Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτακι μου μεγαλωνει η μπουμπου!!!!!!!!!

καλα ειναι το αγορι μου! ξερεις τωρα εγω ψαχνω να βρω τιποτα απο μονη μου!

ναι μεγαλωνει κ αρχιζει κ διεκδικει!

ελα ρε, μην ψαχνεις τιποτα! δεν εχει το παιδι τιποτα! εξαλου περασε ενα 24ωρο!!!!

ναι μεγαλωνει κ αρχιζει κ διεκδικει!

ελα ρε, μην ψαχνεις τιποτα! δεν εχει το παιδι τιποτα! εξαλου περασε ενα 24ωρο!!!!

δεν περασε! στις 11 και το βραδυ εγινε!!!!! αλλα τον βλεπω καλα! τωρα κοιμαται. ο γιατρος μας ειπε να μην τον βγαλουε στον ηλιο για 2 μερες.

και να μην τον πιεζζω με το φαγητο. σημερα ηταν να ξεκινησουμε χορτοσουπα αλλα θα την ξεκινησω μεθαυριο...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν περασε! στις 11 και το βραδυ εγινε!!!!! αλλα τον βλεπω καλα! τωρα κοιμαται. ο γιατρος μας ειπε να μην τον βγαλουε στον ηλιο για 2 μερες.

και να μην τον πιεζζω με το φαγητο. σημερα ηταν να ξεκινησουμε χορτοσουπα αλλα θα την ξεκινησω μεθαυριο...

ναι μωρε, αστο μερικες μερες, ηρεμισες καθολου?

Διαφημίσεις

βασουλα μου σε διαβασα! παει καλα η γυναικα? κ λιγα της ειπες! ο διαολος εχει πολλα ποδαρια που λενε!!!εγω ενα μετρο μακρια απο τα καγκαλα περπαταω με το μωρο στην αγκαλια. κ ο αντρας μου το ιδιο! κ το αλλο με το χερι της στο στομα του μωρου?? ελεοςςς!! εγω τους τα εχω πει απο την αρχη! κ στους δικους μου κ σε ολους! κ παλι ρε συ οταν φιλανε το χερι του μωρου μου τι δινει! κ το πλενω κατευθειαν μπροστα τους λεγοντς οτι τα βαζει στο στομα!!! κ λιγα της ειπες κοπελα μου! μη νιωθεις καθολου ασχημα! αφου δεν μπορουν να μιλησουν τα παιδια μας, η φωνη τους ειμαστε εμεις !!!!!!!!!!

ααααα τελικα εχθες εκανε κακακια του και σημερα!:D

Αστα να πανε αναστασακι μου !! τι να κανω και γω η ερμη προσπαθω να βαλω λιγο τα πραγματα στη θεση τους:rolleyes:αχ πολυ μου αρεσε αυτο που ειπες οτι ειμαστε η φωνη των παιδιων μας...

χαχαχχα δεν γνωρισε το σπιτι ε? ε σιγα σιγα θα το ξαναθημηθει!εκανε τα κακακια ο μικρος ε?αντε ωραια ξαλαφρωσε το αγορακι μας;)

αχ βρε αναστασακι ειδες καμια φορα απο κει που δεν το περιμενεις σου ρχετε..οσο και να τα φυλας τσουπ θα ερθει μια στιγμη που θα γινει το κακο,κ μενα μου ειναι μονιμο αγχος αυτο μην μου πεσει μην χτυπησει βαζω μαξιλαρια πηγαινοερχομαι οταν την παιρνει ο υπνος διπλα μου στο κρεβατι...αλλα ειναι απροβλεπτα και αυτα δεν σε προειδοποιουν!ειδες και η ελενιτσα την πατησε ,και της ιωαννας επεσε απο το καροτσι,της ματινουλας καηκε και και και...

θελω να σου πω ποσο μεγαλη προσοχη θελει ρε γμτ:cry: τα ματια μας δεκατεσερα ! σημασια εχει ομως οτι δοξα το θεο δεν χτυπησε ο μικρος!πολυ στεναχωρεθηκα να ξερεις:(

ααααντεεεεεεεεε ερχετε κ η βαφτιση σας σε λιγακι ,μολις νιωσεις λιγο καλυτερα ξεκινα τις ετοιμασιες σου σιγα σιγα και κοιτα να το χαρεις !:P

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

σας διαβασα!!! τα καταφερα!

βασω ουδεν σχολιον! αφου δεν λεει κατι ο αντρας σου, καποιος επρεπε να τα πει! ευτυχως εμενα ο δικος μου δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του σε οτι αφορα την ζωη του,εμενα κ το παιδι! το εχουμε κανει εξηγηση απο οταν παντρευτηκαμε, ο καθενας μαζευει τους δικους του οταν χρειαζεται!!!

πεταλουδιτσα μου ζοριζεστε με το φαγητο? μιλα με συμβουλο θηλασμου, γιατι εχω την πατησα κ δεν θηλασα πολυ 2 μηνες μονο. μην το παρεις κ πατριωτικα, οσο μπορεσεις. σημασια εχει να ειναι καλα η μαμα κ το μωρο!

ματινακι!!! τα εχεις παρει κρανιο!!! χαχαχαχαχα!!!!! τι κανει το φατσακι σου?

ιωαννα τελος καλο ολα καλα!!! κρατηθητε μακρια κ αγαπημενοι που λεμε!

αναστασακι μου πως ειναι το παιδακι σου?

κοριτσια εμενα εχει πολυ γκρινια, θελει παρεα, θελει αγκαλια να σκαρφαλωνει, να μπουσουλαει κ γενικα να παιζει! οταν την αφηνω στο παρκο μετα την μιση ωρα γινεται χαμος, πολυ κλαμα! εχω ενα σωρο δουλειες, μαγαζι κ βοηθαω κ τον αντρα μου στην δουλεια γιατι δεν προλαβαινει να τα κανει ολα μονος του! ουφ!!!!!!!! τις τελευταιες μερες ειδα κ επαθα για να κοιμαται! που ηταν τοσο ευκολη στον υπνο!

πηγαμε κ θαλασσα εχτες! ξετρελαθηκε με τα βοτσαλακια αλλα δεν την εβαλα μεσα γιατι φυσαγε κ η θαλασσα ηταν κρυα!

αυτα τα νεα μας!

γιωτακι μια χαρα ξηγηται το αντρακι σου ε?? καλε απο που τον πηρες να παω να χτυπησω και γω κανεναν ?προλαβαινω? χαχαχαχ αστα εμεις δεν εχουμε τετοια δυστηχως.....

εχει γκρινια το μαναρακι σου ε? τι να κανεις υπομονη !σε καταλαβαινω εχεις και σπιτι και δουλεια κ το μωρο χαρας το κουραγιο σου πως τα προλαβαινεις ολα! εγω ολη μερα τρεχω στο σπιτι κ τιποτα δεν κανω!αμα ξεκηνησω κ δουλεια να δουμε πως θα τα βγαλω περα:confused:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

γιωτακι μια χαρα ξηγηται το αντρακι σου ε?? καλε απο που τον πηρες να παω να χτυπησω και γω κανεναν ?προλαβαινω? χαχαχαχ αστα εμεις δεν εχουμε τετοια δυστηχως.....

εχει γκρινια το μαναρακι σου ε? τι να κανεις υπομονη !σε καταλαβαινω εχεις και σπιτι και δουλεια κ το μωρο χαρας το κουραγιο σου πως τα προλαβαινεις ολα! εγω ολη μερα τρεχω στο σπιτι κ τιποτα δεν κανω!αμα ξεκηνησω κ δουλεια να δουμε πως θα τα βγαλω περα:confused:

χαχαχααχαχα!!! να τον εκπαιδευσεις!!! αλλα οχι με φωνες κ καυγαδες! με το χαμογελο στα χειλη! κ αν θες να του πεις κατι οτι εγινε μισο αστεια μισο σοβαρα!!! πιανει παντα!

δεν τα προλαβαινω!!!! ολο εκκρεμοτητες ειμαι! κ βοηθεια μηδεν, απο πουθενα. μονο ο αντρας μου βοηθαει στο μωρο οταν λειπω κ μερικες φορες οταν κανω δουλειες, αν καμια φορα φρικαρω απο την κουραση πλενει κ κανα πιατο!

δυσκολα παντως, αν πηγαινε λιγο καλα η δουλεια μου, θα επερνα μια γυναικα για το παιδι κ να κανει κ καμια δουλεια (οταν παω για δουλεια), αλλα δυστυχως ολα τα εξοδα εχουν πεσει στον αντρα μου κ δεν περισευουν, κ ετσι τα βγαζουμε περα οπως μπορουμε οι δυο μας.

Καλημερα κοριτσακια μου! Χθες βγηκα ξαφνικα γιατι ηρθε ο αδερφουλης μου και μετα ειχα μαγειρεμα και δεν ξαναμπηκα!

Πηγαμε χωριο χθες το απογευματακι στα ξαδερφακια μας στον θειο και στην θεια και στον παππου και την γιαγια...ωραια περασαμε ψησαμε κιολας (οι αντρες δηλαδη)...εμεις οι γυναικες ειμασταν μεσα με τα παιδια! Εκανε μια δροσια στο χωριο αλλο πραγμα δεν θελαμε να φυγουμε! Ο μπεμπης δυστυχως αλλαξε περιβαλλον και δεν μπορεσα να τον κοιμισω για απογευμα αλλα ευτυχως δεν ειχε γκρινια καθολου! Επαιζε με τον ξαδερφουλη του, ολο αγκαλιες και φιλια ηταν τα μαναρια μου! Η ξαδερφουλα που ειναι πιο κοντα στην ηλικια με τον μπεμπη (6 μηνες διαφορα εχουν)δεν θελει ουτε να την αγγιζεις...πολυ σκληρο παιδι και κανει πολλα νευρα...και συνεχεια κολλημενη στην μανα της! Αυτο το παιδι δεν το χαρηκαμε καθολου...μονο οσο ηταν πολυ μωρο! Οταν αρχισε να καταλαβαινει δεν πηγαινε σε καμια αγκαλια περα απο τον παππου και την γιαγια που ειναι ολη μερα μαζι και τους γνωριζει....μερικες φορες ουτε αυτους θελει! Τεσπα...ας ελπισουμε μεγαλωνοντας να μη ειναι τοσο τουρκα! Η συνυφαδα μου λεει οτι της αρεσει που ειναι σκληρη...ο πρωτος της ειναι πολυ ευαισθητο παιδι και θα τον καβαλανε....τεσπα υγεια να εχουν τα παιδια!

Χθες φευγοντας ειχε ετοιμασει η πεθερα πραγματα να παρουμε μαζι...εφτιαξε και τραχανα ξινο και γλυκο...βασικα γλυκο εχω απο περσι αλλα δεν ξερω αν κανει να δωσω στον μπεμπη απ αυτον...μαλλον τον καινουργιο θα χρησιμοποιησω οταν ξεκινησει να τρωει ζυμαρικο στις σουπες!

Διαφημίσεις

Καλε που εισαστε ολες σημερις? Για μπειτε να πουμε καμια κουβεντα....

Καλημέρα Ματινάκι! Τι κάνετε; Πήγατε χωριό εχθές; Αχ τι καλά! Οσο γι'αυτό που ανέφερες για την πεθερά σου δεν είναι γυφτιά αγάπη μου αλλά είναι αυτό που λες! Γιατί να μην κάτσει να σκεφτεί λίγο πιο λογικά και πιο δίκαια τα πράγματα; Κι εμάς η πεθερά μου τα ίδια και χειρότερα! Εγώ μαγειρεύω για όλους, εμείς της πληρώνουμε τα ρεύματα, τα νερά και το αποτέλεσμα; Ενα κουτί γάλα δεν έχει πάρει στο Λευτέρη εδώ και 4 μήνες! Αντίθετα στην άλλη της την εγγονή δίνει 200 ευρώ το μήνα σε γάλατα και άλλα 200 ευρώ στον κουνιάδο μου! Τεσπά κοριτσάκι μου σκοπός είναι να τα καταλαβαίνουν οι ίδιοι! Εμένα ευτυχώς ο άντρας μου είναι με το μέρος μου κι όχι γιατί είμαι η γυναίκα του! Απλά γιατί αν δει το άδικο θα μιλήσει ας κατεβάσει τη μούρη η πεθερά μου! Αλλά κι εγώ αν δω κάτι στους δικούς μου αμέσως θα τους βάλω στη θέση τους!

Θυμηθηκα κατι....το σαββατο που ειχαμε παει σε μια βαφτιση ειχαν κανει μπομπονιερες απο ενα ιδρυμα που φιλοξενουν παιδια με ειδικες αναγκες! Πολυ ομορφες ηταν και σκεφτομαι να παμε μια βολτα να δουμε κι εμεις μηπως τις κανουμε εκει....βεβαια δεν θα ειναι πολλες αλλα οσες και να ειναι βοηθας εστω και με ενα μικρο ποσο γιατι απ'οτι ακουγεται παει για κλεισιμο,κριμα ειναι! Στην αρχη λεγαμε να τις κανουμε στο χαμογελο του παιδιου αλλα μετα σκεφτηκα να τις φτιαξω μονη μου για να ασχοληθω με κατι για την βαφτιση του μπεμπακου μας! Τωρα μου φανηκε καλυτερη ιδεα να τις κανουμε σ'αυτο το ιδρυμα και για το καλο να φτιαξω καμια 10αρια παιδικες που δεν ηταν στα σχεδια μας....περισσοτερο χρειαζομαστε μπομπονιερες για τους μεγαλους γιατι δεν εχουν ολοι οι φιλοι μας παιδακια...οποτε για το καλο να φτιαξω μερικες να πω οτι κατι εκανα κι εγω! Ολα αυτα βεβαια με την προϋποθεση οτι θα ερθει η μαμα μου και η πεθερα μου κανα 2 μερες πριν να με βοηθησουν με το σπιτι για να προλαβω να φτιαξω και τις μπομπονιερες!

Οσο για τα γλυκα, λεμε αφου δεν θα εχουμε καλεσμενους και μετα θα παμε σπιτι για φαγητο, να φτιαξουμε σε ενα ζαχαροπλαστειο μια τουρτα και να την κοψουμε μετα το φαγητο! Απλα σκεφτομαι να μην δωσουμε γλυκακι στον παπα ρε γαμωτο? Και σιγουρα θα ειναι και αλλοι ανθρωποι εκει της εκκλησιας...καπως μου κακοφαινεται...τι λετε?

Θυμηθηκα κατι....το σαββατο που ειχαμε παει σε μια βαφτιση ειχαν κανει μπομπονιερες απο ενα ιδρυμα που φιλοξενουν παιδια με ειδικες αναγκες! Πολυ ομορφες ηταν και σκεφτομαι να παμε μια βολτα να δουμε κι εμεις μηπως τις κανουμε εκει....βεβαια δεν θα ειναι πολλες αλλα οσες και να ειναι βοηθας εστω και με ενα μικρο ποσο γιατι απ'οτι ακουγεται παει για κλεισιμο,κριμα ειναι! Στην αρχη λεγαμε να τις κανουμε στο χαμογελο του παιδιου αλλα μετα σκεφτηκα να τις φτιαξω μονη μου για να ασχοληθω με κατι για την βαφτιση του μπεμπακου μας! Τωρα μου φανηκε καλυτερη ιδεα να τις κανουμε σ'αυτο το ιδρυμα και για το καλο να φτιαξω καμια 10αρια παιδικες που δεν ηταν στα σχεδια μας....περισσοτερο χρειαζομαστε μπομπονιερες για τους μεγαλους γιατι δεν εχουν ολοι οι φιλοι μας παιδακια...οποτε για το καλο να φτιαξω μερικες να πω οτι κατι εκανα κι εγω! Ολα αυτα βεβαια με την προϋποθεση οτι θα ερθει η μαμα μου και η πεθερα μου κανα 2 μερες πριν να με βοηθησουν με το σπιτι για να προλαβω να φτιαξω και τις μπομπονιερες!

Οσο για τα γλυκα, λεμε αφου δεν θα εχουμε καλεσμενους και μετα θα παμε σπιτι για φαγητο, να φτιαξουμε σε ενα ζαχαροπλαστειο μια τουρτα και να την κοψουμε μετα το φαγητο! Απλα σκεφτομαι να μην δωσουμε γλυκακι στον παπα ρε γαμωτο? Και σιγουρα θα ειναι και αλλοι ανθρωποι εκει της εκκλησιας...καπως μου κακοφαινεται...τι λετε?

Ε είναι κάπως να μη δώσεις ένα γλυκάκι στην εκκλησία! Πάντως εδώ τα ζαχαροπλαστεία κάνουν και λίγα κομμάτια! Όπως αισθάνεσαι Ματινάκι και πάνω από όλα όπως μπορείς γιατί τα πράγματα είναι όντως πολύ δύσκολα! Εγώ τις παιδικές τις μπομπονιέρες τις έφτιαξα μόνη μου πάντως! Κάθισα με την αδερφή μου και σε 2 ωρίτσες τις είχαμε τελειώσει! Είχα βάλει μέσα από ένα μπουκαλάκι από αυτά που κάνουν φουσκίτσες, μαρσμέλοους και ένα κουτάκι σμαρτάκια! Τα κάναμε με εκρού δίχτυ καραμελίτσες και τα δέσαμε με σιέλ κορδέλες! Τουλάχιστον τα παιδάκια το χάρηκαν!

Καλημέρα Ματινάκι! Τι κάνετε; Πήγατε χωριό εχθές; Αχ τι καλά! Οσο γι'αυτό που ανέφερες για την πεθερά σου δεν είναι γυφτιά αγάπη μου αλλά είναι αυτό που λες! Γιατί να μην κάτσει να σκεφτεί λίγο πιο λογικά και πιο δίκαια τα πράγματα; Κι εμάς η πεθερά μου τα ίδια και χειρότερα! Εγώ μαγειρεύω για όλους, εμείς της πληρώνουμε τα ρεύματα, τα νερά και το αποτέλεσμα; Ενα κουτί γάλα δεν έχει πάρει στο Λευτέρη εδώ και 4 μήνες! Αντίθετα στην άλλη της την εγγονή δίνει 200 ευρώ το μήνα σε γάλατα και άλλα 200 ευρώ στον κουνιάδο μου! Τεσπά κοριτσάκι μου σκοπός είναι να τα καταλαβαίνουν οι ίδιοι! Εμένα ευτυχώς ο άντρας μου είναι με το μέρος μου κι όχι γιατί είμαι η γυναίκα του! Απλά γιατί αν δει το άδικο θα μιλήσει ας κατεβάσει τη μούρη η πεθερά μου! Αλλά κι εγώ αν δω κάτι στους δικούς μου αμέσως θα τους βάλω στη θέση τους!

Καλημερα Ιωαννα μου! Ναι πηγαμε χωριο και δεν ηθελα να φυγουμε σου λεω...μια δροσια αλλο πραγμα! Εμεις εδω ψηνομαστε κανονικοτατα!!!!!!

Οσο για την πεθερα θα πεσει φωτια να με καψει αν πω οτι εχω παραπονο...εχουμε την πιο τελεια σχεση που θα μπορουσε να εχει νυφη με πεθερα! Ειναι πολυ καλη και ειλικρινα μονο με μενα μιλαει και λεει τα παραπονα της, με εμπιστευεται περισσοτερο και απο τα παιδια της. Οσο για λεφτα και δωρα και και και παλι θα πεσει φωτια να με καψει αν πω παραπονο....και ξερω πολυ καλα οτι οτιδηποτε κανει για τα αλλα εγγονια κανει και για τον μπεμπη δεν τα ξεχωριζουν τα εγγονια τους σε καμια περιπτωση! Συνηθως δεν της ζηταω τιποτα και ολο φερνει...το τι δουλειες μου κανει,το ποσο σχιζεται δεν λεγεται...δεν ξερω ομως χθες στραβωσα...μπορει να κανω και λαθος...τι να πω???? Το μονο σιγουρο ειναι οτι την ευχαριστω πολυ για οσα κανει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...