Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ρε συ το μωρο ειχε πλανταξει στο κλαμα εβηχε , τρεχαν οι μυξουλες του και ετρεμε απο τα αναφιλητα και απλωνε τα χερακια του να ερθει σε εμενα και αυτος μου ειπε μετα το διευχον θα το παρεις.. και ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ακομα και το κυριε ελεησον που ελεγε με το πασο του το εψελνε! λιγο ΕΛΕΟΣ! φιλες μου που βαπτσαν απορησαν! θελω να δω στο βιντεο τι υφος ειχα! μου λεει μια απο τις φιλες μου, "εγω ειπα , τωρα θα παρει το μωρο και θα σηκωθει να φυγει!" χαχχαχαχα!

οσο για το βραδυ, εδω και 1 εβδομαδα ειμαστε καθε βραδυ εξω...:rolleyes: γι'αυτο το σκευτομαι, οχι τιποτα αλλο... θα δω μωρε..

Αχ μωρέ το ζουζουνακι! Ουφ εκείνη την ώρα θέλεις απλά να το πάρεις αγκαλιά κ να φύγεις!

Καλα ο παπάς πολύ κρύος! Εμάς κ στα δύο ήταν πολύ καλοί οι παπάδες ευτυχώς! Ειδικά σε αυτή από μόνος του μου είπε ο παπάς αν ξεκινήσει κ κλαίει το μωρό νε τη νονά θα τον πάρεις εσύ κ όντως έτσι έγινε με το που τον κράτησε η ξαδέρφη μου,άρχισε να κλαει οπότε τον κρατούσα εγώ κ ήταν ήρεμος! Όλα αυτά πριν φτάσουμε στη κολυμπήθρα εκεί που λέει το πιστεύω η νονά!

Μετά ηρέμησε? Κοιμήθηκε?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασακι μου χρόνια σας πολα! Να τα εκατόστησετε!:wink: να είστε πάντα αγαπημένοι κ ευτυχισμένοι κ πολύ σύντομα να μεγαλώσετε την οικογένεια σας!:-)

Έκλαιγε ο μικροΣ Θανασακης?:-( ωχ ξέρω τι πέρασες! Ο μιχαλάκηΣ μου έκλαιγε παρά πολύ στη βάφτιση ! Με το ζόρι κρατιομουν να μην κλάψω κ γω! Ο Αλεξάκης μου καλύτερα αλα κ πάλι στη χαιρετούσε έριξε πολύ κλάμα!

Με τον παπά τι έγινε ?

λενακι μου σε ευχαριστω παρα πολύ! ασε και εγω ετοιμη ημουν!!

για τον παπα το εγραψε ποιο κατω;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τωρα που ειπες για φαγητο. πες μου πως του ξεκινησες τη χορτοσπουπα! λεπτομερως. και πως την εκανες!:D

Μαγειρευω στον ατμομαγειρα...ξεκινησαμε με πατατα καροτο σελινο και μετα προσθεσα κολοκυθι και τωρα βαζω και παντζαρι...τα πολτοποιω στο μουλτι με 2 κουταλιες του γλυκου λαδι και λιγο ζωμο απο αυτο που συλλεγει ο ατμομαγειρας και ετοιμη η χορτοσουπα!

Ματίνακι μου τέλεια τα γλυκίσματα! Πολύ όμορφα.μαρεσαν πολύ αυτά με την φωτο του μωρού πάνω κ το καλό είναι ότι δεν θα πεταχτεί αλα θα φαγωθεί!:wink:

Εγώ μωλης κοιμησΑ τα ζουζουνια .άντε να χαλαρώσω λιγάκι τώρα! Κουραστικά!:wink:

Εμενα μου αρεσουν ολες οι ιδεες αλλα περισσοτερο με την φωτο....

παω να τον ταϊσω....

Διαφημίσεις

ματινακι ωραια ειναι τα γλυκακια με την φωτο του μωρου αλλα η ιδεα το να το τρωνε με απωθει.. δεν ξερω! μια φορα ετυχα σε βαπτισε με τετοια σοκολατα και δεν την εφαγα!:shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια !

τι κανετε?

ρια συνχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!ολα να πανε καλα σου ευχομαι!

πεταλουδιτσα τι εγινε με την μικρουλα σου και το θηλασμο?μη σε περνει απο κατω προσπαθησε οσο μπορεις ,και ολα θα πανε καλα!και μενα εχει λιγο καιρο που γκρινιαζει πολυ στο στηθος και μουγκριζει οταν τρωει..και σκεφτομουν πολλα μηπως ζεσταινετε μηπως δεν εχω γαλα παλι κ τετοια αλλα μια χαρα το πηρε το βαρος της κ αυτο το μηνα;)!

ρανακι καλα ειμαστε ! πολλα φιλια στη μικρη σου!

ελενακι τι βλεπω....ξεθαψες εδω ενα σωρο ευχαριστα πραγματα και εγκυμοσυνες βλεπω πω πω πω ! αντε αντε να περνεις σειρα σιγα σιγα αφου το λαχταραει η ψυχουλα σου!

ματινακι τελεια τα γλυκακια σου !

αναστασακι να σας ζησει ο νεοφωτιστος! και χρονια πολλα για την επετειο σας!εκλαψε πολυ το μαναρι μας ε? πω πω πως αντεχες εκεινη την ωρα να τον ακους,κ ο πατερ να το παει λαου λαου το ευαγγελιο...:confused:!

μολις ξυπνησε η μαγουλιτσα μου ! παω να την ταισω κ ερχομαι να σας πω τα νεα μας ....;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Ρε συ τι λες τωρα? Πλανταξε στο κλαμα αι δεν σε αφηνε να το παρεις? Ελεος...πρωτη φορα το ακουω αυτο...σε οσες βαφτισεις εχω παει δεν το εχω δει αυτο ποτε...τι να του πεις????Κρατηθηκες μπραβο...εγω θα τον βουταγα απ'τα γενια....χαχαχαχα!!!!!!

ετοιμη ημουν! ασε!!

Ε τοτε παρελειψε το φαγητο και καν'τε μονο το κρεβατι...μετα ετσι κι αλλιως πεινας οποτε φατε κατι μετα....χιχιχι!!!!

χχαχαχχαχα!! ;););)

Αχ μωρέ το ζουζουνακι! Ουφ εκείνη την ώρα θέλεις απλά να το πάρεις αγκαλιά κ να φύγεις!

Καλα ο παπάς πολύ κρύος! Εμάς κ στα δύο ήταν πολύ καλοί οι παπάδες ευτυχώς! Ειδικά σε αυτή από μόνος του μου είπε ο παπάς αν ξεκινήσει κ κλαίει το μωρό νε τη νονά θα τον πάρεις εσύ κ όντως έτσι έγινε με το που τον κράτησε η ξαδέρφη μου,άρχισε να κλαει οπότε τον κρατούσα εγώ κ ήταν ήρεμος! Όλα αυτά πριν φτάσουμε στη κολυμπήθρα εκεί που λέει το πιστεύω η νονά!

Μετά ηρέμησε? Κοιμήθηκε?

εμενα ξεκινησε το κλαμα απο την ωρα που τον εδωσα γυμνο στον παπα... μετα σταματησε αφου τελειωσε η βαπτιση και τον πηρα!

εφυγε ο κοσμος γιατι δεν ειχαμε χαιρετουρα στην εκκλησια! (δεν θα αντεχα) χαιρετησαμε μετα στο φαγητο. και ετσι τον θηλασα μες στην εκκλησια και κοιμηθηκε. . μετα κοιμηθηκε λιγο στο τραπεζι..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μαγειρευω στον ατμομαγειρα...ξεκινησαμε με πατατα καροτο σελινο και μετα προσθεσα κολοκυθι και τωρα βαζω και παντζαρι...τα πολτοποιω στο μουλτι με 2 κουταλιες του γλυκου λαδι και λιγο ζωμο απο αυτο που συλλεγει ο ατμομαγειρας και ετοιμη η χορτοσουπα!

Εγώ ξεκίνησα με καρότο πατάτα κολοκύθι κ σέλινο κ λίγο λάδι! Δεν του,άρεσε καθόλου! Μας πήρε περίπου τρεις βδομάδες να συνηθίσει μπορεί κ παραπάνω! Μ'αυτά κ με κείνα έκανα διάφορες αλλαγές να πετύχω της γεύσεις του! Δοκίμασα να βάζω μέσα ντομάτα κ κρεμμύδι ολόκληρα απλά χαραγμένα να βγάλουν τα ζουμιά τους .δεν του άρεσε γιατί ξινιζε,τελικά κατέληξα κολοκύθι πατάτα καρότο κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης μισή σέλινο κ λίγο λαδάκι.μπορώ να πω κ κ σε μένα έτσι μου άρεσε πιο πολύ.έχει μια αρμονία στη γεύση κ είναι γλυκειά κ φυσικά του άρεσε γιατί Νας βγήκε ΓλύκατζηΣ! Τώρα έχω προσθέσει κ τον τραχανά στη διατροφή του οπότε το κοτόπουλο το κάνω με τραχανά το μοσχάρι όπως είπα πιο πριν! Πάντως τους επηρεάζει πολύ η ζέστη! Εμένα τελευταία δεν τρώει καλα θέλει πιο πολύ να θηλάζει!

Αναστασακι μου μην απογοήτευσαι θα την τρώει αργότερα.η αρχή είναι δύσκολη να συνηθίσει τις γεύσεις! Με τον Μιχαλάκη δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις σούπες της έτρωγε πολύ καλα κ χωρίς να τις αλεθω! Ομε τον Αλέξακη ζοριστικα.έλεγα δεν θα την φάει ποτέ.απλά μην τον ζορίζεις καθόλου! Όσο φάει ακόμα κ μια κουταλιά δεν πειράζει.μετά θηλασε τον κ. Την επόμενη μέρα ξανά!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα κοριτσακια !

τι κανετε?

πεταλουδιτσα τι εγινε με την μικρουλα σου και το θηλασμο?μη σε περνει απο κατω προσπαθησε οσο μπορεις ,και ολα θα πανε καλα!και μενα εχει λιγο καιρο που γκρινιαζει πολυ στο στηθος και μουγκριζει οταν τρωει..και σκεφτομουν πολλα μηπως ζεσταινετε μηπως δεν εχω γαλα παλι κ τετοια αλλα μια χαρα το πηρε το βαρος της κ αυτο το μηνα;)!

ελενακι τι βλεπω....ξεθαψες εδω ενα σωρο ευχαριστα πραγματα και εγκυμοσυνες βλεπω πω πω πω ! αντε αντε να περνεις σειρα σιγα σιγα αφου το λαχταραει η ψυχουλα σου!

αναστασακι να σας ζησει ο νεοφωτιστος! και χρονια πολλα για την επετειο σας!εκλαψε πολυ το μαναρι μας ε? πω πω πως αντεχες εκεινη την ωρα να τον ακους,κ ο πατερ να το παει λαου λαου το ευαγγελιο...:confused:!

μολις ξυπνησε η μαγουλιτσα μου ! παω να την ταισω κ ερχομαι να σας πω τα νεα μας ....;)

σε ευχαριστω πολύ βασουλα μου! ασε! τα νευρα μου!!

καλεεεεεεε ειναι εγκυος η ρια????????

με το καλο κοπελα μου! ολα καλα ευχομαι!!!!!!!!!!!! ποσο ειναι το 1ο παιδακι της?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ ξεκίνησα με καρότο πατάτα κολοκύθι κ σέλινο κ λίγο λάδι! Δεν του,άρεσε καθόλου! Μας πήρε περίπου τρεις βδομάδες να συνηθίσει μπορεί κ παραπάνω! Μ'αυτά κ με κείνα έκανα διάφορες αλλαγές να πετύχω της γεύσεις του! Δοκίμασα να βάζω μέσα ντομάτα κ κρεμμύδι ολόκληρα απλά χαραγμένα να βγάλουν τα ζουμιά τους .δεν του άρεσε γιατί ξινιζε,τελικά κατέληξα κολοκύθι πατάτα καρότο κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης μισή σέλινο κ λίγο λαδάκι.μπορώ να πω κ κ σε μένα έτσι μου άρεσε πιο πολύ.έχει μια αρμονία στη γεύση κ είναι γλυκειά κ φυσικά του άρεσε γιατί Νας βγήκε ΓλύκατζηΣ! Τώρα έχω προσθέσει κ τον τραχανά στη διατροφή του οπότε το κοτόπουλο το κάνω με τραχανά το μοσχάρι όπως είπα πιο πριν! Πάντως τους επηρεάζει πολύ η ζέστη! Εμένα τελευταία δεν τρώει καλα θέλει πιο πολύ να θηλάζει!

Αναστασακι μου μην απογοήτευσαι θα την τρώει αργότερα.η αρχή είναι δύσκολη να συνηθίσει τις γεύσεις! Με τον Μιχαλάκη δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις σούπες της έτρωγε πολύ καλα κ χωρίς να τις αλεθω! Ομε τον Αλέξακη ζοριστικα.έλεγα δεν θα την φάει ποτέ.απλά μην τον ζορίζεις καθόλου! Όσο φάει ακόμα κ μια κουταλιά δεν πειράζει.μετά θηλασε τον κ. Την επόμενη μέρα ξανά!

δεν ξανα επιχειρησα να του κανω η αληθεια.. γιατι ειχα δει στα κακα του εκεινα τα σημαδακι. και μετα σκευτομαι μηπως ειναι ετσι και δεν ειναι τιποτα το ανησυχιτικο.:rolleyes: την παρασκευη που εχουμε εμβολιο μακαρι να κανει κακα και να τα παω στον γιατρο να τα δει. αν βγαλω φωτο λετε ειναι χαζο?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια !

τι κανετε?

Βασουλα μου καλή Καλησπέρα!:-) τι κάνετε? Ετοιμάζεστε για μαμ!:wink:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ! Αν το λαχταραει λέει! Άσε σαν τρελή το θέλω παρά πολύ αλα δυστυχώς είναι πολα στη μέση! Καισαρική,οικονομικά, δεν ξέρω δεν το έχω συζητήσει κ με τον άντρα μου αν κ αυτός ξέρω πως θέλει ακόμα ένα! Πάντα το έλεγε για να δούμε!:wink:

Σε περιμένουμε να μας πεις νεακια!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Βασουλα μου καλή Καλησπέρα!:-) τι κάνετε? Ετοιμάζεστε για μαμ!:wink:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ! Αν το λαχταραει λέει! Άσε σαν τρελή το θέλω παρά πολύ αλα δυστυχώς είναι πολα στη μέση! Καισαρική,οικονομικά, δεν ξέρω δεν το έχω συζητήσει κ με τον άντρα μου αν κ αυτός ξέρω πως θέλει ακόμα ένα! Πάντα το έλεγε για να δούμε!:wink:

Σε περιμένουμε να μας πεις νεακια!:wink:

λενακι μου και εγω στο ευχομαι! αλλα δεν σκευτεσαι καθολου πως θα τα βγαζεις περα απο θεμα κουρασης?????:shock::shock::shock: και εγω θελω αλλα δεν ξερω πως θα τα καταφερω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν ξανα επιχειρησα να του κανω η αληθεια.. γιατι ειχα δει στα κακα του εκεινα τα σημαδακι. και μετα σκευτομαι μηπως ειναι ετσι και δεν ειναι τιποτα το ανησυχιτικο.:rolleyes: την παρασκευη που εχουμε εμβολιο μακαρι να κανει κακα και να τα παω στον γιατρο να τα δει. αν βγαλω φωτο λετε ειναι χαζο?:confused:

Αχ δεν ξέρω! Ρωτά τον καλύτερα να σου πει αυτός!

Μετά τη σούπα τα είδες αυτά?

Λες να περιμένεις να μιλήσεις με τον γιατρό κ μετά να συνεχίσεις?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σε ευχαριστω πολύ βασουλα μου! ασε! τα νευρα μου!!

καλεεεεεεε ειναι εγκυος η ρια????????

με το καλο κοπελα μου! ολα καλα ευχομαι!!!!!!!!!!!! ποσο ειναι το 1ο παιδακι της?

Ναι ναι είναι έγκυος! 19 μηνών είναι η μικρή !:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...