Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ε δεν σας ειπα κλεισαμε ταξιδακι στην θεσσαλονικη 6/8 με 10/8!!αν θελετα να κανουμε και καμια συνατηση:tongue::tongue::tongue:

Αχ...Θεσσαλονικη δεν εχω παει ποτε και ειναι το μονο μερος που θελω τοσο πολυ να δω!καλες διακοπουλες Εφακη μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον απο την κουραση σου θα ειναι!!

καλημερα γιωτα μου!!σε ευχαριστω!1

καλημερα ιωαννα μου!!ευτυχως εγω δεν ειμαι αλεργικη και την γλιτωσα,

καλα η πεθερα σου αφου ξερει τι γινοταν γιατι κρατα μουτρα??ασ μιλουσε αυτη στο γιο της αμα δεν ηθελε να γινοταν ετσι τα πραγματα!!

Πεθερές Εφάκι μου! Τι να πεις; Πουθενά δεν τις πιάνεις! Χίλια καλά να κάνεις στο ένα στραβό θα παρεξηγηθούν! Να σου πω κιόλας δεν με νοιάζει! Νιώθω πολύ καλά που τα είπα! Βέβαια η μαμά μου μόλις τα έμαθε άρχισε τις βλακείες! Οτι και καλά εγώ έπρεπε να μη μιλήσω αλλά άνθρωπος είμαι ρε κορίτσια! Πόσο να αντέξω; Ρομπότ να ήμουν θα είχα καεί!

Αχ...Θεσσαλονικη δεν εχω παει ποτε και ειναι το μονο μερος που θελω τοσο πολυ να δω!καλες διακοπουλες Εφακη μου!!!

εγω σπουδασα εκει και την ξερω καλα,ο αντρας μου θα παει για δουλεια και εγω για βολτες!!!να πας ειναι πολυ ωραια!!

Πεθερές Εφάκι μου! Τι να πεις; Πουθενά δεν τις πιάνεις! Χίλια καλά να κάνεις στο ένα στραβό θα παρεξηγηθούν! Να σου πω κιόλας δεν με νοιάζει! Νιώθω πολύ καλά που τα είπα! Βέβαια η μαμά μου μόλις τα έμαθε άρχισε τις βλακείες! Οτι και καλά εγώ έπρεπε να μη μιλήσω αλλά άνθρωπος είμαι ρε κορίτσια! Πόσο να αντέξω; Ρομπότ να ήμουν θα είχα καεί!

εχεις δικιο ιωαννα μου!!που θενα δεν τες πιανεις αστη θα πιει ξυδι να της περασει!!οσο για την μαμα σου απλα θελει να κρατα τες ισσοροπιες για αυτο προσπαθει να εισαι ηρεμη!!για να μην διμιουργουνται εντασεις μεταξυ και στα δυο αδερφια!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????? Σας διαβασα στα πεταχτα γιατι εχω τοσες δουλειες που δεν προλαβαινω να πω το ονομα μου...

Ιωαννακι μου πολυ χαρηκα που τους τα ειπες ενα χερακι! Για να μην πω δυο χερακια...μπραβο ρε θηριο! Το καταευχαριστηθηκα ειλικρινα! Οσο για την πεθερα σου προφανως δεν θελει να ερχονται σε ριξη τα παιδια της...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραταει μουτρα...η αλλη νυφη της οταν εκανε οτι εκανε ηταν σωστη? Αν ομως δεν ηθελε τσακωμους ας ειχε φροντισει οταν επρεπε να βαλει ταξη και τα αδερφια να μην ειχαν προβληματα....μωρε ειναι μερικες...και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο! Ε δεν γινεται αυτο...ας καταλαβουν ολοι οτι κι εσυ ανθρωπος εισαι...και απο πετρα να ησουν θα εσπαγες με ολα αυτα! Οσο για την συνυφαδα δεν εχω λογια...τι πηρε να σου πει? Ζηταει και τα ρεστα τωρα? Ειμαι ακομα πολυ ζεστη...να ανηφορισω να την κερασω ενα σφηνακι ξυδι μπαλσαμικο που ειναι και της μοδος????? Ρε ουστ απο δω περα....σιγα αν ανεβω μην ασχοληθω μαζι της...θα ερθω να δω εσενα και τον παιδαρα σου και να τον ζουληξω...ε τωρα αν τυχει να την δω της ριχνω ενα μπερντακι ετσι για την πρωτη γνωριμια ρε παιδι μου....να εχει να θυμαται...χιχιχιχι!!!!Παντως ο αντρας σου ειναι πολυ θετικο που σε υπερασπαστηκε...αυτο εχει μεγαλη σημασια!!!! Δωσε πολλα ρουφηχτα φιλια στον αντρακλα μας!

Καλε εφακη τι επαθες κι εσυ πρωι πρωι? Απα πα...το εχω παθει κι εγω ως συνοδηγος ομως ακριβως στο ιδιο σημειο και απεκτησα τριτο βυζι...τουμπανο ειχα γινει και ο πονος αφορητος...ειναι το σημειο τετοιο! Περαστικα ματακια μου και αν δεις κανενα περιεργο δρομο για νοσοκομειο!

Αναστασακι μου τον εβαλες στην πισινα ε? Φανταζομαι χαρα που θα εκανε...βαλε μας φωτο....!!!!

Γιωτουλα ουουουουου....ρε σεις το ροδακινο εχει χνουδωτο φλοιο και δεν κανει μας ειπε εμας η παιδιατρος να του δωσουμε του μπεμπη...για ρωτηστε πριν τους δωσετε....οσο για την μπανανα κι εμενα μου κανει λιγα κακα οταν του δινω....νερο πινει 3 μπουκαλια ημερησιως των 120μλ....βοηθαει πολυ στα κακα το εχω διαπιστωσει κι εγω αυτο!

Βασουλα μου εμεις χθες το βραδυ δεν ξυπνησαμε καθολου...το πηρε σερι ο μπεμπης αρα τα προηγουμενα βραδια ζεσταινοταν μαλλον πολυ...εγω τον εβαλα στο δωματιο του πριν εναν μηνα...μια χαρα κοιμηθηκε αμεσως δεν ειχα προβλημα...αν δεν ειχε την παλλινδρομιση θα τον εβαζα πιο νωρις...φοβομουν ομως μην πνιγει οποτε δεν μπορουσα να τον βαλω πιο νωρις!

Λενιω μου σε σκεφτομαι συνεχεια...οποτε νιωσεις καλυτερα μπες να τα πουμε να σε ανεβασουμε λιγακι!!!

Οι υπολοιπες που χαθηκτε?

Ελενιτσα, Ποπακι,Νατασαρα, Κατια και οποια αλλη ξεχναω φιλακια πολλα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα!!!!!!

Τι επαθες βρε εφακη πρωι-πρωι?Εισαι καλα τωρα?

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?

Καλημερα Ρια μου!!!! Πονοκεφαλο και νευρα εχεις ε? Κουραση και ζεστη αυτα κανουν...ασ'τα κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι...η μικρη σου τι κανει????

Φιλια πολλα....

καλημερα ματινα μου!!τι να πω στα ξαφνικα ενοιωσα ενα πονο και ειδα την μελισσα,παω καλητερα ομως σαν να και ξεφουσκωσε ποναω ακομα αλλα πιστευω πως θα περασει;)

εσεις τι κανετε?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ματινακι για τα χνουδωτα φρουτα κ εγω ρωτησα, μου ειπε να τα πλενω να τα καθαριζω κ να τα δινω για 3 μερες, αν δεν παρουσιαστει τιποτα οκ. την μπανανα την βαζω για να την κανει πιο πηχτη την κρεμα γιατι τα καλοκαιρινα φρουτα ειναι πιο ζουμερα. βαζουμε κ πεπονι μεσα. μονο φραουλα μου ειπε να μην δωσω ακομα.

ιωαννα η πεθερα μπορει να μην σου κραταει μουτρα, αλλα να ειναι στεναχωρημενη με τον χαμο που εγινε, κ να εχει τυψεις για το μεριδιο ευθηνης της. επρεπε να εχει μπει στην μεση νωριτερα κ να βαλει την αλλη νυφη στην θεση της!

θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εινιαι η μαμα μου απο εκει κ εχω παει μονο μια φορα, αλλα ημουν μικρη. πολυ ηθελα να ξαναπαωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν θυμαμαι τιποτα!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????? Σας διαβασα στα πεταχτα γιατι εχω τοσες δουλειες που δεν προλαβαινω να πω το ονομα μου...

Ιωαννακι μου πολυ χαρηκα που τους τα ειπες ενα χερακι! Για να μην πω δυο χερακια...μπραβο ρε θηριο! Το καταευχαριστηθηκα ειλικρινα! Οσο για την πεθερα σου προφανως δεν θελει να ερχονται σε ριξη τα παιδια της...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραταει μουτρα...η αλλη νυφη της οταν εκανε οτι εκανε ηταν σωστη? Αν ομως δεν ηθελε τσακωμους ας ειχε φροντισει οταν επρεπε να βαλει ταξη και τα αδερφια να μην ειχαν προβληματα....μωρε ειναι μερικες...και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο! Ε δεν γινεται αυτο...ας καταλαβουν ολοι οτι κι εσυ ανθρωπος εισαι...και απο πετρα να ησουν θα εσπαγες με ολα αυτα! Οσο για την συνυφαδα δεν εχω λογια...τι πηρε να σου πει? Ζηταει και τα ρεστα τωρα? Ειμαι ακομα πολυ ζεστη...να ανηφορισω να την κερασω ενα σφηνακι ξυδι μπαλσαμικο που ειναι και της μοδος????? Ρε ουστ απο δω περα....σιγα αν ανεβω μην ασχοληθω μαζι της...θα ερθω να δω εσενα και τον παιδαρα σου και να τον ζουληξω...ε τωρα αν τυχει να την δω της ριχνω ενα μπερντακι ετσι για την πρωτη γνωριμια ρε παιδι μου....να εχει να θυμαται...χιχιχιχι!!!!Παντως ο αντρας σου ειναι πολυ θετικο που σε υπερασπαστηκε...αυτο εχει μεγαλη σημασια!!!! Δωσε πολλα ρουφηχτα φιλια στον αντρακλα μας!

Καλε εφακη τι επαθες κι εσυ πρωι πρωι? Απα πα...το εχω παθει κι εγω ως συνοδηγος ομως ακριβως στο ιδιο σημειο και απεκτησα τριτο βυζι...τουμπανο ειχα γινει και ο πονος αφορητος...ειναι το σημειο τετοιο! Περαστικα ματακια μου και αν δεις κανενα περιεργο δρομο για νοσοκομειο!

Αναστασακι μου τον εβαλες στην πισινα ε? Φανταζομαι χαρα που θα εκανε...βαλε μας φωτο....!!!!

Γιωτουλα ουουουουου....ρε σεις το ροδακινο εχει χνουδωτο φλοιο και δεν κανει μας ειπε εμας η παιδιατρος να του δωσουμε του μπεμπη...για ρωτηστε πριν τους δωσετε....οσο για την μπανανα κι εμενα μου κανει λιγα κακα οταν του δινω....νερο πινει 3 μπουκαλια ημερησιως των 120μλ....βοηθαει πολυ στα κακα το εχω διαπιστωσει κι εγω αυτο!

Βασουλα μου εμεις χθες το βραδυ δεν ξυπνησαμε καθολου...το πηρε σερι ο μπεμπης αρα τα προηγουμενα βραδια ζεσταινοταν μαλλον πολυ...εγω τον εβαλα στο δωματιο του πριν εναν μηνα...μια χαρα κοιμηθηκε αμεσως δεν ειχα προβλημα...αν δεν ειχε την παλλινδρομιση θα τον εβαζα πιο νωρις...φοβομουν ομως μην πνιγει οποτε δεν μπορουσα να τον βαλω πιο νωρις!

Λενιω μου σε σκεφτομαι συνεχεια...οποτε νιωσεις καλυτερα μπες να τα πουμε να σε ανεβασουμε λιγακι!!!

Οι υπολοιπες που χαθηκτε?

Ελενιτσα, Ποπακι,Νατασαρα, Κατια και οποια αλλη ξεχναω φιλακια πολλα!!!!

Χαχαχαχαχ καλά έλιωσα με το μπερντάκι! Τι κάνεις; Τέλειωσες με το συμμάζεμα; Α όσο για την πεθερά μου είπε πριν πως καλά έκανα και μίλησα και ότι από εδώ και πέρα να σκέφτομαι μόνο το παιδί μου και τον άντρα μου! Εγώ της είπα πως τη βαφτιστήρα μου την αγαπάω και πάντα θα τη βλέπω και θα της παίρνω το κατιτίς αλλά δεν ανέχομαι άλλες απαιτήσεις! Τελείωσαν αυτά! εχω περιέργεια την Κυριακή που θα έρθουν με τι μούτρα θα με αντικρύσει αυτή; Καλά θα μπω να σας πω νέα εννοείται μόλις γυρίσουμε από την Αργαλαστή!

Α για τα χνουδωτά κι εμάς μας είπε ο γιατρός να τα αποφύγουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα και για το πεπόνι να μην του βάζω γιατί είναι πολύ βαρύ! Είπαμε ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του! Καλά να είναι τα παιδάκια μας αυτό έχει σημασία!

Αχ πάω να του δώσω γαλατάκι! Ήρθε η ώρα του φαγητού! Παίζουμε με τη γιαγιά μας τώρα αλλά μας έπιασε λίγη γκρίνια! Θα τα πούμε μετά! Φιλάκιααααα!!!

Καλημερα κοριτσια!

τι κανετε ελπιζω ολα καλα !

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ εγω βαζω ενα απλο υγρο στη μπριζα σε μεγαλη αποσταση απο το δωματιο της μικρης και με ανοιχτα παραθυρα..τωρα να σου πω επειδη και το σπιτι ειναι μεγαλο τα παραθυρα ανοιχτα ολο και κατι βλεπω να κυκλοφορει μεσα στο σπιτι...μου την τσιμπησε ενα στο μπουτακι προχτες:evil:.παντα τις ριχνω μια κουνουπιερα στον υπνο και ετσι κοιμαμε ησυχη.τωρα θα παω να παρω και μια κρεμουλα να τις βαζω που απωθει τα κουνουπια τις crillen πιο πολυ για οταν βγαινουμε εξω γιατι πολυ την περιτριγιριζουν..

αααχχχχ και συ διπλα σου τον εχεις ακομα αλλα δεν σε ανυσηχει ε? η αληθεια ειναι μεγαλη ευκολια οταν το παιδι ξυπναει κατα την διαρκεια να το χεις διπλα το θηλαζεις μια χαρα...σου ξυπναει συχνα αναστασακι? εμενα σταματησε εδω κια αρκετες μερες για αυτο λεω να κανω το πρωτο βημα,θα μου λειπει λιγακι βεβαια και μενα!αχ το μωρο θα συνηθησει εγω να δω ποτε:oops:κακα τα ψεμματα ειναι ωραια οταν εχουμε τα παιδακια μας διπλα μας στο κρεβατι μας...αχχχ αυτη η μωρουδιλα δεν παλευεται με τιποτα!!!

καλε μπανακι κανατε στη πισινα?αντε περιμενουμε εντυπωσεις..πιστευω οτι θα ξετρελαθει και θα πλατσουριζει ο μικρος....

οσο για τα κακακια νομιζω οτι δεν πρεπει να ανυσηχεις για 2 μερες...ρωτα το γιατρο σου να σου πει κανενα συνδιασμο εκει να κανεις με τα φρουτακια που θα βοηθησει την κατασταση;)

ΜΑΤΙΝΑΚΙ τι κανετε???? αυτο που λες για τα φρουτακια με τοπ χνουδι το εχω ακουσει πολλες φορες οτι δεν κανει και απο δω στο φορουμ και απο φιλους..παρολα αυτα στις οδηγιες που μου εδωσε η γιατρος λεει για τα φρουτα μπανανα μηλο αχλαδι και μου συμπληρωσε διπλα ...βερικοκο η ροδακινο!!!!τωρα δεν αρχισαμε ακομα και ουτε συζητισαμε ακριβως τι θα δινω ,στο επομενο αντεβου θα ρωτησω λεπτομερειες και θα μας δωσει το οκ και οδηγιες να ξεκινησουμε ,αλλα για να το γραφει στη λιστα λογικα θα μας τα βαλει !ξερω και γω ο καθε γιατρος μαλλον εχει διαφορετικη αποψη περι του θεματος..!

ΕΦΑΚΗ αμαν βρε κοριτσι μου με την παλιομελισουλαααααααα!!!!!!! ευτηχως που εισαι καλυτερα!! αντε ελα η σαλονικα σε περιμενει!!!!!!;););)

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ουδεν σχολιο με καλυψε η προλαλησασα ματινα!

ΓΙΩΤΑΚΙ τι κανετε ?εμεις ολα καλα σημερα θα την βαλω το μεσημερι να κοιμηθει στο δωματιακι της! θα κανω και συζητηση μπροστα ση γιατρο να ακουσει κ ο αντρας μου να πειστει. εν τω μεταξυ δεν το χω συζητησει ποτε με το γιατρο αυτο το θεμα φανταζεσε να μου πει: καλε ασε το παιδι στο δωματιο σας δεν πειραζει και τετοια :shock::shock:χαχαχα πλακα θα εχουμε !! οκ δεν φανταζομαι αλλα λεμε τωρα ...!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ που εισαι κοριτσι μου .ελπιζω να εισαι καλα και να νιωθεις λιγο καλυτερα ! φιλακια !

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχ καλά έλιωσα με το μπερντάκι! Τι κάνεις; Τέλειωσες με το συμμάζεμα; Α όσο για την πεθερά μου είπε πριν πως καλά έκανα και μίλησα και ότι από εδώ και πέρα να σκέφτομαι μόνο το παιδί μου και τον άντρα μου! Εγώ της είπα πως τη βαφτιστήρα μου την αγαπάω και πάντα θα τη βλέπω και θα της παίρνω το κατιτίς αλλά δεν ανέχομαι άλλες απαιτήσεις! Τελείωσαν αυτά! εχω περιέργεια την Κυριακή που θα έρθουν με τι μούτρα θα με αντικρύσει αυτή; Καλά θα μπω να σας πω νέα εννοείται μόλις γυρίσουμε από την Αργαλαστή!

Α για τα χνουδωτά κι εμάς μας είπε ο γιατρός να τα αποφύγουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα και για το πεπόνι να μην του βάζω γιατί είναι πολύ βαρύ! Είπαμε ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του! Καλά να είναι τα παιδάκια μας αυτό έχει σημασία!

Αχ πάω να του δώσω γαλατάκι! Ήρθε η ώρα του φαγητού! Παίζουμε με τη γιαγιά μας τώρα αλλά μας έπιασε λίγη γκρίνια! Θα τα πούμε μετά! Φιλάκιααααα!!!

ειδες ειναι αυτο που σου ειπα! εχει τυψεις. αληθεια αφου δεν τα πηγαινατε ποτε καλα γιατι βαπτησες το κοριτσακι?

η μπεμπα ειναι 9.5 μηνων γιαυτο μου εδωσε το ελευθερο στα φαγητα κ φρουτα, εσενα ειναι μικρουλης ακομα, το πεπονι ειναι οντως βαρυ!

βασω πλακα θα ειχει να πει ο γιατρος, ασε το παιδι μεχρι να χρονισει!!!!:shock:

ε δεν νομιζω, συνηθως λενε κατα τον 4ο μηνα να τα βγαζουμε απο το δωματιο.

ειδες ειναι αυτο που σου ειπα! εχει τυψεις. αληθεια αφου δεν τα πηγαινατε ποτε καλα γιατι βαπτησες το κοριτσακι?

η μπεμπα ειναι 9.5 μηνων γιαυτο μου εδωσε το ελευθερο στα φαγητα κ φρουτα, εσενα ειναι μικρουλης ακομα, το πεπονι ειναι οντως βαρυ!

βασω πλακα θα ειχει να πει ο γιατρος, ασε το παιδι μεχρι να χρονισει!!!!:shock:

ε δεν νομιζω, συνηθως λενε κατα τον 4ο μηνα να τα βγαζουμε απο το δωματιο.

Όταν της βάφτισα το κοριτσάκι ήμουν μόλις 3 μήνες αρραβωνιασμένη με τον άντρα μου και το ζητήσανε από τον ίδιο! Δεν ήθελε κι αυτός να πει όχι (τον καταλαβαίνω ανηψιά του είναι) αλλά στη βάφτιση ο άντρας μου είχε κάταγμα στο χέρι και δεν μπορούσε να την κρατήσει οπότε αναγκαστικά έγινα εγώ η νονά! Ο άντρας μου που την ξέρει πολλά χρόνια μου λέει πως πάντα έτσι ήτανε αλλά παράγινε το κακό με το που αρραβωνιαστήκαμε και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το σπίτι μας! Από τότε τα πράγματα γίνανε πολύ χειρότερα! Τεσπά την έβαλα στη θέση της την κάργια και από εδώ και πέρα να φυλάγεται!

Όσο για τα φρούτα έχεις δίκιο! Εσένα είναι ολόκληρη κοπέλα καλέ! Εγώ τα συγκρίνω με το δικό μου που είναι ακόμη 4 μηνών! Σωστά σας παίρνει να δοκιμάσετε αυτά τα φρουτάκια!

καλημερα ματινα μου!!τι να πω στα ξαφνικα ενοιωσα ενα πονο και ειδα την μελισσα,παω καλητερα ομως σαν να και ξεφουσκωσε ποναω ακομα αλλα πιστευω πως θα περασει;)

εσεις τι κανετε?

Μακαρι εφακη μου να μην χρειαστει να κανεις τιποτα και να φυγει απο μονο του...βρε τι επαθες στα καλα καθουμενα...εγω τα εντομα τα τρεμω...ειμαι πολυ φοβιτσιαρα...και στην εγκυμοσυνη που δεν ηθελα να ταραζομαι τοτε μου μαζευονταν ολα γυρω μου...πφφφφ! Τεσπα περαστικουλια!Εμεις καλα ειμαστε ζεσταινομαστε αφανταστα...ο μπεμπης ειναι συνεχεια μουσκεμα και ολα νερακι του δινω να πινει και τον δροσιζω στο κορμακι του γιατι δεν θελω να του ξεκινησω ντουζακια απο τωρα....τον αυγουστο τι θα κανω με τους καυσωνες τους πιο μεγαλους αν ξεκινησω απο τωρα ντουζακια? Σημερα σαν να δροσισε λιγο απο τις 12 και μετα...εχει αερα και καπως ηρεμισαμε.....φιλακια στα αντρακια σου!

ματινακι για τα χνουδωτα φρουτα κ εγω ρωτησα, μου ειπε να τα πλενω να τα καθαριζω κ να τα δινω για 3 μερες, αν δεν παρουσιαστει τιποτα οκ. την μπανανα την βαζω για να την κανει πιο πηχτη την κρεμα γιατι τα καλοκαιρινα φρουτα ειναι πιο ζουμερα. βαζουμε κ πεπονι μεσα. μονο φραουλα μου ειπε να μην δωσω ακομα.

Ο καθε γιατρος λεει τα δικα του...στις 12 του μηνα που εχουμε εμβολιο θα την ρωτησω για πεπονι αν κανει να του βαλω..βεβαια στον 8ο θα αρχισουμε και γιαουρτακι οποτε ενα ενα για να μην τον πειραξουν...ιδομεν! Εσενα ειναι και μεγαλυτερο παιδακι οποτε του επιτρεπει περισσοτερα να τρωει!

Παλι καλα που το καταλαβε η πεθερα και της φυγανε τα μουτρα...απλα θα ειχε στενοχωρηθει μωρε δεν νομιζω να σου κραταγε μουτρα...μη νομιζεις, καταλαβαινει ποιος εχει το δικιο απλα φανταζομαι δεν παιρνει θεση για να μην ερθουν περισσοτερες εντασεις! Αν σε τσιγκλαει κι αυτη ξερει οτι θα γινεις τουρμπο περισσοτερο...εν παση περιπτωση εσυ εκανες αυτο που επρεπε για να μην πινουν αυτοι στην υγεια του κοροϊδου!!! Να μπουν στην θεση τους επρεπε και ελπιζω να τα καταφερες...δεν αλλαζει ευκολα ο ανθρωπος και περισσοτερο ο ζηλιαρης ανθρωπος! Μακαρι να σταματησουν τα βασανα σου με δαυτη! Τωρα το πως θα σε αντικρυσει...πολυ ευκολα...οταν ο ανθρωπος δεν εχει τσιπα δεν του καιγεται και καρφι εχω την εντυπωση...μακαρι ομως να φτιαξουν ολα και να μην σκας κι εσυ καθε λιγο και λιγακι!Περιμενουμε να μας πεις τα νεα απο την κυριακη...

Καλημερα κοριτσια!

τι κανετε ελπιζω ολα καλα !

ΜΑΤΙΝΑΚΙ τι κανετε???? αυτο που λες για τα φρουτακια με τοπ χνουδι το εχω ακουσει πολλες φορες οτι δεν κανει και απο δω στο φορουμ και απο φιλους..παρολα αυτα στις οδηγιες που μου εδωσε η γιατρος λεει για τα φρουτα μπανανα μηλο αχλαδι και μου συμπληρωσε διπλα ...βερικοκο η ροδακινο!!!!τωρα δεν αρχισαμε ακομα και ουτε συζητισαμε ακριβως τι θα δινω ,στο επομενο αντεβου θα ρωτησω λεπτομερειες και θα μας δωσει το οκ και οδηγιες να ξεκινησουμε ,αλλα για να το γραφει στη λιστα λογικα θα μας τα βαλει !ξερω και γω ο καθε γιατρος μαλλον εχει διαφορετικη αποψη περι του θεματος..!

Γεια σου Βασουλα μου...ναι μωρε οτι σου εχει πει ο γιατρος να κανεις με τα φρουτα...ασε τι λεμε ολες και τι κανουν και οι αλλες στα φορουμ...κι εγω εχω περιεργεια μεγαλη γιατι δεν εχουν ενα στανταρ αλλα οτι μου πει η ιατρος μου θα κανω....καθε παιδι εχει και διαφορετικες αναγκες!

Όταν της βάφτισα το κοριτσάκι ήμουν μόλις 3 μήνες αρραβωνιασμένη με τον άντρα μου και το ζητήσανε από τον ίδιο! Δεν ήθελε κι αυτός να πει όχι (τον καταλαβαίνω ανηψιά του είναι) αλλά στη βάφτιση ο άντρας μου είχε κάταγμα στο χέρι και δεν μπορούσε να την κρατήσει οπότε αναγκαστικά έγινα εγώ η νονά! Ο άντρας μου που την ξέρει πολλά χρόνια μου λέει πως πάντα έτσι ήτανε αλλά παράγινε το κακό με το που αρραβωνιαστήκαμε και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το σπίτι μας! Από τότε τα πράγματα γίνανε πολύ χειρότερα! Τεσπά την έβαλα στη θέση της την κάργια και από εδώ και πέρα να φυλάγεται!

Όσο για τα φρούτα έχεις δίκιο! Εσένα είναι ολόκληρη κοπέλα καλέ! Εγώ τα συγκρίνω με το δικό μου που είναι ακόμη 4 μηνών! Σωστά σας παίρνει να δοκιμάσετε αυτά τα φρουτάκια!

Πω πω ζηλεια η γκομενα...να σε ρωτησω κατι...αυτοι σπιτι δικο τους δεν εχουν? Η πεθερα που μενει? Κοντα σας ή κοντα τους? Θελω να βγαλω λιγο ακρη και δεν μπορω με δαυτη....ουφφφφφ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...