Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι τελεια νεα ηταν αυτα!!! αντε με το καλο ολες μας να ξαναμεινουμε εγκυουλες!!!

λενακι κ ματινακι τι κανετε?

εμεις πηγαμε στην βαπτηση κ μετα για μπανιο! πολυ ζεστη ρε κοριτσια, το μωρο ελιωσε! αλλα μετα στην θαλασσα το ευχαριστηθηκαμε! της αρεσε πολυ!!!

(εγω εχω να παω τωρα το πρωι σε μια εξω κ μακρια απο εδω, καταλαβατε τι, ο μπαμπας μιας παιδικης μου φιλης. αχ ποσο το σκεφτομαι δεν λεγεται! ας μην σας μαυριζω πρωι πρωι!!!)

Καλημερα Γιωτουλα μου και μπεμπουλα!

Ειδες τι ευχαριστα νεακια μας ειπε το Ριακι μας????? Αντε με το καλο να ερθουν τα δευτερα παιδακια μας! Τωρα που εμεινε εγκυος παλι η Ρια με επιασε και μενα μια μανια για 2ο....τι ειναι αυτο το πραγμα καλε???? Λετε να ειναι μεταδοτικο παλι οπως τοτε με την Ποπη???Αχαχαχαχα....ευχομαι να εχει καλο ποδαρικο η Ρια...χιχιχιχι!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε...χθες επαιζε το καμαρι μου με τις πετρουλες και τον ξαδερφουλη του ολο αγκαλιες ηταν...ποσο μου αρεσει να ειναι ετσι...εμεις ειμαστε μονοι μας καθε μερα και ειχα εναν φοβο οτι δεν θα ειναι κοινωνικος γιατι δεν βλεπει κοσμο...αλλα ειναι τοσο τρυφερουλης το καμαρι μου! Μονο με την ξαδερφουλα δεν κανει παρεα γιατι ειναι μια Τουρκα αυτη αλλο πραγμα...κανεις δεν τολμαει να την πλησιασει....κανει αμεσως γκρινια και εχει μια φωναρα που τρομαζω ακομα κι εγω...φαντασου ο μπεμπης....βασικα εχω ενα θεματακι αλλα πριν σας το πω θελω να ειμαι σιγουρη γιατι θα τα γραψω και μετα μπορει να κανω λαθος, να το μετανοιωσω και να εχω τυψεις....ουφφφφφ....ισως σκεφτομαι μερικα πραγματα επειδη τα βλεπω απο την δικη μου μερια και τον δικο μου χαρακτηρα...δεν παει να πει οτι επειδη εγω θελω να ειμαι σωστη, οτι σκεφτονται και οι αλλοι το ιδιο....αλλα ρε κοριτσια το εχω παρατηρησει...ολοι ξερουμε τι ειναι σωστο αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι ανθρωποι συμπεριφερονται μακακισμενα ενω ξερουν οτι μπορει να ενοχλησουν τους αλλους...τεσπα....θα σας πω οταν ειμαι ετοιμη!Απλα μπερδευομαι με τις συμπεριφορες καποιες στιγμες και μου την δινει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξυπνησε τελικα!κοιτσια τωαρ διαβαζω στα γρηγορα στο αραγ εειμαι εγκυος!

τι πλακαααααααα που ειχαμεεεεεεεεεε!εχω σκασει στα γελια τωρα!αχχαχαχα

διαβαζω εκει που μηλουσαμε για σεχ..μισο να σας βαλω!αχαχαχ ματινακι μουυυ εσενα διαβαζα τωρα!!αχ μουλειπουν εκεινες οι μερες!:(

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=1555&page=356

α ρε νατασακι μας που εισαι?:(

ποπακιιιιιιιιιιιι γυρνα πισω κ συυυυυυυυυυ/:(

αχ κοριτσια διαβαστε τι πλακα που ειχαμε~:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα Γιωτουλα μου και μπεμπουλα!

Ειδες τι ευχαριστα νεακια μας ειπε το Ριακι μας????? Αντε με το καλο να ερθουν τα δευτερα παιδακια μας! Τωρα που εμεινε εγκυος παλι η Ρια με επιασε και μενα μια μανια για 2ο....τι ειναι αυτο το πραγμα καλε???? Λετε να ειναι μεταδοτικο παλι οπως τοτε με την Ποπη???Αχαχαχαχα....ευχομαι να εχει καλο ποδαρικο η Ρια...χιχιχιχι!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε...χθες επαιζε το καμαρι μου με τις πετρουλες και τον ξαδερφουλη του ολο αγκαλιες ηταν...ποσο μου αρεσει να ειναι ετσι...εμεις ειμαστε μονοι μας καθε μερα και ειχα εναν φοβο οτι δεν θα ειναι κοινωνικος γιατι δεν βλεπει κοσμο...αλλα ειναι τοσο τρυφερουλης το καμαρι μου! Μονο με την ξαδερφουλα δεν κανει παρεα γιατι ειναι μια Τουρκα αυτη αλλο πραγμα...κανεις δεν τολμαει να την πλησιασει....κανει αμεσως γκρινια και εχει μια φωναρα που τρομαζω ακομα κι εγω...φαντασου ο μπεμπης....βασικα εχω ενα θεματακι αλλα πριν σας το πω θελω να ειμαι σιγουρη γιατι θα τα γραψω και μετα μπορει να κανω λαθος, να το μετανοιωσω και να εχω τυψεις....ουφφφφφ....ισως σκεφτομαι μερικα πραγματα επειδη τα βλεπω απο την δικη μου μερια και τον δικο μου χαρακτηρα...δεν παει να πει οτι επειδη εγω θελω να ειμαι σωστη, οτι σκεφτονται και οι αλλοι το ιδιο....αλλα ρε κοριτσια το εχω παρατηρησει...ολοι ξερουμε τι ειναι σωστο αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι ανθρωποι συμπεριφερονται μακακισμενα ενω ξερουν οτι μπορει να ενοχλησουν τους αλλους...τεσπα....θα σας πω οταν ειμαι ετοιμη!Απλα μπερδευομαι με τις συμπεριφορες καποιες στιγμες και μου την δινει!

ματινακι πολλες φορες μας πειραζει κατι που εμεις δεν θεωρουμε σωστο. μερικοι ανθρωποι δεν τα σκεφτονται αυτα κ λειτουργουν πολλες φορες μακακισμενα οπως λες ητε απο εγωισμο ητε απο βλακεια. κ εμενα με πειραζουν διαφορα πραγματα αλλα σπανια δινω σημασια! αν δεν ειναι κατι σοβαρο, αστο να παει, μην δινεις σημασια κ μην χαλας την ζαχαρενια σου!

επαιξε το παιδακι σου ωραια στην θαλασσα ε? κ εμενα της αρεσε πολυ, την ειχα στο σωσιβιο κ δεν εβγαλε αχνα, οταν την εβγαλα απο την θαλασσα γκρινιαζε!

κι αυτος ο δικος μου επιμενει....τον εχει ξεσκισει ο φιλος του κι αυτος καθεται....

ελα στη μαμακα αγαπη μου να σουταρεις καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλ λλ........χαχχαχαχαχχαχαχ.....

ρανιουκο μουυυυυυυυυ χααχχααχαχα ελπιω να μην σα ς πειραζει που ξεθαβω το βρωμικο παρελθον σας χαχαχχαχααχχαχααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!

ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσακια μου ειναι θετικο!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιι....

και μαλιστα η καθετη γραμμη ειναι τοσο εντονη γιατι λενε οι οδηγιες πως οι ορμονες ειναι πολυ υψηλες μετα απο 4 μερες καθυστερησης!!!!!!

κοριτσακια μου ειμαι πολυ χαρουμενη και φοβισμενη ταυτοχρονα, σας ευχαριστω πολυ πολυ που αγωνιουσατε μαζι μου, σας αγαπω τοοοοοσο πολυ!!!!!!αχ θα κλαψω τωρα........δεν το πιστευω ακομα.......θα κανω και το δευτερο το μεσημερι, που δεν θα ειναι πρωινα τα ουρα και θα ειναι ακομα πιο πειστικο!!!!απιστευτο μου φαινεται.........ευχομαι και σε σας πολυ συντομα να δειτε ενα μεγαλο + και να χρωματιστει ολο μας το πινακακι!!!!!!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω μου πολυ με συγκινησες που δημοσιευσες τις ευχες τοτε που ανακοινωσα την εγκυμοσυνη μου! Τι συγκινηση καλε μου ερχεται να βαλω τα κλαματα!!!!!

Οσο για το γελιο που ριχναμε δεν το συζητω...την σφουγγραιστρα καλε κατουρηθηκααααααααα!!!!!!!!!!!!

Λενιω μου πολυ με συγκινησες που δημοσιευσες τις ευχες τοτε που ανακοινωσα την εγκυμοσυνη μου! Τι συγκινηση καλε μου ερχεται να βαλω τα κλαματα!!!!!

Οσο για το γελιο που ριχναμε δεν το συζητω...την σφουγγραιστρα καλε κατουρηθηκααααααααα!!!!!!!!!!!!

δεν σας ηξερα τοτε!!!:( αλλα εχω διαβασει πολλα!!!:P

ΑΧ Κ ΓΩ ΣΥΓΚΗΝΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ!ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑς ΞΑΝΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙς ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΣΟΥ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑς ΠΑΝΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ,..ΣΕ ΟΛΟΥς!!

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αρχικό μήνυμα απο ελενη-25 viewpost.gif

ΠΟΠΑΚΗ

34748zta8hdvk1u.gif

ΡΑΝΙΑ1836538ngpo47gvl7.gifempty.gif

ΕΦΑΚΗ

1144969br703fi17c.gifempty.gif

ΜΑΤΙΝΑΚΙ125331pi5wx078y2.gifempty.gif

389628zfbyjndwit.gifempty.gif

ΝΑΤΑΣΑΚΙ325572mxkrwzup2s.gifempty.gif

ΕΓΩ

1144967y3dxv8p7ze.gifempty.gif

1142023wc11ro40lj.gifempty.gif

ΣΟΦΑΚΗ

1103992qlwwt97bw8.gifempty.gif

1823561m3cos8ucez.gifempty.gif

ΣΤΕΛΙΝΟΥΛΑ

112550ze19xcxwsj.gifempty.gif

empty.gif:wink::wink::tongue::tongue::tongue:ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣΕΤΕ!ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΠΑΝΤΩς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ..ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ελεγαα σκεφτομουνα κ ενιωθα εκεινο τον καιρο!

καλε τι προσεξα..ενα σε οελς μας εχει απο κατω τα τικερακια μας στην ραναι εχει τικερακιε γκυμοσνης 9 βδομαδω!χιχιχι!:tongue::rolleyes::confused::confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ματινακι πολλες φορες μας πειραζει κατι που εμεις δεν θεωρουμε σωστο. μερικοι ανθρωποι δεν τα σκεφτονται αυτα κ λειτουργουν πολλες φορες μακακισμενα οπως λες ητε απο εγωισμο ητε απο βλακεια. κ εμενα με πειραζουν διαφορα πραγματα αλλα σπανια δινω σημασια! αν δεν ειναι κατι σοβαρο, αστο να παει, μην δινεις σημασια κ μην χαλας την ζαχαρενια σου!

επαιξε το παιδακι σου ωραια στην θαλασσα ε? κ εμενα της αρεσε πολυ, την ειχα στο σωσιβιο κ δεν εβγαλε αχνα, οταν την εβγαλα απο την θαλασσα γκρινιαζε!

Κοιτα Γιωτουλα μου...γενικοτερα δεν αναλωνομαι με χαζα πραγματα αλλα σιγουρα πισω απο καποια μικρα και "χαζα" πραγματα κρυβονται σχεδον παντα μεγαλα! Απο καπου πηγαζει ολη αυτη η χαζη συμπεριφορα που μερικοι εχουν γιατι χαζος ανθρωπος δεν υπαρχει αλλα υπαρχει κακος και ζηλιαρης! Το μονο που ευχομαι ειναι να μην ειναι κατι απ'αυτο που καταλαβα γιατι θα γινω σκυλα....ειμαι υπομονετικη μεχρι ενος σημειου...και γενικοτερα αυτο που αντιληφθηκα δεν εχει να κανει με μενα...ειναι συμπεριφορα ως προς τα παιδια και εκει με χτυπαει περισσοτερο....

Αργησα να απαντησω γιατι με πηρε η μαμα μου τηλ.

ΑΧ Κ ΓΩ ΣΥΓΚΗΝΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ!ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑς ΞΑΝΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙς ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΣΟΥ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑς ΠΑΝΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ,..ΣΕ ΟΛΟΥς!!

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Ευχαριστω για την ευχη Λενιω μου! Ευχομαι να φτιαξουν τα οικονομικα και να ξαναμεινεις εγκυος κι εσυ και να αποκτησεις κοριτσακι που τοσο πολυ θες!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...