Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ετσι ειναι ! σεβασμος σε ολες τις μανουλες !θηλαζουσες και μη!

αλλα ας μην κανουμε να νιωθει ασχημα η μια την αλλη ...:?

ετσι ακριβως!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/07/16.html?m=1

Κορίτσια μωλης διάβασα αυτήν την ιστορία! Συγκινήθηκα!

Πάντως κ γω στον μιχαλάκη ήμουν άσχετη με τον θηλασμό! Δεν υο είχα ψάξει καθόλου,δεν είχα κ ίντερνετ κ επίσης στο νοσοκομείο μας τα δίνανε τα μωρά μαζί με ένα μπιμπερό με γάλα οπότε δεν ήθελε στήθος ο μιχαλάκηΣ.τον θηλασα 40 μέρες οι μισές πάνω στο στήθος με ψευδοθηλες κ πολύ ζόρι κ οι άλλες μισές με αντλήσεις κ με μπιμπερό! Κ όλα αυτά με συμπλήρωμα ξένου φυσικά γιατί αυτό έγραφε το χαρτί που Νας έδωσαν από το νοσοκομείο!

Στον Αλεξάκη μου μετανιώνω τελικά που δε ζήτησα αποκλειστικο θηλασμό .φοβηθήκα μετά την καισαρική αν θα τα καταφέρω.φυσικά από την αρχή τον έβαζα κανονικά στο στήθος απλά θα θελα με το που γεννήθηκε να τον έβαζα αμέσως ! Την πρώτη μέρα δε μπόρεσα κ σίγουρα ειπιε ξένο γάλα αφού δεν τους είπα κ τίποτα αλα την επόμενη μέρα που σηκώθηκα τον θηλάζΑ κανονικά ! Με το ποτ σηκώθηκα κ μπόρεσα να θηλασΩ από κει κ πέρα μου τον φερναν συνέχεια για να τον θηλασω! Αλα λυπάμαι που δεν τον είχα κοντά μου τα βραδυά .τι σοκ περνάνε κ αυτά! Τι καλό που είναι να είσαι ενημέρωμένη κ γω δεν ήμουν όχι όσο είμαι τώρα!:-( Στο τρίτο αν τελικά κάνω θα το προσπαθήσω νΑ κάνω rooming in ! Απλά η καισαρική είναι δύσκολη ρε ΓΤ κ γι'αυτό φοβάμαι πολύ! Αν δεν μπορέσω να ανταπεξέλθΩ! Ουφ θα δούμε! Αυτά!:wink:

αχ λενακι μου γλυκια μανουλα!!!!!!!!! εισαι πολυ ευαισθητη μωρε!!!!!!!!!! παρε μια αγκαλιτσα!!!!!!!!! ((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειμαι παλι!

πω πω ρε κοριτσια πολυ ζεσταινομαστε λεμε!!! χτες το βραδυ ξυπνησε 4 φορες και ηθελε να φαει ! να πιει μαλλον διψουσε πολυ! σημερα αναψα κλιματιστικο απο τις 10 το πρωι δεν αντεχα με τιποτα ! την εχω στην κρεβατο καμαρα τωρα και πηγαινοερχομαι γιατι στο σαλονι που εχω το Pc χτυπαει πολυ;)..εφαγε το κοριτσι μου ..καλα ε ειναι πολυ γλυκια!μου κανει κατι χαρουλες ,μου απλωνει και τα χερακια ..πω πω τρελα λεμεεεεεε!

λοιπον να σας πω αυτο που ηθελα .χτες που λετε βγηκαμε για μπυριτσα σε μια μπυραρια με ενα φιλικο ζευγαρι,μολις φτασαμε εκει βλεπω το χωρο πολυ ωραια ησυχα απο πισω μας ειχε ενα τραπεζακια αδεια ετσι κ ερημικα ηταν οποτε λεω τελειαααααα!αμα πεινασει η μικρη θα κατσω διπλα διακριτικα και μαι χαρα θα την θηλασω κ δεν θα χρειαστει να φυγουμε:D

πως πιανουμε την κουβεντα με τα παιδια με ρωτανε αμα την θηλαζω και απανταω ναι συνεχιζουμε κανονικα...εεεεεε το τι ακουσα ρε κοριτσια δεν φανταζεστε! με εφυγε κ η χαρα και ολα ! ξενερωσα να σας πω ...δηλ αν ειναι δυνατον ακομα?κ οτι ηταν να παρει το πηρε,και ταλαιπωρησε αδικα,κ το ξενο μετα τον 6 εχει περισοτερα θρεπιτικα απο το γαλα της μαμας,και θα γινει μαμοθρευτο και και και :shock::shock::shock::shock:....φυσικα δεν απαντησα γιατι καταλαβα ποσο αχετοι ηταν περι του θεματος θηλασμου(εχουν 2 παιδια δεν θηλασανε απο επιλογη )..απλα σκεφτηκα κριμα που τα πιστευουν αυτα που λενε!μολις πεινασε η μικρη την πηρα και εκατσα εκει διπλα σε ενα παρκο κ τη θηλασα και ξαναγυρισαμε στο τραπεζι...δεν ειχα καμια διαθεση να τη θηλασω στο μαγαζι μετα απο αυτη τη συζητηση !:oops:

Σε ξετρελαινει η μαγουλιτσα σου βασουλα μου!:-)) τι γλυκούλικα που είναι όταν τρώνε,όταν κοιμούνται,όταν κάνουν διάφορες γκριμάτσες! Τα λογάκια που λένε.ο δικός μου λέει κακοοο χαχαχαχα τι ωραία που το λέει! Έχει πολύ πλάκα,!

Καλα δε το πιστεύω! Τι σου λέγανε! Χαλαστηκες λογικό! Εγώ ακόμα δεν έχω ακούσει σχόλια περί θηλασμού ! Ευτυχώς!:wink: παντως κ γω πιο παλιά πριν κάνω παιδιά θυμάμαι ποτ η κουμπάρα μου θηλάζε τον γιο της μέχρι τα δύο του κ μου φαινόταν υπερβολικό! Τώρα έχω αλλάξει τρόπο σκέψης! Έχω μάθει τόσα για τον θηλασμό κ απορώ γιατί να μην ενημερώνουν τις μέλλουσες μανούλες γι'αυτό! Αντιθέτως είναι,να θέμα κάπως ταμπού ενώ είναι κάτι τόσο φυσικό! απλά να ενηνερωνιμασταν κ από κει κ πέρα κάθε μανούλα ας κάνει ότι θέλει! Όλες οι νορμάλ" μανούλες του κόσμου θηλαζουσες κ μη είναι καλές μανούλες απλά μια ενημέρωση θα βοηθούσε πολύ!:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι ακριβως!

αχ λενακι μου γλυκια μανουλα!!!!!!!!! εισαι πολυ ευαισθητη μωρε!!!!!!!!!! παρε μια αγκαλιτσα!!!!!!!!! ((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Ευχαριστώωωω:-)

Έλα αγκαλίτσααα ((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))):-))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Σε ξετρελαινει η μαγουλιτσα σου βασουλα μου!:-)) τι γλυκούλικα που είναι όταν τρώνε,όταν κοιμούνται,όταν κάνουν διάφορες γκριμάτσες! Τα λογάκια που λένε.ο δικός μου λέει κακοοο χαχαχαχα τι ωραία που το λέει! Έχει πολύ πλάκα,!

Καλα δε το πιστεύω! Τι σου λέγανε! Χαλαστηκες λογικό! Εγώ ακόμα δεν έχω ακούσει σχόλια περί θηλασμού ! Ευτυχώς!:wink: παντως κ γω πιο παλιά πριν κάνω παιδιά θυμάμαι ποτ η κουμπάρα μου θηλάζε τον γιο της μέχρι τα δύο του κ μου φαινόταν υπερβολικό! Τώρα έχω αλλάξει τρόπο σκέψης! Έχω μάθει τόσα για τον θηλασμό κ απορώ γιατί να μην ενημερώνουν τις μέλλουσες μανούλες γι'αυτό! Αντιθέτως είναι,να θέμα κάπως ταμπού ενώ είναι κάτι τόσο φυσικό! απλά να ενηνερωνιμασταν κ από κει κ πέρα κάθε μανούλα ας κάνει ότι θέλει! Όλες οι νορμάλ" μανούλες του κόσμου θηλαζουσες κ μη είναι καλές μανούλες απλά μια ενημέρωση θα βοηθούσε πολύ!:-(

αυτο ακριβως ειναι! δεν υπαρει ενημερωση!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για τις ομορφες ευχες σας!με συγκινησατε παλι!

Ακομα δεν το εχουμε ανακοινωσει γιατι ειναι πολυ νωρις.μονο σε φιλους κολλητους και γονεις το ειπαμε.αυτη τη βδομαδα θα παω και στο γιατρο για να δουμε αν ειναι ολα καλα.

Και στα δικα σας κοριτσια οποτε το θελησετε!!!!

Βασουλα μου τι διαβασαν τα ομορφα και τσαχπινογαργαλιαρικα μου ματακια? Τι μακακιες ειναι αυτες ρε συ? Πως ανεχεσαι τετοιους σχολιασμους για τον θηλασμο που ειναι οτι πολυτιμοτερο δινουμε στα παιδια μας? Πω πω με εφτιαξες παλι σημερα....και αν καταλαβα καλα δεν απαντησες κιολας! Οπως επισης θεωρω μεγαλη βλακεια που εφυγες για να θηλασεις! Κατσε ρε συ, γιατι τι θα εκανες? Θα εβγαζες των κ@λο σου εξω και ντραπηκες? Ενταξει να καταλαβω οτι δεν ειναι ολες οι μανες υπερ του θηλασμου, δεν με ενοχλει αυτο, αλλωστε η καθεμια αποφασιζει αυτη για το παιδι της αν και απο επιλογη να μην θηλασεις το θεωρω κακο για το παιδι και κουτο γιατι καλο του κανεις...και παλι ομως δεν θα επιβαλλω την γνωμη μου σε καμια! Αυτη τι την εκοφτε αν προσφερεις εσυ στο παιδι σου θρεπτικα συστατικα ή οχι με τον θηλασμο περα απο τον 6ο μηνα? Και ποιος ειπε οτι τα μωρα που θηλαζουν γινονται μαμοθρεφτα???? Μαμοθρεφτο μπορει να κανει κι αυτη το παιδι της με την συμπεριφορα της και ας μην θηλαζει, της το εχει πει κανεις ή πρεπει παλι να ανηφορισω και να την βαλω στην θεση της? Γιατι δεν τυχαινουν σε μενα αυτα ρε πουτη μου? Πολυ γουσταρω να αποστομωσω ολες αυτες που ενω δεν ειναι ενημερωμενες ουτε στο ελαχιστο το παιζουν εξυπνες και μαλιστα μιλανε και με τετοια σιγουρια!Ρε κατι πραγματα...παλι τουρμπο εγινα!

Βασουλα μου εσυ μην ακους καμια καρακαηδονα...κανε αυτο που σου λεει η ψυχουλα σου και απαντα οταν πρεπει....νευριαζω και με σενα που το ραβεις το στομα σου....δεν ειπαμε να τσακωθεις αλλα ανοιξε το ρημαδιασμενο το στομα....ουφφφφ θα ανηφορισω μου φαινεται δεν την γλιτωνεις!

Τεσπα....δωσε πολλα φιλια στην μαγουλιτσα μας!

Βασουλα μου τι διαβασαν τα ομορφα και τσαχπινογαργαλιαρικα μου ματακια? Τι μακακιες ειναι αυτες ρε συ? Πως ανεχεσαι τετοιους σχολιασμους για τον θηλασμο που ειναι οτι πολυτιμοτερο δινουμε στα παιδια μας? Πω πω με εφτιαξες παλι σημερα....και αν καταλαβα καλα δεν απαντησες κιολας! Οπως επισης θεωρω μεγαλη βλακεια που εφυγες για να θηλασεις! Κατσε ρε συ, γιατι τι θα εκανες? Θα εβγαζες των κ@λο σου εξω και ντραπηκες? Ενταξει να καταλαβω οτι δεν ειναι ολες οι μανες υπερ του θηλασμου, δεν με ενοχλει αυτο, αλλωστε η καθεμια αποφασιζει αυτη για το παιδι της αν και απο επιλογη να μην θηλασεις το θεωρω κακο για το παιδι και κουτο γιατι καλο του κανεις...και παλι ομως δεν θα επιβαλλω την γνωμη μου σε καμια! Αυτη τι την εκοφτε αν προσφερεις εσυ στο παιδι σου θρεπτικα συστατικα ή οχι με τον θηλασμο περα απο τον 6ο μηνα? Και ποιος ειπε οτι τα μωρα που θηλαζουν γινονται μαμοθρεφτα???? Μαμοθρεφτο μπορει να κανει κι αυτη το παιδι της με την συμπεριφορα της και ας μην θηλαζει, της το εχει πει κανεις ή πρεπει παλι να ανηφορισω και να την βαλω στην θεση της? Γιατι δεν τυχαινουν σε μενα αυτα ρε πουτη μου? Πολυ γουσταρω να αποστομωσω ολες αυτες που ενω δεν ειναι ενημερωμενες ουτε στο ελαχιστο το παιζουν εξυπνες και μαλιστα μιλανε και με τετοια σιγουρια!Ρε κατι πραγματα...παλι τουρμπο εγινα!

Βασουλα μου εσυ μην ακους καμια καρακαηδονα...κανε αυτο που σου λεει η ψυχουλα σου και απαντα οταν πρεπει....νευριαζω και με σενα που το ραβεις το στομα σου....δεν ειπαμε να τσακωθεις αλλα ανοιξε το ρημαδιασμενο το στομα....ουφφφφ θα ανηφορισω μου φαινεται δεν την γλιτωνεις!

Τεσπα....δωσε πολλα φιλια στην μαγουλιτσα μας!

αρε ματινακι!!! λιγο απο τον τσαμπουκα σου να ειχα!!!

εφυγα γιατι να σου πω με καναν και ενιωσα λιγο περιεργα:oops: και συνεχισαν οι σχολιασμοι:αμα εδινες ξενο γαλα να τωρα θα του δινες το μπουκαλι και ολα καλα,θα πηγαινες οπου θες και διαφορα τετοια !

οχι δεν απαντησα ,να σου πω το μετανιωσα μετα αλλα ηταν αργα θα μπορουσα να υπερασπιστω καποια πραγματα απλα δεν μπηκα στο κοπο..

στο γυρισμο βεβαια μου ειπε ο αντρας μου οτι οταν εφυγα συνεχιστηκε η συζητηση και εκεινος τους ειπε οτι ειναι πολυ περηφανος που θηλαζουμε,οτι απο δω και περα ειμαστε τρεις και και παμε πακετο ,δεν υπαρχει λογος να αφηνουμε το μωρο,και οτι θα σταματησουμε μονο εαν δεν εχω γαλα η οταν θελει το μωρο να σταματησει και να απογαλακτιστει απο μονο του! δες εκει λεω υπερασπιση και καμαρι ο συζυγος !

ειδες ομως ρε ματινα αυτο που ειπαν και τα κοριτσια ποιο κατω ..ολα αυτα τα λενε απο ελειψη ενημερωσης και μονο!στεναχωριεμαι οταν βλεπω μανουλες που δεν γνωριζουν τα αυτονοητα...

ααααααα στην επομενη συναντηση σε θελω παρων!! εισαι και μακρια γμτ!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Σας ευχαριστω πολυ για τις ομορφες ευχες σας!με συγκινησατε παλι!

Ακομα δεν το εχουμε ανακοινωσει γιατι ειναι πολυ νωρις.μονο σε φιλους κολλητους και γονεις το ειπαμε.αυτη τη βδομαδα θα παω και στο γιατρο για να δουμε αν ειναι ολα καλα.

Και στα δικα σας κοριτσια οποτε το θελησετε!!!!

Ευχαριστουμε πολύ ριακι μου! :wink:

Είχες σταθερό κύκλο? Πόσο λες να είσαι? Με το καλό να πάτε κ στον γιατρό θα περιμένουμε νέα!

Πωπω πόσο καιρό έχουμε να ακούσουμε για σπορακι,κουκίδα κ όλα τα αλα που λέγαμε!:-)

Να βάλεις κ τικερακια :wink:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πω πω πολύ γελασα ματινακι μου!!! χχαχαχααχχα για τα νευρα σου λεω! εχεις δικιο ομως!!! κ εσυ βασω ανοιγε το στομα σου να απαντας γιατι θα αρχισει κ εσενα!! χααααχαχαχααχα!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πω πω πολύ γελασα ματινακι μου!!! χχαχαχααχχα για τα νευρα σου λεω! εχεις δικιο ομως!!! κ εσυ βασω ανοιγε το στομα σου να απαντας γιατι θα αρχισει κ εσενα!! χααααχαχαχααχα!:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχαχαχαχα εγώ δεν σχολίασα! Την φοβήθηκε το μάτι μου! Χαχαχαχα γιατί κ γω Σαβ την Βάσω είμαι! Δεν θα μιλούσα ! Μην το πεις στην Ματίνα όμως.μεταξύ μας καλα??? Χαχαχαχαχαχαχαχα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Χαχαχαχαχαχαχαχα εγώ δεν σχολίασα! Την φοβήθηκε το μάτι μου! Χαχαχαχα γιατί κ γω Σαβ την Βάσω είμαι! Δεν θα μιλούσα ! Μην το πεις στην Ματίνα όμως.μεταξύ μας καλα??? Χαχαχαχαχαχαχαχα

χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οκκκκκκκκ:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Καλά έχετε γράψει παααααααρα πολλά!

Αναστασάκι μου να σας ζήσει ο νεοφώτιστος! Γερός και καλοφωτισμένος να είναι σε όλη του τη ζωή! Πως τον είπατε;

Ριάκι μου γλυκό με το καλό κούκλα μου και το δεύτερο μωράκι σας! Να έχεις μία ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Ααααχχχ πόσο συγκινούμαι που είδα πάλι το πινακάκι μας! Ωστόσο δεν μπορώ να βάλω ημερομηνία γέννησης του Λευτέρη! Όποια κοπέλα μπορεί είναι 28/02/2012!

Βασούλα μου πολύ φούντωσα με αυτές τις μαλακίες που σου είπανε! Είναι δυνατόν το ξένο γάλα να κάνει περισσότερο καλό από το μητρικό;;;; Θα τρελλαθούμε ρε γαμώτο μου; Εγώ έπαθα κατάθλιψη του κερατά επειδή δεν μπόρεσα να θηλάσω και υπάρχουν μάνες που θα σου την πούνε και από πάνω επειδή προσφέρεις στο παιδί σου οτι πολυτιμότερο υπάρχει; Μην ακούς τίποτα και κανέναν! Και κακώς που δεν απάντησες αλλά από την άλλη ίσως να έκανες και καλά! Τι να πω; Εγώ πάντως δεν θα κρατιόμουνα να πω την αλήθεια!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Καλά έχετε γράψει παααααααρα πολλά!

Αναστασάκι μου να σας ζήσει ο νεοφώτιστος! Γερός και καλοφωτισμένος να είναι σε όλη του τη ζωή! Πως τον είπατε;

Ριάκι μου γλυκό με το καλό κούκλα μου και το δεύτερο μωράκι σας! Να έχεις μία ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Ααααχχχ πόσο συγκινούμαι που είδα πάλι το πινακάκι μας! Ωστόσο δεν μπορώ να βάλω ημερομηνία γέννησης του Λευτέρη! Όποια κοπέλα μπορεί είναι 28/02/2012!

Βασούλα μου πολύ φούντωσα με αυτές τις μαλακίες που σου είπανε! Είναι δυνατόν το ξένο γάλα να κάνει περισσότερο καλό από το μητρικό;;;; Θα τρελλαθούμε ρε γαμώτο μου; Εγώ έπαθα κατάθλιψη του κερατά επειδή δεν μπόρεσα να θηλάσω και υπάρχουν μάνες που θα σου την πούνε και από πάνω επειδή προσφέρεις στο παιδί σου οτι πολυτιμότερο υπάρχει; Μην ακούς τίποτα και κανέναν! Και κακώς που δεν απάντησες αλλά από την άλλη ίσως να έκανες και καλά! Τι να πω; Εγώ πάντως δεν θα κρατιόμουνα να πω την αλήθεια!

Να σας πω και τα δικά μου τώρα! Πήγα σήμερα στην αλλεργιολόγο και κατά πάσα πιθανότητα είναι από άγχος ή κάτι στον αέρα που να με πειράζει! Μου έδωσε μία θεραπεία με αντισταμινικά και μία κορτιζονούχα αλοιφή να βάζω τοπικά για 15 μέρες και αν επιμένουν τότε θα ξαναπάω να κάνουμε τα τεστ! Τώρα δεν τα κάναμε γιατί έκανα κορτιζόνη εχθές και δεν θα έδειχναν τίποτα! Μακάρι να μην επιμείνουν και να εξαφανιστούν τα σκασμένα!

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

3.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

4.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

5.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!! (14/09/2011)

7.ελενη-25............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(02/10/2012)

8.xrusanthi..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(1-11-2011)

9.mp1979womam................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

10.anastasaki_melisakι..........ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

11.maril13............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

12.RANIA80...........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(24/01/2012)

13.εφακη...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(01/02/2012)

14.Ιωαννάκι............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(28/02/2012)

15.Petalouda82.......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

1.ria...!!!................ΕΓΚΥΟΣ!!!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...