Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέραααα ματίνακι μουυυ!

Σε πεθημησα!:-)

Ο μιχαλάκηΣ τον ζητάει κ τον αναφέρει πολύ συχνά!μετά το όνειρο που είδα εγώ το όπιο ήταν όντως η επιθυμία μου.ήθελα τόσο πολύ να έρθει κ ήρθε πολύ λυπημένος όμως απλά μου είπε ήθελες κάτι να μου πεις! Πεσμου! Κ γω ξέσπασα σε λυγμούς κ απλά του είπα ότι τον αγαπώ κ κάπως έτσι τελείωσε! Από τότε δεν τον ξαναείδα.μετά από αυτό το επόμενο πρωί ξύπνησε ο Μιχαλάκη φωνάζοντας παππούουυυ παππουυ! Πετάγομαι κ πάω δίπλα του κ τον ρωτάω αν τον είδε στον ύπνο του κ μου απαντάει τον φώναζα στο σπίτι της γιαγιάς αλα αυτός δε με άκουγε.κ στο,τέλος λέει αχ αυτός ο παππούς που έφυγε μόνος του! Του έχουμε πριν ότι πήγε να δει τη μαμά του αλα αυτός άκουσε από τον μεγαλύτερο ξαδέρφο του ότι πέθανε κ λέει κ αυτή τη λέξη χωρίς όμως να καταλαβαίνει την σημασία της!

Όντως πολύ στενάχωρα πράγματα!:-(

Ματίνακι μου αυτά τα οικονομικά μας έχουν καταστρέψει πολα όνειρα! Εγώ δεν ζητάω πολα.ποτέ δεν ήθελα πολα.τα βασικά.σίγουρα δεν θα με χαλούσε να είχα παραπάνω κ να έπαιρνα ότι ήθελα χωρίς δισταγμούς αλα τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην πεινάνε τα παιδάκια μου κ να μπορώ να τους παίρνω αυτά που θέλουν αυτά να χαίρονται! Όπως όταν τους πάω καμία βόλτα η πάω στη μαμά κ πω στο σούπερ κ μου ζητάει κάτι ο μιχαλάκηΣ κ μπορώ να του το πάρω! Πάλι καλα δεν ζητάει.πολα κ πιο.μικρός τον πηγαίναμε στα τζαμπο κ τίποτα δεν ήθελα.έτσι κ στο σούπερ θα διάλεξει κάποια σοκολάτα που του αρέσει κ τέλος! Τι χαρά σου δίνουν αυτά τα τόσο απλά μικρά πράγματα! σε ζαλισα πρωί πρωί!;*)

Καλέ ο μικρούλης σου πόσο καιρό θέλω να στο πω μπούσουλαει! Πωπω το γιαυρακι μωρέ.σηκώθηκε κιόλας σήμερα! Πολύ νωρίς μπράβο! Εμένα δεν μπούσουλαει αλα πηφαβρι όπου θέλει η με το να κυλιέται η στριφογυρίζει όλο το κορμί του κ ρα καταφέρνει!

Ματίνακι μου πάω γκρίνιαζει.μου χει σπάσει τα νεύρα το κινιτο.με το ζόρι τα έγραψα όλα αυτά.ουφφ

Πω πω Λενιω μου ανατριχιασα.....σιγουρα τον βλεπει στον υπνο του ο Μιχαλακης....τον αγαπουσε πολυ ο παππους και ο μικρος το ιδιο και συνηθως τα μικρα παιδια εχουν την 6η αισθηση...μπορει να τον βλεπει και στον ξυπνιο του!

Ναι εμεις εχουμε πανω απο 10 μερες που μπουσουλαμε και σηκωνομαστε ορθιοι...πιο πολυ θελει να στεκεται....νωρις ειναι το ξερω αλλα στηριζοταν στα ποδια του απο 5 μηνων και εκανε εντυπωση και στην παιδιατρο οταν τον ειδε! Ετσι ημουν κι εγω μικρη...περπατησα 9 μηνων,μπορει να μου εμοιασε σ'αυτο!

Οσο για το οικονομικο και εγω κουρελι εχω γινει...ουτε εγω ζηταω πολλα ποτε δεν το ειχα αυτο αλλα μου κακοφαινεται τωρα γιατι παντα ειχα δικα μου λεφτα και τωρα ολα τα αναλαμβανει ο αντρας μου! Οσο σκεφτομαι οτι τον χειμωνα δεν θα μπορουμε να βαλουμε πετρελαιο που θα φτασει η τιμη του στον Θεο....δεν θελω να το σκεφτομαι καθολου....ασ'τα!Οσο για ονειρα...τι ειναι αυτο? Πλεον ουτε ονειρα δεν μπορουμε να κανουμε...Να κανουμε τον σταυρο μας να εχει καλα ο Θεος τα παιδακια μας και εμας για να μπορεσουμε να τα μεγαλωσουμε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και σε σένα Λενάκι μου! Πράγματι πολύ δύσκολα εξηγείς σε ένα παιδάκι όταν ένας ανθρωπος φεύγει! Τι να πω; Απλά σε καταλαβαίνω! Όσο για τα οικονομικά αφήστε τα! Με έχει πιάσει μία κατάθλιψη άλλο πράγμα! Είδα εχθές στην τηλεόραση μία οικογένεια με 9 παιδιά παρακαλώ και η μητέρα έλεγε πως έρχονται μέρες που ανοίγει το ψυγείο της και δεν έχει ούτε γάλα να δώσει στα παιδάκια της! Ξέσπασα σε κλάμματα λέμε! Κοιτούσα τον Λευτεράκη που κοιμότανε εκείνη την ώρα και σκεφτόμουνα πως θα κάνω τα πάντα να έχει το παιδί μου έστω τα απαραίτητα! Άλλωστε τα πολλά ποτέ δεν έκαναν καλό σε κανέναν!

Αχ άσε όταν ακούω κ γω τέτοια η καρδιά μου με πονάει!9 παιδιά Ε! Ουφ κ να μην υπάρχει βοήθεια οικονομική πολύ δύσκολα! Τι περνάνε μερικές οικογένειες εκεί έξω.ποσά παιδάκια πεινάνε θεουλη μου!:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Πω πω Λενιω μου ανατριχιασα.....σιγουρα τον βλεπει στον υπνο του ο Μιχαλακης....τον αγαπουσε πολυ ο παππους και ο μικρος το ιδιο και συνηθως τα μικρα παιδια εχουν την 6η αισθηση...μπορει να τον βλεπει και στον ξυπνιο του!

Ναι εμεις εχουμε πανω απο 10 μερες που μπουσουλαμε και σηκωνομαστε ορθιοι...πιο πολυ θελει να στεκεται....νωρις ειναι το ξερω αλλα στηριζοταν στα ποδια του απο 5 μηνων και εκανε εντυπωση και στην παιδιατρο οταν τον ειδε! Ετσι ημουν κι εγω μικρη...περπατησα 9 μηνων,μπορει να μου εμοιασε σ'αυτο!

Οσο για το οικονομικο και εγω κουρελι εχω γινει...ουτε εγω ζηταω πολλα ποτε δεν το ειχα αυτο αλλα μου κακοφαινεται τωρα γιατι παντα ειχα δικα μου λεφτα και τωρα ολα τα αναλαμβανει ο αντρας μου! Οσο σκεφτομαι οτι τον χειμωνα δεν θα μπορουμε να βαλουμε πετρελαιο που θα φτασει η τιμη του στον Θεο....δεν θελω να το σκεφτομαι καθολου....ασ'τα!Οσο για ονειρα...τι ειναι αυτο? Πλεον ουτε ονειρα δεν μπορουμε να κανουμε...Να κανουμε τον σταυρο μας να εχει καλα ο Θεος τα παιδακια μας και εμας για να μπορεσουμε να τα μεγαλωσουμε....

Άσε ματίνακι μου κ ΓΓ τον σκέφτομαι πολύ τον φετινό χειμώνα με το πετρελαίο.θα ξεκινήσει πάλι ο άντρας μου να ΜΡ πιέζει για μετακόμιση! Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!:-(

Πολύ χάλια ΥΑ πράγματα! Τι άδικο για τα παιδάκια μας.τι μέλλον τους περιμένει???:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα Ματινάκι! Χάλια είμαι! Από τη Δευτέρα βγάζω κάτι σημάδια και πήγα έκανα μία ένεση κορτιζόνης! Πολύ πόνος μιλάμε! Την Τρίτη ήμουν καλά κι εχθές πάλι όταν ξύπνησα το απόγευμα πάλι τα ίδια! Ευτυχώς όχι τόσο έντονα! Ωστόσο προσέχω πάρα πολύ τι τρώω και σίγουρα δεν είναι από διατροφή! Σήμερα έβγαλα όλα τα σεντόνια για πλύσιμο και περιμένω να έρθει η πεθερά μου να καθίσει λίγο με το Λευτέρη για να κάνω γενική! Εν τω μεταξύ εχθές είδα λίγο κόκκινο και είπα κατέβηκε η κόκκινη! Μπαααααα!!! Σήμερα πεντακάθαρη κι αυτό που με ανησυχεί είναι ότι παίρνω και αντισυλληπτικά! Θα περιμένω ακόμη σήμερα και αν όχι αύριο θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό! Αγχώνομαι γιατί αν είναι εγκυμοσύνη δεν θα είναι για πολύ!

Καλημερα και παλι χαρα μου! Τι σημαδια εβγαλες καλε??? Σε πειραξε κατι ή μηπως σε τσιμπησε κατι και δεν το καταλαβες?

Λες οτι μπορει και να εισαι εγκυος????? Ουφφφφφ....πως να εγινε αυτο αφου παιρνεις αντισυλληπτικα??????

Άσε ματίνακι μου κ ΓΓ τον σκέφτομαι πολύ τον φετινό χειμώνα με το πετρελαίο.θα ξεκινήσει πάλι ο άντρας μου να ΜΡ πιέζει για μετακόμιση! Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!:-(

Πολύ χάλια ΥΑ πράγματα! Τι άδικο για τα παιδάκια μας.τι μέλλον τους περιμένει???:-(

Εμεις μαλλον με την ξυλοσομπα θα την παλεψουμε γιατι για πετρελαιο το κοβω χλωμο εως μαυρο....ασ'τα να πανε....πολυ ανησυχω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σε σένα Λενάκι μου! Πράγματι πολύ δύσκολα εξηγείς σε ένα παιδάκι όταν ένας ανθρωπος φεύγει! Τι να πω; Απλά σε καταλαβαίνω! Όσο για τα οικονομικά αφήστε τα! Με έχει πιάσει μία κατάθλιψη άλλο πράγμα! Είδα εχθές στην τηλεόραση μία οικογένεια με 9 παιδιά παρακαλώ και η μητέρα έλεγε πως έρχονται μέρες που ανοίγει το ψυγείο της και δεν έχει ούτε γάλα να δώσει στα παιδάκια της! Ξέσπασα σε κλάμματα λέμε! Κοιτούσα τον Λευτεράκη που κοιμότανε εκείνη την ώρα και σκεφτόμουνα πως θα κάνω τα πάντα να έχει το παιδί μου έστω τα απαραίτητα! Άλλωστε τα πολλά ποτέ δεν έκαναν καλό σε κανέναν!

Εγω πλεον δεν βλεπω τηλεοραση...ψυχοπλακωνομαι παααααρα πολυ και το αποφευγω...εχω γινει και πολυ ευαισθητη μετα την γεννα και αμεσως τα μπιγω τα κλαματα...

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πολλες οικογενειες που υποφερουν και δεν εχουν ουτε τα βασικα...ο Θεος να μας βοηθησει ολους γιατι με τετοιο οικονομικο προβλημα δεν μπορει να βοηθησει κανεις αλλος

Κορίτσια κοιμησΑ τον μικρό κ πάω για μπάνιο! Έχω τόση μεγάλη ροή.απαπαπα.ουφ! Σήμερα το πρόγραμμα έχει πεθερουκλα κ πως βαριέμαι! Θα προτιμούσα να πάω στην μανούλα μου να χαλαρώσω θα πάω όμως μετά τη πεθερά!

Πάω.θα μπω αργότερα αν προλάβω.Φιλάκια

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κορίτσια κοιμησΑ τον μικρό κ πάω για μπάνιο! Έχω τόση μεγάλη ροή.απαπαπα.ουφ! Σήμερα το πρόγραμμα έχει πεθερουκλα κ πως βαριέμαι! Θα προτιμούσα να πάω στην μανούλα μου να χαλαρώσω θα πάω όμως μετά τη πεθερά!

Πάω.θα μπω αργότερα αν προλάβω.Φιλάκια

Φιλακια Λενιω μου...θα τα ξαναπουμε! Φιλια και στα αντρακια σου!!!

Καλημέρα ιωάννακι μου! Τι σημάδια είναι αυτά που έβγαλες?:-(

Λες να είναι εγκυμοσύνη? Τι ενοειςδεν θα κρατήσει για πολύ.επειδή έκανες καισαρική!? Λένε ότι μετά από τρεις μήνες είναι οκ. Βέβαια εξαρτάται κ η περίπτωση της γυναίκας! Αχ δεν ξέρω γι να σου πω κ γω ανχωθηκα τώρα.άντε να δούμε! Έχεις κ ζαλάδες είπες Ε? Τι αλο?

Αχ Λενάκι μου μέσα στο άγχος είμαι τις τελευταίες μέρες! Ναι για την καισαρική αγχώνομαι περισσότερο! Ο γιατρός μου είχε πει μόλις γίνει το μωρό 6 μηνών τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε για 2ο! Τι να πω; Θα ήθελα να έρθει αλλιώς μωρέ! Να μην έχω πρόβλημα αλλά να χαίρομαι και τον Λευτεράκη μου! Ουφφφ με έπιασε ένας πονοκέφαλος άλλο πράγμα σου λέω! Μπορεί τα σημάδια να είναι και από άγχος!

Αχ Λενάκι μου μέσα στο άγχος είμαι τις τελευταίες μέρες! Ναι για την καισαρική αγχώνομαι περισσότερο! Ο γιατρός μου είχε πει μόλις γίνει το μωρό 6 μηνών τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε για 2ο! Τι να πω; Θα ήθελα να έρθει αλλιώς μωρέ! Να μην έχω πρόβλημα αλλά να χαίρομαι και τον Λευτεράκη μου! Ουφφφ με έπιασε ένας πονοκέφαλος άλλο πράγμα σου λέω! Μπορεί τα σημάδια να είναι και από άγχος!

Ιωάννακι μου σε καταλαβαίνω αλα αν είναι τελικά εγκυμοσύνη ψαξτο κ με ακούς γιατρούς! Σε μια σελίδα που μπαίνω είναι ένας γιατρός εκεί κ απαντάει σε πολα ερωτήματα κ είχε πει μετά από τρεις μήνες επουλωνεται η τομή κ δεν υπάρχει πρόβλημα.αχ άντε να δούμε.θα περιμένεις κ αύριο? Τι αλα συμπτώματα έχεις?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και παλι χαρα μου! Τι σημαδια εβγαλες καλε??? Σε πειραξε κατι ή μηπως σε τσιμπησε κατι και δεν το καταλαβες?

Λες οτι μπορει και να εισαι εγκυος????? Ουφφφφφ....πως να εγινε αυτο αφου παιρνεις αντισυλληπτικα??????

Έλα μου ντε! Πως έγινε αυτό; Δεν δικαιολογείται καθυστέρηση με τα χάπια εκτός αν έχεις πάρει αντιβίωση αλλά εγώ δεν πήρα! Θα σκάσω! Είμαι συνέχεια στο μπάνιο να δω αν κατέβηκε!

Όσο για το πετρέλαιο; Αααχχχχ πονάει η ψυχή μου! Εμείς παραγγείλαμε 5 τόνους ξύλα αυτόν τον μήνα και άλλους 3 τον Σεπτέμβριο! Δεν θα παλευτεί αλλιώς η δουλειά το βλέπω! Η Ελβετία για φέτος άκυρη για λόγους γραφειοκρατικούς! Πρέπει να κλείσουμε λογαριασμούς με το Δημόσιο εδώ! Χρωστάω στο ΤΕΒΕ και εφορία μου ήρθε 3000ευρώ! Πως να την παλέψεις τη δουλειά; Εκεί δεν σου δίνουν υπηκοότητα αν έχεις χρέη προς το Δημόσιο και κατ' επέκταση δεν μπορώ να πάω για δουλειά! Μας έχουν καταστρέψει οι μαλάκες του κερατά!

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις καλα περιμενω τη μικρη οπου να ναι να ξυπνησει κια να παμε για ενα καφεδακι στη κουμπαρα μου!

ιωαννακι πολυ πονο ε?και λενε οτι μετα την εγκυμοσυνη συνηθως δεν πονας τοσο στη περιοδο! λες να ειναι τπτ αλλο ?αλλα με τα χαπια παλι πως γινεται?:confused:

ελενακι εισαι λιγο καλυτερα ε? ειδες και τον παππουλη σου στον υπνο ε?θα ερχεται πλεον στον υπνο σου ποιο συχνα...εγω πολυ χαιρομαι παντως οταν βλεπω τον μπαμπακα μου στον υπνο μου,μου δινει πολυ χαρα,ειναι ο μονος τροπος πλεον να τους βλεπουμε :(

ματινακι τι κανεις? ρε το μπαγασακο σημερα πηγε να σου την σκασει ε?ευτηχως τον τσακωσες! οσο για το πετρελαιο κοριτσια αφηστε τα !το χειμωνα τα ειδαμε ολα κ φανταστητε και χωρις το μωρο το καιγαμε πολυ συντηριτηκα μεχρι το γεναρη ...αντε να βρω κανενα σπιτακι με αεριο γιατι δεν μας βλεπω καλα φετος!

εμεις κοριτσια σημερα εχουμε γιατρο στις 7 !εχουμε εμβολιακι και οδηγιες για φρουτακια κτλ! ανυπωμονω!:tongue:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Ιωάννακι μου σε καταλαβαίνω αλα αν είναι τελικά εγκυμοσύνη ψαξτο κ με ακούς γιατρούς! Σε μια σελίδα που μπαίνω είναι ένας γιατρός εκεί κ απαντάει σε πολα ερωτήματα κ είχε πει μετά από τρεις μήνες επουλωνεται η τομή κ δεν υπάρχει πρόβλημα.αχ άντε να δούμε.θα περιμένεις κ αύριο? Τι αλα συμπτώματα έχεις?

Ζαλάδες έχω αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να είναι από άγχος και από κακή διατροφή! Εδώ και μέρες δεν τρώω σωστά το ξέρω! Τα βράδυα έπεφτα για ύπνο από τις 11 και εδώ και 1 εβδομάδα αν δεν πάει 2 δεν με πιάνει ο ύπνος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...