Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ζαλάδες έχω αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να είναι από άγχος και από κακή διατροφή! Εδώ και μέρες δεν τρώω σωστά το ξέρω! Τα βράδυα έπεφτα για ύπνο από τις 11 και εδώ και 1 εβδομάδα αν δεν πάει 2 δεν με πιάνει ο ύπνος!

Μοιάζει πολύ με εγκυμοσύνη.πάντως! Το κόκκινο που είδες ήταν πολύ? Έντονο κόκκινο!?

Κάτι τέτοιες στιγμές λες να είχα ένα τεστ τώρα ξα τελειώναμε.αλα που να περισσέψει τεστ.ειδικά στα χέρια μου :wink:

Πάντως στη σελίδα που σου στείλε μπορείς να κανείς μια ερώτηση για εγκυμοσύνη μετά από καισαρική αν τελικά είσαι έγκυος! Τις προηγούμενες φορές η περίοδος σου ήταν κανονική σωστά?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις καλα περιμενω τη μικρη οπου να ναι να ξυπνησει κια να παμε για ενα καφεδακι στη κουμπαρα μου!

ιωαννακι πολυ πονο ε?και λενε οτι μετα την εγκυμοσυνη συνηθως δεν πονας τοσο στη περιοδο! λες να ειναι τπτ αλλο ?αλλα με τα χαπια παλι πως γινεται?:confused:

ελενακι εισαι λιγο καλυτερα ε? ειδες και τον παππουλη σου στον υπνο ε?θα ερχεται πλεον στον υπνο σου ποιο συχνα...εγω πολυ χαιρομαι παντως οταν βλεπω τον μπαμπακα μου στον υπνο μου,μου δινει πολυ χαρα,ειναι ο μονος τροπος πλεον να τους βλεπουμε :(

ματινακι τι κανεις? ρε το μπαγασακο σημερα πηγε να σου την σκασει ε?ευτηχως τον τσακωσες! οσο για το πετρελαιο κοριτσια αφηστε τα !το χειμωνα τα ειδαμε ολα κ φανταστητε και χωρις το μωρο το καιγαμε πολυ συντηριτηκα μεχρι το γεναρη ...αντε να βρω κανενα σπιτακι με αεριο γιατι δεν μας βλεπω καλα φετος!

εμεις κοριτσια σημερα εχουμε γιατρο στις 7 !εχουμε εμβολιακι και οδηγιες για φρουτακια κτλ! ανυπωμονω!:tongue:

Καλημέραααα βασουλα ου! Τι κάνεις? Τώρα πια μόνο στα όνειρα θα τους συναντάμε!"-(

Τι κάνει η μάγουλίτσα? Κοιμάται ακόμα.ΥΑ πάτε για καφεδάκο! Τι ωραία! Έχετε κ εμβόλιο Ε! Ωχ θα κλάψει υο ζουζουνακι! :-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέραααα βασουλα ου! Τι κάνεις? Τώρα πια μόνο στα όνειρα θα τους συναντάμε!"-(

Τι κάνει η μάγουλίτσα? Κοιμάται ακόμα.ΥΑ πάτε για καφεδάκο! Τι ωραία! Έχετε κ εμβόλιο Ε! Ωχ θα κλάψει υο ζουζουνακι! :-(

καλημερα ελενακι μου!

ακομα κοιματε η μαγουλιτσα:(αντε να σηκωθει η υπναρου γιατι θα μας πιασει η ζεστη και θα μεινουμε σπιτι μου φαινετε!

το απογευμα θα κανουμε και το εμβολιακι μας ευτηχως εχουμε ενα μονο σημερα γιατι μεχρι στιγμης τα καναμε διπλα,οποτε μολις κλαψει θα την ηρεμισω αμεσως;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις καλα περιμενω τη μικρη οπου να ναι να ξυπνησει κια να παμε για ενα καφεδακι στη κουμπαρα μου!

ιωαννακι πολυ πονο ε?και λενε οτι μετα την εγκυμοσυνη συνηθως δεν πονας τοσο στη περιοδο! λες να ειναι τπτ αλλο ?αλλα με τα χαπια παλι πως γινεται?:confused:

ματινακι τι κανεις? ρε το μπαγασακο σημερα πηγε να σου την σκασει ε?ευτηχως τον τσακωσες! οσο για το πετρελαιο κοριτσια αφηστε τα !το χειμωνα τα ειδαμε ολα κ φανταστητε και χωρις το μωρο το καιγαμε πολυ συντηριτηκα μεχρι το γεναρη ...αντε να βρω κανενα σπιτακι με αεριο γιατι δεν μας βλεπω καλα φετος!

εμεις κοριτσια σημερα εχουμε γιατρο στις 7 !εχουμε εμβολιακι και οδηγιες για φρουτακια κτλ! ανυπωμονω!:tongue:

Kαλημερα Βασουλα μου! Τι κανει η μαγουλιτσα μας ακομα κοιμαται η υπναρου????

Ναι ο μπεμπης εχει ζουζουνεψει πααααρα πολυ και θελει απιστευτη προσοχη..παλι καλα που τον προλαβα σημερα δεν λες?

Εχετε εμβολιακι σημερα ε? Αχ μωρε το κοριτσακι μας θα κανει τσιμ..ελπιζω να μην πονεσει πολυ! Ωραια θα ξεκινησετε και φρουτακια...μια χαρα να παρει τις βιταμινουλες της!

Ασ'τα Βασουλα μου με τα οικονομικα με πιανει πονοκεφαλος...να δουμε πως θα τα βγαλουμε περα...

Kαλημερα Βασουλα μου! Τι κανει η μαγουλιτσα μας ακομα κοιμαται η υπναρου????

Ναι ο μπεμπης εχει ζουζουνεψει πααααρα πολυ και θελει απιστευτη προσοχη..παλι καλα που τον προλαβα σημερα δεν λες?

Εχετε εμβολιακι σημερα ε? Αχ μωρε το κοριτσακι μας θα κανει τσιμ..ελπιζω να μην πονεσει πολυ! Ωραια θα ξεκινησετε και φρουτακια...μια χαρα να παρει τις βιταμινουλες της!

Ασ'τα Βασουλα μου με τα οικονομικα με πιανει πονοκεφαλος...να δουμε πως θα τα βγαλουμε περα...

ακομα κοιματε :(...και εχει ενα υπνο η ατιμη την λυπαμε να την ανυσηχησω!

ρε ματινακι ακουσα οτι στο τζαμπο εχει κατι προστατευτηκα κρεβατιου φτηνα !τωρα δεν ξερω ποσο ψηλα ειναι και ποσο βολευουν αλλα αμα θα παω τωρα στα κοντα θα δω γιατι θα με βολευε να παρω!

αν τυχει να πας ποιο μπροστα απο μενα η οποιο κοριτσακι παει ας κανει μαι ερωτηση να μας ενημεωσει,πως ειναι κ ποσο κανουν:tongue:

Διαφημίσεις

Τι κάνετε; Εμείς φάγαμε τον καρπουζοχυμό μας και τώρα παλεύουμε με τα παιχνιδάκια μας! Παλεύει να τα πιάσει ο καλός μου! Του φεύγουν και δεν νευριάζει, κάθεται και λέει μόνος του κουβεντούλες! Ααχχ ώρες ώρες θέλω να τον φάωωωω!!!

εγραψα ενα σωρο και κολλησε ο υπολογιστης πριν τα ανεβασω!! τα νευρα μου!! ειμαι εξαφανισμενη γιατι εχω τις ετοιμασιες για τη βαπτιση. θα εχουμε και κοσμο απο μακρια που θα ερθουν αυριο και μεθαυριο. να δουμε ποιον θα πρωτοδουμε!:rolleyes:

τελικα πηγα πηρα σημερα το πρωι το δωρο του κουμπαρου. ενα στυλο ! ρολοι του ειχαμε παρει στο γαμο.

εχθες εβαψα και το μαλλι δηλαδη μονο ριζα εκανα και ειπαμε πως θα κανουμε το χτενισμα. ηθελα να τα φησω κατω αλλα θα εχει πολυ ζεστη και θα σκασω οποτε θα τα μαζεψω..:rolleyes:

ουφ!!! εχω ερωτηση κοριτσια!!!

ο γιατρος μας ειπε το πρωι γευμα το πρωι να ειναι γαλα κα μετα φρουτο.

ο μικρος ξυπναει περιπου στις 6 να θηλασει και μετα κοιμαται (θηλαζει ενω κοιμαται δηλαδη) και μετα κατα τις 9 ξυπναει.

σημερα παραδειγμα ξυπνησε στις 6 θηλασε και μετα που ξανα ξυπνησε στις 9 τον ξαναθηλασα δεν του εδωσα κρεμα. του εδωσα στο επομενο γευμα στις 12 περιπου..

κανω κατι λαθος? θα ρωτησω και τον γιατρο απο εβδομαδα που θα παμε. εσεις τι λετε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγραψα ενα σωρο και κολλησε ο υπολογιστης πριν τα ανεβασω!! τα νευρα μου!! ειμαι εξαφανισμενη γιατι εχω τις ετοιμασιες για τη βαπτιση. θα εχουμε και κοσμο απο μακρια που θα ερθουν αυριο και μεθαυριο. να δουμε ποιον θα πρωτοδουμε!:rolleyes:

τελικα πηγα πηρα σημερα το πρωι το δωρο του κουμπαρου. ενα στυλο ! ρολοι του ειχαμε παρει στο γαμο.

εχθες εβαψα και το μαλλι δηλαδη μονο ριζα εκανα και ειπαμε πως θα κανουμε το χτενισμα. ηθελα να τα φησω κατω αλλα θα εχει πολυ ζεστη και θα σκασω οποτε θα τα μαζεψω..:rolleyes:

ουφ!!! εχω ερωτηση κοριτσια!!!

ο γιατρος μας ειπε το πρωι γευμα το πρωι να ειναι γαλα κα μετα φρουτο.

ο μικρος ξυπναει περιπου στις 6 να θηλασει και μετα κοιμαται (θηλαζει ενω κοιμαται δηλαδη) και μετα κατα τις 9 ξυπναει.

σημερα παραδειγμα ξυπνησε στις 6 θηλασε και μετα που ξανα ξυπνησε στις 9 τον ξαναθηλασα δεν του εδωσα κρεμα. του εδωσα στο επομενο γευμα στις 12 περιπου..

κανω κατι λαθος? θα ρωτησω και τον γιατρο απο εβδομαδα που θα παμε. εσεις τι λετε?

γεια σου αναστασακι! περιμενεις κοσμο ε? αντε με το καλο να τους υποδεχτεις! τωρα για αυτο που ρωτας δεν ξερω να σου απαντησω γιατι δεν τρωμε ακομα στερεα το πρωι ,αλλα εντελως με το μυαλο μου σου λεω οτι και γω ετσι ακριβως θα εκανα!οτι την κρεμουλα ας πουμε δεν θα την εδινα στις 9 θα θηλαζα κ στο επομενο μετα κρεμουλα.πιστευω οτι μια χαρα τα κανεις δηλαδη..τωρα ρωτα το γιατρο και βλεπεις τι θα σου πει;)

γεια σου αναστασακι! περιμενεις κοσμο ε? αντε με το καλο να τους υποδεχτεις! τωρα για αυτο που ρωτας δεν ξερω να σου απαντησω γιατι δεν τρωμε ακομα στερεα το πρωι ,αλλα εντελως με το μυαλο μου σου λεω οτι και γω ετσι ακριβως θα εκανα!οτι την κρεμουλα ας πουμε δεν θα την εδινα στις 9 θα θηλαζα κ στο επομενο μετα κρεμουλα.πιστευω οτι μια χαρα τα κανεις δηλαδη..τωρα ρωτα το γιατρο και βλεπεις τι θα σου πει;)

γεια σου βασουλα!! και εγω ετσι πιστευω 9 το πρωι μου φαινεται πολυ νωρις!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια μου τι κανετε?ειστε καλα?Σας διαβασα και μολις ειδα και το Ιωαννακι να λεει για εγκυμοσυνη....αστα λεω!!!

Εχω 7 μερες καθυστερηση και ειμαι απο χθες μ'ενα τεστ στο ντουλαπι...λεω τωρα θα μου ερθει...τωρα θα μου ερθει...!!!εχω κατι πονακια στη μεση κι αυτο με κραταει λιγο!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου αδιαθέτησα επιτέλους! Βέβαια είμαι ένα κουρέλι ψυχολογικά! Δεν είμαι καθόλου καλά και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ούτε το παιδί! Τόσο χάλια αισθάνομαι! Τεσπά μην σας μαυρίζω κι εσάς! Καληνύχτα σας!

καλημερα!!

χτες καναμε εμβολιακι !η μικρη πρεπει να χει φαει στραβωμα με την γιατρο δεν εξηγηται αλλιως ,μονο που τη μιλησε χτες εκλαιγε σπαραχτικα !στην αγκαλια μου την εξετασε!εχει τυχει να κλαψει σε ατομα που δεν ξερει αλλα οχι ετσι,λες και τη θυμοτανε εκανε:shock:. για δεκα λεπτα προσπαθουσα μετα να τη θηλασω και δεν επιανε απο το κλαμα κ απο το παραπονο! πυρετο δεν καναμε απλα πολυ ανυσηχη ηταν εκει που κοιμοταν ξυπνουσε κ εκλαιγε γοερα!τις εδωσα λιγο ντεπονακι κ ηρεμησε;)

ολα καλα μας ειπε 6300 ειμαστε !σημερα ξεκιναω κ φρουτακια .απλα με ειπε οτι επρεπε τωρα να τρωει αρκετα παραπανω σε ποσοστητα απο αυτο που τρωει στη κρεμα κ να την πιεσω λιγακι γιατι ναι μεν ο θηλασμος παραμενει κυρια τροφη αλλα δεν επαρκει πλεον ,πρεπει να μαθει να τρωει κ στερεες! αντε να δουμε τι θα μας κανει κ σημερα!

αυτα τα νεα μας κοριτσια δεν θυμαμαι κατι αλλο!

καλημερα κοριτσια μου! τι κανετε? πολυ ζεστη!

εχτες ειχα ενα σωρο δουλειες κ δεν ειμαι κ πολυ καλα, μαλλον την αρπαξα! κ εχουμε βαπτηση στον ωρωπο την κυριακη κ δεν εχω ορεξη καθολου!

ιωαννα δεν υπηρχε περιπτωση να εισαι εγκυος αφου περνεις χαπια, μονο αν ξεχασεις 2-3 στις γονιμες!

αναστασακι την φρουτοκρεμα να την δινεις απο τις 10,30 κ μετα οποτε ειναι το επομενο γευμα. οσο για την χορτοσουπα στην αρχη εβαζα μιση πατατα, μισο κολοκυθι μισο καροτο (που το καταργησα γιατι κανει δυσκοιλιοτητα). τα βραζεις, τα αφηνεις να κρυωσουν (ειδικα τωρα που κανει ζεστη) τα κοβεις κομματια κ τα βαζεις στο μπλεντερ η το μιξερ με λιγο νερακι βραστο η το νερο απο την κατσαρολα που τα εβρασες. στην αρχη δεν εβαζα λαδι, μετα μου ειπε να βαζω λιγο απο πανω. γινετε χυλος σαν κρεμα. αργοτερα θα προσθετεις ενα ενα διαφορα λαχανικα αλλα το καθενα πρεπει να το φαει για 3 μερες για τυχον αλλεργιες. φασολακια, αρακα, αγκιναρα, μελιτζανα, ντοματα κτλ!

α! με το καλο κ η βαπτηση!

λενακι μου κ εγω ειχα δει την γιαγια μου πριν τα 40 της κ ηταν πολυ χαρουμενη, λεω καλα θα ειναι εκει που ειναι!

ματινακι μου αρχισε τα κολπα ο μικρουλης? θελει πολυ προσοχη!!!!

πεταλουδακι μου τι κανετε?

ρια μου για πες νεα? το εκανες το τεστ???????????

βασουλα τι εγινε με το εμβολιο? εκλαιγε το μαναρι μου? θα παω τζαμπο η σημερα η αυριο κ θα σου πω! θέλω κ εγω τετοια γιατι σηκωνετε ορθια στην κουνια κ μερικες φορες αφηνει τα χερια της κ φοβαμαι μην πεσει στα καγκελα!

για το οικονομικο ας μην το σκεφτομαστε απο τωρα κ ψυχοπλακωνομαστε!!! εχει ο Θεος!

πωπω κατεβατο εγραψα πρωι πρωι!!!

φιλακιαααααααα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...