Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντομεταξυ εχθες βγηκαμε με παρεα και κατα τις 23.30 το διαλυσαμε. ετσι οπως ερχομασταν σπιτι λεμε δεν καθομαστε για μια μπυριτσα? καθομαστε τρωει και ο μικρος , ριχνει και εναν υπνο στο καροτσι και σηκωθηκαμε στις 01.00 για να φυγουμε! ηταν τελεια! ειχε δροσουλα, ποτακι και συζητηση! μ'αρεσειιιιιιι!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλε που ειστε ολες τωρα που μπορω εγω???:P:p

Καλημέρα Αναστασάκι! Με το καλό η βαφτισούλα σας σήμερα! Καλοφώτιστος να είναι! Ναι η αλήθεια είναι πως πρέπει να πάω σε αλλεργιολόγο! Αύριο τώρα γιατί μόνο με κορτιζόνες την παλεύω! Αγχώνομαι πάρα πολύ γιατί όλο αυτό κρατάει μία εβδομάδα τώρα! Εύχομαι απλά να το βρει και να μην τρέχω άλλο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αναστασάκι! Με το καλό η βαφτισούλα σας σήμερα! Καλοφώτιστος να είναι! Ναι η αλήθεια είναι πως πρέπει να πάω σε αλλεργιολόγο! Αύριο τώρα γιατί μόνο με κορτιζόνες την παλεύω! Αγχώνομαι πάρα πολύ γιατί όλο αυτό κρατάει μία εβδομάδα τώρα! Εύχομαι απλά να το βρει και να μην τρέχω άλλο!

και εγω στο ευχοαι Ιωαννακι μου γιατι και οι κορτιζονες ειναι ατιμες! να το βρεις και να ειναι και κατι απλο!! μηπως εφαγες κατι καινουργιο? (για φετος το καλοκαιρι εννοω..)

σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημεραααα!!!

Ιωαννα μου καλε τι επαθες?μηπως σε πειραξε κατι?εφαγες τιποτα?

Καλημέρα Ριάκι μου! Τίποτα δεν έφαγα που να δικαιολογεί αλλεργία! Ωστόσο από τη Δευτέρα τα βγάζω αυτά τα εξανθήματα κάθε μέρα αλλά λίγο και προσέχω πάρα πολύ τι τρώω! Σήμερα το πρωί ήταν άλλο πράγμα! Δεν φαινότανε η κοιλιά μου από τα εξανθήματα και το πρήξιμο! Τώρα ευτυχώς υποχώρησαν αλλά το άγχος παραμένει!

και εγω στο ευχοαι Ιωαννακι μου γιατι και οι κορτιζονες ειναι ατιμες! να το βρεις και να ειναι και κατι απλο!! μηπως εφαγες κατι καινουργιο? (για φετος το καλοκαιρι εννοω..)

σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου!!

Όχι δεν έχω προσθέσει κάτι καινούριο στη διατροφή μου! Ότι έτρωγα πάντα αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν είναι από διατροφή! Φοβάμαι μήπως είναι ακάρεα σκόνης ή αντίδραση του οργανισμού στο άγχος! Η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό!

Όχι δεν έχω προσθέσει κάτι καινούριο στη διατροφή μου! Ότι έτρωγα πάντα αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν είναι από διατροφή! Φοβάμαι μήπως είναι ακάρεα σκόνης ή αντίδραση του οργανισμού στο άγχος! Η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό!

ουφφ!! μην αγχωνεσαι Ιωαννακι μου! αυριο θα πας ε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ήρθα κ γω.κοιμηζω τον μικρό τώρα.έχω ανάψει κ κλιματικό.ξεκίνησε η ζέστη.τον κοινωνήσΑ.το γιαυρακι μου του αρέσει ούτε κλαίει τίποτα.τρώει κ το ψωμάκι μετά._-)

Ιωάννακι μου πωπω τι είναι αυτό πάλι! Λες από άγχος! Ουφφ!

Αναστασακι μου σε διάβασα κ σε ζήλεψα( με την καλή έννοια):wink: πόσο πολύ θέλω να βγω.τώρα με την πρώτη ευκαιρία θα πω στον άντρα μου να βγούμε το έχω τόση ανάγκη να βγούμε κ να μιλήσουμε !:-( καλοφωτιστος ο άγγελος σου!:wink: τι ώρα είναι η βάφτιση? Έχεις λίγο άγχος Ε! Θα σου περάσει μωλης ξεκινήσουν όλα!:wink:

Ριακι τι κανείς? Έκανες τεστ?:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου! Τι κανετε????? Εμεις ειμαστε καλα και μαλλον εχουμε καθιερωσει καθε κυριακη που ειναι και ο μπαμπας μας εδω να ξυπναμε πιο αργα! Σημερα κατα τις 8 το πρωι ακουσαμε το μομπιλο της κουνιας να παιζει που σημαινει οτι ειχε ξυπνησει ο μπεμπακος μας και απλα επαιζε..ουτε να φωναξει ουτε να κλαψει...τον πηραμε στο κρεβατι και αρχισαμε το παιχνιδι!Πεθαινω γι αυτες τις στιγμες!

Αναστασακι μου με το καλο η βαφτιση σας σημερα! Ολα πανετοιμα για το μεγαλο μυστηριο? Πηγατε και βολτιτσα χθες ε? Τι καλα που καθεται ησυχουλης ο μπεμπακος και απολαμαβανετε κι εσεις την εξοδο σας! Κι εμεις παραπονο δεν εχουμε ειναι πολυ ησυχος και μπορουμε να παμε παντου χωρις εννοια αν θα εχει γκρινια κτλ. Αντε περιμενουμε τα νεα απο την βαφτιση σας και βγαλ'τε και καμια φωτο απο δικη σας φωτ.μηχανη να δουμε πιο γρηγορα απο του φωτογραφου....φιλακια πολλα και με το καλο και παλι αγχωμενη μανουλα...ολα καλα θα πανε ηρεμισε!!!!

Ιωαννακι μου τι επαθες καμαρι μου? Τι πεταλες ειναι αυτες τωρα???? Απο ακαρεα παθαινεις φοβερες αλλεργιες αλλα να ειναι αυτο? Βγαλε το στρωμα στον ηλιο για καμια δυο ωρες να στεγνωνει απο ιδρωτα και να σκοτωνονται και τα ακαρεα...κι εγω θελω να κανω ενα καθαρισμο με ειδικο υγρο στο στρωμα γιατι παιρνουμε και τον μικρο και δεν θελω να μου βγαλει αλλεργια....περαστικα μαναρακι μου και φιλακια στον Λευτερακο σου!

Βασουλα μου τι κανετε? Η μαγουλιτσα μας ξυνισε την μουριτσα της στο μηλαρακι ε? Κι εμενα παντα στην πρωτη κουταλια ξυνιζει την μουρη αλλα μετα την τρωει ολη την φρουτοκρεμα...παλεψε το λιγο και θα δεις οτι θα της αρεσει στην πορεια. Οσο για το λινκ που ανεβασες για τον δημοσιο θηλασμο που απαγορευεται ενα εχω να πω: ΑΙΣΧΟΣ! Δεν εχω κατι αλλο να πω...θα επρεπε να ντρεπονται! Φιλια στην ξυνισμενη μουριτσα της μαγουλιτσας μας...χιχιχιχ!!!!!

Λενιω μου τι κανεις καμαρι? Τα ομορφα αντρακια μας καλα ειναι???? Αχ κι εγω εχω αναγκη να βγω με τον αντρα μου οπως πριν αλλα δεν θελω και να αποχωριστω τον μπεμπακο μας! Αφου πρωτα ο Θεος και στην φετινη επετειο γαμου μαζι θα τον παρουμε για φαγητο! Περσι ηταν στην κοιλιτσα οποτε παλι μαζι μας τον ειχαμε....αχχχχ!!!!!

Φιλακια πολλα και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!!

Εγω σημερα εκανα σκουπισμα σφουγγαρισμα και εσταζα στον ιδρωτα...χθες επιτελους εκανα σιδερο και εφυγαν τα πιο πολλα...εχουν μεινει κατι σεντονια δικα μας! Πλυναμε και ενα χαλι ακομα χθες το απογευμα με τον αντρα μου και εχουμε μονο τον διαδρομο και τελος! Ξεμπακιαστηκα σας λεω....και απο ζεστη αλλο τιποτα! Το απογευμα μαλλον θα παμε για μπανιο αν δεν φυσαει! Εχει κατεβει και η συνυφαδα μου με τα παιδια στην αδερφη της και ισως παμε ολοι μαζι για μπανιο, θα δουμε! Ευτυχως σημερα δεν εχω μαγειρεμα για μας...θα βαλει φωτια ο αντρας μου και θα ψησει μπριζολες! Μονο για τον μπεμπη θα μαγειρεψω και ξενοιασα απο το ενα τουλαχιστον φαγητο! Παω να συνεχισω το σιδερο που αφησα απο χθες! Καπου εδω γυρω θα ειμαι!

Ματίνακι μου τι κάνεις? Εγώ μια στα πάνω μου μια στα κάτω μου! Αυτή τη στιγμή είμαι καλα τις προηγούμενες μέρες με πιάσε μια μελαγχολιΑ αλο πράγμα! Όλο αχ κ βαχ ήμουν! Ουφ! Εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να βγω μόνη μου νε τον άντρα μου χωρίς τα παιδιά.έχουμε απομακρυνθεί κάπως κ αν κ τελευταία είμαστε καλα αλα μου λείπουν πολα!!:-( παρόλο που θα έχω τύψεις που θα τα αφήσω γιατί κ μεις στις εξόδους μας μαζί τα έχουμε κ το χαιρόμαστε πολύ! Αλα μια φορά θέλω να βγούμε μόνοι βράδυ για ποτό! Πολα θέλω !!:-(

Ποτέ έχετε επέτειο γάμου? Εμείς 30 Σεπτεμβρίου!! Τώρα σκέφτηκα ότι 2 Οκτώβρη γίνεται ενός ο Αλέξης! Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Σαν χθες γέννησα!

Θα πάτε για μπανακι? Αν κ ίσως ήδη είστε εκεί.εμείς μεστή βδομάδα θα πάμε.ο άντρας μου ήθελε σήμερα να πάρει ρεπό αλα η κόκκινη δεν έφυγε ακόμα,αλο κακό κ αυτό που δεν καθαρίζω γρήγορα τελευταία.μου κρατάει αρκετές ημέρες,όχι ότι παλιά κρατούσε λίγο.5-6-7 μέρες ήθελα για να πω ότι είμαι τελείως καθαρή.τώρα άστα ΒΑ πάνε! Σήμερα 6 μέρα έχω πόλη λίγο αλα δεν έχω φτάσει στα καφέ ακόμα ροζοκοκκινο είναι! Ουφ!

Τα αντρακιΑ μου κοιμήθηκαν κ τα δύο! Έχω δροσουλα λόγω αιρκοντισιον κ είμαι μια χαρά.έχω κ ανάκληση να ανακυκλώνεται ο αέρας! Αυτά σας ζαλισα,θέλω θάλασσα! :-(

Κ γλυκό! Χαχα άσχετο αλα τώρα θα τρώγανε κάτι πολύ γλυκό!

Δεν έχει σημασία που μιλάω μόνη κ πολύ πιθανό αυτό το μήνυμα να πάει μέχρι αύριο χαχαχαχα! Αυτααα..τι αλα! Πάει χαζέψΑ! Πάω για χαλάρωση!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Να μαι πάλι! Τώρα διάβαζα στο είμαι μαμά για το χρώμα των ματιών των μωρών μας! Εσάς τι χρώμα έχουν! Εμένα που λέτε ο Αλέξάκης μου ξεκίνησε με γκρίζογαλανά μετά έγιναν γκρίζοπράσινα κ τώρα είναι πράσινα! Αχ λέτε να μείνουν έτσι! Μέχρι τον χρόνο μπορεί κ να αλλάξουν αλα ίσως κ να μείνουν μακάρι! Ο πεθερός η μαμά μου ο κουνιαδος μου ο παππούς μου ο θείος μου έχουν πράσινα μάτια! Κ ο μιχαλάκηΣ έτσι ξεκίνησε με γκρίζοπράσινα μετά έγιναν χακί κ μωλης χρόνισε έγιναν καστανομελι! Για να δούμε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ήρθα κ γω.κοιμηζω τον μικρό τώρα.έχω ανάψει κ κλιματικό.ξεκίνησε η ζέστη.τον κοινωνήσΑ.το γιαυρακι μου του αρέσει ούτε κλαίει τίποτα.τρώει κ το ψωμάκι μετά._-)

Ιωάννακι μου πωπω τι είναι αυτό πάλι! Λες από άγχος! Ουφφ!

Αναστασακι μου σε διάβασα κ σε ζήλεψα( με την καλή έννοια):wink: πόσο πολύ θέλω να βγω.τώρα με την πρώτη ευκαιρία θα πω στον άντρα μου να βγούμε το έχω τόση ανάγκη να βγούμε κ να μιλήσουμε !:-( καλοφωτιστος ο άγγελος σου!:wink: τι ώρα είναι η βάφτιση? Έχεις λίγο άγχος Ε! Θα σου περάσει μωλης ξεκινήσουν όλα!:wink:

Ριακι τι κανείς? Έκανες τεστ?:wink:

καλα ειμαι ελενη μου...τωρα μαζευτηκαμε κι εμεις απο το φαγητο και κανουμε νανι....

οσο για το τεστ κοριτσια μου το εκανα.....και ηταν θετικο......!!!!!!!!

καλα ειμαι ελενη μου...τωρα μαζευτηκαμε κι εμεις απο το φαγητο και κανουμε νανι....

οσο για το τεστ κοριτσια μου το εκανα.....και ηταν θετικο......!!!!!!!!

Αχ ριακι μου συγχαρητήρια! Τώρα το έκανες? Φαντάζομαι πόσο ευτυχισμένη θα είσαι τώρα! Για πες λεπτομέρειες!;*) μας λείψαν αυτά! Με το καλό αγαπουλα μου! Να έχεις μια εύκολη ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη ! Πολύ χάρηκα! Η μικρή σου πόσο είναι?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...