Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε σε λίγο στο γιατρό! Εχουμε εμβόλιο σήμερα! Ευτυχώς είναι πάντα κι ο άντρας μου μαζί! Σήμερα θα μας δώσει μάλλον οδηγίες για περισσότερα φρουτάκια! Λογικά από βδομάδα θα τα ξεκινήσουμε!

Γιωτάκι πήγατε στις κούνιες; Τι καλά που έκανες και παρεούλα με άλλες μανούλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε σε λίγο στο γιατρό! Εχουμε εμβόλιο σήμερα! Ευτυχώς είναι πάντα κι ο άντρας μου μαζί! Σήμερα θα μας δώσει μάλλον οδηγίες για περισσότερα φρουτάκια! Λογικά από βδομάδα θα τα ξεκινήσουμε!

Γιωτάκι πήγατε στις κούνιες; Τι καλά που έκανες και παρεούλα με άλλες μανούλες!

καλημερα ιωαννα μου!

εμβολιακι ο μικρουλης μας! να του φιλησεις το μπουτακι μου θα κανει τσιμπι!!!

ναι πηγαμε βολτουλα! πολυ χαιρομαι να εχω μανουλες με συνομηλικα παιδακια, μου εχουν λειψει οι παρεες. οι φιλες μου μενουν μακρια απο εμας κ εχουν κ αυτες μωρα κ συναντιομαστε μια φορα το μηνα- διμηνο!

αντε με το καλο τις νεες γευσεις!!!

καλημερα ιωαννα μου!

εμβολιακι ο μικρουλης μας! να του φιλησεις το μπουτακι μου θα κανει τσιμπι!!!

ναι πηγαμε βολτουλα! πολυ χαιρομαι να εχω μανουλες με συνομηλικα παιδακια, μου εχουν λειψει οι παρεες. οι φιλες μου μενουν μακρια απο εμας κ εχουν κ αυτες μωρα κ συναντιομαστε μια φορα το μηνα- διμηνο!

αντε με το καλο τις νεες γευσεις!!!

Τι τυχερή που είσαι! Εγώ δεν έχω καμία εδώ κοντά! Είναι όλες Λάρισα, Βόλο και μόνο την αδερφή μου έχω εδώ! Οι φίλες όλες μακρυά!

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε????

ποποποπο...ποσα γραψατεεεεεεεεεε???????

ιωαννακι μου να σας ζησει ο κουκλαροςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!να ειναι παντα τυχερος και δυνατος στη ζωη του!!!!!να τον καμαρωνετε παντα!!!!!καλε τι τραβαγες τοσο καιρο με την αντε να μη πω πρωι πρωι!!!!!αλλα καλα της εκανες...να αγιασει το στομα σου!!!!και πολυ αντεξες....

αναστασακι μου κι εμενα εκανε δυο μερες να κανει κακα της απο το μηλο....μ'αυτο αρχισαμε και δεν την ειχε ενθουσιασει και πολυ αλλα μολις εφαγε το αχλαδακι,τσουπ κατι κακαααααααααα.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα....και της αρεσε παρα πολυ!!!!σπρωχνει το κουταλι μονη της προς το στομα της......το μωρο μουουουουουου!!!!!

ματινακι μου τι κανετε?????ο μπεμπακος μας?να δωσεις πααααααααρα πολλα στο ρενακι μου!!!!!οκ????να της στειλεις ολη τη θετικη μας ενεργεια!!!!!

γιωτακι μου γκλυκο....τι ωραια που γνωρισες παρεουλα....κι εμενα οι φιλες μου μακρυα ειναι ή θα εχουν παιδακια....οποτε βλεπομαστε λιγο!!!!!ενταξει με το αμαξι?δε θυμαμαι τι διαβασα.....

λενιω μου τι κανεις?πως εισαι?τα ειπαμε και στο φεις λιγακι!!!!!!ευχομαι γρηγορα να νιωσεις καλυτερα.....μακια πολλα((((((((((((((((()))))))))))))))))

χρυσανθουλαααααααααααααα που εισαι?

πεταλουδιτσαααααααααααααααααααααααα

ποπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Τι τυχερή που είσαι! Εγώ δεν έχω καμία εδώ κοντά! Είναι όλες Λάρισα, Βόλο και μόνο την αδερφή μου έχω εδώ! Οι φίλες όλες μακρυά!

γειτονισσες με παιδακι δεν εχετε? με την αδελφουλα μια χαρα παρεουλα θα κανετε!

η αδελφη μου μενει μιση ωρα μακρια εχει 2 παιδια κ δουλευουν σε μαιευτηρια κ οι δυο με βαρδιες, βλεπομαστε πολυ λιγο, μια στο τοσο

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε????

ποποποπο...ποσα γραψατεεεεεεεεεε???????

ιωαννακι μου να σας ζησει ο κουκλαροςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!να ειναι παντα τυχερος και δυνατος στη ζωη του!!!!!να τον καμαρωνετε παντα!!!!!καλε τι τραβαγες τοσο καιρο με την αντε να μη πω πρωι πρωι!!!!!αλλα καλα της εκανες...να αγιασει το στομα σου!!!!και πολυ αντεξες....

αναστασακι μου κι εμενα εκανε δυο μερες να κανει κακα της απο το μηλο....μ'αυτο αρχισαμε και δεν την ειχε ενθουσιασει και πολυ αλλα μολις εφαγε το αχλαδακι,τσουπ κατι κακαααααααααα.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα....και της αρεσε παρα πολυ!!!!σπρωχνει το κουταλι μονη της προς το στομα της......το μωρο μουουουουουου!!!!!

ματινακι μου τι κανετε?????ο μπεμπακος μας?να δωσεις πααααααααρα πολλα στο ρενακι μου!!!!!οκ????να της στειλεις ολη τη θετικη μας ενεργεια!!!!!

γιωτακι μου γκλυκο....τι ωραια που γνωρισες παρεουλα....κι εμενα οι φιλες μου μακρυα ειναι ή θα εχουν παιδακια....οποτε βλεπομαστε λιγο!!!!!ενταξει με το αμαξι?δε θυμαμαι τι διαβασα.....

λενιω μου τι κανεις?πως εισαι?τα ειπαμε και στο φεις λιγακι!!!!!!ευχομαι γρηγορα να νιωσεις καλυτερα.....μακια πολλα((((((((((((((((()))))))))))))))))

χρυσανθουλαααααααααααααα που εισαι?

πεταλουδιτσαααααααααααααααααααααααα

ποπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ρανακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

τι κανετε? ολες μια απο τα ιδια ειμαστε! κ με τις γειτονισσες θα επιδιωξω παρεα, αλλα για να τις πεις φιλες πρεπει να περασει καιρος!!!!!!! ε να λεμε καμια κουβεντα ρε παιδι μου!

με το αμαξι η "κυρια" ηταν ανασφαλιστη κ χωρις διπλωμα, μου εκανε δηλωση η κορη της με αλλη ημερομηνια!

ρανακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

τι κανετε? ολες μια απο τα ιδια ειμαστε! κ με τις γειτονισσες θα επιδιωξω παρεα, αλλα για να τις πεις φιλες πρεπει να περασει καιρος!!!!!!! ε να λεμε καμια κουβεντα ρε παιδι μου!

με το αμαξι η "κυρια" ηταν ανασφαλιστη κ χωρις διπλωμα, μου εκανε δηλωση η κορη της με αλλη ημερομηνια!

παλι καλα ρε συ.....οποτε θα στο φτιαξει....

μηπως δεν ειχε λεφτα ρε συ η γυναικα να πληρωσει την ασφαλεια?αλλα μη το οδηγας κυρα μου......φφφφφφφφφφφφ!!!!:rolleyes:

παλι καλα ρε συ.....οποτε θα στο φτιαξει....

μηπως δεν ειχε λεφτα ρε συ η γυναικα να πληρωσει την ασφαλεια?αλλα μη το οδηγας κυρα μου......φφφφφφφφφφφφ!!!!:rolleyes:

το αυτοκινητο του αντρα μου ειναι 1,5 χρονο ανασφαλιστο! κ δεν το κινουμε!!!

κ αντε με την ασφαλεια! το διπλωμα?????????????????????????????

τι το κυκλοφορας κυρα μουυυυυυυυυυυυυυυ?????????????

το αυτοκινητο του αντρα μου ειναι 1,5 χρονο ανασφαλιστο! κ δεν το κινουμε!!!

κ αντε με την ασφαλεια! το διπλωμα?????????????????????????????

τι το κυκλοφορας κυρα μουυυυυυυυυυυυυυυ?????????????

αααααααααα....το ειχε συστημα μαλλον!!!!!:shock:

αααααααααα....το ειχε συστημα μαλλον!!!!!:shock:

τελος καλο ολα καλα! τι κανει το μπιζουδι? κατεβηκε το στρωμα της κουνιας?????

εγω εχω πραγματα για το παταρι κ μαλλον θα ανεβουν μονα τους επανω, γιατι δεν βλεπω να τα ανεβαζει ο αντρουλης μου!!!

Διαφημίσεις

τελος καλο ολα καλα! τι κανει το μπιζουδι? κατεβηκε το στρωμα της κουνιας?????

εγω εχω πραγματα για το παταρι κ μαλλον θα ανεβουν μονα τους επανω, γιατι δεν βλεπω να τα ανεβαζει ο αντρουλης μου!!!

καλα ειναι μωρε τι μωρακι μου το γλκυκο!!!τωρα κοιμαται αλλα τη βλεπω να ξυπναει σε λιγακι να φαμε το αχλαδακι και το ροδακινακι μας....

χαχαχααχαχαχχ.....καλε οχι....μονο του θα λατεβει το στρωμα.....χααχαχαχαχαχαχχαχαααααχαχαχαχααχχαχαχαχα

κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

καλα ειναι μωρε τι μωρακι μου το γλκυκο!!!τωρα κοιμαται αλλα τη βλεπω να ξυπναει σε λιγακι να φαμε το αχλαδακι και το ροδακινακι μας....

χαχαχααχαχαχχ.....καλε οχι....μονο του θα λατεβει το στρωμα.....χααχαχαχαχαχαχχαχαααααχαχαχαχααχχαχαχαχα

κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

χαχχαχαχαχαχαχαχχααααααααα!!!!!τι πλακα! εμενα ανεβαινουν τα καγκελα κ τα ανεβασα εγω! ολο ορθια την βρισκω την μικρη, μια στο παρκο κ μια στην κουνια! εχει αρχισει το μπουσουλιμα κ πιανετε απο παντου για να περπαταει!

εδω που τα λεμε δουλευουν οι αντρουλιδες μας, τι να προλαβουν να κανουν κ αυτοι!

εμενα ο δικος μου παθαινει αλτσχαημερ! θελει ολα να του τα θυμιζω εγω! ειμαι η γραμματεας του!

χαχχαχαχαχαχαχαχχααααααααα!!!!!τι πλακα! εμενα ανεβαινουν τα καγκελα κ τα ανεβασα εγω! ολο ορθια την βρισκω την μικρη, μια στο παρκο κ μια στην κουνια! εχει αρχισει το μπουσουλιμα κ πιανετε απο παντου για να περπαταει!

εδω που τα λεμε δουλευουν οι αντρουλιδες μας, τι να προλαβουν να κανουν κ αυτοι!

εμενα ο δικος μου παθαινει αλτσχαημερ! θελει ολα να του τα θυμιζω εγω! ειμαι η γραμματεας του!

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχααχααχααχαχαχαχαχαχαχααχ.....

μια απο τα ιδια!!!!!

καλε το ρανακι μας σε κανενα μηνα θα περπαταει......ποποποποποποποπο....

μιλαει γιωτακι μου.....?????

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχααχααχααχαχαχαχαχαχαχααχ.....

μια απο τα ιδια!!!!!

καλε το ρανακι μας σε κανενα μηνα θα περπαταει......ποποποποποποποπο....

μιλαει γιωτακι μου.....?????

σιγουρα θα περπαταει μονη της σε κανα μηνα, μεχρι στιγμης αν της πιανουμε τα χερακια τρεχει!!!!!!! πατ πατ πατ τα ποδαρακια!

ναι μιλαει, λεει ακου ακου μπα μπα κα (κ ο αντρας μου αλλαζει πανα!!!) πτι εεεε εεεεε οοοοοοοο ακου ακου ντθρ το το το πτιθ ακου ακου, λυκο λυκο λυκο (αυτο το τελευταιο το λεει με την πιπιλα οταν νανουριζεται) και αμα κλαιει κ δεν την περνω αγκαλια ουαααααααα μαμααααααααααααααααα ουααααααααα!!!

πλακα εχει!!!

σιγουρα θα περπαταει μονη της σε κανα μηνα, μεχρι στιγμης αν της πιανουμε τα χερακια τρεχει!!!!!!! πατ πατ πατ τα ποδαρακια!

ναι μιλαει, λεει ακου ακου μπα μπα κα (κ ο αντρας μου αλλαζει πανα!!!) πτι εεεε εεεεε οοοοοοοο ακου ακου ντθρ το το το πτιθ ακου ακου, λυκο λυκο λυκο (αυτο το τελευταιο το λεει με την πιπιλα οταν νανουριζεται) και αμα κλαιει κ δεν την περνω αγκαλια ουαααααααα μαμααααααααααααααααα ουααααααααα!!!

πλακα εχει!!!

εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ρουφηξε τηνννννννννννννννννννννννννννννννννννννν

χθες πηγα σε μια φιλη μου και εχει 2 παιδακια,η μεγαλη ειναι 4 και η μικρη 4 μηνων.....το τι διαλογο εκανε με τη μεγαλη η δικια μου δε λεγεται....πρωυτη φορα ''μιλουσε'' ετσι.....πεθανα στο γελιο και μετα εκλαιγα...αχχχχ τα παιδακια μας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...