Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σου βασουλα! τι κανετε? πολυ ζεστη βρε παιδι μου!

βαλε την μικρη σταδιακα στο δωματιο της μονη της, πχ τα μεσημερια και τα μεσημερια, για 2-3 φορες, για να ξυπναει κ να βλεπει το δωματιο της, (εινια κ τοσο ωραιο!!!) κ μετα βαλτην κ το βραδυ, αναψε της ενα φωτακι , βαλτης κ λιγο μουσικη, κατσε 10 λεπτακια μαζι της κ μετα φυγε, κανονας δεν πρεπει να βγει απο το δωματιο για κανεναν λογο, κ αν κλαιει πολυ ηρεμισε την στο κρεβατη της η τοπ πολυ πολυ παρτην αγκαλια αλλα μες το δωματιο της!

καλη επιτυχια στην επιχειρηση!!! να μας πεις νεα!

γιωτακι μου καλησπερα! καλα ειμαστε :D

γιωτακι πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου !αυτο που ειπες να μην τη βγαλω απο το δωματιο της δεν το ηξερα!για τα αλλα εχεις δικιο..δεν πρεπει να το συνδιασει οτι την εγκαταλειπω αμεσως εκει αλλα σταδιακα γιατι δεν θα καθεται με τιποτα;)

θα ξεκηνισω αυριο το μεσημερι!

μηπως εχεις και καμια συμβουλη για το πως πειθουμε το συζηγο?μολις τωρα του ειπα τι θα κανω και μου λεει:καλα θα βαλεις το μωρο μονο του τοσο μικρο :shock: στη κουνια ?κριμα δεν ειναι..:shock: λες και θα το εγκαταλειψω στο δρομο εκανε ...παναγια μου!!! αντρες............:confused:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάλτην Βασούλα σιγά σιγά! Εγώ τον έβαλα στην κούνια του στο δωμάτιό του από 2,5 μηνών! Δε μπορώ να πω δεν είχα κανένα πρόβλημα! Αφού στην καλαθούνα που τον είχα ζοριζότανε λίγο να κοιμηθεί από τη στιγμή που τον έβαλα στο κρεβατάκι του τον ξαπλώνω με ανοιχτά τα ματάκια και κοιμάται αμέσως το παιδάκι μου! Εχει και ζέστη τώρα και το λίκνο είναι πιο στενάχωρο από το κρεβατάκι! Θα δεις διαφορά πιστεύω! Α νομίζω με είχες ρωτήσει κάποια στιγμή για τα άοσμα τα αντικουνουπικά υγρά! Εμάς ο παιδίατρος μας επιτρέπει αρκεί να είναι στο διάδρομο και όχι στο δωμάτιό του!

γεια σου ιωαννακι

απο 2,5 μηνω ε?? μπραβο ο λευτερακος κατευθειαν συνηθησε!!!

αντε να δουμε και η δικια μας τι θα κανει! ναι ναι πρεπει να την βαλω κοριτσια γιατι οσο περναει ο καιρος μετα και ποιο δυσκολα θα ειναι !νομιζψ ηρθε η ωρα!!

ναι ιωαννακι μου και γω βαζω στο σαλονι ενα αντικουνουπικο ειχα παρει την γιατρο και ρωτησα!σε ευχαριστω παντως;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

γεια σου βασουλα! τι κανετε? πολυ ζεστη βρε παιδι μου!

βαλε την μικρη σταδιακα στο δωματιο της μονη της, πχ τα μεσημερια και τα μεσημερια, για 2-3 φορες, για να ξυπναει κ να βλεπει το δωματιο της, (εινια κ τοσο ωραιο!!!) κ μετα βαλτην κ το βραδυ, αναψε της ενα φωτακι , βαλτης κ λιγο μουσικη, κατσε 10 λεπτακια μαζι της κ μετα φυγε, κανονας δεν πρεπει να βγει απο το δωματιο για κανεναν λογο, κ αν κλαιει πολυ ηρεμισε την στο κρεβατη της η τοπ πολυ πολυ παρτην αγκαλια αλλα μες το δωματιο της!

καλη επιτυχια στην επιχειρηση!!! να μας πεις νεα!

γιωτακι μου καλησπερα! καλα ειμαστε :D

γιωτακι πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου !αυτο που ειπες να μην τη βγαλω απο το δωματιο της δεν το ηξερα!για τα αλλα εχεις δικιο..δεν πρεπει να το συνδιασει οτι την εγκαταλειπω αμεσως εκει αλλα σταδιακα γιατι δεν θα καθεται με τιποτα;)

θα ξεκηνισω αυριο το μεσημερι!

μηπως εχεις και καμια συμβουλη για το πως πειθουμε το συζηγο?μολις τωρα του ειπα τι θα κανω και μου λεει:καλα θα βαλεις το μωρο μονο του τοσο μικρο :shock: στη κουνια ?κριμα δεν ειναι..:shock: λες και θα το εγκαταλειψω στο δρομο εκανε ...παναγια μου!!! αντρες............:confused:

\

χαχαχα πλακα εχει ο μπαμπας σας!!! βαλε τον παιδιατρο να του πει οτι το παιδι πρεπει πια να βγει απο το δωματιο!!!! δεν ειναι κ τοσο μικρο! εγω την εβγαλα 3.5 μηνων. σταδιακα οπως σου ειπα!

να'μαι παλι! κοιμουντε οι αντρες και ειπα να μπω!!!:D

ματινακι μου δουλειες με φουντες ε? καλη ευκολια!!! και εγω ακομα τον εχω μαζι μας στο δωματιο σε ενα λικνο κολλητα με το κρεβατι μας! αν δεν θηλαζα πιστευω θα τον εβγαζα στο δωματιο του αλλα ακομα δεν κανει συνεχομενο υπνο και ετσι προτιμω να κοιμαμαι!!!;););) αλλα να σας πω δεν αγχωνομαι ΚΑΘΟΛΟΥ! όλα θα γίνουν!:tongue:

Ιωαννακι μου!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! σε διαβαζα και σε χαιρομουν! πολυ καλα τους στολισες!!!!!!!!!!!!! ειχε και μουτρα η καργια και σε πηρε και τηλεφωνο!!:evil::evil::evil:

Γιωτακι ευτυχως τα βρικατε και με την ασφαλεια!!

Βασούλα μου εγω δεν μπορω να σε συμβουλεψω πανω στο θεμα! αααα ποιο αντικουνουπικο βαζεις? εγω πηρα κατι αυτοκολλητακια απο το φαρμακειο αλλα δεν κανουν δουλεια!

εμεις σημερα καναμε το 1ο μας μπανιο στην πισινα! θα σας βαλω φωτο!!!:P:p:p

εντομεταξυ 2 μερες δεν εκανε καλα κακακια του!! πολυ πολυ λιγο....:( μπορει επειδη του εδωσα εχθες μπανανα.. σημερα δεν του εβαλα.. αλλα και το μηλο μπορει να σφιγγει! τι να πω! αυριο λεω να δωσω βερυκοκο με ροδακινο:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα!!τι καλη χαλια δηλαδη δεν θα πιστεψετε τι επαθα καθως οδηγουσα το αμαξι να ερθω δουλεια μπηκε μια μελισσα απο το παραθυρο και με τσιμπησε διπλα απο την μασχαλη ,ενοιωσα ενα πονο και την ειδα επανω μου ,ειχε και κεντρι το τραβησα και το εβγαλα και πηγα κατευθειαν φαρμακειο μου εδωσε μια κρεμα να του βαζω και εαν φουσκωσει πολυ μου ειπε να παω να βαλω ενεση κορτιζονης!!

ποναωωωωωωωωω, μουδιασε το χερι μου:cry::cry::cry::cry::cry:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα!!!!!!

Τι επαθες βρε εφακη πρωι-πρωι?Εισαι καλα τωρα?

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?

καλημερα ρια μου!!ειδες τι επαθα στα καλα καθουμενα,ουτε και εγω το πιστευω ακομα!

ποναω αρκετα ελπιζω να μου περασει συντομα:(:(

εσυ πως εισαι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ρια μου!!ειδες τι επαθα στα καλα καθουμενα,ουτε και εγω το πιστευω ακομα!

ποναω αρκετα ελπιζω να μου περασει συντομα:(:(

εσυ πως εισαι?

Καλα ειμαι ανα εξαιρεσεις εναν πονοκεφαλο που εχω και οτι γενικα τα νευρα μου τωρα τελευταια δεν ειναι και πολυ καλα!Τσαντιζομαι με το παραμικρο και δεν ξερω τι εχω παθει...

Καλα ειμαι ανα εξαιρεσεις εναν πονοκεφαλο που εχω και οτι γενικα τα νευρα μου τωρα τελευταια δεν ειναι και πολυ καλα!Τσαντιζομαι με το παραμικρο και δεν ξερω τι εχω παθει...

καλημερα κοριτσια!

γιατι ριακι μου εχεις νευρα? εγω εχω μερικες φορες οταν περιμενω περιοδο.

εφακι μου τι επαθες στα καλα καθουμενα! ελπιζω να περασει γρηγορα!

αναστασακι μου το μηλο ειναι δυσκοιλιο, βαλτου στην φρουτοκρεμα ροδακινο, βερυκοκο κ μπανανα για να γινει πιο βελουδινη. νερακι πινετε? αν ιδρωνει πολυ μερικες φορες κανουν δυσκοιλια απο αφυδατωση. το παθαμε εμεις πριν κανα δυο εβδομαδες. τωρα πινει περιπου 4 μπιμπερο των 150ml την ημερα.

καλημερα κοριτσια!

αναστασακι μου το μηλο ειναι δυσκοιλιο, βαλτου στην φρουτοκρεμα ροδακινο, βερυκοκο κ μπανανα για να γινει πιο βελουδινη. νερακι πινετε? αν ιδρωνει πολυ μερικες φορες κανουν δυσκοιλια απο αφυδατωση. το παθαμε εμεις πριν κανα δυο εβδομαδες. τωρα πινει περιπου 4 μπιμπερο των 150ml την ημερα.

Καλημερα Γιωτακι!!!αν και περιμενω περιοδο,τα νευρα τα εχω καιρο πριν...εσεις τι κανετε?πως τα πατε με την ζεστη?

Διαφημίσεις

Καλημερα Γιωτακι!!!αν και περιμενω περιοδο,τα νευρα τα εχω καιρο πριν...εσεις τι κανετε?πως τα πατε με την ζεστη?

σκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!! κατα τα αλλα μια χαρα!

μπορει να ειναι απο την κουραση τα νευρα! θα περασουν κ αυτα!:P

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι κάνετε;

Ριάκι γιατί έχεις νεύρα; Αν δεν περιμένεις περίοδο μήπως έχουμε κανένα ευχάριστο; Εγώ πάντως πριν μάθω για την εγκυμοσύνη είχα τόσα νεύρα που δεν μπορούσα να τα εξηγήσω!

Εφάκι μου σε τσίμπησε μέλισσα; Ωωωωωχχχχχ!!!! Εγώ πάντως είμαι αλλεργική και πάντα κουβαλάω ένεση κορτιζόνης μαζί μου!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Εμένα η πεθερά μου κρατάει μούτρα που μίλησα έτσι στον κουνιάδο μου! Συγνώμη κιόλας αλλά χ@στηκα! Όταν η συ νυφάδα μου μας έκανε άνω κάτω μία χαρά ήτανε, δεν την είδα να στεναχωριέται και πολύ!

Ριάκι γιατί έχεις νεύρα; Αν δεν περιμένεις περίοδο μήπως έχουμε κανένα ευχάριστο; Εγώ πάντως πριν μάθω για την εγκυμοσύνη είχα τόσα νεύρα που δεν μπορούσα να τα εξηγήσω!

Εφάκι μου σε τσίμπησε μέλισσα; Ωωωωωχχχχχ!!!! Εγώ πάντως είμαι αλλεργική και πάντα κουβαλάω ένεση κορτιζόνης μαζί μου!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Εμένα η πεθερά μου κρατάει μούτρα που μίλησα έτσι στον κουνιάδο μου! Συγνώμη κιόλας αλλά χ@στηκα! Όταν η συ νυφάδα μου μας έκανε άνω κάτω μία χαρά ήτανε, δεν την είδα να στεναχωριέται και πολύ!

Καλημερα Ιωαννα μου!δεν το νομιζω για ευχαριστα που λες...αν και ειχε γινει κατι κανα 2 φορες αλλα εκτος γονιμων ημερων...

Αστους να σου κρατανε μουτρα γλυκια μου..αυτοι το επιλεξανε να τα κανουν ολα αυτα!Εσυ κυριαααααααα!!!!

μαλλον απο την κουραση σου θα ειναι!!

καλημερα κοριτσια!

καλημερα γιωτα μου!!σε ευχαριστω!1

καλημερα ιωαννα μου!!ευτυχως εγω δεν ειμαι αλεργικη και την γλιτωσα,

καλα η πεθερα σου αφου ξερει τι γινοταν γιατι κρατα μουτρα??ασ μιλουσε αυτη στο γιο της αμα δεν ηθελε να γινοταν ετσι τα πραγματα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...