Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ δεν ξέρω! Ρωτά τον καλύτερα να σου πει αυτός!

Μετά τη σούπα τα είδες αυτά?

Λες να περιμένεις να μιλήσεις με τον γιατρό κ μετά να συνεχίσεις?

μετα τη σουπα τα ειδα, αν και εφαγε 1 κουταλια ισα ισα. αλλα ακομα συνεχιζουν.. πιο λιγα ομως.. ετσι λεω να παω ν μιλησω μαζι του πρωτα και μετα να συνεχισω.

Ναι ναι είναι έγκυος! 19 μηνών είναι η μικρή !:wink:

αχ μπραβο! πολυ ωραια διαφορα εχουν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενακι μου και εγω στο ευχομαι! αλλα δεν σκευτεσαι καθολου πως θα τα βγαζεις περα απο θεμα κουρασης?????:shock::shock::shock: και εγω θελω αλλα δεν ξερω πως θα τα καταφερω!

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ δύσκολα κ από αυτήν την άποψη αλα η λαχτάρα μου κ η θέληση μου είναι τόσο μεγάλη που αν τύχει θα την προσπεράσω αυτή την σκέψη! Για την ώρα :wink:)

Βέβαια έχω κ την μανούλα μου κοντά οπότε θα έχω βοηθεια! Αν ήμουν τελείως μόνη δεν ξέρω πως θα σκεφτόμουν! Σίγουρα το σκέφτεσαι! Μια καλή περίοδος για να κάνεις δεύτερο είναι όταν ο μικρός θα πάει 2 με 3 χρόνων.εκεί είναι πιο εύκολα όλως έτυχε κ με μένα! Από την Αλή βέβαια μ'αρέσει που κάποιες μανούλες τα κάνουν κοντά κοντά κ ηλικιακά είναι κοντά τα,αδερφάκια! Ο θεός ξέρει καλύτερα!:wink:

Σου είχα πει θυμάσαι πως η επόμενη εγκυμοσύνη θα ήθελα να έρθει σαν έκπληξη από κει που δεν θα το περιμένω! Οποιαδήποτε στιγμή κ αν είναι αυτή! Δηλαδή προσέχουμε αλα με φυσική αντισύλληψη ! Οπότε ποτέ δεν ξέρεις!:wink:)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εγώ ξεκίνησα με καρότο πατάτα κολοκύθι κ σέλινο κ λίγο λάδι! Δεν του,άρεσε καθόλου! Μας πήρε περίπου τρεις βδομάδες να συνηθίσει μπορεί κ παραπάνω! Μ'αυτά κ με κείνα έκανα διάφορες αλλαγές να πετύχω της γεύσεις του! Δοκίμασα να βάζω μέσα ντομάτα κ κρεμμύδι ολόκληρα απλά χαραγμένα να βγάλουν τα ζουμιά τους .δεν του άρεσε γιατί ξινιζε,τελικά κατέληξα κολοκύθι πατάτα καρότο κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης μισή σέλινο κ λίγο λαδάκι.μπορώ να πω κ κ σε μένα έτσι μου άρεσε πιο πολύ.έχει μια αρμονία στη γεύση κ είναι γλυκειά κ φυσικά του άρεσε γιατί Νας βγήκε ΓλύκατζηΣ! Τώρα έχω προσθέσει κ τον τραχανά στη διατροφή του οπότε το κοτόπουλο το κάνω με τραχανά το μοσχάρι όπως είπα πιο πριν! Πάντως τους επηρεάζει πολύ η ζέστη! Εμένα τελευταία δεν τρώει καλα θέλει πιο πολύ να θηλάζει!

Αναστασακι μου μην απογοήτευσαι θα την τρώει αργότερα.η αρχή είναι δύσκολη να συνηθίσει τις γεύσεις! Με τον Μιχαλάκη δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις σούπες της έτρωγε πολύ καλα κ χωρίς να τις αλεθω! Ομε τον Αλέξακη ζοριστικα.έλεγα δεν θα την φάει ποτέ.απλά μην τον ζορίζεις καθόλου! Όσο φάει ακόμα κ μια κουταλιά δεν πειράζει.μετά θηλασε τον κ. Την επόμενη μέρα ξανά!

Και γω θα ηθελα να του βαζω τραχανα στις σουπιτσες του που εχουμε και φρεσκο απο το χωριο αλλα μας ειπε μετα τον χρονο ζυμαρικο στις σουπες! Οπως και ντοματα και κρεμμυδι μετα τον χρονο! Η αληθεια ειναι οτι τα κρεμμυδια προκαλουν μετεωρισμο οπως και το κουνουπιδι και το μπροκολο και γι αυτο λενε μετα τον χρονο οι γιατροι! Η ντοματα ειναι αλλεργιογονα και την απαγορευουν πριν τον χρονο.Η παιδιατρος μας γραφει στις οδηγιες με εντονα και μεγαλα γραμματα προσοχη στην ντοματα...

Εμενα εφαγε απο την αρχη ολα τα φαγητα...ειναι καλοφαγας..του αρεσουν και οι σουπες και οι πιο γλυκες γευσεις...οπως οταν του βαζω γλυκοπατατα μεσα...αφου κι εγω που δοκιμαζω μου αρεσουν πολυ!

μετα τη σουπα τα ειδα, αν και εφαγε 1 κουταλια ισα ισα. αλλα ακομα συνεχιζουν.. πιο λιγα ομως.. ετσι λεω να παω ν μιλησω μαζι του πρωτα και μετα να συνεχισω.

αχ μπραβο! πολυ ωραια διαφορα εχουν!

Κατάλαβα! Από τι να είναι άραγε! Κ μένα είχε κάτι κλωστιτσες κόκκινες αλα πολύ μικρούλης κάνα δύο φορές πρέπει να είδα!

Καλύτερα περίμενε τότε να δούμε τι ΥΑ πει κ ο γιατρός!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γεια σου Βασουλα μου! Αντε ταϊσε την μικρη και μπες να μας πεις τα νεακια σας! Καπου εδω γυρω θα ειμαι κι εγω...αν δεν προλαβω πριν ερθει ο αντρας μου θα δω τα νεακια σας αργοτερα!

Διαφημίσεις

Και γω θα ηθελα να του βαζω τραχανα στις σουπιτσες του που εχουμε και φρεσκο απο το χωριο αλλα μας ειπε μετα τον χρονο ζυμαρικο στις σουπες! Οπως και ντοματα και κρεμμυδι μετα τον χρονο! Η αληθεια ειναι οτι τα κρεμμυδια προκαλουν μετεωρισμο οπως και το κουνουπιδι και το μπροκολο και γι αυτο λενε μετα τον χρονο οι γιατροι! Η ντοματα ειναι αλλεργιογονα και την απαγορευουν πριν τον χρονο.Η παιδιατρος μας γραφει στις οδηγιες με εντονα και μεγαλα γραμματα προσοχη στην ντοματα...

Εμενα εφαγε απο την αρχη ολα τα φαγητα...ειναι καλοφαγας..του αρεσουν και οι σουπες και οι πιο γλυκες γευσεις...οπως οταν του βαζω γλυκοπατατα μεσα...αφου κι εγω που δοκιμαζω μου αρεσουν πολυ!

Αλήθεια ματίνακι μου! Αυτό με το κρεμμύδι δε το ξερά! Εγώ ρώτησα κ στις απανταχού κ εκεί μου είπαν τα κορίτσια να βάλω! Ο γιατρός με άφησε να του δίνω τραχανά από τώρα! Τι να πεις πάλι ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του! Κ ντομάτα του έχω δώσει πρόσφατα έτσι ωμή να ρουφήξει το ζούμακι αλα δεν τον πείραξε!

Ευτυχώς τρώει καλα ο Ταρζάνικος σου! Είναι καλοφαγας Ε!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κατάλαβα! Από τι να είναι άραγε! Κ μένα είχε κάτι κλωστιτσες κόκκινες αλα πολύ μικρούλης κάνα δύο φορές πρέπει να είδα!

Καλύτερα περίμενε τότε να δούμε τι ΥΑ πει κ ο γιατρός!:wink:

ναι για να δουμε! απο το τηλ μου ειπε να συνεχισω αι να το παρακολουθω. αλλα εγω δεν συνεχισα:rolleyes:

και εμενα ετσι μου ειπε για την ντοματα! μετεωρισμος τι ειναι?:confused:

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ δύσκολα κ από αυτήν την άποψη αλα η λαχτάρα μου κ η θέληση μου είναι τόσο μεγάλη που αν τύχει θα την προσπεράσω αυτή την σκέψη! Για την ώρα :wink:)

Βέβαια έχω κ την μανούλα μου κοντά οπότε θα έχω βοηθεια! Αν ήμουν τελείως μόνη δεν ξέρω πως θα σκεφτόμουν! Σίγουρα το σκέφτεσαι! Μια καλή περίοδος για να κάνεις δεύτερο είναι όταν ο μικρός θα πάει 2 με 3 χρόνων.εκεί είναι πιο εύκολα όλως έτυχε κ με μένα! Από την Αλή βέβαια μ'αρέσει που κάποιες μανούλες τα κάνουν κοντά κοντά κ ηλικιακά είναι κοντά τα,αδερφάκια! Ο θεός ξέρει καλύτερα!:wink:

Σου είχα πει θυμάσαι πως η επόμενη εγκυμοσύνη θα ήθελα να έρθει σαν έκπληξη από κει που δεν θα το περιμένω! Οποιαδήποτε στιγμή κ αν είναι αυτή! Δηλαδή προσέχουμε αλα με φυσική αντισύλληψη ! Οπότε ποτέ δεν ξέρεις!:wink:)

αχ ναι και εμενα μου αρεσει να ειναι κοντα στην ηλικια. να πω την αληθεια εμενα ξερεις τι με φοβιζει περισσοτερο? η εγκυμοσυνη. λογω της 1ης..

φοβαμαι μην ειναι παλι δυσκολη και μετα τι θα κανω με το μωρο?? :rolleyes::rolleyes: ας μεγαλωσει με το καλο και εχει ο θεος!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι για να δουμε! απο το τηλ μου ειπε να συνεχισω αι να το παρακολουθω. αλλα εγω δεν συνεχισα:rolleyes:

και εμενα ετσι μου ειπε για την ντοματα! μετεωρισμος τι ειναι?:confused:

αχ ναι και εμενα μου αρεσει να ειναι κοντα στην ηλικια. να πω την αληθεια εμενα ξερεις τι με φοβιζει περισσοτερο? η εγκυμοσυνη. λογω της 1ης..

φοβαμαι μην ειναι παλι δυσκολη και μετα τι θα κανω με το μωρο?? :rolleyes::rolleyes: ας μεγαλωσει με το καλο και εχει ο θεος!

Έχεις δίκιο! Εύχομαι η δεύτερη εγκυμοσύνη σου να πολύ καλή κ εύκολη! Λίγο αργότερα που θα ξεπεταχτει κ ο μικρός θα σου είναι πιο εύκολα!:wink:

Πάντως δεν είναι πάντα ίδιες οι εγκυμοσύνες! Εμένα το μόνο κοινό που είχαν ήταν οι πρόωρες συσπάσεις! Κατά τα αλα η δεύτερη ήταν πιο,εύκολα,δεν είχα τόσα πρήξιματά,η διάθεση μου ήταν καλύτερη! Στη πρώτη ένιωθα πολυυυυυ βαριά,είχα κατακράτηση υγρών κ είχα πρειστει.ζοριστικα! Μακάρι η δεύτερη σου να είναι πολύ πολύ εύκολη εγκυμοσύνη!

Στη πρώτη θύμισε μου έπρεπε να είσαι ξάπλα??

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Έχεις δίκιο! Εύχομαι η δεύτερη εγκυμοσύνη σου να πολύ καλή κ εύκολη! Λίγο αργότερα που θα ξεπεταχτει κ ο μικρός θα σου είναι πιο εύκολα!:wink:

Πάντως δεν είναι πάντα ίδιες οι εγκυμοσύνες! Εμένα το μόνο κοινό που είχαν ήταν οι πρόωρες συσπάσεις! Κατά τα αλα η δεύτερη ήταν πιο,εύκολα,δεν είχα τόσα πρήξιματά,η διάθεση μου ήταν καλύτερη! Στη πρώτη ένιωθα πολυυυυυ βαριά,είχα κατακράτηση υγρών κ είχα πρειστει.ζοριστικα! Μακάρι η δεύτερη σου να είναι πολύ πολύ εύκολη εγκυμοσύνη!

Στη πρώτη θύμισε μου έπρεπε να είσαι ξάπλα??

μακαρι λενακι μου!εξαλου θελω να θηλασω τον μικρο τουλαχιστον μεχρι να χρονισει αν μπορεσω. ενω αν μεινω εγκυος πρεπει να στταματησω τον θηλασμο λογω ον συσπασεων που ειχα στην 1η εγκυμοσυνη (ως ιστορικο).

στην εγκυμοσυνη μου ημουν γενικα πολυ περιορισμενη απο τις αρχες του 5ου μηνα... και οσο περνουσε ο καιρος ακομη χειροτερα.. δεν ημουν εντελως ξαπλα αλλα τις περισσοτερες ωρες. και παντου πηγαινα με αυτοκινητο.. εννοειτε πως δεν σηκωνα τιποτα.. αστα...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εδω ειμαι παλι!

πω πω ρε κοριτσια πολυ ζεσταινομαστε λεμε!!! χτες το βραδυ ξυπνησε 4 φορες και ηθελε να φαει ! να πιει μαλλον διψουσε πολυ! σημερα αναψα κλιματιστικο απο τις 10 το πρωι δεν αντεχα με τιποτα ! την εχω στην κρεβατο καμαρα τωρα και πηγαινοερχομαι γιατι στο σαλονι που εχω το Pc χτυπαει πολυ;)..εφαγε το κοριτσι μου ..καλα ε ειναι πολυ γλυκια!μου κανει κατι χαρουλες ,μου απλωνει και τα χερακια ..πω πω τρελα λεμεεεεεε!

λοιπον να σας πω αυτο που ηθελα .χτες που λετε βγηκαμε για μπυριτσα σε μια μπυραρια με ενα φιλικο ζευγαρι,μολις φτασαμε εκει βλεπω το χωρο πολυ ωραια ησυχα απο πισω μας ειχε ενα τραπεζακια αδεια ετσι κ ερημικα ηταν οποτε λεω τελειαααααα!αμα πεινασει η μικρη θα κατσω διπλα διακριτικα και μαι χαρα θα την θηλασω κ δεν θα χρειαστει να φυγουμε:D

πως πιανουμε την κουβεντα με τα παιδια με ρωτανε αμα την θηλαζω και απανταω ναι συνεχιζουμε κανονικα...εεεεεε το τι ακουσα ρε κοριτσια δεν φανταζεστε! με εφυγε κ η χαρα και ολα ! ξενερωσα να σας πω ...δηλ αν ειναι δυνατον ακομα?κ οτι ηταν να παρει το πηρε,και ταλαιπωρησε αδικα,κ το ξενο μετα τον 6 εχει περισοτερα θρεπιτικα απο το γαλα της μαμας,και θα γινει μαμοθρευτο και και και :shock::shock::shock::shock:....φυσικα δεν απαντησα γιατι καταλαβα ποσο αχετοι ηταν περι του θεματος θηλασμου(εχουν 2 παιδια δεν θηλασανε απο επιλογη )..απλα σκεφτηκα κριμα που τα πιστευουν αυτα που λενε!μολις πεινασε η μικρη την πηρα και εκατσα εκει διπλα σε ενα παρκο κ τη θηλασα και ξαναγυρισαμε στο τραπεζι...δεν ειχα καμια διαθεση να τη θηλασω στο μαγαζι μετα απο αυτη τη συζητηση !:oops:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

μακαρι λενακι μου!εξαλου θελω να θηλασω τον μικρο τουλαχιστον μεχρι να χρονισει αν μπορεσω. ενω αν μεινω εγκυος πρεπει να στταματησω τον θηλασμο λογω ον συσπασεων που ειχα στην 1η εγκυμοσυνη (ως ιστορικο).

στην εγκυμοσυνη μου ημουν γενικα πολυ περιορισμενη απο τις αρχες του 5ου μηνα... και οσο περνουσε ο καιρος ακομη χειροτερα.. δεν ημουν εντελως ξαπλα αλλα τις περισσοτερες ωρες. και παντου πηγαινα με αυτοκινητο.. εννοειτε πως δεν σηκωνα τιποτα.. αστα...

αχ αναστασακι μου ακριβως ετσι σκεφτομαι και γω!!!!

μια απο τα ιδια ειχα και γω συπασεις και τα λοιπα....να μεγαλωσει λιγο θελω και μετα;)

εδω ειμαι παλι!

πω πω ρε κοριτσια πολυ ζεσταινομαστε λεμε!!! χτες το βραδυ ξυπνησε 4 φορες και ηθελε να φαει ! να πιει μαλλον διψουσε πολυ! σημερα αναψα κλιματιστικο απο τις 10 το πρωι δεν αντεχα με τιποτα ! την εχω στην κρεβατο καμαρα τωρα και πηγαινοερχομαι γιατι στο σαλονι που εχω το Pc χτυπαει πολυ;)..εφαγε το κοριτσι μου ..καλα ε ειναι πολυ γλυκια!μου κανει κατι χαρουλες ,μου απλωνει και τα χερακια ..πω πω τρελα λεμεεεεεε!

λοιπον να σας πω αυτο που ηθελα .χτες που λετε βγηκαμε για μπυριτσα σε μια μπυραρια με ενα φιλικο ζευγαρι,μολις φτασαμε εκει βλεπω το χωρο πολυ ωραια ησυχα απο πισω μας ειχε ενα τραπεζακια αδεια ετσι κ ερημικα ηταν οποτε λεω τελειαααααα!αμα πεινασει η μικρη θα κατσω διπλα διακριτικα και μαι χαρα θα την θηλασω κ δεν θα χρειαστει να φυγουμε:D

πως πιανουμε την κουβεντα με τα παιδια με ρωτανε αμα την θηλαζω και απανταω ναι συνεχιζουμε κανονικα...εεεεεε το τι ακουσα ρε κοριτσια δεν φανταζεστε! με εφυγε κ η χαρα και ολα ! ξενερωσα να σας πω ...δηλ αν ειναι δυνατον ακομα?κ οτι ηταν να παρει το πηρε,και ταλαιπωρησε αδικα,κ το ξενο μετα τον 6 εχει περισοτερα θρεπιτικα απο το γαλα της μαμας,και θα γινει μαμοθρευτο και και και :shock::shock::shock::shock:....φυσικα δεν απαντησα γιατι καταλαβα ποσο αχετοι ηταν περι του θεματος θηλασμου(εχουν 2 παιδια δεν θηλασανε απο επιλογη )..απλα σκεφτηκα κριμα που τα πιστευουν αυτα που λενε!μολις πεινασε η μικρη την πηρα και εκατσα εκει διπλα σε ενα παρκο κ τη θηλασα και ξαναγυρισαμε στο τραπεζι...δεν ειχα καμια διαθεση να τη θηλασω στο μαγαζι μετα απο αυτη τη συζητηση !:oops:

βασουλα και ποσα ακομα θα ακουσεις! εγω παντως δεν συνεριζομαι! οτι θελουν ας λενε! η καθε μαμα κανει αυτο πιστευει καλυτερο για το παιδι της! και τελος! αλλα ωρες ωρες οντως μερικοι και μερικες γινοντε πολυυυυυυυ ενοχλητικοι με τον τροπο τους. οκ πες την γνωμη σου αλλα μεχρι εκει. μην προσπαθεις να την επιβαλεις κιολας!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ αναστασακι μου ακριβως ετσι σκεφτομαι και γω!!!!

μια απο τα ιδια ειχα και γω συπασεις και τα λοιπα....να μεγαλωσει λιγο θελω και μετα;)

ναι και εγω ετσι. θελω να αποθηλαει πρωτα ο μικρος και μετα αν θελει ο θεος! αν και δεν μας ερχοντε ολα ετσι οπως τα θελουμε και οταν τα θελουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασουλα και ποσα ακομα θα ακουσεις! εγω παντως δεν συνεριζομαι! οτι θελουν ας λενε! η καθε μαμα κανει αυτο πιστευει καλυτερο για το παιδι της! και τελος! αλλα ωρες ωρες οντως μερικοι και μερικες γινοντε πολυυυυυυυ ενοχλητικοι με τον τροπο τους. οκ πες την γνωμη σου αλλα μεχρι εκει. μην προσπαθεις να την επιβαλεις κιολας!

ετσι ειναι ! σεβασμος σε ολες τις μανουλες !θηλαζουσες και μη!

αλλα ας μην κανουμε να νιωθει ασχημα η μια την αλλη ...:?

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/07/16.html?m=1

Κορίτσια μωλης διάβασα αυτήν την ιστορία! Συγκινήθηκα!

Πάντως κ γω στον μιχαλάκη ήμουν άσχετη με τον θηλασμό! Δεν υο είχα ψάξει καθόλου,δεν είχα κ ίντερνετ κ επίσης στο νοσοκομείο μας τα δίνανε τα μωρά μαζί με ένα μπιμπερό με γάλα οπότε δεν ήθελε στήθος ο μιχαλάκηΣ.τον θηλασα 40 μέρες οι μισές πάνω στο στήθος με ψευδοθηλες κ πολύ ζόρι κ οι άλλες μισές με αντλήσεις κ με μπιμπερό! Κ όλα αυτά με συμπλήρωμα ξένου φυσικά γιατί αυτό έγραφε το χαρτί που Νας έδωσαν από το νοσοκομείο!

Στον Αλεξάκη μου μετανιώνω τελικά που δε ζήτησα αποκλειστικο θηλασμό .φοβηθήκα μετά την καισαρική αν θα τα καταφέρω.φυσικά από την αρχή τον έβαζα κανονικά στο στήθος απλά θα θελα με το που γεννήθηκε να τον έβαζα αμέσως ! Την πρώτη μέρα δε μπόρεσα κ σίγουρα ειπιε ξένο γάλα αφού δεν τους είπα κ τίποτα αλα την επόμενη μέρα που σηκώθηκα τον θηλάζΑ κανονικά ! Με το ποτ σηκώθηκα κ μπόρεσα να θηλασΩ από κει κ πέρα μου τον φερναν συνέχεια για να τον θηλασω! Αλα λυπάμαι που δεν τον είχα κοντά μου τα βραδυά .τι σοκ περνάνε κ αυτά! Τι καλό που είναι να είσαι ενημέρωμένη κ γω δεν ήμουν όχι όσο είμαι τώρα!:-( Στο τρίτο αν τελικά κάνω θα το προσπαθήσω νΑ κάνω rooming in ! Απλά η καισαρική είναι δύσκολη ρε ΓΤ κ γι'αυτό φοβάμαι πολύ! Αν δεν μπορέσω να ανταπεξέλθΩ! Ουφ θα δούμε! Αυτά!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...