Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μπραβο στον αντρουλη σου! και γω φανταζομαι δεν θα χει προβλημα αμα θελω να το κανω ..απλα ξερεις εγω εχω ενα θεμα! θηλαζω ακομα με ψευθοθηλες τωρα ειμαστε σε φαση που προσπαθουμε να τις κοψουμε κια αλλωτε τρωει αλλωτε γκρινιαζει..δηλ για να την θηλασω πρεπει να κολησω τη σιλικονη πανω, και λεω οτι κατι θα φανει:oops:ενω αλλιως βαζεις το μωρο στο στηθος την ωρα που σηκωνεις τη μπλουζα και δεν φαινετε τπτ! ααααχχχ αντε να τις κοψω γρηγορα μπας και το ξεπερασω κια μου φαινετε ποιο ευκολο...

καταλαβαινω βασουλα μου! εχεις δικιο! ναι σιγα σιγα προσπαθησε και χωρις αυτες και μετα θα εισαι πιο ανετη σιγουρα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια μολις καθησα! γυρισα απο δουλεια, ταισα την μπεμπα την εβαλα για υπνο, εβαλα να φαμε, μαζεψα το τραπεζι, εφτιαξα φαγητο της μπεμπας, συμμαζεψα, σκουπισα κ σφουγγαρισα! κοινως τα παιξα!!! ωρα εφτιαξα ενα καφεδακι, σε λογο ξυπναω το αντρουλη να παει για δουλειες που εχει, στις 5 ταισμα κτλ κτλ κτλ!!!

το απογευμα θα παω να παρω ενα δωρο για την βαπτηση που εχουμε την κυριακη, εχω ενα μαγαζι εδω πιο κατω που εχει σετακια κ κοριτσιστικα κ αγοριστικα με 12 κ 14 ευρω! τσαμπα! ενα τετοιο θα παρω!!! κ μετα μπορει να παω πανω στη συνηφαδα να παιξει η μπουμπου με τα ξαδελφια της! παιζουν τοσο ωραια κ οι 3! κ οι μεγαλες την προσεχουν!

ζεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι αλλα?

Καλημερες!!!! Τι κανετε???? Εμεις ξυπνησαμε απο τις 6μιση σημερα....κουτουλαω σας λεωωωωωω!!!!! Τον πηρα στο κρεβατι τον μπεμπη παλι αλλα δεν ηθελε υπνο, επαιζε και γελαγε πρωι πρωι...σκαρφαλωνει και στεκεται ορθιος στην πλατη του κρεβατιου και αν κανω το λαθος να τον κατεβασω αρχιζει τα κλαματα....χοροπηδαει κιολας ο σκατουλης μου!

Γιωτουλα μου τα παιξες χθες ε? Παλι καλα που μπορεσες και εφτιαξες και καφεδακο να πιεις! Πολυ τρεξιμο και πολυ ζεστη! Σημερα ειπαν για 38 βαθμους αλλα νιωθω οτι θα παει πολυ παραπανω μιας και ειναι 8 τωρα και βραζει ο τοπος! Εχετε βαφτιση ε? Μια χαρα τιμες εχει το μαγαζακι...εμεις τον Δεκεμβρη που ηθελε η πεθερα να ψωνισει για τον μπεμπη για Χριστουγεννα πηγαμε στο orchestra και βγαλαμε την καρτα club και ειναι ολο τον χρονο -50% ακομα και στις εκπτωσεις....εχουμε βρει την υγεια μας με αυτο το κολπο και συνεχεια εκει ψωνιζουμε για τον μπεμπη αλλα και για ολες τις υποχρεωσεις που εχουμε! Για την βαφτιση που ειχαμε το προηγουμενο σαββατο εκει ψωνισαμε...πηρα ενα φορεματακι φοβερο για καλο με 17 ευρω.Δεν παιζεται η ποιοτητα που εχουν και εκτος αυτου παιρνεις καλο ρουχο με λιγα χρηματα. Ειχε και ενα φορεμα χωρις υπερβολες σαν βαφτιστικο ηταν και ποσο ειχε? 19 ευρω με την καρτα! Δεν ειχε νουμερο ομως αλλιως αυτο θα επαιρνα! Παντως για κοιταξτε το ειναι φοβερη διευκολυνση να εχεις 50% εκπτωση ολο τον χρονο σε ρουχα που σε αλλη περιπτωση δεν θα μπορουσαμε να αγορασουμε...

Χθες το απογευμα πηγαμε σουπερ μαρκετ για τα χοντρα που εγω δεν μπορω να κουβαλησω με το καροτσι και πηραμε και πανες babylino γιατι ειχα κουπονια εκπτωσης...ειχα να χρησιμοποιησω babylino απο τοτε που ο μπεμπης ηταν 3 μηνων και την "πατησα"...κανονικα φοραει το 4 και λεω ας παρω το 4+ γιατι δεν ξερω ακριβως το μεγεθος...τελικα του ειναι τσιμα τσιμα και λεει οτι ειναι απο 9 εως 20 κιλα...με τιποτα! Το 5 επρεπε να παρω αλλα δεν πειραζει...του κανουν για μια φορα...μετα θα παρω το 5 γιατι εχω κι αλλα κουπονια! Παντως τα babylino κανουν φοβερη εκπτωση...σε καθε πακετο απο τα μεγαλα κανουν 4 ευρω εκπτωση ενω τα λιμπερο μονο 1,5 ευρω και τα παμπερς 2 ευρω.

Αυτα...σας ζαλισα πρωι πρωι...

Bασουλα και Αναστaσακι εγω οταν θηλαζα δεν ειχα κανενα προβλημα να θηλασω και εξω...μονο τον πεθερο μου ντρεπομουν και τον πατερα μου βεβαια αλλα ειχαν τυχει φορες που εμπαιναν απροειδοποιητα στο σπιτι και με εβλεπαν με το ζιζι εξω...μιση ντροπη δικη μου και μιση δικη τους! Βασικα εγω ημουν πολυ περηφανη που θηλαζα που δεν κολλαγα πουθενα! Αλλωστε κανονικα σε ολα τα μαγαζια και στα εμπορικα θα επρεπε να υπαρχει χωρος θηλασμου...Ελλαδαρα με τα ωραια σου...!!!!! Οταν ειχαμε παει να κανουμε τον υπερηχο του μπεμπη για την παλλινδρομιση ρωτησα μια κοπελα στην γραμματεια που μπορω να τον θηλασω και με εβαλε στο γραφειο ενος γιατρου...ξαφνικα μπηκε μεσα ο γιατρος και επαθα σοκ! Μετα μαλλον αναστατωθηκε και ο μπεμπης γιατι μπηκε μιλωντας εντονα στο κινητο και σταματησε να θηλαζει...αλλα τι να κανεις? Οταν ο θηλασμος για καποιους ειναι ταμπου δεν μπορειςνα κανεις πολλα πραγματα! Θα μπορουσα να τον θηλαζα στην αναμονη αλλα δεν ηξερα τι αντιμετωπιση θα ειχα.Ο αντρας μου δεν ειχε προβλημα αν θηλαζα εξω μονο που δεν ηθελε να φαινεται το στηθος μου.Βεβαια εμεις σταματησαμε τον θηλασμο πριν προλαβουμε να αρχισουμε τις βολτες οποτε μονο μεσα στο αυτοκινητο θηλαζα λογω κρυου!

Καπου διαβασα οτι μια μανα εβγαλε δημοσιως το στηθος της για να θηλασει το παιδι της και μονο που δεν την λιντζαρανε! Αν ειναι δυνατον!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ματινάκι! Ζεσταίνεσαι; Εγώ να δεις! Μόλις τώρα γυρίσαμε, πήγαμε να μεταλάβουμε τον Λευτεράκο σε ένα εκκλησάκι που γιορτάζει σήμερα! Το έχτισε ο πεθερός μου με τον αδερφό του και το είχα και σαν τάμα να τον κοινωνήσω εκεί! Δεν έχω κουράγιο ούτε τα πόδια μου να μαζέψω! Σιδέρωσα εχθές μέσα στη ζέστη και μου μείνανε λίγα για σημερα αλλά δεν το βλέπω!

Καλημέρα Ματινάκι! Ζεσταίνεσαι; Εγώ να δεις! Μόλις τώρα γυρίσαμε, πήγαμε να μεταλάβουμε τον Λευτεράκο σε ένα εκκλησάκι που γιορτάζει σήμερα! Το έχτισε ο πεθερός μου με τον αδερφό του και το είχα και σαν τάμα να τον κοινωνήσω εκεί! Δεν έχω κουράγιο ούτε τα πόδια μου να μαζέψω! Σιδέρωσα εχθές μέσα στη ζέστη και μου μείνανε λίγα για σημερα αλλά δεν το βλέπω!

Καλημερα Ιωαννα μου!

Αφορητη ζεστη εχει σημερα και απνοια αυτο ειναι το κακο...δεν φυσαει ουτε λιγο! Εν τω μεταξυ εξω απο το σπιτι μας κανουν εργα και εχουμε γεμισει σκονη...ετσι οπως ειμαστε ιδρωμενοι κολλαει και η σκονη και ειμαστε τι να σου πω...τα νευρα μου καλοκαιριατικο!

Ωραια τον κοινωνησες για 2η φορα ε? Πατε μαζι με την νονα ή μονοι σας?

Δεν πειραζει που δεν ειναι κυριακη, που λενε οτι πρεπει να κοινωνησουν μετα την βαφτιση για 3 κυριακες? Αλλα θα μου πεις αφου γιορταζει το εκκλησακι αυτο και το ειχες ταμα τι να πειραξει...

Καλημερα Ιωαννα μου!

Αφορητη ζεστη εχει σημερα και απνοια αυτο ειναι το κακο...δεν φυσαει ουτε λιγο! Εν τω μεταξυ εξω απο το σπιτι μας κανουν εργα και εχουμε γεμισει σκονη...ετσι οπως ειμαστε ιδρωμενοι κολλαει και η σκονη και ειμαστε τι να σου πω...τα νευρα μου καλοκαιριατικο!

Ωραια τον κοινωνησες για 2η φορα ε? Πατε μαζι με την νονα ή μονοι σας?

Δεν πειραζει που δεν ειναι κυριακη, που λενε οτι πρεπει να κοινωνησουν μετα την βαφτιση για 3 κυριακες? Αλλα θα μου πεις αφου γιορταζει το εκκλησακι αυτο και το ειχες ταμα τι να πειραξει...

Αχ Ματινάκι μου πετάγομαι και κάνω δουλίτσες ταυτόχρονα! Ναι με τη νονα μας πηγαίνουμε! Δεν πειράζει αρκεί να έχει λειτουργία η εκκλησία! Μου το είπε ο νονός του ανηψιού μου που είναι παπάς! Πω πωωωω σκόνη;;;;; Δεν έχω χειρότερο ρε γαμώτο! Αυτή τη στιγμή κολλάω από τον ιδρώτα! Θα ξαναβγώ Ματινάκι μου να ασχοληθώ λίγο με το παιδάκι μου! Ξύπνησεεεε!!!

καλησπερα κοριτσακια!

τι κανετε?ολα καλα?

εμεις ξεκινησαμε σημερα μηλαρακι!μονο που δεν το κανε εμετο! ειχε μια ξινιλα στη μουρη της !χαχαχα πολυ πλακα ! θα δουμε κ αυριο μηπως αλλαξει γνωμη!

τωρα κοιματε περιμενω να ξυπνησει να βγουμε βολτουλα !λεμε να παμε για κανενα σουβλακι σε ενα στεκι που ειχαμε στη παλια γειτονια κ εχουμε καιρο να βγουμε:P

ιωαννακι πολυ σιδερο ρε παιδι μου! αστα να πανε και γω τωρα τελειωσα ευτηχως φυσαει λιγο σε μας εδω πανω!

ματινακι τι κανεις?σας εφαγε η σκονη ε? υπομονη! ααααα για τα babylino που λες ,εγω επερνα μονο pampers! με ειχανε βολεψει πολυ αλλα ειχα φαληρησει ειναι πολυ ακριβα!δοκιμασα που λες απο το Lintl και ειναι μια χαρα ! μας τεριαξανε ουτε ερεθισμο ουτε τιποτα και πολυ οικονομικα 9 ευρω και κατι εχουνε τα 50 κομματια ,ειναι τριτη φορα που τα πηρα τωρα και ολα καλα. στην αρχη κολουσα λιγο ελεγα σιγα μην ειναι καλα και φτηνα αλλα σου λεω μου βγηκαν πολυ καλα ! δοκιμασε τα να δεις αμα σας ταιριαξουνε!

αναστασακι εισαι foul time σημερα ε? αυριο βαφτιζεις το καμαρι σου! αχχχχ τι ωραια και συγκινητικη μερα σε περιμενει!ολα με το καλο να γινουν περιμενουμε να μας πεις τα περαιτερω....

ΕΛΕΝΑΚΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΡΑΝΑΚΙ ΕΦΑΚΗ ΓΙΩΤΑΚΙ φιλια σε ολες;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Bασουλα και Αναστaσακι εγω οταν θηλαζα δεν ειχα κανενα προβλημα να θηλασω και εξω...μονο τον πεθερο μου ντρεπομουν και τον πατερα μου βεβαια αλλα ειχαν τυχει φορες που εμπαιναν απροειδοποιητα στο σπιτι και με εβλεπαν με το ζιζι εξω...μιση ντροπη δικη μου και μιση δικη τους! Βασικα εγω ημουν πολυ περηφανη που θηλαζα που δεν κολλαγα πουθενα! Αλλωστε κανονικα σε ολα τα μαγαζια και στα εμπορικα θα επρεπε να υπαρχει χωρος θηλασμου...Ελλαδαρα με τα ωραια σου...!!!!! Οταν ειχαμε παει να κανουμε τον υπερηχο του μπεμπη για την παλλινδρομιση ρωτησα μια κοπελα στην γραμματεια που μπορω να τον θηλασω και με εβαλε στο γραφειο ενος γιατρου...ξαφνικα μπηκε μεσα ο γιατρος και επαθα σοκ! Μετα μαλλον αναστατωθηκε και ο μπεμπης γιατι μπηκε μιλωντας εντονα στο κινητο και σταματησε να θηλαζει...αλλα τι να κανεις? Οταν ο θηλασμος για καποιους ειναι ταμπου δεν μπορειςνα κανεις πολλα πραγματα! Θα μπορουσα να τον θηλαζα στην αναμονη αλλα δεν ηξερα τι αντιμετωπιση θα ειχα.Ο αντρας μου δεν ειχε προβλημα αν θηλαζα εξω μονο που δεν ηθελε να φαινεται το στηθος μου.Βεβαια εμεις σταματησαμε τον θηλασμο πριν προλαβουμε να αρχισουμε τις βολτες οποτε μονο μεσα στο αυτοκινητο θηλαζα λογω κρυου!

Καπου διαβασα οτι μια μανα εβγαλε δημοσιως το στηθος της για να θηλασει το παιδι της και μονο που δεν την λιντζαρανε! Αν ειναι δυνατον!!!!!

Μπραβο ρε ματινακι!ξερεις ποσο πολυ χαιρομαι οταν βλεπω κοπελες να θηλαζουν εξω χωρις να κολλανε!εγω να δουμε ποτε θα το ξεπερασω..:confused:

το μονο μαγαζι που με βολευει ειναι το Prenatal παμε εκει πινουμε το καφε μας ψωνιζουμε και κατι και εχει αιθουσα για να θηλασεις μια χαρα!!πουθενα αλλου δεν ειδα κατι τετοιο....διαβασα εδω στη θεσσαλονικη στο ιντερσπρορ πηγε μια κοπελα να θηλασει και την διωξανε απο το μαγαζι !ντροπη και αισχος ! αληθεια θεσσαλονικιες στο κοσμος ξερετε αμα υπαρχει αιθουσα θηλασμου??:confused::confused::confused:

για δες εδω.......

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1624585#post1624585

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Φιλεναδιτσες μου τι κάνετε? Εγώ κοιμηζω τον μικρό! Ξύπνησε μούσκεμα από τη ζέστη :-( άναψα αιρκοντισιον τώρα! Ουφ πως θα την παλέψουμε όλο τον Αυγούστο!!

Αναστασακι μου καλό με το καλό αύριο η βάφτιση σας! Σε περιμένει μεγάλη συγκίνηση.μακάρι να μην κλάψει πολύ ο μικρος κ να μην ταλαιπωρηθείτε!:wink:

Βασουλα μου καλή δεν ΥΗΣ άρεσε Ε! Αχ μακάρι να της αρέσει μετά με όλα τα φρούτα μέσα όσο να ναι θα είναι πιο γλυκειά! Κ ΓΓ τελευταία αυτά τα παμπερς παίρνω κ ήθελα να σας το πω είναι πολύ οικονομικά κ καλα! Κ στο Μιχαλάκη κοντά στον χρόνο αυτά του έπαιρνα! Καλή βολτούλα!

Ματίνακι μου ζωηρός ο.μπεμπακος μας! Σηκώνεται κ χώροπηδάει! Χαχα το ζουζουνακι!

Ιωάννακι μου πολύ ζέστη άσε! Τι θα κάνουμε.πως κοιμάστε ΥΑ βραδυά! Εμένα ξυπνάει από τη ζέστη αλα του χαϊδεύω την πλατουλα κ ξανακοιμάται!

Ρανιουκο μου βγήκες δουλειά! Χαιρομαι που νιώθεις καλύτερα!:wink:

Γιωτακι μου τι κάνει το ρανακι! Εργαζόμενη μανούλα κ συ!τι δύσκολα να τα προλάβεις όλα αλα τι να κάνεις!

Θα προσπαθήσω ναπω αααύριο.Καληνύχτααα!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέραααα κοριτσάκια μου! Ακόμα κοιμάστε?:wink:

Εμείς ξυπνήσαμε από της 7! Τώρα ξανακοιμηθηκε ο μικρος! Μωλης ξύπνησεΙ θα τον ετοιμάσω να πάμε εκκλησία να κοινωνήσει! Η νονά μας μόνο μια φορά μπορέσε να είναι μαζί μας! Μένει μακριά κ δε βολεύει! :-(

Χθες καλα κοιμηθήκαμε.μια φορά νου ξύπνησε στης 3 έφαγε κ αποκοιμήθηκε! Δροσισε κιόλας πιο,αργά κ καλα ήτανε! Κ τώρα ακόμα καλα είναι,έχει αεράκι κ είναι δροσερά για την ώρα!

Πάω ξύπνησε.Φιλάκια

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Εγώ σας τρώω! Είμαι ξύπνια από τις 5 και κάτι! Είχα έντονη φαγούρα στην κοιλιά και πήγα στο μπάνιο και έπαθα σοκ! Ολόκληρη η περιοχή της κοιλιάς είχε φουσκώσει από εξανθήματα! Εννοείται πήγα στο νοσοκομείο και μου κάνανε μία ένεση κορτιζόνης για 2η φορά σε 1 εβδομάδα! Πρέπει να επισκεφτώ οπωσδήποτε έναν αλλεργιολόγο! Αύριο το πρωί τώρα και δεν έχω που να αφήσω τον Λευτέρη! Δεν θέλω να τον κουβαλάω στη Λάρισα με τέτοια ζέστη! Οι γονείς μου λείπουνε, η αδερφή μου επίσης, η πεθερά μου είναι στο ΚΤΕΛ και ούτε που το συζητώ με τετοια ζέστη να είναι εκεί το παιδί και με τόσο κόσμο! Θα πάρω μία θεία μου αργότερα τηλ αν μπορεί να μου τον κρατήσει! Έχω αγχωθεί τόσο πολύ που δεν μπορώ να λειτουργήσω!:(:(:(

καλημερα!!! εγω ξυπνησα απο τις 8 και συμαζεψα το σπιτι! εχω λιγο αγχος για σημερα! η αληθεια κουραστηκα εχθες.. ειχαμε και κοσμο απο μακρια και αντε να βγαινεις μετα εξω μες στην ουραση! τεσπα! ελπιζω ολα να πανε καλα! τωρα οι αντρες μου κοιμουντε! αν βγω αποτομα σημαινει πως ξυπνησε ο αγγελος μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...