενω του προσφερεις οτι πολυτιμοτερο υπαρχει! Δεν εχω τσαμπουκα απλα δεν μπορω τους ανθρωπους ξερολες και επιπλεον δεν μου αρεσει να κρινουν με αυτο τον τροπο μια επιλογη μου! Που σαφως και ειναι πολυ καλη επιλογη ο θηλασμος....τωρα αν εδινα στο παιδι μου ναρκωτικα εννοειται οτι καλα θα κανανε ολοι να με κρινουν κακην κακως....εν τω μεταξυ μου την δινουν οι γυναικες που θεωρουν την ευκολια τους προταρχικο μελημα τους! Δηλαδη αν θηλαζω δεν μπορω να παω πουθενα με το παιδι μου ενω αν του εχω το γαλα στο μπουκαλι μπορω? Επειδη εζησα τον θηλασμο και εζησα και τη αποστειρωση ταυτοχρονα για 1μιση μηνα ενα εχω να πω....δεν υπαρχει πιο κουραστικο να κουβαλας προικα για να βγεις 2 ωρες εξω....αντε αποστειρωσε τα μπουκαλια αντε βρασε νερο και κουβαλα τον θερμο μαζι αντε φτιαξε το γαλα για να το πιει...ενω με τον θηλασμο βαζεις το παιδι στο ζιζι και τελος....ειναι πολυ κουτες λοιπον να θεωρουν μεγαλυτερη ευκολια το μπουκαλι απο τον θηλασμο! Δεν το εκαναν ποτε πως να το γνωριζουν? Γι αυτο λοιπον σου λεω Βασουλα μου οτι αν δεν το κανεις στην πραξη μην το παιζεις εξυπνη κυρια μου....ενταξει και το γαλα στο μπουκαλι δεν ειναι δηλητηριο αλλα ασε με εμενα να κρινω αν προσεφερω και τι προσφερω στο παιδι μου με τον θηλασμο! Πως λοιπον να μην τα παρω? Δεν ειπαμε να γινει πολεμος...οπως η καθεμια σου λεει την αποψη της ετσι κι εσυ θα πεις την δικη σου! Με ωραιο τροπο δεν ειπα να τσακωθεις! Κι εγω στο παρελθον βρεθηκα σε μια παρεα απο γυναικες που η μια θηλαζε τον γιο της ενω κοντευε το παιδι χρονο, εγω τον ειχα τον μπεμπη 2μιση μηνων και η αλλη εχει παιδια δημοτικου! Με αυτη που θηλαζε ειχαμε ακριβως τις ιδιες αποψεις ενω με την αλλη που ειχε μεγαλυτερα παιδια αντιθετη αποψη! Δεν τσακωθηκα εννοειται αλλα η αποψη μου ακουστηκε και ετσι εγινε κατανοητο οτι δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου ασχετα αν τον μπεμπη τον ειχα αρχισει και με ξενο γαλα σχεδον μια εβδομαδα...τοτε με πονο ψυχης του το εδινα αλλα θηλαζα ταυτοχρονα και καπως η διαθεση μου εφτιαχνε! Απλα η αληθεια ειναι οτι ο θηλασμος βοηθαει πολυ οσον αφορα τις παθησεις που μπορει να αποφυγει το παιδι, αλλα παιζει σημαντικο ρολο και ο αργανισμος του καθε παιδιου και ποσο ευαλωτο ειναι...υπαρχουν παιδια που ενω θηλασαν για πολυ καιρο(χρονο και πανω) ειναι ευαισθητα και αρρωσταινουν πολυ συχνα και με το παραμικρο...υπαρχουν παιδια που δεν ηπιαν σταλα μητρικο γαλα και δεν αρρωσταινουν σχεδον ποτε...δεν ειναι αλληλενδετα λοιπον αυτα...ομως κανεις δεν εχει το δικαιωμα να λεει σε μια μανα που θηλαζει οτι δεν κανει καλα...αυτα! Σε ζαλισα σορι...Φιλακια στην ομορφη μαγουλιτσα μας!

Α! Ξεχασα να σου πω....συγχαρητηρια στον αντρα σου που υπερασπιστηκε τον θηλασμο με τοσο σθενος! Οι αντρες συνηθως δεν δινουν σημασια σε τετοια...μπραβο του λοιπον! Και μενα ο αντρας μου ενιωθε πολυ περηφανος που η επιλογη μου ηταν να θηλασω γιατι πλεον οι γυναικες δεν δινουν σημασια γιατι γουσταρουν την ελευθερια τους μιας και ο θηλασμος ειναι σκλαβια κατα μια εννοια και θελει πολυ υπομονη...ειδικα τον πρωτο καιρο!

Χαχαχαχαχαχαχαχα εγώ δεν σχολίασα! Την φοβήθηκε το μάτι μου! Χαχαχαχα γιατί κ γω Σαβ την Βάσω είμαι! Δεν θα μιλούσα ! Μην το πεις στην Ματίνα όμως.μεταξύ μας καλα??? Χαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχ.....κανονισε Λενιω οταν ξανανεβω Θεσσαλονικη να φας κι εσυ το μπερντακι σου! χαχαχαχαχαχαχαχ......

Κορίτσια ξενερώσΑ τώρα! Με πήρε τηλ ο άντρας μου κ μου λέει αύριο να πάμε θάλασσα κ θα έρθει κ η πεθερουκλα μαζί! Έλεος δηλαδή! Δεν πήρα μαγιό ,θα πάω αύριο να δω κ θα πάμε Τετάρτη τελικά! Αλα θα έρθει κ αυτη! Αμάν! Δεν θέλω!:-(

Είμαι κακιά!! Κ πέρσι έτσι χαμός ποσά άτομα πηγαίναμε μαζί κ αυτή, θα μου πεις γιοί της είναι αλα κ πάλι ξέρω γω! Ουφ! ΞενερώσΑ άσχημα τώρα γι'αυτό μπήκα να ΣΑΕ γκρινιάξω!

Δοκίμασα το μπικίνι μου! Από πάνω μου άρεσε πολύ είναι κ υο στήθος γεμάτο ( να Ναι καλα ο θηλασμός) κ μου άρεσε αλα από κάτω η κοιλιά είναι χαλαρή κ δεν μ'αρέσει!:-(

Αααααα....τελικα δεν θα με αφησετε να ηρεμισω ποτε!!!! Τι να κανει η πεθερουκλα μαζι σας καλε???? Οχι οτι η γυναικα θα σας κανει τιποτα κακο αλλα ρε παιδι μου δεν μπορειτε να πατε μονοι σας οικογενειακως? Τωρα μου θυμισες πριν χρονια που ειχα σχεση 5 χρονια και ειμασταν αρραβωνιασμενοι τα 3, οταν λεγαμε οτι θα παμε καπου τσουπ απο κοντα και η μανα του ηθελε να ερχεται...εγω δεν ηταν οτι δεν ηθελα αλλα μου την εδινε επειδη το απαιτουσε λογω του οτι και καλα σκλαβωθηκε τοσα χρονια που εκανε 4 παιδια και ειχε την απαιτηση μονο απο τον δικο μου γιατι ηταν ο πρωτοτοκος και ειχε δει διαφορες καταστασεις μεσα στο σπιτι με τον πατερα του και υποτιθεται επρεπε να την καταλαβει και να την κουβαλαει μαζι του! Βεβαια αυτος ηταν πολυ νευρικος και δεν της περναγε το δικο της...τον μπριζωνα κι εγω και τελικα δεν την παιρναμε ποτε μαζι! Τι εκανε αυτη ομως? Οταν εβλεπε οτι δεν παιρναγε το δικο της επαιρνε τηλεφωνο την μανα μου και της εκανε παραπονα του τυπου οτι δεν την θελω εγω μαζι μας και κατι τετοια! Και τι καταλαβε? Μπακουρι εχει μεινει το παιδι της γιατι καμια δεν μπορει να την ανεχτει και αναγκαστικα κι αυτος δεν στεριωνει σε σχεσεις! Παντως Λενιω μου ειναι και στον ανθρωπο...η πεθερα μου δεν ζηταει ποτε να ερθει μαζι μας οπουδηποτε και αν παμε...ισα ισα που οταν ειναι να παμε μεγαλη βολτα π.χ. Αθηνα για ψωνια, στο παρελθον της λεγαμε να ερθει απο το χωριο να παμε ολοι μαζι για να ξεσκασει λιγακι και παλιι ελεγε να μην μας γινει βαρος! Μεχρι και "τσακωμο" εχουμε ριξει για να ερθει μαζι μας....αυριο την περιμενουμε να ερθει και ειναι σιγουρο οτι αν της πουμε να ερθει παραλια δεν θα ερθει...θα προτιμησει να κατσει σπιτι και να κανει δουλειες...

Οσο για την χαλαρωση που λες στην κοιλια μην αισθανεσαι ασχημα.Δυο παιδαρους εχεις βγαλει απ αυτη την κοιλια Λενιω μου και δεν θα ντραπεις γι αυτο!Μια χαρα εισαι και μην εχεις καθολου ντροπες...εδω αλλες κοπελες που δεν εχουν κανει παιδια και ειναι χειροτερες απο εμας που εχουμε παιδια!

Ήρθα πάλι για όσο μπορέσω... :rolleyes:

Έσκασα!!! Αυτό το μωρό δεν θηλάζει....παλεύει!!! Έχουμε ένα θεματάκι... Εδώ και καιρό, ενώ θηλάζει ένα 5λεπτο της έρχεται να ρευτεί και το καταλαβαίνω γιατί τσινάει, κλωτσάει και γενικά ζορίζεται... τη σηκώνω και ρεύεται αμέσως και δυνατά! Μετά την ξαναβάζω να συνεχίσει το θηλασμό και αρχίζει η μάχη! Άλλοτε κλαιει δυσκολεύεται να πιάσει τη θηλή, άλλοτε παλεύει να την πιάσει και μια την πιανει, μια την αφηνει και ειναι νευρικη. Το παλεύω και την κανω να φαει ακομη ενα 5λεπτο γιατι αποκλειεται να χορταινει με τοσο λιγη ώρα... Μιλησα με μειλ με συμβουλους θηλασμου, τους εξηγησα την κατασταση και μου ειπαν καποιες πιθανες αιτιες και μερικες απο αυτες ειναι: τροφικη δυσανεξία (μονο την ωρα του φαγητου θα ειχε θεμα; ), παλινδρόμηση, εκνευρισμος μεχρι να ερθει το επομενο let down δηλαδη να κατεβει η επομενη δοση γαλακτος. Αυτο το θεωρω και το πιο πιθανο γιατι παρατηρω μειωση του γαλακτος στο στηθος μου σε σχεση με 1 μηνα πριν. Ισως αργει το δευτερο κατεβασμα και η μπεμπα όντας μισοχορτασμενη απο το πρωτο 5λεπτο που τωει καλα δεν εχει υπομονη να το περιμενει. Όταν τελικα ερχεται το γαλα να δεις τι καλα που το κατεβαζει και πώς ηρεμει για λιγο εστω... :confused: Με τα πολλα εχω μια ανησυχια μην μειωθει και αλλο το γαλα καθως δεν εχει υπομονη η μικρη να ρουφαει αρκετη ωρα αν και μερικες φορες την κραταω εκει και το κανει. Επισης ανησυχω μην αρχισει να μην παιρνει το βαρος που πρεπει. Εχει και ζεστη ανυποφορη και γινεται μουσκεμα καθε φορα που τρωει κι εγω αγανακτω! Δε θελω ομως να κοπει ο θηλασμος... :cry:

Με το συγκαμα καλα ειμαστε,σχεδον περασε ενας μικροερεθισμος εμεινε. Λιγο διαρροια νομιζω οτι μου κανει (γιαυτο και συγκαηκε ισως) εδω και 3-4 μερες και δεν ξερω τι γινεται.. Η γιατρος μας ειπε οτι περιμενουμε να περασει μονο του και να προσεχω τι τρωω..

Αυτα τα νέα μας... :rolleyes:

Ματινάρα μου, έπρεπε να είσαι εκεί με τη Βασούλα να τις βάλεις στη θέση τους τις καλοθελήτριες!!! Πρέπει να τα πουν αυτά στον Παπαβέντση οι κυράτσες να ακούσουν τα εξ αμάξις!!!! χαχαχαχαχαχχχχχ :tongue:

Ελενιτσα μου καλη τι κανετε? Ζοριζεται στον θηλασμο η πεταλουδιτσα μας? Ειναι και η ζεστη που παιζει ρολο αλλα γενικοτερα τα κοριτσια ειναι πιο ζορικα και πιο νευρικα απο τα αγορια.Θελουν περισσοτερη υπομονη και επιμονη στον θηλασμο αν υπαρχει βεβαια γαλα. Κι εμεις τον πρωτο μηνα τα πηγαμε σουπερ με τον θηλασμο και πηρε παραπανω βαρος απο το αναμενομενο...απο τον πρωτο μηνα στον δευτερο αρχισε το θεματακι να μην πηγαινει καλα...ειχε μειωθει το γαλα μου και δεν το καταλαβαινα γιατι ετρωγε κανονικα και δεν εδειχνε να μην χορταινει....βεβαια θα μπορουσε να ειχε βαλει και λιγοτερο απο 500 γρ. που εβαλε αλλα δυστυχως φανηκε μετα απο 15 μερες οτι δεν του εφτανε....οποτε αυτο να προσεξεις να της φτανει το γαλα! Αν θες κανε ενα τεστ με θηλαστρο μετα απο μαλαξεις να βγαλεις γαλα να δεις απλα ποσο βγαζεις στο 10λεπτο που πινει και θα μαθεις αμεσως ποσο γαλα πινει.Δεν μειωνεται το γαλα με μια φορα αν βγαλεις με θηλαστρο...θα κανεις απλα ενα τεστ! Στο λεω εκ πειρας...αν ειχα βγαλει τοτε εγω με το θηλαστρο θα εβλεπα πιο νωρις οτι επινε λιγο και κατι θα εκανα για να επαναφερω το γαλα μου γρηγορα χωρις να μπω στην διαδικασια να τον βαλω στο ξενο! Υπαρχουν τροποι να αυξησεις την παραγωγη αν θες να θηλασεις περισσοτερο καιρο! Σου λεω και παλι αν ειχα κανει αλλες κινησεις εξ αρχης μπορει να θηλαζα ακομα τον μπεμπη!

Φιλακια στην ομορφη πεταλουδιτσα μας!

καλημερα κοριτσακια μου!που ειστε?εμεις σημερα ξυπνιοι απο της 7!παλι καλα!το βραδυ μου ξυπνησε μονο μια φορα !ειχε κ δροσουλα κ κοιμηθηκε πολυ καλα το ζουζουνι μου..ολα ειναι απο την ζεστηηηη!

τελικα ειχα αναμενο το αιρκοντισιον ανα διαστημαατ το βραδυ με ανακληση παντα για να ανακυκλωνεται ο αερας!κοιμηθηκαμε πολυ ωραια!καμια σχεση με προχθες που ξυπνουσε συνεχεια μουσκεμα το παιδακι μου κ γω τα ιδια κ θηλαζα με ταλαιπωρεια!απαπα φτανει το χορτασα το καλοακιρι!δεν μπορω τη πολυ ζεστη με τιποτα.τους καυσωνες δηλαδη αλα κ ποιος αντεχει θα μου πειτε!

περιμενω να ξυπνησει ο μικρος να φαει φρουτοκρεμα κ να παμε για μαγι επιτελους!

κ αυριο θαλασσα με την πεθρουκλαααααα!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue::tongue::tongue::evil::cry::cry::cry::cry::evil::evil::evil:

ααα να κ ενα καλο νεο βγηκε το dvd της βαφτισης ..το εφερ χθες ο αντρας μου..τελειοοοοο!πολυ συγκηνηθικα σε καπιες στιγμες τωρα που το ειδα!κ οι φωτο θα γινουν πολυ ωραιες στο αλμπουμ!ανυπομονω!

αυτααααααα!

Χχαχααχαχ....το γιουπι μου αρεσε!!!!!!:P

Οσο για την ζεστη εμεις το βραδυ βαλαμε τον ανεμιστηρα στο δωματιο μας και πηρα τον μπεμπη στο κρεβατι γιατι στο δωματιο του εκανε φοβερη ζεστη και ηταν μουσκεμα....δροσιστηκε το παιδακι μου και κοιμηθηκε σαν πουλακι!

Πηρατε το dvd απο τα βαφτισια σας ε? Αχ τι ωραια και εγω ανυπομονω να γινει η βαφτιση μας! Βεβαια αυτη την φορα θα διαλεξουμε γρηγορα τις φωτο και οχι σαν τον γαμο που φτιαξαμε το αλμπουμ μετα απο 3 μηνες...θα φτιαξουμε και καμβα μια φωτο της βαφτισης! Εφτιαξαν και η συνυφαδα με τον κουνιαδο μια που ειναι και τα δυο παιδια πριν την βαφτιση και ειναι μουρλια! Στην προσφορα του γαμου μας ειχε τον καμβα δωρο...στην βαφτιση λογω του οτι μας εκανε πολυ φθηνη προσφορα δεν μας εκανε καμβα δωρο και τον ρωτησε χθες ο αντρας μου τον φωτογραφο ποσο θα στοιχισει ο καμβας να κανουμε μια φωτο και μας ειπε για μας ειδικη τιμη θα κανει...οταν τον ρωτησε η συνυφαδα ποσο θα στοιχιζε αν κανανε αλλον εναν καμβα τους ειπε 40 ευρω...οποτε εμας που θα κανει καλυτερη τιμη θα ειναι πιο φθηνα...για να δουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...