Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα Ιωαννα μου! Ναι πηγαμε χωριο και δεν ηθελα να φυγουμε σου λεω...μια δροσια αλλο πραγμα! Εμεις εδω ψηνομαστε κανονικοτατα!!!!!!

Ακριβώς! Καμια φορά το μυαλό δεν λειτουργεί μωρέ! Άσε αν καθίσουμε και τελικά και μετρήσουμε τα πάντα πάνω από όλα τον εαυτό μας θα χαλάσουμε! Ας αφήσουμε αυτά τώρα και να πιάσουμε τα της βάφτισης! Αλήθεια πότε είναι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβώς! Καμια φορά το μυαλό δεν λειτουργεί μωρέ! Άσε αν καθίσουμε και τελικά και μετρήσουμε τα πάντα πάνω από όλα τον εαυτό μας θα χαλάσουμε! Ας αφήσουμε αυτά τώρα και να πιάσουμε τα της βάφτισης! Αλήθεια πότε είναι;

Ναι μωρε βλακειες κανω κι εγω...ολα με το σταγονομετρο..χιχιχι!!!!

Η βαφτιση μας ειναι πρωτα ο Θεος 22 Ιουλιου στις 11 το πρωι!

Ιωαννα μου παω να του φτιαξω φρουτοκρεμα γιατι μολις ξυπνησε και θα επανελθω...μην το κουνησεις ρουπι...χιχιχιχιχ!!!!!

Ναι μωρε βλακειες κανω κι εγω...ολα με το σταγονομετρο..χιχιχι!!!!

Η βαφτιση μας ειναι πρωτα ο Θεος 22 Ιουλιου στις 11 το πρωι!

Ιωαννα μου παω να του φτιαξω φρουτοκρεμα γιατι μολις ξυπνησε και θα επανελθω...μην το κουνησεις ρουπι...χιχιχιχιχ!!!!!

Κι εμένα όπου να'ναι θα ξυπνήσει να φάμε τον καρπουζοχυμό μας!

Κι εμένα όπου να'ναι θα ξυπνήσει να φάμε τον καρπουζοχυμό μας!

Μολις με πηρε η πεθερα τηλ.

Με ρωτησε για τον μπεμπη πως ειναι το ματακι του γιατι τις τελευταιες μερες εχει υγρη τσιμπλιτσα και του κοκκινιζει και χθες ηταν πολυ εντονο και ανησυχησε η μαυρη...εν τω μεταξυ ειχαμε ενα γυαλινο βαζοδοχειο που εβαζα τον ξινο τραχανα και κατα λαθος μας επεσε και εσπασε και της ειπα οτι θα παρω καινουριο σημερα που θα παμε τζαμπο για να μην τον εχω στην μαξιλαροθηκη που μας τον εβαλε αλλα επειδη δεν μπορω να υπολογισω την ποσοτητα δεν ξερω τι μεγεθος να παρω...και τι μου ειπε? Οτι αν ειδα το βαζο της συνυφαδας χθες τετοιο να παρω σε μεγεθος γιατι ειναι ακριβως ισα και στις δυο μας ο τραχανας...ουφφφφφ....τελικα εκανα λαθος δεν ηταν λιγοτερος σε μας γιατι μεσα στην μαξιλαροθηκη μαλλον δεν μπορεις να τον υπολογισεις! Και φετος η μαμα της συνυφαδας δεν εφτιαξε γιατι εχει ενα προβλημα υγειας και δεν μπορεσε να φτιαξει! Φετος λοιπον βγηκε ρηγμενη η συνυφαδα γιατι αυτη εχει 2 παιδια.Κι εγω η κακουργα αμεσως να παρεξηγηθω...παω να σβησω οτι εγραψα...εχω τυψεις τωρα...Ιωαννα σβησε κι εσυ απο τις απαντησεις σου τα κειμενα ναι?????

Μολις με πηρε η πεθερα τηλ.

Με ρωτησε για τον μπεμπη πως ειναι το ματακι του γιατι τις τελευταιες μερες εχει υγρη τσιμπλιτσα και του κοκκινιζει και χθες ηταν πολυ εντονο και ανησυχησε η μαυρη...εν τω μεταξυ ειχαμε ενα γυαλινο βαζοδοχειο που εβαζα τον ξινο τραχανα και κατα λαθος μας επεσε και εσπασε και της ειπα οτι θα παρω καινουριο σημερα που θα παμε τζαμπο για να μην τον εχω στην μαξιλαροθηκη που μας τον εβαλε αλλα επειδη δεν μπορω να υπολογισω την ποσοτητα δεν ξερω τι μεγεθος να παρω...και τι μου ειπε? Οτι αν ειδα το βαζο της συνυφαδας χθες τετοιο να παρω σε μεγεθος γιατι ειναι ακριβως ισα και στις δυο μας ο τραχανας...ουφφφφφ....τελικα εκανα λαθος δεν ηταν λιγοτερος σε μας γιατι μεσα στην μαξιλαροθηκη μαλλον δεν μπορεις να τον υπολογισεις! Και φετος η μαμα της συνυφαδας δεν εφτιαξε γιατι εχει ενα προβλημα υγειας και δεν μπορεσε να φτιαξει! Φετος λοιπον βγηκε ρηγμενη η συνυφαδα γιατι αυτη εχει 2 παιδια.Κι εγω η κακουργα αμεσως να παρεξηγηθω...παω να σβησω οτι εγραψα...εχω τυψεις τωρα...Ιωαννα σβησε κι εσυ απο τις απαντησεις σου τα κειμενα ναι?????

Είδες η καημένη; Τον είχε έννοια τον μπεμπάκο σας! Κοίτα όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι σχετικά με αυτό που συζητούσαμε! Την φάγατε την φρουτόκρεμά σας; Εμένα ακόμη κοιμάται! Ναρκώθηκε και μάλλον θα τον ξυπνήσω να φάμε τον καρπουζοχυμό και στις 12 είναι να πιει και γάλα!

Διαφημίσεις

Είδες η καημένη; Τον είχε έννοια τον μπεμπάκο σας! Κοίτα όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι σχετικά με αυτό που συζητούσαμε! Την φάγατε την φρουτόκρεμά σας; Εμένα ακόμη κοιμάται! Ναρκώθηκε και μάλλον θα τον ξυπνήσω να φάμε τον καρπουζοχυμό και στις 12 είναι να πιει και γάλα!

Ναι μωρε...παντα τον εχει εννοια και ας ειναι μια χαρα...ξεχασαμε να παρουμε και κοτοπουλο χθες και στενοχωρηθηκε και μου ειπε οτι θα κατεβουν μια μερα μεσα στην εβδομαδα με τον πεθερο μου για να το φερουν...η καλη μου!

Τωρα με πηρε η μαμα μου...την πονει ο σπονδυλος της και δεν μπορει να κουνηθει την ποναει πολυ...και δεν μπορω να την βοηθησω εχω σκασει...:|

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ..........!!!!!!!!!!!!!

Την φαγαμε την φρουτοκρεμα μας ολη και τωρα τραγουδαει και παιζει με τον αγκαλιτσα του...εχει πολυ γελιο! Χθες τον αφησα κατω στο πατωμα να μπουσουλησει πρωτη φορα και φοβοταν...γλιστραγε και νομιζε οτι θα πεσει..αχαχαχαχαχαχαχχα.....σημερα το πηγε καλυτερα...!!!!

καλημερα κοριτσια!

ματινακι προσπαθω να καταλαβω τι εχει γινει κ δεν μπορω! λεω δεν μπορει κατι δεν εχω διαβασει!!! κ τωρα το καταλαβα! μερικες φορες απο αγαπη για τα παιδια μας παρεξηγιομαστε για το τιποτα! δεν ξερω τι ακριβως εγραψες αλλα ψιλοκαταλαβα!

οσο για τις μπομπονιερες πολυ καλη ιδεα για το ιδρυμα, ηθελα κ εγω αλλα επειδη θα κανω πολλες ειναι ψιλοακριβες κ δεν με συμφερει! τις παιδικες φτιαξτες εσυ αν μπορεις! κ για την εκκλησια μπορεις να φτιαξεις τρουφακια αλλα αντι για σοκολατενια τρουφα να βαλεις την πολυχρωμη μια που ειναι για βαπτηση, για να μοιρασεις στην εκκλησια.

ιωαννακι μου τι κανετε? φαγατε το καρπουζακι σας?

καλημερα κοριτσια!

ματινακι προσπαθω να καταλαβω τι εχει γινει κ δεν μπορω! λεω δεν μπορει κατι δεν εχω διαβασει!!! κ τωρα το καταλαβα! μερικες φορες απο αγαπη για τα παιδια μας παρεξηγιομαστε για το τιποτα! δεν ξερω τι ακριβως εγραψες αλλα ψιλοκαταλαβα!

οσο για τις μπομπονιερες πολυ καλη ιδεα για το ιδρυμα, ηθελα κ εγω αλλα επειδη θα κανω πολλες ειναι ψιλοακριβες κ δεν με συμφερει! τις παιδικες φτιαξτες εσυ αν μπορεις! κ για την εκκλησια μπορεις να φτιαξεις τρουφακια αλλα αντι για σοκολατενια τρουφα να βαλεις την πολυχρωμη μια που ειναι για βαπτηση, για να μοιρασεις στην εκκλησια.

ιωαννακι μου τι κανετε? φαγατε το καρπουζακι σας?

Kαλημερα Γιωτουλα μου!

Εμ πως να καταλαβεις αφου οτι εγραψα τα εσβησα...δεν προλαβες...και να σου πω την αληθεια επειδη εκανα λαθος τα εσβησα απο τυψεις! Καμια φορα τα φαινομενα απατουν και την πατας...βεβαια δεν ηταν κατι σοβαρο απλα ενιωσα αδικημενη που στην ουσια δεν ειμαι!

Οσο για τα τρουφακια δεν νομιζω να φτιαξω γιατι οταν ειναι εκτος ψυγειου μαλακωνουν πολυ και μεσα στην ζεστη θα γινουν αλοιφη...μαλλον κανα καπ κεικ θα φτιαξω, θα τα βαλω σε πουγκακια απο ζελατινα και θα βαλω κορδελιτσα!

Παω γιατι εχω σκουπισμα σφουγγαρισμα και συμμαζεμα το σαλονι...θα ξαναμπω αργοτερα αν ειστε μεσα να τα πουμε!

Φιλακια πολλα!!!!

Kαλημερα Γιωτουλα μου!

Εμ πως να καταλαβεις αφου οτι εγραψα τα εσβησα...δεν προλαβες...και να σου πω την αληθεια επειδη εκανα λαθος τα εσβησα απο τυψεις! Καμια φορα τα φαινομενα απατουν και την πατας...βεβαια δεν ηταν κατι σοβαρο απλα ενιωσα αδικημενη που στην ουσια δεν ειμαι!

Οσο για τα τρουφακια δεν νομιζω να φτιαξω γιατι οταν ειναι εκτος ψυγειου μαλακωνουν πολυ και μεσα στην ζεστη θα γινουν αλοιφη...μαλλον κανα καπ κεικ θα φτιαξω, θα τα βαλω σε πουγκακια απο ζελατινα και θα βαλω κορδελιτσα!

Παω γιατι εχω σκουπισμα σφουγγαρισμα και συμμαζεμα το σαλονι...θα ξαναμπω αργοτερα αν ειστε μεσα να τα πουμε!

Φιλακια πολλα!!!!

καλη ιδεα τα καπ κεικ! ασε εχω 3 πλυντηρια σιδερο!!! παω κ εγω!

για το αλλο θεμα, λαθη ολοι κανουμε, παντως σε τιμαει που μιλας με τοσο καλα λογια για την πεθερα σου! μπραβο!

βαριεμαι να σιδερωσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

ματινακι ετσι λιγο που τα διαβασα στα πεταχτα ψιλοκαταλαβα οτι λαθος παρεξηγηθηκες με την πεθερουλα σου ...εν τω μεταξυ να σου πω οτι αυτο το λιγο καιρο που ειμαι στην παρεα σας σε ακουσα πολλες φορες να λες οτι ηρθε η πεθερα για να σε βοηθησει για δουλεις και τετοια...και παντα σκεφτομουνα..τι τυχερη η ματινα πρεπει να επεσε σε καλα χερια!!!πολυ σημαντικο λοιπον να εχεις στηριξη απο την οικογενεια του αντρα σου και βοηθεια!!εφοσον μπορουν φυσικα!οχι σαν εμας χεχεχεχ παλι παραπονο θα πω ...που τη μπεμπα το μονο που της πηρε ειναι ενα βραχιολι!!ααα κ μια κουνουπιερα για το καροτσι να τα λεμε αυτα! οσο για δουλειες κ τετοια δεν παιζει μονο για καφεδακι την βλεπουμε! τελος παντων αυτα σταματαω εδω γιατι αμα αρχισω παλι πιος με σταματαει:oops:

ιωαννακι συμπασχουσα και συ ε??? ααααααχχχχ τελικα κυκλοφορουν και αλλες αναμεσα μας!

αναστασακι τι κανεις?για πες ολα καλα ο μικρουλης πως ειναι?

εγω κοριτσια το πρωι πηγα εδω στη κουμπαρα μου για καφε δεν δουλευει τωρα εχει την μανα της χτυπησε στο ποδι και καθετε.πηγα ηπιαμε τον καφε μας πηγα κ λιγο σουπερ κ τωρα κανω το φαι...εσπασα κ ενα μπουκαλι με νερο γυαλινο κ τα χω κανει ολα μανταρα:shock:περιμενω λιγο να στεγνωσει να βαλω και σκουπα γιατι παντου γυαλακια βρισκω .

αα εχτες πηγα στο μαγαζι που δουλευω βολτα κ τελικα πηρα κ ενα μπλεντερ!μου κανανε καλη τιμη και ειπα ας το παρω μωρε θα χρησιμευσει σε λιγες μερες με τα φορυτακια κ τα κρεατακια,αν κ ακουσα κ απο σας οτι κ το μουλτι κανει δουλεια ,αλλα τελικα το πηρα με επιασε καταναλωτικη μανεια!

και κατι τελευταιο να σας πω.ρε κοριτσια το μωρο οταν κοιματε γυριζει μπρουμητα ,οκ μια δεξια το κεφαλακι μια αριστερα ,αλλα χτες την βρηκα να κοιματε με ισα το κεφαλι κατω στο στωμα ισα ισα που περνουσε ο αερεας στις μυτουλες και τρομαξα την πηρα διπλα μου μετα να τη βλεπω..φανταζομαι δεν ειναι το μοναδικο παιδισ το κοσμο ,ολα κανουν ετσι!εσεις πως το αντιμετωπιζετε?πρεπει να φοβαμαι?εχω ενα σφηνακι να το βαλω η ειναι για ποιο μικρα μωρα? τα φωτα σας παρακαλω :confused:

φιλια πολλα!;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε με ορεξη πολυ σημερα....τραγουδαμε απο την ωρα που ξυπνησαμε! Ηπιαμε γαλατακι, κοιμηθηκε παλι καμια ωριτσα και τωρα τον εχω στο καροτσι διπλα μου και παιζει!Το βραδυ ξυπνησε ο μπεμπης και απο την νυστα μου παλι τον πηρα στο κρεβατι.Εκανε μια ψυχρα κατα τις 4 το πρωι που σκεπαστηκα με σεντονι και σκεπασα και τον μπεμπη....παλι καλα ομως γιατι βραζαμε τοσα βραδια..

Πηρα τηλ. χθες σ'αυτο το ιδρυμα για τις μπομπονιερες και τελικα δεν θα μπορεσουμε να τις κανουμε εκει...το ωραριο που μπορουμε να παμε ειναι 8 το πρωι με 3 το μεσημερι και αυτες τις ωρες ο αντρας μου δουλευει και δεν μπορει να λειψει ουτε για μια ωρα...εχουν ξεκινησει οι αδειες τωρα και δεν γινεται! Τελικα πηγαμε χθες εκει που κλεισαμε τα βαφιστικα για να διαλεξουμε παπουτσια γιατι οταν ειχαμε παει δεν της ειχαν ερθει τα δειγματα. Δαιλεξαμε σε μπλε με λιγο ασπρο το 21 νουμερο να το φορεσει αργοτερα.Τελικα βρηκαμε μπομπονιερα εκει κουτακι με μπλε σιελ ασπρη ριγα και θα μας βαλει κορδελες σιελ με κοκκινο και ενα ματακι ασημενιο με στρας σιελ. Μια χαρα τιμη μας ειπε 1,20 και τελικα μου αρεσε περισσοτερο η ιδεα για κουτακι ετσι οπως το ειδα χθες στολισμενο και με το ασημικο του πανω...οι γυναικες μπορουν να το περασουν σε μια αλυσιδα και γινεται ενα πολυ ωραιο μενταγιον!Τα οικονομικα μας δεν μας επετρεπαν για ακριβοτερη οποτε την κλεισαμε εκει!

Χθες εκανα μια αποπειρα και εφτιαξα στον υπολογιστη την προσκληση αλλα δεν ξερω πως μπορω απο εγγραφο του word να την βαλω εδω να την δειτε.Θα το προσπαθησω και αν μπορεσω θα σας την βαλω.

Κατα τ'αλλα ολα καλα δοξα το Θεο!

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

ματινακι ετσι λιγο που τα διαβασα στα πεταχτα ψιλοκαταλαβα οτι λαθος παρεξηγηθηκες με την πεθερουλα σου ...εν τω μεταξυ να σου πω οτι αυτο το λιγο καιρο που ειμαι στην παρεα σας σε ακουσα πολλες φορες να λες οτι ηρθε η πεθερα για να σε βοηθησει για δουλεις και τετοια...και παντα σκεφτομουνα..τι τυχερη η ματινα πρεπει να επεσε σε καλα χερια!!!πολυ σημαντικο λοιπον να εχεις στηριξη απο την οικογενεια του αντρα σου και βοηθεια!!εφοσον μπορουν φυσικα!οχι σαν εμας χεχεχεχ παλι παραπονο θα πω ...που τη μπεμπα το μονο που της πηρε ειναι ενα βραχιολι!!ααα κ μια κουνουπιερα για το καροτσι να τα λεμε αυτα! οσο για δουλειες κ τετοια δεν παιζει μονο για καφεδακι την βλεπουμε! τελος παντων αυτα σταματαω εδω γιατι αμα αρχισω παλι πιος με σταματαει:oops:

αα εχτες πηγα στο μαγαζι που δουλευω βολτα κ τελικα πηρα κ ενα μπλεντερ!μου κανανε καλη τιμη και ειπα ας το παρω μωρε θα χρησιμευσει σε λιγες μερες με τα φορυτακια κ τα κρεατακια,αν κ ακουσα κ απο σας οτι κ το μουλτι κανει δουλεια ,αλλα τελικα το πηρα με επιασε καταναλωτικη μανεια!

και κατι τελευταιο να σας πω.ρε κοριτσια το μωρο οταν κοιματε γυριζει μπρουμητα ,οκ μια δεξια το κεφαλακι μια αριστερα ,αλλα χτες την βρηκα να κοιματε με ισα το κεφαλι κατω στο στωμα ισα ισα που περνουσε ο αερεας στις μυτουλες και τρομαξα την πηρα διπλα μου μετα να τη βλεπω..φανταζομαι δεν ειναι το μοναδικο παιδισ το κοσμο ,ολα κανουν ετσι!εσεις πως το αντιμετωπιζετε?πρεπει να φοβαμαι?εχω ενα σφηνακι να το βαλω η ειναι για ποιο μικρα μωρα? τα φωτα σας παρακαλω :confused:

φιλια πολλα!;)

Καλημερα Βασουλα μου τι κανετε? Η μαγουλιτσα μας καλα?????

Οσον αφορα την πεθερα μου ειλικρινα δεν εχω λογια...απλα χθες με επιασε μια βλακεια και μετρησα αλλιως κατι που μετα το μετανοιωσα! Και απο δωρα για τον μπεμπη παλι δεν εχω λογια...και οι γονεις μου βεβαια απλα ακουτε συνεχεια που λεω οτι ερχεται η πεθερα γιατι η μαμα μου δουλευει και δεν μπορει να ερχεται συχνα...με βοηθαει κι αυτη οσο μπορει και γενικοτερα εχουμε απ'ολους βοηθεια! Δοξα το Θεο παραπονο δεν εχω!Αν δεν ειχαμε και τους δικους μας ισως να μην τα καταφερναμε τοσο οικονομικα!

Μεγεια το μπλεντερ σας! Θα σου χρειαστει δεν το συζητω..απλα αν εχεις δυνατο μουλτι γινεται και μ'αυτο δουλεια...

Και μενα ο μπεμπης κοιμαται μπρουμητα πλεον περισσοτερο και αρκετες φορες τον εχω βρει να κοιμαται με το κεφαλι του ισα...δεν παθαινουν τιποτα ξερουν αυτα πως θα αναπνευσουν...μην αγχωνεσαι!Εγω απλα αν τον δω για πολυ ωρα τον κουναω λιγο και αλλαζει σταση ή καθεται πιο πλαγια το κεφαλακι του....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...