Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα!!

χτες καναμε εμβολιακι !η μικρη πρεπει να χει φαει στραβωμα με την γιατρο δεν εξηγηται αλλιως ,μονο που τη μιλησε χτες εκλαιγε σπαραχτικα !στην αγκαλια μου την εξετασε!εχει τυχει να κλαψει σε ατομα που δεν ξερει αλλα οχι ετσι,λες και τη θυμοτανε εκανε:shock:. για δεκα λεπτα προσπαθουσα μετα να τη θηλασω και δεν επιανε απο το κλαμα κ απο το παραπονο! πυρετο δεν καναμε απλα πολυ ανυσηχη ηταν εκει που κοιμοταν ξυπνουσε κ εκλαιγε γοερα!τις εδωσα λιγο ντεπονακι κ ηρεμησε;)

ολα καλα μας ειπε 6300 ειμαστε !σημερα ξεκιναω κ φρουτακια .απλα με ειπε οτι επρεπε τωρα να τρωει αρκετα παραπανω σε ποσοστητα απο αυτο που τρωει στη κρεμα κ να την πιεσω λιγακι γιατι ναι μεν ο θηλασμος παραμενει κυρια τροφη αλλα δεν επαρκει πλεον ,πρεπει να μαθει να τρωει κ στερεες! αντε να δουμε τι θα μας κανει κ σημερα!

αυτα τα νεα μας κοριτσια δεν θυμαμαι κατι αλλο!

αχ το παιδακι μας! λες να την θυμοταν? τι φρουτα ξεκινας? εγω της βαζω μεσα στην φρουτοκρεμα κ φαριν λακτε για να ειναι πιο γλυκια κ πιο χυλωτη για να την φαει! αλλα το εχουμε σαν γευμα στις 1 το μεσημερι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ το παιδακι μας! λες να την θυμοταν? τι φρουτα ξεκινας? εγω της βαζω μεσα στην φρουτοκρεμα κ φαριν λακτε για να ειναι πιο γλυκια κ πιο χυλωτη για να την φαει! αλλα το εχουμε σαν γευμα στις 1 το μεσημερι.
;)

καλημερα γιωτακι μπανανα μηλο αχλαδι ειναι τα πρωτα φορυτα ξεκιναω με ενα για κανα 2-3 μερες και σιγα σιγα προσθετο κ το αλλο!

αμα δεν τη τρωει μου ειπε κ μενα να παρω μια του εμποριου κ να βαζω μια κουταλιτσα ισα ισα να της ερχεται αυτη η γλυκατζουρα:tongue:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

;)

καλημερα γιωτακι μπανανα μηλο αχλαδι ειναι τα πρωτα φορυτα ξεκιναω με ενα για κανα 2-3 μερες και σιγα σιγα προσθετο κ το αλλο!

αμα δεν τη τρωει μου ειπε κ μενα να παρω μια του εμποριου κ να βαζω μια κουταλιτσα ισα ισα να της ερχεται αυτη η γλυκατζουρα:tongue:

τελεια! παρε βιολογικα φρουτα μια που δεν ειναι η εποχη τους (μηλο κ αχλαδι) να μην εχει φυτοφαρμακα πολλα!

τελεια! παρε βιολογικα φρουτα μια που δεν ειναι η εποχη τους (μηλο κ αχλαδι) να μην εχει φυτοφαρμακα πολλα!

βιολογικα λες ε?ναι μου ειπε οτι δυσκολα να βρω μηλο κ αχλαδακι τωρα καλα και να ψαξω λιγακι! για να δω εδω κοντα τωρα που μπορω να βρω...:confused:

βιολογικα λες ε?ναι μου ειπε οτι δυσκολα να βρω μηλο κ αχλαδακι τωρα καλα και να ψαξω λιγακι! για να δω εδω κοντα τωρα που μπορω να βρω...:confused:

εχει στον βασιλοπουλο μηλα σε συσκευασια που λεει επανω 365. ειναι ελληνικα κ πρεπει να εχει ακομα. αυτα επερνα εγω γιατι ηταν μικρουλια ζουμερα κ νοστημα. κ αχλαδια κρυσταλια εχει, για δες εκει!

Διαφημίσεις

εχει στον βασιλοπουλο μηλα σε συσκευασια που λεει επανω 365. ειναι ελληνικα κ πρεπει να εχει ακομα. αυτα επερνα εγω γιατι ηταν μικρουλια ζουμερα κ νοστημα. κ αχλαδια κρυσταλια εχει, για δες εκει!

και γω αυτο σκεφτηκα! θα της δωσω σημερα μπανανουλα που εχω αμα ειναι και θα πω τον αντρα μου να παμε αυριο το πρωι στο βασιλοπουλο να παρουμε;)

καλημερα και απο εμενα κοριτσια! ξυπνησα απο τις 7 σιδερωσα και περιμενω τωρα τον μικρο να ξυπνησει!! θα κατεβουμε αγορα. ουφφφ πολυ ζεστη εχει!!

βασουλα λες να θυμαται την γιατρο?? και εμενα καπως ετσι κανει παντως! με το που τον ακουμπαει! χεχεχε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και γω αυτο σκεφτηκα! θα της δωσω σημερα μπανανουλα που εχω αμα ειναι και θα πω τον αντρα μου να παμε αυριο το πρωι στο βασιλοπουλο να παρουμε;)

σκετη μπανανα θα δωσεις? μην στουμπωσει!:shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα και απο εμενα κοριτσια! ξυπνησα απο τις 7 σιδερωσα και περιμενω τωρα τον μικρο να ξυπνησει!! θα κατεβουμε αγορα. ουφφφ πολυ ζεστη εχει!!

βασουλα λες να θυμαται την γιατρο?? και εμενα καπως ετσι κανει παντως! με το που τον ακουμπαει! χεχεχε!

καλημερα αναστασακι!

ξερω και γω τι να πω ! εμενα παντως κανει σα να τη θυματε !οκ μικρη ειναι ακομα αλλα τετοια συμπεριφορα δεν εξηγητε:confused:! θα δω τι θα κανει κ στο επομενο ραντεβου για να βεβαιωθω!!

αναστασακι ενα ενα γρουτακι δεν πρεπει να δωσω κ μετα να προσθετω κ αλλο? αμα ξεκινησω δηλαδη με λιγο μπανανα λες να στουμπωσει? να κανω συνδιασμο λες η να ξεκινησω με κατι αλλο?

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα....

ποσα εχετε γραψει....φφφφφφφφφ.....τι να πρωτοαπαντησω καλεεε???

ξακινησα δουλεια κοριτσια...το τι κλαμα εχω κανει δε λεγεται.....βεβαια οταν πηγα δουλεια περασα ωραια...το χρειαζομουν δεν το συζητω....αλλα το μωλακι μου το γλυκο χωρις τη μανουλα?????????φφφφφφφφ......ευτυχως καθεται καλα με τη πεθερουκλα και τη μαμα μου....σημερα δε δουλευω!καποιες παρασκευες δε θα πηγαινω...αντι να σχολαω νωριτερα ,θα λειποω μια μερα τη βδομαδα αν δεν εχει δουλεια!!!!!

μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα ρανακι μου! ξεκινησες δουλιτσα? θα το συνηθησεις κ οταν πηγαινεις σπιτι θα σε περιμενει να την παρεις αγκαλιτσα! αφου καθεται κ με τις 2 γιαγιαδες παλι καλα!!!

αναστασακι μου πρωι πρωι σιδερο? αμαν!!!

βασω ξεκινα απο αυριο με το μηλο κ μετα προσθετε ενα ενα τα φρουτα

καλημερα αναστασακι!

ξερω και γω τι να πω ! εμενα παντως κανει σα να τη θυματε !οκ μικρη ειναι ακομα αλλα τετοια συμπεριφορα δεν εξηγητε:confused:! θα δω τι θα κανει κ στο επομενο ραντεβου για να βεβαιωθω!!

αναστασακι ενα ενα γρουτακι δεν πρεπει να δωσω κ μετα να προσθετω κ αλλο? αμα ξεκινησω δηλαδη με λιγο μπανανα λες να στουμπωσει? να κανω συνδιασμο λες η να ξεκινησω με κατι αλλο?

εγω ξεκινησα με μισο μηλο μισο αχλαδι..:rolleyes: εγω λεω παντως πως η μικρη μαλλον την θυμαται:rolleyes:

ξακινησα δουλεια κοριτσια...το τι κλαμα εχω κανει δε λεγεται.....βεβαια οταν πηγα δουλεια περασα ωραια...το χρειαζομουν δεν το συζητω....αλλα το μωλακι μου το γλυκο χωρις τη μανουλα?????????φφφφφφφφ......ευτυχως καθεται καλα με τη πεθερουκλα και τη μαμα μου....σημερα δε δουλευω!καποιες παρασκευες δε θα πηγαινω...αντι να σχολαω νωριτερα ,θα λειποω μια μερα τη βδομαδα αν δεν εχει δουλεια!!!!!

καλημερα ρανιακι!! γυρισες δουλιτσα ε? τι να κανεις φιλεναδα! ουφ ευτυχως περναει καλα με τις γιαγιαδες μην στεναχωριεσαι!!!

γιωτακι σε ξεχασα! καλημερα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα ρανακι μου! ξεκινησες δουλιτσα? θα το συνηθησεις κ οταν πηγαινεις σπιτι θα σε περιμενει να την παρεις αγκαλιτσα! αφου καθεται κ με τις 2 γιαγιαδες παλι καλα!!!

αναστασακι μου πρωι πρωι σιδερο? αμαν!!!

βασω ξεκινα απο αυριο με το μηλο κ μετα προσθετε ενα ενα τα φρουτα

ασε για να μην με πιασει η ζεστη!!

καλε τι ωρα θα ξυπνησει ο ζουζουνος μου??? θα τον ξυπνησω εγω μου φαινεται!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα ρανακι!!!!!!!!!!

αχχχχχ ξεκινησες δουλιτσα ε? απο τη μια τι ωραια που απασχολεις το μυαλο σου με κατι ,και φυσικα εχεις δουλεια αλλα κ απο την αλλη το μωρακι σου να το αφηνεις δυσκολο πολυ! ευτηχως καθεται δεν λες με τις γιαγιες!!! φανταζεσαι να γκρινιαζε ..ποσο πιο δυσκολο θα ηταν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...