Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε Ρια μας τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα???? Μολις καταλαβα τι γινεται επαθα σοκ!!!! Μετα απο τοσο καιρο εγκυμοσυνη στο καφε μας!!!!!!

Συγχαρητηρια αγαπη μου ειμαι πολυ χαρουμενη που το κοριτσακι σου θα αποκτησει αδερφακι! Αντε εκανες την αρχη εσυ για 2ο παιδακι και στα δικα μας τωρα!!!!!!! Αχ τι συγκινηση ειναι αυτη???? Ξανα το πινακακι μας στο προσκηνιο...θα αρχισουμε να μετραμε γονιμες παλι τι καλα!!!!!! Ηταν να μην γινει η αρχη...ετσι εγινε και πριν 18 μηνες με το Ποπακι μας...εκανε την αρχη και τσουπ ενα ενα τα σπορακια φυτρωνανε στις κοιλιτσες μας!!!!!! Με το καλο αγαπουλα μου, να εχεις τελεια εγκυμοσυνη και να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρακι!

congratulations.gif

PregnantPause.jpg

Πανω απ'ολα να ειναι γερο αλλα σου ευχομαι να ερθει και ενα αγορακι τωρα!!!!

payment-for-being-a-surrogate-01.jpg

Eτσι θα εισαστε με την κορουλα σου σε λιγους μηνες!!!!!

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια! Τι κανετε? Απο ζεστη πως πατε???? Εμεις πρωι πρωι λιωνουμε....ουφφφφφ καυσωνα θα κανει παλι σημερα!

Χθες πηγαμε για μπανιο με τα ξαδερφακια μας και περασαμε πολυ ομορφα! Βγαλαμε και φωτο με το σωσιβιο μας θα την ανεβασω μετα να δειτε....

Παω να τον παρω γιατι ξυπνησε και παω να σας διαβασω γιατι με τα νεα της Ριας δεν προλαβα...επαθα σοκ και σταματησα να διαβαζω το οτιδηποτε!!!!!

Διαφημίσεις

καλε ποτε προλαβατε κ ηρθατε!εδω διπλα ημουν στο φβ!

καλημερααα Γιωτακι κ Ματινακι!

Γιωτακι μου την ειχες?γιουπιιιιιιι!ευχαριστω..την αποθηκευσα!τι κανεις?

Ματινακι μου περασατε ομορφα!τι ωραιααααα!ναι ναι να μας δειξεις φωτο!;)

ειδες τι ομορφα νεα ειχαμε χθες!ανοιξε κ παλι το πινακακι!τι ωραιαααααααα!

αντε να γεμιζει σιγα σιγα οταν θελεησετε φυσικα οταν ειναι η καταλληλη στιγμη αλα δεν πιστευω να καθυστερησουμε κ πολυ!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματίνακι μου τι κάνεις? Εγώ μια στα πάνω μου μια στα κάτω μου! Αυτή τη στιγμή είμαι καλα τις προηγούμενες μέρες με πιάσε μια μελαγχολιΑ αλο πράγμα! Όλο αχ κ βαχ ήμουν! Ουφ! Εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να βγω μόνη μου νε τον άντρα μου χωρίς τα παιδιά.έχουμε απομακρυνθεί κάπως κ αν κ τελευταία είμαστε καλα αλα μου λείπουν πολα!!:-( παρόλο που θα έχω τύψεις που θα τα αφήσω γιατί κ μεις στις εξόδους μας μαζί τα έχουμε κ το χαιρόμαστε πολύ! Αλα μια φορά θέλω να βγούμε μόνοι βράδυ για ποτό! Πολα θέλω !!:-(

Ποτέ έχετε επέτειο γάμου? Εμείς 30 Σεπτεμβρίου!! Τώρα σκέφτηκα ότι 2 Οκτώβρη γίνεται ενός ο Αλέξης! Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Σαν χθες γέννησα!

Θα πάτε για μπανακι? Αν κ ίσως ήδη είστε εκεί.εμείς μεστή βδομάδα θα πάμε.ο άντρας μου ήθελε σήμερα να πάρει ρεπό αλα η κόκκινη δεν έφυγε ακόμα,αλο κακό κ αυτό που δεν καθαρίζω γρήγορα τελευταία.μου κρατάει αρκετές ημέρες,όχι ότι παλιά κρατούσε λίγο.5-6-7 μέρες ήθελα για να πω ότι είμαι τελείως καθαρή.τώρα άστα ΒΑ πάνε! Σήμερα 6 μέρα έχω πόλη λίγο αλα δεν έχω φτάσει στα καφέ ακόμα ροζοκοκκινο είναι! Ουφ!

Τα αντρακιΑ μου κοιμήθηκαν κ τα δύο! Έχω δροσουλα λόγω αιρκοντισιον κ είμαι μια χαρά.έχω κ ανάκληση να ανακυκλώνεται ο αέρας! Αυτά σας ζαλισα,θέλω θάλασσα! :-(

Κ γλυκό! Χαχα άσχετο αλα τώρα θα τρώγανε κάτι πολύ γλυκό!

Δεν έχει σημασία που μιλάω μόνη κ πολύ πιθανό αυτό το μήνυμα να πάει μέχρι αύριο χαχαχαχα! Αυτααα..τι αλα! Πάει χαζέψΑ! Πάω για χαλάρωση!:wink:

Λενιω μου τι κανετε????? Τα αντρακια μας τα ομορφα????Ειναι λογικο να εισαι ολο αχ και βαχ...δεν ηταν και λιγο αυτο που περασατε ολοι σας...σιγα σιγα θα παρεις τα πανω σου αν και ο ανθρωπος δεν ξεχνιεται απλα περνωντας ο καιρος θα καταλαγιασει λιγο η στενοχωρια!

Εμεις εχουμε επετειο γαμου 25 σεπτεμβριου...5 μερες πριν απο σας...περασε ο καιρος Λενιω μου και θα χρονισουν τα παιδακια μας και ουτε που θα το καταλαβουμε...οσο για την περιοδο και μενα μου κραταει μια μερα περισσοτερο απο πριν και δεν σταματαει με καφε....ροζκοκκινο και μετα τελος! Αλλαζουν τα πραγματα μετα απο την γεννα αυτο εχω καταλαβει! Οπως π.χ. εγω δεν ζεσταινομουν ποτε τοσο πολυ. Με 40 βαθμους κελσιου και καθομουν στην ξαπλωστρα και δεν εμπαινα στην θαλασσα...χθες που πηγαμε για μπανιο δεν εβλεπα την ωρα να φτασουμε και μολις κατσαμε εγδυσα τον μπεμπη ξεντυθηκα και γω στο δευτερολεπτο για να μπουμε στην θαλασσα...δεν την αντεχω πλεον την ζεστη! Παλι καλα που εχετε κλιματιστικο...εμεις δεν εχουμε αλλα εχουμε ανεμιστηρα δαπεδου πολυ δυνατο και δροσιζει αμεσως τον χωρο...παλι καλα να λεω....που λεφτα για κλιματιστικο σημερα??????????

Οσο για το χρωμα των ματιων αλλαζουν πολυ γρηγορα...εμεις ξεκινησαμε με γαλαζογκριζα, μετα εγιναν γαλαζια και τωρα πρασινιζουν περισσοτερο! Μωρε γερα να ειναι τα παιδακια μας και οτι χρωμα ματιων και να εχουν δεν εχει σημασια!

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι τελεια νεα ηταν αυτα!!! αντε με το καλο ολες μας να ξαναμεινουμε εγκυουλες!!!

λενακι κ ματινακι τι κανετε?

εμεις πηγαμε στην βαπτηση κ μετα για μπανιο! πολυ ζεστη ρε κοριτσια, το μωρο ελιωσε! αλλα μετα στην θαλασσα το ευχαριστηθηκαμε! της αρεσε πολυ!!!

(εγω εχω να παω τωρα το πρωι σε μια εξω κ μακρια απο εδω, καταλαβατε τι, ο μπαμπας μιας παιδικης μου φιλης. αχ ποσο το σκεφτομαι δεν λεγεται! ας μην σας μαυριζω πρωι πρωι!!!)

Λενιω μου τι κανετε????? Τα αντρακια μας τα ομορφα????Ειναι λογικο να εισαι ολο αχ και βαχ...δεν ηταν και λιγο αυτο που περασατε ολοι σας...σιγα σιγα θα παρεις τα πανω σου αν και ο ανθρωπος δεν ξεχνιεται απλα περνωντας ο καιρος θα καταλαγιασει λιγο η στενοχωρια!

Εμεις εχουμε επετειο γαμου 25 σεπτεμβριου...5 μερες πριν απο σας...περασε ο καιρος Λενιω μου και θα χρονισουν τα παιδακια μας και ουτε που θα το καταλαβουμε...οσο για την περιοδο και μενα μου κραταει μια μερα περισσοτερο απο πριν και δεν σταματαει με καφε....ροζκοκκινο και μετα τελος! Αλλαζουν τα πραγματα μετα απο την γεννα αυτο εχω καταλαβει! Οπως π.χ. εγω δεν ζεσταινομουν ποτε τοσο πολυ. Με 40 βαθμους κελσιου και καθομουν στην ξαπλωστρα και δεν εμπαινα στην θαλασσα...χθες που πηγαμε για μπανιο δεν εβλεπα την ωρα να φτασουμε και μολις κατσαμε εγδυσα τον μπεμπη ξεντυθηκα και γω στο δευτερολεπτο για να μπουμε στην θαλασσα...δεν την αντεχω πλεον την ζεστη! Παλι καλα που εχετε κλιματιστικο...εμεις δεν εχουμε αλλα εχουμε ανεμιστηρα δαπεδου πολυ δυνατο και δροσιζει αμεσως τον χωρο...παλι καλα να λεω....που λεφτα για κλιματιστικο σημερα??????????

Οσο για το χρωμα των ματιων αλλαζουν πολυ γρηγορα...εμεις ξεκινησαμε με γαλαζογκριζα, μετα εγιναν γαλαζια και τωρα πρασινιζουν περισσοτερο! Μωρε γερα να ειναι τα παιδακια μας και οτι χρωμα ματιων και να εχουν δεν εχει σημασια!

ματινακι κ εγω δεν αντεχω πια την ζεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενω μου αρεσε!!!

λενακι στην βρηκα την σελιδα!!!

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε επετειο γαμου 25 σεπτεμβριου...5 μερες πριν απο σας...περασε ο καιρος Λενιω μου και θα χρονισουν τα παιδακια μας και ουτε που θα το καταλαβουμε...οσο για την περιοδο και μενα μου κραταει μια μερα περισσοτερο απο πριν και δεν σταματαει με καφε....ροζκοκκινο και μετα τελος! Αλλαζουν τα πραγματα μετα απο την γεννα αυτο εχω καταλαβει! Οπως π.χ. εγω δεν ζεσταινομαουν ποτε τοσο πολυ. Με 40 βαθμους κελσιου και καθομουν στην ξαπλωστρα και δεν εμπαινα στην θαλασσα...χθες που πηγαμε για μπανιο δεν εβλεπα την ωρα να φτασουμε και μολις κατσαμε αγδυσα τον μπεμπη ξεντυθηκα και γω στο δευτερολεπτο για να μπουμε στην θαλασσα...δεν την αντεχω πλεον την ζεστη! Παλι καλα που εχετε κλιματιστικο...εμεις δεν εχουμε αλλα εχουμε ανεμιστηρα δαπεδου πολυ δυνατο και δροσιζει αμεσως τον χωρο...παλι καλα να λεω....που λεφτα για κλιματιστικο σημερα??????????

ετσι ειναι Ματινακι μου!δεν ξεχνιεται απλα συμβιβαζεσαι με αυτο κ καπως το ξεπερνας!:(

κ σενα η περιοδος σου κραταει παραπανω ε!εγω σημερα βλεπω σαν να καθαρισα για την ωρα δενε χω τιποτα!αντε επιτελους!

εγω πανατ δεν την ηθελα την πολυ τη ζεστη!του αρεσε του μικρου η θαλασσα ε!

θυμμαι που του δικου σου ηταν γαλανα τα ματακια του!κ μενα πρασινισαν τωρα!δεν εχει σημαια σιγουρα αλα θα μου αρεσε να παραμεινει αυτο το χρωμα!:P;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι τελεια νεα ηταν αυτα!!! αντε με το καλο ολες μας να ξαναμεινουμε εγκυουλες!!!

λενακι κ ματινακι τι κανετε?

εμεις πηγαμε στην βαπτηση κ μετα για μπανιο! πολυ ζεστη ρε κοριτσια, το μωρο ελιωσε! αλλα μετα στην θαλασσα το ευχαριστηθηκαμε! της αρεσε πολυ!!!

(εγω εχω να παω τωρα το πρωι σε μια εξω κ μακρια απο εδω, καταλαβατε τι, ο μπαμπας μιας παιδικης μου φιλης. αχ ποσο το σκεφτομαι δεν λεγεται! ας μην σας μαυριζω πρωι πρωι!!!)

με το καλο Γιωτακι μου να χαιρσεις κ συ ενα αδερφακι στην κορουλα σου:P

της αρεσεε η θαλασσα ε!τι καλα!

αχ καταλαβα Γιωτακι μου!πολυ κριμα!:(:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γεια σου Λενάκι μου! Εισαι καλά γιαβρίτσα μου;;; Πώς είναι τα μωρά σου τα όμορφα;

Εμείς καλούτσικα... Είχαμε ένα συγκαματάκι, αλλά τώρα καλύτερα! ΟΛη μέρα τρέχω και την αλλάζω.... :shock: Την αφήνω και γυμνούλα και μόλις ακούσω ΠΡΟΥΤΣ τρέχωω!!

Έχουμε και ένα θέμα με το θηλασμό και είμαι λίγο στα down μου, αλλά ελπιζω να ξεπεραστει!! :?

Ελενιτσα μου ουουουου!!!!! Που εισαι εσυ καμαρι? Η ομορφη πεταλουδιτσα μας ειναι καλυτερα τωρα απο το συγκαματακι της? Μωρε ιδρωνουν κιολας και φαρφαλιαζουν που λεω εγω! Και ο δικος μου ειχε συγκαει πριν λιγες μερες αλλα του βαζω sudocreme και του περναει αμεσως...στην επομενη αλλαγη πανας του εχει φυγει! Με τον θηλασμο τι προβλημα αντιμετωπιζεις?????

Δωσ'της πολλα ρουφηχτα φιλακια στον κωλαρινο της!

καλησπερα κοριτσακια μο....τι κανετε?

ματιναρααααααααααααααααα........τι κανετε καρδουλες μου?πηγατε για μπανακι?(((((((((((((()))))))))))))))))))))

Καμαρι μουυυυυυυ?????? Καλα ειμαστε εδω ζουζουνευουμε!!!! Πηγαμε για μπανακι και περασαμε τελεια! Του αρεσει πολυ τελικα και μπηκε και στο σωσιβιο χθες και εκανε και πλατς πλουτς τα χερακια του στο νερακι...ειχε πολυ γελιο!!!!!!Εσεις τι κανετε??? Το χαμογελαστουλι μπιζουδακι μας τι κανει???? Πως παει με την παλλινδρομιση καλυτερα????? Ματς μουτς πολλα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...