Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ρουφηξε τηνννννννννννννννννννννννννννννννννννννν

χθες πηγα σε μια φιλη μου και εχει 2 παιδακια,η μεγαλη ειναι 4 και η μικρη 4 μηνων.....το τι διαλογο εκανε με τη μεγαλη η δικια μου δε λεγεται....πρωυτη φορα ''μιλουσε'' ετσι.....πεθανα στο γελιο και μετα εκλαιγα...αχχχχ τα παιδακια μας!!!!!

ειδες μωρε?πρωτη φορα στα εκανε αυτα ε? επαθες πλακα? εχτες που ειδαμε τα διδυμα στον δρομο πιασανε κουβεντα μεταξυ τους! πλακα εχουν! συγκινουμαι....... εχει γινει ολοκληρο παιδι, παει το μωρακι, εγινε παιδακι! την ρουφαω δεν κανω κ τιποτα αλλο! κ την δαγκωνω κιολας κ καθετε το μαναρι μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ρουφηξε τηνννννννννννννννννννννννννννννννννννννν

χθες πηγα σε μια φιλη μου και εχει 2 παιδακια,η μεγαλη ειναι 4 και η μικρη 4 μηνων.....το τι διαλογο εκανε με τη μεγαλη η δικια μου δε λεγεται....πρωυτη φορα ''μιλουσε'' ετσι.....πεθανα στο γελιο και μετα εκλαιγα...αχχχχ τα παιδακια μας!!!!!

και εγω κλαιω καλε μερικες φορες! εχω γινει υπερευαισθητη μετα την γεννα!

ρε κοριτσια που φτιαχνετε φρουτοκρεμα?τα βαζω στο μουλτι και δεν τα κανει αλοιφη...να παρω μπλεντερ?ποια μαρκα ειναι καλη?

τη φτιαχνω στη κλασσικη ξυστρα

κομματακια βαλτα στο μουλτι, χτυπατα πολυ, θα τα κανει αλοιφη

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μόλις ήρθαμε από το γιατρό! Κάναμε εμβόλιο και δεν κλάψαμε καθόλου! Είμαστε 67 πόντους και δεν πήραμε καθόλου βάρος από την τελευταία φορά! Είμαστε 7900 άλλωστε! Φρουτάκια θα ξεκινήσουμε μετά από 10 μέρες, προς το παρόν συνεχίζουμε τον καρπουζοχυμό για τον οποίο τρελλαινόμαστε!

Ρανιάκιιιιιιιιι που είσαι; Η μπιζουδένια μας τα τρώει τα φρουτάκια της όλα; Μπράβο! Λέτε κουβεντούλες; Κι εμείς ξεκινήσαμε τα αμπα αγκου τα τα και μακάρι να ήξερα τι θέλει να πει! Χαχαχαχαχαχ!!!! Πολύ πλάκα έχουνε!

κομματακια βαλτα στο μουλτι, χτυπατα πολυ, θα τα κανει αλοιφη

εγω μονο αν βαλω λιγο νερακι η χυμο αππο πορτικαλι γινοντε αλοιφη.. αλλα παλι καποια κομματια βρισκω! στο μπλεντερ να κανει αλοιφη!!!!

φαγαμε οληηηηηηηηηηηηηη μας τη φρουτοκρεμα.......αχλαδακι και ροδακινο....

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

σιγουρα θα περπαταει μονη της σε κανα μηνα, μεχρι στιγμης αν της πιανουμε τα χερακια τρεχει!!!!!!! πατ πατ πατ τα ποδαρακια!

ναι μιλαει, λεει ακου ακου μπα μπα κα (κ ο αντρας μου αλλαζει πανα!!!) πτι εεεε εεεεε οοοοοοοο ακου ακου ντθρ το το το πτιθ ακου ακου, λυκο λυκο λυκο (αυτο το τελευταιο το λεει με την πιπιλα οταν νανουριζεται) και αμα κλαιει κ δεν την περνω αγκαλια ουαααααααα μαμααααααααααααααααα ουααααααααα!!!

πλακα εχει!!!

αχ μωρε λεει λεξουλες!! να μου τη φιλησεις! ρε πως περασε ο καιρος!!! ουφ!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας! Μόλις ήρθαμε από το γιατρό! Κάναμε εμβόλιο και δεν κλάψαμε καθόλου! Είμαστε 67 πόντους και δεν πήραμε καθόλου βάρος από την τελευταία φορά! Είμαστε 7900 άλλωστε! Φρουτάκια θα ξεκινήσουμε μετά από 10 μέρες, προς το παρόν συνεχίζουμε τον καρπουζοχυμό για τον οποίο τρελλαινόμαστε!

Ρανιάκιιιιιιιιι που είσαι; Η μπιζουδένια μας τα τρώει τα φρουτάκια της όλα; Μπράβο! Λέτε κουβεντούλες; Κι εμείς ξεκινήσαμε τα αμπα αγκου τα τα και μακάρι να ήξερα τι θέλει να πει! Χαχαχαχαχαχ!!!! Πολύ πλάκα έχουνε!

τελειος!!! μπραβο!!!!!! με το καλο και τα φρουτακια σας!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τελειος!!! μπραβο!!!!!! με το καλο και τα φρουτακια σας!!:D

αναστασακι μου τι κανετε? τι κανει ο ομορφαντρας μας?

ιωαννα τελειος! 4 μηνων κ ειναι τεραστιος! μπραβο το αγορακι μας!

κ εγω βρισκω μερικες φορες κομματακια ιδιως στο φαγητο καμια πατατα δηλ αλλα εχω μπλεντερ, η κουμπαρα μου εχει μουλτι κ δεν βρισκει κομματια λεει. στα καλοκαιρινα φρουτα που εχουν πολυ χυμο δεν βαζω νερο.

αυριο το βραδυ εχω τραπεζι σε ενα πελατη- φιλο του αντρα μου (οικογενιακως θα ερθουν 3 ατομα) , εχω αρχισει ετοιμασιες απο τωρα γιατι κ μπεμπα κ δουλειες κ τραπεζι, ολα μαζι δεν γινονται!!!

την κυριακη το πρωι λεμε να παμε θαλασσα, για να δουμε!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπριτσες μου τι κανετε???Καλε λιγο ελειψα και ποσα γραψατε????????? Σας διαβασα οσο μπορουσα....

Καλε εσκασε το ενα κατω δοντακι μας....ΟΛΕΕΕΕ!!!!! χαχαχαχαχ....το αλλο ακομα δεν φαινεται...αλλα απο μερα σε μερα θα σκασει μυτη κι αυτο!

Ιωαννα μου δεν πειραζει που δεν πηρε βαρος ετσι κι αλλιως ειναι αρκετα καλος στο βαρος του για τον μηνα που ειναι....ολα καλα λοιπον και σε 10 μερουλες θα τρωτε κανονικα και την φρουτοκρεμα σας...! Τελεια! Αντε καλη αρχη να εχετε!!! Οσο γι αυτο που σε ρωτησα για τον κουνιαδο σου αν εχουν σπιτι δικο τους και μου απαντησες οτι δεν ηθελαν να ερθουν εκει που ειστε εσεις, ισως η συνυφαδα να το εχει μετανοιωσει και να ζηλευει τωρα που εσεις εχετε δικο σας σπιτι....μπορει να σκεφτεται οτι αφου ειστε και κοντα με την πεθερα να εχετε και την βοηθεια της και απολαβες αλλες...μα τι μυαλα εχουν ομως αν σκεφτονται ετσι? Ας το κλεισω αυτο το κεφαλαιο να μην σε τσιτωνω παλι...Να μου φιλησεις τον τσουπωτουλη πανκ μας!

Ρανια μου τι κανετε???? Το μπιζουδακι μας ειναι καλα????????? Ανοιξε συζητηση με το κοριτσακι της φιλης σου ε? Αχ να τα φας ειναι....εμενα με την γιαγια λυνει το κυπριακο ο δικος μου...το τι φωνουλες και λογακια λεει συνεχεια δεν λεγεται...Οσο για το μπλεντερ που λες δεν χρειαζεται να παρεις...δεν ξερω τι ποσοτητες φρουτων βαζεις αλλα οταν θα ειναι ολοκληρα τα φρουτα θα γινεται μια χαρα η κρεμουλα...κι εγω πεδευτηκα πολυ οταν ξεκινησαμε με 1/4 μηλο αλλα στην πορεια οταν αυξηθηκε η ποσοτητα γινοταν αλοιφη η κρεμα...μην μπαινετε σε εξοδα δεν υπαρχει λογος...απλα λιγη υπομονη και μετα ολα θα ειναι οκ! Δωσε ρουφηχτα φιλια στο μπιζουδακι μας!

Λενιω μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα! Οπως ειπε και η Γιωτουλα μας, ο παππουλης σου δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου...εφυγε ορθιος...σιγουρα το θεμα ηταν να μην φυγει αλλα δυστυχως ετσι ειναι η ζωη οσο και να μην θελουμε να χωνεψουμε καποια πραγματα...να ειναι συγχωρεμενος και να αναπαυθει η ψυχουλα του!Δωσε φιλακια στα αντρακια σου τα ομορφα!

Γιωτουλα μου ευτυχως ξεμπερδεψες με την κυρια...τουλαχιστον δεν εμπλεξες χειροτερα...εμας μας τρακαρε ενας αιγυπτιος οταν ημουν εγκυος και ακομα δεν βρισκουμε ακρη με την ασφαλεια του...πανε αυτα τα λεφτα τα εχουμε ξεγραψει...ουτε αυτος ειχε ασφαλεια και δεν βρισκουμε ακρη!Τεσπα...Τι καλα που βρηκες παρεουλα αυτες τις μανουλες να κανει και η μικρη σου παρεα...εμεις εχουμε απεναντι μας ενα ζευγαρι που το κοριτσακι τους κλεινει χρονο τωρα τον ιουλιο αλλα δυστυχως ξενοικιασαν και μεχρι αυριο θα εχουν τελειωσει με την μετακομιση...δεν προλαβαμε να γινουμε "φιλες" αν και τα απογευματα που βγαζουμε τα παιδακια μας βολτιτσα στην αυλη συναντιομαστε και τα λεμε...ποτε ομως δεν ετυχε να κανουμε παρεα περισσοτερη γιατι η κοπελα δουλευει πρωι απογευμα καποιες μερες και ετσι δεν εχει χρονο για συναντησεις! Ελπιζω να νοικιασει κανενα ζευγαρι το σπιτι που να εχει παιδακι για να εχει και το δικο μου παρεα....δωσε φιλακια στην μπουμπουδενια μας!

Αναστασακι μου εκανε κακακια ο μπεμπακος ωραια! Αυτο με το αχλαδι που λεει το Λενιω ισχυει και να του βαζεις περισσοτερο αχλαδι και λιγοτερη μπανανα...το μηλο δεν σφιγγει τοσο πολυ τα κακα...το ξινομηλο εχει αυτη την ιδιοτητα...φιλησε μου τον αντρακλα!!!!!!!

Βασουλα μου? Εκανε χαρα η μαγουλιτσα μας με το περιστρεφομενο στην κουνια ε? Και μενα τρελενεται μ αυτο και πιο μικρος που ηταν...καθοταν και το χαζευε πολυ ωρα και κουναγε χερια ποδια απο την χαρα του!Φιλησε μου την μαγουλιτσα μας ρουφηχτα!!!!

Ελενιτσα που εισαι καλε χαμενη????? Τι κανει η πεταλουδιτσα μας? Μπες να μας πεις κανενα νεο.....

Εφακη ουουουου....που εισαι καλη μου???? Τα αντρακια σου τι κανουν????

Ρε κοριτσια η Μαρια αραγε τι να κανει? Δεν μπηκε να μας πει για την χοριακη της...επιασε και δουλεια την δευτερα πως να τα πηγε αραγε? Μαρια που εισαι καλε?????????? Μπες να μας πεις κανενα νεοτερο!!!!!

Ποπακι μου χαθηκες κι εσυ...τι κανει η πριγκιπεσα μας?

Φιλακια και σε οποια ξεχασα...το αλτσχαιμερ βλεπετε καλα κραττει!!!!!

Τα νεα μας δεν σας τα ειπα....

Χθες που ηταν αργια εδω σε μας λογω πολυουχου ειχε ρεπο ο αντρας μου και πηγαμε μαζι με τον αδερφο μου Αθηνα στον χρυσοχοο μας και πηραμε σταυρο για τον μπεμπη...κοριτσια καταπληκτικος δεν εχω λογια γιατο ποσο ωραιος σταυρο βρηκαμε! Και απο τιμη σε σχεση με εδω 250 ευρω κατω...ναι ναι καλα διαβασατε 250 ευρω! Ειναι σφυριλατος και φοριεται και απο τις δυο μεριες...απο την μια εχει τον εσταυρωμενο και απο την αλλη ειναι το ιδιο σφυριλατος χωρις τον εσταυρωμενο...θα σας τον ανεβασω να τον δειτε....τελικα για δωρο του νονου μας πηραμε ρολοι...ειδε ενα πολυ ωραιο και σικατο εκει και τελικα του πηραμε αυτο!Και η τιμη? Μονο 170 ευρω...εχουμε παθει πλακα γιατι υπολογιζαμε πολλα περισσοτερα και ειδικα για τον σταυρο...σχεδον τον ιδιο σταυρο εδω τον βρηκαμε 680 ευρω χωρις τη αλυσιδα και ο αδερφος μου πληρωσε 430 ευρω για σταυρο και αλυσιδα μαζι...

Ο μπεμπης εκατσε με την πεθερα μου αι ηταν πολυ ησυχος....η πεθερα ειχε συνηθισει με τα αλλα εγγονια που ειναι θηρια και μολις γυρισαμε μας ειπε οτι πιο ησυχο μωρο δεν εχει δει ποτε ξανα....αφου μας εβλεπε που φευγαμε το πρωι και δεν εκανε κιχ...τωρα θα μου πειτε ειναι πολυ μικρος ακομα αλλα προς το παρον εχει δειξει πολυ καλο χαρακτηρα...αυτα τα νεα μας λοιπον!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Που είστε βρε; Πήγατε θαλασσίτσα; Αααχχχ πόσο θέλω να πάω! Μάλλον την άλλη Κυριακή! Αύριο απλά θα τη βλέπω! :cry::cry::cry:

Ιωαννακι μου????Καλημερουδιααααα!!!!!!

Θαλασσιτσα θα παμε μαλλον αυριο εμεις γιατι σημερα το απογευμα εχουμε βαφτιση....αν δεν φυσαει θα παμε αυριο σιγουρα!!!!!!!

Κι εγω σαν τρελη θελω να παω....να βαλω τον μπεμπη μεσα στο σωσιβιο και βουρ για πλιτσι πλιτσι....χαχαχχαχα

Ιωαννακι μου????Καλημερουδιααααα!!!!!!

Θαλασσιτσα θα παμε μαλλον αυριο εμεις γιατι σημερα το απογευμα εχουμε βαφτιση....αν δεν φυσαει θα παμε αυριο σιγουρα!!!!!!!

Κι εγω σαν τρελη θελω να παω....να βαλω τον μπεμπη μεσα στο σωσιβιο και βουρ για πλιτσι πλιτσι....χαχαχχαχα

Καλημέρα Ματινάκι! Τι καλά θα τον βάλεις να κάνεις μπανάκι! Εγώ λέω να φυλαχτώ φέτος και να μην τον βάλω στη θάλασσα! Του χρόνου άλλωστε δεν θα ξεκολλάει αφού θα πάμε να καθίσουμε στο εξοχικό λίγες μέρες! Φέτος αυθημερόν θα πηγαίνουμε και όχι πολλές φορές γιατί άντε κουβάλα αποστειρωτές, μπουκάλια πολλά πολλά ρούχα του παιδιού, οπότε καλύτερα να πηγαίνουμε το πρωί και να γυρίζουμε το βραδάκι! Τις βενζίνες που τις πας; Μεγειά και το σταυρουδάκι σας! Με το καλό να τον βαφτίσετε τον μπεμπάκο σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...