Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια ξενερώσΑ τώρα! Με πήρε τηλ ο άντρας μου κ μου λέει αύριο να πάμε θάλασσα κ θα έρθει κ η πεθερουκλα μαζί! Έλεος δηλαδή! Δεν πήρα μαγιό ,θα πάω αύριο να δω κ θα πάμε Τετάρτη τελικά! Αλα θα έρθει κ αυτη! Αμάν! Δεν θέλω!:-(

Είμαι κακιά!! Κ πέρσι έτσι χαμός ποσά άτομα πηγαίναμε μαζί κ αυτή, θα μου πεις γιοί της είναι αλα κ πάλι ξέρω γω! Ουφ! ΞενερώσΑ άσχημα τώρα γι'αυτό μπήκα να ΣΑΕ γκρινιάξω!

Δοκίμασα το μπικίνι μου! Από πάνω μου άρεσε πολύ είναι κ υο στήθος γεμάτο ( να Ναι καλα ο θηλασμός) κ μου άρεσε αλα από κάτω η κοιλιά είναι χαλαρή κ δεν μ'αρέσει!:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/07/16.html?m=1

Κορίτσια μωλης διάβασα αυτήν την ιστορία! Συγκινήθηκα!

Πάντως κ γω στον μιχαλάκη ήμουν άσχετη με τον θηλασμό! Δεν υο είχα ψάξει καθόλου,δεν είχα κ ίντερνετ κ επίσης στο νοσοκομείο μας τα δίνανε τα μωρά μαζί με ένα μπιμπερό με γάλα οπότε δεν ήθελε στήθος ο μιχαλάκηΣ.τον θηλασα 40 μέρες οι μισές πάνω στο στήθος με ψευδοθηλες κ πολύ ζόρι κ οι άλλες μισές με αντλήσεις κ με μπιμπερό! Κ όλα αυτά με συμπλήρωμα ξένου φυσικά γιατί αυτό έγραφε το χαρτί που Νας έδωσαν από το νοσοκομείο!

Στον Αλεξάκη μου μετανιώνω τελικά που δε ζήτησα αποκλειστικο θηλασμό .φοβηθήκα μετά την καισαρική αν θα τα καταφέρω.φυσικά από την αρχή τον έβαζα κανονικά στο στήθος απλά θα θελα με το που γεννήθηκε να τον έβαζα αμέσως ! Την πρώτη μέρα δε μπόρεσα κ σίγουρα ειπιε ξένο γάλα αφού δεν τους είπα κ τίποτα αλα την επόμενη μέρα που σηκώθηκα τον θηλάζΑ κανονικά ! Με το ποτ σηκώθηκα κ μπόρεσα να θηλασΩ από κει κ πέρα μου τον φερναν συνέχεια για να τον θηλασω! Αλα λυπάμαι που δεν τον είχα κοντά μου τα βραδυά .τι σοκ περνάνε κ αυτά! Τι καλό που είναι να είσαι ενημέρωμένη κ γω δεν ήμουν όχι όσο είμαι τώρα!:-( Στο τρίτο αν τελικά κάνω θα το προσπαθήσω νΑ κάνω rooming in ! Απλά η καισαρική είναι δύσκολη ρε ΓΤ κ γι'αυτό φοβάμαι πολύ! Αν δεν μπορέσω να ανταπεξέλθΩ! Ουφ θα δούμε! Αυτά!:wink:

Λενάκι μου, καλό! Στο τρίτο σου μωράκι (με το καλοοοο!!) να κάνεις rooming in και μη φοβάσαι τίποτα!!! Κι εγώ αυτό έκανα με καισαρική και τα έβγαλα πέρα μια χαρά! Απλά μέχρι να σηκωθείς θα χρειαστείς λίγη βοήθεια από μαμά-πεθερούκλα κλπ. Μην το φοβηθείς 'ομως, ναι; Ειναι το καλυτερο για τα μωρακια μας! Τα γλυκουλια μου θελουν να ειναι μαζι με τη μανουλα και οχι μεσα σε ενα θαλαμο με αλλα ποσα μωρα και να κλαινε και να μην τους δινουν σημασια! :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια ξενερώσΑ τώρα! Με πήρε τηλ ο άντρας μου κ μου λέει αύριο να πάμε θάλασσα κ θα έρθει κ η πεθερουκλα μαζί! Έλεος δηλαδή! Δεν πήρα μαγιό ,θα πάω αύριο να δω κ θα πάμε Τετάρτη τελικά! Αλα θα έρθει κ αυτη! Αμάν! Δεν θέλω!:-(

Είμαι κακιά!! Κ πέρσι έτσι χαμός ποσά άτομα πηγαίναμε μαζί κ αυτή, θα μου πεις γιοί της είναι αλα κ πάλι ξέρω γω! Ουφ! ΞενερώσΑ άσχημα τώρα γι'αυτό μπήκα να ΣΑΕ γκρινιάξω!

Δοκίμασα το μπικίνι μου! Από πάνω μου άρεσε πολύ είναι κ υο στήθος γεμάτο ( να Ναι καλα ο θηλασμός) κ μου άρεσε αλα από κάτω η κοιλιά είναι χαλαρή κ δεν μ'αρέσει!:-(

Ουπς!!!! Όντως είναι τρελή ξενέραααα!! Δε θέλω να σου ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν... :?:shock: Κουράγιο! Αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το!!!!!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λενάκι μου, καλό! Στο τρίτο σου μωράκι (με το καλοοοο!!) να κάνεις rooming in και μη φοβάσαι τίποτα!!! Κι εγώ αυτό έκανα με καισαρική και τα έβγαλα πέρα μια χαρά! Απλά μέχρι να σηκωθείς θα χρειαστείς λίγη βοήθεια από μαμά-πεθερούκλα κλπ. Μην το φοβηθείς 'ομως, ναι; Ειναι το καλυτερο για τα μωρακια μας! Τα γλυκουλια μου θελουν να ειναι μαζι με τη μανουλα και οχι μεσα σε ενα θαλαμο με αλλα ποσα μωρα και να κλαινε και να μην τους δινουν σημασια! :cry:

Ελενακι μου γλυκό τι κάνεις? Εγώ εδώ προσπαθώ να κοιμησω τον μικρό κ έχω κάτι νεύρα! Από απέναντι έχει κάτι παιδιά που κάνουν πάρτυ.τι παιδιά 17-18 είναι κ έχουν βάλει μουσική τέρμα κ έχει γίνει ένας πανικός στη γειτονιά ! Δύο φορές κοιμησΑ τον μικρό κ ξύπνησε με την φασαρία !:-(

Γενικά σε αυτό το σπίτι η μαμά τους δε βρίσκεται σχεδόν ποτέ κ κάνουν ότι θέλουν! Τώρα το να πεις! Μπορείσ να πεις τίποτα! Εγώ τώρα πως θα τα κοιμησω.σου μιλάω για τσιριδες όχι αστεία κ η μουσική τέρμα! Ουφ!

Όσο για το roumimg in στο επόμενο αν μας το στείλει ο καλός θεουληΣ θα το κάνω οπωσδήποτε! Αφού το λες κ συ που ξέρεις τι είναι η καισαρική!:-(

Τι κάνει το πεταλούδακι Ελενίτσα μου!?

Για να δούμε θα κοιμηθούμε σήμερα!:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ουπς!!!! Όντως είναι τρελή ξενέραααα!! Δε θέλω να σου ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν... :?:shock: Κουράγιο! Αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το!!!!!! :tongue:

Ξέχασα να σχολιάσω αυτό που είπες για τα μωράκια .όντως πόση ανάγκη μας έχουν μετά το σοκ της γέννας που περνάνε! κ ήμουν κ δίπλα στο θάλαμο με τα μωράκια κ τα άκουγα που κλαιγανε κ η καρδιά μου με πονούσε!

Είναι να ην ξενερώσεις όχι πεσμου! Ουφφ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι παλι!

πω πω ρε κοριτσια πολυ ζεσταινομαστε λεμε!!! χτες το βραδυ ξυπνησε 4 φορες και ηθελε να φαει ! να πιει μαλλον διψουσε πολυ! σημερα αναψα κλιματιστικο απο τις 10 το πρωι δεν αντεχα με τιποτα ! την εχω στην κρεβατο καμαρα τωρα και πηγαινοερχομαι γιατι στο σαλονι που εχω το Pc χτυπαει πολυ;)..εφαγε το κοριτσι μου ..καλα ε ειναι πολυ γλυκια!μου κανει κατι χαρουλες ,μου απλωνει και τα χερακια ..πω πω τρελα λεμεεεεεε!

λοιπον να σας πω αυτο που ηθελα .χτες που λετε βγηκαμε για μπυριτσα σε μια μπυραρια με ενα φιλικο ζευγαρι,μολις φτασαμε εκει βλεπω το χωρο πολυ ωραια ησυχα απο πισω μας ειχε ενα τραπεζακια αδεια ετσι κ ερημικα ηταν οποτε λεω τελειαααααα!αμα πεινασει η μικρη θα κατσω διπλα διακριτικα και μαι χαρα θα την θηλασω κ δεν θα χρειαστει να φυγουμε:D

πως πιανουμε την κουβεντα με τα παιδια με ρωτανε αμα την θηλαζω και απανταω ναι συνεχιζουμε κανονικα...εεεεεε το τι ακουσα ρε κοριτσια δεν φανταζεστε! με εφυγε κ η χαρα και ολα ! ξενερωσα να σας πω ...δηλ αν ειναι δυνατον ακομα?κ οτι ηταν να παρει το πηρε,και ταλαιπωρησε αδικα,κ το ξενο μετα τον 6 εχει περισοτερα θρεπιτικα απο το γαλα της μαμας,και θα γινει μαμοθρευτο και και και :shock::shock::shock::shock:....φυσικα δεν απαντησα γιατι καταλαβα ποσο αχετοι ηταν περι του θεματος θηλασμου(εχουν 2 παιδια δεν θηλασανε απο επιλογη )..απλα σκεφτηκα κριμα που τα πιστευουν αυτα που λενε!μολις πεινασε η μικρη την πηρα και εκατσα εκει διπλα σε ενα παρκο κ τη θηλασα και ξαναγυρισαμε στο τραπεζι...δεν ειχα καμια διαθεση να τη θηλασω στο μαγαζι μετα απο αυτη τη συζητηση !:oops:

Βασουλίτσα μου, πραγματικά λυπάμαι όταν ακούω μανούλες να μιλάνε με τέτοιο τρόπο και να παρουσιάζουν το θηλασμό ως κάτι οχι καλο για το μωρο! Ακουσον Κύριε μεγαλοδύναμε!!!! Ήμαρτον!! Είναι δυνατόν; Τα λένε και τα πιστεύουν ρε γμτ; Απορω... Άλλο δε θηλαζω γιατι δε θελω για τον αλφα ή βήτα λόγο και άλλο να προσπαθούν να αποτρέψουν εσένα που θηλάζεις από το θηλασμο... Εγκληματικό το θεωρώ! Και απαράδεκτο για να είναι λόγια αυτά μανούλας.... Είναι σκληρό αυτό που θα πω, αλλά λυπάμαι τα παιδάκια τους...οχι γιατί δε θήλασαν, αλλά για τα μυαλά που κουβαλάνε!!! Μη χαλιέσαι από τέτοιες, κάνε τη "δουλίτσα" που ξέρεις να κάνεις καλα για οοοοσο περισσοτερο μπορεις!!!! Μην ακούς τίποταααα!! Δεν υπάρχει ουτε ενα αρνητικο στο θηλασμό (σχετικα με αυτα που προσφερει στο παιδι) για όσο καιρό και αν θηλάζεις. Τέλος!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενακι μου γλυκό τι κάνεις? Εγώ εδώ προσπαθώ να κοιμησω τον μικρό κ έχω κάτι νεύρα! Από απέναντι έχει κάτι παιδιά που κάνουν πάρτυ.τι παιδιά 17-18 είναι κ έχουν βάλει μουσική τέρμα κ έχει γίνει ένας πανικός στη γειτονιά ! Δύο φορές κοιμησΑ τον μικρό κ ξύπνησε με την φασαρία !:-(

Γενικά σε αυτό το σπίτι η μαμά τους δε βρίσκεται σχεδόν ποτέ κ κάνουν ότι θέλουν! Τώρα το να πεις! Μπορείσ να πεις τίποτα! Εγώ τώρα πως θα τα κοιμησω.σου μιλάω για τσιριδες όχι αστεία κ η μουσική τέρμα! Ουφ!

Όσο για το roumimg in στο επόμενο αν μας το στείλει ο καλός θεουληΣ θα το κάνω οπωσδήποτε! Αφού το λες κ συ που ξέρεις τι είναι η καισαρική!:-(

Τι κάνει το πεταλούδακι Ελενίτσα μου!?

Για να δούμε θα κοιμηθούμε σήμερα!:-(

Αχ, σπαστικο να σου ξυπνανε το μωροο!!! :mad:

Η πεταλουδιτσα γκρινιαζει τωρα και παω να την σηκωσω και να τη βαλω στο βυζι να δω αν πεινασε. Πριν 2 ωρες εχει φαει.. Θα μπω πιο μετα αν μπορεσω να γραψω αναλυτικοτερα για το πώς είμαστε... Φιλάκια πολλά για τώρα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ, σπαστικο να σου ξυπνανε το μωροο!!! :mad:

Η πεταλουδιτσα γκρινιαζει τωρα και παω να την σηκωσω και να τη βαλω στο βυζι να δω αν πεινασε. Πριν 2 ωρες εχει φαει.. Θα μπω πιο μετα αν μπορεσω να γραψω αναλυτικοτερα για το πώς είμαστε... Φιλάκια πολλά για τώρα!

Καλα χαμός γίνεται! Τα νεύρα μου! Τα έκλεισα όλα κ άναψα το αιρκοντισιον πάλι! Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σου ξυπνάνε το μωρό! Δύο φορές!!!! Έχω λιώσει.ουφ θέλω να κλάψω ειλικρινά !!

Πήγαινε στην πεταλούδίτσα σου! Φιλάκια πολα!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ήρθα πάλι για όσο μπορέσω... :rolleyes:

Έσκασα!!! Αυτό το μωρό δεν θηλάζει....παλεύει!!! Έχουμε ένα θεματάκι... Εδώ και καιρό, ενώ θηλάζει ένα 5λεπτο της έρχεται να ρευτεί και το καταλαβαίνω γιατί τσινάει, κλωτσάει και γενικά ζορίζεται... τη σηκώνω και ρεύεται αμέσως και δυνατά! Μετά την ξαναβάζω να συνεχίσει το θηλασμό και αρχίζει η μάχη! Άλλοτε κλαιει δυσκολεύεται να πιάσει τη θηλή, άλλοτε παλεύει να την πιάσει και μια την πιανει, μια την αφηνει και ειναι νευρικη. Το παλεύω και την κανω να φαει ακομη ενα 5λεπτο γιατι αποκλειεται να χορταινει με τοσο λιγη ώρα... Μιλησα με μειλ με συμβουλους θηλασμου, τους εξηγησα την κατασταση και μου ειπαν καποιες πιθανες αιτιες και μερικες απο αυτες ειναι: τροφικη δυσανεξία (μονο την ωρα του φαγητου θα ειχε θεμα; ), παλινδρόμηση, εκνευρισμος μεχρι να ερθει το επομενο let down δηλαδη να κατεβει η επομενη δοση γαλακτος. Αυτο το θεωρω και το πιο πιθανο γιατι παρατηρω μειωση του γαλακτος στο στηθος μου σε σχεση με 1 μηνα πριν. Ισως αργει το δευτερο κατεβασμα και η μπεμπα όντας μισοχορτασμενη απο το πρωτο 5λεπτο που τωει καλα δεν εχει υπομονη να το περιμενει. Όταν τελικα ερχεται το γαλα να δεις τι καλα που το κατεβαζει και πώς ηρεμει για λιγο εστω... :confused: Με τα πολλα εχω μια ανησυχια μην μειωθει και αλλο το γαλα καθως δεν εχει υπομονη η μικρη να ρουφαει αρκετη ωρα αν και μερικες φορες την κραταω εκει και το κανει. Επισης ανησυχω μην αρχισει να μην παιρνει το βαρος που πρεπει. Εχει και ζεστη ανυποφορη και γινεται μουσκεμα καθε φορα που τρωει κι εγω αγανακτω! Δε θελω ομως να κοπει ο θηλασμος... :cry:

Με το συγκαμα καλα ειμαστε,σχεδον περασε ενας μικροερεθισμος εμεινε. Λιγο διαρροια νομιζω οτι μου κανει (γιαυτο και συγκαηκε ισως) εδω και 3-4 μερες και δεν ξερω τι γινεται.. Η γιατρος μας ειπε οτι περιμενουμε να περασει μονο του και να προσεχω τι τρωω..

Αυτα τα νέα μας... :rolleyes:

Αναστασάκι μου, να σου ζήσει ο Θανασάκης ο νεοφώτιστος! Πάει και αυτό... Καλά τόσο ασυγκίνητος ο παπάς; Το μωρό σπάραζε και αυτός με το πάσο του;;; :?

Ματινάρα μου, έπρεπε να είσαι εκεί με τη Βασούλα να τις βάλεις στη θέση τους τις καλοθελήτριες!!! Πρέπει να τα πουν αυτά στον Παπαβέντση οι κυράτσες να ακούσουν τα εξ αμάξις!!!! χαχαχαχαχαχχχχχ :tongue:

Ριάκι, περιμένουμε νέα από το σποράκι σας!! :P

Ιωαννάκι μου, πέραστικούλια στην κοιλίτσα σου!! Λες να είναι από το άγχος;;; Τι να σε πειράζει στον αέρα δηλαδη;;; Αυτό το άγχος θα μας φάει.... Πάρε τα φαρμακάκια σου τα αντισταμινικά και θα ξανανιώσεις!!! :rolleyes:

Ρανιούκο, τι κάνετε; Φίλα μου το μπιζουδάκι σουουου!!!!!!

Γιώτάκι φιλάκια!

'Οποιο κοριτσάκι ξέχασα να με συγχωρέσει γιατί έχω ένα κεφάλι κουρκούτι αυτή τη στιγμή..... :shock:

Καληνύχτααα!125420vuh9az127q.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα πάλι για όσο μπορέσω... :rolleyes:

Έσκασα!!! Αυτό το μωρό δεν θηλάζει....παλεύει!!! Έχουμε ένα θεματάκι... Εδώ και καιρό, ενώ θηλάζει ένα 5λεπτο της έρχεται να ρευτεί και το καταλαβαίνω γιατί τσινάει, κλωτσάει και γενικά ζορίζεται... τη σηκώνω και ρεύεται αμέσως και δυνατά! Μετά την ξαναβάζω να συνεχίσει το θηλασμό και αρχίζει η μάχη! Άλλοτε κλαιει δυσκολεύεται να πιάσει τη θηλή, άλλοτε παλεύει να την πιάσει και μια την πιανει, μια την αφηνει και ειναι νευρικη. Το παλεύω και την κανω να φαει ακομη ενα 5λεπτο γιατι αποκλειεται να χορταινει με τοσο λιγη ώρα... Μιλησα με μειλ με συμβουλους θηλασμου, τους εξηγησα την κατασταση και μου ειπαν καποιες πιθανες αιτιες και μερικες απο αυτες ειναι: τροφικη δυσανεξία (μονο την ωρα του φαγητου θα ειχε θεμα; ), παλινδρόμηση, εκνευρισμος μεχρι να ερθει το επομενο let down δηλαδη να κατεβει η επομενη δοση γαλακτος. Αυτο το θεωρω και το πιο πιθανο γιατι παρατηρω μειωση του γαλακτος στο στηθος μου σε σχεση με 1 μηνα πριν. Ισως αργει το δευτερο κατεβασμα και η μπεμπα όντας μισοχορτασμενη απο το πρωτο 5λεπτο που τωει καλα δεν εχει υπομονη να το περιμενει. Όταν τελικα ερχεται το γαλα να δεις τι καλα που το κατεβαζει και πώς ηρεμει για λιγο εστω... :confused: Με τα πολλα εχω μια ανησυχια μην μειωθει και αλλο το γαλα καθως δεν εχει υπομονη η μικρη να ρουφαει αρκετη ωρα αν και μερικες φορες την κραταω εκει και το κανει. Επισης ανησυχω μην αρχισει να μην παιρνει το βαρος που πρεπει. Εχει και ζεστη ανυποφορη και γινεται μουσκεμα καθε φορα που τρωει κι εγω αγανακτω! Δε θελω ομως να κοπει ο θηλασμος... :cry:

Με το συγκαμα καλα ειμαστε,σχεδον περασε ενας μικροερεθισμος εμεινε. Λιγο διαρροια νομιζω οτι μου κανει (γιαυτο και συγκαηκε ισως) εδω και 3-4 μερες και δεν ξερω τι γινεται.. Η γιατρος μας ειπε οτι περιμενουμε να περασει μονο του και να προσεχω τι τρωω..

Αυτα τα νέα μας... :rolleyes:

Αναστασάκι μου, να σου ζήσει ο Θανασάκης ο νεοφώτιστος! Πάει και αυτό... Καλά τόσο ασυγκίνητος ο παπάς; Το μωρό σπάραζε και αυτός με το πάσο του;;; :?

Ματινάρα μου, έπρεπε να είσαι εκεί με τη Βασούλα να τις βάλεις στη θέση τους τις καλοθελήτριες!!! Πρέπει να τα πουν αυτά στον Παπαβέντση οι κυράτσες να ακούσουν τα εξ αμάξις!!!! χαχαχαχαχαχχχχχ :tongue:

Ριάκι, περιμένουμε νέα από το σποράκι σας!! :P

Ιωαννάκι μου, πέραστικούλια στην κοιλίτσα σου!! Λες να είναι από το άγχος;;; Τι να σε πειράζει στον αέρα δηλαδη;;; Αυτό το άγχος θα μας φάει.... Πάρε τα φαρμακάκια σου τα αντισταμινικά και θα ξανανιώσεις!!! :rolleyes:

Ρανιούκο, τι κάνετε; Φίλα μου το μπιζουδάκι σουουου!!!!!!

Γιώτάκι φιλάκια!

'Οποιο κοριτσάκι ξέχασα να με συγχωρέσει γιατί έχω ένα κεφάλι κουρκούτι αυτή τη στιγμή..... :shock:

Καληνύχτααα!125420vuh9az127q.gif

αχ βρε πεταλουδιτσα μου τι δυσκολα που ειναι αν το μωρακι δνε 'συνεργαζεται'!μακαρι να της περασει!ετσι ειχε παθει κ μια φιλη της ξαδερφης μου..το συζητουσαμε κ εκεινη ειχε το ιδιο προβλημα κ απλα συνεχιζε δεν την ξαναειδα μετα για να την ρωτησω τι εκανε:confused::confused:

η κατι την ενοχλει εκεινη την ωρα..οπως το ρεψιμο!συνηθως μετα το ρεψιμο τρωνε ηρεμα!παρολαυτα ισως την επηρεαζουν ακομα οι κολικοι!:(μαλον ποναει η καημενουλα μωρε!ουφφ!μακαρι να ηρεμισει το κοριτσακι σου κ να θηλαζετε ηρεμα!

να της δωσεις πολα φιλακια της κουκλιτσας σου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!που ειστε?εμεις σημερα ξυπνιοι απο της 7!παλι καλα!το βραδυ μου ξυπνησε μονο μια φορα !ειχε κ δροσουλα κ κοιμηθηκε πολυ καλα το ζουζουνι μου..ολα ειναι απο την ζεστηηηη!

τελικα ειχα αναμενο το αιρκοντισιον ανα διαστημαατ το βραδυ με ανακληση παντα για να ανακυκλωνεται ο αερας!κοιμηθηκαμε πολυ ωραια!καμια σχεση με προχθες που ξυπνουσε συνεχεια μουσκεμα το παιδακι μου κ γω τα ιδια κ θηλαζα με ταλαιπωρεια!απαπα φτανει το χορτασα το καλοακιρι!δεν μπορω τη πολυ ζεστη με τιποτα.τους καυσωνες δηλαδη αλα κ ποιος αντεχει θα μου πειτε!

περιμενω να ξυπνησει ο μικρος να φαει φρουτοκρεμα κ να παμε για μαγι επιτελους!

κ αυριο θαλασσα με την πεθρουκλαααααα!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue::tongue::tongue::evil::cry::cry::cry::cry::evil::evil::evil:

ααα να κ ενα καλο νεο βγηκε το dvd της βαφτισης ..το εφερ χθες ο αντρας μου..τελειοοοοο!πολυ συγκηνηθικα σε καπιες στιγμες τωρα που το ειδα!κ οι φωτο θα γινουν πολυ ωραιες στο αλμπουμ!ανυπομονω!

αυτααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια!

πεταλουδιτσα ελπιζω να το ξεπερασετε συντομα το θεματακι με το θηλασμο !υπομονη σε λιγο καιρο τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ευκολα;)

ελενακι ετοιμαζεστε για θαλασιτσα ε?τυχερουλα θα χεις και καλη παρεα:mad:

αχ πως μας ξεσηκωνεις με τις παραλιες καλοκαιριατικα!

εμεις καλα ειμαστε ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα σε σχεση με χτες οσον αφορα τη ζεστη !μια φορα μονο ξυπνησαμε εχτες και αυτη στις 5 το πρωι!

δεν σας ειπα θα παμε και μεις για μπανακι στις 21 του μηνα:Pψαχνουμε να βρουμε δωματιο για 3 μερες με δυο φιλους μας χαλκιδικη!ειπαμε να το ριξουμε λιγο εξω γιατι και περισι δεν πηγαμε πουθενα ! ψαχνω τωρα για σπιτι στο ιντερνετ θλω να ειναι κοντα στη θαλλασα για να πηγαινουμε με τα ποδια και επειδη δεν θα μπορω να εχψ και το μωρο ολη μερα εξω ,να πηγαινοερχομαστε εναλαξ με τον αντρα μου για βουτιες αφου θα χουμε και παρεα στη παραλια! μακαρι να βρω κατι σε λογικη τιμη και οπως το θελω..τωρα κοιταω για ορμο παναγιας εκει εχει ωραια θαλασσα και σπιτια διπλα στη παραλια !για να δω αμα θα βρω κατι εκει αλλιως αλαζουμε προορισμο...αυτα τα νεα μας ;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...