Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

σαν να το 'ξερες!!! ξυπνησε! τον βλεπω απο την καμερα! χεχεχεχχε ακομα δεν γκρινιαξε!! παωωω!!

χαχαχα κ εγω την βλεπω απο την καμερα, εχει πλακα να βλεπεις τι κανει μονος του, χωρις να σε βλεπει οτι τον βλεπεις!

ρανακι καλο κανει η δουλεια κ στο ψυχολογικο οπως λεει η ιωαννα! κ εγω δεν θα μπορουσα να μην δουλευω!

ιωαννακι ποσο σε καταλαβαινω, μου εχει μεινει ενα πλυντηριο για σιδερο απο τα 4! κ το καλαθι με τα απλητα γεματο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεροκαλησπερα και απο μενα! Τι κανετε τσουπρες μου?

Εγω σημερα ετρεχα απο το πρωι πρωι. Ξυπνησαμε ηπιαμε γαλατακι και μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ. Στην πορεια για το σπιτι σταματησα σε ενα μαγαζι με παιδικια ρουχα που φτιαχνουν και συνθεσεις με μπαλονια για βαφτισεις κτλ. και ρωτησα για γιρλαντα απο μπαλονια για να βαλουμε απο την μια κολωνα της εκκλησιας στην αλλη με το ονομα του μπεμπη και μου ειπε 15 ευρω το μετρο. Περιπου 3 μετρα ειναι μου ειπε για την συγκεκριμενη εκκλησια γιατι εχει ξαναστολισει εκει οποτε βγαινει περιπου στα 45 ευρω! Ο νονος μας θα το κανει αλλα δεν ηθελα να παει ακριβα...οποτε μαλλον θα την κανουμε σε κοκκινο λευκο και σιελ. Μετα περασα και απο το ζαχαροπλαστειο εδω που εχουμε που φτιαχνει το καλυτερο τσιζκεικ που εχω φαει ποτε και μου ειπε 1,50 ευρω αλλα ειναι αρκετα μεγαλο το κουτακι και θα ειναι χορταστικοτατο! Οποτε για 20 με 25 γλυκα που θελουμε μια χαρα μας βγαινει η τιμη! Εχει πολυ ωραια κουπακια με disney ή tweety που ειναι και ο αγαπημενος μου αλλα εχει και σκετα πλαστικα σε διαφορα χρωματα! Μαλλον θα κλεισουμε εκει τα γλυκακια μας. Αν πηγαιναμε στον δικο μας ζαχαροπλαστη που εχει 1,20 το κομματι θα πληρωναμε σχεδον το ιδιο και παραπανω σε βενζινη για να παμε να τα κλεισουμε και οταν ειναι η ωρα να παμε να τα παρουμε...σιγα μην ερθουν να μας φερουν 25 γλυκα! Οποτε μια η αλλη ερχεται η τιμη αφηστε που το τσιζκεικ εδω ειναι απιστευτο σε γευση...ο δικος μας ζαχαροπλαστης δε το κανει τοσο τελειο! Μου εδειξε η κοπελα και μια αλλη πολυ ωραια ιδεα με 1 ευρω το κομματι, ταρτακια με την κρεμα του τσιζκεικ που μπορει αντι για μαρμελαδα απο πανω να βαλει γαλαζιο ζελε και να καρφωσει πανω ταμπελακι με το ονομα του! Τελειο κι αυτο σαν ιδεα απλα αυτο δεν μπαινει σε κουτακι...δεν πειραζει ομως ειναι τοσο χαριτωμενο.Αλλωστε μεταξυ μας θα ειμαστε οποτε δεν θα μας παρεξηγησει κανεις αν ειναι πιο μικρο το γλυκο....

Σας διαβασα λιγο στα πεταχτα....

Βασουλα μου λες να την γνωρισε την γιατρο και να εβαλε τα κλαματα η μαγουλιτσα μας? Ωχ μωρε το πιτσιρδελακι μας...εννοειται οτι τωρα εχουν αρχισει να εχουν μνημη και μπορει να θυμαται το τσιμ που της εκανε! Μεγαλη αγκαλιτσα να μου την κανεις!

Ρανια μουυυυυυυυυ???????? Που εισαι καμαρι? Η μικρη μας μπιζουδενια καλα? Ξεκινησες δουλιτσα και η μικρη με μαμα και πεθερουκλα ε? Σου εγραψα και στο φεις καλη αρχη στην δουλεια δεν ξερω αν το ειδες....ταυτοχρονα ξεφευγεις λιγακι και απο το σπιτι και αφου η μικρη ειναι σε καλα χερια ειναι οτι καλυτερο! Αφου και την μια μερα θα την παιρνεις ρεπο μια χαρα ερχεται...φιλησε την μου ζουμπηχτα!

Αναστασακι μου δεν την εφαγε την φρουτοκρεμα σημερα? Εχε υπ'οψιν σου και την ζεστη αλλα και οτι δεν αρεσουν σε ολα τα μωρα τα φρουτα...πολλες μαμαδες αναγκαζονται να δινουν του εμποριου και να λιωνουν μεσα ενα φρουτο ετσι για να παιρνουν τις βιταμινες εστω και μ'αυτο το φρουτο.Εμεις οταν ξεκινησαμε χορτοσουπα του εβαζα μονο πατατα καροτο σελινο και μετα αρχισα να προσθετω διαφορα αλλα οπως κολοκυθι, γλυκοπατατα και πατζαρι...παντως αν του βαλεις γλυκοπατατα γινεται πιο γλυκεια η σουπα και την τρωνε πιο ευκολα! Τρεχεις κι εσυ με τις ετοιμασιες τωρα ε? Αντε εφτασε η βαφτιση σας!!!!!

Ιωαννακι μου ευτυχως ηρθε η κοκκινη...παλι καλα! Ειχα ενα αγχος να σου πω την αληθεια...τελικα δεν θα φυγετε φετος ε? Ασεκαι η μαμα μου με το τεβε δεν την παλευει γιατι δεν εχει και δουλεια...πως θα τα βγαλει για να το πληρωσει? Ουφφφ...αυτα τα οικονομικα μας εχουν τσακισει...οσο για το σιδερο...εγω εχω ενα βουνο ασιδερωτα και θα ερθουν ο κουνιαδος μου με τον πεθερο μου το απογευμα και θα μεινουν εδω μεχρι αυριο το μεσημερι...δεν θα προλαβω ουτε σημερα να σιδερωσω...εκτος κι αν τους αφησω τον μπεμπη να τον χαρουν και εγω να κανω καμια δουλεια...θα δουμε!!!!!

Δεν θυμαμαι να γραψω αλλα....εχω ζαλιστει σημερα και με το περα δωθε...αν προλαβω θα παω στις απαντησεις των υπολοιπων και θα απαντησω....

ματινακι μου , μου τρεξαν τα σαλια!!! αντε και εσεις πλησιαζεται σιγα σιγα!!

την εφαγε αλλα οχι ολη! τα 3/4 εφαγε! παλι καλα! σημερα λεω να βρασω μονο πατατα να του δωσω τι λες? να βαλω και καροτο?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εντομεταξυ εχθες και σημερα ειδα στα κακακια του σαν σκουρο κοκκινο σε τριχουλες πολυ πολυ μικρες οτε 1 εκατοστο η καθεμια. και αυτο σε ολα τα κακα. (συγνωμη για την περιγραφη κοριτσια) ειπα να δω και σημερα αλλα και σημερα το ιδιο. το απογευμα θα παρω τηλ τον γιατρο.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντομεταξυ εχθες και σημερα ειδα στα κακακια του σαν σκουρο κοκκινο σε τριχουλες πολυ πολυ μικρες οτε 1 εκατοστο η καθεμια. και αυτο σε ολα τα κακα. (συγνωμη για την περιγραφη κοριτσια) ειπα να δω και σημερα αλλα και σημερα το ιδιο. το απογευμα θα παρω τηλ τον γιατρο.

γιατι ετσι αναστασακι?λες να τον πειραζει κατι?

για μιλα με το γιατρο σου και πες μας !

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

ματινακι στη γυρα σημερα ε??

κλειστα εκει τα γλυκακια σου!πολυ ωραια ακουγονται ετσι οπως μας τα περιγραφεις ...αχχχχχχχχχχ και ειναι κ μακρια το ζαχαροπλαστειο τωρα θα τσακιζα μια παστουλα:D

ματινακι στη γυρα σημερα ε??

κλειστα εκει τα γλυκακια σου!πολυ ωραια ακουγονται ετσι οπως μας τα περιγραφεις ...αχχχχχχχχχχ και ειναι κ μακρια το ζαχαροπλαστειο τωρα θα τσακιζα μια παστουλα:D

βασουλα μου τι κανετε? εμενα κοιμαται ο μικρος και χαλαρωνω λιγο.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

βασουλα μου τι κανετε? εμενα κοιμαται ο μικρος και χαλαρωνω λιγο.

καλα αναστασακι μου εδω και γω χαζευω στο ιντερνετ!

και η δικια μου μιλαμε εχει λιωσει στον υπνο ..κοιμηθηκε 12-8 ,8,30-12 και πο τις 2 παλι κοιματε:shock: μαλλον την επειρεασε το εμβολιακι της !

αμα συνελθει το απογευμα και δεν νυσταζει λεω να βγουμε καμια βολτουλα βαρεθηκα μεσα!

καλα αναστασακι μου εδω και γω χαζευω στο ιντερνετ!

και η δικια μου μιλαμε εχει λιωσει στον υπνο ..κοιμηθηκε 12-8 ,8,30-12 και πο τις 2 παλι κοιματε:shock: μαλλον την επειρεασε το εμβολιακι της !

αμα συνελθει το απογευμα και δεν νυσταζει λεω να βγουμε καμια βολτουλα βαρεθηκα μεσα!

αχ μωρε την υπναρου μας! εχεχχεχε! τα βραδια συνεχομενο το πατε?

και εμενα απο τις 2 κοιμαται. εχει 3 βρααδια βγαινουμε βολτα και παμε μετα για μπυριτσα. εχθες πηγαμε με τον νονοτου και κοιμηθηκε κιολας! στις 1 παρα γυρισαμε σπιτι!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ μωρε την υπναρου μας! εχεχχεχε! τα βραδια συνεχομενο το πατε?

και εμενα απο τις 2 κοιμαται. εχει 3 βρααδια βγαινουμε βολτα και παμε μετα για μπυριτσα. εχθες πηγαμε με τον νονοτου και κοιμηθηκε κιολας! στις 1 παρα γυρισαμε σπιτι!:tongue:

ναι ναι συνεχομενα το παμε !πολυ σπανια να ξυπνησει το βραδυ και αμα ξυπναει ετσι για 5 λεπτακια θηλαζει και ξανακοιματε!παντως σημερα που κοιματε πολυ δεν εφαγε καλα και εβγαλα γαλατακι το βαλα στην καταψυξη γιατι αρχισε να με ενοχλει!

μια χαρα ο μικρος σου ..εμενα δεν αντεχει πολυ ωρα εξω πειναει κ γκρινιαζει! αναστασακι τι κανεις οταν ειστε εξω κ πειναει?θηλαζεις? εγω ντρεπομαι...:oops: και γυρναμε αρων αρων σπιτι :(

ναι ναι συνεχομενα το παμε !πολυ σπανια να ξυπνησει το βραδυ και αμα ξυπναει ετσι για 5 λεπτακια θηλαζει και ξανακοιματε!παντως σημερα που κοιματε πολυ δεν εφαγε καλα και εβγαλα γαλατακι το βαλα στην καταψυξη γιατι αρχισε να με ενοχλει!

μια χαρα ο μικρος σου ..εμενα δεν αντεχει πολυ ωρα εξω πειναει κ γκρινιαζει! αναστασακι τι κανεις οταν ειστε εξω κ πειναει?θηλαζεις? εγω ντρεπομαι...:oops: και γυρναμε αρων αρων σπιτι :(

αα εμενα δεν κοιμαται συνεχομενα! και τωρα αν εχει και ζεστη ενα παραπανω ξυπναει!τα μεσσημερια τον κοιμιζω στο κρεβατι του να συνηθιζει σιγα σιγα!!

βασουλα μου και εγω στην αρχη ψιλοκολουσα να θηλασω εξω αλλα το εκανα! με ξυνιζε η ιδεα να παω σπιτι να για τα ταισω το μωρο μου λες και ηταν κατι τοσο "ντροπης". και ετσι ξεκινησα με το σλινγκ και τωρα αν φοραω καμια φαρδια μπλουζιτσα και χωρις το σλίνγκ! ιδιως βραδυ ειναι πιο ευκολο δεν φαινεται τιποτα! αλλα μη ανταστεις οτι καθομαστε σε μαγαζια που ειναι και ο ενας πανω στον αλλο! διαλεγω!!! χεχεχχεχε! εχθες πχ που ειμασταν και με τον κουμπαρο στην παρεα κανονικα τον θηλασα και δεν φαινοταν και ΤΙΠΟΤΑ! ;) και ο αντρας μου βεβαια με παροτρινει να το θηλαζω το μωρο οποτε πειναει οπου και να ειμαστε! αν δεν με ενθαρυνε δεν ξερω αν θα το εκανα:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αα εμενα δεν κοιμαται συνεχομενα! και τωρα αν εχει και ζεστη ενα παραπανω ξυπναει!τα μεσσημερια τον κοιμιζω στο κρεβατι του να συνηθιζει σιγα σιγα!!

βασουλα μου και εγω στην αρχη ψιλοκολουσα να θηλασω εξω αλλα το εκανα! με ξυνιζε η ιδεα να παω σπιτι να για τα ταισω το μωρο μου λες και ηταν κατι τοσο "ντροπης". και ετσι ξεκινησα με το σλινγκ και τωρα αν φοραω καμια φαρδια μπλουζιτσα και χωρις το σλίνγκ! ιδιως βραδυ ειναι πιο ευκολο δεν φαινεται τιποτα! αλλα μη ανταστεις οτι καθομαστε σε μαγαζια που ειναι και ο ενας πανω στον αλλο! διαλεγω!!! χεχεχχεχε! εχθες πχ που ειμασταν και με τον κουμπαρο στην παρεα κανονικα τον θηλασα και δεν φαινοταν και ΤΙΠΟΤΑ! ;) και ο αντρας μου βεβαια με παροτρινει να το θηλαζω το μωρο οποτε πειναει οπου και να ειμαστε! αν δεν με ενθαρυνε δεν ξερω αν θα το εκανα:rolleyes:

μπραβο στον αντρουλη σου! και γω φανταζομαι δεν θα χει προβλημα αμα θελω να το κανω ..απλα ξερεις εγω εχω ενα θεμα! θηλαζω ακομα με ψευθοθηλες τωρα ειμαστε σε φαση που προσπαθουμε να τις κοψουμε κια αλλωτε τρωει αλλωτε γκρινιαζει..δηλ για να την θηλασω πρεπει να κολησω τη σιλικονη πανω, και λεω οτι κατι θα φανει:oops:ενω αλλιως βαζεις το μωρο στο στηθος την ωρα που σηκωνεις τη μπλουζα και δεν φαινετε τπτ! ααααχχχ αντε να τις κοψω γρηγορα μπας και το ξεπερασω κια μου φαινετε ποιο ευκολο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...