Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εμενα ο αδερφος μου το παλευε με μιροκλισματα γλυκερινης οποτε στουμπωνε η μικρη τους. Εκεινη στουμπωνε οταν απο το θηλασμο περασε στο ξενο γαλα.... Αρκετο καιρο μαλιστα τα εκανε μονο με κλισμα....Ειναι μαλλον η προσαρμογη, μεχρι να στρωσει το εντερακι τωρα που τρωει κρεμες. Ψιλομπλοκαρε μαλλον ο γλυκας μωρε... Θεμα χρονου ειναι πιστευω. Παρε τον παιδιατρο τηλ να σου πει τι να κανεις.

και εγω ετσι πιστευω! μακαρι να μην ειναι γενικα δυσκοιλιος! συνεχεια μικροκλισματα ε?? ουφ!! θα περιμενω και σημερα λενακι μου και αυριο θα τον παρω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω ετσι πιστευω! μακαρι να μην ειναι γενικα δυσκοιλιος! συνεχεια μικροκλισματα ε?? ουφ!! θα περιμενω και σημερα λενακι μου και αυριο θα τον παρω!

Μπα, το παιδί σιγά μην είναι δισκοίλιο.... Περαστικό είναι. Απλά ίσως θέλει λίγο βοηθεία τώρα στην αρχή.. Δες μέχρι αύριο και αναλόγως κάνε.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις αυτες τις μερες ειμαστε στη γυρα και στη βολτα!δεν μαζευτηκαμε καθολου στο σπιτι λιγο σε φιλους λιγο στα μαγαζια ωραια ηταν!

αχ βρε κοριτσια να σας πω τι εγινε σημερα γιατι μου ερχεται να σκασω και θελω καπου να τα πω.που λετε το απογευμα πηγαμε στη κουμπαρα μου που μενει εδω κοντα σε μας μαζευτηκαμε εκει να δουνε οι αντρες τον αγωνα και οι γυναικες να κατσουμε στο μπαλκονι για καμια μπυριτσα.ηταν εκει και τα πεθερικα μου καθως ειναι οικογενειακοι φιλοι και κανουμε πολυ συχνα ολοι μαζι παρεα!καθομασταν που λετε εμεις εξω και κρατουσε η πεθερα μου τη μπεμπα μου αγκαλια...καθοταν διπλα στα καγκελα και παιζανε,ξαφνικα τη σηκωνει με τα χερια της ψηλα και αρχισε να τη φιλαει και να τη γαργαλαει στη κοιλιτσα,τη σηκωνε πολυ ποιο ψηλα απο το υψος που ηταν τα καγκελα(ειματσαν στον 4 οροφο)πριν προλαβω να μιλησω της λεει η κουμπαρα μου να μην τη σηκωνει ετσι γιατι ειναι επικινδυνα και φοβατε.συνεχιζει..με ηρεμο τροπο επαναλαμβανω: γιαγια οχι ετσι ψηλα το παιδι..και συνεχιζει λεγοντας μου μην φοβασε δεν πεφτει και συνεχιζει...πραγματικα εκεινη την ωρα μου γυρισε το μυαλο!της βγαζω που λετε μια φωνη ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ νομιζω δεν ειχα αλλη δυναμη να φωναξω..τοτε σταματησε και καταλαβα οτι ενιωσε ασχημα ,συνεχισα λεγοντας οτι πρεπει να στροφαρει λιγο το μυαλο και οτι και σκυλι να ειχε στα χερια της θα επρεπε να τρεμει ετσι οπως το σηκωνε οχι το μωρο.κοινος αρπαχτηκαμε λιγο.ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε τετοια αντιπαραθεση μαζι της και νιωθω καπως να σκασω τωρα.σε γενικες γραμμες τα παμε αρκετα καλα ,οκ καποια πραγματακια πολλες φορες απεναντι στο παιδι με ενοχλουν αλλα τα προσπερναω γιατι προσπαθω να βλεπω τα θετικα της στοιχεια,γιατι ειναι η μανα του αντρα μου ,γιατι αυριο θα μου κραταει το παιδι,γιατι ξερω οτι πολλες φορες τα κανει απο χαρα και επειδη θελει να χαρει το μωρο....αλλα ρε κοριτσια το ειπα μια ,το ειπα δυο ,νομιζω οτι καθε λογικος ανθρωπος καπως ετσι θα αντιδρουσε!ειπα στον αντρα μου στο γυρισμο το σκηνικο και δεν ειπε κουβεντα ,το μονο που ειπε ειναι να προσπαθω να μην ειμαι τοσο αποτομη για να μην χαλασουμε τις ισοροπιες στην οικογενεια...του ειπα οτι σε θεματα ασφαλειας και υγιεινεης απεναντι στο παιδι που θα βλεπω θα μιλαω με ηρεμο τροπο μια δυο ,την τριτη δεν θα μιλησω ασχημα γιατι μονο ετσι θα καταλαβει...

τωρα για να σας δωσω και ενα παραδειγμα μιας και δεν μου κολλαει υπνος..βγηκαμε κανα δυο φορες για φαγητο τις μερες αυτες ηταν ο νονος του αντρα μου εδω..την πρωτη φορα ειμαστε εξω τρωει καπνιζει κ στο καπακι παιρνει το μωρο αγκαλια και της βαζει το χερι στο στομα για να της το πιπιλαει...δεν λεω τιποτα,περνω τη μικρη εγω και προσπαθει η μικρη να βαλει το δικο μου χερι στο στομα κα λεω,οχι αγαπη μου το χερακι της μαμας στο στομα γιατι δεν ειναι καθαρο για να το καταλαβει(η πεθερα).την δευτερη φορα που ξαναβγηκαμε το ξανακανει!παω και της σπρωχνω το χερι και της λεω τα χερια σου ειναι καθαρα και τα βαζεις στο στομα του μωρου?ναι μου λεει τα πλυνα!λεω που ?ποτε? τελος παντων δεν ειμαι καμια υστερο του τυπου να πλενω στο σπιτι τα χερια για να πιασω το μωρο αλλα ,τωρα να μαστε εξω να καπνιζει και γω δεν ξερω τι πιανει και το βαζει στο στομα με τρελαινει!

λιγο το ενα λιγο το αλλο να μαζευτηκανε και σημερα τα ακουσε για τα καλα!ειμαι υπερβολικη ρε κοριτσια?τι να κανω δεν μπορω να το χειριστω και νευριαζω πολυ,και σκεφτομαι οτι και αυριο μεθαυριο θα μου κραταει και το μωρο και τρελενομαι! ακομα οι ορμονες μου ειναι η δικαια τα παιρνω κρανιο?τωρα θα ερθουν αυριο εδω για καφε,αντε να δουμε τι κλιμα θα επικρατησει !ααααχχχχ σας ζαλισα βραδιατικα ,αλλα τα ειπα λιγο και ξεθυμανα ρε παιδακι μου!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε? Επιτελους ηρεμισα απο τις δουλειες που βεβαια ποτε δεν τελειωνουν αλλα τα χοντρα φυγανε!

Ζεστη παλι σημερα...χθες πηγαμε θαλασσα και μονο μακρυμανικο που δεν φορεσα στον μπεμπη...φυσουσε πολυ και εφερνε μια ψυχρα αλλο πραγμα! Δεν τον βαλαμε στην θαλασσα εννοειται αλλα σαββατοκυριακα που μπορει και ο μπαμπας μας συνεχεια φυσαει! Δεν βλεπω να κανουμε μπανια φετος αν το παει ετσι...και σημερα χαμος γινεται απο αερα...ουφφφφ!!!!!

Αναστασακι μου επιστρεφεται σημερα στο σπιτακι σας??? Καλη επιστροφη να εχετε μαναρακι μου! Παλι δεν εχει κανει κακακια ο μπεμπακος? Μην αγχωνεσαι τυχαινει κι αυτο καμια φορα....εμενα λογω μπανανας τα κανει πιο σφιχτα αλλα χθες δεν του εβαλα καθολου μπανανα και με το αχλαδι μαλακωσαν αρκετα! Αν δεις οτι περναει και την 4η μερα χωρις να κανει κακα πες το στον παιδιατρο και ισως σου πει να του κανεις μικροκλισμα! Μπορει και να μη χρειαστει ομως...περιμενε τον μια μερα ακομα! Εβγαλες και μυκητα? Μακαρι οχι μωρε μην μπλεξεις με θεραπειες καλοκαιριατικο! Πες μας τα νεα οταν πας δερματολογο! Φιλια στο μπουμπουκι σου!

Ελενιτσα μου τι κανεις??? Χαθηκαμε καλε...κανει κολπα η μικρη πεταλουδιτσα μας στον θηλασμο? Μπορει να ζεστενεται κιολας και να μην εχει ορεξη για μαμ....μας το εχει πει η παιδιατρος στην τελευταια επισκεψη αυτο...πολλα μωρα δεν τρωνε με την ζεστη ακομα και τα πιο φαγανα! Μπανακια φετος οχι αλλα απο του χρονου πρωτα ο Θεος δεν θα ξεκολλαμε απο την παραλια ε???? Υπομονη.....περναει γρηγορα ο καιρος ετσι κι αλλιως! Φιλησε την μου ζουμπηχτα!

Ιωαννακι μου ουουουου!!!!!Τι κανει το μπεμπουλακι μας???? Βασανο να κουβαλας τοσα πραγματα σε καταλαβαινω...εγω οταν τον ειχα στην αποστειρωση κουβαλουσα παντου τον αποστειρωτη και ολη την προικα...λιγο σας εμεινε ομως υπομονη!

Βασουλα μου τι κανετε? Η μαγουλιτσα μας τι κανει? Ελπιζω να μην επαθε καμια στοματιτιδα....καλα συγνωμη να κανω μια ερωτηση? Η πεθερα σου δεν καταλαβαινει οτι εχει να κανει με ενα μωρο το οποιο αν δεν θηλαζε θα το ειχες στην αποστειρωση? Που και τωρα θεωρω οτι την εχεις στην αποστειρωση και προσεχεις πολυ...τι κουλα ειναι αυτα που κανει στο μωρο? Και λιγα της ειπες...ειναι δυνατον να σηκωνει ψηλα το μωρο κοντα στα καγκελα και να της βαζει το χερι μεσα στο στομα? Παναγια μου παρθενα, τι ειναι αυτα ρε?????? Εγω θα της επαιρνα το μωρο απο τα χερια χωρις να της πω κουβεντα γιατι ο τροπος που θα το επαιρνα θα εφτανε...αλλα εκανες και πολυ υπομονη....την 3η φορα? Μια με την συνυφαδα της Ιωαννας και μια με την δικη σου πεθερα τωρα εχω γινει Τουρκα! Κοφ'τα αυτα Βασουλα μου οσο ειναι καιρος...ανεπιτρεπτα ειναι...ειναι σοβαρη ρε συ? Τι το παιζει?Πω πω τα νευρα μου....και καταρχην χειροτερη βρωμια απο το τσιγαρο δεν υπαρχει...γενικοτερα ομως δεν εχει κανενα λογο να βαζει τα χερια της στο στομα του μωρου....εγω θα της τα εκοβα απο τον ωμο αν το εβλεπα αυτο....γινομαι πολυ αυστηρη το ξερω αλλα Βασουλα μου δεν παιζουν με τετοια πραγματα....αν παθει κατι το μωρο εσυ θα τρεχεις...υπαρχει λογος? Κριμα δεν ειναι? Πιασ'την καποια στιγμη και πες της οταν θα ειστε οι δυο σας...βαλε ορια με λιγα λογια....

Ξυπνησε ο μπεμπης...επανερχομαι

Διαφημίσεις

Τον εβαλα στο καροστι και παιζει με ενα μουσικο παιχνιδι...τραγουδαει κιολας χαχαχαχα....

Για να συνεχισω Βασουλα μου, οταν γυρισαμε απο το μαιευτηριο καναμε εξηγηση απο την πρωτη μερα στους δικους μας για το τι δεν επιτρεπεται να κανουν στο μωρο...αγκαλια δεν τον παιρνανε αν δεν σαραντιζε πρωτα...και μετα και παλι οχι πολλες πολλες αγκαλιες! Οταν αρχιζε να βαζει τα χερακια του στο στομα δεν του τα επιανε κανεις...καποια στιμγη ειχαμε παει σε ενα μοναστηρι, θα ηταν 2 μηνων ο μπεμπης και μια γιαγια του φιλησε το χερι...δεν της ειπα κατι αλλα φευγοντας πηγε να του το ξαναφιλησει και το τραβηξα λεγοντας της οτι δεν κανει να τον φιλαμε στα χερια γιατι τα βαζει στο στομα....η μαμα μου καποια στιγμη εβαλε το ποδαρακι του στο στομα της αλλα οταν της ειπα οτι το βαζει στο στομα δεν το ξαναεκανε...γενικα αυτα δεν τα κανουμε εμεις που ειμαστε οι γονεις του θα αφηνω να τα κανουν αλλοι? Και ας ειναι και η ιδια μου η μανα δεν το καταλαβα...? Βεβαια τωρα που μεγαλωσε και εχει αντισωματα δεν ειναι οπως οταν ηταν πολυ μωρο αλλα και παλι με μετρο ολα! Δεν ειναι υστερια αυτο Βασουλα μου απλα προσεχεις το παιδακι σου...οι παλιες μαναδες εχουν μαθει αλλιως! Εχουν αλλαξει καποια πραγματα ομως και λιγη προσοχη δεν βλαπτει...οπως π.χ. εμενα η μανα μου μου εδινε φακη ας πουμε απο τον 8ο μηνα...η παιδιατρος μας εχει πει οτι τετοια φαγητα θα τα φαει μετα τον χρονο...οποτε παει να μου πει κατι η μανα μου και η πεθερα μου οσον αφορα διατροφη και διαφορα αλλα τις βαζω στην θεση τους με ωραιο τροπο μεν αλλα τους δινω να καταλαβουν οτι μονο την παιδιατρο θα συμβουλευομαι και κανεναν αλλο...οχι οτι δεν δεχομαι συμβουλες αλλα πριν 33 χρονια που με ταϊζε η μανα μου με το τωρα απεχει παρα πολυ....τεσπα! Παντως σε συμβουλευω να εχεις στο μυαλο σου το καλο του παιδιου σου και οχι να μην μιλας γιατι θα παρεξηγηθει η πεθερα...χεστηκες στο φιναλε φιναλε...ας προσεχει τι κανει για να μην νευριαζεις...και οταν της λες να μην κανει κατι να σταματαει αμεσως και να μην αναγκαζεσαι να το πεις 2-3 φορες για να το καταλαβει...αμαν πια! Τρελενομαι....

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις αυτες τις μερες ειμαστε στη γυρα και στη βολτα!δεν μαζευτηκαμε καθολου στο σπιτι λιγο σε φιλους λιγο στα μαγαζια ωραια ηταν!

αχ βρε κοριτσια να σας πω τι εγινε σημερα γιατι μου ερχεται να σκασω και θελω καπου να τα πω.που λετε το απογευμα πηγαμε στη κουμπαρα μου που μενει εδω κοντα σε μας μαζευτηκαμε εκει να δουνε οι αντρες τον αγωνα και οι γυναικες να κατσουμε στο μπαλκονι για καμια μπυριτσα.ηταν εκει και τα πεθερικα μου καθως ειναι οικογενειακοι φιλοι και κανουμε πολυ συχνα ολοι μαζι παρεα!καθομασταν που λετε εμεις εξω και κρατουσε η πεθερα μου τη μπεμπα μου αγκαλια...καθοταν διπλα στα καγκελα και παιζανε,ξαφνικα τη σηκωνει με τα χερια της ψηλα και αρχισε να τη φιλαει και να τη γαργαλαει στη κοιλιτσα,τη σηκωνε πολυ ποιο ψηλα απο το υψος που ηταν τα καγκελα(ειματσαν στον 4 οροφο)πριν προλαβω να μιλησω της λεει η κουμπαρα μου να μην τη σηκωνει ετσι γιατι ειναι επικινδυνα και φοβατε.συνεχιζει..με ηρεμο τροπο επαναλαμβανω: γιαγια οχι ετσι ψηλα το παιδι..και συνεχιζει λεγοντας μου μην φοβασε δεν πεφτει και συνεχιζει...πραγματικα εκεινη την ωρα μου γυρισε το μυαλο!της βγαζω που λετε μια φωνη ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ νομιζω δεν ειχα αλλη δυναμη να φωναξω..τοτε σταματησε και καταλαβα οτι ενιωσε ασχημα ,συνεχισα λεγοντας οτι πρεπει να στροφαρει λιγο το μυαλο και οτι και σκυλι να ειχε στα χερια της θα επρεπε να τρεμει ετσι οπως το σηκωνε οχι το μωρο.κοινος αρπαχτηκαμε λιγο.ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε τετοια αντιπαραθεση μαζι της και νιωθω καπως να σκασω τωρα.σε γενικες γραμμες τα παμε αρκετα καλα ,οκ καποια πραγματακια πολλες φορες απεναντι στο παιδι με ενοχλουν αλλα τα προσπερναω γιατι προσπαθω να βλεπω τα θετικα της στοιχεια,γιατι ειναι η μανα του αντρα μου ,γιατι αυριο θα μου κραταει το παιδι,γιατι ξερω οτι πολλες φορες τα κανει απο χαρα και επειδη θελει να χαρει το μωρο....αλλα ρε κοριτσια το ειπα μια ,το ειπα δυο ,νομιζω οτι καθε λογικος ανθρωπος καπως ετσι θα αντιδρουσε!ειπα στον αντρα μου στο γυρισμο το σκηνικο και δεν ειπε κουβεντα ,το μονο που ειπε ειναι να προσπαθω να μην ειμαι τοσο αποτομη για να μην χαλασουμε τις ισοροπιες στην οικογενεια...του ειπα οτι σε θεματα ασφαλειας και υγιεινεης απεναντι στο παιδι που θα βλεπω θα μιλαω με ηρεμο τροπο μια δυο ,την τριτη δεν θα μιλησω ασχημα γιατι μονο ετσι θα καταλαβει...

τωρα για να σας δωσω και ενα παραδειγμα μιας και δεν μου κολλαει υπνος..βγηκαμε κανα δυο φορες για φαγητο τις μερες αυτες ηταν ο νονος του αντρα μου εδω..την πρωτη φορα ειμαστε εξω τρωει καπνιζει κ στο καπακι παιρνει το μωρο αγκαλια και της βαζει το χερι στο στομα για να της το πιπιλαει...δεν λεω τιποτα,περνω τη μικρη εγω και προσπαθει η μικρη να βαλει το δικο μου χερι στο στομα κα λεω,οχι αγαπη μου το χερακι της μαμας στο στομα γιατι δεν ειναι καθαρο για να το καταλαβει(η πεθερα).την δευτερη φορα που ξαναβγηκαμε το ξανακανει!παω και της σπρωχνω το χερι και της λεω τα χερια σου ειναι καθαρα και τα βαζεις στο στομα του μωρου?ναι μου λεει τα πλυνα!λεω που ?ποτε? τελος παντων δεν ειμαι καμια υστερο του τυπου να πλενω στο σπιτι τα χερια για να πιασω το μωρο αλλα ,τωρα να μαστε εξω να καπνιζει και γω δεν ξερω τι πιανει και το βαζει στο στομα με τρελαινει!

λιγο το ενα λιγο το αλλο να μαζευτηκανε και σημερα τα ακουσε για τα καλα!ειμαι υπερβολικη ρε κοριτσια?τι να κανω δεν μπορω να το χειριστω και νευριαζω πολυ,και σκεφτομαι οτι και αυριο μεθαυριο θα μου κραταει και το μωρο και τρελενομαι! ακομα οι ορμονες μου ειναι η δικαια τα παιρνω κρανιο?τωρα θα ερθουν αυριο εδω για καφε,αντε να δουμε τι κλιμα θα επικρατησει !ααααχχχχ σας ζαλισα βραδιατικα ,αλλα τα ειπα λιγο και ξεθυμανα ρε παιδακι μου!

Βασούλα μου συμφωνώ με τη Ματίνα! Θα σκεφτείς το καλό του παιδιού σου και όχι αν θα παρεξηγηθεί η πεθερά σου! Εμένα η πεθερά μου το Πάσχα που ήμασταν στο χωριό και ο Λευτεράκης ήταν 1,5 μηνών έβαλε το δάχτυλό της στην τούρτα που κόψαμε και πήγε να το βάλει στο στόμα του παιδιού! Εγινε χαμός δεν το συζητώ και ήταν και οι δικοί μου μπροστά! Επί λέξη της είπα "θα σου κόψω το χερι από τον καρπό αν το ξανακάνεις" Παρεξηγήθηκε, κατέβασε τα μούτρα αλλά ΧΕΣΤΗΚΑ! Δεν καταλαβαίνουν ώρες ώρες! Μην το σκέφτεσαι απλά όταν θα είσαι πιο ήρεμη δώσε της να καταλάβει πως το μωρό θα μεγαλώνει με βάση τι λένε οι γονείς και όχι οι παππούδες!

Αχ κορίτσια δεν σας είπα εχθές πήγαμε στην Αργαλαστή να μεταλάβουμε τον Λευτέρη! κύριος ήταν και ξερογλειφότανε μετά! Πολύ πλάκα είχε! Ωστόσο στο ΚΤΕΛ ήταν ο κουνιάδος μου χωρίς τη μέγαιρα! Φτάσαμε Φάρσαλα κατά τις 3 παρά το μεσημέρι και περάσαμε από εκεί λίγο και τι να δω; Η μέγαιρα είχε φτάσει! γαμώτο μου λέω δεν είχα καμία όρεξη να τη δω! Μπαίνει η πεθερά μου στη μέση και μας λέει: Βρείτε τα μωρέ τι έχετε να χωρίσετε στο κάτω κάτω; Λέω κι εγω πως δεν έχω να χωρίσω τίποτα γι'αυτό και δεν την πείραξα ποτέ! Μου ζήτησε συγνώμη αυτή (να τη χέσω κιόλας τη συγνώμη της) και μου είπε πως πέρασε πολλά και ξεσπούσε σε λάθος άτομο! Τέσπα της είπα πως δέχομαι τη συγνώμη της αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα δέχομαι τα πάντα από εδώ και πέρα! Το παραμικρό να γίνει της είπα θα με ξαναβρεί μπροστά της! Με κούρασε αυτή η ιστορία να σας πω την αλήθεια!

καλημερα !

ματινακι ιωαννακι νιωθω λιγο καλυτερα μετα απο αυτα που ειπατε!

οκ νιωθω οτι ειμαι νορμαλ τελικα! μπα δεν εχει απο δω και περα θα μιλαω ,δεν γινετε αλλιως ,ειπα μπας και καταλαβει,αλλα οχι πρεπει να μιλαω γιατι δεν μας βλεπω καλα...

βασικα ειμαι πολυ ηπιον τονον ,ποτε δεν υψωνα φωνη,ποτε δεν ακουγομουνα και της κακοφανηκε χτες της πεθερας...αλλα οπως ειπατε και σεις θα κοιταξω το παιδι μου πρωτα και οχι αμα τσαντιστει η πεθερα...

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημερα !

οκ νιωθω οτι ειμαι νορμαλ τελικα! μπα δεν εχει απο δω και περα θα μιλαω ,δεν γινετε αλλιως ,ειπα μπας και καταλαβει,αλλα οχι πρεπει να μιλαω γιατι δεν μας βλεπω καλα...

βασικα ειμαι πολυ ηπιον τονον ,ποτε δεν υψωνα φωνη,ποτε δεν ακουγομουνα και της κακοφανηκε χτες της πεθερας...αλλα οπως ειπατε και σεις θα κοιταξω το παιδι μου πρωτα και οχι αμα τσαντιστει η πεθερα...

Κοπέλα μου φυσικά και ΔΕΝ είσαι παράλογη! Τι λες τώρα; Αλοίμονο αν σκεφτούμε τους άλλους και όχι τα παιδιά μας! Αυτά είναι πάνω από όλα! Και κόψε το βήχα τώρα που είναι ακόμη νωρίς! Εμένα η πεθερά μου πλέον με ρωτάει για να πάρει αγκαλιά το μωρό! Δεν πειράζει να μάθουν πως δεν θα κουνιέται τίποτα αν δεν το πω εγώ πρώτα!

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια δεν σας είπα εχθές πήγαμε στην Αργαλαστή να μεταλάβουμε τον Λευτέρη! κύριος ήταν και ξερογλειφότανε μετά! Πολύ πλάκα είχε! Ωστόσο στο ΚΤΕΛ ήταν ο κουνιάδος μου χωρίς τη μέγαιρα! Φτάσαμε Φάρσαλα κατά τις 3 παρά το μεσημέρι και περάσαμε από εκεί λίγο και τι να δω; Η μέγαιρα είχε φτάσει! γαμώτο μου λέω δεν είχα καμία όρεξη να τη δω! Μπαίνει η πεθερά μου στη μέση και μας λέει: Βρείτε τα μωρέ τι έχετε να χωρίσετε στο κάτω κάτω; Λέω κι εγω πως δεν έχω να χωρίσω τίποτα γι'αυτό και δεν την πείραξα ποτέ! Μου ζήτησε συγνώμη αυτή (να τη χέσω κιόλας τη συγνώμη της) και μου είπε πως πέρασε πολλά και ξεσπούσε σε λάθος άτομο! Τέσπα της είπα πως δέχομαι τη συγνώμη της αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα δέχομαι τα πάντα από εδώ και πέρα! Το παραμικρό να γίνει της είπα θα με ξαναβρεί μπροστά της! Με κούρασε αυτή η ιστορία να σας πω την αλήθεια!

Καλημερα Ιωαννα μου! Αχ μωρε το καμαρι μας ξερογλειφοταν κιολας? Θα πεθανωωωωωω.....παλι καλα που εκατσε ο κουνιαδος σου στο κτελ...εκανε κατι σωστο επιτελους! Οσο για την συνυφαδα σου δεν πιστευω στα ματια μου...ζητησε συγνωμη? Μπα? Ε, μαλλον πηρε πρεφα οτι ειναι το μαυρο προβατο σε ολη την κατασταση και ειπε να το σωσει...καλα εκανες και δεχτηκες την συγνωμη της γιατι εισαι ανωτερο ατομο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απο δω και περα θα δεχεσαι κι αλλες μακακιες...καλα το ειπες και μονη σου! Ειλικρινα καταλαβαινω οτι σε κουρασε αυτη η ιστορια...εδω εγω που λιγα μας ειπες και εχω γινει κουρελι...απα πα...! Για να δουμε πως θα παει απο δω και περα...ευχομαι τα καλυτερα παντως για να εισαι και εσυ ηρεμη!

Βασούλα μου συμφωνώ με τη Ματίνα! Θα σκεφτείς το καλό του παιδιού σου και όχι αν θα παρεξηγηθεί η πεθερά σου! Εμένα η πεθερά μου το Πάσχα που ήμασταν στο χωριό και ο Λευτεράκης ήταν 1,5 μηνών έβαλε το δάχτυλό της στην τούρτα που κόψαμε και πήγε να το βάλει στο στόμα του παιδιού! Εγινε χαμός δεν το συζητώ και ήταν και οι δικοί μου μπροστά! Επί λέξη της είπα "θα σου κόψω το χερι από τον καρπό αν το ξανακάνεις" Παρεξηγήθηκε, κατέβασε τα μούτρα αλλά ΧΕΣΤΗΚΑ! Δεν καταλαβαίνουν ώρες ώρες! Μην το σκέφτεσαι απλά όταν θα είσαι πιο ήρεμη δώσε της να καταλάβει πως το μωρό θα μεγαλώνει με βάση τι λένε οι γονείς και όχι οι παππούδες!

Εχω μεινει μακακας...σε 1,5 μηνων μωρο πηγε να βαλει δαχτυλο η πεθερα με τουρτα κιολας πανω? Φανταζομαι εγκεφαλικο που επαθες εκεινη την ωρα...μα δεν εχουν καθολου μυαλο ρε συ? Τι πρωτοβουλιες ειναι αυτες που παιρνουν και μαλιστα σε τοσο μωρο? Αχ...εδωσε ο Θεος και δεν ειχα τετοια εγω με τους δικους μας γιατι θα ειχα γινει η φονισσα νουμερο 2...και εννοειται οτι οποτε θελουν να κανουν κατι θα πρεπει να ρωτανε πρωτα τους γονεις αν το κανουν και οχι οτι τους κατεβει στο κεφαλι να το κανουν χωρις να ρωτανε..πω πω...

καλημερα !

Εννοειται οτι εισαι νορμαλ Βασουλα μου...και κοψε σε ολους αυτα τα ανεπιτρεπτα που κανουν στο μωρο...ο διαολος εχει πολλα ποδαρια και ποτε δεν ξερεις ποτε θα συμβει το κακο...αντε μην τα παρω! Και επειδη δεν υψωνες φωνη τι παει να πει? Οτι πρεπει να κανει η πεθερα οτι θελει στο δικο σου παιδι? Να που ηρθε η ωρα να ακουστει η φωνουλα σου αγαπη μου...ο καθενας πρεπει να μπαινει στην θεση του και να ρωταει πρωτα αν μπορει να κανει το οτιδηποτε του ερθει στο μυαλο...

Εχω μεινει μακακας...σε 1,5 μηνων μωρο πηγε να βαλει δαχτυλο η πεθερα με τουρτα κιολας πανω? Φανταζομαι εγκεφαλικο που επαθες εκεινη την ωρα...μα δεν εχουν καθολου μυαλο ρε συ? Τι πρωτοβουλιες ειναι αυτες που παιρνουν και μαλιστα σε τοσο μωρο? Αχ...εδωσε ο Θεος και δεν ειχα τετοια εγω με τους δικους μας γιατι θα ειχα γινει η φονισσα νουμερο 2...και εννοειται οτι οποτε θελουν να κανουν κατι θα πρεπει να ρωτανε πρωτα τους γονεις αν το κανουν και οχι οτι τους κατεβει στο κεφαλι να το κανουν χωρις να ρωτανε..πω πω...

Η πεθερά μου στην εγγονή της όταν ήταν 4 μηνών της έδινε κορνεδάκι από το ζαχαροπλαστείο κι έτρωγε! Και ο κουνιάδος μου με την άλλη καμαρώνανε ότι και καλά το παιδί μας μεγάλωσε και τρώει και γλυκό! Τώρα όμως που τρώει μόνο γλυκά και φαγητό ούτε να το δει παραπονιούνται! Νόμιζε πως κι εγώ δεν θα μιλήσω και θα καμαρώνω σαν το γύφτικο σκεπάρνι! Αμ δε! Της έβαλα κι εγώ μια φωνή που κατέβασε τη μούρη! Σου λέω ακόμη και αγκαλιά με ρωτάει για να τον πάρει! Έτσι θέλουν! Αφού δεν παίρνουν με το καλό θα καταλάβουν με το άσχημο!

καλημερα φιλεναδιτσες μου. ειμαι πολυυυ χαλια!!!!:(:(:(:(

εχθες γυρισαμε σπιτι και συνεβει κατι κακο. ο μικρος επεσε απο το κρεβατι μας!! εγω φταιω!!!! τονκοιμισα και σηκωθηκα να πατησω το θυροτηλεφωνο να ανοιξω κ ακουσα το ντουκ και το μωρο να τσιριζει! εχασα τη γη κατω απο τ ποδια μου.. με τα πολλα πηραμε τηλ στον γιατρο κ μας εστειλε σε παιδοχειρουργο . πηγαμε τον εξετασε τον εκανε κ ακτινες κ μας ειπε ολα καλα απλα να τον παρακολουθησω μηπως κανει εμμετο κτλ.. εγω ομως δεν μπορω να ηρεμησω απο εχθες κλαιω.. δεν καθυσηχαστηκα καθολου

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...