Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα Γιωτουλα μου! Εμεις καλα εσεις?????

ματινακι μου καλα ειμαστε κ εμεις. κλεισατε κ μπομπονιερες? τελεια! με γεια κ τα παπουτσακια! αντε με το καλο! μακαρι να βαλεις το προσκλητηριο να το δουμε! κ εμεις το προσκλητηριο θα το φτιαξουμε μονοι μας. θα εχει την τινγκεμπελ επανω, εχουμε κανει ενα προσχεδιο κ αυτην την εβδομαδα θα παμε να κλεισουμε ημερομηνια κ θα το τελειωσουμε. μπομπονιερες βρηκα με 0,85, δεν εχω παει ακομα να τις δω απο κοντα, απο σιτε τις ειδα. θα παμε μαλλον το σαββατο. κ γλυκα βρηκα με 0,85 σφηνακια, μια χαρα. γυρω στα 50-60 ατομα θα καλεσω οποτε δεν βγαινουν παρα πολλα τα χρηματα. γυρω στα 100 ευρω μπομπονιερες κ γλυκα, τα προσκλητηρια τιποτα, οποτε μια χαρα! θα κοιταξω κ στις εκπτωσεις να βρω κανα φορεμα κ παπουτσια θα βαλω του γαμου μου. το μαλλι ειναι κοντο κ θα κανω μονο ενα ισιωμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ματινακι μου καλα ειμαστε κ εμεις. κλεισατε κ μπομπονιερες? τελεια! με γεια κ τα παπουτσακια! αντε με το καλο! μακαρι να βαλεις το προσκλητηριο να το δουμε! κ εμεις το προσκλητηριο θα το φτιαξουμε μονοι μας. θα εχει την τινγκεμπελ επανω, εχουμε κανει ενα προσχεδιο κ αυτην την εβδομαδα θα παμε να κλεισουμε ημερομηνια κ θα το τελειωσουμε. μπομπονιερες βρηκα με 0,85, δεν εχω παει ακομα να τις δω απο κοντα, απο σιτε τις ειδα. θα παμε μαλλον το σαββατο. κ γλυκα βρηκα με 0,85 σφηνακια, μια χαρα. γυρω στα 50-60 ατομα θα καλεσω οποτε δεν βγαινουν παρα πολλα τα χρηματα. γυρω στα 100 ευρω μπομπονιερες κ γλυκα, τα προσκλητηρια τιποτα, οποτε μια χαρα! θα κοιταξω κ στις εκπτωσεις να βρω κανα φορεμα κ παπουτσια θα βαλω του γαμου μου. το μαλλι ειναι κοντο κ θα κανω μονο ενα ισιωμα.

Ευχαριστουμε Γιωτουλα μου κι εσεις με το καλο να κλεισετε την βαφτιση σας!

Καλα,που βρηκες τοσο φθηνα γλυκα????

0,65!!!! λαθος εκανα!

http://www.paloglou.net/

Πω πω ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ειναι!!!! Εμας εδω δεν πεφτουν κατω απο 1,20 τα γλυκα για βαφτιση! Και στο ζαχαροπλαστειο που καναμε τις τουρτες του γαμου που εχουν κανει και ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα γαμο και 2 βαφτισεις που μας ξερουν και ειμαστε γνωστοι τους δεν πεφτουν ρε κατω απο 1,20...τι ειναι αυτοι ρε? Γι αυτο ολοι τα φτιαχνουν μονοι τους και βαρανε μυγες και παραπονοιουνται μετα....σημερα μαλλον που θα παμε λογιστη το απογευμα θα παμε να παρουμε προσφορα για τουρτα και για μεμονομενα να δουμε τι θα μας πει....εν τω μεταξυ θα παμε και αλλου να παρουμε προσφορες και βλεπουμε! Απλα τον προτιμαμε τον ζαχαροπλαστη μας γιατι κανει φοβερα γλυκα!

Πω πω ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ειναι!!!! Εμας εδω δεν πεφτουν κατω απο 1,20 τα γλυκα για βαφτιση! Και στο ζαχαροπλαστειο που καναμε τις τουρτες του γαμου που εχουν κανει και ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα γαμο και 2 βαφτισεις που μας ξερουν και ειμαστε γνωστοι τους δεν πεφτουν ρε κατω απο 1,20...τι ειναι αυτοι ρε? Γι αυτο ολοι τα φτιαχνουν μονοι τους και βαρανε μυγες και παραπονοιουνται μετα....σημερα μαλλον που θα παμε λογιστη το απογευμα θα παμε να παρουμε προσφορα για τουρτα και για μεμονομενα να δουμε τι θα μας πει....εν τω μεταξυ θα παμε και αλλου να παρουμε προσφορες και βλεπουμε! Απλα τον προτιμαμε τον ζαχαροπλαστη μας γιατι κανει φοβερα γλυκα!

μα κ αυτοι οι ζαχαροπλαστες δεν ξερουν τι ζητανε! κ μετα παραπονιουνται οτι δεν εχουν δουλεια! εμεις εκει θα τα κανουμε!

Διαφημίσεις

μα κ αυτοι οι ζαχαροπλαστες δεν ξερουν τι ζητανε! κ μετα παραπονιουνται οτι δεν εχουν δουλεια! εμεις εκει θα τα κανουμε!

Ελα ρε μ'αυτη την κριση επιτρεπεται να εχουν τετοιες τιμες τα γλυκα? Ο κοσμος δεν εχει λεφτα για τα απαραιτητα ειμαστε καλα τωρα?

Ελα ρε μ'αυτη την κριση επιτρεπεται να εχουν τετοιες τιμες τα γλυκα? Ο κοσμος δεν εχει λεφτα για τα απαραιτητα ειμαστε καλα τωρα?

ελα ντε!

οντως ερημιες!!! που χαθηκαν ολες????????:confused:

καλημερααααααααααααααααααααα πως πάτε καλέ πόσα γράψατε !!!!!!!

εγω εδω τα ιδια οπως τα ξερετε μοναξιές και μοναξιές αχχαχαχα:P:p:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Που εισαστε καλε κοριτσια??? Μπειτε να πουμε καμια κουβεντα, ερημιες πολλες......

παρουσααααααααααααααααααα χαχαχαχαχχαχα !!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

πως εισαι φιλεναδα ολα καλα ο μικρούλης αντε κοντεύετε με την βάφτιση και εσεις :P:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

αααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! τελειο!!!!!!!!!!!!!!! πολυ ωραιο!!! κ το κειμενο πολυ μου αρεσε ιδιως αυτο που λεει για τους γονεις!

τζινακι τι κανεις? καιρο εχω να σε πετυχω! πως πανε τα πραγματα στην κυπρο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...