Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδιτσες μου. ειμαι πολυυυ χαλια!!!!:(:(:(:(

εχθες γυρισαμε σπιτι και συνεβει κατι κακο. ο μικρος επεσε απο το κρεβατι μας!! εγω φταιω!!!! τονκοιμισα και σηκωθηκα να πατησω το θυροτηλεφωνο να ανοιξω κ ακουσα το ντουκ και το μωρο να τσιριζει! εχασα τη γη κατω απο τ ποδια μου.. με τα πολλα πηραμε τηλ στον γιατρο κ μας εστειλε σε παιδοχειρουργο . πηγαμε τον εξετασε τον εκανε κ ακτινες κ μας ειπε ολα καλα απλα να τον παρακολουθησω μηπως κανει εμμετο κτλ.. εγω ομως δεν μπορω να ηρεμησω απο εχθες κλαιω.. δεν καθυσηχαστηκα καθολου

Ηρέμησε Αναστασάκι σε παρακαλώ! Ο μικρός δεν έπαθε τίποτα! Από δω και πέρα πρέπει να συν ηθίζουμε το γεγονός πως τα παιδιά μας θα πέφτουν και θα χτυπάνε! Σαφώς χρειάζεται προσοχή αλλά και τα ατυχήματα μέσα στο πρόγραμμα είναι!Εμένα όταν έπεσε από το καρότσι και έσκασε με τη μούρη στο τσιμέντο έκανα να κοιμηθώ μία εβδομάδα! Ο γιατρός τότε μου είχε πει πως αν κλάψει αμέσως, αν δεν κάνει εμετό μέσα στις επόμενες 3 ώρες και αν δεν έχει υπνηλία πέρα από το συνηθισμένο όλα είναι καλά! Εσύ αφού τον πήγες κατευθείαν στο γιατρό μην αγχώνεσαι καθόλου! Σε καταλαβαίνω κι εμένα παρόλο που με καθυσήχαζε ο γιατρός πως είναι όλα καλά εγώ είχα τα μαύρα μου τα χάλια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχθες γυρισαμε σπιτι και συνεβει κατι κακο. ο μικρος επεσε απο το κρεβατι μας!! εγω φταιω!!!! τονκοιμισα και σηκωθηκα να πατησω το θυροτηλεφωνο να ανοιξω κ ακουσα το ντουκ και το μωρο να τσιριζει! εχασα τη γη κατω απο τ ποδια μου.. με τα πολλα πηραμε τηλ στον γιατρο κ μας εστειλε σε παιδοχειρουργο . πηγαμε τον εξετασε τον εκανε κ ακτινες κ μας ειπε ολα καλα απλα να τον παρακολουθησω μηπως κανει εμμετο κτλ.. εγω ομως δεν μπορω να ηρεμησω απο εχθες κλαιω.. δεν καθυσηχαστηκα καθολου

καλημερα αναστασακι μου! μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου! τα παιδια δεν παθαινουν τιποτα σε αυτες τις ηλικιες! ενταξει καταλαβαινω το σοκ αλλα τελος καλο ολα καλα!!! ηρεμισε για να μπορει κ ο μικρουλης να ειναι ηρεμος. ξερεις σε ποσες κοπελες εχουν πεσει τα μωρα?????????

καλημερα στα υπολοιπα κοριτσια! δεν προλαβα να σας διαβασω! αν μπορεσω θα μπω το απογευμα!!!

Τον εβαλα στο καροστι και παιζει με ενα μουσικο παιχνιδι...τραγουδαει κιολας χαχαχαχα....

Για να συνεχισω Βασουλα μου, οταν γυρισαμε απο το μαιευτηριο καναμε εξηγηση απο την πρωτη μερα στους δικους μας για το τι δεν επιτρεπεται να κανουν στο μωρο...αγκαλια δεν τον παιρνανε αν δεν σαραντιζε πρωτα...και μετα και παλι οχι πολλες πολλες αγκαλιες! Οταν αρχιζε να βαζει τα χερακια του στο στομα δεν του τα επιανε κανεις...καποια στιμγη ειχαμε παει σε ενα μοναστηρι, θα ηταν 2 μηνων ο μπεμπης και μια γιαγια του φιλησε το χερι...δεν της ειπα κατι αλλα φευγοντας πηγε να του το ξαναφιλησει και το τραβηξα λεγοντας της οτι δεν κανει να τον φιλαμε στα χερια γιατι τα βαζει στο στομα....η μαμα μου καποια στιγμη εβαλε το ποδαρακι του στο στομα της αλλα οταν της ειπα οτι το βαζει στο στομα δεν το ξαναεκανε...γενικα αυτα δεν τα κανουμε εμεις που ειμαστε οι γονεις του θα αφηνω να τα κανουν αλλοι? Και ας ειναι και η ιδια μου η μανα δεν το καταλαβα...? Βεβαια τωρα που μεγαλωσε και εχει αντισωματα δεν ειναι οπως οταν ηταν πολυ μωρο αλλα και παλι με μετρο ολα! Δεν ειναι υστερια αυτο Βασουλα μου απλα προσεχεις το παιδακι σου...οι παλιες μαναδες εχουν μαθει αλλιως! Εχουν αλλαξει καποια πραγματα ομως και λιγη προσοχη δεν βλαπτει...οπως π.χ. εμενα η μανα μου μου εδινε φακη ας πουμε απο τον 8ο μηνα...η παιδιατρος μας εχει πει οτι τετοια φαγητα θα τα φαει μετα τον χρονο...οποτε παει να μου πει κατι η μανα μου και η πεθερα μου οσον αφορα διατροφη και διαφορα αλλα τις βαζω στην θεση τους με ωραιο τροπο μεν αλλα τους δινω να καταλαβουν οτι μονο την παιδιατρο θα συμβουλευομαι και κανεναν αλλο...οχι οτι δεν δεχομαι συμβουλες αλλα πριν 33 χρονια που με ταϊζε η μανα μου με το τωρα απεχει παρα πολυ....τεσπα! Παντως σε συμβουλευω να εχεις στο μυαλο σου το καλο του παιδιου σου και οχι να μην μιλας γιατι θα παρεξηγηθει η πεθερα...χεστηκες στο φιναλε φιναλε...ας προσεχει τι κανει για να μην νευριαζεις...και οταν της λες να μην κανει κατι να σταματαει αμεσως και να μην αναγκαζεσαι να το πεις 2-3 φορες για να το καταλαβει...αμαν πια! Τρελενομαι....

αρε ματινακι..πολυ σε χαιρομαι αληθεια!!τα λες μπαμ ρε παιδι μου μια και εξω,και πολυ καλα κανεις!και γω εχω νευριασει πολυ σου λεω χτες ζητημα να κοιμηθηκα 2 ωρες απο την τσατιλα μου !

σου λεω εγω ποτε δεν μιλουσα,ποτε δεν αντιδρουσα γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου αν και με ενοχλουσαν κατι ψιλα ..αλλα τα προσπερνουσα ειχα αλλη ζωη αλλες δραστηριοτητες πηγαινα στη δουλεια και δεν τα περνα προσωπικα .τωρα απο τη μερα που εκανα το παιδι εχω αλλαξει παρα πολυ .στην αρχη ελεγα ισως νευριαζω επειδη κλειστικα σπιτι,ισως γιατι εχω τα ορμονικα μου ,ισως ειναι η κουραση ,αλλα περνοντας ο καιρος βλεπω οτι δεν ηρεμησα ισα ισα νευριαζω περισσοτερο και απο οτι καταλαβα και με το δικιο μου ...δεν ειναι κακια απλα δεν κοβει...ειναι προθυμη να βοηθησει αλλα ετσι οπως συμπεριφερεται δε μου αρεσει καθολου....

ο αντρας μου τους υποστηριζει πολυ και λογικο ειναι μεχρι ενος σημειο καθως ειναι οι γονεις του και καλα κανει ,αλλα νιωθω οτι δεν με στηριζει εμενα οσο θα ηθελα!ειδικα τις πρωτες μερες που γυρισα σπιτι με το μωρο απορω πως αντεξαμε και δεν το διαλυσαμε απο τους καυγαδες..δεν με καταλαβαινε !πχ ειχα 1 μηνα στην κλινικη με χιλια δυο προβληματα και αγωνιες και εφτασε η μερα που θα παμε σπιτι.κανονισε να ερθει η αδερφη του επισκεψη την επομενη μερα,και τα πεθερικα να δουν το μωρο.του λεω οτι θελω να παω μονη σπιτι να ηρεμισω να ξεκουραστω ,να γνωρισω λιγο το μωρο μου και θα τους παρω εγω τηλεφωνω να ερθουν!τωρα θα εινια 1 μερα 2-3 δεν νομιζω παραπανω εννοειτε οτι δεν θα τους στερησει κανενας το παιδι αλλα σημερα θελω λιγο την ηρεμια μου και ολοι θα ερθουν σιγα σιγα...ειμουωα και απο την καισαρικη και μονη μου οποτε καταλαβαινεις οτι δεν πατουσα και ολας!τωρα λαθος μου ?σωστο δεν ξερω οτι και να ηταν ,ηθελα σε εκεινη τη στιγμη να το σεβαστει ,και να παει με τα νερα μου και οχι να μου λεει ,δεν μπορω να τους πω να μην ερθουν !!! και στο κατω κατω του λεω 2 μηνες που ειμαι ξαπλα δεν ειδα κανεναν τους να ερθει να βοηθησει η να μου στειλει ενα φαγητο ρε παιδι μου.ευτηχως μενει κοντα η κουμπαρα μου και περνουσε η κοπελα το μεσημερι και εφερνε φαγητο...

εν τω μεταξυ οταν γενησε η κουνιαδα μου ουτε για πλακα δεν περασαμε εξω απο το σπιτι της για 40 μερες!και καλα εκανε.καθε νοημον ανθρωπος πιστευω οτι μπορει να καταλαβει κατι τετοιες στιγμες και οχι να παιρνει πρωτοβουλια τη δευτερη κι ολας μερα να ερχετε επισκεψη.ναι φυσικα να ερθει αλλα οταν ειμαι ετοιμη εγω.ειναι και μανα τι να πω !

με τα πολλα με τα λιγα να οι καυγαδες να οι εντασεις..καποια στιγμη ενιωσα οτι θα το χασουμε το παιχνιδι .αλλα ευτηχως βρηκαμε ισοροπιες ξανα και ειμαστε καλα τωρα!

ειναι τοσα πολλα τα σκηνικα που εγιναν μετα το παιδι που δεν ξερω απο που να αρχισω,σου λεω καποια πραγματα για να καταλαβεις περιπου τι παιζει.και να σου πω και ενα τελευταιο που θυμηθηκα τωρα γιατι σε εχω πρηξει... οταν σαραντησα ηθελα να πεταχτω στο μαγαζι που δουλευω να μιλησω για το εξαμηνο αδειες και τα λοιπα.ο αντρας μου ενιωθε ανασφαλεια να μεινει μονος με το μωρο και ειπε στην μανα του να ερθει για παρεα. τελεια λεω ολα καλα μεχρι εδω!ελα ομως που καταλαβε λαθος ωρα η κυρια και νομιζε οτι λειπω και ακουω κατι κρατσ κρουτσ στη πορτα και παω να ανοιξω και τη βλεπω με το κλειδι στη πορτα με το πεθερο ετοιμη να μπουνε μεσα (εχουν δευτερο κλειδι για ωρα αναγκης) δεν ειπα τιποτα αλλα ...εεεεε μολις γυρισα απο το μαγαζι τα ψαλα στον αντρα μου να τουσ μιλησει να μην ξανασυμβει ...εγω θηλαζω του λεω ...βγαινω απο το μπανιο γυμνη ...το θεωρεις λογικο να μπαινει μεσα η μανα σου και ο πατερας σου ετσι!!!!! η απαντηση του ...εισαι υπερβολικη!!!!!!!!και δωστου καυγαδες μετα παλι μεταξυ μας καταλαβαινεις...ενας απο τους λογους που μπριζοθηκα να αλαξω και σπιτι ειναι και αυτος γιατι εδω ειναι ψιλοκοντα και δεν ξερω πως την ειδανε ..οποτε λεω καλυτερα μακρια και αγαπημενοι και ας ταλαιπωρηθω αυριο μευθαυριο στο πηγαινε ελα με το παιδι ...

αλλα θελω να σου πω ρε παιδι μου να πως διμηουργουνται προβληματα στα καλα καθουμενα....

ααααχ αυτα ειπα παλι ενα σωρο :oops:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Ηρέμησε Αναστασάκι σε παρακαλώ! Ο μικρός δεν έπαθε τίποτα! Από δω και πέρα πρέπει να συν ηθίζουμε το γεγονός πως τα παιδιά μας θα πέφτουν και θα χτυπάνε! Σαφώς χρειάζεται προσοχή αλλά και τα ατυχήματα μέσα στο πρόγραμμα είναι!Εμένα όταν έπεσε από το καρότσι και έσκασε με τη μούρη στο τσιμέντο έκανα να κοιμηθώ μία εβδομάδα! Ο γιατρός τότε μου είχε πει πως αν κλάψει αμέσως, αν δεν κάνει εμετό μέσα στις επόμενες 3 ώρες και αν δεν έχει υπνηλία πέρα από το συνηθισμένο όλα είναι καλά! Εσύ αφού τον πήγες κατευθείαν στο γιατρό μην αγχώνεσαι καθόλου! Σε καταλαβαίνω κι εμένα παρόλο που με καθυσήχαζε ο γιατρός πως είναι όλα καλά εγώ είχα τα μαύρα μου τα χάλια!

Ιωαννακι μου στο μυαλο μου εχει καρφωθει ο θορυβος που εκανε οταν επεσε.... κ εγω μπρουμητα τον βρηκα! ευτυχως εχουμε σανιδι! αχ τριριζε απο το κλαμα ιωννακι μου!! δεν μπορουσα να τον ησυχασω!! κ εσεναα πολυ τσιριζε ε?? φαντασου ποσο πονεσαν! αχχχχ

καλημερα αναστασακι μου! μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου! τα παιδια δεν παθαινουν τιποτα σε αυτες τις ηλικιες! ενταξει καταλαβαινω το σοκ αλλα τελος καλο ολα καλα!!! ηρεμισε για να μπορει κ ο μικρουλης να ειναι ηρεμος. ξερεις σε ποσες κοπελες εχουν πεσει τα μωρα?????????

καλημερα στα υπολοιπα κοριτσια! δεν προλαβα να σας διαβασω! αν μπορεσω θα μπω το απογευμα!!!

απο εχθες τον παρατηρω τη συμπεριφορα του κ ολο ανησυχιες ειμαι! αφου εκει που κοιμοταν τον κουνουσα λιγο για να δω αντιδραση!:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχ βρε αναστασακι μου:(:(

ευτηχως ειναι καλα ο μικρος !!ειναι λογικο να νιωθεις ετσι...προσπαθησε να ηρεμησεις τωρα οσο μπορεις...

Διαφημίσεις

αχχχχ βρε αναστασακι μου:(:(

ευτηχως ειναι καλα ο μικρος !!ειναι λογικο να νιωθεις ετσι...προσπαθησε να ηρεμησεις τωρα οσο μπορεις...

αχ προσπαθω βασουλα μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Aχ Αναστασακι μου καλο τι επαθες κι εσυ στα καλα καθουμενα...ποσο σε καταλαβαινω να 'ξερες! Δεν ειναι ευκολο να ηρεμισεις το ξερω...κι εγω οταν ακουμπησε το χερακι του στην χυτρα και καηκε εκλαιγα ολη την εβδομαδα...με κοιτουσε με τα γλυκα του τα ματακια ολο αγαπη και λαχταρα κι εγω σκεφτομουν ποσο ανευθυνη μανα ειμαι που δεν προσεξα το παιδι μου και καηκε...μιλαμε για πολλες τυψεις δεν το συζητω...εγω δεν σου λεω να ηρεμισεις γιατι ξερω οτι και να στο πω δεν προκειται....απλα περνωντας οι μερες θα ξεχαστεις και σημασια εχει να ειναι καλα το παιδι! Αφου πηγατε αμεσως στον γιατρο και σας ειπε οτι ολα ειναι καλα δοξα τον Θεο παλι καλα που δεν επαθε κατι! Αν και εχουν φοβερη ελαστικοτητα σε αυτη την ηλικια....εχει πεσει μωρο απο τον 2ο οροφο και δεν επαθε τιποτα ουτε γρατζουνια! Παρακολουθησε τον και θα περασουν οι μερες και θα ξεχαστεις καμαρι μου! Δωσε πολλα ρουφηχτα φιλακια στον μπεμπακο μας και μια τεραστια αγκαλια!!!!!

Ιωαννακι μου στο μυαλο μου εχει καρφωθει ο θορυβος που εκανε οταν επεσε.... κ εγω μπρουμητα τον βρηκα! ευτυχως εχουμε σανιδι! αχ τριριζε απο το κλαμα ιωννακι μου!! δεν μπορουσα να τον ησυχασω!! κ εσεναα πολυ τσιριζε ε?? φαντασου ποσο πονεσαν! αχχχχ

απο εχθες τον παρατηρω τη συμπεριφορα του κ ολο ανησυχιες ειμαι! αφου εκει που κοιμοταν τον κουνουσα λιγο για να δω αντιδραση!:oops:

θα σε παρηγορισω αν σου πω οτι το σαββατο της χτυπησα το κεφαλι της στην κασα της πορτας του δωματιου της κ τσιριζε τοσο πολυ που δεν μπορουσε να παρει ανασα????? δεν πονεσε αλλα τρομαξε, ετσι κ ο δικο σου, απλα τρομαξε!:P ελα μην το σκεφτεσαι! εγω το ξεχασα κιολας!!!

αρε ματινακι..πολυ σε χαιρομαι αληθεια!!τα λες μπαμ ρε παιδι μου μια και εξω,και πολυ καλα κανεις!και γω εχω νευριασει πολυ σου λεω χτες ζητημα να κοιμηθηκα 2 ωρες απο την τσατιλα μου !

σου λεω εγω ποτε δεν μιλουσα,ποτε δεν αντιδρουσα γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου αν και με ενοχλουσαν κατι ψιλα ..αλλα τα προσπερνουσα ειχα αλλη ζωη αλλες δραστηριοτητες πηγαινα στη δουλεια και δεν τα περνα προσωπικα .τωρα απο τη μερα που εκανα το παιδι εχω αλλαξει παρα πολυ .στην αρχη ελεγα ισως νευριαζω επειδη κλειστικα σπιτι,ισως γιατι εχω τα ορμονικα μου ,ισως ειναι η κουραση ,αλλα περνοντας ο καιρος βλεπω οτι δεν ηρεμησα ισα ισα νευριαζω περισσοτερο και απο οτι καταλαβα και με το δικιο μου ...δεν ειναι κακια απλα δεν κοβει...ειναι προθυμη να βοηθησει αλλα ετσι οπως συμπεριφερεται δε μου αρεσει καθολου....

ο αντρας μου τους υποστηριζει πολυ και λογικο ειναι μεχρι ενος σημειο καθως ειναι οι γονεις του και καλα κανει ,αλλα νιωθω οτι δεν με στηριζει εμενα οσο θα ηθελα!ειδικα τις πρωτες μερες που γυρισα σπιτι με το μωρο απορω πως αντεξαμε και δεν το διαλυσαμε απο τους καυγαδες..δεν με καταλαβαινε !πχ ειχα 1 μηνα στην κλινικη με χιλια δυο προβληματα και αγωνιες και εφτασε η μερα που θα παμε σπιτι.κανονισε να ερθει η αδερφη του επισκεψη την επομενη μερα,και τα πεθερικα να δουν το μωρο.του λεω οτι θελω να παω μονη σπιτι να ηρεμισω να ξεκουραστω ,να γνωρισω λιγο το μωρο μου και θα τους παρω εγω τηλεφωνω να ερθουν!τωρα θα εινια 1 μερα 2-3 δεν νομιζω παραπανω εννοειτε οτι δεν θα τους στερησει κανενας το παιδι αλλα σημερα θελω λιγο την ηρεμια μου και ολοι θα ερθουν σιγα σιγα...ειμουωα και απο την καισαρικη και μονη μου οποτε καταλαβαινεις οτι δεν πατουσα και ολας!τωρα λαθος μου ?σωστο δεν ξερω οτι και να ηταν ,ηθελα σε εκεινη τη στιγμη να το σεβαστει ,και να παει με τα νερα μου και οχι να μου λεει ,δεν μπορω να τους πω να μην ερθουν !!! και στο κατω κατω του λεω 2 μηνες που ειμαι ξαπλα δεν ειδα κανεναν τους να ερθει να βοηθησει η να μου στειλει ενα φαγητο ρε παιδι μου.ευτηχως μενει κοντα η κουμπαρα μου και περνουσε η κοπελα το μεσημερι και εφερνε φαγητο...

εν τω μεταξυ οταν γενησε η κουνιαδα μου ουτε για πλακα δεν περασαμε εξω απο το σπιτι της για 40 μερες!και καλα εκανε.καθε νοημον ανθρωπος πιστευω οτι μπορει να καταλαβει κατι τετοιες στιγμες και οχι να παιρνει πρωτοβουλια τη δευτερη κι ολας μερα να ερχετε επισκεψη.ναι φυσικα να ερθει αλλα οταν ειμαι ετοιμη εγω.ειναι και μανα τι να πω !

με τα πολλα με τα λιγα να οι καυγαδες να οι εντασεις..καποια στιγμη ενιωσα οτι θα το χασουμε το παιχνιδι .αλλα ευτηχως βρηκαμε ισοροπιες ξανα και ειμαστε καλα τωρα!

ειναι τοσα πολλα τα σκηνικα που εγιναν μετα το παιδι που δεν ξερω απο που να αρχισω,σου λεω καποια πραγματα για να καταλαβεις περιπου τι παιζει.και να σου πω και ενα τελευταιο που θυμηθηκα τωρα γιατι σε εχω πρηξει... οταν σαραντησα ηθελα να πεταχτω στο μαγαζι που δουλευω να μιλησω για το εξαμηνο αδειες και τα λοιπα.ο αντρας μου ενιωθε ανασφαλεια να μεινει μονος με το μωρο και ειπε στην μανα του να ερθει για παρεα. τελεια λεω ολα καλα μεχρι εδω!ελα ομως που καταλαβε λαθος ωρα η κυρια και νομιζε οτι λειπω και ακουω κατι κρατσ κρουτσ στη πορτα και παω να ανοιξω και τη βλεπω με το κλειδι στη πορτα με το πεθερο ετοιμη να μπουνε μεσα (εχουν δευτερο κλειδι για ωρα αναγκης) δεν ειπα τιποτα αλλα ...εεεεε μολις γυρισα απο το μαγαζι τα ψαλα στον αντρα μου να τουσ μιλησει να μην ξανασυμβει ...εγω θηλαζω του λεω ...βγαινω απο το μπανιο γυμνη ...το θεωρεις λογικο να μπαινει μεσα η μανα σου και ο πατερας σου ετσι!!!!! η απαντηση του ...εισαι υπερβολικη!!!!!!!!και δωστου καυγαδες μετα παλι μεταξυ μας καταλαβαινεις...ενας απο τους λογους που μπριζοθηκα να αλαξω και σπιτι ειναι και αυτος γιατι εδω ειναι ψιλοκοντα και δεν ξερω πως την ειδανε ..οποτε λεω καλυτερα μακρια και αγαπημενοι και ας ταλαιπωρηθω αυριο μευθαυριο στο πηγαινε ελα με το παιδι ...

αλλα θελω να σου πω ρε παιδι μου να πως διμηουργουνται προβληματα στα καλα καθουμενα....

ααααχ αυτα ειπα παλι ενα σωρο :oops:

Κοιτα Βασουλα μου...οσο δεν μιλας σε καβαλανε ολοι! Δεν ειπα να σηκωσεις μπαϊρακι ξαφνικα γιατι μπορει να τσακωθεις με τον αντρα σου αν το κανεις αυτο...βαλε απλα καποια ορια ρε παιδι μου χωρις νευρα και χωρις εντασεις! Δεν υπαρχει λογος για τετοια...απλα προκειται για το παιδι σου και την ψυχικη σου ηρεμια και καποια πραγματα οφειλουν οι γυρω σου να τα σεβαστουν! Εαν δεν τα σεβονται τοτε υψωσε λιγο τον τονο της φωνης σου και παλι σε λογικα πλαισια για να μην δημιουργηθει ενταση στην οικογενεια σου! Ο αντρας σου βρισκεται στην μεση αυτη την στιγμη αλλα κοιτα να δεις, προκειται για το παιδι του που ειναι πανω απ'ολους, ακομα κι απο σενα! Δεν θα επρεπε λιγακι κι αυτος να βαλει ορια εκει που πρεπει? Ο δικος μου δεν παιρνει χαμπαρι....τα λεει στους δικους του χυμα οταν δεν γινεται κατι σωστα...βεβαια μερικες φορες τον μαλωνω κι απο πανω γιατι ο τροπος του ειναι αποτομος...εν παση περιπτωση παντως αυτο με το κλειδι στην πορτα το θεωρω οχι απλα ανεπιτρεπτο αλλα τελειως μα τελειως απανθρωπο! Που πατε καλε? Χτυπηστε καμια πορτα....τι θελετε δηλαδη να δειτε το πιτσι μου και το εχω και αξυριστο?....χαχαχαχα...κανω λιγο πλακα για να ανεβεις λιγο ψυχολογικα...δικιο εχεις που του την ειπες του αντρα σου...να τους τον κοψει αυτον τον βηχα γιατι ναι μεν ειναι το σπιτι του παιδιου τους αλλα το παιδι τους πλεον δεν μενει μονο του...λιγη τσιπα ρε παιδια!!!!!! Αν δεν τους κοβει μεινε γυμνη να σε δουν να ντραπουν και να δω μετα ξαναβαζουν το κλειδι στην πορτα? Πω πω ρε παιδι μου...οσο για την επιστροφη σας απο την κλινικη εγω δεν μπορω να σου πω αν ηταν λαθος που ηρθαν την επομενη μερα γιατι εγω δεν εχω τετοιο προβλημα...μας περιμεναν στο σπιτι οταν γυρνουσαμε απο την κλινικη και φαγαμε ολοι μαζι! Βεβαια εγω δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου ουτε πριν την γεννα ουτε μετα αλλα καποιες γυναικες οντως θελουν την ηρεμια τους οταν γυρισουν σπιτι...απλα εγω δεν το ειχα αυτο ουτε μου κακοφανηκε που ηταν οι γονεις μας και τα αδερφια μας και μας περιμεναν...ισα ισα το χαρηκα κιολας πολυ!

Εγω θα στο ξαναπω παντως...συζητησε με τον αντρα σου ηρεμα κι ωραια και βαλε τα ορια σου για το καλο σας! Αυτος να μιλησει στους γονεις του να σκεφτονται πριν πραξουν και να ρωτανε και εσυ αντιστοιχα στους δικους σου αν δεν του αρεσει κατι...και μην ξαναπεις οτι με ζαλισες...ειμαι εδω για οτιδηποτε χρειαστεις και μπορω να σε συμβουλεψω!

Κοιτα Βασουλα μου...οσο δεν μιλας σε καβαλανε ολοι! Δεν ειπα να σηκωσεις μπαϊρακι ξαφνικα γιατι μπορει να τσακωθεις με τον αντρα σου αν το κανεις αυτο...βαλε απλα καποια ορια ρε παιδι μου χωρις νευρα και χωρις εντασεις! Δεν υπαρχει λογος για τετοια...απλα προκειται για το παιδι σου και την ψυχικη σου ηρεμια και καποια πραγματα οφειλουν οι γυρω σου να τα σεβαστουν! Εαν δεν τα σεβονται τοτε υψωσε λιγο τον τονο της φωνης σου και παλι σε λογικα πλαισια για να μην δημιουργηθει ενταση στην οικογενεια σου! Ο αντρας σου βρισκεται στην μεση αυτη την στιγμη αλλα κοιτα να δεις, προκειται για το παιδι του που ειναι πανω απ'ολους, ακομα κι απο σενα! Δεν θα επρεπε λιγακι κι αυτος να βαλει ορια εκει που πρεπει? Ο δικος μου δεν παιρνει χαμπαρι....τα λεει στους δικους του χυμα οταν δεν γινεται κατι σωστα...βεβαια μερικες φορες τον μαλωνω κι απο πανω γιατι ο τροπος του ειναι αποτομος...εν παση περιπτωση παντως αυτο με το κλειδι στην πορτα το θεωρω οχι απλα ανεπιτρεπτο αλλα τελειως μα τελειως απανθρωπο! Που πατε καλε? Χτυπηστε καμια πορτα....τι θελετε δηλαδη να δειτε το πιτσι μου και το εχω και αξυριστο?....χαχαχαχα...κανω λιγο πλακα για να ανεβεις λιγο ψυχολογικα...δικιο εχεις που του την ειπες του αντρα σου...να τους τον κοψει αυτον τον βηχα γιατι ναι μεν ειναι το σπιτι του παιδιου τους αλλα το παιδι τους πλεον δεν μενει μονο του...λιγη τσιπα ρε παιδια!!!!!! Αν δεν τους κοβει μεινε γυμνη να σε δουν να ντραπουν και να δω μετα ξαναβαζουν το κλειδι στην πορτα? Πω πω ρε παιδι μου...οσο για την επιστροφη σας απο την κλινικη εγω δεν μπορω να σου πω αν ηταν λαθος που ηρθαν την επομενη μερα γιατι εγω δεν εχω τετοιο προβλημα...μας περιμεναν στο σπιτι οταν γυρνουσαμε απο την κλινικη και φαγαμε ολοι μαζι! Βεβαια εγω δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου ουτε πριν την γεννα ουτε μετα αλλα καποιες γυναικες οντως θελουν την ηρεμια τους οταν γυρισουν σπιτι...απλα εγω δεν το ειχα αυτο ουτε μου κακοφανηκε που ηταν οι γονεις μας και τα αδερφια μας και μας περιμεναν...ισα ισα το χαρηκα κιολας πολυ!

Εγω θα στο ξαναπω παντως...συζητησε με τον αντρα σου ηρεμα κι ωραια και βαλε τα ορια σου για το καλο σας! Αυτος να μιλησει στους γονεις του να σκεφτονται πριν πραξουν και να ρωτανε και εσυ αντιστοιχα στους δικους σου αν δεν του αρεσει κατι...και μην ξαναπεις οτι με ζαλισες...ειμαι εδω για οτιδηποτε χρειαστεις και μπορω να σε συμβουλεψω!

καταλαβαινω τι λες..καπως ετσι πρεπει να το χειριστω..το καλο βεβαια ειναι οτι ειμαστε καλα τωρα με τον αντρα μου και αυτο εχει σημασια ...σε καποια πραγματα δικαιως τσιτωνομουνα ...σε καποια παλι αντιδρουσα πολυ υπερβολικα ,αλλα οκ λιγο κατανοηση ζητουσα...

να τωρα λιγο τα ξαναθυμηθηκα μετα τα χτεσινα και φουντωσα...

εχω ενα κακο ρε ματινακι ...ειμαι ησυχη δεν μιλαω..αλλα μια φορα θα μου γυρισει το μυαλο και τοτε παρεκτρεπομε:oops:

αυτο θα προσπαθησω να το ρεγουλαρω λιγο μπας και δω βελτιωση στις οικογενειακες μας σχεσεις!

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολύ ματινακι μου! αχ οντως πολλες τυψεις! τον αγκαλιαζω και σκευτομαι ποσα ανευθυνα επραξα!!! ουφφ! εχουμε κ τη βαπτιση μας την κυριακη κ το πιστευετε, οτι δεν εχω καμια ορεξη για ετοιμασιες???

γιωτακι χτυπησε κ σενα ε?? αχ κοριτσια δεν ξερω παντα το φοβομον αυτο και εγινε!!:( ελπιζω να ειναι καλα μονο... ευτυχως δεν εχει σημαδια υπνηλιας! τωρα κοιμηθηκε..

εντομεταξυ κοιταει συνεχεια γυρω γυρω το σπιτι! λετε να το ξεχασε?:shock: 3 εβδομαδες λειπαμε!

βαουλα μου δεν σε διαβασα! αν προλαβω θα το κανω. αν κ ψιλοκαταλαβα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασούλα, τι χρώμα έχουν τα ματάκια του μπεμπούλη σου; Σταθεροποιήθηκαν; :rolleyes:

ειναι περιεργα.. εχουν και γκρι κ μελι.. δεν ξερω αν σταθεροποιηθηκαν:rolleyes:

βασουλα μου σε διαβασα! παει καλα η γυναικα? κ λιγα της ειπες! ο διαολος εχει πολλα ποδαρια που λενε!!!εγω ενα μετρο μακρια απο τα καγκαλα περπαταω με το μωρο στην αγκαλια. κ ο αντρας μου το ιδιο! κ το αλλο με το χερι της στο στομα του μωρου?? ελεοςςς!! εγω τους τα εχω πει απο την αρχη! κ στους δικους μου κ σε ολους! κ παλι ρε συ οταν φιλανε το χερι του μωρου μου τι δινει! κ το πλενω κατευθειαν μπροστα τους λεγοντς οτι τα βαζει στο στομα!!! κ λιγα της ειπες κοπελα μου! μη νιωθεις καθολου ασχημα! αφου δεν μπορουν να μιλησουν τα παιδια μας, η φωνη τους ειμαστε εμεις !!!!!!!!!!

ααααα τελικα εχθες εκανε κακακια του και σημερα!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σας διαβασα!!! τα καταφερα!

βασω ουδεν σχολιον! αφου δεν λεει κατι ο αντρας σου, καποιος επρεπε να τα πει! ευτυχως εμενα ο δικος μου δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του σε οτι αφορα την ζωη του,εμενα κ το παιδι! το εχουμε κανει εξηγηση απο οταν παντρευτηκαμε, ο καθενας μαζευει τους δικους του οταν χρειαζεται!!!

πεταλουδιτσα μου ζοριζεστε με το φαγητο? μιλα με συμβουλο θηλασμου, γιατι εχω την πατησα κ δεν θηλασα πολυ 2 μηνες μονο. μην το παρεις κ πατριωτικα, οσο μπορεσεις. σημασια εχει να ειναι καλα η μαμα κ το μωρο!

ματινακι!!! τα εχεις παρει κρανιο!!! χαχαχαχαχα!!!!! τι κανει το φατσακι σου?

ιωαννα τελος καλο ολα καλα!!! κρατηθητε μακρια κ αγαπημενοι που λεμε!

αναστασακι μου πως ειναι το παιδακι σου?

κοριτσια εμενα εχει πολυ γκρινια, θελει παρεα, θελει αγκαλια να σκαρφαλωνει, να μπουσουλαει κ γενικα να παιζει! οταν την αφηνω στο παρκο μετα την μιση ωρα γινεται χαμος, πολυ κλαμα! εχω ενα σωρο δουλειες, μαγαζι κ βοηθαω κ τον αντρα μου στην δουλεια γιατι δεν προλαβαινει να τα κανει ολα μονος του! ουφ!!!!!!!! τις τελευταιες μερες ειδα κ επαθα για να κοιμαται! που ηταν τοσο ευκολη στον υπνο!

πηγαμε κ θαλασσα εχτες! ξετρελαθηκε με τα βοτσαλακια αλλα δεν την εβαλα μεσα γιατι φυσαγε κ η θαλασσα ηταν κρυα!

αυτα τα νεα μας!

σε ευχαριστω πολύ ματινακι μου! αχ οντως πολλες τυψεις! τον αγκαλιαζω και σκευτομαι ποσα ανευθυνα επραξα!!! ουφφ! εχουμε κ τη βαπτιση μας την κυριακη κ το πιστευετε, οτι δεν εχω καμια ορεξη για ετοιμασιες???

γιωτακι χτυπησε κ σενα ε?? αχ κοριτσια δεν ξερω παντα το φοβομον αυτο και εγινε!!:( ελπιζω να ειναι καλα μονο... ευτυχως δεν εχει σημαδια υπνηλιας! τωρα κοιμηθηκε..

εντομεταξυ κοιταει συνεχεια γυρω γυρω το σπιτι! λετε να το ξεχασε?:shock: 3 εβδομαδες λειπαμε!

βαουλα μου δεν σε διαβασα! αν προλαβω θα το κανω. αν κ ψιλοκαταλαβα!

μια φορα ηταν 2 μηνων κ την ακουμπησα λιγο στο ψυγειο, κοιμοταν κ τρομαξε, καταλαβαινεις τι εγινε μετα!

ουααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...