Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολο τον κλειδωνουν κ ολο κανει νεα εγγραφη, εχει πολυ πλακα ο τυπος

000205B3.gif

καλα ναι φοβερος ο τυπος λιγο που διαβασα κλαιω απο τα γελια ...δες επιμονη ομως ε? τον σβηνουν και ξαναχτυπαει με νεα ονοματα!!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ χάλια είμαι σήμερα! Κατέβηκε η παλιοκόκκινη και είμαι κουρέλι! Ζαλίζομαι και δεν μπορώ ούτε το παιδί να πάρω αγκαλιά! Με το ζόρι σας γράφω! Ωστόσο αυτός ο τύπος πρέπει να παίρνει ναρκωτικά δεν εξηγείται αλλιώς!

Μάλλον γραφω σε λάθος σημείο όμως ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ότι φάρμακα για εξωσωματική έχουμε:

2 GONAL των 900

1 GONAL των 400

2 CYCLACUR

1 VASCLOR 8%

1 CECLOR 500mg

7 CETROTIDE 0,25mg

3 PREGNYL

οποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου με π.μ.

περιοχή ΠΑΓΚΡΑΤΙ

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Μάλλον γραφω σε λάθος σημείο όμως ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ότι φάρμακα για εξωσωματική έχουμε:

2 GONAL των 900

1 GONAL των 400

2 CYCLACUR

1 VASCLOR 8%

1 CECLOR 500mg

7 CETROTIDE 0,25mg

3 PREGNYL

οποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου με π.μ.

περιοχή ΠΑΓΚΡΑΤΙ

καλημερα! θα το προωθησω στο καφε εξωσωματικης

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ χάλια είμαι σήμερα! Κατέβηκε η παλιοκόκκινη και είμαι κουρέλι! Ζαλίζομαι και δεν μπορώ ούτε το παιδί να πάρω αγκαλιά! Με το ζόρι σας γράφω! Ωστόσο αυτός ο τύπος πρέπει να παίρνει ναρκωτικά δεν εξηγείται αλλιώς!

ιωαννακι μου υπομονη! πιες καμια πορτοκαλαδα να αναπληρωσεις το χαμενο αιμα, γιαυτο ζαλιζεσαι!

οντως κοριτσια ναρκωτικα πρεπει να περνει!!! αλλα εχει γραψει κ αλλα ποστ τα οποια δεν τα βρηκα, μαλλον τα καναν διαγραφη, τουλαχιστον 10!

Φιλεναδιτσες μου καλές τι κάνετε? Δεν σας ξέχασα ;-( σας διαβάζω τόσες μέρες απλά δεν έγραφα!

Είμαι καλύτερα!Το έχω συνειδητοποιήσει πια ! Ήθελα τόσο πολύ να έρθει στο όνειρο μου κ ήρθε μετά από λίγες μέρες κ αισθάνθηκα τόσο χαρούμενη που τον είδα κ που ασπουμε εκπληρώσε την επιθυμία μου κ ήρθε!

Κ μένα σήμερα μου ήρθε περίοδος βασικά χθες βράδυ κ σήμερα είμαι χάλια! Με το ζόρι κινούμαι ! Περιμένω την μαμά υο απόγευμα για βοήθεια!

Είμαι από κινητό κ δύσκολο να Αναφερθώ σε όλες?:-((

Σήμερα πρώτη φορά έφαγε τραχανά με κοτόπουλο! Του,άρεσε πολύ ευτυχώς γιατί τέλευταια δεν έτρωγε καλα τις σούπες! Τον πήγα δύο Κυριακές τώρα να κοινωνήσει!Θα πάμε κ αυτή τη Κυριακή κ περιμένω τις εκπτώσεις να πάω να πάρω ολόσωμο μαγιό να πάμε θάλασσα επιτέλουςματίνακι μου με το καλό αγαπουλα μου! Πέτυχα την πρόσκληση .τέλεια! Μπράβο σου! Όλα θα είναι όμορφα αλα πιο όμορφος ο Ξανθούλης σου! Πως θα τον ονομάσετε?

Πάω στον μικρό.του έδωσα ένα αγγουράκι κ το τρώει ο σκατουλης! Φιλάκια πολα στα ζουζουνια σας!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κορίτσια δεν ξέρω τι έχω πάθει αλα μου λείπει απίστευτα η εγκυμοσύνη τις τελευταίες μέρες μου έχει γίνει εμονη!!:-( νιώθω ότι είμαι η μόνη που νιώθω έτσι παρόλο που δεν είναι έτσι είμαι σίγουρη ότι κ σεις το ίδιο νιώθετε! Φυσικά κ γνωρίζω πως αν συνέβαινε αυτό τα πράγματα θα ήταν πολύ ζόρικα εκτός του οικονομικού αλα κ με τα μωρά.εδώ τώρα είναι στιγμές που αισθάνομαι τόσο κουρασμένη κ λέω που να είχα κ τρίτο ..τι ΒΑ πω δεν πάω καλα.ειδικά όταν είναι να μου έρθει αφήστε ψάχνω συμπτώματα! Ουφ! Ποτέ θα σταματήσω ΒΑ σκέφτομαι εγκυμοσύνες!! Ευτυχώς ο κύκλος μου έστρωσε κ μου έρχεται με μια μέρα καθυστέρηση ! Απλά μου ξανακάνΕ το ίδιο.πόνος με καφέ κόκκινο για αρχή κ μετά από αρκετές ώρες κατέβηκε! Αυτή τη φορά πάλι το μυαλό μου πήγε σε εμφύτευση..με πολύ αίμα πάλι κ ΒΑ δούμε σε πόσες μέρες θα καθαρίσω! Αυτααα,έκανα την εξομολόγηση μου!:wink:

Ήρθε η μανούλα μου κ πήρε τα παιδάκια μου βόλτα.έκανα μπάνιο κ ξάπλωσα στον καναπέ! Τι καλα που ήμουν χωρίς την κόκκινη! Είχα κ κάτι νεύρα σήμερα.αφήστε!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου! Τι κανετε? Πρωινη πρωινη παλι σημερα....αχ τι θα παθαινα....ξυπνησα κατα τις 7 παρα και ο μπεμπης κοιμοταν ακομα.Καποια στιγμη με ξαναπηρε ο υπνος και ακουγα μεσα βαθεια το κλαμα του και σηκωθηκα σαν ναρκωμενη τον πηρα στο κρεβατι και αποκοιμηθηκε παλι....καποια στιμγη αφου ξυπνησα καλα καλα συνειδητοποιησα οτι ειχε ξυπνησει πριν απο μενα και ηταν ορθιος στην πλατη του κρεβατιου...ουτε που τον καταλαβα μεσα στον υπνο μου...παλι καλα που ξυπνησα γιατι αν κοιμομουν ακομα αυτος θα αλωνιζε και θα επεφτε σιγουρα απο το κρεβατι.Τι επαθα σημερα, πως ναρκωθηκα ετσι? Εγω συνηθως οταν ξυπναω δεν με ξαναπαιρνει ο υπνος...ουφ παλι καλα που δεν εγινε κανενα κακο!

Χθες πηγαμε θαλασσα και ηταν πολυ ωραια...λαδι ηταν και πολυ καθαρη! Εβαλα τον μπεμπακο στο σωσιβιο και αρχισε να κλαιει....οταν τον πηρε αγκαλια ο αντρας μου και μπηκαν μαζι μεσα στην θαλασσα δεν εκλαιγε καθολου...ηταν πολυ ζεστη! Μετα τον πηρα εγω και καθησαμε στα βοτσαλακια και παιζαμε...ωραια ηταν αρχισε να την συνηθιζει νομιζω...παντως με το σωσιβιο δεν τον βλεπω να μπαινει...τεσπα θα δουμε!

Λενιω μου ειδες ονειρο τον παππουλη σου ε? Αχ καμαρι μου η επιθυμια σου εγινε πραγματικοτητα! Τουλαχιστον εισαι καλυτερα τωρα ε? Ο Μιχαλακης τον ζηταει?Ουφφφφ....δυσκολα αυτα τα πραγματα και στεναχωρα πολυ! Οσο για την εγκυμοσυνη που σου εχει γινει εμμονη μια απ'τα ιδια ειμαι κι εγω...οχι τοσο πολυ βεβαια αλλα το σκεφτομαι που και που! Αυτο που με προβληματιζει ειναι μονο το οικονομικο γιατι και βοηθεια που δεν εχω δεν πειραζει τι να κανουμε? Οσοι δεν εχουν βοηθεια δεν παει να πει οτι δεν θα κανουν οικογενεια! Το οικονομικο ειναι ομως σοβαρο προβλημα και φοβαμαι πολυ για 2ο παιδι τωρα. Απ'αυτα που μου λεει ο αντρας μου δεν ξερουμε αν θα εχουμε λεφτα για τα βασικα οταν θα αρχισουν να γινονται παλι περικοπες στον μισθο του...αν επιανα μια δουλεια θα ηταν οτι καλυτερο αυτη την στιγμη αλλα δεν υπαρχουν δουλειες δυστυχως...οποτε μενουμε στον μπεμπη προς το παρον και εχει ο Θεος! Να μου φιλησεις τα αντρακια σου τα ομορφα!

Ιωαννα μου καλημερα! Πως εισαι σημερα? Πολλα χαλια εχουμε με την περιοδο το καλοκαιρι...ουφφ κι εγω τωρα που ηρθε για Ιουνιο και περιμενω του Ιουλιου μονο που το σκεφτομαι ζαλιζομαι! Το αντρακι σου τι κανει????

Διαφημίσεις

Ρε θηριο που τον ξετρυπωσες? Δεν παιζεται ο τυπος....τι πινει και δεν μας δινει?????

Καλημερα φιλεναδιτσες μου! Τι κανετε? Πρωινη πρωινη παλι σημερα....αχ τι θα παθαινα....ξυπνησα κατα τις 7 παρα και ο μπεμπης κοιμοταν ακομα.Καποια στιγμη με ξαναπηρε ο υπνος και ακουγα μεσα βαθεια το κλαμα του και σηκωθηκα σαν ναρκωμενη τον πηρα στο κρεβατι και αποκοιμηθηκε παλι....καποια στιμγη αφου ξυπνησα καλα καλα συνειδητοποιησα οτι ειχε ξυπνησει πριν απο μενα και ηταν ορθιος στην πλατη του κρεβατιου...ουτε που τον καταλαβα μεσα στον υπνο μου...παλι καλα που ξυπνησα γιατι αν κοιμομουν ακομα αυτος θα αλωνιζε και θα επεφτε σιγουρα απο το κρεβατι.Τι επαθα σημερα, πως ναρκωθηκα ετσι? Εγω συνηθως οταν ξυπναω δεν με ξαναπαιρνει ο υπνος...ουφ παλι καλα που δεν εγινε κανενα κακο!

Χθες πηγαμε θαλασσα και ηταν πολυ ωραια...λαδι ηταν και πολυ καθαρη! Εβαλα τον μπεμπακο στο σωσιβιο και αρχισε να κλαιει....οταν τον πηρε αγκαλια ο αντρας μου και μπηκαν μαζι μεσα στην θαλασσα δεν εκλαιγε καθολου...ηταν πολυ ζεστη! Μετα τον πηρα εγω και καθησαμε στα βοτσαλακια και παιζαμε...ωραια ηταν αρχισε να την συνηθιζει νομιζω...παντως με το σωσιβιο δεν τον βλεπω να μπαινει...τεσπα θα δουμε!

Λενιω μου ειδες ονειρο τον παππουλη σου ε? Αχ καμαρι μου η επιθυμια σου εγινε πραγματικοτητα! Τουλαχιστον εισαι καλυτερα τωρα ε? Ο Μιχαλακης τον ζηταει?Ουφφφφ....δυσκολα αυτα τα πραγματα και στεναχωρα πολυ! Οσο για την εγκυμοσυνη που σου εχει γινει εμμονη μια απ'τα ιδια ειμαι κι εγω...οχι τοσο πολυ βεβαια αλλα το σκεφτομαι που και που! Αυτο που με προβληματιζει ειναι μονο το οικονομικο γιατι και βοηθεια που δεν εχω δεν πειραζει τι να κανουμε? Οσοι δεν εχουν βοηθεια δεν παει να πει οτι δεν θα κανουν οικογενεια! Το οικονομικο ειναι ομως σοβαρο προβλημα και φοβαμαι πολυ για 2ο παιδι τωρα. Απ'αυτα που μου λεει ο αντρας μου δεν ξερουμε αν θα εχουμε λεφτα για τα βασικα οταν θα αρχισουν να γινονται παλι περικοπες στον μισθο του...αν επιανα μια δουλεια θα ηταν οτι καλυτερο αυτη την στιγμη αλλα δεν υπαρχουν δουλειες δυστυχως...οποτε μενουμε στον μπεμπη προς το παρον και εχει ο Θεος! Να μου φιλησεις τα αντρακια σου τα ομορφα!

Καλημέραααα ματίνακι μουυυ!

Σε πεθημησα!:-)

Ο μιχαλάκηΣ τον ζητάει κ τον αναφέρει πολύ συχνά!μετά το όνειρο που είδα εγώ το όπιο ήταν όντως η επιθυμία μου.ήθελα τόσο πολύ να έρθει κ ήρθε πολύ λυπημένος όμως απλά μου είπε ήθελες κάτι να μου πεις! Πεσμου! Κ γω ξέσπασα σε λυγμούς κ απλά του είπα ότι τον αγαπώ κ κάπως έτσι τελείωσε! Από τότε δεν τον ξαναείδα.μετά από αυτό το επόμενο πρωί ξύπνησε ο Μιχαλάκη φωνάζοντας παππούουυυ παππουυ! Πετάγομαι κ πάω δίπλα του κ τον ρωτάω αν τον είδε στον ύπνο του κ μου απαντάει τον φώναζα στο σπίτι της γιαγιάς αλα αυτός δε με άκουγε.κ στο,τέλος λέει αχ αυτός ο παππούς που έφυγε μόνος του! Του έχουμε πριν ότι πήγε να δει τη μαμά του αλα αυτός άκουσε από τον μεγαλύτερο ξαδέρφο του ότι πέθανε κ λέει κ αυτή τη λέξη χωρίς όμως να καταλαβαίνει την σημασία της!

Όντως πολύ στενάχωρα πράγματα!:-(

Ματίνακι μου αυτά τα οικονομικά μας έχουν καταστρέψει πολα όνειρα! Εγώ δεν ζητάω πολα.ποτέ δεν ήθελα πολα.τα βασικά.σίγουρα δεν θα με χαλούσε να είχα παραπάνω κ να έπαιρνα ότι ήθελα χωρίς δισταγμούς αλα τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην πεινάνε τα παιδάκια μου κ να μπορώ να τους παίρνω αυτά που θέλουν αυτά να χαίρονται! Όπως όταν τους πάω καμία βόλτα η πάω στη μαμά κ πω στο σούπερ κ μου ζητάει κάτι ο μιχαλάκηΣ κ μπορώ να του το πάρω! Πάλι καλα δεν ζητάει.πολα κ πιο.μικρός τον πηγαίναμε στα τζαμπο κ τίποτα δεν ήθελα.έτσι κ στο σούπερ θα διάλεξει κάποια σοκολάτα που του αρέσει κ τέλος! Τι χαρά σου δίνουν αυτά τα τόσο απλά μικρά πράγματα! σε ζαλισα πρωί πρωί!;*)

Καλέ ο μικρούλης σου πόσο καιρό θέλω να στο πω μπούσουλαει! Πωπω το γιαυρακι μωρέ.σηκώθηκε κιόλας σήμερα! Πολύ νωρίς μπράβο! Εμένα δεν μπούσουλαει αλα πηφαβρι όπου θέλει η με το να κυλιέται η στριφογυρίζει όλο το κορμί του κ ρα καταφέρνει!

Ματίνακι μου πάω γκρίνιαζει.μου χει σπάσει τα νεύρα το κινιτο.με το ζόρι τα έγραψα όλα αυτά.ουφφ

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννα μου καλημερα! Πως εισαι σημερα? Πολλα χαλια εχουμε με την περιοδο το καλοκαιρι...ουφφ κι εγω τωρα που ηρθε για Ιουνιο και περιμενω του Ιουλιου μονο που το σκεφτομαι ζαλιζομαι! Το αντρακι σου τι κανει????

Καλημέρα Ματινάκι! Χάλια είμαι! Από τη Δευτέρα βγάζω κάτι σημάδια και πήγα έκανα μία ένεση κορτιζόνης! Πολύ πόνος μιλάμε! Την Τρίτη ήμουν καλά κι εχθές πάλι όταν ξύπνησα το απόγευμα πάλι τα ίδια! Ευτυχώς όχι τόσο έντονα! Ωστόσο προσέχω πάρα πολύ τι τρώω και σίγουρα δεν είναι από διατροφή! Σήμερα έβγαλα όλα τα σεντόνια για πλύσιμο και περιμένω να έρθει η πεθερά μου να καθίσει λίγο με το Λευτέρη για να κάνω γενική! Εν τω μεταξύ εχθές είδα λίγο κόκκινο και είπα κατέβηκε η κόκκινη! Μπαααααα!!! Σήμερα πεντακάθαρη κι αυτό που με ανησυχεί είναι ότι παίρνω και αντισυλληπτικά! Θα περιμένω ακόμη σήμερα και αν όχι αύριο θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό! Αγχώνομαι γιατί αν είναι εγκυμοσύνη δεν θα είναι για πολύ!

Καλημέραααα ματίνακι μουυυ!

Σε πεθημησα!:-)

Ο μιχαλάκηΣ τον ζητάει κ τον αναφέρει πολύ συχνά!μετά το όνειρο που είδα εγώ το όπιο ήταν όντως η επιθυμία μου.ήθελα τόσο πολύ να έρθει κ ήρθε πολύ λυπημένος όμως απλά μου είπε ήθελες κάτι να μου πεις! Πεσμου! Κ γω ξέσπασα σε λυγμούς κ απλά του είπα ότι τον αγαπώ κ κάπως έτσι τελείωσε! Από τότε δεν τον ξαναείδα.μετά από αυτό το επόμενο πρωί ξύπνησε ο Μιχαλάκη φωνάζοντας παππούουυυ παππουυ! Πετάγομαι κ πάω δίπλα του κ τον ρωτάω αν τον είδε στον ύπνο του κ μου απαντάει τον φώναζα στο σπίτι της γιαγιάς αλα αυτός δε με άκουγε.κ στο,τέλος λέει αχ αυτός ο παππούς που έφυγε μόνος του! Του έχουμε πριν ότι πήγε να δει τη μαμά του αλα αυτός άκουσε από τον μεγαλύτερο ξαδέρφο του ότι πέθανε κ λέει κ αυτή τη λέξη χωρίς όμως να καταλαβαίνει την σημασία της!

Όντως πολύ στενάχωρα πράγματα!:-(

Ματίνακι μου αυτά τα οικονομικά μας έχουν καταστρέψει πολα όνειρα! Εγώ δεν ζητάω πολα.ποτέ δεν ήθελα πολα.τα βασικά.σίγουρα δεν θα με χαλούσε να είχα παραπάνω κ να έπαιρνα ότι ήθελα χωρίς δισταγμούς αλα τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην πεινάνε τα παιδάκια μου κ να μπορώ να τους παίρνω αυτά που θέλουν αυτά να χαίρονται! Όπως όταν τους πάω καμία βόλτα η πάω στη μαμά κ πω στο σούπερ κ μου ζητάει κάτι ο μιχαλάκηΣ κ μπορώ να του το πάρω! Πάλι καλα δεν ζητάει.πολα κ πιο.μικρός τον πηγαίναμε στα τζαμπο κ τίποτα δεν ήθελα.έτσι κ στο σούπερ θα διάλεξει κάποια σοκολάτα που του αρέσει κ τέλος! Τι χαρά σου δίνουν αυτά τα τόσο απλά μικρά πράγματα! σε ζαλισα πρωί πρωί!;*)

Καλέ ο μικρούλης σου πόσο καιρό θέλω να στο πω μπούσουλαει! Πωπω το γιαυρακι μωρέ.σηκώθηκε κιόλας σήμερα! Πολύ νωρίς μπράβο! Εμένα δεν μπούσουλαει αλα πηφαβρι όπου θέλει η με το να κυλιέται η στριφογυρίζει όλο το κορμί του κ ρα καταφέρνει!

Ματίνακι μου πάω γκρίνιαζει.μου χει σπάσει τα νεύρα το κινιτο.με το ζόρι τα έγραψα όλα αυτά.ουφφ

Καλημέρα και σε σένα Λενάκι μου! Πράγματι πολύ δύσκολα εξηγείς σε ένα παιδάκι όταν ένας ανθρωπος φεύγει! Τι να πω; Απλά σε καταλαβαίνω! Όσο για τα οικονομικά αφήστε τα! Με έχει πιάσει μία κατάθλιψη άλλο πράγμα! Είδα εχθές στην τηλεόραση μία οικογένεια με 9 παιδιά παρακαλώ και η μητέρα έλεγε πως έρχονται μέρες που ανοίγει το ψυγείο της και δεν έχει ούτε γάλα να δώσει στα παιδάκια της! Ξέσπασα σε κλάμματα λέμε! Κοιτούσα τον Λευτεράκη που κοιμότανε εκείνη την ώρα και σκεφτόμουνα πως θα κάνω τα πάντα να έχει το παιδί μου έστω τα απαραίτητα! Άλλωστε τα πολλά ποτέ δεν έκαναν καλό σε κανέναν!

Καλημέρα Ματινάκι! Χάλια είμαι! Από τη Δευτέρα βγάζω κάτι σημάδια και πήγα έκανα μία ένεση κορτιζόνης! Πολύ πόνος μιλάμε! Την Τρίτη ήμουν καλά κι εχθές πάλι όταν ξύπνησα το απόγευμα πάλι τα ίδια! Ευτυχώς όχι τόσο έντονα! Ωστόσο προσέχω πάρα πολύ τι τρώω και σίγουρα δεν είναι από διατροφή! Σήμερα έβγαλα όλα τα σεντόνια για πλύσιμο και περιμένω να έρθει η πεθερά μου να καθίσει λίγο με το Λευτέρη για να κάνω γενική! Εν τω μεταξύ εχθές είδα λίγο κόκκινο και είπα κατέβηκε η κόκκινη! Μπαααααα!!! Σήμερα πεντακάθαρη κι αυτό που με ανησυχεί είναι ότι παίρνω και αντισυλληπτικά! Θα περιμένω ακόμη σήμερα και αν όχι αύριο θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό! Αγχώνομαι γιατί αν είναι εγκυμοσύνη δεν θα είναι για πολύ!

Καλημέρα ιωάννακι μου! Τι σημάδια είναι αυτά που έβγαλες?:-(

Λες να είναι εγκυμοσύνη? Τι ενοειςδεν θα κρατήσει για πολύ.επειδή έκανες καισαρική!? Λένε ότι μετά από τρεις μήνες είναι οκ. Βέβαια εξαρτάται κ η περίπτωση της γυναίκας! Αχ δεν ξέρω γι να σου πω κ γω ανχωθηκα τώρα.άντε να δούμε! Έχεις κ ζαλάδες είπες Ε? Τι αλο?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...