Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααα πολυ ζέστη εχω λιώσει !!!!!! :tongue::tongue::tongue:

ρια συγχαρητήρια να εχεις μια τελειομανή εγκυμοσύνη !!!!!

αντε τωρα πια θα ειναι η δευτερη !!!!!!!

αναστασακι να σας ζεσει ο νεοφώτιστος οπως επιθυμητέ να τον δειτε !!!! :P:p:p

τα αλλα κοριτσακια πως ειστε δεν σας εχω διαβασει εχετε γραψει ενα σωρό και με την ζεστη δεν την παλεύω χαχχαχαχαχχ :tongue::tongue::tongue:

για πείτε κανενα νεο !!!!!

εμεις ερχομαστε ελλαδα για 15 μερες ποσο μου εχει λείψει η ελλαδα δεν μπορειτε να φανταστειτε ανυπομονώ να περασουν οι μερες την αλλη εβδομαδα θα ερθουμεεεεεεεεε 18 του μηνός !!!!! :P:p:p:p κατα τα αλλα ολα οκ εκτος απο την ζεστη μια χαρα ειμαι !!!!!

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Καλε εξαφανιστηκατε????? Μια ωριτσα ελειψα περιπου και χαθηκατε????Για μαζευτειτε παλι παρακαλω....

παρουσαααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχχαχα :P:p:p:p

Εδώ είμαι ματίνακι μου! Θέλω να κοιμησω τον μικρό κ να ξεκίνησΩ μαγείρεμα! Θα κάνω λαδερ σήμερα με ανάμεικτα λαχανικά!

Βαριέμαι να μαγείρεψω! Θα θελα να κάτσω κάνα δύο ώρες ανέμελη!:wink: ο ταρζανικος τι κάνει?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααααααααααααααα πολυ ζέστη εχω λιώσει !!!!!! :tongue::tongue::tongue:

ρια συγχαρητήρια να εχεις μια τελειομανή εγκυμοσύνη !!!!!

αντε τωρα πια θα ειναι η δευτερη !!!!!!!

αναστασακι να σας ζεσει ο νεοφώτιστος οπως επιθυμητέ να τον δειτε !!!! :P:p:p

τα αλλα κοριτσακια πως ειστε δεν σας εχω διαβασει εχετε γραψει ενα σωρό και με την ζεστη δεν την παλεύω χαχχαχαχαχχ :tongue::tongue::tongue:

για πείτε κανενα νεο !!!!!

εμεις ερχομαστε ελλαδα για 15 μερες ποσο μου εχει λείψει η ελλαδα δεν μπορειτε να φανταστειτε ανυπομονώ να περασουν οι μερες την αλλη εβδομαδα θα ερθουμεεεεεεεεε 18 του μηνός !!!!! :P:p:p:p κατα τα αλλα ολα οκ εκτος απο την ζεστη μια χαρα ειμαι !!!!!

καλημερα τζινακι μου!εχεις λιωσει απο την ζεστη ε!κ μεις!~εχω αναψει αιρκοντισιον ομως!μας περιμενει καυτη βδομαδα!εκανες κ τα μπανακια σου ε!τεελια!ερχετσαι ελλαδαα!τι ωραιαααα!φανταζομαι χαρααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα τζινακι μου!εχεις λιωσει απο την ζεστη ε!κ μεις!~εχω αναψει αιρκοντισιον ομως!μας περιμενει καυτη βδομαδα!εκανες κ τα μπανακια σου ε!τεελια!ερχετσαι ελλαδαα!τι ωραιαααα!φανταζομαι χαρααα!:D

αστα ελενη μου πολυ ζεστη όσο για το αιρκοντισιον ουτε λογο να το αναψω εδω η ΑΗΚ (ΔΕΗ δικια μας ) ειναι πανάκριβο το ρεύμα για 10 μερες που ήμασταν σπιτι ηρθε ο λογαριασμός 38 ευρο χωρις κουζινα φουρνο κτλ ειναι με γκαζι καταλαβαίνεις δλδ με ανεμιστήρα και παλι ζεστη εχει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι ερχόμαστε ελλαδα αστα να πανε η χαρα στα υψη χαχαχαχ ανιπομονο να δω φιλουσ γονεις και παει λεγοντας αααααααα και 4-5 μερες οπωσδήποτε αθηνα μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχα

απο μπανακια εληνη μου καθε μερα δεν παλευετε αλιος αλλα σημερα δεν νομιζω να παμε εχουμε δουλιες εδω στο σπιτι να το αφήσω καθαρο οταν γυρίσουμε με το καλο να ειναι μαζεμενο γιατι θα ερθουν ο κουνιαδος μου με την γυναικα του και ετσι να ειναι μαζεμενο να μην εχω να κανω και σπιτι μετα :tongue::tongue::tongue:

τα αγορακια σου πως ειναι ? εσυ πως εισαι ολα καλα ? να μου τα φιλήσεις στα πατουσακια αντε και λιγο μπουτακι αχαχαχαα :P:p:p

efigaaaaaaaaaa paw na kanw kamia doulia giati pernaei h wra ama eiste mesa argotera tha mpw na poume kamia kouventa filakiaaaaaaaaaaaaaaa se oles kai sta mpempakia sas !!!!!!! :P:p:p

ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

ΤΟ ΕΚΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΕΘΗΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΣΑς ΜΗΛΙΣΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΒΓΗΕΚ ΕΜ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Κ ΗΡΘΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΑς ΤΟ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΑΙ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!ΧΑΡΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΑΝ Κ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΤΑΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩΩΩΩΩ!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

βρηκα κ το δικο μου!οτι ναναι!ετσι οπως εγραφα οντως μεθυσμενη επρεπε να ημουν..απο την χαρα μουδ εν εβλεπα τι πληκτρολογω!αχχαχαχα

σιγα σιγα θα τα ξεθαψω ολα!πιαστηκα τωρα1ουφφφφ!:tongue:

να δειτε που εγω θα ειμαι η αιτια να σας κολισει παλι η ιδεα της εγκυμοσηνης!χιχιχιχιχ!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αρχικό μήνυμα απο mp1979woman viewpost.gif

ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακομα δεν μπορω να το συνειδητοποιησω σας λεωωωωωωω......το εμαθα την δευτερα βραδακι γιατι ειχα κοσμο και δεν μπορουσα να μπω να σας πω τα νεα.....και σαν τον εξω απο δω την τριτη δεν ειχα ιντερνετ μεχρι και χθες το βραδυ!!!!!!!!

Βασικα χθες πηγαμε στον γιατρο και ειδαμε τον σπορο μας....τι τελειο συναισθημα κοριτσια εχω τρελαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Χοριακη δεν εχω κανει απο δευτερα θα μου γραψει εξετασεις γιατι δεν εχω ακομα το βιβλιαριο του δημοσιου και θα παω την δευτερα να τους πιεσω να μου το βγαλουν.....

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλε χθες ηταν η βαφτιση του μπεμπακου της Αναστασιας μας και δεν εχω ευχηθει ακομα????? Μα τι μυαλο.....

Αναστασια μου καλοριζικο το ονομα του γιου σας. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καθε μερα που ξημερωνει να ειναι γεματη χαρα και ευτυχια!

Η ευλογια της βαφτισης να χαρισει στον γιο σας ολα τα εφοδια για μια υπεροχη ζωη! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!

201201281247551401607337AF800831.jpg

Αρχικό μήνυμα απο mp1979woman viewpost.gif

ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακομα δεν μπορω να το συνειδητοποιησω σας λεωωωωωωω......το εμαθα την δευτερα βραδακι γιατι ειχα κοσμο και δεν μπορουσα να μπω να σας πω τα νεα.....και σαν τον εξω απο δω την τριτη δεν ειχα ιντερνετ μεχρι και χθες το βραδυ!!!!!!!!

Βασικα χθες πηγαμε στον γιατρο και ειδαμε τον σπορο μας....τι τελειο συναισθημα κοριτσια εχω τρελαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Χοριακη δεν εχω κανει απο δευτερα θα μου γραψει εξετασεις γιατι δεν εχω ακομα το βιβλιαριο του δημοσιου και θα παω την δευτερα να τους πιεσω να μου το βγαλουν.....

Αχ βρε Λενιω τι μου θυμισες τωρα...τι συναισθηματα μου ξυπνησες δε λεγεται!!!!

Θυμαμαι ηθελα τοσο πολυ να μπω να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας και δεν ειχα ιντερνετ τοσες μερες! Θυμαμαι την τριτη απογευμα μια μερα μετα απο το θετικο τεστ, μιλουσε η Ρενα με την Ρανια στο skype και πηρα τηλ. την Ρενα να της πω τα ευχαριστα και τσουπ το εμαθε και η Ρανια μας...της ειπα να μην σας πει τιποτα γιατι ηθελα να σας το ανακοινωσω εγω...αχχχχχ....τι τελεια ηταν οταν πρωτοειδαμε το μπαμπακο μας σπορακι...μεχρι να ακουσουμε καρδουλα ειχαμε μια αγωνιαααα!!!!!! Ποσο θα ηθελα να το ξαναζησω αυτο....να μας δωσει ο Θεος υγεια και μακαρι να το ξαναζησουμε συντομα!!!!!

Tζινα μου Τζινουλα μου τι κανετε καλε???? Μας πεθυμησατε και ειπατε να ερθετε μια βολτα???? Τα ειπαμε και στο φεις εμεις!!! Σας περιμενουμε για μπανακι καλεεεεεε.......δεν μπορω να μπω στο φεις σημερα καθυστερει πολυ και μου εχει σπασει τα νευρα...κι εδω το ιδιο παθαινω αλλα οχι τοσο πολυ οσο στο φεις!!!!

Κοριτσια τα κουτακια για τα γλυκακια μας ειναι αυτα:

1323554383_290134632_1----.jpg

αλλα ειδα και μια αλλη ιδεα που μου αρεσε πολυ...παστακια που μπαινουν στο τετραγωνο κουτι της φωτο που σας εβαλα που γραφουν πανω το ονομα του μωρου δηλαδη κατι τετοιο:

5311.jpg

Πολυ ωραια ιδεα ειναι και η φωτο του μωρου στα γλυκακια! Πως σας φαινονται και πιο σας αρεσει πιο πολυ?

hqdefault.jpg

Καλε χθες ηταν η βαφτιση του μπεμπακου της Αναστασιας μας και δεν εχω ευχηθει ακομα????? Μα τι μυαλο.....

Αναστασια μου καλοριζικο το ονομα του γιου σας. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καθε μερα που ξημερωνει να ειναι γεματη χαρα και ευτυχια!

Η ευλογια της βαφτισης να χαρισει στον γιο σας ολα τα εφοδια για μια υπεροχη ζωη! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!

201201281247551401607337AF800831.jpg

Καλέ κ γω δεν ευχήθηκΑ!!

Αναστασακι μου να σας ζήσει ο Νεοφώτιστος! Να ναι καλοτυχος στη ζωή του! Καλορίζικο το ονοματάκι του!

(((((((((())))))))))

Να του δώσεις πολα φιλάκιΑ!?:wink:

Ματίνακι Επανέρχομαι μαγειρεύω μπαίνω από το κινητό!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...