Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! τελειο!!!!!!!!!!!!!!! πολυ ωραιο!!! κ το κειμενο πολυ μου αρεσε ιδιως αυτο που λεει για τους γονεις!

τζινακι τι κανεις? καιρο εχω να σε πετυχω! πως πανε τα πραγματα στην κυπρο?

καλα ειμαι εδω τα ιδια μοναξιές χιχιχιχιχι αλλα δοξα ο θεος ειμαστε καλα η μπεμπουλα σου πως ειναι ???

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι εδω τα ιδια μοναξιές χιχιχιχιχι αλλα δοξα ο θεος ειμαστε καλα η μπεμπουλα σου πως ειναι ???

μοναξιες ε? θα συνηθισετε μωρε, ακομα νωρις ειναι, θα κανετε παρεες κ γνωριμιες.

η μπεμπα ειναι 9,5 μηνων, μπουσουλαει, σκαρφαλωνει κ με βοηθεια περπαταει, λεει κουβεντουλες κ γενικα ειναι πολυ καλο μωρακι!

ο μπεμπης σου ειναι στην φωτο?

Ναι ο μπεμπης μου ειναι στην φωτο...ειναι 6 μηνων εδω.Ηθελα να βαλω μια πιο προσφατη που εχουμε και πιο πολλα μαλλακια αλλα δεν χαμογελαει σε καμια οποτε εβαλα αυτη!

Αν θες Γιωτουλα σβησε την προσκληση απο την απαντηση σου!

μοναξιες ε? θα συνηθισετε μωρε, ακομα νωρις ειναι, θα κανετε παρεες κ γνωριμιες.

η μπεμπα ειναι 9,5 μηνων, μπουσουλαει, σκαρφαλωνει κ με βοηθεια περπαταει, λεει κουβεντουλες κ γενικα ειναι πολυ καλο μωρακι!

nai mwre kapia stigmh tha kanoume kai parees !!!!

kale megalose ixixixixiix ante mia hara einai h mpoumpou sou afou einai kai isixi mia hara den tha se kourazi !!!! na tis dwseis filakia sta patousakia !!!:P:p:p

koritsaki vgenw paw super na psonisw kai na magirepsw hihihihih !!!!! filakiaaaaaaaaaaaaa tha xanampw me thn prwth eukeria na pernate kala kai filia sta patousakia !!!!!!:P:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

παρουσααααααααααααααααααα χαχαχαχαχχαχα !!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

πως εισαι φιλεναδα ολα καλα ο μικρούλης αντε κοντεύετε με την βάφτιση και εσεις :P:p:p

Που εισαι μαρη φιλεναδα????Χαθηκαμε! Στο τρεξιμο ειμαστε εμεις...μια με τις δουλειες στο σπιτι μια με τις τρεχαλες για την βαφτιση εχουμε να μιλησουμε καιρο! Στο φεις μπαινω αλλα το ξεχναω ανοιχτο και εγω φευγω κανω δουλειες,ταϊζω και κοιμιζω,φτιαχνω φαγητο κτλ...χιχιχιχ!!!!

Αχ πολυ χαρηκα που σας αρεσε η προσκληση που εφτιαξα....και γω οταν ειδα το τελικο αποτελεσμα ξετρελαθηκα!

Ναι ο μπεμπης μου ειναι στην φωτο...ειναι 6 μηνων εδω.Ηθελα να βαλω μια πιο προσφατη που εχουμε και πιο πολλα μαλλακια αλλα δεν χαμογελαει σε καμια οποτε εβαλα αυτη!

Αν θες Γιωτουλα σβησε την προσκληση απο την απαντηση σου!

πολυ ομορφος! δεν πειραζει που ειναι 6 μηνων! εχει τελειο χαμογελο!!!:P

την εσβησα!

nai mwre kapia stigmh tha kanoume kai parees !!!!

kale megalose ixixixixiix ante mia hara einai h mpoumpou sou afou einai kai isixi mia hara den tha se kourazi !!!! na tis dwseis filakia sta patousakia !!!:P:p:p

koritsaki vgenw paw super na psonisw kai na magirepsw hihihihih !!!!! filakiaaaaaaaaaaaaa tha xanampw me thn prwth eukeria na pernate kala kai filia sta patousakia !!!!!!:P:p:p

φιλακια τζινα μου!

πολυ ομορφος! δεν πειραζει που ειναι 6 μηνων! εχει τελειο χαμογελο!!!:P

την εσβησα!

Εχω φτιαξει 4 προσκλησεις με διαφορετικη φωτο...σε μια ειναι πολυ μικρουλης αλλα ειναι φοβερη φωτο...αυτη που ειδες και αλλες 2 που στην μια ειναι μπρουμητα με το κεφαλι να στεκεται και μια αλλη αλλα ειναι με μακρυμανικο μπλουζακι. Μαλλον θα καταληξουμε σ'αυτην που ανεβασα!

Ευχαριστω που την εσβησες αν και μαλλον θα την ξαναανεβασω οταν ειναι και οι υπολοιπες μεσα για να την δουν!

Εχω φτιαξει 4 προσκλησεις με διαφορετικη φωτο...σε μια ειναι πολυ μικρουλης αλλα ειναι φοβερη φωτο...αυτη που ειδες και αλλες 2 που στην μια ειναι μπρουμητα με το κεφαλι να στεκεται και μια αλλη αλλα ειναι με μακρυμανικο μπλουζακι. Μαλλον θα καταληξουμε σ'αυτην που ανεβασα!

Ευχαριστω που την εσβησες αν και μαλλον θα την ξαναανεβασω οταν ειναι και οι υπολοιπες μεσα για να την δουν!

τελεια ηταν! μπραβο! εγω ειμαι ασχετη, ευτυχως το ανελαβε ο αντρας μου!

Διαφημίσεις

Καλε βρηκα το κουτακι της μπομπονιερας μας! Το σιελ εννοειται...ειναι ακριβως το ιδιο...απλα φανταστειτε το με σιελ φαρδια κορδελα και μπλε και κοκκινη σατεν πιο ψιλες!

K813339949064f83259a00e1f.jpg

Καλε βρηκα το κουτακι της μπομπονιερας μας! Το σιελ εννοειται...ειναι ακριβως το ιδιο...απλα φανταστειτε το με σιελ φαρδια κορδελα και μπλε και κοκκινη σατεν πιο ψιλες!

K813339949064f83259a00e1f.jpg

πολυ ωραιες ματινακι μου!

να σας ρωτησω, εχει διαβασει καμια σας τα ποστ που ανεβαζει ενας ικαρος που τον διαγραψανε κ ξανακανει εγγραφη με διαφορα ονοματα, πχ σοκρατης, αχιλεας κτλ? το τελευταιο του ονομα ειναι λεωνιδας!

εχει πολυ γελιο ο τυπος!

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις ολα καλα ξυπνησαμε το πρωι βγηκαμε να πληρωσω κατι λογαριασμους και τωρα σπιτακι !

ματινακι ξεκινησαν πυρετωδως οι ετοιμασιες βλεπω ε? αντε ωραια με το καλο να γινουν ολα!

γιωτακι τι κανεις? ποιος ειναι αυτος ο τυπος ρε συ που γραφει να διαβασουμε κ μεις να γελασουμε λιγο?

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις ολα καλα ξυπνησαμε το πρωι βγηκαμε να πληρωσω κατι λογαριασμους και τωρα σπιτακι !

ματινακι ξεκινησαν πυρετωδως οι ετοιμασιες βλεπω ε? αντε ωραια με το καλο να γινουν ολα!

γιωτακι τι κανεις? ποιος ειναι αυτος ο τυπος ρε συ που γραφει να διαβασουμε κ μεις να γελασουμε λιγο?

γεια σου βασουλα! τι κανετε?

για δες εδω!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1627818#post1627818

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=7075

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=7075

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=7222

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...