Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εγω ξεκινησα με μισο μηλο μισο αχλαδι..:rolleyes: εγω λεω παντως πως η μικρη μαλλον την θυμαται:rolleyes:

καλημερα ρανιακι!! γυρισες δουλιτσα ε? τι να κανεις φιλεναδα! ουφ ευτυχως περναει καλα με τις γιαγιαδες μην στεναχωριεσαι!!!

γιωτακι σε ξεχασα! καλημερα!

σιγουρα θα τη θυμαται καλε....στην ηλικια αυτη αναγνωριζουν...εμενα οταν βλεπει τον γιατρο σχεδον ξεκαρδιζεται....χαχαχααχαχχαχααχ....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηλο και αχλαδι λετε κοριτσια ε?

οποτε θα παω το απογευμα αμα ειναι να παρω απο το βασιλοπουλο κ ξεκιναω αυριο...βασικα εχω λαικη εδω απο κατω σημερα αλλα αστο καλυτερα ας παρω βιολογικα που ειπε κ η γιωτουλα καλου κακου!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

σιγουρα θα τη θυμαται καλε....στην ηλικια αυτη αναγνωριζουν...εμενα οταν βλεπει τον γιατρο σχεδον ξεκαρδιζεται....χαχαχααχαχχαχααχ....

ρανακι που δουλευεις?

αναστασακι μου εγω δεν την ξυπναω, την λυπαμαι!!! ε μεχρι τις 10 θα ξυπνησει!!!

οποτε θα παω το απογευμα αμα ειναι να παρω απο το βασιλοπουλο κ ξεκιναω αυριο...βασικα εχω λαικη εδω απο κατω σημερα αλλα αστο καλυτερα ας παρω βιολογικα που ειπε κ η γιωτουλα καλου κακου!

για δες εδω, υπαρχουν βιολογικες λαικες, μηπως σε βολευει καμια αν ειναι κοντα σου, στην 2η σελιδα εχει για β.ελλαδα

http://www.dionet.gr/news/biolaikes.htm

βασουλα εγω την ειχα ξεκινησει με μηλο για 3 μερες ,τις επομενες 3 με αχλαδι και μετα αρχισα με 2 φρουτα...αλλα επειδη με το μηλο δεν εκανε κακα της βαζω αχλαδι και ροδακινο...τρελαινεται!!!!!!σημερα θα της βαλω και μπανανα....

Διαφημίσεις

βασουλα εγω την ειχα ξεκινησει με μηλο για 3 μερες ,τις επομενες 3 με αχλαδι και μετα αρχισα με 2 φρουτα...αλλα επειδη με το μηλο δεν εκανε κακα της βαζω αχλαδι και ροδακινο...τρελαινεται!!!!!!σημερα θα της βαλω και μπανανα....

κ εγω καπως ετσι ξεκινησα, τωρα της βαζω ροδακινο, βανιλιες κ μπανανα!

για δες εδω, υπαρχουν βιολογικες λαικες, μηπως σε βολευει καμια αν ειναι κοντα σου, στην 2η σελιδα εχει για β.ελλαδα

http://www.dionet.gr/news/biolaikes.htm

αυτο θα πει αμεση εξυπηρετηση!!!!!!!!!

δυστηχως δεν βολευει !δεν πειραζει σε ευχαριστω πολυ!!

κ εγω καπως ετσι ξεκινησα, τωρα της βαζω ροδακινο, βανιλιες κ μπανανα!

και μενα μου ειπε για βανιλιες κ βερικοκο μπορω να βαλω σταδιακα σε λιγες μερες.θα ξεκινησω σιγα σιγα με τα κλασικα κ μετα θα βαλω !

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

αυτο θα πει αμεση εξυπηρετηση!!!!!!!!!

δυστηχως δεν βολευει !δεν πειραζει σε ευχαριστω πολυ!!

και μενα μου ειπε για βανιλιες κ βερικοκο μπορω να βαλω σταδιακα σε λιγες μερες.θα ξεκινησω σιγα σιγα με τα κλασικα κ μετα θα βαλω !

παντα στην διαθεση σας!!!!:P

Διαφημίσεις

μια χαρα! τουλαχιστον εσεις εχετε δουλιτσα?

μας εχει επηρεασει κι εμας πολυ...δεν πληρωνει μωρε ο κοσμος ...που να τα βρει...αλλα εχει ανεβει πολυ το autogas...

φφφφφφφ....ειμαστε κι εμεις μεσα στο αγχος:|

μας εχει επηρεασει κι εμας πολυ...δεν πληρωνει μωρε ο κοσμος ...που να τα βρει...αλλα εχει ανεβει πολυ το autogas...

φφφφφφφ....ειμαστε κι εμεις μεσα στο αγχος:|

καταλαβα! που θα παει? δεν θα ανεβει? τεσπα, ας πουμε κατι πιο ευχαριστο!

σου ελειψε η δουλεια? η προτιμουσες να σταματαγες? (αν δεν υπηρχε το οικονομικο, αν μπορουσες να διαλεξεις!)

ρανακι που δουλευεις?

αναστασακι μου εγω δεν την ξυπναω, την λυπαμαι!!! ε μεχρι τις 10 θα ξυπνησει!!!

σαν να το 'ξερες!!! ξυπνησε! τον βλεπω απο την καμερα! χεχεχεχχε ακομα δεν γκρινιαξε!! παωωω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καταλαβα! που θα παει? δεν θα ανεβει? τεσπα, ας πουμε κατι πιο ευχαριστο!

σου ελειψε η δουλεια? η προτιμουσες να σταματαγες? (αν δεν υπηρχε το οικονομικο, αν μπορουσες να διαλεξεις!)

νομιζω οτι θα συνεχιζα να δουλευω....ισως λιγοτερες ωρες...

κανει καλο η δουλεια!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Ρανιάκιιιιιιιιιι ξεκίνησες δουλίτσα ε; Καλή αρχή μάτια μου! Ευχαριστώ να λες που υπάρχει και η δουλειά και για το οικονομικό κυρίως αλλά και για το ψυχολογικό κομμάτι! Εν τω μεταξύ έχω τόσο πολύ σίδερο αλλά δεν μπορώ να μαζέψω τα πόδια μου από την περίοδο! Ουφφφφφ πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να ξεκινήσω αλλά περιμένω την πεθερά να έρθει να καθίσει με τον Λευτεράκο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...