Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Όταν της βάφτισα το κοριτσάκι ήμουν μόλις 3 μήνες αρραβωνιασμένη με τον άντρα μου και το ζητήσανε από τον ίδιο! Δεν ήθελε κι αυτός να πει όχι (τον καταλαβαίνω ανηψιά του είναι) αλλά στη βάφτιση ο άντρας μου είχε κάταγμα στο χέρι και δεν μπορούσε να την κρατήσει οπότε αναγκαστικά έγινα εγώ η νονά! Ο άντρας μου που την ξέρει πολλά χρόνια μου λέει πως πάντα έτσι ήτανε αλλά παράγινε το κακό με το που αρραβωνιαστήκαμε και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το σπίτι μας! Από τότε τα πράγματα γίνανε πολύ χειρότερα! Τεσπά την έβαλα στη θέση της την κάργια και από εδώ και πέρα να φυλάγεται!

Όσο για τα φρούτα έχεις δίκιο! Εσένα είναι ολόκληρη κοπέλα καλέ! Εγώ τα συγκρίνω με το δικό μου που είναι ακόμη 4 μηνών! Σωστά σας παίρνει να δοκιμάσετε αυτά τα φρουτάκια!

καταλαβα! μπλεχτηκες, τι να εκανες? τεσπα, το παιδακι δεν φταιει τιποτα! καλα εκανες παντως, ζηλεια παιδι μου! τι πραγμα ειναι αυτο!

ναι το πιτσι μου! μεγαλωσε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα! τι κανετε? εμεις ακομα να κανομε κακακια! ουφφ να σκασαω ειμαι! του εδωσα λιγο χαμομηλακι!

χαμομηλι ειναι οτι καλυτερο! μεχρι το βραδυ θα τα κανει, αλλα κ για 2 μερες δεν υπαρχει θεμα, μην αγχωνεσαι!

κοριτσακια μολις την εβαλα για υπνο στη κουνια της !

ξετρελαθηκε με το μουσικο περιστρεφομενο κοντεψε να τα γκρεμισει ολα απο την χαρα της! νυσταζε ομως πολυ εκατσα και την εβλεπα και σε 3 λεπτα εκλεισε τα ματακια της και παραδοθηκε...:P

λετε να ειναι τοσο ευκολο τελικα?για να δουμε τι θα κανει και το βραδυ!

αναστασακι το χαμομηλακι βοηθαει,προσπαθησε να τον βαλει σε μια θεση καπως καθιστη στα ποδια σου με σηκωμενα τα ποδαρακια μπας και τον βοηθησεις λιγακι!εμενα χτες δεν εκανε και μολις εφαγε καταλαβα οτι ζοριζεται και την εβαλα καθιστη στα ποδια μου...ε σε 1 λεπτο τα εκανε και οχι μονο ειχαμε και διαροη στα ποδια μου και στο χαλι...παω να το πλυνω τωρα και να το μαζεψω κι ολας ! τι σκατουλιτσα!!;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλησπερα! τι κανετε? εμεις ακομα να κανομε κακακια! ουφφ να σκασαω ειμαι! του εδωσα λιγο χαμομηλακι!

Αναστασακι μου είναι επειδή ξεκινήσατε στέρεες! Κ μένα το ΠΑΘΕ! Όχι τόσες μέρες αλά ήταν σκληρά σαν κατσικάκι!

Ξέρεις με τι είδα μεγάλη διάφορα.με τα αχλάδια! ΦάΕ κάνα δύο αχλάδια κ τι αγγούρι βοηθάει κ έτσι θα πάει κ σε αυτόν!:wink: Α κ την Μπανάνα πιο λίγο από το μισό βάζει εγώ έτσι κάνω κ τώρα αν βλέπω ότι είναι πιο σφιχτά κ ένα ολόκληρο αχλάδι βάζω στη φρουτοκρεμα! Θα στρώσει θα το δεις!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μολις την εβαλα για υπνο στη κουνια της !

ξετρελαθηκε με το μουσικο περιστρεφομενο κοντεψε να τα γκρεμισει ολα απο την χαρα της! νυσταζε ομως πολυ εκατσα και την εβλεπα και σε 3 λεπτα εκλεισε τα ματακια της και παραδοθηκε...:P

λετε να ειναι τοσο ευκολο τελικα?για να δουμε τι θα κανει και το βραδυ!

αναστασακι το χαμομηλακι βοηθαει,προσπαθησε να τον βαλει σε μια θεση καπως καθιστη στα ποδια σου με σηκωμενα τα ποδαρακια μπας και τον βοηθησεις λιγακι!εμενα χτες δεν εκανε και μολις εφαγε καταλαβα οτι ζοριζεται και την εβαλα καθιστη στα ποδια μου...ε σε 1 λεπτο τα εκανε και οχι μονο ειχαμε και διαροη στα ποδια μου και στο χαλι...παω να το πλυνω τωρα και να το μαζεψω κι ολας ! τι σκατουλιτσα!!;)

γεια σου βασουλα!! μια χαρα η μικρη! εγω αν τον αφησω ετσι σιγα μην κοιμηθει μονος του! τον κοιμιζω πρωτα και μετα τον αφηνω!

τον κρααω μωρε και ετσι οπως λες. για να δουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Είμαι κάπως καλύτερα! Ο Αλεξάκης έχει πολύ γκρίνια αν δεν ασχολούμαι μαζί του! Λογικό!

Τον κοιμηζω τώρα! Έχω πιαστεί με δουλειές του σπιτιού για να ξεχνάω εκεί κ να ξεχνιέμαι!

Τα βγάλαμε κ τα πάνω δοντάκια.τρία πάνω κ δύο κάτω συνολικά.με δαγκώνει συνέχεια έχω σημάδιΑ.ο μιχαλάκηΣ μου καλα.ρωτάει για τον παππού αλά του εξηγώ πως πήγε να δει την μαμά του σιγά σιγά ΥΑ το καταλάβει με κάπιο τρόπο.δεν του έχω πει πέθανε.αργότερα θα του εξηγήσω κ αυτό!

Αυτά!

(((((((())))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Είμαι κάπως καλύτερα! Ο Αλεξάκης έχει πολύ γκρίνια αν δεν ασχολούμαι μαζί του! Λογικό!

Τον κοιμηζω τώρα! Έχω πιαστεί με δουλειές του σπιτιού για να ξεχνάω εκεί κ να ξεχνιέμαι!

Τα βγάλαμε κ τα πάνω δοντάκια.τρία πάνω κ δύο κάτω συνολικά.με δαγκώνει συνέχεια έχω σημάδιΑ.ο μιχαλάκηΣ μου καλα.ρωτάει για τον παππού αλά του εξηγώ πως πήγε να δει την μαμά του σιγά σιγά ΥΑ το καταλάβει με κάπιο τρόπο.δεν του έχω πει πέθανε.αργότερα θα του εξηγήσω κ αυτό!

Αυτά!

(((((((())))))))

Για να ξεσπάΩ εκεί ήθελα να γράψω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου είναι επειδή ξεκινήσατε στέρεες! Κ μένα το ΠΑΘΕ! Όχι τόσες μέρες αλά ήταν σκληρά σαν κατσικάκι!

Ξέρεις με τι είδα μεγάλη διάφορα.με τα αχλάδια! ΦάΕ κάνα δύο αχλάδια κ τι αγγούρι βοηθάει κ έτσι θα πάει κ σε αυτόν!:wink: Α κ την Μπανάνα πιο λίγο από το μισό βάζει εγώ έτσι κάνω κ τώρα αν βλέπω ότι είναι πιο σφιχτά κ ένα ολόκληρο αχλάδι βάζω στη φρουτοκρεμα! Θα στρώσει θα το δεις!

λενακι μου τι κανεις? λες ε?? η μπανανα σφιγγει.. απο τοτε που την εδωσε εσφιξε!:rolleyes: αυριο δηλ τι λες να του κανω? μα τον βλεπω σφιγγεται και τιποτα!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αυτά!

(((((((())))))))

αχχ λενακι μου! ετσι και εμενα η ανηψια μου εμπαινε στο σπιτι και ελεγε? που ειναι παππου? και της ελεγα στον ουρανο! στον θεουλη!

τα βγαλατε τα δοντακια σας ε???:D σε δαγκωνει οταν θηλαζει λενακι μου?

τι εγινε με την περιοδο? ηρθε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

λενακι μου τι κανεις? λες ε?? η μπανανα σφιγγει.. απο τοτε που την εδωσε εσφιξε!:rolleyes: αυριο δηλ τι λες να του κανω? μα τον βλεπω σφιγγεται και τιποτα!:(

Αύριο βάλε ένα πολύ μικρό κομματάκι μπανάνα ένα μισό μήλο κ ολόκληρο αχλάδι.εγώ έτσι έκανα! Επίσης όταν σφίγγεται όπως είπε η βασουλα εκείνη την ώρα βαλτον με λυγισμενα ποδαράκια ανάμεσα στα πόδια σου να τον βοηθήσεις έτσι! Κ το χαμομήλι σίγουρα βοηθάει! Κ το απογευματάκι τι του δίνεις? Θα μπορούσες να του δώσεις λίγο ώριμο Βερύκοκο! Ένα πολύ μαλακό με το χέρι σου να τον τάιζες! Δεν ξέρω αν σε φοβίζει αυτό!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αύριο βάλε ένα πολύ μικρό κομματάκι μπανάνα ένα μισό μήλο κ ολόκληρο αχλάδι.εγώ έτσι έκανα! Επίσης όταν σφίγγεται όπως είπε η βασουλα εκείνη την ώρα βαλτον με λυγισμενα ποδαράκια ανάμεσα στα πόδια σου να τον βοηθήσεις έτσι! Κ το χαμομήλι σίγουρα βοηθάει! Κ το απογευματάκι τι του δίνεις? Θα μπορούσες να του δώσεις λίγο ώριμο Βερύκοκο! Ένα πολύ μαλακό με το χέρι σου να τον τάιζες! Δεν ξέρω αν σε φοβίζει αυτό!

και το μηλο φοβαμαι μηπως τον εσφιξε:rolleyes: ουφ δεν ξερω τι να κανω. το απογευμα δεν δινω κατι... την δευτερα θα ξεκινησουμε χορτοσουπα! ..

δεν με φοβιζει αν ειναι ωριμο το βερυκοκο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχ λενακι μου! ετσι και εμενα η ανηψια μου εμπαινε στο σπιτι και ελεγε? που ειναι παππου? και της ελεγα στον ουρανο! στον θεουλη!

τα βγαλατε τα δοντακια σας ε???:D σε δαγκωνει οταν θηλαζει λενακι μου?

τι εγινε με την περιοδο? ηρθε?

Τι δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα παιδάκι το τι συμβαίνει!:-(

Ναι,τα βγάλαμε! Σήμερα πρώτη φορά με δάγκωσε ο σκατουλης! Πολύ παλιά υο έκανε αυτό αλά δεν είχε δοντάκια σήμερα όμως πόνεσα!:wink:

Περίοδος όχι ευτυχώς! Αν κ από την στεναχώρια μου είχα πολύ έντονο πόνο κ έλεγα ότι θα κατέβει νωρίτερα τελικά αλά σταμάτησε πάλι καλα! Περιμένω στης 2 Ιουλίου τώρα! Α κ το τεστ Παπ καλό βγήκε!

Επίσης από την στεναχώρια μου κάθε φορά που θηλάζω τον μικρό ήταν γκρινιάρης μετά κ δεν ήθελε κ πολύ να θηλάσει! Είχα διαβάσει ότι επηρεάζονται όταν θηλάζουν αν είσαι μέσα στο στρες κ στο άγχος!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τι δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα παιδάκι το τι συμβαίνει!:-(

Ναι,τα βγάλαμε! Σήμερα πρώτη φορά με δάγκωσε ο σκατουλης! Πολύ παλιά υο έκανε αυτό αλά δεν είχε δοντάκια σήμερα όμως πόνεσα!:wink:

Περίοδος όχι ευτυχώς! Αν κ από την στεναχώρια μου είχα πολύ έντονο πόνο κ έλεγα ότι θα κατέβει νωρίτερα τελικά αλά σταμάτησε πάλι καλα! Περιμένω στης 2 Ιουλίου τώρα! Α κ το τεστ Παπ καλό βγήκε!

Επίσης από την στεναχώρια μου κάθε φορά που θηλάζω τον μικρό ήταν γκρινιάρης μετά κ δεν ήθελε κ πολύ να θηλάσει! Είχα διαβάσει ότι επηρεάζονται όταν θηλάζουν αν είσαι μέσα στο στρες κ στο άγχος!

ναι επηρεαζοντε και εγω το εχω παρατηρησει!! τι καλα που συνεχιζεις! μπραβο! το βραδυ ξυπναει εσενα λενακι μου? εμενα τελευταιες μερες ξυπναει 1 φορα μπορει και 2! αν παει ετσι δεν ξερω αν θα τον βγαλω ακομη απο το δωματιο μας..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και το μηλο φοβαμαι μηπως τον εσφιξε:rolleyes: ουφ δεν ξερω τι να κανω. το απογευμα δεν δινω κατι... την δευτερα θα ξεκινησουμε χορτοσουπα! ..

δεν με φοβιζει αν ειναι ωριμο το βερυκοκο!!

Το έχω ακούσει κ γω αυτό αλά δεν είναι σίγουρη!

Μακάρι να κάνει κακακια σήμερα! Ζορίζεται,γκρίνιαζει':-(

Πάντως δοκίμασε να φας αχλάδι! Εμένα αμέσως τον βοηθούσΕ μετά τους θηλασμούς!

Με την χορτισουπΑ θα βοήθηθει πολύ γιατί θα έχει κ λίγο λαδάκι μέσα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...