Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Το έχω ακούσει κ γω αυτό αλά δεν είναι σίγουρη!

Μακάρι να κάνει κακακια σήμερα! Ζορίζεται,γκρίνιαζει':-(

Πάντως δοκίμασε να φας αχλάδι! Εμένα αμέσως τον βοηθούσΕ μετά τους θηλασμούς!

Με την χορτισουπΑ θα βοήθηθει πολύ γιατί θα έχει κ λίγο λαδάκι μέσα!

θα φαω! για να δουμε! ευτυχως δεν γκρινιαζει! κοιμαται απο τις 13.00!! να μην τον ματιαξω! κοιμαται καθε μεσημερι εδω κανενα 3ωρο !!

λες να ειναι καλυτερα με την χορτοσουπα ε? μακαρι!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι επηρεαζοντε και εγω το εχω παρατηρησει!! τι καλα που συνεχιζεις! μπραβο! το βραδυ ξυπναει εσενα λενακι μου? εμενα τελευταιες μερες ξυπναει 1 φορα μπορει και 2! αν παει ετσι δεν ξερω αν θα τον βγαλω ακομη απο το δωματιο μας..:rolleyes:

Συνεχίζω αναστασακι μου! Θέλω μέχρι να ξεκινήσει φρέσκο αν κ δεν ξέρω αν ζητάει ίσως να μην το κόψω αμέσως.θα δούμε το αφήνω για μετά αυτό! Δεν αγχώνομαι! Λυπάμαι που στον Μιχαλάκη δεν είχα ίντερνετ κ δεν ήμουν καθόλου ενημερωμένη! Τώρα τα μαθαίνω όλα περί θηλασμού! Τέλος πάντων!

Κ μένα αναστασακι μου μια φορά ξυπνάει απλά με την πολύ τη ζέστη μου ξυπνούσε αρκετά φορές,χθες κ προχθές καλα ήταν μια φορά μόνο! Έχω κ νεράκι δίπλα μου γιατί μερικές φορές που ξυπνούσε από την πολύ ζέστη δεν ήθελε ζιζι κ του έδινα νεράκι κ το ευχαριστιοταν!

Κ γω δίπλα μου τον έχω στο κρεβατακι του κολιτα με το δικό μου! Επειδή θηλάζω ακόμα βολευόμαστε έτσι ακόμα μετά με το που σταματήσω θα τον πάω στο δωμάτιο νε τον Μιχαλάκη.αν τον αφήσει να κοιμηθεί κάτω κ αυτός να πάει πάνω γιατί για την ώρα δε το δέχεται!

Τον Μιχαλάκη τον είχα από νωρίς στο δωμάτιο του.δεν θηλάζΑ κ ήταν πιο εύκολο.άσε που κοιμόταν πολύ καλα κ ξυπνούσε μια φορά μόνο για γάλα κ ξανακοιμόταν.Ξ αυτό μέχρι 7 μηνών.μετά τίποτα! Κοιμόταν όλο ΤΠ βράδυ μέχρι το πρωί! Πρέπει να ταν κοντά 3 μηνών όταν πήγε στο,δωμάτιο του! Αν δεν κάνω λάθος!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

θα φαω! για να δουμε! ευτυχως δεν γκρινιαζει! κοιμαται απο τις 13.00!! να μην τον ματιαξω! κοιμαται καθε μεσημερι εδω κανενα 3ωρο !!

λες να ειναι καλυτερα με την χορτοσουπα ε? μακαρι!:rolleyes:

Τι καλα που κοιμάται τόσες ώρες! Φτου φτου! Κ μένα κοιμάται τώρα!

Εσένα μαλον του άρεσε υο χωριό!:wink:

Θα ήθελες να ζήσεις εκεί αναστασακι μου!

Εγώ πάντως θα θελα σε χωριό! Με δικια μου αυλή! Τι ωραία!

Του,άρεσε η πισίνα Ε! Κ γω πριν λίγες μέρες πριν φύγει ο παππούς τον,έβαλα τον Μιχαλάκη στη μαμά κ έβαλα κ,τον μικτό να πλατσουρισει με τα ποδαράκια του! Του άρεσε πολύ!

Η χορτοσουπα θα τον βοηθήσει σίγουρα! Μακάρι να του αρέσει κ να την φάει καλα! Εμένα εδώ κ λίγες μέρες δεν τη τρώει καθόλου καλα κ έμαθε κ να φτύνει! Πρφφ κ όλη η μπουκιά έξω..:wink:

Δυσκολεύτηκαμε με την σούπα! Σχεδόν ένα μήνα του πήρε,να την συνηθίσει κ να την τρώει! Αλά,κατάλαβα κ τι του,αρέσει! Ασπουμε ο μιχαλάκηΣ δεν ήταν Γλύκατζησ κ του,άρεσε πολύ ενώ αντιθέτως δεν έστρωσε γλυκές γεύσεις όπως κρέμες η κάτι αλο.αυτός το αντίθετο! Οπότε μετά από πολες δοκιμές καταλήξαμε στο καρότο,κολοκύθι,λίγη κόκκινη πιπεριά,πατάτα,σέλινο η μαϊντανό η άνηθο ότι έχω, κ λίγο λαδάκι στο τέλος!έτσι βγαίνει γλυκειά κ του αρέσει.κ έχει κ πολύ όμορφο χρώμα!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Του,άρεσε η πισίνα Ε! Κ γω πριν λίγες μέρες πριν φύγει ο παππούς τον,έβαλα τον Μιχαλάκη στη μαμά κ έβαλα κ,τον μικτό να πλατσουρισει με τα ποδαράκια του! Του άρεσε πολύ!

Η χορτοσουπα θα τον βοηθήσει σίγουρα! Μακάρι να του αρέσει κ να την φάει καλα! Εμένα εδώ κ λίγες μέρες δεν τη τρώει καθόλου καλα κ έμαθε κ να φτύνει! Πρφφ κ όλη η μπουκιά έξω..:wink:

Δυσκολεύτηκαμε με την σούπα! Σχεδόν ένα μήνα του πήρε,να την συνηθίσει κ να την τρώει! Αλά,κατάλαβα κ τι του,αρέσει! Ασπουμε ο μιχαλάκηΣ δεν ήταν Γλύκατζησ κ του,άρεσε πολύ ενώ αντιθέτως δεν έστρωσε γλυκές γεύσεις όπως κρέμες η κάτι αλο.αυτός το αντίθετο! Οπότε μετά από πολες δοκιμές καταλήξαμε στο καρότο,κολοκύθι,λίγη κόκκινη πιπεριά,πατάτα,σέλινο η μαϊντανό η άνηθο ότι έχω, κ λίγο λαδάκι στο τέλος!έτσι βγαίνει γλυκειά κ του αρέσει.κ έχει κ πολύ όμορφο χρώμα!:wink:

θα μου αρεσε μια μονοκατοικια με κηπο αλλα πολυ κοντα στην πολη! δεν μου αρεσει η ζωη στο χωριο. και λιγες μερες καλα ειναι:tongue:

αχ για να δουμε μεχρι να μαθω και εγω τι του αρεσει θα θελει το χρονο του πιστευω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μου χαιρομαι που εισαι λιγο καλυτερα! ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος. δεν ταλαιπωρηθηκε ο ανθρωπος, πιστεψε με θα στεναχωριοσουν πιο πολυ. σε 2 μηνες κλεινει χρονο που πεθανε η γιαγια μου, μεγαλη ταλαιπωρια τραβηξε, ενα χρονο ηταν ολο νοσοκομεια κ τελικα ηταν κατακοιτη. γιαυτο σου λεω,δεν ειδατε ασχημα πραγματα! εφυγε αξιοπρεπης κ ορθιος.

Διαφημίσεις

θα μου αρεσε μια μονοκατοικια με κηπο αλλα πολυ κοντα στην πολη! δεν μου αρεσει η ζωη στο χωριο. και λιγες μερες καλα ειναι:tongue:

αχ για να δουμε μεχρι να μαθω και εγω τι του αρεσει θα θελει το χρονο του πιστευω!

αναστασακι βαλτου βερικοκο και αχλαδι κ μιση μπανανα στην φρουτοκρεμα, κ στην χορτοσουπα να αποφυγεις το καροτο. σφιγγει. δωστου κ νερακι, σε κανα δυο μερες θα ισιωσει. γινεται αυτο μολις μπουν οι στερεες τροφες, θα δεις αλλαγη κ στα κακα του.

αχ κοριτσια η μπεμπα εκλαιγε ασταματητα απο τις 3 μεχρι τις 4 που εφυγα για δουλεια. της δωσαμε ντεπον, βγαζει 3 δοντια μαζι κ ποναει μαλλον το μαναρι μου! τωρα με πηρε κ ο αντρας μου, μου ειπε οτι εφαγε κ επεσε ξερη για υπνο! ευτυχως!

ηρθε κ η κορη αυτης που με χτυπησε κ καναμε την δηλωση, ουτε διπλωμα δεν ειχε μαλλον, για να στειλει την κορη της, αυτη βαλαμε οτι με χτυπησε. τι να πεις, ανεγκεφαλος κοσμος!!!

Πω πω ζηλεια η γκομενα...να σε ρωτησω κατι...αυτοι σπιτι δικο τους δεν εχουν? Η πεθερα που μενει? Κοντα σας ή κοντα τους? Θελω να βγαλω λιγο ακρη και δεν μπορω με δαυτη....ουφφφφφ!!!!!

Οχι δεν έχουν δικό τους σπίτι! Οταν πέθανε ο πεθερός μου πριν 4 χρόνια τους είπε η πεθερά μου να έρθουν να μεινουν εδώ και να φτάξουν σπίτι δικό τους! Να γκρεμίζανε το παλιό και να φτιάχνανε δικό τους! Οπως κάναμε εμείς μετά! Αλλά αυτή δεν ήθελε λέει να μείνει στα Φάρσαλα! Είναι κατάντια λέει από τη Λάρισα να έρθει στο χωριό! Μόλις αρραβωνιαστήκαμε πέρασαν λίγοι μήνες και αφού είπαμε ότι θα παντρευόμασταν άμεσα δηλαδή μέσα σε ένα χρόνο και δεν θέλαμε να περιμένουμε ξεκινήσαμε εμείς διαδικασίες για το σπίτι! Ε σας λέω μεγάλη αλλαγή! Η πεθερά μου μένει δίπλα μας σε ένα πολύ μικρότερο σπιτάκι που τη βολεύει! Στο ίδιο οικόπεδο είναι αλλά δίπλα μας! Ζηλεύει πολύ αυτή καλέ και για πράγματα που δεν έχουν ουσία!

Οχι δεν έχουν δικό τους σπίτι! Οταν πέθανε ο πεθερός μου πριν 4 χρόνια τους είπε η πεθερά μου να έρθουν να μεινουν εδώ και να φτάξουν σπίτι δικό τους! Να γκρεμίζανε το παλιό και να φτιάχνανε δικό τους! Οπως κάναμε εμείς μετά! Αλλά αυτή δεν ήθελε λέει να μείνει στα Φάρσαλα! Είναι κατάντια λέει από τη Λάρισα να έρθει στο χωριό! Μόλις αρραβωνιαστήκαμε πέρασαν λίγοι μήνες και αφού είπαμε ότι θα παντρευόμασταν άμεσα δηλαδή μέσα σε ένα χρόνο και δεν θέλαμε να περιμένουμε ξεκινήσαμε εμείς διαδικασίες για το σπίτι! Ε σας λέω μεγάλη αλλαγή! Η πεθερά μου μένει δίπλα μας σε ένα πολύ μικρότερο σπιτάκι που τη βολεύει! Στο ίδιο οικόπεδο είναι αλλά δίπλα μας! Ζηλεύει πολύ αυτή καλέ και για πράγματα που δεν έχουν ουσία!

μερικοι ανθρωποι ζηλευουν κ τον αερα που αναπνεει καποιος αλλος, ειναι παθολογικη ζηλεια. μην ασχολησε και θα σκασει απο το κακο της!

Διαφημίσεις

να μαι παλι!!! τελικα καναμε κακακια!!!!!!!!!!!:P:p:p:p το απογευμα!!! πολυ χαρηκα!!! παω για υπνο τωρα! φιλακια!!!!!!!!!!!

Μπράβο που κάνατε κακάκια! Για 2 μέρες μην αγχώνεσαι όμως! Εμένα ο παιδίατρος μου είπε αν για 5 μέρες δεν κάνει κακάκια τότε να τον παίρνω τηλέφωνο! Επειδή είναι αγοράκι δεν κάνει να ζορίζεται πολύ για να μην κατεβάσει κήλη! Τα κοριτσάκια έχουνε περιθώριο 1-2 μέρες παραπάνω! Μία φορά μου έκανε τόσες μέρες και του έκανα κλύσμα! Ευτυχώς δεν μου το ξανάκανε!

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? η μπεμπα κοιμηθηκε νηστικια εχτες το βραδυ! ουτε να το δει το γαλα! ελπιζω να ειναι περαστηκο!!!

ειδες αναστασακι? αμεσως ενεργησε το χαμομηλι, αλλα παντως μην αγχωνεσαι κ για μερικες μερες!

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε? πολλες ερημιες!!! που ειστε?

εχτες πηγαμε βολτα σε μια πλατεια με κουνιες κ στον γυρισμο γνωρισαμε 2 μαμαδες, η μια εχει διδυμα κοριτσακια 10 μηνων κ η αλλη ενα κοριτσακι 7! μενουμε πολυ κοντα κ θα παιζουν τα παιδακια μας! τι καλα!!!

ευτυχως δροσισε λιγακι!!!

φιλακιααααααααααααα:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...