Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδια Αναστασακι μου@τι κανεις?ευτυχησμενη μελοντικη μανουλα!;);)

Ελενάκι μου δεν χορταίνω να βλέπω τις φωτο από τους υπερύχους! αν και δεν φένεται τίποτα ξεκάθαρα!!!!:P:p:p μου είπε πως τελευταια φορα κάναμε κολπικό υπέρηχο!! από την επόμενη πάνω από την κοιλίτσα!!!!:D:D:p:tongue:

τώρα μου έδωσε εξετάσεις να κανω σε περίπου 2 εβδομάδες και να πάω με τα αποτελέσματα μου είπε χωρίς ραντεβού απλά να μπώ να της τα δείξω και να το ακούσω!!!!:P και σε περίπου ένα μήνα να πάω να κάνω αυχενική διαφάνεια μου ειπε και pap-a. και 12/7 εχω ξανά ραντεβού μαζί της! (με είπε να παω στις 8 και λέω 9 παντρευομαι!! ;) και λέει μετά τότε!) ΑΑΑ!! και πριν πάω στην τελευτεια εξεταση μου εγραψε πάλι τις αρχικες ουρων και αιματος να τις ξανακάνω και να τις πάαω..

Ρε κορίτσια και εσείς τόσες πολλές κάνατε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παταλουδιτσα όμως είναι καλυτερα και για σενα να περιμένεις!! άσε και εγώ το έχω αυτο όπως και πολλές άλλες κοπέλες... δεν νομίζω να υπάρχει πιο ψυχοφθόρο από αυτό!!!! εγώ είχα πείσει τον ευατο μου να μην το ξανα κάνω...γιατι πολλές φορές μπορεί να γίνει η σύληψη αλλά να μην το κρατήσει ο οργανισμός! και αυτο δεν ήθελα να το ξέρω....

και ομως κρατηθηκα, αλλα πηγαινα σαν τρελλη στην τουαλετα συνεχεια να δω αν αδειαθετησα, το χειροτερο ηταν οταν περιμενα τα αποτελεσματα της χοριακης! κοιταγα την κοιλια μου και ελεγα εισαι αραγε μεσα σπορακι?

καλημερα αναστασακι! ολα καλά?

τελη σεπτεμβρη Ελενη μου κ μου φαινεται τοσο μακρυααααα!:shock::shock:

έλααααααααααα κοντευεις καρδούλα μου!!!!!!!!!!!!!!! θα έχεις όμως και την ζέστη του καλοκαιριου!!!:( υπομονή!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι μου δεν χορταίνω να βλέπω τις φωτο από τους υπερύχους! αν και δεν φένεται τίποτα ξεκάθαρα!!!!:P:p:p μου είπε πως τελευταια φορα κάναμε κολπικό υπέρηχο!! από την επόμενη πάνω από την κοιλίτσα!!!!:D:D:p:tongue:

τώρα μου έδωσε εξετάσεις να κανω σε περίπου 2 εβδομάδες και να πάω με τα αποτελέσματα μου είπε χωρίς ραντεβού απλά να μπώ να της τα δείξω και να το ακούσω!!!!:P και σε περίπου ένα μήνα να πάω να κάνω αυχενική διαφάνεια μου ειπε και pap-a. και 12/7 εχω ξανά ραντεβού μαζί της! (με είπε να παω στις 8 και λέω 9 παντρευομαι!! ;) και λέει μετά τότε!) ΑΑΑ!! και πριν πάω στην τελευτεια εξεταση μου εγραψε πάλι τις αρχικες ουρων και αιματος να τις ξανακάνω και να τις πάαω..

αχ ετσι ειναι Αναστασακι μου..δεν χορταινεις να τα βλεπεις!στην αρχη η αληθεια ειναι πολες οι εξετασει αν κ αυτη τη φορα εγω δεν εκαν τοσες πολε ςοσο στη πρωτη!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

και ομως κρατηθηκα, αλλα πηγαινα σαν τρελλη στην τουαλετα συνεχεια να δω αν αδειαθετησα, το χειροτερο ηταν οταν περιμενα τα αποτελεσματα της χοριακης! κοιταγα την κοιλια μου και ελεγα εισαι αραγε μεσα σπορακι?

χαχαχχαχ πολύ αστείο αυτό!!!!! είσαι άραγε μέσα σποράκι???? άρε γιωτάκι!!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι πολλες εξετασεις!!!!!!!

το φασολακι μια χαρα ε?? μπραβο! τωρα που θα κανεις απο την κοιλια υπερηχο θα φαινεται καλυτερα!

καλημερα αναστασακι! ολα καλά?

Εδω εσυ με 8 μερες καθυστερηση κοντευες να γεννησεις κι ακομη αναρωτιοσουνα αν ειναι μεσα το σπορακι????:D:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχχαχ πολύ αστείο αυτό!!!!! είσαι άραγε μέσα σποράκι???? άρε γιωτάκι!!!:D:D:D

και το καλυτερο! καθε φορα που πηγαινα τουαλετα επερνα το αντρα μου και του ελεγα: α! να σου πω τα νεα? μου ελεγε τι? ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΘΕΤΗΣΑ! ΧΑΧΑΧΑ! μιλαμε για 10 φορες την ημερα!

Εδω εσυ με 8 μερες καθυστερηση κοντευες να γεννησεις κι ακομη αναρωτιοσουνα αν ειναι μεσα το σπορακι????:D:D

ειχα και τον σεπτεμβριο 4 μερες καθυστεριση (πρεπει να ηταν απο τα μπανια στην θαλασσα) αλλα δεν ημουν, γιαυτο περιμενα 8 μερες! αλλα τον γεναρη μας το εκανε το χατηρι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...